STADSARKITEKTEN EN FARA FÖR KALMARS GRÖNOMRÅDENEnligt uppgifter i Östran ingår Kalmar kommuns stadsarkitekt i den styrgrupp som Gotia Media bildat för att ta fram ett förslag på ett nytt mediahus för koncernen.

Stadsarkitekten Staffan Lindholm blir därmed i allra högsta grad jävig i detta projekt och det är i allra högsta grad mycket olämpligt och undergräver fullständigt förtroendet för kommunens myndighetsutövning.

Staffan Lindholm skall med omedelbar verkan antingen lämna sitt uppdrag som stadsarkitekt eller sin medverkan i denna styrgrupp. Oavsett vilket han gör har han visat prov på ett mycket olämpligt handlande som stadsarkitekt och brist på att inse sin roll som myndighetsperson.

Frågan är om någon från Kalmar kommun godkänt Staffan Lindholms medverkan i denna styrgrupp. Vem är det i så fall? Jag tar för givet att styrgruppens möte sker på arbetstid och då är det ju faktiskt så att han officiellt är Kalmar kommuns representant i denna styrgrupp eller har han varit tjänstledig vid dessa styrgruppsmöten. Om han inte varit ledig måste följden i så fall vara att Kalmar kommun fakturerar Gota Media för stadsarkitektens arbetstid i denna arbetsgrupp. Eller är det så att Staffan Lindholm kör en egen verksamhet vid sidan om sin tjänst som stadsarkitekt? Jag hoppas att Östran kommer att följa upp sin artikel med ytterligare frågor om stadsarkitektens medverkan i denna styrgrupp.

I artikeln framgår också att det inte är Gota Media som föreslagit placeringen av ett mediahus i ett av de mycket få grönområden på Kvarnholmen. Hör och häpna!! Det är Kalmar kommun med det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson och stadsarkitekten Staffan Lindholm i spetsen som föreslagit denna placering. Det är knappt att man tror detta är sant.  

Hur inne böveln kan ansvariga på kommunen komma på denna idé.  En sak är i varje fall säker, den styrande vänstermajoriteten i Kalmar skiter fullständigt i att man skövlar det ena grönområdet efter det andra i centrala Kalmar.

Det är dags att återigen påminna om min namninsamling mot detta mediahus som jag startade tidigare. Se detta inlägg och läs mer.


Klicka på bilden och skriv på namninsamlingen!


Kommentarer
Postat av: Kalle

Bra jobbat som drar fram denna komunala dynga ut i rampljuset.

Det har hänt alltför ofta i vårt avlånga land att arkitekter på komunala stadsbyggnadskontor blivit dömda för mutbrott samt jäv.

2009-09-06 @ 14:22:03
Postat av: Narreh

http://www.ne.se/fundamentalismÄr det bara jag som finner det lite märkligt att man nämner islam lite i förbifarten. Tydligen så är det kristna som är fundamentaliser. hmm

2009-09-06 @ 19:26:37
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Fredrik

Detta är granskande journalistik som THORALF gör!

Det är detta media har som uppgift! Inte hålla på och kladda o flumma runt i sina batik klänningar!Prcis som du säger: Vänster och sosse eliten skiter blankt i det gröna utan man vill bara köra på i samma kommunistiska anda utan att vanligt folk ska få yttra sig ! BEDRÖVLIGT!Detta är jäv på hög nivå!

Sen skall denna Johan "quisling"Persson ställas till svars för FANERDUN! Hade han agerat som privat aktör så hade han haft näringsförbud nu !Bra Thoralf!

2009-09-06 @ 19:44:01
Postat av: Gubben o Gumman på G

Frågan är om inte JP:s dagar är räknade i dubbelbemärkelse.Uppenbart har ju Östra Småland fått nog av svågerpolitiken i "lilla Sicilien" dvs Kommunhuset i Kalmar med dess officiella samt inofficiella kommunalråd.

(Tex Kungen AF Kattrumpan)Hur det var möjligt med konstmuseet i stadsparken

har ju dessutom fått sin förklaring.Nu väntar vi bara på ett Sweedbanks kontor på inre

borggården på Kalmar slott.Med alla dess multikulti positiva artiklar i Barometern,så känns det som någon form av "Dhimmisavtal" föreligger mellan JP o Barometern

inför studande val.Lägg sedan till den "borgeliga" tidningens obefintligabevakning/kritik hur sossarna missköter

skattepengarna.OBS infomöte om Norrliden strand i veckan.

Där är det passande med en påslagen mobil som spelar in.För utskrift och upplägg på nätet.

2009-09-06 @ 20:02:11
Postat av: Skånepåg

Landstingen skall på nytt spara pengar. I värsta fall får 3500 landstingsanställda kicken.Den som inte begriper var samhällets resurser tar vägen, räcker upp en hand och tar på sig en dumstrut med den andra!

Postat av: Micke Håkansson

Fredrik ! Granskande journalistik är ett måste, annars låter vi dom komma undan med vad som helst snart !http://www.youtube.com/watch?v=W7MUBoDQz48

2009-09-06 @ 22:48:18
URL: http://blogg.passagen.se/mickeh1962/
Postat av: Gubben o Gumman på G

Skånepåg : Politiskt sett blir perioden 20011-2014

högintressant.När andra länder börja gasa på i högkonjuktur,

då får Sverige fortsätta att spara.Då börjar nog Svensson undra på allvar ,var fan pengarna tar vägen.Sparbetinget på 2,5 miljarder inom landstingen är ca 1 % av vad kostnaden för invandringen kostar på ett år.En helt onödig besparing helsjukt.Spara på vård skola o omsorg lär Sverige få fortsätta göra .Om svenska politiker skall få fortsätta förskingra skattemedel.Just nu kan man dessutom gömma sej i lågkonjukturen.Använder man 300 miljarder av den totala skattebasen på 1200 miljarder till att bekosta invandringen varje år.

Så räcker inte pengarnaDet gäller att hålla stenkoll så att politikerna inte börja låna till detta.Under perioden 2011-2014 växer SD sannolikt till minst 15%,sedan är det roliga över.

2009-09-07 @ 02:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0