RUTTET TTMan bara tar sig för pannan när man läser denna artikel från TT. Rubriken lyder "M och FP måltavla för vänsterextrema".

När man sedan läser artikeln framgår det att det är Sverigedemokraterna som i huvudsak drabbats av "svenska" vänsterextremister. Ett exempel tas upp och det är den senaste misshandeln i Stockholm då Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen och hans flickvän utsattes för en våldsam attack från ett tiotal vänstergalningar.


Inte undra på att vänsterpartiets väljare flyr detta våldsbejakande parti.

  

Den som följt valrörelsen på Sverigedemokraternas hemsidor och bloggar är mycket väl medveten om alla de attacker som Jimmie Åkesson, Sven-Olof Sällström och Erik Almqvist utsatts för under sin valturné. Attacken i Linköping är kanske den som är mest omskriven men exemplen är många. Polisen har till och med bett om ursäkt för sin inkompetens i Linköping.


Artikeln i den tryckta upplagan avslutas med följande mening.

"Men misshandel och skadegörelse ska också ha drabbat M och FP."

  

Så svävande och fullständigt avslöjande! Personligen har jag inte hört talas om något fall där någon valarbetare för M eller FP drabbats. Då hade minsann varit stora rubriker i riksmedia och det drabbade partiet hade pratat om hot mot demokratin. När vi Sverigedemokrater drabbas får man känslan att visa politiker som är så skenheliga sitter hemma på kammaren och applåderar. Eller hur Birgitta?


Hur Barometern kan behålla denna rubrik från TT är för mig fullständigt obegripligt och visar på en fullständig inkompetens hos Barometern.

Personligen så ökar detta bara mitt förakt för pk-media som med allt sjukare exempel försöker påverka och förvrida verkligheten hos sina läsare.

Det finns ingen ursäkt för detta!


Kommentarer
Postat av: Skeåning

Nej det är otroligt hur man försöker ompsegla verkligheten för svenska folket. Tror det var några valarbetare från FP och M som attackerades i stockholm under valrörelsen. Men det är ju ingen tvekan om att den överväldigande majoriteten av alla attacker riktas mot SD.

2009-06-10 @ 23:30:57
Postat av: Anonym

Du har väl förakt emot det mesta? Varför slutar du inte med att läsa tidnigar och följa nyheter. Du hetsar upp dig så fruktansvärt. Kan inte vara bra för dig. Du är inte 20 längre, stressa upp hjärtat på de sättet du gör. Det kan bara sluta illa. Inte vill vi se Thoralf trilla av pinn. Hur ska då SD komma in i riksdagen? Nej tagga ner lite. Vill så gärna höra dina blogginlägg om ngt år då ni kommit in. Hur du självgott förgör alla människor i landet med ett "skrattar bäst som skrattar sist" inlägg.Jag lever numera för den stunden.

2009-06-10 @ 23:59:21
Postat av: Kalle

Hyr in några vakter från ett legitimerat vaktbolag för att skydda SD:s möten. Polisen klara ju inte av sin skyddande och demokratiska uppgift. Skicka sedan räkningen för mötesskyddet till Justitieministern.Svenska staten får betala eftersom de dragit ned på polisverksamheten så mycket så att de inte klara sina grundläggande uppgifter. Vilket rabalder det kommer att bli men då belyses den absurda situationen som råder i Sverige.Filma dessa möten och lägg ut på Youtube med engelsk, tysk, fransk och spansk röst som berättar om läget vid politiska möten i sverige som är känt för sin demokrati utomlands.Det är nog bra att Europa får klart för sig hur dålig den demokratiska situationen sverige egentligen är.2009-06-11 @ 00:54:55
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Lite samhällskunskap: Ungdomsarbetslösheten är snart 28%57 % av ungdomarna i åldern 20-27 år har en egen bostad 43 % bor således hemma el dylikt128000 bostäder saknas i Sverige.Vilket ökar med 90 talisterna som är många i kullen.Skall vi uppskatta invandringen till 90000-100000 i år? Eftersom byggandet minskar.Måste ju boendet bla svenska ungdommar som bor hemma öka eftersom invandrarna inte bor i tält.(feltänk)?Men det är klart nu är ju Conny o någon annan gök ensamma i Eu för att skydda el ändra svensk lagstiftning ang Internet.Så vad spelar jobb o bostad för någon roll.Gubben o Gumman förslår att 100 miljarder överförs från kostnaden för invandringen.Till bostäder samt jobb åt svenska ungdomar.Pengarna finns så det är en fördelnings fråga.Invandrarfientlighet disskuterar du som vanligt med DANMARKS NORGES FINLANDS AMBASSADER I STOCKHOLM.Nummeebyrån 118118 har numret dit.Tack för din förståelse.Ha en riktigt bra dag alla SD:are var i Sverige ni än bor.Ps tänk på att om varje människa gjorde en sak för en annan människa varje dag skulle vår värld se helt annorlunda ut.Ds. Skilj alltid på person o politik annars är du snart ute o seglar.

