RINGAREN FRÅN SOMALIA

I Kalmar har vi inte Ringaren i Notre dame utan Ringaren från Somalia. Jag har skrivit om den här ”ringaren” i ett tidigare inlägg.

Enligt åtalet har Somaliern ringt till Syrien, Saudiarabien och Somalia för 93 306 kronor från den 17 november 2007 till den 22 maj 2008. Dessa samtal har nästan uteslutande utförts under kvälls eller nattetid. Jag har sedan två veckor begärt att få ut dessa specificerade telefonräkningar från kommunen men ännu inte lyckats med detta, vilket är mycket anmärkningsvärt, då det rör sig om offentliga handlingar.

Nu har jag även tagit del av åklagarens förundersökning och hittat en hel rad intressanta detaljer.

Det framgår av materialet att det ringts betydligt fler samtal till ovanstående länder plus Storbritannien under nattetid utöver de samtal som somaliern erkänt att han ringt. I förhören förnekade han helt att han ringt några samtal men när bevisen och samtals listor lades fram har han erkänt vissa samtal.

Ett exempel kommer från den 5 februari 2008. Följande samtal har erkänts.
Personen har alltså suttit i mobiltelefonen mer eller mindre hela natten. 5 timmar och 14 minuter under en natt till en kostnad av 2 904,78 kronor. Till detta skall också moms läggas till om 25 procent vilket ger 3631 kronor att betala för Kalmar kommun.

Till saken hör också att han under samma tid lyckades det ensamkommande barnet få en skuld på sin privata mobiltelefon på 12 000 kronor innan han stängdes av från operatören.

Detta ensamkommande barn har med stor sannolikhet även lämnat oriktiga uppgifter i sin asylsökan. Enligt personalia är han ogift men vid förhören framgår det att han är gift och att det bland annat är till sin fru som befinner sig i Syrien som han ringer om nätterna. Det innebär i så fall att han kom till Sverige 2006/2007 som 16-17 åring och var gift. Är det ännu en person som är betydligt äldre än han uppgett

Nu har han betald lägenhet av Kalmar kommun och bidrag för sitt uppehälle. Nu väntar vi bara på hans fru som enligt polisanmälan är handikappad och inte kan försörja sig själv skall komma till Sverige som anhörig. Sedan kommer förstås resten av släkten.

Grattis Kalmar kommun!

Jag återkommer med mer vad det gäller detta ärende. Jag tror det döljer sig mera att berätta om.

OBS
Webblogg håller på att byta ut sin databasserver vilket innebär störningar just nu på bloggen!


Kommentarer
Postat av: Carl

Verkligen bingo för Kalmar! Säga vad man vill, teleoperatören berikas...Alla Vellingebor gnuggar händerna!!

2009-11-24 @ 21:48:11
Postat av: Stefan K

Bra jobbat Thoralf!

Detta måste vara ett av alla de fakta som pk-Sverige vill dölja för det naiva svenska folket.

Kör upp denna historia i nyllet på väljarna, liksom alla andra mer eller mindre märkliga händelser som sker i vårt land. Jag tror att allt fler vill veta vad våra skattepengar går till och vilka som gör av med dom.

2009-11-24 @ 21:51:11
Postat av: Jeppe

Bravo Alf, Tack för att vi få veta sanningen som andra försöker att dölja... Väntar bara när mer och mer blir upplysta om att dom är förda bakom ljuset med lögner från PK median, då kommer stödet att öka ännu mer för SD.

2009-11-24 @ 21:53:14
Postat av: Calle

Instämmer med övriga, j-t bra jobbat Thoralf.Det är ju sådana här avslöjanden och fakta kring massinvandringen som de sk."riktiga" journalisterna skulle delge svenska folket. När så icke sker så åligger det oss mer"passiva" att sprida info. om Thoralfs blogg till så många som möjligt. Jag drar mitt strå till stacken så gott jag kan,och har varit ganska aktiv med detta senaste månaden.Svenskarna måste få läsa SANNINGAR, och inte massa PK lögner.

