KONSTEN ATT SKAPA POLITIKERFÖRAKT

Mitt blogginlägg om den så kallade fredsdemonstrationen skapade mycket debatt och gav upphov till att styrelsen för Samfundet Sverige-Israel i Kalmar Län uppmärksammade händelsen och skickade följande brev till bland annat kommunstyrelsen i Kalmar.
I sitt brev ställer man följande två frågor.

Vilka kommunala tjänstemän, kommunpolitiker har varit inkopplade eller var ansvariga för "fredsdemonstrationen"?

Vilka av dessa har varit närvarande och passivt bevittnat det hela?

  

Nu har kommunens svar på detta brev kommit. Brevet är undertecknat av kommunstyrelsens ordförande Johan Persson (s) och jag tar mig för pannan och undrar hur det står till.


Förutom det traditionella fraserna om hatbrott är svaret på de ovanstående frågorna rena goddag yxskaft! Eller vad sägs om följande.


"En privatperson ansvarade för tillståndet och för att demonstrationen genomfördes. Däremot deltog ett antal politiker under demonstrationen. Någon förteckning på de personer som deltog finns dock inte."


Demonstrationstillståndet hade en Marwan Muhammed sökt men den verkliga organisatören på plats var socialdemokraten Nasim Malik. Det framgår utan tvekan av alla mina bilder där Nasim Malik finns på scenen under hela demonstrationen.

Johan Persson kan inte svara på dessa frågor på grund av att det inte finns någon förteckning på de politiker som deltog. Tänk vad stort Kalmar är och hur många politiker det måste finnas när kommunalrådet Johan Persson tydligen inte känner någon av dessa politiker! Att Johan Persson är så inkompetent att han inte själv kan åstadkomma en lista med 3 politiker och en ssu-ombudsman är bedrövligt. Det handlar endast om att skydda sina partivänner från att bli utpekade i en offentlig handling från kommunen och detta görs med argumentet att det inte finns en lista på deltagarna. Häpnadsväckande! Hur kan någon lita på dessa politiker?


INTE UNDRA PÅ ATT RÅDER ETT STORT POLITIKERFÖRAKT I VÅRT LAND MED SÅDANA POLITIKER OCH SÅ BILLIGA UNDFLYKTER!


Det är så beklämmande att se hur ansvariga politiker inte vågar stå för sina handlingar och att de dessutom skyddas av den högste politikern inom kommunen Johan Persson. Personligen tappar jag fullständigt respekten för personer som ägnar sig åt detta smutsiga spel med allmänhetens förtroende för förtroendevalda politiker.


För den som inte läst tidigare inlägg om den så kallade "fredsdemonstrationen" kan läsa det här.


Socialdemokraten Nasim Malik var den som organiserade hela demonstrationen och var den politiker som fanns på scenen under hela demonstrationen.

De politiker som talade var följande.

Roger Kaliff (s), Kommunfullmäktiges ordförande

Bertil Dahl (v), kommunalråd

Martin Andersson (s), ombudsman ssu


Johan Persson mycket väl är medveten om att dessa politiker deltog vid demonstrationen men vägrar namnge dem i sitt svar.


Bland åhörarna fanns jag själv och följande politiker enligt mitt eget minne.


Birgitta Axelsson Edström (v)

Pierre Edström (fp)

Det bör påpekas att paret Edström lämnade demonstrationen då de ansåg att den "urartade".

Det passerade även förbi ett par politiker under demonstrationen som jag pratade några ord med innan de skakade på huvudet och gick vidare. Det var följande.

Joakim Håkansson (fp)
Magnus Isaksson (m)

Brevet avslutas med föjande mening.
"Vi kommer att fortsätta vårt arbete mot hatbrott och vill åter igen poängtera att Kalmar kommun tar starkt avstånd från det inträffade."

Tomma ord och innehållslösa fraser från Johan Persson. Inte en enda åtgärd hat kommunalrådet vidtagit efter det inträffade och defenitivt inga åtgärder mot de medverkande socialdemokraterna eller vänsterpartisten.
Det minsta man kunde kräva är att de tagit avstånd från demonstrationen och beklagat sin egen medverkan men inte ens det har vi kunnat läsa i media.

Vilket spel för gallerierna!

Kommunens hela svar kan läsas nedan.


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

Är någon förvånad.?

