DIALOGPOLISER ELLER DAGISPOLISER ÅTERIGEN


Fängelset nästa!

När jag läser vad partiets företrädare blivit utsatta för i Linköping blir jag så innerligt förbannad att det kokar inombords.

När man sedan läser artikeln på svt blir jag än mer förbannad. En riktigt pk-duktig journalist har tydligen skrivit detta. Jag citerar från artikeln.

"Bråket mellan aktivister och Sverigedemokrater bröt ut vid tiotiden."

  

Aktivister skall givetvis vara vänsterextremister/kommunister. Sedan kan ju journalisten tala om vilka Sverigedemokrater som bråkade. De bestod givetvis av Jimmie Åkesson som talade på en tillståndsgiven plats. Hur denna journalist kan få detta till att Sverigedemokrater bråkat är för mig en gåta och SVT:s chef borde be Jimmie Åkesson om ursäkt för denna undermåliga journalists kunskaper och artikel. Läs artikeln.


Polisen ber Jimmie Åkesson om ursäkt enligt Corren. Det hade varit betydligt mycket bättre om de istället hade tagit sitt jobb på allvar. Men numera skall ju polisen uppträda som dialogpoliser och hoppas att man skall kunna prata med vänsterextremisterna. 
 

Nu förväntar jag mig att kvinnan som attackerade Jimmie Åkesson kommer att dömas till fängelse för sitt tilltag som jag betecknar som ett hatbrott som rättsväsendet skall se mycket allvarligt på.
Jag hoppas att en duglig åklagare får hand om detta ärende.

SVD,


Kommentarer
Postat av: E.Eriksson

Bedrövlig läsning! Den svenska demokratin befinner sig i ett sorgliga tillstånd. Och media slätar som vanligt över när sverigdemokrater utsätt för terror.

2009-05-20 @ 16:15:15
Postat av: AWSvensson

Det är sådana som SVT reporter som gör det möjligt för ett samhälles avföring som denna vänsterdrägg tillhör, att bete sig på detta sätt och bli beskriven så undfallande som om det vore allas rätt att slänga ägg på personer som har en annan åsikt än dessa SVT -socialister.Hon skulle om hon förstått demokratins spelregler kraftigt fördömt detta tilltag och beskrivit det som vad det verkligen handlar om demokratiföraktare.

2009-05-20 @ 16:18:15
Postat av: Rättvis

Så har då SR ånyo manifesterat sin antidemokratiska agenda. För det är antidemokratiskt att med dolska metoder ta terroristerna i försvar.Om jag inte tar alldeles fel finns det ett avtal som reglerar SR:s verksamhet och som en röd tråd i detta avtal går skrivningar att SR ska verka för demokrati.Nu kanske SR har fått för sig att det egentligen menades folkdemokrati och att SR därigenom ska verka för terrorism och så mycket taggtråd som möjligt.Men om man på SR läser t ex så finner man att det faktiskt är den svenska grundlagen och den demokrati som där beskrives som ska försvaras.Och här har alltså SR lögnaktigt förringat ett brott mot demokratin och grundlagen. För själva grundbulten i demokratin är mötesfrihet, frihet för politiska partier och personer att verka och för enskilda personer att utan risk ge uttryck för sina åsikter.Terroristen har bekämpat alla dessa element och hon får stöd av SR.Finns det ingen botten i detta företag? Hur djupt i dyn ska dessa kommunister sjunka? Finns det ingen styrelse som kan tillsätta en chef mäktig att försvara demokratin och slänga ut ohyran ur SR?

2009-05-20 @ 16:25:32
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Vänligen, använd röstsedeln så kommer förändringens vindar att blåsa i Sverige!!!!

2009-05-20 @ 16:38:59
Postat av: Danell

Jag var där och såg hur poliserna grep vissa av vänsterextremisterna (de flesta av dem barn under 18), men de släpptes ganska snabbt kanske 100m därifrån. Sedan kom de tillbaka och bar sig minst lika illa åt. Detta är något poliserna behöver träna på. Åtminstone tycker man att de borde hålla ungdomarna långt ifrån platsen tills mötet är avklarat.Jag kan svära på att 99% av ungdomarna aldrig har läst vad SD står för politiskt. Detta gör mig väldigt frustrerad.

2009-05-20 @ 16:44:22
Postat av: Magne

Svt passar även på att nämna i artikeln att Norrköping står på tur i eftermiddag. Undra vad syftet med den infon är..?Vidare undrar jag om det hade varit en kniv, hade polisen släppt förövarna 100 m därifrån då också med en klapp på rumpan?

2009-05-20 @ 16:52:21
Postat av: Nissolf

SVT, övrig media och alla mätningar har ny taktik. Ger hela tiden Piratpartiet gratisreklam med att "nu har Piratpartiet sjansen att komma in i EU" (för at dom skal ta röster från SD)

2009-05-20 @ 17:22:49
Postat av: jeppe

Ja nu har vi öärt oss ett nytt namn från PK median och vänsterextremister,,, meningsmotståndare

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5191441.ab

2009-05-20 @ 17:47:13
Postat av: Stefan K

Vänstern visar åter en gång sin lite märkliga syn på demokrati.

Hade Mona Sahlin eller Fredrik Reinfeldt blivit attackerade på samma sätt, hade media ryckt ut med allt de har och kommenterat händelsen som odemokratiska krafter.

Hade högerextremister stört varje Vänstermöte med nyckelskramlor, kastruller, äggkastning och skrän skulle varenda tidning, nyhetsprogram och debattör blåsa upp det hela med historier från Hitlertiden och nynazistiska rörelser.