2009-06-11 @ 06:21:07
Postat av: Fredrik

Läste artiklen. Vänstern attackerar partier som är arbetsfientliga?? ha ha ha ha !!Grejen är ju den att då skulle dom ju stenat Mona Shalim på öppen gata för mer arbetsfientligt kan man ju inte bli.Bidragens och slapprövarnas gudinna. Men de blir ju också problem för att dom måste ju attackera sig själva också. men vilket ord:Arbetsfientlig.Uteslut Lars.O och hans terrorister från den politiska arenan och ge dom kursbidrag så dom lär sig gå på toaletten så vi slipper se dom skita mitt i gatan. Sen måste ju media komma in i verkligheten. Du har ett parti som SD som blivit attackerade dagligen och man väljer att ta upp M och folkpartiet. Men samtidigt så hade jag sett SD och FP ihop med miljöpartiet i framtiden.Då jävlars är de slut på bidragsflummet och en massinvandring som monterar ner min och din välfärd som vi dyrt betalat för.2009-06-11 @ 06:24:59
Postat av: Fredrik

Nu är kräken dömda !

Kan inte förstå varför inte dessa grisars hemländer får stå för notan?Men som sagt dom ligger ju 300 år bak i utvecklingen och att risken är ju att dom blir släppta omgående pga av deras kvinnosyn i dom här länderna och grottmänniskor vill vi inte ha i Sverige!Svinen skulle åka runt på ett släpp genom staden.

gårdagen skörd ur hundlatrinerna och plastvantar skulle finnas tillgängliga för åskådare.Vilka svin !!

Postat av: S-E Karlsson

Vad har vi Sverigedemokrater egentligen gjort för ont ? Vi döms ju ut innan vi fått möjlighet till att prova vår politik . Jag tror att det tyvärr är så här , man har hört någon säga " nej usch dom är ju främlingsfientliga " och sen är vi dömda utan att få möjligheten att försvara vår politik !

Till och med grova invandrade brottslingar har större rätt till att få försvara sej än vad vi sverigedemokrater har !

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-06-11 @ 08:04:15
Postat av: Nalle i Växjö

Danmark vill ha svar varför Sverige har 4 gånger fler våldtäkter Läs länken och kommentarerna

Postat av: BAW

Är det ingen i ledningen för Barometern som reagerar över stolpskottets skriverier?

2009-06-11 @ 08:22:56
Postat av: Roberth

Som en annan person sa hyr in väktare nästa år. Det är det enda raka när vi har polis som hellre tar av hjälmarna än gör sitt jobb!

2009-06-11 @ 09:12:20
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Den svenska poliskåren kommer att bestå av inkvoterade invandrare utan kunskaper i det svenska språket! Resterande poliser består av svenska småflickor, pojkar i hästsvans och kraftigt överviktiga medelålders herrar förtjusta i "princess- tårta" på stationen!!!!

Rekryteringen till den nationella insats-styrkan har gått i stå, eftersom ingen kandidat klarar av "fystestet"!!!!

"Fystestet" motsvarar de normala fysiska testerna alla värnpliktiga, inom de svenska infanteri förbanden, genomförde när Sverige hade allmän värnplikt och ett försvar och soldat utbildning värt namnet!!!!

2009-06-11 @ 09:28:03
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Man har ett val innan nästa års valrörelseAntingen hyr man in väktare till torgmötena

eller har man inga torgmöten det är en fin passning

till polisen som uppenbart låter mötena störas.Dom hade fått skämmas rejält hela vägen upp till högsta chefen PR värdet hade varitt enormt.Förbannade SD väljare hade kunnat ringa betalnummret för stöd till utgifterna för bla väktare .Stödnummret som fortfarande som fortfarande inte finns?Detta skulle varit gjort redan i årets valrörelse.När röstningen läggs över till Internet så kommer nog torgmötena att dö ut.