2009-03-06 @ 19:42:14
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Undrar om Stormamma berättat.För Kamikazzepiloterna från ZZU Henrikzzon o Franzzen om detta möte.Eller tror dom fortfarnade att Mackan är ledare för söndagzzkolan .Ta det lungt pöjkar det kommer en dag då dörrar öppnas gardiner far upp .Verkligheten står där hoppas då att ni har goda språkunskaper.Gillar att bada bara med bara pojkar i simhallen(mysigt jaja vet).Polisen har en handuk runt huvudet.SSu har just lämnat ett förslag om att fotbojja skall ersättas med fotparabol.Massa tomtarmed skägg fast det inte är jul.Äntligen

2009-03-06 @ 20:11:05
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDOm du nu ska bli en offentlig person. Skriv med ditt egna namn.

2009-03-06 @ 20:25:49
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDJag undrar sa flundran om gäddan var någon annan här på bloggen. Ja, det är du nog. Jag tycker att jag ser brister i stavningen.

2009-03-06 @ 20:27:47
Postat av: Micael Foghagen

>Blivande osv....Fattar noll vad du skriver och med det alias du använder håller jag med Andreas H.Så till saken, Johan Persson har gjort sitt. Vi lär väl dras med honom i några månader till sedan blir det bättre tider!Sverigedemokratiska tider.Trevlig helg på er alla!2009-03-06 @ 20:38:44
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Mackan är rättstavat vad jag kan se.Jag kan konstarera att frågan om du känner någon Kjelllllll.Undviker du .Nu när du ändå är här som rep för SSU så vill jag passa på o fråga dej om vad du tycker i sakfrågan om hur mötet på Larmtorget var var plakaten tex ok .Man skrek även elaka saker om ett land tycker du om det .Många politiker på samma lag(ja det heter faktiskt så inom en del ungdomsförbund).Att jag stavar lite dåligt beror damp är således lite bakom.Detta medför ett funktionshinder som ej får kränkas el diskrimineras.Men det gör du väl inte busunge.Ps minst ett ord är fellllstavat vilket tror du det är.

2009-03-06 @ 20:41:18
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SD"KONSTEN ATT SKAPA POLITIKERFÖRAKT"Du är en betydande orsak till politikerförakt. När du håller på som du gör.

2009-03-06 @ 20:42:11
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDJag har redan kommenterat det där i ett annat inlägg. Jag tycker att det är fördjävligt att ha med ett hakkors på en fredsdemonstration, vid sidan av ett lands flagga, en sådan symbol hör inte hemma i en fredsdemonstration.

2009-03-06 @ 20:46:58
Postat av: Roberth Ström

Vilken sopa denna Johan Persson är. I nästa val måste sossarna kickas ut ur Kalmars förarsäte!

2009-03-06 @ 21:02:50
Postat av: Hulda

Vad pågår i Kalmar? Helt sjukt! Men tyvärr finns liknande dårskaper på flera platser i Sverige.

2009-03-06 @ 21:05:07
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Äsch Micke?Skit i mej fokus på politiken och tex brevet ovan.Andreas för det första räcker det inte med fördjävligt. Det är brottsligt enligt svensk lag.Så förlåt mamma att jag hade fingrarna i syltburken.Funkar på Unga Örnar men inte här el enligt svensk lag.Dom plakat o skrik som förekom på Larmtorget hör inte hemma i en svensk . demokrati.Vad händer när man gör något som är brottsligt Andreas.Just det sheriffenn tar dej.Tog sheriffen dom som gjorde fel.Detta är väl inget att förstå Micke(?)?.Vad har då socialdemokraterna gjort se brevet ovan.För det är väl det brevet Michael Foghagen vi snackar om är det du har svårt att f ö r s tå.

2009-03-06 @ 21:11:13
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SDSkriv med ditt namn!! Fegis!!

2009-03-06 @ 21:20:02
Postat av: Fredrik

Riktigt bra blogg återigen Thoralf! Du gör ju vad Barometerns uppgift egentligen är...Gör om Barometern till en gratis annonstidning! Behövs inga sovande journalister...

2009-03-06 @ 21:32:08
Postat av: Blivande kommunalråd för SD

Då hela min kropp skakar av rädsla.Så ok jag heter Ahli Baba.Nu åter till frågan om du känner någon som heter Kjell.Obs en luring:Känner du Något FD kommunalråd för Socialdemokratiska arbetarpartiet(fram till 1970).Varför vill du inte svara på det.Förresten känner du någon stormamma som heter Hallengren.