Hade någon av de stora partiledarna utsatts för detta hade en enig riksdag stått upp i talarstolen och försvarat honom/henne i hårda ordalag.

Hade snorungarna kommit från Info14 eller SMR hade inte en dialogpolis funnits på plats utan Säpo och kravallpolis.Nu är det tyst och det gör mig lika förbannad som Thoralf. Denna totala utfrysning av Sd har fått såna proportioner att t.o.m. "vanligt" folk har börjat reagera. Det räcker att höra snacket på arbetsplatsen och jag undrar om det är vad pk-Sverige vill med sitt agerande...förlåt, avsaknad av agerande. Skulle inte snorungarna vara i skolan förresten? Kanske dom råkade missa samhällslektionen där läraren just pratade om demokrati och dess grundpelare.

2009-05-20 @ 18:13:27
Postat av: Stefan K

Måste förresten tillägga att Expressen ännu (18:17) inte rapporterat om händelsen. Hade detta hänt om någon annan svensk partiledare eller parti drabbats av detta?

2009-05-20 @ 18:18:54
Postat av: Rättvis

Jag blir så förbannad sårad och kränkt när jag läser följande mening som är klippt ur corren.se:

”Sammanlagt omhändertog polisen 18 personer för ordningsstörande. ”De är två verb jag hakar upp mig på : omhändertogs och störande av ordning.Hur kan man understå sig att använda ett ord som ”störande av ordning” när det är fråga om ett direkt angrepp på demokratin? Det är ju detsamma som att släta över det fruktansvärda grundlagsbrott som det är fråga om.

Ja polisen förringar brottet mot demokratin.

Va är det för träskallar som leder polisen i Linköping? Deras ordval och brottsrubricering ådagalägger deras totala inkompetens. Är dom rekryterade från någon kommunistfalang inom LO?

Begriper inte dessa herrar att brott mot demokratin måste åsättas allra högsta prioritering - och naturligtvis en hänvisning till relevant paragraf i strafflagen.

2009-05-20 @ 18:27:16
Postat av: Sivan

Tråkigt med sådana här händelser, men det gynnar SD, med rätta i slutändan

2009-05-20 @ 18:42:38
Postat av: Hulda

Stefan K:..... Inte nu heller har Expressen skrivit något om överfallet. De har väl "missat" det....

2009-05-20 @ 18:42:51
Postat av: Hr Fökk

Läs och ta till er från den utmärkte skribent. Kanske tar ni intryck som hjälper SD in i EU, isf tjat om stöld och annat trams

Postat av: Kalle

Hr FökkNu har du brutit tråden för SD igen med ditt tjafs om att du inte förstår hur stöld av andras verk kan vara stöld.Just nu här snackar vi äggattacken på vår partiledare.Oja dig istället på dina fränders sajter som kommunisterna och miljöpartiet.Börjar mer och mer uppfatta dig som ett internettroll.2009-05-20 @ 20:17:26
Postat av: Nicklas Eriksson

Ägg är gott, och borde vara värda ett bättre öde än att tryckas i ansiktet på Jimmie Åkesson.

2009-05-20 @ 20:39:26
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Rättvis

I en annan tidning står att

”med anledning av det inträffade upprättade polisen en anmälan om misshandel alternativt ofredande.”Det är alltså godkänt i denna del.

Sen SKA den åklagare som handhar målet rätta till brottsrubriceringen, och högmålsbrott kan näppeligen rubriceras som störande av ordning.

2009-05-20 @ 20:41:46
Postat av: DunderMinnet

http://www.youtube.com/watch?v=MrgRAQvnjsstrevligt med demokrati i Sverige där alla får göra sin röst hörd...

Äckligt gjort av de hjärntvättade vänstermänniskorna!

2009-05-20 @ 21:22:20
Postat av: Fredrik

Jag ser det nog som en framgång faktiskt.

Polisen säger mellan raderna att detta kommer ej accepteras och J.åkersson är lugn och samlad som en politiker skall vara.Sen att dessa småbarn beter sig som svin i vårt demokratiska Sverige är en annan femma.Man tycks inte begripa att man gör det på demokratins bekostnad.Förstör för de som vill lyssna och ta ställning både för och imot.När man dömer ut något eller någon pga av rädsla,okunnighet eller för att man tycker man är bättre och värdigare är ren skär rasism.Men att med fakta och argument bemöta en viss politik eller tyckande är demokrati.Rasism ser inte hudfärg eller politisk tillhörighet utan den finns hos den inskränkta människa som spyr ut sitt hat mot de som ej tycker som dom. Att kunna agera och verka i en demokrati kräver styrka och moral av en god medborgare.Gillar man inte nåt så rösta !!!Men som skinnskallar,afa,extrem högern,vänstern och global interfada som hangripligen attackerar vår demokrati skall slås tillbaka ursinnig kraft.Dessa grupper är stöpta i samma form

Same shit all the way !!De är och kommer förbli det största hotet mot vårt land Sverige! Sen har vi ju Mona.S som god 2a :-)Var stolt svensk

Rösta Sverigedemokraterna

2009-05-20 @ 22:18:30
Postat av: Branchtender Linden

Avsnitten 23 och 24 av serien 24 sändes i amerikansk TV på söndagskvällen.

