MAKTFULLKOMLIGHET AV JAN G ANDERSSON

Jan G Andersson på Östrans ledarsida visar prov på sin maktfullkomlighet och brist på respekt när han sent omsider publicerar mitt genmäle på hans i mitt tycke fula påhopp av mig på ledarsidan.

Givetvis stryker han en viktig del av mitt genmäle som verkligen är ett bra exempel på hur Östran bedriver sin journalistik. Hela stycket om den så kallade fredsdemonstrationen i Kalmar raderar Jan G Andersson utan att fråga mig om det är ok. Om genmälet var för långt hade jag valt att stryka delen om EU-valet istället. Men detta är ännu ett prov på hur Jan G Andersson och Östran inte vågar stå för sitt journalistiska arbeta. Att vi bloggare granskar media är något som många pk-journalister har svårt att acceptera. Om vi nu också börjar besöka presskonferenser hos polisen så begränsas deras inpissade revir ännu mer och det är därför Jan G Andersson går i taket.


Här kommer mitt genmäle som publicerades här om dagen i Östran men jag har inte haft motivation tidigare att kommentera det. Text med fet stil struken av Jan G Andersson.


"Anledningen till att jag försökte närvara vid denna presskonferens var att jag gärna ville bilda mig en egen uppfattning om vad polisen lämnar ut för information och om möjligt även ställa frågar. En annan intressant aspekt hade varit att jag själv kunnat bedöma hur journalisterna arbetar och ställer frågor till ansvariga för polisen och hur de sedan använder informationen i sina artiklar i respektive tidning. Eftersom polisen inte har några skrivna regler för vilka som får närvara vid presskonferenser var det ett mycket tveksamt agerande av polisens informationschef Ulf Karlsson när han nekade mig tillträde.

Att Östran och Jan G Andersson mörkar om invandringen framgår med all tydlighet då han anklagar mig för att sprida rasistisk propaganda då jag anger etnicitet på personer med invandrarbakgrund som begått våldtäkter, mord eller grovt hedersrelaterat våld. Att ange etnicitet borde inte var min uppgift utan medias men genom den mörkning som pågår av bland annat Jan G Andersson skapas istället en stor ryktesspridning bland allmänheten och stor misstänksamhet mot media. Därför söker sig många idag till bloggar på internet för att hitta hela sanningen, däribland min blogg och detta är givetvis irriterande för Jan G Andersson och hans gelikar men en mycket logisk utveckling.

Hur många kommer ihåg hur Östran rapporterade om den så kallade fredsdemonstrationen på Larmtorget i januari. Ett väldigt slående exempel på hur tidningen undanhöll sina läsare både hakkors och terroristflaggor som det viftades flitigt med under fredsdemonstrationen med stort deltagande av socialdemokrater.

Den inställning och vad som av många betraktas som förtal av mig som Jan G Andersson visar prov på i sin artikel är beklämmande men inte förvånande bland de politiskt korrekta journalisterna. Östrans och andra mediers utestängning av Sverigedemokraterna under EU-vals kampanjen är ännu ett exempel på hur de politiskt korrekta medierna försöker undanhålla sina läsare fakta och information. Det har ju faktiskt gått så långt att journalister i våra nordiska grannländer anser att Sverige har ett demokratiproblem. Jan G Andersson och Östran är en del av detta demokratiproblem."


Mitt genmäle i Östran med Jan G Anderssons svar

Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Mycket låg nivå på Jan G Andersons svar på ditt genmäle. Tyder endast på att de är pressade av ditt agerande och vet inte hur de skall behandla "problemet". Stå på dig Thoralf och du vet att många står bakom dig.

2009-07-01 @ 23:13:38
Postat av: dan åke

stå på dig thoralf, du har mångas stöd, det är därför de inser att deras pk-sötebrödsdagar är räknanade. tillsammans är vi starka.

2009-07-01 @ 23:20:21
Postat av: pelle

vad är det som gäller för att komma in på en presskonferans?

pelle

2009-07-01 @ 23:31:27
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Marie_Demker
Postat av: Magne

Skönt att se dig på banan igen Thoralf. Ge patrasket vad di tål! Å lite till.

