HENRIK RYDSTRÖM LÄGRE ÄN GLOCALNET

Henrik Rydström dröjde inte länge på hanen innan han fyrade av en salva mot Anders Johansson. Eller vad sägs om följande.

"Anders Johansson, ni vet vår lokala kattförfattaren, går idag i polemik med undertecknad på debattsidan i Barometern. Att det tagit honom ett drygt år att reagera på det jag skrev i bloggen (här och här) säger kanske en del om hans fattningsförmåga, men jag är oavsett vad glad att han äntligen visar sina åsikter öppet.

För han har fått skriva på Barometerns kultursidor under en helt annan skepnad - som den mysige katt- och naturälskande farbrorn. Men under den där stickade koftan och piptobaken och öronlappsfåtöljen döljer sig en inhuman och inskränkt människa som är livrädd för det som inte är exakt som han själv."

Läs hela hans illa dolda förakt för Anders Johansson.

Personligen är jag inte det minsta förvånad. Skall bli intressant om samma text publiceras i Barometern. Då kommer herr Rydströms anseende dala betänkligt hos många av Kalmars innevånare, inte minst KFF-supportrar.

Vi väntar också på att Henrik Rydström skall kommentera sin nya lagkamrat Bapupa som nu är häktad för våldtäkt. Vill Rydström få en våldtäktsman och hustrumisshandlare som lagkamrat i KFF.

PS.
Under eftermiddagen plockade Henrik Rydström och Barometern bort länken till mitt blogginlägg. Varför?
Vad är Rydström rädd för?


Kommentarer
Postat av: Libertarian

"Mångkultur betyder - och detta är självklart - inte acceptans av hedersmord. Det betyder - och detta är självklart - inte acceptans av några mord överhuvudtaget"Rydström har precis som Mona Sahlin bestämt att mångkultur bara är sådant som kan vara positivt. Hur skulle man överhuvudtaget kunna källbelägga påståendet att mångkultur betyder "inte acceptans av några mord"? Det här är ju löjligt.Säger väl sig självt att könsstympning är minst lika mycket mångkultur som kebab. Hedersmord är däremot betydligt mer mångkultur eftersom kebab vanligtvis tillverkas av svenska företagare som lyder under lagar som siftats av majoritetssamhället.Hedersmord är mer mångkulturellt eftersom fenomenet är fristående från majoritetssamhället, och det är de enskilda minoritetskulturerna som själva bestämmer.

2009-11-16 @ 23:11:08
Postat av: Magnus

Är Rydström påhittad? Finner hans fantasilösa dissarstil lustig.

2009-11-16 @ 23:33:16
Postat av: Jonas

Sanningen snart ifatt Herr Rydström.

2009-11-17 @ 00:17:21
Postat av: j-å

Undrar vad Rydström tycker om Kalmar kommun bestämmer sej för att stoppa utbetalningen av de 4,5 miljoner som KFF erhåller varje år och att de som motivering framhåller de stora invandrarkostnaderna.

Samt i stället för Arenan bygger en flyktingförläggning för sådär en 200 miljoner.

För som han skrev, det handlar ju inte om pengar.2009-11-17 @ 00:52:53
Postat av: Brett-Anus Grünewald

Henrik Rydström bryr sig nog inte om att hans lagkamrat Bapupa har som hobby att utföra våldtäkter.

Han var inte speciellt snäll mot det motsatta könet i Listerby, kanske därför han aldrig fick spela i landslaget

2009-11-17 @ 01:05:11
Postat av: Nykter

Ha ha Rydström är och kommer aldrig vara något annat än just en Pajas! Det vet ju alla, så även han själv. Det är ju därav som han envist åberopar att han minsann har en fil. mag. i litteraturvetenskap! Totalt ointressant dock!

Ung. som hela hans person. Komiskt hur han väljer att linda in sin ord när han ska förklara sin hållning till svenska landslaget! Han lirar i en av världens sämsta ligor och har med all rätt aldrig någonsin varit i närheten av att få representera Sverige. Tack o lov! Nä, han är mest en pinsam pajasfigur ja rent av en sann halvfigur! Osmaklig så det förslår är han ju, då han sitter segregerad och trygg på Boholmarna långt ifrån sitt tidigare boende i Bergavik. Nu slippandes att i framtiden ha en dotter som dagligen blir kallad "svennehora" mm. och dagligen bli trakasserad av "kulturberikarna"på "Kalmarsundskolan"!