Som vanligt utnyttjade jag Pirate Bay för download. Nu undrar jag om ni vill veta hur det gick för Jack efter den kraftiga exponeringen av biogas. Inget vidare faktisk

2009-05-20 @ 22:53:17
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Som en politisk protest mot den svenska polisen

dekadens.Föreslår vi att vi ett möte ställa upp 10 Securitas vakter.Detta kommer att ta skruv.Fotografera mycket.Hur många polischefer vill se sådana bilder i sin stad?Så kan polisen få skämmas rejält.Hade narkotika polisen i Linköping varit på hugget hade aldrig dessa loosers kommit till start.

Dom hade då suttit på behandlingshem.Släpper man fram en människa på det sättet som man gjort här så skall man i vår värd inte få vara polis.Är man inte mera vaken så kan man sluta.2009-05-20 @ 23:02:49
Postat av: Erik

Haha jävla rättshaverist, fängelse? Dröm vidare...

2009-05-20 @ 23:26:54
Postat av: Nils

Så du är 51 år men ändå totalt inskränkt? Fängelse för vad exakt? Personen som kastade tårta på Ringholm fick böta 70 dagsböter, varför skulle detta vara värre? Hon var säkerligen provocerad av det rasistsnacket SD har fört bakom stängda dörrar, tårtan var i min mening baserad på lösare grunder. Men som man säger: ignorance is bliss. Du gör nog bäst i att tro på rasismen, nej ursäkta, främlingsfientligheten (finns det inte ytterligare en eufemism?) tills du dör!

2009-05-20 @ 23:49:00
Postat av: Mattias

Jag blir också extremt förbannad! Det kokar!

2009-05-20 @ 23:50:46
Postat av: Rättvis

Thoralfs slutkläm ger anledning till eftertanke

/Nu förväntar jag mig att kvinnan som attackerade Jimmie Åkesson kommer att dömas till fängelse för sitt tilltag som jag betecknar som ett hatbrott som rättsväsendet skall se mycket allvarligt på.

Jag hoppas att en duglig åklagare får hand om detta ärende./Nu får vi se om demokratin anses lika skyddsvärd som exempelvis en bisexuell eller homofil.

För i det första fallet är det fråga om demokratin och det öppna samhället och i det andra enskilda individer.Går man ett steg längre i analysen så inser man lätt att demokratin berör alla , bokstavligt alla är beroende av att den demokratiska rättsstaten upprätthålles - och grundbulten i demokratin består inte minst i yttrandefriheten och mötesfriheten.Det borde därför vara en självklarhet att alla likt Dacke eller Engelbrekt stod upp för att försvara dessa värden.

2009-05-20 @ 23:56:08
Postat av: Thoralf A

I september 2007 lyssnade jag till ett föredrag av fd. överåklagaren Sven-Erik Alhem där han berättade att hot och våld mot politiker numera även betecknades som hatbrott.

Därför skall det bli mycket intressant att följa hur åklagaren sköter sitt jobb.

2009-05-21 @ 00:14:46
Postat av: natasha

Thoralf, allt rinner nog ut i sanden, som det brukar göra i sådana sammanhang, tyvärr! Mitt förtroende för det svenska rättssystemet är lika med noll.

2009-05-21 @ 00:59:54
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-05-21 @ 01:11:34
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: s-e karlsson

Jo,jo nästa år ska man "tjåla" pengar för oss som är pensionärer , man måste väl se till så att det finns pengar till invandringen och då är det ju enkelt att "tjåla" från oss ! För det första får vi inte skattelindringen som de får som fortfarande har jobb om vi också finge lägre skatt så kunde ju vi också bidraga till att konsumtionen hålls igång , nästa år ska man börja med att ge oss 4,5 % mindre i pension undrar vad en löntagare hade sagt om en sån sänkning ? Nu blir det i princip ingen reaktion alls mest på grund av att pensionärspartierna har olika politisk inställning

och då kan man ju inte samarbeta vilket borde kunna gå för en gångs skull , då skulle vi kunna bli oerhört starka ! Men istället blir det bara lite gnäll och sen suger man på ramarna !

Morronhälsningar S-E Karlsson

2009-05-21 @ 05:58:45
Postat av: Stora Småland

Region Skåne tänker göra det surt för hörselskadade ! Man vill att de i fortsättningen får betala sina behövliga hörapparater själva !

Däremot voll Region Skåne ge gratis sjuk och tandvård till illegala utlänningar ???

Stora Småland .

2009-05-21 @ 06:47:39
Postat av: Natan

Om valet: Tänk på vilken röstpotential det finns i ett absolut motstånd till Eu. Junilistan erövrade 15 % i förra valet. Det gjorde de tack vare att folk trodde de var emot hela eu-projektet, vilket de ju inte var! Nu när folk förstått har väl junilistan 1% i mätningarna. Den potentialen kan i år tillfalla Sd om budskapet kan förmedlas. Folk är så trötta på superstaten Eu som bara vill åt våra pengar. Sverige är bland de största nettobidragsgivarna. Av de 2500:- som varje svensk ger till eu kommer endast hälften tillbaka, en urusel affär. Så alla hugade, rösta efter er övertygelse, det är superviktigt, varje röst är guld värd!

2009-05-21 @ 06:59:15
Postat av: Stefan K

Inte ett ord om händelsen under Rapports sändning 19.30. Det var tydligen viktigare för svenska tittare att få höra om giriga politiker i Storbritannien än om hot mot den svenska demokratin. Aktuellt 21:00 tog upp nyheten med några korta meningar och valde istället ett reportage om svårigheten i Blekinge att mobilisera väljare till EU-valet. Hade detta hänt om Mona eller Fredrik drabbats?

