VÄNSTERVRIDEN KOMPISSTYRELSE HOS ANTIDISKRIMINERINGS-BYRÅN I KALMARAntidiskrimineringsbyrån i Kalmar skickar inga islamofobil till Sverigedemokraterna enligt en artikel i Östran. Artikeln finns tyvärr inte på nätet.


 

Frågan är hur mycket av skattebetalarnas pengar Antidiskrimineringsbyrån lagt ner på detta projekt. Alla skall veta att det handlar om skattemedel som finansierar hela denna verksamhet. 
 

Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar finansierar sin verksamhet med ett bidrag från staten om 570 000 kronor och dessutom bidrar Kalmar kommun genom Kultur och fritidsnämnden med 100 000 kronor årligen.


Det är med andra ord vänsterpartisten Birgitta Axelsson Edström som ordförande för denna nämnd som ger detta bidrag till en verksamhet som lägger stora belopp på att ta fram ”islamofobil”. Tänk om Kurt Lundgren fortfarande varit livet och man fått läsa hans kritiska texter om Antidiskrimineringsbyrån. Jag är övertygad om att det skulle ha varit mycket läsvärt.

Birgitta Axelsson Edström har inte en enda krona till hembygdsföreningarna i kommunen men till Antidiskrimineringsbyrån finns det hela 100 000 kronor/år i bidrag. Fy vad det stinker till vänster!

 

Kurt Lundgren och jag stämplades som islamofobiska och antiislamska bloggar av EXPO i en tidning för ca 2 år sedan.  ”Kriget mot islam”. Jag är stolt över att jag fick äran att vara med i den skaran och är än mer övertygad idag. Är det någon som har en dold agenda så är det företrädare för just islam. Läs mitt gamla blogginlägg.


När kommer Antidiskrimineringsbyrån ta upp jämställdhetsfrågor hos muslimer. Anser att de att jämställdheten är på samma nivå som hos svenskar när det gäller muslimer. Nu kommer givetvis inte en organisation som tar fram detta projekt med islamofobil att granska islams kvinnosyn. Det vore ju som att underkänna sitt eget arbete.
Allt som muslimer ägnar sig åt enligt sin kultur och religion har Antidiskrimineringsbyrån legitimerat som icke diskriminerande genom sin islamofobilkampanj. Snacka om att sätta krokben på sig själva.


I nästa års budgetförslag kommer vi från SD dra in varenda krona i kommunalt bidrag till denna pk-mångkulturella organisation.


Är det någon som blir förvånad över att ett flertal av styrelsens medlemmar i Kalmar är med i Facebook-gruppen ”Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack”. Uppenbarligen utnyttjar styrelsen sina ekonomiska bidrag till att bedriva en kampanj mot just SD, det enda partiet som är kritiska mot islam.


Nasim ”skinkmackan” Malik
är givetvis också med i styrelsen för Antidiskrimineringsbyrån. Kvalifikationen består säkert i den egna anmälan mot flygbolaget SAS för att han serverats i skinksmörgås vilket var kränkande.


 
Nasim Malik talar.         Foto Thoralf Alfsson

Nasim Malik talar på Larmtorget i Kalmar omgiven av Hizbollahflaggor, Hamasflaggor och hakkors utan att avbryta sitt tal. Är detta en värdig styrelseledamot av Antidiskrimineringsbyrån?


Tro det eller ej men hittar man inte också fotbollsspelaren Henrik Rydström även här
. Kommunisten som flyttat ut till Boholmarna som jag liknar vid ett ”gated community” .


 

Med denna vänstervridna kompisstyrelse kan inte resultatet bli annat än katastrofalt. Och vi kommer säkert få se en rad nya exempel på missbruk med våra gemensamma skattemedel.


Kommentarer
Postat av: Roger S.

Det var lite prat om att anmäla islamofobilprojektet, har du hört ngt om detta?

2009-11-08 @ 00:49:50
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Magne

Äckligt är det men inte förvånande att afa-Henke är med. Attans va jag ska njuta vid valet nästa år. Ett långt år kvar och många flygblad men den som längtar efter det goda längtar aldrig för länge. PK-skeppet skall skjutas i sank med en mäktig bredsida och inga tas ombord.

2009-11-08 @ 00:50:20
Postat av: Magne

Må hajarna kalasa på dom..

