KALMAR TINGSRÄTT JO-ANMÄLD

Idag fick jag ett mail från en anonym person med en kopia på ett brev från JK. Enligt brevet är Kalmar Tingsrätt JO-anmäld på grund av beslutet att återinsätta den socialdemokratiske nämndemannen Mahmoud Haidar som dömts för hot mot tjänsteman och tidigare även varit dömd för misshandel.

Läs mitt tidigare inlägg om du missat det.Kommentarer
Postat av: Dr Livingsteen

Vad står det? Har fel glasögon med mig

2009-05-13 @ 06:23:21
Postat av: Fredrik

Ska bli intressant att se utvecklingen på detta!

Den svenska terroristen är fälld så nu väntar dom!

mAN mår illa när man läser: "SVENSKA TERRORISTEN"Han är väl så långt ifrån svensk man kan komma!

Sen att vårt system har gett honom svenskt pass får stå för dom för svensk är han fan inte!!

2009-05-13 @ 06:56:27
Postat av: Dr Livingsteen

Allvarligt Thoralf. Jag kan inte läsa så liten text

2009-05-13 @ 07:00:08
Postat av: Dr Livingsteen

Oussama Kassir (sv. medborgarskap) fälld för terrorbrott av domstol i New YorkLibanesen Oussama Kassir, 43, med svensk medborgarskap har gjort sig skyldig till flera fall av terrorbrott, fastslår District Court, Southern District of New York, i New York.Den terroråtalade Kassir har befunnits skyldig av juryn i den amerikanska domstolen på samtliga elva åtalspunkter.Domaren meddelar påföljd den 2 september.Åtalet mot Oussama Kassir väcktes vid District Court, Southern District of New York och omfattade från början 19 punkter.En av punkterna handlar om att han vid ett träningsläger för terrorister i Oregon ska ha lärt ut hur man dödar en människa genom att skära av halsen med kniv. En annan gäller förberedelse av rån och mord av långtradarchaufförer i Oregon.Undrar vad som hände med dem i Halmstad som värvade islamister till Osama bin Laden. Är de ut och kan fortsätta sitt arbete, Till global skam för Sverige

2009-05-13 @ 07:03:45
Postat av: Hr Fökk

Påven gör just nu en internationellt bejublad rundresa i mellanöstern. Igår besökte han Jerusalem. Idag ska andra kända kristna platser som Betlehem att få äran.

Något besök i Gaza kommer INTE att äga rum. Gissar att detta är anledningen till den absoluta tystnaden i svenska medier

2009-05-13 @ 07:27:17
Postat av: S. Kinnflådd

Vilken justiekansler! Vad gör denne pajas förutom uppbär hög lön!?

"Justiekanslern har inte funnit skäl att vidta åtgärder mot de kriminella nämndemän i våra domstolar"2009-05-13 @ 08:09:37
Postat av: Nybropensionären B.Nilsson

Det går att förstora upp 400 % om man vill Dr L.

Det är anmält både till JK och JO så det hamnar väl hos den som fick anmälan först om jag förstår rätt?

Rätta mig om jag har fel!

2009-05-13 @ 08:57:39
Postat av: Roberth

Bra att någon anmäler domstolen i Kalmar för att denna kille får sitta som nämdeman är en tragedi!

2009-05-13 @ 09:02:15
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Lokaltidningen Barometern tycker det är viktigare att skriva om en JO-anmäld god man i Hultsfred.

Tidningen mörkar väl inte nämndemannens bravader?.Till dej Barometern journalist som läser detta vill vi bara säga byt jobb hela högen.

Samt att tidningen är borgelig.Om ni missat det.Åsa Lindeborg påtar sej offrets roll en artikel i Aftonboladet .Hon tycker inte det är kul att bli kallad för olika varianter av fisse.Vidare tycker hon att familjen Ponnier har för stor makt.Att svensk media tv ,samt tidningar oavsett dom är borgliga el inte ockuperas av vänster

journalister, har hon inget begrepp om.Att hon dessutom är en själv är bedrövligt.Hon lider nog av ostkupesynfromet.Som vi tidigare skrivit så är det vänterns största misstag att inte sätta en begränsning på ägarstrukturen i media.Som man gjort i Norge tex.

