VARNING FÖR FOLKPARTISTERBarometern publicerade igår Anders Johanssons genmäle på Henrik Rydströms svar i debatten. Tyvärr finns inte Anders Johanssons genmäle på nätet men denna gång kan jag inte publicera det på min blogg.
Däremot har jag fått exklusive rätt till denna artikeln "Varning för folkpartister" skriven av författaren Anders Johansson.

Inget kan väl vara mer passande att publicera efter att vi igår fick beskedet att folkpartisten Cecilla Malmsten får posten som EU-kommissionär över migration, gränskontroll, asyl och polisarbete. En katastrof!

Godhet och högmod

                                                                En berättelse om folkpartiet

 

Folkpartisten Inger Hillmansson är oppositionspolitiker i Kalmar kommun. Min vän, den frejdade bloggaren Kurt Lundgren, beskrev henne en gång som en ”arg liten snärta”, på sitt ibland farbroderliga sätt. Andra har helt enkelt kallat henne tjatmoster.

Från säkert håll har jag också fått höra att hon vägrar att hälsa på meningsmotståndare som hon ogillar.

Nu har hon i ett inlägg på sin blogg på ett lika osportsligt som diffust sätt antytt, utan att nämna våra namn,  att docent Lars Berglund och undertecknad påminner om de ”bruna”, d v s vi skulle ha likheter med nazister.  Om detta finns en del att säga. Själv har jag i bok efter bok brännmärkt nazismen och ska inte orda vidare om detta. Lars Berglund är mycket kunnig person, specialist på kinesisk konst och utrustad med något så ovanligt som ett hederligt intellekt som skär genom all dumhet. En ärlig och sanningssökande människa, som jag lärt känna i hans texter.

Vårt brott? Ja, det började med att jag skrev en debattartikel som ifrågasätter den extremt dyrbara svenska invandringspolitiken. Utan att jag visste om det skrev sedan Berglund en artikel som mera i detalj redogjorde för kostnaderna. Båda artiklarna publicerades.

Sådant är debattklimatet, att man förknippas med nazism om man företräder en åsikt som inte är politiskt korrekt.  Hillmanssons koppling till de bruna är emellertid det vidrigaste invektiv jag blivit utsatt för under decennier av debatt i olika ämne. Om hon hade varit man hade jag tveklöst kallat henne en intellektuell skitstövel.

 Nu emellertid till saken, FOLKPARTIET. Med risk för att låta tjatig ska jag berätta om min farfar, Henning i Segelsberga, på sin tid folkpartistisk politiker och folkskollärare med sex barn. Han var ”idealist”, vilket i hans fall innebar att han hellre stoppade delar av sin usla lön i fattigbössan än gav sina båda äldsta söner ordentligt med mat. Den ena av dessa råkade vara min pappa, en mycket bra sådan dessutom. Men hela livet igenom fick han kämpa med en förstörd mage, säkerligen ett resultat av barndomens halvsvält.  Det här har bidragit till att ge mig ett visst förakt för personer som är goda på andras bekostnad. 

Hos folkpartiet tycks detta vara en livsnerv. Vi minns hur Bengt Westerberg under en tv-sändning reste sig upp och gick när Ny Demokrati kom in i riksdagen. Bakom den präktiga fasaden hos folkpartisten Westerberg  klappar ett hjärta som ogillar demokratiska rörelser i folkdjupet. Folkpartister tycks sålunda vara demokrater bara ibland, när det passar dem. Men då är de å andra sidan ovanligt rödkindade och goda.

Folkpartiet har starkt bidragit till att de fattigaste pensionärerna i vårt land fått sänkt pension, samtidigt som invandrarna får behålla sina bidrag ograverade. Jag anser att vi ska ha en generös flyktingpolitik i enlighet med FN:s konventioner,  men Sverige ska inte påta sig kostnaderna för att försörja migranter från Afrika och Mellanöstern i storleksordningen tiotusentals människor om året.