2009-11-08 @ 01:42:07
Postat av: T

SIOS skriver att man verkaar "för implementering av en mångfaldspolitik i alla samhällssektorer".Jag hoppas verkligen att SD kommer arbeta för att mångkulturella organisationer inte ska få skattemedel. Nuvarande mångkulturalistiska doktrin går ju ut på att staten ska pumpa in pengar i invandrarföreningar. Det är fel att staten uppmuntrar minoriteter (som inte har historiska band till Sverige) till att identifiera sig med sina hemländer och inte med det svenska samhället. Vill man leva som irakier så får man göra det i Irak eller åtminstone själv bekosta sin förening så länge man inte bryter mot lagen.

2009-11-08 @ 02:51:32
Postat av: Gubben o Gumman

Artikeln finns inte på nätet .Känner du som kommun innevånare/skattebetalare att du vill prova

Medicinen kanske du kan höra med:Susanne Jessen Nygatan 35 E

tel 0480-26164 mob 070-7516684

eller

Natashia Samura Smålands lejons väg 21 B

tel 070-9725106

2009-11-08 @ 04:10:08
Postat av: World Traveller

Jag undrar fortfarande varfoer de kallar islam foer maangkultur.

2009-11-08 @ 04:56:32
Postat av: Info”ORGANISATIONSBIDRAG – så finansieras fundamentalister och galningar!" (Ian Wachtmeisters blogg 3/11 09)”Gudrun Beims säger november 7, 2009 kl 10:36 e m:Här kommer en lista på organisationer som jag hittade på Östra Ölands Fria Horisont från 2007. Kanske några av dem finns här på bloggen.SIDA, 900 anställda, sätter sprutt på 25 miljarder/år.

Afrikagruppen, 44 anställda, 40 miljoner kr/år.

Diakonia, 200 anställda, 290 miljoner kr.

Forum Syd, 272 anställda, 290 miljoner.

Kooperation utan gränser, 173 anställda, 173 miljoner kr.

LO-TCO Biståndsnämnden, 18 anställda, 129 miljoner kr.

Olof Palmes center, 32 anställda, 20 miljoner.

Svenska Pingstmissionen, 93 anställda, 142 miljoner.

Svenska Naturskyddsföreningen, 6 anställda, 33 miljoner.

Handikappades internationella bistånd, SHIA, 18 anställda, 45 miljoner.

Svenska kyrkan, 178 anställda, 98 miljoner.

Svenska Missionsrådet, 35 anställda, 21 miljoner.

Den ideella organisationen Rädda Barnen inte mindre än 763 anställda och ett bidrag från SIDA på 623 miljoner kr per år.En som är anställd inom biståndsverksamheten byter aldrig bransch, han/hon vandrar runt inom komplexet självt och här har ni anledningen – lönerna:En handläggare har 30 000 kr i månaden i grundlön.

Skattefritt per månad vid utlandstjänsten, 10 570 kr i månaden.

Medföljande fru, 8 978 kr i månaden. Barnen pröjsas med till nästan 5 000 kr per månad. Fri bostad, semesterresa till Sverige varje år och hör nu och fall platt till marken: För genomlidet hard ship under utlandstjänstgöringen har varje SIDA-anställd en fri resa till Seychellerna.Nu kommer den verkliga chocken:Totalt tillägg till grundlönen, skattefritt, inte mindre än 24 239 kr per månad.”Härtill kan förstås läggas väldiga belopp till otaliga verkliga och ibland fingerade invandrarföreningar o.l.

2009-11-08 @ 07:08:10
Postat av: Nalle i Växjö

Undrar just varför Svenska pensionärer kommer att få lägre pension nästa år

2009-11-08 @ 07:47:22
Postat av: Nalle i Växjö

Mera om den hemska sjukan "islamofobi" som till och med slår svininflensan i våldsamhet

Postat av: s-e karlsson

Kanon " Info " ! Har du ngn uppgift på hur många som "jobbar" på Migrationsverket och vad dom tjänar per månad ? Just det Nalle i Växjö , sen ska dom stjäla en massa procent för oss pensionärer nästa år ! Jag drar till med det populära uttrycket " man tar sej för pannan " .

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-08 @ 09:19:58
Postat av: LN

Är det ändå skillnad på folk och folk? - Trots vad Antidiskrimineringsbyrån med hjälp av skattemedel vill hävda?