2009-06-11 @ 09:29:18
Postat av: Rättvis

Så är det då besannat att socialdemokraterna gjorde sitt sämsta val sedan rösträttens införande. Sahlins prat om att det gått bra var alltså en ren lögn.Socialdemokraterna har tvingat på det svenska folket en olidlig invandringspolitik och inser inte att enda sättet att behålla väljarnas förtroende är en ärlig politik som t ex erkänner att invandringspolitiken är ohederlig och mycket kostsam.

2009-06-11 @ 09:46:22
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Gog morgon alla journalister äntligen kommer vårt

bidrag till Google för idag .Så nu slipper ni logga in på denna bloggen tre gånger i timman.Vi skrev igår under rubriken EN SLUMP på´denna bloggen om:Hur Baromtern skrivit en artikel om SOCIALT UTSLAGNA som skall placeras i SMEDBY.Ortbefolkningen kände ORO FÖR DETArtikeln om detta för idag ,en något undanskymd plats i tidningen .Kanske en slump?Man får skriva Smedby i sök fältet för att hitta den.Inget nytt att plocka undan artiklar

på det sättet.När man startat något som man sedan mitt i censurerar.Det som möjligen är intressant är att vi skrev om artikeln kl 12.09 pipDet finns förnuvarande inga uppdaterade kommentarer efter kl 13.15 igår.Möjligheten att chefen för socialförvaltningen ringt, och fått artikeln undanstoppad , samt ev bettom at inga flera kommentarer skall tas in, vilket om så är fallet mycket allvarligt.Trovärdigheten om vem som bestämmer kan ju ifrågasättas.Blir ju isåfall en chefsfråga.

Vi håller koll på om stoppet är gjort permanent , el om möjligheten att kommentera startar ,el om uppdateringen är väldigt sen ev återkommer vi till det imorgon.Läs gärna artikeln samt kommentarena .Sök ord: SMEDBY på Barometern.Byt gärna ut socialt utslagna mot till tex Gotlänningar el överviktiga.Krimminella mindre intelligenta bla står det i kommentarena.Då ser man att det verkar som om någon skitit i det blå skåpet o gott pöbelns ärende .Här blundar man inte direkt för MAKTEN som journalisten har, vilket den politiske chefredaktören bla har skrivit om.Utan släpper loss den MAKTEN på människor som inte kan försvara sej.Denna typ av journalistik kanske STYRELSEN FÖR BAROMETERN SKALL TITTA PÅBOENDET SKAPAR ORO I SMEDBY .Nästa gånga kanske det är invandrare el handikappade Smedbyborna inte vill ha i sin närhet.Gubben o Gumman tycker att alla grupper i samhället

från utsatta människor till politiska partier, skall behandlas lika av pressen generellt sett.Alla skall ha rätt att säga sin mening el delta i tex insändardebatten på Barometern .Vilket är nog så viktigt för harmonin o demokratin i samhället.2009-06-11 @ 10:25:22
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Die geile Schweden:Princes tårta ger oss kraftiga skratt attacker.Samt associationer till Sheriffens fd megafån.Som alltid med sin trinda kroppshydda hade ett ord med i laget.

2009-06-11 @ 10:47:22
Postat av: Kalle

Piratpartiet gick från noll till drygt 7 procent i EU-valet via internet! :-(SverigeDemokraterna nådde inte EU-parlamentet utan internet. SD satsade istället på manuell utdelning av valmaterial. :-(2009-06-11 @ 11:20:39
Postat av: Dexter

TT-rubriken visar med all önskvärd tydlighet fulmedia med byxorna nere. Att företrädare för dessa sk "journalister" allt som oftast har mage att sitta i TV/radio och förneka deras totala särbehandling i rapporteringen av våld som drabbas SD övergår mitt förstånd.Jag drabbas numera av akuta kräkreflexer så fort en "jornalist" ställer sig upp och talar om etik och yrkesheder. Detta är inget annat än politiskt lejda lakejer, som sedan länge har våldfört sig på sitt egentliga uppdrag, nämligen OBJEKTIV NYHETSRAPPORTERING!Håller för övrigt med om att SD bör hålla sig med inhyrda vakter som står för säkerheten vid torgmöten, eftersom samhället har noll intresse av att garantera demokratin. Kanske en idé att starta ett eget vaktbolag, då etablerade bolag troligen skulle dra sig för att ta dessa uppdrag, med tanke på den politiska/kommersiella påtryckning som lär komma som ett brev på posten.