2009-05-21 @ 07:03:46
Postat av: Stefan K

Om Sveriges samtliga poliser styrs av ryggradslösa chefer som Ulf Sempert i Malmö, vilken föll för det massmediala trycket vid upploppen i Rosengård och hängde ut några anställda, kan jag förstå om dessa inte vågar ingripa mot de våldsamma och odemokratiska krafter som nu försöker hålla Sd borta från EU och riksdagen.

Har man polischefer som faller för trycket från journalister (vilka inte sällan har vänstersympatier) och vars chefer är svenska staten (som accepterar vänsterextremism, men inte högerextremism) kan vi inte räkna med annat än tystnad. Undrar hur polismännen som tvingas ta hand drägget innerst inne tänker? Som polisman borde man ha ett intresse av att lagar och regler följs, samt att människor ska kunna vistas ute utan att riskera fara och att politiker i vår ”fina demokrati” ska kunna hålla möte utan risk för att bli attackerade. Jag har många gånger försvarat polisen och dess arbete, men den undfallenhet man visade upp idag och vid andra vänsterprotester gör att man skäms för denna yrkesgrupp. Det är väl inte en sådan syn på er yrkesutövning ni polismän vill höra från hederligt och hårt arbetande medborgare? Det är väl inte det här ni ville med er framtid då ni sökte till polishögskolan? Idag skäms jag över era kollegor och mitt förtroende för er är starkt naggat i kanten.

2009-05-21 @ 07:04:29
Postat av: Niklas

Det kokar inom mig verkligen. De är ett direkt hot mot demokratin. Möjligt att folk får sympatier för SD pga detta, men man tappar ju en del åhörare som man kanske hade kunnat övertyga att rösta på SD.Tror ju inte Svensson vill komma till ett torgmöte där 100 antidemokrater står och skriker och allmänt bidrar till en otrygg stämning.Hårdare tag mot dessa tack. Ska det verkligen krävas ett ägg i huvudet på självaste partiledaren för att polisen ska ingripa? Nej stoppa dem direkt istället. De ska inte få stå och störa torgmötet överhuvudtaget.Jag förstår inte. Hade tex Mona Sahlins torgmöte störts på samma sätt hade polisen agerat helt annorlunda.Förövrigt är Kristofer Lundberg (RS) kanske den mest patetiska politikern som någonsin funnits i Sverige.

2009-05-21 @ 07:44:58
Postat av: Stefan K

Skickade just detta mail till Rapports redaktion angående ointresset för händelsen.“Hej!Jag såg på Rapports nyhetssändning 19.30 den 20/5 och upptäckte att ni missade en ganska uppseendeväckande händelse i Sverige. Sd:s partiledare Jimmie Åkesson utsattes för en attack under ett valtal i Linköping. Ett valtal som likt alla andra stördes av vänsterungdomar. Ni valde istället att sända ett långt reportage om giriga politiker i Storbrittanien. Anser ni att denna nyhet kändes viktigare för tv-tittarna än det hot mot demokratin som Sd utsattes för?”Varför inte göra likadant?

[email protected]

2009-05-21 @ 07:53:10
Postat av: Nicklas Eriksson

Gubben o Gumman på Getingen:Föreslår att ni pratar med blott lite mindre om losers när ni inte kan stava till ordet...

2009-05-21 @ 09:23:23
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
Postat av: Natan

Enligt Mona Sahlin utgör Sd ett "hot" mot Sverige. Är nog snarare så att hon menar ett "hot" mot Sossarna!Vi talar här i politiska termer. Nu tycks än värre för Sd ledamöter som är fysiskt hotade, men det verkar Mona och hennes gelikar inte bry sig! Borde inte det ses som ett mycket större hot av Mona, om hon hade ett något så när demokratiskt sinnelag ? Det spelar tydligen mindre roll i den underbara demokratin Sverige, där multikulti-misslyckandet måste skyddas till varje pris, kosta vad det kosta vill.

2009-05-21 @ 09:42:51
Postat av: Hr Fökk

Det allra största hotet är Noventus senaste undersökning, som inte är någon trevlig läsning.

Det är dessutom detta som jag hela tiden varnat för.

SE TV ¤,s nyhetsmorgon nu kl. 10.00 och kl.11.00Så kanske ni förstår vad jag är rädd för

2009-05-21 @ 09:52:33
Postat av: Achmed

Det är SVT reportern att ett företag i avföring, eftersom detta är en av vänster fot och beter sig på detta sätt kunna beskrivas som ett resultat, som om det var okej att kasta ägg på folk som har en annan uppfattning än SVT -- - socialister.Hon skulle, om de förstått de demokratiska spelreglerna och fördömt detta tilltag beskrev det som vad det verkligen demokratiföraktare.

2009-05-21 @ 10:00:35
Postat av: Stefan K

Jag förstår vad du menar Hr Fökk.

Tråkigt om de som hoppar från Sd till Piratpartiet anser det viktigare med gratis nedladdning av film o musik än Sveriges framtid som nation.

Det bästa med det är att Piratpartiet inte får något att säga till om i EU (vilket dom tror) och efter något år går samma väg som Junilistan, försvinner.

Huvudsaken är inte EU, huvudsaken är riksdagsvalet 2010.