Vad familjen Ponnier har för begrepp om demokrati

vet ju alla i o med beslutetet att utestänga SD samt

Fi från reklam i TV4 med Herrman Stjärt som målvakt.I Barometern finns en artikel .OM TRÄSKSNATTARE .Läs gärna den .En berikare som fastande med skit upp till armarna.Vad tror du han får för straff. Vad är oddsen på utvisning?Vem sitter ting Haidar?2009-05-13 @ 09:56:58
Postat av: Linda

Det är ju bara så dumt att jag inte ens finner ord att beskriva det...Har äntligen hittat denna vettiga blogg! Min pappa som skickade länken!

Ska följa ditt bloggande och du har mitt fulla stöd!

2009-05-13 @ 10:05:23
Postat av: Jungman Jansson

´Toppen av ett isberg skymtar fram när SR (en enda gång) rapporterar om den oro de etablerade partierna känner för SD:s populära politik. De etablerade partierna är mycket oroliga för att SD ska komma in i EU ( Första gången jag läst någon rapport i media om att SD har stora chanser i EU-valet)I alla fall säger vi grattis till SD och alla partiets hängivna valarbetare.

2009-05-13 @ 11:12:14
Postat av: Anders @ ungsvensk.se -> rösta på SD den 7 juni!

Dr Livingsteen: Det står följande.”Ditt brev till JustitiekanslernDu har i ett brev till Justitiekanslern den 6 maj 2009 framfört klagomål mot Kalmar tingsrätt.Justitiekanslern har fått veta av Riksdagens ombudsmän (JO) att ett motsvarande ärende handläggs där (JO:s dnr 2584-2009). Justitiekanslern har därför inte funnit skäl att vidta någon åtgärd med anledning av vad du har anfört, se bifogad informationsblad, p. 6.Med vänlig hälsningPeter Lindström”

2009-05-13 @ 11:33:48
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: Rättvis

Den här mannen bör gå någon kurs där han inledningsvis lär sig stava till demokrati. För det tror jag inte att han kan. Vem det är ? Jo han är rektor i Vännäs:

“Vid ett provval på Liljaskolan inför senaste riksdagsvalet 2006 Liljaskolan fick Sverigedemokraterna 10 procent av rösterna.- Det kan nog stämma. Det gav oss en tankeställare och vi vidtog ganska kraftfulla åtgärder. Bland annat fick vi tre miljoner kronor för ett treårigt EU-projekt, Lilja på väg, där vi tog upp ämnen som främlingsskap och tolerans mot de som av olika skäl är avvikande, säger Bo Nilsson.”Som framgår finns det inte mycket hopp för den mannen och jag undrar om det ens räcker med stödundervisning. För sen ska han ju även få lära sig vad demokrati innebär och där är jag nog nästan nattsvart pessimist.

2009-05-13 @ 12:04:41
Postat av: Simon Ek

"Bredäng – Barn kastade stenar mot cirkusdjurEtt 50-tal barn och ungdomar uppges ha kastat stenar mot cirkusdjur i Bredäng i södra Stockholm. Söderortspolisen skickade en polispatrull dit som försökte tala barnen tillrätta. Barn- och ungdomsgruppen ville inte erkänna någon stenkastning. I och med att personalen inte ville göra någon polisanmälan försökte patrullen förklara allvaret i situationen genom att tala barnen tillrätta"Detta är välbekant från ett bostadsområde jag själv tvingades flytta ifrån pga stenkastning mot hundar och katter. De vuxna berikarna hurrade på sina skitungar

2009-05-13 @ 13:31:27
URL: http://frianyheter.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

SNÄLLA Toralf.Lägg ut domarna när dom kommer på skottkärremannen,Träskmannen.Den fula våldtäckaren i Hultsfred 10 år yrkas.Samt dom som häktats för narkotikabrott nyligen.Så får vi se om vår teori stämmer.