2009-06-11 @ 11:50:45
Postat av: Dexter

Anonym 2009-06-10 @ 23:59:21"Du har väl förakt emot det mesta? Varför slutar du inte med att läsa tidnigar och följa nyheter. Du hetsar upp dig så fruktansvärt. Kan inte vara bra för dig"Kan inte låta bli att reflektera över detta imbecilla inlägg. Inga argument, inget resonemang, inget avståndstagande mot vänstervåld. Istället en underliggande förnöjsamhet över att politiker blir utsatta för mordförsök var och varannan vecka i dagens Sverige och implicita applåder över att media tiger ihjäl det.2009-06-11 @ 11:55:21
Postat av: Kalle

Hörde på radion att vänsterpartiet förlorat många väljare i de tre senaste valen :-). Kan det bero på deras samarbete med AFA-grupper hehehe???

2009-06-11 @ 12:17:15
Postat av: patrik

Vore det inte bra om SD anammade PP politik, nej till

FRA och IPRED...Vips så har man säkerligen plockat över 3-4% till av väljarna kanske mer? vad säger du Thoralf? du kan väl kommentera detta vore intressant..

Själv röstade jag på SD2009-06-11 @ 12:36:33
Postat av: Dan Åke

blev inte chefen för TT utbyttför några år sedan, Jag kommer ihåg att man märkte genast en förändring i nyhetsflödet. förr var det mer oberonde och tuffare.

2009-06-11 @ 13:50:22
Postat av: Göran

Hej Thoralf. Då jag vet att du följer Kalmars öden och äventyr noga, så kan följande nyhet vara av intresse. Det är nämligen så att Syrianska FC är misstänkta för att ha drivit en svartklubb. De åkte tydligen dit på ett oanmält besök. Klubben i sin tur säger att det är deras supporterförening som drivit verksamheten. När jag läste artikeln i LT, så undrade jag hur mediaintresset varit om det exvis varit Hammarby som gjort något liknande [ironi].http://lt.se/nyheter/1.477450

2009-06-11 @ 14:01:36
Postat av: Jungman Jansson

@Dexter

Anonym har dessutom problem med sin medicinering - Eller har han kanske till och med glömt att ta sina piller? För hans symptom liknar på pricken det som får folk att tro att dom t ex är Napoleon

Anonym tror att han representerar alla människor i landet. ( Finns det några piller mot sådant, eller har han kanske tagit knark?)

Men det värsta är att han dessutom menar att alla människor förgörs av Thoralfs inlägg.

Ja så här skriver stackars anonym

”Hur du självgott förgör alla människor i landet med ett "skrattar bäst som skrattar sist" inlägg.”Frågan är om det finns några piller som hjälper?

2009-06-11 @ 14:32:18
Postat av: Dexter

@JJVår anonyme "vän" har åtminstone insett sin egen samt sina gelikars undergång med "skratta bäst som sist"-citatet. Det är också den enda logiska slutsats han/hon är förtjänar credit för.Vad gäller effektiv medicinering så är svaret troligen nej. Det finns det knappast ngt som hjälper mot galloperande akut paranoia och etnisk självförnekelse, i kombination starka inslag av masochism.Hoppas innerligt att jag slipper hamna bredvid "Herr Anonym" på pendeltåget, den dag han glömt sin medicinering och har järnröret med sig i väskan på väg till socialkontoret.2009-06-11 @ 15:23:35
Postat av: Roberth

Sd bör driva att riva upp fra lagen då den är verklingslös! Ingen läser väl dina brev varför ska man få läsa din mail?

2009-06-11 @ 16:10:49
Postat av: Anonym

hahaha

Ni är för söta. Hörni mumsepruttar. Ut i solen med er. Själv sitter jag 20 meter från Thoralf hem nu. Solen biter i det Svenska bleka skinnet.

2009-06-11 @ 16:20:10
Postat av: Dexter

"hahaha

Ni är för söta. Hörni mumsepruttar. Ut i solen med er. Själv sitter jag 20 meter från Thoralf hem nu. Solen biter i det Svenska bleka skinnet."Skönt att höra att du mår bra, och att våra skattepengar till folk som inte är i stånd att ta hand om sig själva kommer till pass. Det känns bra.Förresten, får ni nya blöjor varje dag eller tvättas de under natten?