2009-05-21 @ 11:22:39
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hej Niklas vart tog svaren på frågorna vi ställde till dej vägen.För att det inte skall bli för mycket för dej så

kompletterar vi med en fråga bara idag.-Stämmer det att VÄNSTERPARTIET vill legalisera bruk av narkotika ja el nej?Väldigt smickrande att du läser Guman o Gubbens inlägg .Bättre betyg än när folk börjar leta stavfel är svårt att få.Vi blir dock lite oroliga för din framtid Göteborgare, Vänsterpartist, arbetslös, inga fackliga uppdrag.Ringer det några klockor Nicke?I Danmark är ungdomsarbetslösheten 8% i Sverige 28 %

Hur har det blivit så här tror du Nicke ?Googlade du på Fremskrittspartiet som vi tipsade om.På bilden ovan syns två kvinnor, den ena ser lite nedgången ut.Vilken tycker du? VÄNSTER el höger damen.Kommentaren ang ägg ,visar väl att du inte har alla verktygen i verktygslådan din gamle boljevik.Det talar för vilken IQ

du begåvats med.Här blir vi rejält oroade. Då vi känner till att narkotika bränner hjärnan snabbare än sprit.Vi menar då inte vodka konsumtionen i Ryssland där är det samma skit så att säga.Så lite psykologisk krigföring.dEN 7 JUnI fÅr dU SE

NÄR SVERIGEDEMOKRATERNA kÅmMeR i Äu-PARlAmmmetEt.Sist undrar vi hur många Vänsterpartister som springer Göteborgsvarvet.2009-05-21 @ 11:37:39
Postat av: Micael Foghagen

Händelsen i Linköping är inget annat än skandal. Än värre ( om möjligt ) är medias rapportering, eller snarare avsaknad av den.Återstår att se om berörd åklagare har mod nog att åtala dessa demokratiterrorister med rejält tilltagna påföljder...fan trot....Hoppas verkligen att alla här i bloggen som sympatiserar med SD röstar den 7 juni. Låt andra vara soffliggare!Själv förtidsröstade jag hemma i Ica-butiken redan igår. Tog 1 minut och himla vad skönt det kändes!

2009-05-21 @ 12:15:00
Postat av: Rättvis

Bra Micael Foghagen. Alla borde göra som du. Det är nämligen så lätt att det blir ont om tid eller att något annat dyker upp på valdagen.

Befinner man sig på sommaradressen och har glömt röstkortet. Då är det kört. Man kan få oväntat besök och man kan lockas till annat av ett vackert väder.Själv ska jag försöka få det gjort i morgon. Det är bara att ringa kommunen och fråga var man kan rösta.

2009-05-21 @ 12:26:01
Postat av: Hr Fökk

Stefan KSD borde tagit till sig av IPRED och FRA, nu är det troligen försent att ändra på. Må vara att PP är en dagsslända som Junilistan men hur länge tror du SD blir kvar om man sitter i Bryssel och hjälper Bodströmlagen och Beatrice Asks IPRED. Gissar på ett värre scenario än dagens vänsterangrepp. Inga vare sig IPRED, FRA eller Telekomlagen har folkligt stöd. Gissa på ett bobardemang av frågor om varför ni röstade för. Er vana trogen ger säkert svaret tjuvar och banditer som själ bla bla och så kan vi hälsa goodbye till rikstaden med

2009-05-21 @ 12:47:01
Postat av: Micael Foghagen

TipsNär man öppnar röstkortet står det tydligt var man kan förtidsrösta. Lätt som en plätt!

2009-05-21 @ 12:53:37
Postat av: Rättvis

Och hur många som säger sig ska rösta på PP kommer att gå till vallokalen? Min gissning är en tredjedel, så PP har inte den minsta chans att komma in i EU-parlamentet.

Efter valet kommer herr Föck att gräma sig över att han slängt bort sin röst på PP. Men SD har en chans, herr Föck.Ta den.

2009-05-21 @ 12:57:14
Postat av: Stefan K

Kvällens Debatt i Svt1 22:00 kommer att handla om integrationsproblemen i Sverige, där man kommer att ta upp Rosengård och Vännäs. Kan vi gissa att debatten kommer blir vinklad till fördel för invandrarna, att Sd kommer att kritiseras och att ingen i Vännäs "lynchmobb" är inbjuden? Någon som törs sätta en 50-lapp?

2009-05-21 @ 13:09:31
Postat av: s-e karlsson

Hustrun och jag var igår kl 09.00 och lämnade våra röster på biblioteket Misteln i Högsby ! Givetvis blev det på det partiet som vill ha tillbaka Sverige ! Vi var faktiskt utan att skryta dom första på deras lista ! Spänningen lär bli oliiidlig tills man får se resultatet i EU - valet !

Mvh S-E Karlsson .

2009-05-21 @ 13:10:09
Postat av: Achmed

Slida med dessa händelser, men det gynnar SD, precis i slutet

2009-05-21 @ 13:13:33
Postat av: Roberth Ström

Tänk på att oavsett svinvänsterns metoder så kan de inte stoppa oss. Alla ni som blir hotade och behandlade som paria av okunnigt folk tänk på att det ni gör är viktigt och att ni är en tillgång för Sverige

2009-05-21 @ 13:26:31
Postat av: Rättvis

Ni som har förtidsröstat, kan ni säga hur det är med valsedlarna. Är alla partiers utlagda så att man kan plocka alla dessa olika partiers och gå in i båset och rösta SD utan att detta skrivs någon på näsan?

2009-05-21 @ 13:30:46
Postat av: Kalle

>Herr FöökÄr PiratPartiet så lite så ni inte kan ha en egen blogg eftersom du är här och förklarar hur bra Pantade Pirater är.PP står för parasiterande både på filer och andras bloggar. PP kan stå för Paratisernde partiet.Du är som Gökungar, paratiserar för att sedan sparka ur alla andra ur boet.2009-05-21 @ 13:38:19
Postat av: Malmöiten

@ Rättvis

Jag var och röstade igår, blev givetvis SD, och i den vallokalen fanns alla partiers röstsedlar i ett ställ utanför båset så det är bara att plocka på sig. Jag passade även på att ta med lite extra SD-sedlar in i båset som jag lade prydligt på bordet där inne.