2009-05-13 @ 14:02:44
Postat av: Hr Fökk

Det är inte sant! Faktiskt finns det tidningar som vågar stå upp för sina läsare.Inte konstigt att tystnaden från PK media "rapportering" från Vännäs helt plötsligt dog bort

Postat av: Fredrik

Läste artiklen i folkbladet !Här kommer de som varenda svensk medborgare tänker, tycker,känner och vet:

..............................................Ungdomarnas tolkning får stöd av en invandrad näringsidkare med god insyn i tätortens ungdomsproblematik.

Han hävdar att många tonårsflyktingar beter sig som om de fortfarande befann sig i Irak och andra hemländer.

– Det är flyktingarna som startar bråken, säger näringsidkaren och tillägger att många av dem saknar all kunskap om svensk lagstiftning och den kultur de kommit till.

– De måste få gå kurser med tolk så att de får lära sig svenska regler.

Meningsfullt arbete och praktik skulle också minska problemen .

– Det räcker inte med att bara betala ut socialbidrag…..............................................Varför ska de vara så jä.. svårt att våga säga sanningen i media !? Hur ska man kunna ta tag i problemet om man inte inser fakta!!!!!

2009-05-13 @ 17:26:51
Postat av: RättvisNär media vill så går det så lekande lätt att rapportera sakligt och sanningsenligt. Så här skriver Folkbladet:”En som var med

- De hoppade på henne bakifrån och sade bara att det var fel person när de såg vem det var, säger en tonåring som var med på fredagskvällen.

En av flyktingpojkarna som misstänks för överfallet på flickan har också enligt vittnen dragit kniv och hotat andra ungdomar. Och det helt öppet.”Faktiskt första gången jag sett media sanningsenligt beskriva asylanter på detta sätt. Notera att det var tre misshandlare också och att det rörde sig om en kvinna.Och Folkbladet går in på lite detaljer:”En tonårstjej hade några dagar tidigare blivit överfallen av tre asylanter.

Flickan blev slagen i ansiktet: hon förlorade en tand; fick ett blått öga och en skada vid tinningen, enligt kamrater till henne. Överfallet är polisanmält.”Här har jag rättat till texten så att ”flykting” ändrats till asylant.Men varför har Folkbladet frångått sin vanliga lögnaktighet i fråga om invandringspolitiken? Det finns bloggar nu och folk i Vännäs behöver inte slicka i sig medias lögnaktiga soppa längre. Det är bara att knäppa på datorn.

Sen är ju Vännäs ett vänsterfäste och kommunisterna har ju länge propagerat för fri invandring från världens alla hörn. Så kommer då asylanter och våldtar, överfaller och misshandlar barn, kanske vänsterpartiets väljare.Nu blir det bekymmer på Folkbladet. Kommer folk i Vännäs nu att rösta Sd, frågar sig journalisterna. Får dom dessutom reda på att vi ljuger om invandringspolitiken så är loppet kört, fortsätter journalisterna att spekulera.

Så har nog sanningen värkt fram.Och märk väl att fakta bara presenteras lokalt. Riksmedia fortsätter med sin vanliga lögnaktiga rapporteringen.

2009-05-13 @ 17:45:01
Postat av: Robin_Shadowes

Vi håller väl tummarna för att skägglurken Kassir ska få livstid? Vad mig anbelangar så hade dom gärna fått skicka lösket till Old Sparky men tyvärr verkar väl den risken rätt liten. Livstid duger fint också bara vi slipper skiten här.

2009-05-13 @ 20:24:10
Postat av: Evert Samarin

Får såssar, kommunister och "de där andra" makten lär de sätta hela UD i aktion Rädda Stora skägget Kassir tillbaka till stackars Sverige.

Halalslakta den fan på samma sätt som han lärt ut till sin lärjungar

2009-05-13 @ 21:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0