2009-07-01 @ 23:33:42
Postat av: vmm

"I själva sakfrågan är det så, att en presskonferens är en arbetsplats för journalister och ingen tummelplats för spridande av högerextremistisk propaganda." svarade JGA.Jag har nyss mailat Rikspolisstyrelsen och frågat vilka regler som gäller för tillträde till polisens presskonferenser. Självklart publicerar jag vad dom svarar här.Har JGA rätt så är det mycket allvarligt. Om journalister har tillgång till information som vi vanliga dödliga inte har så måste vi (ja, MÅSTE) bevaka journalister för att kunna se vilka kontakter dom har, vad dom skriver och vad dom inte skriver, ja, då måste vi bedriva journalistiskt arbete i amatörform via bloggarna om våra kära journalister.Jag är inte säker på att jag kommer att gå på någon polispresskonferens men om dom säger att bara journalister får gå på den så kommer jag garanterat att snoka. Då kan något vara riktigt lurt utan att vi i allmänheten blir upplysta av media. Då MÅSTE vi i allmänheten granska journalister och myndigheter!

2009-07-02 @ 00:08:25
Postat av: Magne

Vill även påtala det att jag sagt upp mina morgontidningar just på grund av sånt här. Expr. och aftonpravda. lägger jag inte en krona på och klarar mig ypperligt.Gör så ni med. Återstår bara att säga upp radiotjänst men vet inte riktigt hur..

2009-07-02 @ 00:22:32
Postat av: pelle

jag tycker ideen är helt rätt

om man tex är frilansare tror ni man blir insläppt då?är det nåt slags presskort eller vad gäller?måste man vara utbildad eller räcker det att äga en tidningnågot kryphål kanske det finnsdet kan finns mycke info att hämta

pelle

2009-07-02 @ 01:00:22
Postat av: Fredrik

Medias roll idag är hårt granskad av oss medborgare.Att sitta och få statligt pressstöd och ljuga och förvränga verkligheten är bedrövligt.Sanningen varar längst ! Att ljuga och förneka skapar rasism ! Att förmedla att vi har stora problem med vår flykting politik är inte rasism,

Säga att 85% som sitter i fängelse är utlänningar är inte rasism !! Men att ljuga och förneka är ett skapande av rasism och en stark misstro mot media och politiker. Invandrings politiken och Invandrare själva har haft fripass när det gäller granskning och eget ansvar i allt för många år nu.Pressstödet för våra tidningar bör tas bort omedelbart pga av att man ej talar sanning och förvränger verkligheten på sanningens bekostnad.2009-07-02 @ 07:21:41
Postat av: Fredrik

Här har man ett exempel från idag hur man försöker få SD att framstå som skjutgalna RASISTER.Men när man läser artiklen så framkommer det att han är inte aktiv inom SD och vad nu partiet ska behöva ta ansvar för privata personer handlingar kan jag omöjligt begripa ?Ska man skratta eller gråta ?Är som att leta upp den lärares partihörighet som våldtagit en 13 årig flicka och beskylla partiet för det.Som sagt ! Stoppa skattepengar i form av pressstöd till dessa utdöende reliker.

Postat av: Calle

Kanske kan den breda allmänheten få en rättvis bild av SD, nu när TV 4 gått med på att låta partiet köpa reklamtid. Som media är idag med lögner och mörkningar gäller för oss alla att sprida info. om Thoralfs blogg till så många som möjligt, så även de inte redan " upplysta" kan ta del av dessa sanningar. Vissa av dem jag tipsat om bloggen " hade ingen aning" om hur jävligt media beter sig. Vid ev. insändare i lokaltidningar etc., försök få med en hänvisning till bloggen så att folk som inte aktivt söker uppmärksammas på att den finns.

2009-07-02 @ 08:49:26
Postat av: Kulturkamp

Jag kan ärligt säga att jag har aldrig tyckt om JGA:s inlägg på ledarsidan. Kanske för att jag aldrig varit sosse i mitt liv eller för att jag inte har tyckt om hans negativa inställning till nationalism och svenskhet.