2009-05-21 @ 13:40:16
Postat av: Rättvis

Nu ska jag iväg och förtidsrösta. Hoppas att det är öppet - om inte, så har jag ju god tid på mig.

2009-05-21 @ 14:06:50
Postat av: Hr Fökk OCH Fru Föck

Om ni här på bloggen(undantaget kalle bakom) inte förstod det så röstade jag faktiskt igår. Vilket tydligt framkom i tidigare inlägg.

Alla som i fortsättningen kastar smädelse över PP skänker en eller flera röster till PP. Tänk på det när ni ivrigt skrävlar "märklig syn på demokrati"!

Här sitter jag med öppna sympatier på SD och får utstå era påhopp, bara för att jag anser att SD inte ska köpa 7 klöverns skruvade/inkompetenta lagar. Ni skämmer ut er varje gång ni rapar demokrati

2009-05-21 @ 14:07:56
Postat av: Herr Föök

Visst är det demokrati att säga att jag inte tror på Pantade Pirater som ett parti utan du bara kliver in på denna SD-bana för att värva röster. Vilket jag anser vara ett tjuvaktigt och simpelt beteende. Men det utmärker ju PP.Du skrev att du röstade. Du röstade väl på PP som de skrev i ett inlägg på denna blogg tidigare när Falkvinge debatterades.Ni har inte snott demokratiideerna ännu. Ni tror att ni kan styra hela EU och sverige bara ni får stjäla och fildela. Något annat begriper ni inte.2009-05-21 @ 14:25:21
Postat av: Natan

Alla partier som fått minst 1% i de senaste valen ska finnas representerade! Skulle SD:s valsedlar fattas så är det valfusk !!? Dvs någon måste ha avlägsnat dem eller så har man inte fyllt på om de tagit slut! Det är ju bara att kolla och klaga i så fall.

2009-05-21 @ 14:50:16
Postat av: Thoralf A

Herr FökkJag är ganska trött på ditt tjat om att allt som finns på nätet är gratis! Oavsett om det är upplagt utan ägarens tillåtelse.Det material som upphovsrättsinnehavaren lagt upp för gratis nedladdning är inget problem för mig eller någon annan. Men däremot det som läggs upp utan ägarens tillåtelse eller vetskap betraktar jag som stöld och inget annat. Jag förstår att vissa personer förespråkar rena anarkin eller vilda västern på nätet.Jag och många andra blir förbaskade om någon går in i någons trädgård och stjäl cyklar eller barnens leksaker bara för att de står framme men du anser tydligen att det är helt ok om man skall försöka följa din logik. Om du nu förstår min liknelse.

?

Det kanske är därför som cykelstölder är det vanligaste brottet i Sverige idag. Här står en cykel, då kan jag ta den.Har du inget annat du vill diskutera än PP så tycker jag du skall besöka andra bloggar.När det gäller FRA-lagen så är det en helt annan sak, när det gäller allas integritet. Den vill även vi Sverigedemokrater värna.Efter att jag hört Rick Falkvinge i P1:s lördagsintervju så anser jag att den som röstar på PP är fullständigt ointresserad av de stora politiska frågorna som kommer att forma allas framtid. Dessutom skiter personen fullständigt i om det är kommunister eller moderater som styr i Sverige eller i Europa och detta är skrämmande.

2009-05-21 @ 14:50:37
Postat av: Kalle

Ovanstånde inlägg 14.25.21 är skrivet av mig, Kalle.

Det blev något fel. Rätt skall vara rätt.

2009-05-21 @ 14:50:42
Postat av: Tore

Jag begriper inte varför det skall tjattras om PP

här på bloggen. Det gäller ju SD och deras (vårt) anseende i framtiden. Stödjer man SD, skall detta också ske ograverat, d v s jag tycker inte man då ska reklamera för den socialistiska ohyran!

Jag skall rösta, men det tänker jag göra på valdagen, och då med hög svansföring. Att rösta

i "förtid", är att mörka sina åsikter, om man inte har giltiga skäl! Man har ju dock möjligheten att

ändra sig, om man blivit felaktigt påverkad, och då tänker jag givetvis på PP och dess propaganda.

Väl mött ni trogna Sverigedemokrater..."Det enda sättet att vinna en diskussion, är att undvika den"!

DS

2009-05-21 @ 15:00:00
Postat av: Per

Thoralf sug och sluta med hjärntvätta denna svaga ras! Gud vilken hycklare!

2009-05-21 @ 15:36:42
Postat av: Hr Fökk

De är ganska få, de som är stöpta i samma form! Detta är bara patetiskt och värre blir det innan valet. Jag har bett dig läsa på innan och att det inte handlar om stöld men ni är så dj.. inskränkta, att jag inte längre ids ens försöka diskutera med er!

Det var en nyhet att höra att SD är emot FRA, är det något som kommit till de sista dagarnaVidare försöker jag försökt varna för PP hela tiden om du läser noggrant.

Det är kan väl inte vara så svårt att se vilken figur som här som gör mest reklam för dem, eller.. just det samma odemokrat som använder sig av mitt namn i sina dumma uttalanden

2009-05-21 @ 16:13:01
Postat av: Kalle

Herr FökkDu snackar/skriver en massa strunt som vanligt.

Du kan fortfarande inte skilja på mitt och ditt.