2009-03-06 @ 21:39:47
Postat av: natasha

"Det blivande kommunalrådet" seglar utan tvekan under falsk flagga!

2009-03-06 @ 22:31:15
Postat av: Thoralf A

Blivande kommunalråd för SDDags för skärpning!Byt alias!

Jag vill inte att SD blir förknippade med dina kommentarer.

2009-03-06 @ 22:34:44
URL: http://thoralf.se
Postat av: Blivande valarbetare SD

test

2009-03-06 @ 22:36:09
Postat av: Glad prick

Hann inte se ditt inlägg ledsen Lycka till i valet o med bloggen.

2009-03-06 @ 22:41:45
Postat av: Glad prick

Hej natascha du har nog helt rätt.Rent bla tidsmässigt har jag nog fel flagg.Duktiga k o inflytelserika kvinnor kan vi inte få nog av i politiken.Lycka till med bloggandet trevlig Helg

2009-03-06 @ 23:38:26
Postat av: LP

Det "Blivande kommunalrådet..." skriver sin första kommentar till denna artikel fredag kväll kl 20:11:05.Kan det vara så att "kommunalrådet" har börjat fira helg och är lite på snusen, därav det förvirrade språket? Eller är det ett återkommande mönster?Är det det senare som gäller, vore det trevligt om man i fortsättningen slapp hans digitala smuts på denna annars läsvärda blogg.

2009-03-06 @ 23:39:43
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Glad prick

Hej Lp jag dricker inte.Avböjer vidare kommentar enligt önskemål från bloggens upphovsman se ovan.Lycka till med bloggande ta det lungt med alkoholen Trevlig helg

2009-03-06 @ 23:49:41
Postat av: Tore

Thoralf! den "Glada pricken" vet nog mer om Andreas Henriksson än han vill framhävda. Upp till bevis Andreas?"Åklagaren lägger ner utredningen" mot SDU! Hade ni räknat med något annat? Och Expressen gör en stor händelse av detta. Snyltaren, eller snyftaren Caroline Stenman har fått ett "stenansikte" visat!

Stackars liten, som drullade bort SR filmkamera!

Här är ett typiskt fall, där man måste vara försiktig för "femtekolonnare"! Sverige har blivit falskhetens rike, sanktionerat av vänstern. De gör allt för att få tillbaka sin maktposition.:-)

Johan Persson satsar nog på Mona "Muslims" plats!

Samma skit, samma skrot, brukar platsa tillsammans.

Ge "Samfundet Sverige-Israel" upplysning, då du själv bevittnade lagbrottet, och de som var närvarande, Thoralf!...

2009-03-07 @ 00:22:46
URL: http://http
Postat av: SKägglös

UTMÄRKT!! BLIR så glad att någon i detta land GÖR vad TIDNINGARNA borde göra! Svin är de politiker som nu backar när du har undersökt ''fredliga pack-samlingen'' SD 2010 säger jag bara. Sossarnas tid är räknad. Personligen hoppas jag på mer av dessa dåraktigheter från deras sida, vi kan knappast få bättre valreklam!

2009-03-07 @ 00:59:17
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/user/DanielGiuditta

2009-03-07 @ 03:30:03
Postat av: Andreas Henriksson

Blivande kommunalråd för SD"Dags för skärpning!Byt alias!Jag vill inte att SD blir förknippade med dina kommentarer."Bra gjort! Thoralf.

2009-03-07 @ 07:25:30
Postat av: Fredrik

Läs hela rapporten:

Men här är ett litet ex:4.2.4 ÅsiktskontrollanterNågra respondenter pekar på att det finns en grupp ultraradikala män som agerar åsiktskontrollanter i områden som Rosengård och att det finns en mycket stark hotkultur. I Herrgården uppskattas det att så gott som alla kvinnor är nu beslöjade, något som de själva uppger beror rädsla för åsiktskontrollanterna i området snarare än en ökad hängivelse till traditionalism. Det förekommer även fall av fysiska trakasserier.