- - - - -

Officiellt sanktionerad och legal "rasism" praktiseras nu i Italiens vackra land. En italiensk domstol har satt ned straffet för en afrikansk gentleman som haft ihjäl en medmänniska - en vit sådan, förmodar jag.Pietro Pietrini, molekylärneurolog vid universitetet i Pisa och Giuseppe Sartori, en kognitionsneurolog vid universitetet i Padova, har genomfört en rad tester och funnit avvikelser i hjärnans histologi, som är knutna till fem gener som i sin tur har samband med våldsamt beteende och som kodar monoamine-oxidas-A (MAOA).

I en studie från 2002 som leddes av Terrie Moffitt, genetiker vid Institute of Psychiatry, King's College, London, hade man funnit att låga halter av MAOA var förknippade med aggressivitet och kriminellt beteende hos unga pojkar, som växte upp i till exempel missbrukarmiljöer.I sin rapport menar Pietrini och Sartori att den svarte gentlemannens gener (han heter Bayout) skulle göra honom onormalt benägen att agera våldsamt, om han blev provocerad.

- Med andra ord, bevis hopas på att vissa gener i kombination med vissa miljöpåfrestningar (som i ett ghetto?) kan utlösa ett våldsamt beteende hos, genom sin rastillhörighet(FY!) predestinerade individer, konstaterar professor Pietrini.Nu gäller det således att inte vara provocerande, hellst överhuvudtaget att avstå från att kommunicera med någon som är färgad - om man inte vill riskera livhanken!

2009-11-08 @ 09:38:46
Postat av: Gubben o Gumman

"Greven" dyker säkert upp i valrörelsen.

Ett boktips på nätet Exit Folkhemmet finns på Snaphanen pdf tar en stund att "plöja igenom"

Det är frågan om inte den skall göras till lärobok

i skolan.Boken belyser hur denna jävla situation kommit till.Är du inte irriterad på Bengt Westerberg, Friggebo, Bildt innan, så är du det efter det.Carl Bildt är ju idag aktiv i allra högsta grad.

Läs om när Bengt Westerberg o Birgitt Friggebo i Folkpartiet ,i en vågmästaroll med 9.1% av väljarna "öppnade"

Sveriges gränser för bla Kosovoalbaner Bosnier.

Vilka bla åkte turistbussar hit utan den minsta flyktingstatus.Om du inte är anti Folkpartiet redan, så lär du vara vansinning efter att ha läst boken.

Boken ger ett mycket bra helhetsbegrepp.1950-2009

Ja vi har läst den bye ZZzzzzz.....

2009-11-08 @ 09:55:42
Postat av: Nalle i Växjö

Här kommer lite kritik till SDVar lite intresserad av vad det fanns för aktiviteter inom SD Växjö så jag gick in och tittade på lokala hemsidan.Läs på länken !!!Valet kommer mycket snart, men vad har SD för mediastragi, hur kommunicerar SD budskapet till väljareLokala bloggar som det finns massor av som denna är inte problemet, men vilken plats är den centrala i kampen om väljarna

Dags att bestämma

Postat av: Robin_Shadowes

Det är ju inte klokt vilka enorma summor som går till dessa mångkulturella snyltar-organisationer. Om alla dessa pengar hade lagts på svenskar istället så hade alla äldre kunnat få leva värdigt sina sista år i livet, barn hade kunnat gå i skolan utan att bli bötade och trakasserade, gemen svenske medborgaren kunde haft det bättre än nu. Sjukvården hade inte behövt gå på knäna, tandvården hade inte behövt kosta skjortan. Ja, det hade förmodligen även funnits pengar att satsa på att hjälpa missbrukare och hemlösa till ett bättre liv. Men nu är det ju inte så. Vi är istället tredje eller fjärde-klass medborgare i vårt eget land. Det är bara islam, muslimer, islam och islam för hela slanten.

2009-11-08 @ 10:21:10
Postat av: FreeBird

Per Gudmundson hade en artikel på sin blogg om ”Islamofobil”, från ”torsdag, oktober 08, 2009”. En av dem som deltog i formgivningen av skräpet var Iza Dzanovic, en kvasikonstnär som driver bloggen Forum för frihet. Hos PG kan ni läsa några citat av Iza. Vad sägs om följande:"...och judar använder Moseböckerna som vetenskaplig bevis om att dom fick uppgift att ta över världen

…………………………..