För ett antal år sedan invaldes jag i Smålands Akademi. Det är ett sällskap som tar sig på stort allvar under mottot ”snille och envishet”, trots att endast den ena komponenten i valspråket  var förhanden, därtill parad med ett rejält mått politisk korrekthet. Vid ett tillfälle fick någon för sig att föreslå Kofi Annan till pristagare, en nominering som egentligen endast visar att de småländska granskogssnillena ville in i lite finare salonger. Naturligtvis lämnade jag detta sällskap i vars mitt israelvännen och diktaturhataren Per Ahlmark kunde förtalas i godhetens namn. Nåväl, medlemskapet kittlade väl min fåfänga ett ögonblick och jag höll mitt ”inträdestal”. Samtidigt invaldes folkpartisten Birgit Friggebo. Till min förvåning talade hon om ”det bästa hon hade gjort under sin tid som politiker”. Här håller jag ett ögonblick andan. Jo, det var när hon gav ”amnesti” åt ungefär 70 000 människor på ett bräde efter kriget på Balkan, i stället för att utreda deras behov av skydd. Som folkpartist bortsåg hon givetvis från Sveriges och det egna folkets behov. Bland dessa människor fanns utan tvekan både kriminella element och krigsförbrytare. Men för en folkpartist  blir människor goda om de möts av godhet och servilitet. Fast det ska naturligtvis vara den rätta sortens godhet, den  folkpartistiska, den som så kongenialt  uttrycks i sången ”We hall overcome”. Lysande undantag är förstås Nyamko Sabuni  och Jan Björklund, men deras uppfattningar drunknar i såar av godhet.

För en tid sedan skulle den gode och extremt högt arvoderade Bengt Westerberg komma till Kalmar och hålla ett av sina inkännande föredrag. En kväll fick jag ett telefonsamtal från arrangörerna som undrade om jag kunde skänka en bok som skulle överlämnas till Westerberg. Man hade säkert tänkt sig någon av mina bilderböcker om Öland. Emellertid vaknade den trojanska hästen i mig och jag skänkte min bok ”Sanningen är originell”, som är en uppgörelse med just den svenska ”godheten” som bär folkpartiets särskilda kännemärke.  Jag är inte övertygad om att det var en uppskattad bok han fick av de snälla arrangörerna. 

Folkpartiet har inte sällan gjort sig känt som partiet som önskar sig en oreglerad invandring över öppna gränser.  De blivande folkpartisterna i liberala ungdomsförbundet, som är alldeles särskilt goda, uttrycker saken så här: ”Liberala ungdomsförbundet förespråkar fri invandring i en värld där höga röster önskar att den var invandringsfri…Men det är inte bara människor som måste söka trygghet någon annanstans som har rätt till rörligheten. Även de som vill byta jord under fötterna för att de är rastlösa, lycksökare, äventyrslystna eller kärlekskranka borde ha rätt att röra sig fritt.”

Jag är förvånad över att man inte inkluderar brottslingar, som med samma logik säkert skulle bli lika goda som folkpartister bara de fick en chans att börja om.

Det är befogat att utfärda en varning för folkpartiet och alla andra som försöker vara goda på andras bekostnad, inklusive biskopen i Växjö, som tycker att det är skam att vi inte tar emot ”flyktingbarnen”. Han ser inga komplikationer. Han är bara så rasande god. Men dessa unga män har ju ofta skägg! Ibland är de vare sig barn eller flyktingar. Min godhet vill jag i första hand reservera för de gamla tanter och farbröder som byggt upp det här landet och nu är undanskuffade till en vrå där de tvingas försöka klara sig på pensioner som är ungefär hälften så stora som de bidrag som utgår till invandrarnas anhöriga. Men börjar inte ”charity at home?”. Alla friska nationer ser i främsta rummet till sina egna. Därefter har politikerna rätt att i handling ge sig ut i världen. Dags för ett Dacke-uppror?

I min farfars fall berodde godheten säkert på att han ville visa sig på styva linan bland socknens storbönder och präst, d v s människor som hade det gott ställt. Jag vet inte inför vilka dagens folkpartister vill visa sig på styva linan?  Men en folkpartist behöver kanske inte ta hänsyn till så triviala ting som att de ekonomiska resurserna är begränsade?

De storordiga parollerna smälter som honung i munnen - men är i själva verket värre än våra fördomar därför att det saknas verklighet bakom dem.

Folkpartisternas godhet är i själva verket en godhet som bottnar i den bibliska dödssynd som kallas högmod. Det handlar således om en perverterad godhet, en godhet som biter sig själv i svansen.

Till politiker och andra med anlag för högmod vill jag därför säga: Sluta att vara så förbannat goda – på andras bekostnad!

                                     Anders Johansson, författare, KalmarOm Anders Johansson

MISSA INTE DETTA!
Hör Anders Johansson och Henrik Rydström i Radio Kalmar

Notera hur Anders Johansson i stort sett hela tiden blev ifrågasatt av reportern medan Henrik Rydström inte pressas det minsta utan får prata helt fritt. Inte en enda kritisk fråga till Rydström, utan det kammas medhårs hela tiden. Skrämmande journalistik!