2009-11-24 @ 22:17:02
Postat av: Roger S.

Vad är skälet till att kommunen inte släpper på handlingarna?

Kankse fler skulle be om dom?

2009-11-24 @ 22:46:15
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Isabelle

Namn och mål nrhttp://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/11/asylsokande-ringde-hem-for-93000-kronor-pa-skattebetalarnas-bekostnad/Häls.

Isa, redaktionen PI

2009-11-24 @ 23:50:18
URL: http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
Postat av: Gustaf Janson

Några saker som slår mig direkt när jag läser denna artikel. Hur kan ett sexton-sjuttonårigt "ensamkommande flyktingbarn" ha ett mobilabonnemag med vidhäftande telefon, när han inte har en inkomst som på något sätt motsvarar dom krav som operatörerna normalt ställer? Och hur kan han ha kunnat teckna ett avtal om abonnnemang när han påstås vara under 18 år? Trodde inte det fungerade i Sverige. Kan det vara så att Migrationsverker förser dessa "barn" med telefon och abonnemang när dom kommer? Väl värt att luska i tycker jag.

2009-11-25 @ 06:55:46
URL: http://www.rebell.dk
Postat av: Gregorius

Tack Thoralf för ditt enastående engagemang och för att du vågar stå upp mot fega och klandervärda pk-iter. Vi är många som tackar dig för detta och fler blir vi.

2009-11-25 @ 07:13:42
Postat av: Thoralf A

Gustaf JansonAlla ensamkommande barn får en "god man" genom kommunens försorg och jag antar att det är han/hon som är "förälder" juridiskt.

2009-11-25 @ 07:53:04
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gustaf Janson

@Thoralf

Så är det naturligtvis, men innebär då det att ett ev. abonnemang tecknas i den gode mannens namn, och alla uppkomna kostnader också kan hamna på den gode mannen? Om personen i egenskap av "borgenär" får en klient som så till den milda grad missköter sig så ärenden hamnar hos kronofogden, är det den gode mannen som hamnar i registret över betalningsanmärkningar då? Jag är dåligt insatt i hur det funkar.........

2009-11-25 @ 08:22:15
URL: http://www.rebell.dk
Postat av: Thoralf A

GustafNej, något betalningsansvar har inte en "god man".

Men missköter han sitt uppdrag får det givetvis konsekvenser.

2009-11-25 @ 08:53:29
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

-SD skall kanske i mån av folk begära ut telefonräknimgar vid samtliga förläggningar,sannolikt ligger det en hel kennel

begravd här en STRAFFSPARK.

Eller alla ni som jobbar inom denna sektorn och ser

dessa bedrägerier, kanske skall tipsa tex Thoralf.-Ärendet ovan kan ju göras till en serie i sin troliga utveckling för en kommuns kostnader.

Men det har väl inte Alfsson tänkt sej.....-Blir högintressant hur man nu skall hantera denna heta potatis med mannens lögner i sin annsökan.

Det finns ju bara ett alternativ utvisning.

Hur skall socialkommunisterna ta sej ur detta faktum ,som nu ligger på bordet,är det bara han som ljuger lite?Förbannade apskaft.-I PK4 kunde vi nyss se ett boende för utslagna, som grät pga av standarden,samt ett reportage om en gammal dam som blivit hänvisad att gå 8.5 km till busshållplatsen färdtjänst var inte aktuellt.-Vi får hoppas att "Myrmarksfängelset" snart kan börja stakas ut i norra Sverige för dom som sysslar med dessa bedrägerier mot svenska folket.