Hitler var omtänksam i jämförelse med dagens extremism i Israel."Hon designade också T-shirts för demonstranter som demonstrerade till förmån för terroristen Ousama Kassir (dömd i USA) och välkände wannabe jihadisten Mehdi Ghezali.

Ungdomsstyrelse kan verkligen välja sina medarbetare med omsorg. När kommer en ”oikofobil” för alla svenska dhimmifierade politiker och journalister?2009-11-08 @ 10:47:00
Postat av: Info

VAD SAKNAS I SD:S PARTIPROGRAM?Dt finns ett antal känsliga frågor, som Sd hittills troligen medvetet undvikit att engagera sig i. På rak arm kan jag framhålla två, där partiet borde inta en tydligare hållning.1. Sd bör verka för att en FÖRFATTNINGSDOMSTOL inrättas också i Sverige.2. Sd bör som enda parti kritiskt granska den allt absurdare och oerhört kostnadsslukande, svenska, statsfeministiska GENUSHYSTERIN.Som en liten introduktion till sistnämnda rekommenderas följande blogginlägg 4/11 2009, ”Grattis skattebetalare – del 2”:http://tanjabergkvist.wordpress.com/--------------------------Svar till S.-E. Karlsson: Nej, tyvärr har jag ingen sådan uppgift. Men en journalist (som Kurt Lundgren) eller en aktiv politiker skulle lätt kunna få fram önskade uppgifter genom en enkel förfrågan till verket.2009-11-08 @ 11:03:40
Postat av: Saxat ur Aftonbladet

"Stenas till döds – efter förlossningen

Abas Hussein Abdirahman, 33, stenades till döds för äktenskapsbrott.Islamisterna vill straffa hans gravida flickvän på samma sätt – så fort hon fött barnet.Abas Hussein Abdirahman, 33, mördades inför 300 personer i den somaliska hamnstaden Merka.Enligt den islamistiska gruppen al-Shabab, som dömde honom, har han erkänt att han begått äktenskapsbrott.– Han skrek och blod forsade från hans huvud medan steningen pågick, säger ett ögonvittne till BBC.Gravid dödsdömd

En representant för al-Shabab, som styr i större delar av södra Somalia, uppger att även kvinnan ska dö.Islamisterna har bestämt att hon ska stenas till döds, så fort hon fött barnet.Den somaliska regeringen, som stöds av FN, anklagar al-Shabab för att förstöra bilden av islam genom att mörda folk.Regeringen hävdar att drivkraften bakom islamisternas terror mot befolkningen inte är religionen – utan pengar.– De tvingar kvinnorna att bära en massa tunga kläder och säger att det är viktigt att de täcker kropparna ordentligt, med vi vet att de ligger ekonomiska skäl bakom det.De säljer dessa kläder och vill tvinga folk att köpa dem, säger den somaliske presidenten Sheikh Sharif Sheikh Ahmed, enligt BBC.13-åring stenad till döds

Islamisterna i södra Somalia har dödat flera personer under senaste året genom stening.Förra månaden stenades två män till döds i samma stad. Islamisterna anklagade dem för spioneri.En 13-årig flicka stenades till döds i staden Kismayo, efter att ha blivit dömd för äktenskapsbrott förra året.Enligt människorättsorganisationer hade flickan egentligen blivit våldtagen."Vadå inte härligt med "mångkultur"?!

2009-11-08 @ 12:34:40
Postat av: Helene

Jag tycker Nasim "nasse" Malik borde redogöra för islams samröre med nazismen, både historiskt och nutid, istället för att klistra epitetet rasist och nazist i pannan på sina meningsmotståndare. Vi som nu är så lyckligt lottade så vi har tillgång till Internet (vilket uppenbarligen ett stort antal av pk-medias redaktioner saknar) kan ju vittna om hur islam och nazismen gått hand i hand genom historien. Alltifrån gamla filmklipp från 30-talet där Hitler gullar med Grand Mufti of Jerusalem till gapande dårar som gör Hitlerhälsningar och med ”God bless Hitler” på plakaten. Och givetvis nazistflaggor som vi har sett på Thoralfs klockrena foto från den ”fredliga” demonstrationen i Kalmar. Vi vill också gärna veta om han delar sin muslimske broder Mahmoud Ahmadinejad mening att förintelsen aldrig ägt rum. Detta tycker jag Malik ska ägna sig åt istället för att hänga på Antidiskrimineringsbyrån och tycka synd om sig själv.