Intressant fakta om Henrik Rydströms mångkulturella boende på Boholmarna.

SvD, SR, Sydsvenskan, DN

Kommentarer
Postat av: Putte

Finns bara en sak att säga: Fantastiskt, Anders Johansson! Det stämmer precis med min uppfattning om folkpartiet. Det är detta lilla självgoda parti som styr agendan i Sverige med hjälp av sin stora inblandning i massmedierna.

2009-11-28 @ 08:02:22
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Henrik Rydström kan ju ta hand om "Negern har bollen" som skall bli KFF'are! Se upp Kalmar-flickor en "mångkulturell våldtäkare" kommer till stan!

Obs! Det är inte "tomten som kommer till stan"!

2009-11-28 @ 08:54:33
Postat av: nesse

Alldeles föbannat bra skrivet. Passar alldeles utmärkt om dessa fisförnäma liberaler som tycker så mycke om att förslösa andras pengar! De här konstiga liberalerna - inte sällan med religiös täckmantel - agerar som om Sverige hade ett oändligt ymnighetshorn att ösa ur. Högmod beskrivs redan i de antika texterna och det straffar sig alltid. I detta fall får fattiga pensionärer och lågavlönade svenskar stå till svars för högmodet.

2009-11-28 @ 09:21:19
Postat av: Not very memorable

Strax innan valet 2010 läggs nya bilder kraftigt klippta och modifierade på nya grisbönders gårdar eller liknande(ej halal). Media kastar sig snabbt och enögt över detta med hela propagandaapparaten.Partiet MENA-skyddsalliansen nyskapas genom sammanslagningar av avknoppningar ur AFA, EXPO, hangarounds, prospects, OG och nybildade systerpartier ur 7 klövern.

Genast får den obildade följa John-delen av svenska folket ett parti att rösta in i fd demokratins högborg.

Pirat Partiet har gjort sitt, så nu behövs något nytt som påverkar alla ja sägare

2009-11-28 @ 10:29:07
Postat av: Sigge

Radiointervjuaren Ann-Sofi Ottosson är ju ta mig fan helt värdelös.Jaha, där kom hon med "rasist"-angreppet igen. Hon kunde bara inte låta bli. Det kliade för mycket i PK-fingrarna.

2009-11-28 @ 10:34:08
Postat av: Micael Foghagen

Mycket välskrivet och talande. Anders Johanson sätter fingret på det som jag själv finner så remarkabelt - "att vara god på andras bekostnad".Denna missriktade "godhet" genomsyrar tyvärr långt fler än folkpartister, ibland undrar man om det pågår någon slags tävling i att vara dumgenerös!

2009-11-28 @ 10:36:22
Postat av: AWSvensson

Kamma Rydström medhårs , hur gick det till?

2009-11-28 @ 10:46:35
Postat av: Not very memorable

Kan förklaringen till att drygt 30% av svenska folket ger 7 klövern sitt JA till att blockera SD i "svenska demokratins högborg" helt enkelt är anställda på migrationsverket eller på annat sätt har sin försörjning på denna för Sverige mycket kostsamma lekstuga.

2009-11-28 @ 10:47:28
Postat av: Stefan K

Underbart och träffsäkert skrivet. Förmodligen därför jag aldrig hört talas om Anders Johansson. Hans åsikter passar inte in i dagens allt märkligare Sverige.

Jag ser inget rasistiskt, främlingsfientligt eller "brunt" i denna skrivelse, om man nu inte av någon märklig anledning sätter ett likhetstecken mellan kritik och rasism...vilket många gör.

2009-11-28 @ 11:51:12
Postat av: Gubben o Gumman

En Irakisk fd Sadam trogen kemi ingenjör ,som bla

varit med och tagit fram gas till att döda människor med,vilket gjordes i Irak,har fått stanna

i Sverige genom migrationsdomstolen.Döda människor med gas känns bekant....

Vi får väl hoppas att ingen av nämndemännen i domstolen tillhörde Folkpartiet i allafall.Kanske någon kalla kolla vilka nämdemännens politiska hemvisst var.Vad är skillnaden på en Irakier och en "Jerry"

som gasar ihjäl folk.

Det finns väl ett namn på det?Vakna "journalist PK javisst"Vad sympatiserar migrationsdomstolen med för mörka läror?Skall Sverige skydda Irakier som medverkat till folkmord.Källa : Politiskt Inkorrekt.