Nä denne Henrik gillar visst slantar även om han skriver annorlunda. Varför tror ni han gick ifrån Kalmar AIK till Listerby IK och först därefter sedan till Kalmar FF?! $ $ $ $ $....Kanske??!

2009-11-17 @ 01:24:40
Postat av: Ola

Pengar pengar,det är penningen som gäller överallt. Om någon horgubbe eller hor fitta pratar mer än vad de borde prata så säger de genast förlåt. Vad säger de förlåt för? Är det för att de får lov och andas eller vad?

2009-11-17 @ 02:22:06
Postat av: Ture F.

Hittade följande inlägg på Newsmill. Kanske av intresse?citVåra fängelser och ungdomshem är till stor del fyllda av flyktingar och deras barn. Förorterna brinner. Köerna till socialkontoren och arbetsförmedlingarna slår nya rekord. Moderaternas recept för att lösa problemen är att under den kommande mandatperioden ta hit ytterligare 200.000 flyktingar och deras anhöriga. Man tar sig för pannan! Har de inget förstått? Har de inget lärt? VEM kan rösta på DET partiet i september 2010??Permalänk | Anmäl#23 Tage Sundin, 2009-11-17, 00:4slut citMan kan väl tillägga att i reala termer så kommer bara någon procent av dessa 200.000 s.k. flyktingar att verkligen utgöras av sådana.

2009-11-17 @ 03:27:57
Postat av: LN

Att Nya Sverige är ett dårhus eller en ASYL, som man sa förr i tiden om en anstalt där obotbara sinnessjuka förvarades, står alltmera klart. På riksplanet dansar dårarna ohämmat polka -- de må heta: Tobias, Mariam, Ilmar, Kalle, Wanja, Peter, Mona, Lars, Maria, Fredrik & 'Fredrique' och, om de dansanta små asylanterna på lokalplanet och

deras bästan lika vidlyftiga koreografiska utsvävningar ger denna förträffliga blogg god information; ingen glömd och ingen nämnd, mer än tre totalidioter: Transan, Ronald och Henrik Rydström.

Godhetsapostlar och pladderhumanister är utmärkta titlar båda två, dock alltför positiva för att appliceras på någon ovannämnd. I Nya Sverige är på grund av kronisk cerebral deficit endast en princip, ett handlingsmönster -- kalla det vad ni vill -- genomförbart: den absoluta NAKENHETEN, så som den skildrades av HC Andersen.

- - - -

Till min medsörjande (Kurt L.)åsiktssyster 'katinka glahd': - kul att se dig oförtröttad vara i farten!

2009-11-17 @ 07:13:40
Postat av: Katinka Glahd

Den där politiskt korrekte,nyttiga idioten Rydströms uttalade om Anders Johansson gör inte mer intryck i debatten om det mångkriminella samhället som pådyvlats ett folk ,som inte ville ha detta,en en Kolibri-fis gör i djungeln.

Jag saknar Kurt Lundgren varje dag.

Han var en rasande bra joyrnalist,stilistiskt en av våra största genom tiderna.Han var så rolig att man gick omkring med ett leende hela dagen efter att ha läst honom på morgonen.

Ack Kurt whi gjorde Du oss detta.

Pratade med en god vän om honom igår.

När jag uttryckte min saknad efter honom sade hon,skriv själv då för helsicke.Skaffa Dig en blogg och börja dundra på.V

Kan jag?Kanske!Vågar jag ?Definitivt.Skall jag?Ringer en vän idag efter hjälp att sätta upp bloggen. Hoppas att han kan komma.

Tack för övrigt för de värmande orden. De gjorde gott i den mörka novembermorgonen.

2009-11-17 @ 08:00:14
Postat av: Not Very Memorable

Här är en till som visar sitt dåliga omdöme genom att låta sig köpas av moderaternas partisekreterare eller vad sägs! Lars-Ingvar Ljungman får flykinguppdrag!

