ANTALET BESÖKARE PÅ MIN BLOGG ÖKAR!

Antalet besökare på min blogg stiger hela tiden och det verkar som det bara rullar på av sig självt och det tycker jag givetvis är väldigt skoj.

Till förtret för en och annan ledarskribent och politiska motståndare.


70599-214

Jag har tydligen även blivit registrerad av Expo som islamkritisk person. I en tidning med namnet "Kriget mot islam" omnämns jag som "Protesterar mot bland annat muslimsk invandring till Sverige". Jag får väl göra som Kurt Lundgren och tacka för uppmärksamheten.


70599-215
Lite reklam för min blogg tackar jag aldrig nej till, inte ens i Expo.

Östrans ledarskribent ägnade för någon vecka sedan en stor del av ledarsidan åt en artikel med rubriken "Lösningen på alla problemen" att i negativa ordalag kritisera och fördöma min blogg och dess innehåll. Rolf Asmundsson har tydligen gjort en stor upptäckt genom att erkänna att invandringen ger problem, det lovar gott inför framtiden.

Läs mitt tidigare inlägg och länk till artikel på Östrans ledarsida.

Tydligen håller inte mina läsare med om detta eftersom antalet läsare hela tiden stiger.

I och för sig får jag väl tacka Rolf Asmundsson för den reklam han ger mig genom att skriva om bloggen på ledarsidan även om han inte nämner mitt namn eller anger länken till min blogg.


Fanerdun har ju också varit högaktuellt under de senaste veckorna som gått och det har säkert också påverkat intresset för min blogg.


På min egen lilla undersökning om varifrån mina besökare kommer har 173 personer svarat.

15 % kommer från Kalmar kommun

8 %   kommer från annan kommun i Kalmar län

77 % kommer från övriga världen

Under förra veckan hade jag närmare 1800 besökare viket skulle innebär att ca 270 av dessa kom från Kalmar kommun vilket måste betecknas som mycket bra med tanke på att vi fick 3,1 procent av rösterna i kommunvalet.

70599-210
Antalet besökare/vecka under vecka31 - vecka 49. Källa Bloggtoppen.


Detta ger mig mycket bra vibbar inför kommande val och det ger säkert en och annan politisk motståndare lite skrämselhicka.


Ett stort tack till alla som besöker min blogg och glöm inte att skicka länken till era vänner och bekanta.


P.S. Det är förvisso endast torsdag kväll men det verkar ändå som det är på väg mot ett nytt besöksrekord denna vecka igen.


Kommentarer
Postat av: unzipp

Läser dagligen och med nöje din och andra bloggar med likasinnade, intelligenta och klarsynta reflektioner över den politiska inkompetens och galenskap som just nu råder i vårt Sverige.

Keep it up!

2007-12-13 @ 23:46:17
Postat av: gunnar peterson

Läser Din blogg varje dag och tycker om mycket av det Du skriver. Däremot undrar jag om SD är ett realistiskt alternativ i svensk politik. Riksdagspartierna och pressen är livrädda för SD och det talar naturligtvis för partiet. Riksdagspartierna och pressen är ju inte medborgarnas vänner. Vad som talar emot är bland annat erfarenheterna från Ny Demokrati och den ganska orealistiska uppfattningen att när SD kommer in i riksdagen skall dess idéer kunna påverka den politik som förs. Hur många mandat skulle då krävas? Har för mig att Bert Karlsson en gång sade att Ny Demokrati inte kan göra något åt politiken om partiet inte får minst 20 mandat.

2007-12-14 @ 09:27:06
Postat av: Thoralf A

Hej Gunnar

Det finns en stor skillnad på Ny demokrati och Sverigedemokraterna!
Ny demokrati byggde från toppen med Ian och Bert som frontfigurer men hade ingen organisation på de lokalaplanen (gräsrotsnivå).
SD däremot bygger underifrån och är reprensenterade i 144 kommuner tror jag, detta innebär en helt annan stabilitet och grund att stå på.
-
Ett parti som kommer in i riksdagen får alltid ca 15 mandat. Vi kan redan idag se att vi påverkar politiken även om andra inte erkänner detta. Jag är helt övertygad om att riksdagspartierna kommer närma sig vår politik ju närmare vi kommer nästa val. Ju högre opinionssiffror vi får desto mer är de tvugna att lyssna på vår politik.
Dansk Folkeparti är ett utmärkt exempel på hur det fungerar i verkligheten.

2007-12-14 @ 09:41:39
Postat av: Skånepåg

Hej!

Ett citat från f.d. Barrans ledarskribent Sylvia Asklöf i en ledare från förra veckan i Blekinge Läns Tidning:

"Vi kan räkna med att det som hänt i Karlskrona kommer att upprepas i fler kommuner framöver, under flera mandatperioder, när Sverigedemokraterna växer. De traditionella partierna har fått sin Svarte Petter att tas med. Och Sveriges politik har blivit lite mer europeisk i sämsta bemärkelse: på många håll är extrempartier en ständigt närvarande del av vardagen."

Som syns förnekar hon sig inte. Men att hon tillstår att Sverigedmokraterna växer är ju intressant!