2009-07-02 @ 09:02:32
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: jonas

Har försökt få in fäljande kommentar i Östran under ditt genmäle men det verkar inte som om de publicerar kommentarer till stöd för dig..."Det görs ibland mätningar bland allmänheten om förtroende för olika yrkesgrupper. Kategorin journalister placerar sig alltid sämst i dessa mätningar. För att en demokrati skall fungera krävs fri och pluralistisk media som ser som sin uppgift att på ett objektivt och sakligt sätt granska politiker och annan makt i samhället. Många känner dock att ovan inte fungerar tillfredställande i Sverige då journalisterna genom nyhetsprioritering, medveten vilseledning och vinkling sedan lång tid agerar väktare av folkets tankar istället för att sköta sina egentliga uppgifter. Varför det blivit så, beror sannolikt av en kombination av faktorer: Ett dåligt samvete från andra världskriget, socialdemokratiskt rasinstitut och tvångssteriliseringar, 68-rörelsen och dess barn, presstödet och ett Olof Palme-komplex. Den absurda massinvandringen till Sverige är extrem med internationella mått mätt; ändå kallas Sverigedemokraterna för högerextrema och rasister bara för att partiet efterlyser en ansvarsfullare invandringspolitik och pekar på den mkt höga samhällsbelastning som massinvandringen innebär. Ett en månad gammalt beslut (http://www.grn.se/upload/PDF-filer/sambes/2009/SB478-09.pdf) fr Granskningsnämnden illustrerar på ett bra sätt hur illa det är ställt i media etablissemanget. Mot bakgrund av ovan är det föga märkligt att en Sverigedemokratisk politiker besöker en presskonferens i syfte att granska tredje statsmakten. JGA:s reaktion och överlägsna ton styrker än mer hur illa det är ställt med journalistkåren och dess syn på demokratibegreppet./ jur stud i Sthlm"

2009-07-02 @ 10:10:35
Postat av: rim

Den före detta SD-arens skjutande användes för att ta bort uppmärksamheten kring misshandeln av Martin Kinnunen och hans flickvän.

2009-07-02 @ 11:27:43
Postat av: Hulda

Välkommen tillbaka Thoralf!

Du behövs i kampen mot dumheten!!

2009-07-02 @ 11:36:00
Postat av: Skånepåg

@ JonasDin kommentar är publicerad på Östran!2009-07-02 @ 11:43:12
Postat av: Fredrik

Dom kommer förlora detta meningslösa förnekandet!

Sanning är som den envisaste maskros :-)Man kan inte unvika invandringsfrågan i kommande val 2010. Hur ska man förklara att vår sjukvård,skola och vård av gamla ska sparas hårt på och DEN ENORMA INVANDRINGS KOSTNAD VI HAR SKALL DET EJ TAS EN KRONA IFRÅN ??Få en politiker att motivera detta fripass vår invandrings politik fått innför SVENSKA FOLKET !!2009-07-02 @ 11:57:44
Postat av: Kalle

VAR är Sverigedomokraterna??? Eller var är SD-styrelsen??? Inte en enda kommentar av något slag i politiken. Ingen egen SD-kanal att föra fram det på!!!Igår påbörjades rättegången för misshandeln av SD pressekreterare. Almedalsveckan och Mona pralins utspel mot SD. Varje radiostation med självaktning verkar alltid sända något negativt om SD. TV4 inser till slut att de inte kan neka SD reklam i sin TVkanal. EU ordförandeskap till Sverige. Ensamkommande barn ökar i antal och de hittar alltid sin föräldrar när de fått PUT. Det hände säkert flera saker som berör Sverigedemokraternas politik.Ingenting, inte en kommentar om någonting. Har SD-styrelsen lagt sig på rygg i sommargräset och gett upp!!! Varför kommenterar ni ingenting??? Jag är mycket besviken på styrelsen för denna flathet!!! Har ni ingen jourkommentator eller vikarie av något slag för framförandet av SD politik.INGENTING finns det på nätet. Inte ens en superblogg för Sverigedemokraterna att debattera på.

Finns ingenting. Finns SD fortfarande??? Är ni helt utplånade av SD-kritiken i media???THoralfs är en LOKAL blogg. Efterlyser en RIKS blogg i samma stil som Thoralfs som visat vägen till hur det skall skötas på nätet. (Välkommen tillbaka Thoralf.)I Sverigedemokraternas styrelse vill man inte fatta eller förstår ingenting. Det är snart val nu. Ni kanske behöver en påminnelse om det!!!Eller läser ni löpsedeln på Sd-kuriren där ALLTID SD ligger ÖVER 4 procent i opinionsundersökningarna men ALLTID hamnar under 4%-spärren i valen. Har ni i SD-styrelsen missat verkligheten och lever i en drömvärld???