2009-11-08 @ 13:03:44
Postat av: Inge Sandén

Nu måste det sägas en gång för alla.

Kommunism,nazism och islamism är tre helt likvärdiga totalitära läror.

Att vara islamofob idag kommer i morgon vara något alla islamofober kan vara stolta över.

Det är precis samma sak vad som händer i dagens Sverige,som hände i vårt land före 1943 och efter 1943.

Mest sossar,bondeförbundare och en del högermän,prisade den nazistiska läran med Aftonbladet som dess härförare.

När Hitler fick stryk av Ryssen i vinterkriget 1942-1943 och alla övergrepp mot judarna börjat komma ut,vände nazikramarna kappan efter vinden.

Det är precis samma sak som händer idagens Sverige.

När islam bevisat sin ondska med sitt dödande över hela världen och stening av oskyldiga mest kvinnor,inte kan försvaras med att det är fundmentalister som utför dessa dåd utan det är den själva ondskan i läran som är grundorsaken till allt ont som händer idag i vår värld.

När det en dag blir bevisat för Svenska folket att det är så,då får vi många kappvändare i detta land.

Alla stämmer upp i en kör med en körledare i Kalmar t.ex. som idag sitter iden nämnd som Thoralf så fint upplyser oss om.Alla sjunger med hög och andäktig röst.

Vi visste inte och förstod inte hur ond den islamska läran var.

2009-11-08 @ 13:50:53
Postat av: LN

Apropå skillnaden mellan folk och folk.

Någon skillnad mellan män och kvinnor, med undantag av de obetydliga yttre könskarakteristiska, kommer snart inte att finnas om den statsunderstödda genusmaffian i Sverige beviljas tillräckligt med ekonomiskt stöd (miljarder kr) för sin nyskapande forskning.Den differentiering mellan män och kvinnor som finns i hjärnans både makro- och mikrostruktur och som är resultat av årmiljoners evolution och som tidigt sker i moderslivet under inverkan av hormoners och arvsmassans samverkan, kommer snart att vara ett minne blott."Centrum för genusvetenskap vid Uppsala universitet" forskar nu på "Sexualiteten i hjärnan".

Kan det mänskliga psyket påverkas och förändras av psykofarmaka och kan manlig sexualkapacitet förändras av ett litet blått piller, så vor det väl skam om skillnaden mellan män och kvinnor inte skulle kunna upphävas genom lämplig medicinering. Som bekant är alla människor i den fetala begynnelsen såväl muslimer som kvinnor. Alla barn som föds är fortfarande muslimer, men är nu antingen manliga eller kvinnliga samt några, någonstans däremellan.Idealet vore om fosterutvecklingen kunde påverkas någonstans kring åttonde veckan, så att alla foster utvecklades till hermafroditer helt i avsaknad av manlig och kvinnlig könskarakteristik. De små spädisarna skulle dessutom födas randiga i regnbågens alla kulörer, så att någon uppdelning av framtidens människor i röda, gula, svarta och vita raser omöjliggöres.Dessa lyckliga framtidsmänniskor, som alla i princip är kvinnor, och alla kommer att vara klädda i burqa, kommer likt ammazonsniglarna ohejdat att kunna reciprokt kopulera med varandra närsomhelst och varsomhelst och bjuda varandra på serieorgasmer non stop. Deras tillvaro behöver inte legitimeras med något knullborgarmärke och det framtida lyckoriket på moder jord styres av Allah i höjden, han som är den ende kvarvarande karljävulen. Förställ er fridsriket: inga manliga imamer, inga prästmicklar, inga våldtäktsmän, inga impotenta eller oinspirerade älskare - bara glädje och gamman, inget vaginalknull och inget rövknull, alla är ju försedda med genital-anal universalkloak. Allahu akbar.

2009-11-08 @ 14:43:49
Postat av: Göran N.

Ett litet nyhetstips som är lite OT, för er som inte läst bloggen Politiskt Inkorrekt idag. En ny anmäld gruppvåldtäkt i Helsingborg. Det är f-n mig en sanslös utveckling, då det är drygt en i veckan nu förutom mörkertalet.

Postat av: Anonym

Strulade till det med länken.