2009-06-11 @ 16:26:45
Postat av: Ingrid

Här i Blekinge försökte jag få gubben att sluta köpa lokala tidningar pga deras ego.

Jag blev till sist av med sydöstran, vid uppsägningen berättade jag att jag inte ville ha en tidning med så egotrippad redaktör som Hans Bülow, Politisk chefredaktör. Fick t,om tala om det för honom själv.

Istället skaffar gubbfan sig ett nytt abonnemang på BLT, lika svagsint idiottidning som den förra. Fast nu har gubben kommit till insikt med att detta är samma skit som förmodligen skrivs av samma chefsredaktörer och samma tryckeri.

Han läser alltmer på nätet så förhoppningsvis blir vi av med den självbelåtna tidningen också

2009-06-11 @ 18:18:33
Postat av: Magne

Samma här Ingrid. Jag har för länge sedan slutat med morgontidning eller kvällstidning. Känns himla skönt. Nu undrar jag bara hur man ska bära sig åt för att säga upp radiotjänsten också fast fortfarande ha kvar TVn. Hur man ljuger ihop en bra "vit lögn" alltså.

2009-06-11 @ 18:41:05
Postat av: Stora Småland

Till hahaha " Förbannade dåre " !

Hämtat ur Hedeby borna .

Stora Småland .

2009-06-11 @ 19:47:08
Postat av: Ture F.

Det har faktiskt rapporterats att tre valarbetare från Fp blev misshandlade av vänsterdrägget. Även M:s har fått känna på dessas våld. Själv kan jag namnge åtminstone tre städer, där M får sin föreningslokal demolerad varannan vecka. Frågan är varför inte Alliansen och S gör en affär av saken? Avstår man för att inte "gynna" Sd? Något konstigt är det!Kalle 00.54 har onekligen en poäng! Hyr in några vakter från Securits! Ett sådant läge skulle skapa en ny situation, och dessutom fler vittnen! Något att tänka på! Dessutom så finns en ytterligare slinga att fundera över. SÄPO har ju nyligen uttalat sig i saken, och det är allom bekant sedan flera år att vänstern och dylikt står för 90% av allt politiskt våld i landet. Varför inte ta ett snack med SÄPO?

2009-06-11 @ 20:03:31
Postat av: Ture F.

Litet skit får man ju ta, men den fastnar inte i pälsen, när man har rätt! Jag fick ju skit för att jag på marginalen påpekade i Barometern att Ölandskommunerna var ganska så olika bortom ekonomin såsom invandring och vindkraft (viktiga för livskvaliteten). I ratingen var det är bäst att bo så kommer Mörbylånga kommun på 23 plats, som alltid Danderyd, Lidingö och Vellige i toppen. Borgholm kommer först som 139! Personligen har jag svårt att tro att det bara är pengarna, som spelar en roll.

2009-06-11 @ 20:16:47
Postat av: Tore

"Ingrid"! Pryla upp gubben din, och visa vem som bestämmer!..."Här är det bäst - och här är det sämst att bo"!

Att Kalmar placerar sig så högt, med alla ljushuvuden, som förstör ekonomin och folket!...

www.aftonbladet.se/nyheter/article5367168.ab

2009-06-11 @ 20:55:50
Postat av: Ingrid

Inte konstigt att Ronneby placerar på 248 plats av 290 möjliga.

Den sketna sosse staden dekorerades nyligen som sämsta stad i Sverige för företagare! Såsseskräpet i Kommunalhuset fortsätter att sätta käppar i hjulen, nu för krögarna, som ska betala höga arrenden för sina uteserveringar.

Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Läs gärna artikeln om "Varning för tvuvar med stor

näsa" I Baromtern en riktigt magplask i politiskt korrekt het.Var näsan så stor att det inte gick attt se om det var Gotlänningar el Gipsy etc.? Lite genomskinligt el vad tycker du.Försök att kommentera om du kan.Maila gärna journalisten han kanske ev har något mera signalement ifall ni vill jaga dessa bla åldringsrånare/kroknäsor.ANVÄND NÄTET.Tänk vad förvånad den lokale murvel blir, med 567 mail med ytterligare förfrågningar . signalementsuppgifter.Då lär man sej sakta att skriva sanningen o inte undan hålla svenska folket den.