Officiellt är det Skånemoderaternas styrelse beslutat som beslutat detta, imponerande.Vidare skränar samtliga nyhetsredaktioner idag om att BARA 18% eller 1/6 del av Vellingeborna är emot mottagningen av ankarbarnen.

18% är alltså, bara, och en bra och godtagbar nivå för SD. Så nu siktar vi in oss på denna "bara-nivå"

Postat av: Hahahah

Herregud Thoralf,Skärp dig.Du är inget vad Rydström är.ORKA hålla med detta politiksnack.Hur orkar ni?Är ni bättre än alla eller? ORKA!/kommentarer om hur moget jag skriver undanbedes,är mogen med förbannad på personer som dig som tror dem är bättre än andra

2009-11-17 @ 08:51:37
Postat av: Micael Foghagen

Den där Rydström lurar nästan ingen med sina finter på plan.

Samma takter här...Däremot är han en hejare på att gnälla och tjata på domaren. Då blir det röda kort...

Samma takter här...

2009-11-17 @ 08:56:50
Postat av: Roberth

Du hahahah du är ett skämt! Om ingen orkade hur fanskulle det se ut? Rydström är ett jävla stolpskott mer hår än hjärna!

2009-11-17 @ 09:41:53
Postat av: AWSvensson

Nu åker Kalmar på att betala lön till denne Bapupa även om han fälls och hamnar i fängelse. Kanske man kan låna ut honom tillfälligt till fängelsets korplag, om det nu finns ett sådant. I yngre dar fick man spela en korp serie inne på fängelset vars lag hette Tjuvarna. Vill dock betona att jag var där som spelare för ett lag utanför grindarna. När det gäller Rydström så är han överhuvudtaget inte värd att lägga energi på, man brukar inte gå i polemik med förståndshandikappade.

2009-11-17 @ 10:13:02
Postat av: Massive Radiation Overexposure

@HahahahBara 1/666 del av Sveriges befolknning är/vill vara vad Rydström är! Hahaha....Alla förstår att ni kämpar för er överlevnad, det gör Ohly, sju-klövern och mr 666 också, lycka till Sverige hatare

2009-11-17 @ 10:20:06
Postat av: Fredrik

Off topic!Ni måste läsa detta!

Thoralf du måste göra en uppslag av detta!Från 389 till 2400!?Han säger det själv men förstår nog inte riktigt eller??????"Vi har haft en vansinnig utveckling"Man kontrar då istället med att utöka platser istället för att sätta sig ner och ta en funderare på vad fan det är som händer och varför!!!!!!!!!Vakna förhelvete!!!

Postat av: Henrik Hanell

Henrik Rydström har nog insett att de gamla epiteten "rasist" och "främlingsfientlig" har genomskådats av Sverigedemokratiska väljare. Nu är "inhuman" det nya ordet. Anders Johansson och alla vi andra som vill begränsa invandringen och därmed kunna ge utsatta flyktingar en lugn och trygg fristad och invandrare med arbetsvilja ett jobb är alltså omänskliga och utan förmåga att hysa medmänsklighet. Vi som tycker att kulturer ska få praktiseras inom lagens ramar, vi som anser att hjälp i flyktingarnas närområde är en bra idé då det räddar fler människoliv är alltså "inhumana"? Som Sverigedemokrat men även månadsgivare till Erikshjälpen måste jag ju då vara dubbelt "inhuman". Att min namne Rydström i sitt blogginlägg sedan spelar det mer och mer populära "rädsla-för-det-okända-kortet" är faktiskt rent patetiskt. De problem den totalt misslyckade massinvandringen har orsakat Sverige är på intet sätt okända. Ökade antal våldsbrott är ett exempel. Men återigen enligt Rydström är vi som vill stoppa utvecklingen av ett samhälle där våldet ökar och otryggheten växer dag för dag (detta är en perfekt grogrund för politiska extremister såväl höger som vänster se till exempel Weimar-republiken) "inhumana" och "inskränkta".Henrik Hanell, medlem i Sverigedemokraterna, Nässjö