2009-07-02 @ 12:01:49
Postat av: Fredrik

Måste faktiskt hålla med Kalle i hans kritik mot avsaknandet av SD i politiken !Kuriren är bedrövlig. den som ansvarar för den borde definitivt bytas ut. Sen måste SD börja debattera övriga frågor inom politiken.Våga sticka ut hakan när Mona spyr i media om att hon aldrig kan tänka sig att arbeta med SD. Ta bara att hon vill att vi ska betala högre skatt och arbeta längre ??

Man måste ju möta motpart i debatt !!Om inte annat så gör man det på SDs hemsida !! Eu valet är över !

Uppdatera omgående!Kom igen nu SD annars får de fan bli folkpartiet !

Lite tuffa tag i det partiet när det gäller skola,kriminalvård och jag tror nog att dom kommer komma med förslag att strypa invandringkostnaden ordentligt ! Som sagt denna blogg är lokal ! Dags att våga sticka ut hakan och för en debatt över hela landet !! Lite svensk stål i kalsingarna !!

2009-07-02 @ 12:36:14
Postat av: LArs

Då Alliansen och inte minst KD övergett sina kärnväljare vad gäller polis/försvar/rättsamhälle så borde SD satsa järnet på dessa väljare.Dock räcker inte, om än utmärkt, lokal blogg. I det har de två föregående kommentarerna rätt.Satsa nu!

2009-07-02 @ 12:52:32
Postat av: Stefan A

Den här JGA borde bytt ut Sverigedemokraterna mot sitt eget namn i sitt svar till Toralf, då hade det blivit mer rätt.

2009-07-02 @ 14:01:58
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Kul att motivationen kommit tillbak ThorAlf.Hade

alla lokalpoliker haft det drivet hade det varit lite go.Nu är det mest att berika sej.Blir kul när du börjar jaga bensinkorten som lilla frugan o dottern tankar på.Vi såg att någon hade ont i magen för en SD tjänst i

kalmar.Om det är någon som skall ha betalt för politikskt arbete i Kalmar är det ThorAlf o Lars Rosen.Ang Östran såkan den inte betraktas som en fullvärdig tidning .Tidningen är ju en propaganda maskin för Socialdemokraterna.Där sanningen inte alltid är det viktigaste.Expressen rapport om skjutningar är ju ett bra genomskinöligt exempel på hur en murvel försöker manipulera riktigt LÅG nivå faktiskt.Maila en sådan kille det gjorde vi igår.

Fd politiker skiver man inte i rubriken sakfel.

Vad spelar det för roll om vederbörande varit medlem i SD?Sedan får vi nog återigen instämma i kritiken mot att en riksblogg inte finns samt uppdatering samt info centralt.Vi kan bara tolka det som att ledningen vill ha det hela för sej själva.Men att komma in eller stanna kvar med tanke på Piratpartiet blir nog svårt utan en rejäl It satsning .Ponera att man missar riksdagen nästa år.Då åker man ner till 2% in flera år framöver.

2009-07-02 @ 15:11:26
Postat av: Kulturkamp

@ Fredrik"Kom igen nu SD annars får de fan bli folkpartiet!"Är du verkligen seriös när du skriver att det kan bli folkpartiet? Vilka politiska partier i riksdag under de senaste decennierna har verkat för invandring och mångkultur? SAMTLIGA! En av dem ivrigaste förespråkarna av att Sverige skulle bli en mångkulturell stat var Folkpartiet med Bengt Westerberg i början av 90-talet.Visst, rösta du på folkförrädarpartiet och fråga dig sen hur det känns att ha en kvinna med ursprung från Afrika som integrationsminister. HEJA! HEJA!

2009-07-02 @ 16:34:39
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Inge Sandén

Det är nog så,att det verkar lite tyst från partiledningen.

Hade förväntat mig lite rapporter från "Almedalen" likt det vi fick från turnebloggen i EU-kampanjen.

Tror mera att det är brist på tid och även pengar,än att ledningen inte förstår värdet av en riksblogg eller vill ha någonting för sig själv.

Vi skulle behöva en blogg likt den som försvann i feb.SD mot Riksdagen.