Postat av: j-å

Det är inte nog med att du Thoralf är listad. EXPO:s statsunderstödda folk lusläser även våra kommentarer till ditt bloggande.
Jag visste inte att denna organisation existerade.
Har väl ägnat för mycket tid åt att jobba ihop skattepengar. Men nu har jag studerat EXPO i flera timmar.
Om jag säger att muslimska mäns kvinnosyn är åt h-e galet och att deras hederskodex är fel,då är jag enligt EXPO:s experter ISLAMFOB,och offer för ISLAMFOBISK SKRÄCKPROPAGANDA.Sedan är inte steget långt till att jag är RASIST och FRÄMLINGSFIENTLIG.
Säger jag då att 100% av de muslimska män jag anser mej bekanta med, har exakt samma värderingar, trots att de inte kommer från samma land, då påstår EXPO att dessa män är inte representativa för muslimska män i övrigt.

2007-12-14 @ 14:13:18
Postat av: rim

Idag, fredag, kommer man inte in på de bloggar som expoklantarna listat, din tycks vara ett undantag. Kanske det börjar råda kinafasoner i vårt land. Skulle inte flrvåna mig. Grattis dock till listningen av din "islamofobiska" blogg.

2007-12-14 @ 15:06:16
Postat av: Dumle

Thoralf vår vän! Det är inte utan stolthet man läser Expos listning av bloggvärldens islamofober. Vi för kampen för mäns och kvinnors lika värde och rättigheter. Vi för kampen för allas rätt till frihet och mänskliga rättigheter. Sällan har väl det synts tydligare vilka som värnas västerlandets grundläggande värderingar. Genombrottet kommer allt närmare....
Kul att din blogg växer kontinuerligt. Självklart visar det en tendens inför kommande val. De etablerade partierna darrar. En nytillsatt
utredning skall se över svensk "flykting"mottagning. Skall vi gissa på att de kommer att föreslå skärpningar? Men motivet är naturligtvis inte SD-s framgångar. Nääääää.
/ Dumle

2007-12-14 @ 20:38:03
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: karl-henric sundlöf

Vill bara svara på detta att en av de mest lästa bloggarna i Sverige är "blondinbellas" blogg. En 17-årig överklasstjej som inte vet ett smack om livet. Folk läser för att bli upprörda och ha någon att störa sig på. Befarar att så är fallet även med din blogg Thoralf.

2007-12-20 @ 18:27:23
Postat av: Thoralf A

En del blir upprörda för så lite.
-
"Överklasstjej"
-
Då är även du karl-henric sundlöf avslöjad som vänsteranhängare och fullständigt hjärntvättad med klasskampen.
-
För min del anser jag ingen vara förmer än någon annan men för er styrs hela samhället av vem som har pengar, patetiskt!

2007-12-20 @ 23:47:49
Postat av: karl-henric sundlöf

Ok... Hängde inte med på ditt resonemang där men visst... Om man är 17 år och ekonomiskt oberoende (och dessutom aldrig varit utanför Stureplan) är väl att vara överklass? Att förneka att vissa lever ett ekonomiskt rikare liv än andra är väl att förneka fakta? Tolkningen om klasskamp var nog din egen. Jobbar man hårt har man mycket pengar som sedan kan gå i arv till kommande generationer, eller?
Min poäng är att hon inte vet något om hur en vanlig medelsvensson lever sitt liv, och att folk därför irriterar sig på hennes blogg. Ungefär som dina läsare (dock inte alla) också läser för att få reta sig lite på någon.

2007-12-21 @ 18:53:09
Postat av: Thoralf A

Nej det kanske var lite dåligt uttryckt från minsida karl-henric.
Vad jag menar är att ingen är förmer än någon annan. På vänsterkanten anser man ju tydligen att den som har pengar är finare och förmer.
När det är val är det ändå bara en röst/medborgare som gäller.
Sen skall det vara lika inför lagen men det har vi ju sett så sent som i veckan med Skandiadomen att det inte gäller fullt ut.

Jag tror inte för ett ögonblick att den som har pengar är lyckligare än en Svensson utan det kan nog snarare vara tvärtom.
Därför har jag lite svårt med att dela in folk i klasser och kalla det för klasskamp. Utan jag tror att det i mångt och mycket är ett uttryck för en avundssjuka och ett missnöje med sig själv.

2007-12-21 @ 19:12:50
Postat av: karl-henric sundlöf

Nja ok, jag kan köpa ditt resonemang i många fall. Jag är på intet sätt en "klasskamps-förkämpe" men man kan väl inte påstå att samhällets resurser fördelas rättvist i alla situationer. Klassindelningen är inte alls så tydlig i Kalmar som den är i exempelvis Sthlm. Där är segregationen ganska tydlig.
Därmed påstår jag inte att den med pengar är lyckligare än en Svensson. Jag tror precis som du att det snarare kan vara omvänt. Men jag anser också att den som har pengar ska förvalta sina möjligheter som därmed följer med ansvar. Råkar man vara född i Sthlms gräddfil har man ingen rätt att anta att resten av Sveriges befolkning är ociviliserade bönder.

2007-12-21 @ 21:26:47
Postat av: Throalf A

Kan inte annat än att instämma karl-henric. Tyvärr råder en ganska stor girighet bland många rika idag som inte fanns för ett antal år sedan.

2007-12-22 @ 17:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0