2009-11-17 @ 10:55:41
Postat av: Helene

Är det inte märkligt med mångkulturförespråkare som Henrik Rydström att alla kulturer ryms i denna stora, generösa och välkomnande famn utom den svenska? För den oinvigde citerar jag (P)rydström här:"Och så är vi tillbaka i det här med svenskt och ursprung och traditioner och bevara vår svenska folksjäl. Fuck it, säger jag. För återigen, vad är svenskt?""Midsommar är över och jag sörjer inte det. Jag nämnde tidigare att jag inte är förtjust i högtiden. Precis som när det kommer till nationsvurmande vid idrottsevenemang får jag SD-vibbar av midsommar. Det kryper i mig när det svenska ska firas”.Och vad märkligare är att Rydström som säger sig hylla mångkulturen, själv väljer att bo på Boholmarna och inte i ett månkulturellt bostadsområde där ju risken att drabbas av svensk kultur kan ses som nästan obefintlig, samtidigt som han försöker övertyga andra om massinvandringens förträffligheter!?

2009-11-17 @ 10:59:55
Postat av: Thoralf A

FredrikDu har siffrorna i diagrammet i mitt inlägghttp://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/november/polo.html2009-11-17 @ 11:20:43
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: robban

helene:

de citaten av rydström måste ju klassas som typiskt svenskt eller? finns inget land på planeten där folk kan skriva så utom i sverige.

2009-11-17 @ 11:21:51
Postat av: Eric

1. Man ska inte begära för mycket av en fotbollspelare. För många bollar mot huvud och hjärna ger nog på lite längre sikt permanenta skador, så visa er "empati" nu, det nya modeordet i vänsterna i tunna argumentation

Och ta´t lugnt..

Ordförklaring. "Sakna empati" = inte tycka tillräckligt och PK-riktigt synd om någon

2009-11-17 @ 11:26:56
Postat av: gunsanUlf Nilsson i Expressen den 17 november 2009.”Det första är invandringen. Den slog alla tidigare rekord i fjol med 101 200 nykomlingar. I år kan vi notera en annan rekordsiffra: Hittills 1 800 ensamma barn, fem per dag, fler än någonsin. Vi kan lugnt anta att de flesta av dessa barn kommer att FÖLJAS av anhöriga - det är så man gör. Jag har inte det ringaste emot invandrare, men vi, svenskarna, måste se till att de får jobb och blir produktiva, inte tärande.Det har hittills inte gått så bra, vilket illustreras av bränder - ofta anlagda - och så gott som dagliga småkravaller på platser som Rosengård i Malmö. Att det är oro för MASSINVANDRINGEN som har lett till att SD har gått förbi både Centern och KD i de senaste opinionsmätnin.”Han skriver att det "hittills inte gått så bra". Ett understatement, där det i stället borde ha stått att det "har fullständigt gått åt h-e".

Postat av: Anonym

robban

Håller med dig helt och hållet. Typiskt bland det politiskt korrekta packet i allafall. Vi andra tillåter oss att vara stolta över vårt ursprung.

2009-11-17 @ 11:38:04
Postat av: H

robban

Det var jag som svarade dig.

2009-11-17 @ 11:45:13
Postat av: Nalle i Växjö

Thoralf. Strunta i den där fotbiollspelaren i Kalmar , han är helt ointressant som person. Håll koll på politikerna istället och deras dubbelspel

2009-11-17 @ 11:46:42
Postat av: Helene

Ojsan! Inlägget flög iväg innan jag hann och skriva färdigt. Det skulle stå Helene och inte H, men det förstod du kanske, robban.

2009-11-17 @ 11:49:21
Postat av: Niklas K

Eftersom Barometern tydligen inte vill att man ska få kommentera herr Rydström om man inte tycker som honom så kommer min kommentar här istället:Herr Rydström skriver: "Mångkultur betyder - och detta är självklart - inte acceptans av hedersmord. Det betyder - och detta är självklart - inte acceptans av några mord överhuvudtaget.