Postat av: Anonym

2009-11-08 @ 14:59:51
Postat av: Kalle"14:31 | söndag 8 november 2009Omstridd C-kandidat drar sig urOrdföranden i Sveriges muslimska förbund, Mahmoud Aldebe, hoppar av sin riksdagskandidatur för Centerpartiet." Enligt EkotPostat av: Lotta

Jag vet att jag någonstans sett av Allmänna arvsfonden gödslar med pengar till en massa invandrarföreningar men jag kommer tyvärr inte ihåg var jag läst det. Någon som vet?

2009-11-08 @ 15:06:44
Postat av: Thoralf A

LottaGissar att det är nedanstående länk du tänker på.

Postat av: Jimmy

"Var ska inte sleven vara...." Ang nasim en man som är med överallt utan att göra nåt annat än skaka hand med folk och tala om vem han är.

2009-11-08 @ 15:38:10
Postat av: Fredrik

Man legitimerar tortyr,kvinnoförnedring,barngiftemål,sharialagar

och extrem homofobi osv osv osv !Genom att ge ut sånt här skit!!När Islam har ransakat sig självt och gjort avbön från ovanstående saker och bett världen om ursäkt för deras omänskliga sätt att se världen så kanske vi kan diskutera med dessa grottmänniskor som har religionen islam som lära i sitt liv !!Skam över Sverige idag !!

2009-11-08 @ 15:44:41
Postat av: FreeBird

Visst är det skrämmande läsning som ”saxat ur aftonbladet” publicerar.

Och så är islam, alla som inte böjer sig för den sanna läran ska elimineras. Så fungerar också kommunism och så fungerade nazism. Men ännu mera skrämmande är att det finns idag individer och organisationer i Sverige som till. ex. Gösta Hulten och Charta2008 som stödjer islamiska fundamentalister i Somalia och kallar det ”kamp mot ockupation”. Samtidigt strömmar pengar från somalier bosatta i Sverige till den organisationen som har steningar på sitt samvete. Därför att somaliernas deltagande på den öppna arbetsmarknaden är minimal, är det egentligen svenska skattebetalare som stödjer barbariet.

Postat av: Lotta

Tack Thoralf men det är inte den jag sett. Denna duger dock gott för den var lika informativ som den jag sett. Att man betalar ut så mycket pengar ur Allmänna arvsfonden till dessa föreningar osv är något som jag inte tror gemene man känner till.

2009-11-08 @ 16:48:02
Postat av: IbbeDen s.k. Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar har nu sänkt sig till en nivå som är rekordlåg i sin sjaskighet.

1. Islam som religion ska ha en alldeles egen frizon. Kristendomen får förlöjligas, begabbas, satirutsättas, anklagas för att leva i fablernas värld m.m. Detta är helt i sin ordning enligt byråns resonemang och detta ska de kristna tåla.Basta! Islam däremot får inte utsättas för motsvarande förfarande. De som dristar sig att göra detta får en psykiatrisk stämpel på sig, en fobidiagnos, islamofob, vilken naturligtvis som alla andra fobier kräver en terapeutisk behandling. Alltså. Enligt Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar är den som öser invektiv över kristendomen en sund och kärnfrisk individ. Den som ex. förklarar att islams kvinnosyn inte är önskvärd i Sverige är fobisk och mentalt störd. Det har vi aldrig sagt, kommer då representanter för denna byrå att säga. Fy vilka beskyllningar mot vår fina styrelse. Men vad står man bakom för människosyn egentligen?

2. Anafranil, Tofranil och Sipramil är välkända preparat mot psykiska besvär och används såväl inom öppen- som slutenvården. Med den s.k. medicinen Isalmofobil visar Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar att det inte rör sig om ett skämt utan man menar på fullt allvar att personer med islamkritik, islam är i princip den enda religionen som är en samhällsform och islamska republiken Iran är ett lysande exempel, är mentalt sjuka. Det är ingen slump att man har ändelsen -il på sitt "preparat" som visats ovan. Det är raffinerat värre och skaparna av islamofobil har tydligen läst på Nazitysklands och Sovjetunionens hantering av oliktänkande samt är tydligen insatta i medicineringen i psykiatrins värld.I debatten placerar sig nu denna byrå i Kalmar i en sjaskighetens alldeles egen division. Återigen kan vi också konstatera att den socialdemokratiske ledamoten i kommunfullmäktige i Kalmar Nasim Malik inte lärt sig ett enda dugg efter sin hantering av den hatdemonstration mot Israel som Malik stod som organisatör av tidigare i år. Malik sitter i styrelsen för kalmarbyrån. Den senare framstår mer och mer som motsatsen till vad den heter.