2009-06-12 @ 02:30:17
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Tjuvar skall det vara.(Sluta skriv Pajazzo)

2009-06-12 @ 02:31:46
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ändras inte Barometerns beteende är det ju bara att

Lägga till den högst ansvariges namn i samband medera demokratiska synpunkter på tidningens journalistiska

arbetsätt.Säg den ansvarige utgivare som vill bli upp- Googlad ,med namn samt artiklar, som uppenbarligen inte är helt kompletta, då med olika orsaker som tex dåligt med uppgifter.Eller har beslutad självcensur som entydigt pekar åt ett håll.Varför då?Att vittnnen bara skulle ha sett stora näsor, när man i andra sekunden, kommer med åldersuppgifter är det trovärdigt. Vad tror du.?Den som vill kan ju försöka ta fram polisrapporten, med signalemnetet om det är möjligt.Skulle den avika för mycket lägg ut den på nätet .Om det är lagligt.

Använd nätet barnsligt enkelt, gratis ,otroligt effektivt. Gör som tomburkarna i PP.

2009-06-12 @ 02:48:38
Postat av: Fredrik

Nu blir de även fullt med polska luder på vårt kära öland ! Bedrövligt ta mig fan !!

Postat av: Fredrik

Men visst olagligt är de inte så man får ju gratulera !! :-)Sen kan han ju så ihop sina påsar med Boris på ölandsdjurpark.Nu är det snart sommar så lås in era saker ,låt ej barnens saker ,cycklar och annat vara kvar på tomten för MÅNGFALDEN HAR EN FÖRMÅGA ATT LETA EFTER DESSA SAKER ! Men visst är det härligt med omväxling ibland på lilla öland !

2009-06-12 @ 08:33:14
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Apropå något helt annat ,även om det är på temat politikt våld.Vår eminente försvarminister Sten "Tomhylsan" Tolgfors förhandlar nu om en luftförvars klubb med Finland o Norge.Det är väl praktiskt så kan MODERATERNA av alla partier fortsätta att rusta ned försvaret.Som dom flesta här vet så kostar försvaret 50 miljarder om året invandringen 300 miljarder.Här går ju att få mera pengar över till ökad invandring.Bla då från Turkiet som Bildt skal dra in i EU.Bara man kan få våra Nordiska grannländer att ta över försvaret av svenskt luftrum,Snart har väl Tolgfors slutit avtal med Finska hemvärnet, om försvar av norra Sverige.Hoppas Norge o Finland meddelar Tolgfors att han kan skita sej i näven.Håkan Juholt som nu har en minst sagt skiftande roll

i SAP ,från att fotografera Sverigedemokraternas

torgmöte, till att fortfarande tro att han är kandidat till försvarminister posten vid en Sosseseger.Där gör han ett dubbelfel inget dera kommer att inträffa.Juholt säger att regeringen inte låter oppositionen vara med i disskusionen.Mycket nyttigt för Juholt med tanke på hur Sverige demokraterna behandlas.Kan ingen tala om för Juholt att han är slut som cowboy.

2009-06-12 @ 10:22:53
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Baromtern :Kalmar studenter näst största fuskarna i högskolevärlden.Storsta antalet FUSKARE HAR SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA.

Ni vet den högskolan som löpande produceras journalister med vänster sympatier.Men det är klart Vänster o sanningen i tidningsvärlden går ju inte alltid hand i hand.Gubben o Gumman håller koll på Södertörna högskola dygnet runt året om.Hittar ni negativa artiklar om SD Googla alltid på journalistens namn samt SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA .Så får ni ofta lite material till en kommentar om artikeln, samt journalisten.Skriv sedan ett litet inlägg.Snyggt o korrekt.GLÖM INTE SÖKORDEN SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA Google är alltid hungrig.Ge flumvänsterns propaganda central lite uppmärksamhet på nätet.Ni har väl inte glömt bort att valrörelsen inför riksdagsvalet har börjat på INTERNET.2009-06-12 @ 10:53:13
Postat av: Jungman Jansson

Ulla-Britt Thiman är ordförande för Socialdemokraternas fullmäktigegrupp i Hörby där sd fick 11,26 % av rösterna.