Det lär sig småbarn i de flesta fall. En del lär sig aldrig.2009-05-21 @ 16:31:59
Postat av: Anonym

Ja äggkastare och urinerande fyllebultar är allt polisen kan gripa. Så äggkastning och offentlig urinering borde ge livstid. Eller varför inte dödsstraff. Attackera en politker med ägg. Vart är vår värld på väg.

2009-05-21 @ 17:24:50
Postat av: Rättvis

Ett led i kommunisternas underminering av rättssamhället är att bagatellisera brott och förlöjliga dem som vill värna lag och rätt.

Men så fort kommunisterna kommer till makten så ändrar dom på sinnelaget. I Ryssland, särskilt då i Ukraina var det miljoner som svalt ihjäl därför att all säd skulle gå på export. I desperation var det nu många som tog sädeskorn för att på så sätt om möjligt undgå svältdöden.

Det går inte an sa den ledande vänsterpartisten i Sovjet och så till att de svältande fick åratal i slavläger , där större delen dog av undernäring.

2009-05-21 @ 19:02:21
Postat av: Rättvis

Nu har 18 av huliganerna delgivits misstanke om brott. Samtliga är i nuläget misstänkta för störande av allmän sammankomst, ett brott som kan ge böter eller fängelse i högst sex månader.Det är vad som står i korren. Hoppas dock att detta bara är en början och att en kompetent åklagare ger en relevant brottsrubricering. Störande av allmän sammankost speglar ju inte ens skuggan av gärningen - dvs att omöjliggöra politiska manifestationer. Vad är det för skillnad mellan att å ena sidan sätta journalister i fängelse och å andra sidan tolerera en pöbel som förstör regimkritikers demonstrationer och manifestationer?

Hade detta hänt i Franco-Spanien så hade PK svämmat över med fördömanden i sina tidningar.

Håller, som jag tidigare sagt, med Thoralf om att det enda rätta vore att beteckna detta svineri som ett hatbrott.

2009-05-21 @ 19:21:42
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

När Reinfeldt fick vatte i ansiktet.Polisanmälde SÄPO!!! reporterna som stod för detta.Den som sitter med Svarte Petter är polisbefälet på plats som man nu tror att man skall klara genom att be om ursäkt.Han har inte skött sitt jobb att upprätthålla mötesfriheten.Trots kännedom om vänsteraktivister samt att SD skulle hålla möte.

Måste bli svårt att förvara den killen.Anmäl honom för tjänstefel.I logikens namn så bör SD i Linköping anmäla kvinna

för misshandel alternativt ofredande.Det finns domar mot den som tårtade kungen el Ringholm ta reda på dom hänvisa till det när brottsrubriceringen ifrågasätts så får polisen redogöra för skillnaden glöm aldrig att ställa frågor detta är en myndighet..När det gäller Reinfeldt rubricerade SÄPO det som ofredande.Så någon störande av allmän ordning är det inte för den kvinnan som gjorde Jimmy Åkesson illa.En sak är säker anmälningar kommer att leda till att polisen är lite mera på tårna.Stämmer uppgifterna att gripna släpptes 100 meter från mötet för attt återvända och störa vidare.Så anmäl polisbefälet för detta med.Nu skall vi grilla, vi utgår ifrån att 10 anmälningar

ligger på Linköpingspolisens bord innan 24 idag.2009-05-21 @ 19:43:41
Postat av: Rättvis

Jag blir förbannad när jag läser detta “Stämmer uppgifterna att gripna släpptes 100 meter från mötet för att återvända och störa vidare. ”Bra av Gubben och Gumman att ta upp det för det är ju så makalöst skandalöst att man nästan förnimmer ruttenheten i myndighetsutövningen.Ruttenheten? - Ja just ruttenheten - För när nationella demonstrerat så har dessa körts så långt bort från demonstrationsobjekten som möjligt.Varför gjordes inte samma sak här? Här var det ju dessutom fråga om högmålsbrott. Varför skyddades inte demokratin, i det här fallet mötesfriheten. Det är en fråga som bör ställas till polisen.

2009-05-21 @ 20:15:26
Postat av: Per

Thoralf sug och sluta hjärntvätta den svagaste rasen på planeten! Det är redan synd om dem!

2009-05-21 @ 22:08:26
Postat av: Hr Fökk OCH Fru Föck

Censurerad!! OBS censurering gäller för alla som inte "följer John-Tho...."

2009-05-21 @ 22:41:38
Postat av: Nils

Oj oj Thoralf, vad är det du säger?"Men däremot det som läggs upp utan ägarens tillåtelse eller vetskap betraktar jag som stöld och inget annat."Du verkar ha en förvrängd världsbild (ja, du var väl Sverigedemokrat?) Jag föreslår att du lär dig skillnaden mellan stöld och kopiering, det är trots allt två helt olika begrepp.Sedan är jag inte förvånad över att du jämför internet med vilda västern. Internet är ett underverk, men du ser problemen istället för möjligheterna. Både din världsbild och dina ideal är utdaterade, du kanske har ärvt dem från din far?Vikingatiden är sedan långt förbi, vakna upp och skåda det mångkulturella Sverige vi har idag!2009-05-22 @ 00:32:44
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nils läs denna texten noga:Ipredlagen är ett stort problem för folk med liten hjärna.Ipredlagen är ett litet problem för folk med stor hjärna.Invasionsinvandring är ett stort problem för folk med stor hjärna.Invasionsinvandringen är ett litet problem med folk utan hjärna.Vilket dessutom omöjligör ett uppvaknande.Konstant koma.Sitt du o ladda ner dina gynmnastikfilmer o musik.