Mångkultur betyder att du accepteras för den du är och ditt ursprung, hudfärg och sexuella läggning är oväsentliga variablar. Det enda som räknas är hur du är som människa."Det här var ju intressant. Vad anser då herr Rydström att de som utövar hedersvåld är för sorts människor och varför deras ursprung skulle vara "oväsentliga variablar"?"Anders Johansson skriver att Sverige "frivilligt bekostar sin egen kolonisering". Det är är en mening som säger allt om Anders Johansson syn. Att invandring- och flyktingpolitik i grunden handlar om en konflikt, om att någon ska ta över något för någon annan! En kolonisering!"Ja, är det inte märkligt att svenskar väljer att flytta från t.ex Södertälje på grund av "för många invandrare och för stor del utländska barn i förskolor och skolor”, allt enligt Kommunalrådet Anders Lago: http://www.dn.se/nyheter/sverige/sodertalje-tar-emot-fler-irakier-an-usa-och-kanada-1.599238 …och är det inte märkligt att herr Rydström väljer att bo medelklassvenskt på Boholmarna när han kunde bo mångkulturellt i Norrliden?"Studier visar att invandring varken ökar arbetslösheten eller sänker lönerna för de sämst anställda. Och i oktober släpptes en ESO-rapport (Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi) som slår fast att statsfinanserna i stort sett inte påverkas alls. Att det räcker om 72 procent av de utlandsfödda jobbar för att invandringen ska var en ren nettointäkt för svenska skattebetalare."Men bäste herr Rydström, ESO-rapporten "slår fast" att invandringen kostar mellan 39,1 och 58,7 miljarder varje år, helt beroende på vilken beräkningsmetod man väljer. Läs själv: http://www.eso.expertgrupp.se/Uploads/Documents/ESO%20rapport%203.pdf

Och nu jobbar inte 72 procent av de utlandsfödda herr Rydström. Endast 55 procent förvärvsarbetar av de i arbetsför ålder, 16-64. Förklara hur detta gör att "statsfinanserna i stort sett inte påverkas alls"."För mig går emellertid frågan djupare än till de ekonomiska aspekterna. Det handlar om ett ställningstagande som människa. Och där är det en mångkulturell människa jag vill vara."…Och därför bosatte sig herr Rydström på Boholmarna. Man får tacka för underhållningen, Rydström. Tack tack!

2009-11-17 @ 12:12:18
Postat av: S-E Karlsson

Niklas K , faen vad bra du formulerade dej ! Spiken direkt !

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-17 @ 12:33:25
Postat av: S-E Karlsson

Annika Östberg får sitta inne två år till , hon har suttit 28 år i Amerika ! Sen kommer det invandrare hit från världens alla hörn och begår brott och får i princip inget straff alls till och med såna som vi vet är terrorister släpps ut , dom ska vi tycka synd om och betala dom rikligt så att dom har möjlighet att fortsätta sin verksamhet som terrorister !Annika hämtades inte med regeringsplanet som en viss terrorist , snacka sen om människors lika värde ! Släpp Annika loss det är snart jul ! Mvh S-E Karlsson .

2009-11-17 @ 12:45:05
Postat av: SF

kan inte den mentalt handikappade Rydström själv donera sin lön till mångkulturen?...Om han sen får säjla sin villa på boholmarna och flytta tillbaka till norrliden gör väl inget för denna mångkulturälskare...

Fyfan att karln inte omyndigförklaras omgående!

2009-11-17 @ 12:54:25
Postat av: Gubben o Gumman

Det bästa i Kalmar blir när "Röde Börje" ni vet han från pensionsskolan placerar Rydström brevid Johansson i kommunalfullmäktige.

Då bildas radar paret "Pålle o Fjålle",som på nära håll får se SD växa för varje val.Vi får hoppas att man så snart det politiskt är möjligt placerar nästa flyktingboende på Boholmarna, därefter Varvsholmen lita på att det blir så.

Bara om en tidsfråga.Men den utvecklingen finns inte i "Pålle o Fjolles värld".Den utvecklingen finns bara i verkligheten så "Pålle o Fjålle kommer att krascha rätt in i väggen.2009-11-17 @ 12:55:21
Postat av: LN

ALLA MÅSTE HJÄLPA TILL!