– Visst har jag hört gnäll om invandring och om att det skulle kosta för mycket, men jag trodde inte att Sverigedemokraterna skulle bli så här stora, säger hon.Hon fortsätter

– Jag trodde kanske att de skulle få hälften så många röster, 5-6 procent. Nu är de ju hälften så stora som oss socialdemokrater.Så kommer det

”Det är klart att det är hemskt att det kastas sten och sådant”Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Under rubriken "Vi känner oss besvikna"

Fortsätter Barometern sin kampanj, mot ett boende för människor med sociala problem.Vilka kanske kämpar för sina liv just nu med missbruk.Som av en händelse finns tidnigens mobila team i SMEDBY .Där man släpper fram missnöjda SMEDBYBOR återigen dag två.I papperstidning har man färglada bilder på berikare som just tagit studenten.Samt meddelar attt SMEDBY växt ihop numera ,ingen segreration längre där inte.Även en bild på en släkting ,som just fått avslag på sin asylannsökan, men hoppas att få stanna i Sverige.Vad gör man inte för att hjälpa till.I SMEDBY bor berömda Kalmarprofiler såsom kommunalråd Johan Persson kommunalråd Malik (Mackan)

samt chefen för socialförvaltningen EVA THUNEBRO.Boendet planeras dock inte i direkt annslutning till hennes bostad.Vilkethade varit synnerligen lämpligt.Med tanke på hennes kunskap.Eva Thunebro skall ikväll hålla ett möte i Högalids folkhögskola ,och där reda ut alla "missförstånd"

med information.Skattebetalarna skall talas till rätta av stormamma.Efter mötet torde således värdet på dom närmast sörjande/boendes villor gått upp igen till normal nivå, den som rådde innan beskedet om ett boende för missbrukare av en händelse läckte ut.Visst är socialförvaltingen duktiga.Gubben o Gumman säger cykla till Bahamas i pyjamas.

2009-06-12 @ 11:30:23
Postat av: Jungman Jansson

SD gick bra även i Skåne:

Osby 11,6 %

Hörby 11,3 %

Bromölla 11,3 %

Sjöbo 10,9 %

Östra Göinge 10,1 %

Trelleborg 10,1 %

Bjuv 9,9 %

Tommelilla 9,6 %

Hässleholm 9,5 %

2009-06-12 @ 12:08:08
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Barometerns strategi när det gäller kampanjen mot boendet i Smedby :Ser ut följande just : Gårdagens artikel med direkt förnedrande kommentarer är EJ ihopkopplat på nätet,med dagens nya artikel, nr 2Vilket annars är brukligt så att läsaren får ett helhets intryck.Man får söka på SMEDBY i tidningen för att hitta artikel nr 1 från igår.Vilket i praktiken innebär att den gjorts osynlig på nätet.Man kan kanske förmoda att någon haft det önskemålet.Det går fortfarande bra att skriva kränkande kommentarer.Men nu syns dom ju inte så att säga.Vi får väl se om en hopkoppling med dagens artikel

sker el om detta är styrt så att säga.Det finns just nu inga kommentarer till dagens artikel. Den andra i ämnet.Den första har 36 kommentarer på nätet, på sin undanskymda platsVi får se hur många det blir,och när dom kommer in på den nya artikeln, samt om dom är övervägande positiva.Det gäller ju att pudla snyggt.Försöket att ta bilder på berikare ,samt att blanda in asyl är ju lite genomskinligt.Löjligt pluspoängs fiske.Men vad gör man inte när man skitit i det blå skåpet

och tillika förmodligen retat upp en hög kommunaltjänsteman.Att man kränker utsatta människor.Samt dessutom skriver o tar bilder på berikare i positiv mening

Gör ju att man skiljer på folk.Minst sagt.Vissa är inte värda ett skit ,etniska svenskar med missbruksproblem/sociala problem.Medans vi får veta att nästa mål är att bli läkare

hos den nybakade stundenten.Samt att släktingen inte får stanna i Sverige.Att hennes släkting inte fått asyl vad har det med SMEDBY REPORTAGET ATT GÖRA.Är han omskuren med el har fotsvett?Antalet på ev nya komentarer ,samt inriktingen på dom blir intressant att se.Kommer artiklarna kommer att hållas åtskildaBlir spännade.