Respondenter återgav också att kvinnor av muslimsk härkomst som inte följer åsiktskontrollanternas regler har blivit trakasserade och hotade i Rosengårds mest utsatta områden. Även socialarbetare har blivit föremål för trakasserier när man delat ut information om kvinnors rättigheter. Exempelvis trakasserar åsiktskontrollanter utvalda kvinnor och ungdomar som vill delta i festligheter runtom i området som t ex Rosengårdsdagen där unga flickor skrämdes iväg av åsiktskontrollanterna och inte vågade uppträda på scen. Ett annat exempel är att man inför Ramadan skickade ut brev och instruerade föräldrar att aga sina barn om de vägrade fasta.

Ytterligare exempel återges av respondenter på hur dessa åsiktskontrollanter trakasserar föräldrar som inte lever på ett rättfärdigt sätt och att det finns fall av misshandel och t o m mordbrand under sommaren 2008 där man misstänker att dessa grupper ligger bakom. Trots tidigare polisanmälningar av mordbrandsoffret – en ensamstående kvinna med tre döttrar – för omfattande trakasserier från bespottning till grova pistolhot i detta fall så skedde ingen utredning eller efterföljande åtgärd. Det mest utsatta området är Herrgården i Rosengård där man även lever med de sämsta levnadsförhållandena helt generellt.

Nyinflyttade familjer får besök hemma där företrädare för radikala grupper talar om för dem vilka regler som gäller i Rosengård. Förhållningsreglerna omfattar bl.a. att kvinnor som aldrig tidigare burit slöja nu tvingas till det, att flickor och pojkar inte får leka tillsammans och cementera patriarkala maktstrukturer. Nyinflyttade familjer som aldrig varit speciellt religiösa eller traditionella uppger att de levde friare i hemlandet än i Rosengård.

Postat av: Fredrik

De här är sanningen !!

Postat av: hunter

Nedanstående citat från Sydsvenskan angående den nu pågående tennismatchen Israel-Sverige. På nytt ser vi SSU demonstrera tillsamman med den yttersta vänstern. Ingen är väl förvånad över detta och det gamla ordspråket "lika barn leker bäst" gäller än i dag!"Vill stoppa matchen med fredliga metoder. Över trettio föreningar ingår i denna paraplyorganisation, bland annat:ISM (International Solidarity Movement)

Palestinska föreningen

Vänsterpartiet

Vänsterns studentförbund

SSU Malmö

Islamiska kulturföreningen

Kommunistiska Partiet

Nätverket "Det är vi som bestämmer" förespråkar våldsamma metoder för att stoppa matchen. Samlar vänsteraktivister kring den utomparlamentariska webbplatsen Motkraft. Ingår gör bland annat AFA (Antifascistisk aktion) som har lokalgrupper i Malmö, Lund och Helsingborg.Autonoma grupper som har en anarkistisk eller socialistisk ideologi uppträder ofta under olika tillfälliga aktionsnamn - exempelvis "Alla åt alla", Ett annat krig är möjligt" och "Malmö Frivilliga Gatukontor." Ofta rör det sig om samma individer i olika delar av nätverket."

2009-03-07 @ 12:01:08
Postat av: hunter

Ser nu att man uppdaterat Sydsvenskan med att även nationella insatsstyrkan är i Malmö och kan sättas in om behov uppstår.http://www.sydsvenskan.se2009-03-07 @ 12:06:51
Postat av: hunter

Annan "trevlig" läsning som säger det mesta!Postat av: Fredrik

Då var det dags !!

Med Lars Ohly i spetsen !!

Postat av: hunter

Citat från Sydsvenskan:"14:05 Polisbil attackeras med gatsten av maskerade personer. En polisman fick nog, hoppade ur och drog vapen. Ett äldre befäl fick honom att lugna sig och ta ner vapnet."

2009-03-07 @ 14:38:16
Postat av: hunter

Som framgår av bilden i Aftonbladet har svensk polis tvingats lånat in speciella lätt bepansrade polisbilar (blåa fordon) från Köpenhamn.Såväl Mikael Wiehe som Ilmar Reepalu har hetsat mot den här tennismatchen och är troligtvis oerhört "stolta" över vad de lyckats åstadkomma!

Postat av: FreeBird

*** Såväl Mikael Wiehe som Ilmar Reepalu har hetsat mot den här tennismatchen och är troligtvis oerhört "stolta" över vad de lyckats åstadkomma!För att inte glömma Per Gahrton.