Slut upp kring köttgrytorna, gott folk, bliv åtminstone god man för ett ensamkommet flyktingbarn!Enligt Migrationsverkets statistik över asylsökande till Sverige år 2008 var 1.510 ensamkommande flyktingbarn. I augusti 09 kom mellan 60-70 minderåriga flyktingar (<18 år enl. def.) ensamma till Sverige, skriver DAGEN och DN.Det kommer 8 till 10 ensamma flyktingbarn varje dygn, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunalråd i Malmö stad.I Vellinge kommer det att behövas 25-30 platser på årsbasis, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunalråd i Malmö stad.Malmö stad tvingas ta hjälp av det privata vårdföretaget Attendo (Boreliusklanen) för att klara att ta hand om alla ensamkommande flyktingbarn. Varje dygn kommer det upp till fem nya barn till Malmö, och de egna boendena är överfulla. Malmö stad har nu gjort en direktupphandling med vårdföretaget Attendo, som driver ett boende med 23 platser i Malmö. Enligt prognoserna kan Malmö ha ansvar för mellan 250 och 300 barn innan året är slut.Migragrationsverket beslutade i maj 2008 att ej utnyttja Dublinkonventionen för att utvisa ensamkommande barn till Grekland i de fall när Grekland är första asylland. Detta motiverades med att de ensamkommande i Grekland hålls i låsta förvar i upp till 3 veckor.

http://to.ly/wZf http://to.ly/wZhEn statlig utredning från 2004 tar upp att barnen i vissa fall kommer till Sverige i avsikt att utyttja det svenska mottagningssystemet, och att det därmed förekommer att barn skickas till Sverige för att söka asyl och använda asylansökan som täckmantel för kriminell verksamhet i Sverige. Det finns även misstankar[sic] om att unga flickor kommer hit som offer för trafficking, där hallickar uppmanar flickorna att göra en asylansökan för att inte få problem med myndigheter. http://www.regeringen.se/content/1/c6/03/69/59/36eefbf0.pdfAllmänna arvsfonden bedömer att de ensamkommande som söker sig till sverige ofta utgörs av den äldste sonen i syskonskaran. Ett problem för ensamkommande barn och unga är att det förekommer att de emigrerar till följd av familjens vilja - detta oaktat att familjen är död!"Således kan just denna grupp av barnen känna press att lyckas i det nya landet för att kunna hjälpa familjen som är kvar i hemlandet." http://to.ly/wZi

Att hjälpa familjen i hemlandet att komma till Sverige?En utredning av Integrationsverket visade att under 1998-2000 hade 87 procent av de undersökta ensamkommande barn som fått uppehållstillstånd senare fått kännedom om var föräldrarna befann sig (sid 31). http://to.ly/wZjAllmänna Arvsfonden, som påstår sig bidraga till att förnya och utveckla verksamhet för barn, ungdom och personer med funktionsnedsättning, också om dessa barn är afgahnska, somaliska, palestinska osv. medborgare ger bidrag till olika projekt för ensamkommande, både vad gäller stödverksamhet, metodutveckling, och organisationsutveckling. Bland mottagarorganisationer återfinns exempelvis följande http://to.ly/wZk http://to.ly/wZl (sid. 39+45)OBS! Nyheten för dagen är att dessa ensamkommande flykringbarn ibland har befunnit sig på resa i flera år för att komma till Sverige -- "inte har det satt sig på ett flyg och åkt första klass hit", inte.

Det enda säkra man vet på transitboendena om barnens resa till Sverige är att den så gott som aldrig her skett med flyg. Det har handlat om långa vandringar och svåra förhållanden och många barn har rest under ett par års tid. Ute på transitboendena håller psykologerna gruppsamtal med barnen (sk. födkrok). En del behöver traumaterapi (födkrok)."Det är inte ovanligt att barnen påbörjar sin resa i Somalia eller Afghanistan vid 13 års ålder och kommer fram vid 15 års ålder."

"De har blivit misshandlade på vägen och de har haft dåligt med mat och kläder. De har levt med en konstant rädsla för upptäckt och behandlats illa av myndighetspersoner i många länder.Om allt detta förfärliga upplyser oss idag i SDS http://to.ly/wZt psykolog Sabina Gusic, som arbetar med krigs- och tortyrskadade i Malmö.

[Är Gusic ett bosniskt namn?]

2009-11-17 @ 14:03:01
Postat av: AWSvensson

Frågorna kvarstår. Vem har bekostat resan till Sverige. Hur tar man sig till Sverige och får det till första asylland. Varför döljer man sina id-handlingar efter att man kommit till Grekland, utan dem blir man utslängd ur Scengen. Kan någon ge ett riktigt svar på dessa frågor, raka svar utan pk-pladder.