2009-06-12 @ 12:43:27
Postat av: Kalle

Vi i SverigeDemokraterna borde jobba mycket mer via internet för att komma in i riksdagen 2010.Men var på Internet??? Har vi någon rikstäckande där Sd frågor tas upp??? En huvudsida för SD???Föreslår att Thoralf ställer sig i spetsen för en sådan. Han har visat med sin egen blogg att det klarar han för Thoralf har rätt inställning.Vi måste komma ut på nätet mer med hela sveriges olika politiska frågor. Inte en massa bloggar som berör SD på det lilla lokala planet och personliga planet.Vi måste spridas ut över HELA sveriges politiska landskap,från Treriksröset till Smygehuk.Hur kan vi göra det???2009-06-12 @ 14:12:53
Postat av: Branchtender Linden

Köp bandbredd från en leverantör som inte bangar ur, tex Bahnhof eller uppstickaren Blixtvik. Båda dessa raderar loggarna och har 100/100 mbps direkt backbone, vilket borde räcka för ett eget intranet och en saftig hemsida

2009-06-12 @ 14:45:19
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Sanningen är nog den att får man inte ordning på Internet strukturen.Så blir det nog svårt att komma in i riksdagen.Eller stanna kvar.Att det inte finns en central modererad blogg så att inte dom värsta stolpskotten sitter o babblar om joddlare etc.Varför det inte finns

är en gåta.En central el lokal blogg är ju bara att moderera automatiskt.Försök att skriv jättesnopp på den kristna sajten Sjunde himlen får du se hur bra det går.Det finns ju en del ord som Expo tex gärna vill se Thor-Alf varnar ju just för det lik förbannat sitter det folk varje vecka o skriver detta.Med en modering av ett tiotal ord som partiet inte STÅR FÖR försvinner dessa.Det är nog steg ett alla kategorier.Sellström säger ju dock att man vill ha en hård centralstyrning initialt för att sålla o hålla borta

Dom som vill driva en egen politik via SD .Här sitter folk och talar om att SD skall driva FRA el ta bort kravet om Eu uträde.FÖRLÅT SD HAR ETT PROGRAM.Tillika meddelar dessa stolpskott att jag har röstat på Piratpartiet.Tack o hej leverpastej.Sedan är det ju en känslig fråga om ålderstrukturen är överviktad åt 60+.Då är det ju svårt att få PP gas så att säga.När det viktigaste är som du klockt skriver Kalle ang personligt (hat ).Sitter man fast i 1940-talet finns det ju andra alternativ än att sitta o mota bort SD väljare omedvetet, el medvetet som helt klart sker.När det gäller lokalt o kommunalt håller vi inte med dej alls. Däremot ,kan man ha lokala bloggar under en central.Precis som tex Aftonbladet har lokala sidor.

Där kan man i sin tur ha olika tema tex GRANSKNINGSGRUPPEN MOT VÄNSTER JOURNALISTER EL POLITISK KORREKTHET.Där pigga SD gubbar sammanställer dom värsta magplasken i vänstermedia o lägger ut direkt så att folk kan läsa det.SD finns ju i många kommuner.

Denna bloggen är ju en utmäkt exempel på lokala frågor.Där även THOR-ALF får lyfta Nationella frågor.Det är Stockholms jobb till att börja med.Kan FRIA NYHETER jobba så proffisionellt eller Piratpartiet ha två gubbar bara på IT sidan.Så är åtminstone vi väldigt frågande till, hur man från centralt håll skall kunna nå framgång.I riksdagsvalet 2010Det är helt klart något som inte stämmer.Torgmöte efter torg möte störs ut ändå fortsätter man utan bevakning i rena kamikazestilen minst sagt märkligt.Börjar man inte ta hand om Vänsterjournalisterna som kan jobba ohejdat.Så blir det för tufft.Då är risken stor att Eu resultatet blir ett repris resultat i riksdagsvalet 2010 .Enligt Thor-Alf satsade man 1/31 del av kapitalet

på valkampanjen till Eu-valet.I ett läge där man kunde landat på 3.9% exempelvis,Är det taktiskt?Att riksdagen är viktig på flera sätt tex en vågmästaroll.Vågmästarollen har redan Pirat partiet mutat in på deras sida ligger dom olika alternativen ute för medlemmarnas beskådande.Falkvinge kan du ringa direkt el maila.Det är motsatsen till för hård centralstyrning.Resultat mässigt verkar det ju vara en framkomlig väg.Sist vi var inne på SD hade man inte tagit bort gubben som skulle rösta på SD i valet.SD har en ung partiledning ett ,jätteförespång men även ett stort ansvar gentemot sina väljare både när det gäller IT teknik samt kampanjer osv.Ändrar man inte på detta illa kvickt så höjs nog medelåldern på väljarna i ganska snabb takt innan valet.2010Det blir för jävla oproffisionellt på ren Svenska.Snälla ge oss feedback på detta långa inlägg är det bara vi som känner det så här?2009-06-12 @ 15:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0