Det råder inget tvivel om att du ärvt din fars ärthjärna.Den uppdatering som kommer den 7 juni samt nästa år

blir nyttig för dej.Du kan ju Googla på Fremskrispartiets utveckling i Norge.Denna bloggen är helt ok även förståndshandikappade får komma till tals.Det är kanonbra med killar som dej utan någon som helst förrutsättning att hitta till en valokal.Vi utgår ifrån att du heter Falkvinge i efternamn.

2009-05-22 @ 01:42:05
Postat av: Nils

"Nils läs denna texten noga"Gjort, tack för skratten. Mitt förra inlägg var dock till skillnad från ditt fullt seriöst.

2009-05-22 @ 01:57:47
Postat av: Malin

@NilsÄr fruktansvärt trött på att höra mångkulturella Sverige.

Vad är det för fel med att vara svensk? Eller att behålla våra principer och grundregler i detta land? Varför ska VI SVENSKAR alltid rätta oss efter alla andra? Spelar ingen roll om du är vit, svart, blå eller röd eller vad det nu är.

Ta fasen inte religion och jämför det med ett demokratiskt samhälle! Mångkultur i all ära men varför ska alla invandrare som flytt från en religion eller en diktatur känna sig åter igen som flykting?

De som arbetar, följer våra lagar (vilket är en humanisk och demokratisk lagbok jämfört med vissa) gör vårt samhälle till ett bra demokratiskt land är hjärtligt välkomna till detta land Sverige!

Det är dessa invandrare jag vill öppna famnen till INTE till människor med kultur och religioner som tillämpar icke humanitära och demokratiska värderingar. Samt alla brottslingar och idioter!

Det hade varit alldeles ypperligt om hela världen vore demokratisk men tyvärr är ju inte fallet så.

Varför är VI det enda land som tar emot så mkt invandring? Titta och se dig omkring vilka länder som har problem med invandring.. Vad bidrar det till? Högre brottslighet och andra avskyvärda brott samt vapen och narkotika! Är det DET du vill ha?Hur ska vi kunna hjälpa dessa barn, kvinnor och män i Afrika, Asien och andra länder som dagligen utsätts för våldtäkter och andra avskyvärda brott som visas på tv dagligen? HUR ska vi kunna hjälpa dom när vi stjälper oss själva?....Min röst faller på SD för att stödja svenska samhället ifrån dess förfall samt att låta de invandrare som arbetar och stödjer vårt demokratiska samhälle känna sig välkomna!VI SKA KÄMPA! SD 2010

2009-05-22 @ 12:37:53
Postat av: Nils

”Titta på de här somalierna. De har redan tio barn. Och alla de här tio ungarna ska ha tio tolv ungar de också. Fy fan, alltså”Så kan det låta på SD-möten!SD är och förblir ett rasistparti. Oavsett om ni faktiskt har förändrat er politik eller inte så blir ni aldrig av med stämpeln. Ni drar däremot till er just denna typen av personer, rasister.Dock är det typiskt mänskligt att vara främlingsfientlig, men till skillnad från er nekar jag mig den instinkten. Det är detta som skiljer oss från djuren, inte vårt intellekt, men att vi använder oss ut av det.

2009-05-22 @ 18:58:54
Postat av: Tore

Ja du "Nils"! Du slipper ju betala, när du tillhör samma kliental! Gå nu och borsta dina tänder, och glöm inte att torka dig bakom öronen!...

2009-05-23 @ 01:49:56
Postat av: Tey Yhmlesi

Har läst era inlägg, och jag har skrattat högt. Jag har till och med ringt min vän Iesmaiel från Somalia, som också tycker att det ni skriver är roligt.Varför? Ni rasister måste verkligen lära er att stava. Det konstigaste är att ni säkert bort i Sverige i hela era inkompetenta liv; jag har bott i Sverige i 2 år nu. Jag kan svenska språket till fullo, jag bryter inte ens när jag pratar längre. Det är skamligt att se att det ni försöker försvara inte riktigt kan jämställas med hur ni själva beter er.Kanske är det dags att försöka få en studieplats i höst på närmaste Komvux? Läsa lite svenska så ni lär er stava? Läsa lite historia? Ni har ju ingen som helst aning om huruvida vårt land är "uppblandat" eller ej. Alla vi härstammar ju själva från afrika.Sen är det intressant att man kan försvara en ideologi som bygger på rasism genom att säga att "kommer det fler invandrare kommer de ta våra jobb" eller varför inte det gamla vanliga "våldtäkter ökar med invandring". Det är inte sant och innerst inne tror jag ni är medvetna om detta. Arbetstillfällen ökar snarare med invandringen på grund av att invandrare också behöver mat osv. Vad gäller våldtäkter så är det bara att ringa statistiska centralbyrån eller vad som helst (nej, snälla, vänd er inte till SDs källor), som kan berätta för er att våldtäkter begås främst av svenskar.Det är också intressant att se er diskussion om hur Åkesson (nya tidens Hitler) blev attackerad på Linköpings gator. Varför försvarar ni och försöker tysta det faktum att högerextrema grupper gick till motattack mot vänsterextrema? Är det för att ni vill försöka få dessa vänstergrupper att likna barbarer och att det enda rätta är extremhögern?Nej, jag ser en daning för SD; folk kommer snart att se era lögner. Vi som människor behöver inte hat för att överleva; vi måste kunna samleva med alla människor för att överleva.Hälsa frugan Thosse...MVHTey

2010-08-27 @ 12:39:01
URL: http://tey68norrliden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0