2009-11-17 @ 14:33:58
Postat av: Argus

I den aktuella frågan om lycksökande ”ankarbarn” till Sverige, kan man fråga sig om dessa ej skulle avvisas vid gränsen och sändas hem till sitt land om de ej kan uppvisa giltigt pass. Frankrike och Schweiz har tydligen denna regel.

Om de har giltigt pass skulle det obligatoriskt göras ett DNA-prov i det fall de söker asyl. Resväg och anknytningsland inom EU borde undersökas i samband med kontroll av färdbiljett och resehandlingar. Om dessa handlingar saknas bör det presumeras, att de olagligen tagit sig in i vårt land och kan avvisas. Att det behövs en ny politik i flyktingfrågan står klart. Sverigedemokraterna är det enda alternativet mot de skenheliga politiskt korrekta partierna, som kolonisera Sverige med muslimer. Jag saknar ett klarläggande uttalande från SD:s ledning gällande ”Velllinge" och den kommunala självstyrelsen i den allmänna politiska debatten

2009-11-17 @ 14:57:39
Postat av: S-E Karlsson

Det borde väl Henrik Rydström kunna ge ett svar på ? Mvh S-E Karlsson .

2009-11-17 @ 14:59:36
Postat av: Jan

Modigt av Henrik, oj vad mångar arga och bittra människor det finns där ute. Kan man inte ha bra åsikter för man bor på Boholmarna och spelar i Kff?

2009-11-17 @ 15:05:19
Postat av: LN

ÄR DET NÅGON SOM VET?http://sydsvenskan.se/omkretsen/vellinge/article567380/Det-saknas-kunskap-om-barnens-bakgrund.html?refp=567379Sabine Gusic vet!De ensamkommande flyktingbarnen kommer inte med flyg!

ERGO

De kommer nästan alla över Öresundsbron.Många är analfabeter = saknar läs- och skrivförmåga.

FRÅGA

Hur hittar de hit?De har gått till fots från Afgahnistan eller Somalia och passerat ett större antal länder - det måste då rimligen finnas ett bortfall!

FRÅGA

Hur många har gått under på vägen hit?FRÅGORNA står på kö - SVARA, skynda er å' SVARA, ni som vet! Sabine!!Jag förslår att en tävling utlyses!

Ian Wachtmeister donerar prissumman: 1/4 miljon skattefritt till vardera den i Sverige boende tonåringen, max 15 år, som utan hjälp, med 5 kg packning och med 5.000 på fickan, fotvandrar till Kabul resp. Mogadishu, antingen via Grekland eller över Medelhavet till Libyen och sedan vidare. Start sker vid Spillepengen - Ilmar Reepalu sköter startpistolen. ([email protected])

2009-11-17 @ 15:15:33
Postat av: AWSvensson

Svar till Jan: onekligen inte.

2009-11-17 @ 15:37:31
Postat av: AWSvensson

Det märkliga är att de startar från hemlandet när de är 25 år och kommer fram när de är 17 år, undrar hur man gör denna tidsresa.

2009-11-17 @ 15:43:31
Postat av: Micael Foghagen

>JanVarför gillar du massinvandring? Vilka fördelar anser du att vi får ta del som en följ av denna?

Exempel tack!

2009-11-17 @ 15:57:32
Postat av: AWSvensson

Det märkliga är att de startar från hemlandet när de är 25 år och kommer fram när de är 17 år, undrar hur man gör denna tidsresa.

Denna i mitt tycke harmlösa kommentar försvann från Sydsvenskan lika kvickt som somalierna som skulle DNA testas i Norge.

2009-11-17 @ 16:25:15
Postat av: jovial

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMS ASYLBYRÅ

För dig som söker asyl i Sverige!På Stockholms Asylbyrå arbetar jurister med specialkompetens inom asyl- och migrationsrätt.