2009-03-07 @ 17:23:50
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: Andreas Henriksson

Det är som sagt inte bara AFA anhängare som tillgriper våldsamma metoder. Här är ett annat pack av nazistslödder som tydligen har lyckats att nästla sig in bland fredligt demonstrerande människor. Se länk!

Postat av: Andreas Henriksson

hunterDessa människor använder också mörka kläder med huvor och palestinasjalar.

2009-03-07 @ 18:28:58
Postat av: Andreas Henriksson

Man blir ju för helvete förbannad, när man läser att en polis har dragit sitt vapen, för att det hade haglat gatstenar över polisbilen, som resulterade i glaskross och förstörd polisbil, och så kommer ett befäl och säger att polisen ska lugna ner sig och ta ner vapnet. Fy Fan vilka klena jävla lagar svenska polisen har att luta sig emot, vilken jävla tur att det inte var jag som var polis i det läget för jag hade garanterat tömt magasinet. Jag tycker synd om Svenska Polisen.

2009-03-07 @ 18:37:47
Postat av: Andreas Henriksson

Fel av mig. Någon glaskross blev det aldrig på polisbilen.

2009-03-07 @ 18:45:38
Postat av: Ibbe

En het potatis för Kalmar kommun bl.a. av följande skäl. Vid en s.k. fredsdemonstrationen i Kalmar fanns en betydande aktivitet i den lokal i centrala Kalmar, Kapp-Ahlhuset på Storgatan, där den islamska s.k. kulturföreningen Salam hyr en källarlokal, en f.d. biljardlokal. Lokalen var utgångspunkt för många deltagare i "fredsdemonstrationen". Liknande föreningar i Malmö t.ex. har mindre smickrande kopplingar till andra islamiska,icke rumsrena, organisationer enligt Sydsvenskan. Rimligtvis borde det finnas ett intresse att se om den kalmaritiska föreningen har liknande kontakter som malmöföreningen. Det vet man naturligtvis i Kalmar och finns det då någon lokal politiker aktiv i föreningen,så blir ju saken än mer delikat. Måhända en delförklaring till det urvattnade och intetsägande svar som Alfsson erhållit.

2009-03-07 @ 19:22:41
Postat av: hunter

@ Andreas Henriksson"Fel av mig. Någon glaskross blev det aldrig på polisbilen."Enligt malmöpolisen krossades ena sidorutan av stora gatstenar och sedan försökte man träffa polisen som satt i bilen med nya gatstenar. Polisen (kvinnlig av anletsdragen att döma?) fick fly ut ur bilen på vänstersidan för att inte träffas och drog då sitt tjänstevapen.

2009-03-07 @ 19:45:03
Postat av: World Traveller

Sitter haer med mina jobbarkompisar i Afghanistan och ser paa Asylsvenskans filmsnutt. De aer helt foerundrade, de trodde Sverige var ett bra land, ett civiliserat land. De undrar varfor inte polisen oeppnar eld eller gaar ut och bankar skiten ur patrasket. De har ju all raett i vaerlden att goera det. Sjaelv hade jag skjutit.

2009-03-07 @ 19:58:34
Postat av: Stefan K

Apropå politikerförakt så måste man kommentera vissa riksdagspolitikers medverkan i och omkring tennismatchen i Malmö.

Tänk om SMR gått sida vid sida med Sd i ett demonstrationståg? Snacka om att Janne Josefsson, Lars Adaktusson, Lennart Ekdahl, Robert Aschberg och andra grävande journalister skulle gotta sig. Snacka om att Lars Ohly, Maria Wetterstrand, Mona Sahlin och andra pk-politiker skulle sätta lördagswhiskyn i fel strupe. Snacka om att Expressen, Aftonbladet och annan pk-press skulle vältra sig i smaskiga reportage om Sd:s samarbete med högerextrema krafter.

...men nu? Tämligen tyst vill jag påstå, men helgen har gjort mig till en alltmer övertygad Sverigedemokrat.

2009-03-07 @ 21:57:59
Postat av: vmm

Hur illa jag än tycker om den här demonstrationen så måste jag säga att det hade varit väldigt anmärkningsvärt om kommunen fört anteckningar på vilka som närvarade.

2009-03-07 @ 22:21:19
Postat av: Inge Sandén

Helgens upplopp visar bara,att SD måste bli tongivande i vårt eget land.