Där skrevs det varje dag,vad olika tidningar sagt om SD och kommenterades som sant eller lögn.

När Almedalsveckan är över och Jimmie återupptar sina veckobrev borde han kanske få lite info,med all rätt vad några här på slutet kommenterat.

2009-07-02 @ 16:42:13
Postat av: Fredrik

Ja de var ju lite ironi :-)

Sen måste jag ju säga att vad intgrationsministern kommer ifrån skiter jag fullständigt i !!Sen att man varit äckligt politiskt korrekt och placerat henne där pga av hennes ursprung och inget annat. Äkta smygrasism det !

Sorgligt men sant.Men jag gillar inte tonen du har angående hennes ursprung för hon är precis lika mycket människa som du och jag. Hon har även ett bättre jobb en var du och jag har eller hur? betalar säkert mer skatt med så.. Så kulör eller ursprung för mig kvittar bara man gör rätt för sig och föröker anpassa sig till demokratiska värderingar i vårt land Sverige.Men det är ingen nyhet att vårt land fungerar så.Men SD får se till att ta sig i kragen när det gäller det politiska arbetet.För jag spiller inte min röst på något som inte sliter sitt anletes svett för att vi ska kunna ta vara på landet Sverige i framtiden på bästa sätt.Sen att invandrings politiken måste minska drastisk pga av de problem och kostnader det medför så vill jag tilläga att flyr människor från krig och misär så ska vi hjälpa till !

Enligt mig. men att ta imot människor som ej uppger vilka dom är eller en massa anhöriga från länder som ej är flyktingstatus på och som går rakt in i bidrags karusellen måste stoppas !!Men flyr man för sitt liv så måste man kunna hjälpa till. Men det innbär inte att man även kan ställa krav.Fredrik2009-07-02 @ 17:01:29
Postat av: Nalle i Växjö

Var inte elaka mot Östran och JanneG för dom är faktiskt en tidning vi alla är lite delägare i genom finansiering med våra sakktemedel.Här kan ni läsa mera om Östran, från en artikel i Journalisten.seÖstran i Kalmar har varit nere för räkning så många gånger att Jan G Andersson, chefredaktör för ledare och debatt, har tappat räkningen. Men tidningen kämpar på mot nedläggningshot och minskade upplagor.

– Den här tidningen har i stort sett varit nedläggningshotad sedan 1961. Fast på 2000-talet har det ekonomiskt stabiliserats på ett sätt som vi aldrig upplevt tidigare. Östran verkar ha nio liv och vi har minst tre fyra kvar, säger Jan G Andersson.

Oron för tidningens framtid har alltid funnits i bakgrunden. Men på samma gång finns det en stolthet över att tidningen inte ingår i en stor me­diekoncern.

– Det finns en solidaritet på redaktionen och en stolthet över att jobba på en fristående tidning. Det finns en vilja att kämpa. Vi har dessutom en bättre ekonomi än vad vi haft på länge. Så vi känner oss rätt trygga just nu, säger lokalreportern och journalistklubbens ordförande Maria Alåsen.

Det som oroar medarbetarna på Östran är att upplagan gått ner med runt 300–400 exemplar per år de senaste åren. Runt millennieskiftet hade Östran ett upplagelyft. Men denna uppgång har nu ätits upp och tidningen är tillbaka på samma nivå som för åtta år sedan.Redaktionen arbetar målmedvetet med att förnya journalistiken för att på så vis hitta nya läsare.

– Vi försöker att vara så lokala som möjligt, en tidning som är nära läsaren. Det har gått hyfsat så långt, men det är hela tiden en kamp, både upplagemässigt och ekonomiskt, säger Ulf Carlsson, nyhetschef.

Han tror på ett större samarbete mellan webben och papperstidningen och på att engagera läsarna i tidningen.

Fokuseringen på det lokala började Östran med redan vid millennieskiftet, och det var troligen det som gav en upplageökning. Men trots att tidningen inte ändrat sitt koncept förlorar de nu prenumeranter.

– Jag har jobbat här i 25 år och varit med om stora upp- och nedgångar. Det är svårt att analysera vad det beror på, om det är något specifikt som hänt eller en långsiktig trend som tidningen inte kan påverka, säger Ulf Carlsson.