Vi kan hjälpa dig som söker asyl, uppehållstillstånd och arbetstillstånd i Sverige. Vi ger även juridisk rådgivning gällande bl a anhöriginvandring, återkallelse av uppehållstillstånd samt medborgarskap. Tolk kan bokas i de flesta språk.Som asylsökande i Sverige har man i de flesta fall rätt att få kostnadsfri juridisk hjälp genom ett offentligt biträde. Vi på Stockholms Asylbyrå hjälper dig gärna! Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-5000 75 39 (på svenska eller engelska).

Fri telefonrådgivning!.....vad är migrationsindustri för något?

2009-11-17 @ 16:35:01
Postat av: Kalle

Vad kostar alla ensamkommande barn???Merit Wager har på sin blogg räknat lite på det.

En sak är klar och det kostar skjortan (mycket) för våra tålmodiga och försakande skattebetalare.Det är bara en liten del i den industri som kallas Migrationsindustri, Sweden.Länk till källan Merit Wager här nedan:

Postat av: Ture F.

Som kristen får man ju inte önska att det går illa för ens medmänniskor, men jag skulle ju knappast bli ledsen, om någon råkade tappade en blomkruka i huvudet på Rydström. Kanske blev han berikad?

2009-11-17 @ 16:46:40
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson LN : Dom unga männen smugglas i lastbilar.TV4 fakta hade ett inslag om tullen i Dover, som tog bla Afganer på "löpande band" gömda i lastbilar.Chaufförerna får väl en peng av "Smugglarjocke" "barnen"

"Liftar"(rena turlistan antagligen), med olika lastbilar mot ersättning.För ideelt är det nog inte el vad tror du Henrik?

I detta fallet hade man uppsamlingsplats i Calais

Frankrike ,innan man skulle ta sej in i England.I lastbilar kan man ju passera flera gränser dold innan man dimper ned i Sverige tex.I Sverige blir man 5 år yngre, och blir förklarade som ett barn ,det riktigt synd om av pk idioter.

Sannolikt är det dom som har pengar som kan "lifta"

Med "Lorry travelers"Säg bara till grabbar om det är något mera ni undrar över.Men försök förklara det för ett gäng socialmoderater, som håller på att samla PK i Europa.Kosta Sverige vad det kosta vill.Man skiter till och med i resultat i kommunalval.

Är inte detta diktatur vad är då diktatur.

2009-11-17 @ 18:48:10
Postat av: Kalle

>Gubben o Gumman

På den franska sidan fanns det ett uppsamlingsläger för invandrare/flyktingar alldeles vid tunneln under kanalen. Det väckte stor irritation hos britterna som uppmanade frankrike att stänga det. Invandrare sprang och hoppade på godstågen som gick in i tunneln på sin väg till england.Fransmännem vägrade i början. Nu tror jag att det stängdes för ett tag sedan.I hamnstaden Dover i england finns en stor röntgenapparat som röntgar lastbilar som kommer med färjan Calais-Dover. De har även känsliga mikrofoner för att höra hjärtslagen från gömda invandrare.Har vi i sverige någon sådan röntgenapparat eller känsliga mikrofoner vid våra gränser runt om sverige??? Om inte, varför har vi inte det???2009-11-17 @ 19:04:12
Postat av: Robin_Shadowes

Haha ni måste kolla på Debatt. Förvånande nog tillåts en del Vellinge-bor komma till tals via länk. Dom säger rent ut att det inte är barn utan män.

2009-11-17 @ 20:39:00
Postat av: Nissolf

Kära vänner, nu har vi första tvångsflytten av svenskar för att "barnen" skal få sin lilla lya. Iaf för mig den första kända tvångsflytten.

Postat av: Nissolf

Gubben och Gumman, jag var på sällsynt besök i Kalmar i hälgen där en lokal bekant blev ombedd visa mig runt på Getingen. Med vidöppna ögon tittade jag efter vinkande gubbar och gummor, men (suck) jag blev besviken. Jag fick köpa min lussekatt + kaffe på et kondis.

Barometern skriver fö något om mc-gäng i Smedby-Fågelfors, finns det värkligen? Dimmig artikel, journalisten har nog påvärkats av senaste tidens väder.

2009-11-17 @ 21:27:14
Postat av: Nissolf

Glömde länka til Barran, sorry.

Postat av: Nissolf

Gör bara fel i kväll, Förlösa skall det vara, inte Fågelfors. God natt.

2009-11-17 @ 21:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0