Jag tycker synd om Svensk polis,skriver Andreas Henriksson.Självklart är det så.

När regäla sossar som Andreas vågar ta steget över till SD,finns det vissa möjligheter,att detta land kan förbli ett Sverige,som det en gång var.

Jag säger som det stod på en AFA-dekal,"det är vi som bestämmer".Först när den Svenske arbetaren insett vart Sverige är på väg finns det hopp.

Det är riktiga Svenska arbetare,som bestämmer hur Sverige ska se ut 2010.

Vi vill inte ha något Mellersta Östarn i vårt Vikingaland.Än värre blir det om Islamisterna får fotfäste i landet.

Tål inte längre att se dessa huklekärringarna,förrän jag ser framför mig,ett stenkastande tomteskägg.

Huvudfrågan 2010 är skall vi ha ett Sverige,som vi hade före,innan denna kvinnoförtryckande hatreligonen Islam intog Malmö.

2009-03-08 @ 10:30:34
Postat av: Tore

Använder drägget "palestinasjalar", är sannolikheten att det rör sig om "Hizbollah-nazister", då svenska nazister idag har "annan" klädsel. Dessutom brukar inte dessa dölja sina ansikten! Visste du inte det, Andreas?

Och sen hänvisar du till "Pravda" (Aftonbladet) Är du helt snurrig i ditt huvud?

Överhuvudtaget är det onödigt att tjaffsa om detta. Vänstern (även sossarna) deltog i detta spektakel, och du tillhör, skyddar, kommer med förtäckta förklaringar. Sluta nu med ditt trams. Du är och förbliver en sosse, tills du löser ett

medlemskap hos SD. Därmed hoppas jag att du inte blir som "gökungen" från SR!...

2009-03-10 @ 00:25:41
URL: http://http
Postat av: Andreas Henriksson

ToreDet var tydligen en öm punkt, du kanske är nasse själv.Du är en rätt så provokativ snubbe du. Är du så förbannat naiv så att du bara tror att det bara är stenkastande vänsteraktivister, det är väl klart som korvspad att det är en och annan högerextremist i en jävla munkjacka eller huva som har nästlat sig in och tar chansen att förstöra. Påstår du att artikeln som aftonbladet skriver är lögn, kan inte vara lätt att gå omkring och vara så misstänksam som du är, då måste man må jävligt dåligt. Menar du att sossarna, vänstern var med och kastade sten, du är för fan inte redig i huvet människa. Ta tag i ditt liv. Det är som sagt inte lönt att tjafsa om detta.

2009-03-10 @ 17:27:52
Postat av: Andreas Henriksson

ToreTore, han avgör tydligen bäst av alla vilken tidning man ska citera, Tore han tror att allt som skrivs i Aftonbladet är lögn. Tore han vet med största sannolikhet att det aldrig förekommer högerextremister som nästlar sig in bland vänsteranhängare, i demonstrationer, det vet Tore det. Vänstern och sossarna var tydligen också med och kastade sten, (ja just det, nu när jag tänker efter så såg jag nog Mona Sahlin skicka iväg en gatsten, men i Aftonbladet var hon inte med, det var i en annan tidning). Fråga Tore han vet. Det kan inte vara lätt att gå runt och vara så misstänksam som du är mot allt och alla.

2009-03-10 @ 18:01:43
Postat av: natasha

Andreas, tröttnar du aldrig?

2009-03-10 @ 18:31:57
Postat av: Tore

Som vanligt en tramsig, omogen kommentar av en vänstersympatisör. "Tore han vet bäst", "Tore han tror", "Tore han kan", "fråga Tore", mm! Nog är du korkad och naiv allt, men spekulera det kan du, precis som dina likar. Det är ju också vänstern som är "naZister"! Men du är för korkad för att se och uppfatta detta, AndreaZ HenrikZZon!...Förresten Nationalsocialism, socialdemokratism och

kommunism, är ganska närbesläktigade, ända sedan 1900-talet! Men det visste du ju redan, AndreaZ HenrikZZon!? Å andra sidan visades det tydligt i senaste vänsterutbrottet, men några nationalsocialister syntes ej. Bara socialdemokrater med "palestinasjalar" och AFA!...

2009-03-10 @ 20:11:51
URL: http://http

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0