2009-11-28 @ 12:17:55
Postat av: Robin_Shadowes

Moder Svea är sannerligen mycket sjuk och behöver en doktor. Helst ej Mengele dock.

2009-11-28 @ 12:21:51
Postat av: SkånepågTycker mig se fler och fler beslut av Migratiosverket som ändras av dessa s.k. domstolar.Om jag uppfattat det hela rätt, så består migrationsdomstolarnas sammansättning av 1 lagkunnig och 3 politiskt tillsatta ledamöter. Att man därför gör rent politiska beslut i dessa domstolar anser jag ställt utom allt tvivel. Har läst några "domar" och de långsökta motiven för att ändra Migrationsverkets bedömning, och att personerna således skall få uppehållstillstånd, har i samtliga fall varit så genomskinliga att det är pinsamt att läsa.

2009-11-28 @ 12:59:00
Postat av: Skånepåg

Hittade av en slump ett utmärkt exempel till vad jag skrev i min förra kommentar!

Postat av: Inge Sandén

Man kan bara avundas Anders Johanssons förmåga, att i skrift få fram sin tankar om den falska godheten.

Några bra exempel på detta är,då PK-iterna kallar ungdomar och tonåringar för barn,som dyrt fått betala sina resor till godhetens land Sverige till dessa maffiastyrda människosmugglare ligor.

Vänder man sedan blad i tidningen står det.

Dom kreativa ungdomarna i kommunen,bygger själva sin egen "skateboardbana".

Bengt Westerberg är ett annat bra exempel på "godhet på andras bekostnad".

Nu till jul stickas det vantar i alla Röda Kors föreningar landet runt så att stickpinnarna bara glöder, av landets alla verkligt goda och snälla tanter,som inte tänker så mycket på,att dom måste först sticka 30000 par att säljas för 33,33kr.st.innan dom fått ihop till Westerbergs lön.

Den dag Bengt Westerberg går ut i media och meddelar att han skänker 75% av sin lön till föreningen,kan man kanske åter lägga någon krona i bössan.

2009-11-28 @ 13:34:08
Postat av: Inge Sandén

Man kan bara avundas Anders Johanssons förmåga, att i skrift få fram sin tankar om den falska godheten.

Några bra exempel på detta är,då PK-iterna kallar ungdomar och tonåringar för barn,som dyrt fått betala sina resor till godhetens land Sverige till dessa maffiastyrda människosmugglare ligor.

Vänder man sedan blad i tidningen står det.

Dom kreativa ungdomarna i kommunen,bygger själva sin egen "skateboardbana".

Bengt Westerberg är ett annat bra exempel på "godhet på andras bekostnad".

Nu till jul stickas det vantar i alla Röda Kors föreningar landet runt så att stickpinnarna bara glöder, av landets alla verkligt goda och snälla tanter,som inte tänker så mycket på,att dom måste först sticka 30000 par att säljas för 33,33kr.st.innan dom fått ihop till Westerbergs lön.

Den dag Bengt Westerberg går ut i media och meddelar att han skänker 75% av sin lön till föreningen,kan man kanske åter lägga någon krona i bössan.

2009-11-28 @ 13:36:11
Postat av: Quantrill

En utomordentligt bra karl denne Anders Johansson i motsatts till lögnaren och hycklaren Henrik Rydström.

I radiosändningen påstod Rydström att en undersökning i höstas visat på att staten varken gick plus eller minus på massinvandringen. Rydström gav tyvärr ingen källa. Är det någon som känner till undersökningen som Rydström hänvisar till?

Naturligtvis kan vilken matematisk kretin som helst inse att påståendet om att massinvandringen inte har några kostnader är absurt, vilket placerar Henrik Rydström på en nivå under matematiska kretiner.

Det kan ju också vara så att Henrik Rydström är mytoman och helt enkelt sitter och blåljuger i radion.

God på andras bekostnad stämmer in på samtliga politiker i riksdagen, bra artikel Anders Johansson.

2009-11-28 @ 14:06:15
Postat av: Dille i Momåla

Som sagt, lita inte på folkpartiet. Såväl vid förra valet som valet näst före agerade folkpartiet bedrägligt genom att lura i väljarna att invandringspolitiken skulle skärpas. Löften som var glömda redan på valnatten.Och titta bara hur folkpartisterna förser sig själva. Jo det är ANDRA som ska betala för deras förment godhet.Hur mycket luggar Bengt Westerberg röda korset på? Det är inga småsummor. Men fattigpensionärerna ska betala hans invandringspolitik. Är det någon som opponerar så reser sig Westerberg ur soffan. För inget får solka hans påklistrade godhet.