2009-11-25 @ 09:44:35
Postat av: Dan åke

om medelsvensson får veta detta som de riktiga flyktingarna redan vet, då får SD ensam majoritet i riksdagen(om valarbetarna på Länsstyrelserna tillåts giltigförklara några SD valsedlar som kan överstiga 3,8 % förstås)Allians och sossemaffian och mediafolket och massinvandringsarbetarna vill att ingen skall få veta denna sanning- lyssna till vad Hon säger- Du kommer spara 5-10 år av egen erfarenhet efter att du lyssnat igenom alla 7 avsnitten.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13152868

2009-11-25 @ 10:07:50
Postat av: Ola

Tack Thoralf! Bra jobbat. Jag tror att din blogg med avslöjanden likt detta är en stor bidragande orsak till att SD verkligen går framåt! Bra kämpat! Du bidrar starkt till att det svenska folket nu börjar öppna ögonen! Det handlar ju ytterst vid valurnan om hur folk, (demokrater) vill att staten skall fördela resurserna. En del kallar det -ideologi, men ytterst handlar det om vad VÅRA, -DET SVENSKA FOLKETS skattemedel skall gå till. Jag väljer genom SD att det skall gå till svenskar och inte till lycksökare och kriminella, ickedemokrater & fundamentalister!Hurra! Leve Sverige, vårt land och vårt folk. Ty ingen tackar oss vid vår undergång för våran "gästvänlighet"!

2009-11-25 @ 10:19:41
Postat av: Gubben o Gumman

"Kalmarlelleprintern"

Vågen av villainbrotten fortsätter,Kalmarolisen

har tydligen fullt upp ,ed förhören av dom med kraft beslagtagna "trottarpratarna"Nytt åldringsrån 87 samt 92 år gamla.

Roteln "spaning ingen aniningen" meddelar noll resultat hittils.Barometern har narturligtvis ingen signalement

Östra Småland har signalement.

Rätt tänkt visst skall dessa åka fast.Fast det är klart dom pratar ju inte svenska, och då kan Barometern inte hjälpa till med brottsuppklaring.

2009-11-25 @ 10:31:31
Postat av: Gubben o Gumman

Jävla tangentbordBokstäver ett fylla på med:

Rad 2 p

Rad 3 m

2009-11-25 @ 10:35:56
Postat av: AWSvensson

Gubben o Gumman , det är en service från tidningarnas sida till oss läsare att via kod upplysa oss, ej angivet signalement är lika med mångkulturell viljeyttring, signalement lika med svensk , dvs svensk från födelsen och av ohejdad vana.

2009-11-25 @ 11:34:48
Postat av: Gubben o Gumman

Tack AW Svensson för att du förklara för oss på ett pedagigiskt sett.Kan du möjligen förklara varför hela svenska pressen bevakar rättegången mot travtränaren Åke Svanstedt,men tillåter att hundratals barn gifts bort som slavar till pedofiler i Rosengårdsskolan?

2009-11-25 @ 13:14:51
Postat av: AWSvensson

Gubben o Gumman, allt som inte konfirmerar det goda mångkulturella samhället kan röra om i det grumliga vattnet och därmed bidra till att dessa mörka krafter med rötter i 30 talets Tyskland kan surfa på denna sanning som i grunden inte behöver vara en sanning om det bidrar till att främlingsfientligheten får fäste i Sveriges riksdag.

Klart som korvspad eller?

2009-11-25 @ 14:30:27
Postat av: Gubben o Gumman

Alltså om en egenkorrupt mångkulturell politiker surfar (ljuger) på grumligt vatten istället för på

sanningens våg.

Då behöver ingen röra om i korvspadet i Sveriges riksdag.Denna politiker får känna på sin egen "sanning"

i valet 2010,då han seglar ut från riksdagen i ett mycket kallt badkar .Ingen behöver heller konfimera sina mörka fötter i Tyskland, utan expoterar bara sin Sverigefientlighet dit , genom att att pilla på det rörliga fästet 30 gånger.Holy shit du är en trollkarl AW Svensson.

Allt är oppfattat och solklart.2009-11-25 @ 15:40:41
Postat av: Nesse

Det finns snart ingenting som förvånar längre i absurdistan!!

2009-11-25 @ 19:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0