2009-11-08 @ 17:26:08
Postat av: Nesse

Intressant skrivet LN. Problemet för dessa hemmafroditer är att de är evolutionsmässigt odugliga. Med såna "de-geniteter" i en evolutioinprocess hade vi inte funnits till. Dessa genus-teortiker bör nog begrunda att de finns till tack vare att männen(de största smartaste och starkaste) slogs för dem i evolutionskampen !! Men såpass intelligenta att de kan klura ut dessa samband är de väl inte !! ??

2009-11-08 @ 17:27:13
Postat av: Nesse

Rättning: Hermafroditer, ska det va!

2009-11-08 @ 17:31:41
Postat av: AWSvensson

I morgon är det 20 år sedan muren föll. Detta har uppmärksammats i TV 2 med några riktigt otäcka filmer där Stasi och DDR har visat sitt rätta ansikte. Men har vi så mycket att skryta med där Stasi i realiteten fortfarande är aktivt i detta landet med yrkesförbud, åsiktsförbud mm .Undrar om detta uppmärksammas i skolorna.

Postat av: Helene

Det här är vad A C Marteus och andra hjärndöda pk-idioter hyllar och försvarar till tänderna. Den högtstående islamska kulturen. Man börjar förstå varför tjejerna måste gå med burka och annat skit. Det är väl för att dölja blåtiror och andra skavanker. Men Marteus tycker ju att det är värre med trädpissande fyllon. Fy fan säger jag!http://www.aftonbladet.se/wendela/article6072956.ab

2009-11-08 @ 21:23:40
Postat av: OT

Det var det jag visste hela tiden! Folkpartiet har en dold agenda! "Isak Bergdahl (Luf) fälld för hitlerhälsning" Se: http://frianyheter.wordpress.com/2009/11/08/isak-bergdahl-luf-falld-for-hitlerhalsning/

2009-11-09 @ 01:11:51
Postat av: Gubben o Gumman

Med tanke på Folkpartiets insatts ang invandringen från Balkan 91-94 så är det det första partiet som skall röstbojkottas 2010.

Läs Exit i Folkhemmet finns på nätet (Snaphanen)

Läs sedan Affes statistikblogg el Brå så förstår du.

2009-11-09 @ 01:52:59
Postat av: Robin_Shadowes

En rakryggad svensk-vänlig kämpe har gått bort.Weine Berg RIPhttp://www.youtube.com/watch?v=dUX0MkPkirg

2009-11-09 @ 01:54:55
Postat av: dan åke

Vila i frid Weine Berg.

http://rakryggad.blogspot.com/

2009-11-09 @ 08:36:56
Postat av: iln

Det var en tråkig nyhet angående Weine. Hoppades att han skulle klara sin sjukdom och återkomma med nya krafter. Vila i frid.

2009-11-09 @ 08:48:27
Postat av: dan Åke

allt för många får cancer, läs innehållsförteckningen på matförpackningar.och slå upp kemikalierna på webben. hälsovårdsnämden lyder under EU nu och det är bara affärer som styr.

det man inte äter upp borde lämnas på deponi för farligt avfall så illa är det.

2009-11-09 @ 09:56:06
Postat av: Robert

http://blogg.svd.se/granskar

Här hittar du länkar så du kan se vad din kommun kalmar pysslar med för biståndsprojekt.

2009-11-09 @ 13:43:24
Postat av: Skribenten

Är det inte NaziAlf som är i farten igen, lika roligt att läsa din fullständigt korkade inlägg varje g¨ng, tur att vi har sådana pantade nötter som dig att tillgå ibland

2009-11-09 @ 18:09:09
URL: http://http//skribenten.mjolbyonline.nu
Postat av: Dan Åke

du skribenten, 18;09( IpNr xxx xxx xxx ): du borde skämmas med din ömdömeslösa kommentar. men det har du väl inte förstånd till.

2009-11-09 @ 19:09:42
Postat av: Robin_Shadowes

Jag antar att den som kallar sig för Skribenten inte är samma person som på forumet Exilen. För han där är nämligen till skillnad från den här en vettig person.

2009-11-10 @ 00:22:29
Postat av: Anders Engdahl

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=192467

2009-11-10 @ 06:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0