2009-11-28 @ 14:37:35
Postat av: Dille i Momåla

Har lyssnar på länken till radio Kalmar och mår faktiskt illa. Hur kan statsradion understå sig att svartmåla folk på ett så utstuderat lögnaktigt sätt som Rydström presterade?Och hur falsk kan Rydström bli i sin ordbajsande självgodhet. Exempen Rydström ger exempel på sin godhet i det att han litar på sina elever. Man måste lita på sina medmänniskor, flåsar han i sin uppblåsthet.Men några siffror kan han inte prestera. Sån kan jag inget om ,säger han.Samtidigt påskiner han att Anders Johanssons siffror är yttringar av rasism.Ja man mår faktiskt illa av att statsradion tillåter att sådant sjukligt förtal kablas ut i etern.

2009-11-28 @ 15:37:49
Postat av: S-E Karlsson

Följande svar fick jag efter mailkontakt om den den galna invandrings politiken med en ung kille i mitt boendeområde ! : Tycker du det är fel att hjälpa andra människor som är såkallade invandrare ? Det kanske du anser när vi , som du säger "gödslar " med pengarna . Snarare är det så , att ett land som Sverige tar ansvar för det som inte existerar i Sverige - krig , förföljelse och religiöst maktspel - det som får invandrare att klomma hit för att hitta tak över huvudet och mat för dagen , enkelt sagt för att finna det vi alla behöver . Vi har ingen annanstans att existera på än denna jord . : Så svarar en 18 åring uppfostrad av högreligiösa föräldrar vilka har en årsinkomst på 700000 tusen kronor tillsammans ! Åter ett exempel på att höginkomsttagare tycker vi har råd med den galna invandringen ! S-E Karlsson känd från tidningen EXPO .

2009-11-28 @ 18:29:40
Postat av: Blackfootnation

Nja..Thoralf. Att han blir "ifragasatt" ar nog i slutandan bra. Genom Anders lugna och sakliga svar pa pk-fragorna, malar han faktiskt upp en bild som de flesta svenskar fodda mellan 1930-1975 kan relatera till.

Han aterger en sann bild och denna blir presenterad i radio. Dvs massor av lyssnare hor vad han sager och haller med Anders.

Jag tror egentligen att man bara bet sig sjalv i svansen annu en gang....keep up the good work;-)

2009-11-28 @ 19:22:47
Postat av: vmm

Två reflektioner om det här med Folkpartiet:-SD beskylls ju ofta för att "stå för enkla lösningar på komplicerade problem". Jag tänker att den allra enklaste lösningen på ett komplicerat problem är ju att göra som FP, dvs "vara god". Inte se att massiv invandring kan skapa problem utan bara släppa in precis varenda en precis hela tiden. Då får man snällpoäng och kan ställa sig och peka finger på "dom onda", dvs SD och andra som faktiskt inser att det inte är så enkelt. Och sedan kan man beskylla SD för att stå för enkla lösningar när det egentligen är dom själva som valt minsta motståndets väg och valt den enklaste lösningen.-den andra reflektionen är att folkpartister, som ju som ni vet ofta slår sig för bröstet för sin tolerans, sin kompromisslösa inställning om alla människors lika rätt och värde, som anser att diskriminering är det värsta av allt... och sedan är det JUST dom människorna som reser sig och går när det kommer någon från tex NyDemokrati och sätter sig i soffan. Så mycket var den toleransen och principen om alla människors lika rätt och värde värd... Folkpartister verkar ofta vara intoleranta, trångsynta och inte alls respektera alla människors lika rätt och värde - om det handlar om människor som inte håller med dom. Det är ju så förbannat lätt att vara tolerant mot dom man gillar och det är ju ingen konst, utan det är ju just tolerans mot dom man inte gillar som bevisar något. Folkpartister bevisar sällan något.

2009-11-28 @ 19:24:20
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Thoralf A

BlackfootnationJag har inget emot att Anders får motfrågor. Det jag reagerar över är att inte Henrik Rydström får några motfrågor!

2009-11-28 @ 20:03:16
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Whathitthefan

http://www.youtube.com/watch?v=PvVYGdBw7noThoralfs hjältefilm har vi lagt upp upp på youtube, sprid kännnedom om denna svenska hjälte.Tack Thoralf för allt du gör för Sverige, folket tackar dig.Säjj bara till om du vill ha informationsfilmer gjorda till din egen youtube kanal, vi hjälper gärna till.

2009-11-28 @ 20:49:30
URL: http://www.youtube.com/watch?v=PvVYGdBw7no
Postat av: Dille i Momåla

@SE KarlssonTänk så hjärntvättade människor det finns. Det är verkligen skrämmande. Värst ändå att det rör sig om högreligiösa.

Jag tror nämligen att KGB har infiltrerat den svenska kyrkan till den grad att man inte får förvånas om fan själ kliver upp i predikstolen och förkunnar SITT evangelium.Sen är det många kristna som tror att dom ska kunna snika sig in i himmelriket genom att vara god på andras bekostnad. Fariséer fanns det redan på Jesu tid och hans fördömande av deras högfärd och skrymteri var förödande: “Ni huggormars avföda i, Ni har djävulen till fader.”

2009-11-28 @ 21:41:13
Postat av: Blackfootnation

Ja, sjalvklart ar upplagget pa inslaget av det vanliga kanslomassiga `dravlet`. Med lite reflektion ar det nog sa att man egentligen inte kan ge Henrik Rydstrom nagra vassare motfragor, han har precis Anders papekar ingen storre kunskap om dessa saker.

Hans inslag blir svepande och generellt och att man ska vara god och tycka om alla.Hela inslaget blir som ett litet `mysigt`samtal, mellan reportern och Henrik samtidigt som man belyser `mysighetsfaktorn`hos Anders...Tja det ar klart, ar man fortfarande en sovande svensk och lyssnar lite forstrott pa radion sa kanske man grips av `mysighetssamtalet` man jag har svart att se att gemene man inte utbrister spontant nar de hor Anders svar..`precis sa ar det ju, som Anders sager...`Ar man lite vaken sa tanker nog de flesta precis som du Thoralf. Hur kommmer det sig att upplagget och tonen ar sa olika hos reportrarna!

Sjalvklart finns det en bvaktanke med det, som alla lasare av denna blogg forstar och vet om.

2009-11-28 @ 21:51:58
Postat av: Dille i Momåla

Sydöstran är bekymrad över SD:s popularitet och skriver:”Det enda som kan hejda SD:s riksdagsinträde är om det sker en tuff granskning av partiet i medierna och av andra partier. Den granskningen lyser med sin frånvaro.”Det är bara att tacka för prognosen. Bra att Sydöstran kryper till korset och erkänner att SD med största sannolikhet är i riksdagen och därmed blir en maktfaktor som det inte går att ignorera.

När det gäller granskningen så kan väl Sydöstran länka till Thoralfs blogg så att folk får bilda sig en egen uppfattning.

2009-11-29 @ 00:31:15
Postat av: Carl B

Folkpartiets löften var ingalunda glömda efter valnatten. De var aldrig tänkta att hållas. Inom fp finns en betydande oro över att väljare som är tveksamma till den nuvarande migrationspolitiken, kan dras till SD. Därför kläcker man ur sig ett och annat uttalande om att "ställa krav" på invandrare. Det är bluff från början till slut.Jag har sjäv varit med i fp och vet hur snacket går.

2009-11-29 @ 01:19:16
Postat av: Peter, den förste.

Grattis Thoralf!Thoralfalfsson.webblogg.se är en mycket inflytelserik blogg. Endast 3% av svenska bloggar är mer inflytelserika. Se http://inflytande.se/blog/thoralfalfsson.webblogg.seOch apropå Folkpartiet och andra partier så skriver Ilya Meyer bl.a. "Nyligen valdes Jasenko Selimovic in som andranamn på Folkpartiet-Göteborgs riksdagslista. Selimovic har ofta uttryckt sig öppet rasistiskt." Se "Ett Sverige i förvandling - Förvandlingsprocessen avgörs den 13 september 2010": http://www.ilyameyer.com/2009/11/ett-sverige-i-forvandling.html

2009-11-29 @ 01:27:58
Postat av: Magne

SD kallas ofta för populistiskt men är det något parti som symboliserar det populistiska trynet så är det fp. Vem i fåglarna kan rösta på detta parti?

2009-11-29 @ 01:31:34
Postat av: Bo

Äkta godhet är osjälvisk. Fariseerna hade dolda motiv för sin "godhet". De förväntade sig att få sitta vid de de finaste borden vid högtiderna.De Svenska fariseerna vill sitta vid de finaste borden hos EU, FN och andra organisationer.Jesus skulle förvisso inte rösta på Folkpartiet om han fanns nu eller då.

2009-11-29 @ 04:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0