Jan G Andersson skulle vilja se en utveckling av arbetsmarknads- och konsumentjournalistiken, inte bara i Östran, utan i allmänhet i svensk press. Han efterlyser en journalistik som tar upp människors vardagsvillkor.( kanske Janne skulle läsa på vad han själv skriver)Där finns det utvecklingsmöjligheter, menar han.

– Ledningen jobbar med att utveckla tidningen. Det blir en trygghet för oss att det hela tiden händer saker. Det gör att vi inte är så oroliga inför framtiden. Det är inte så att ledningen ­eller vi anställda väntar på någon dom, ­säger Maria Alåsen.Samtidigt som upplagan sjunker går det ekonomiskt bra för Östran. Tidningen har byggt upp ett eget ­kapital och ekonomin har aldrig varit så stabil som nu. Eftersom tidningen flera gånger haft kniven mot strupen har det vuxit fram en kostnadsmedvetenhet, enligt Thomas Karlsson, Östra Småland ABs VD.

– Man skulle ibland vilja att direktörerna lättade på plånboken. Men långsiktigt är det bra att vara snål och vända på varje krona eftersom vi inte har någon kassakista att ösa ur, säger Ulf Carlsson.

Men som hos de andra gamla a-press­tidningarna finns presstödet som har stor betydelse för tidningens ekonomi, och som i Östrans fall utgör

23 procent av budgeten.

– Presstödet har urholkats och följer inte inflationen. Därför måste vi kompensera genom lägre kostnader eller genom högre intäkter. Vad som räddat oss är att det har blivit billigare att producera tidningar. Vi känner oss trygga under förutsättning

att presstödet inte ändras. Utan presstöd skulle vi inte kunna komma ut var sjätte dag, säger Thomas Karlsson.För att överleva försöker Östran, liksom Värmlands Folkblad, hitta samarbetspartners. Östran var tidigt ute och köpte redan 1953 Nyheterna i Oskarshamn. För att Nyheterna och Östran ska ­bedömas som egna tidningar måste de innehålla 51 procent eget material, vilket krävs för att få kallas en egen tidning och därmed bli berättigad till presstöd.

Varje dag mäter och skickar Östran in uppgifter om vilka texter som gått

i båda tidningarna till Tidningsstatistik som sedan kontrollräknar och skickar en rapport en gång i månaden.

Nyligen startade Östran ett samarbete med Vimmerby Tidning i Västervik som innebär att Östran säljer Västervikssidorna till Vimmerby Tidning. Vimmerby Tidning ägs av Bengt Ingmarsson som även har Ölandsbladet, Kinda-Posten och Växjöbladet/Kronobergaren.

Barometerns kommunreporter Anders Blank tycker att det är bra att det finns en konkurrent i Kalmar ­eftersom det sporrar honom att göra ett bättre jobb.

– Ser man det marknadsekonomiskt finns det upplagor att ta om det finns en konkurrent. Konkurrens är alltså tacksamt om en tidning har utvecklingsambitioner, som Barometern har, säger Anders Blank.

Även oppositionspolitikerna i Kalmar verkar tycka att det är bra att det finns en mångfald i bevakningen. Folkpartisten Inger Hillmansson påpekar att alla politiker i Kalmar läser båda tidningarna för att jämföra och se hur kommunens sammanträden speglas. Centerpartisten Anders Andersson tycker att det är viktigt att frågor bevakas utifrån olika utgångspunkter.

– Det är en fördel med konkurrens, säger Anders Andersson.

Moderaten Göran Häggfors har både Östran och Barometern eftersom han tycker att det är viktigt att se hur kommunala frågor skildras

i tidningarna. Han känner sig lite kluven inför tanken på att presstödet helt skulle tas bort.

– Jag tycker att det skulle bli tomt om det bara fanns en röst i Kalmar. Sedan kan jag av ideologiska skäl protestera mot presstödet. Men jag tror inte att någon anhängare av marknadskrafterna skulle vilja se att exempelvis Svenska Dagbladet gick i graven på grund av att man drog in presstödet, säger Göran Häggfors.

2009-07-02 @ 17:02:48
Postat av: Nalle i Växjö

När det gäller etik och moral bland journalister, läs i deras facktidning.

Är det någon mera än jag som tror att den här journalisten snart byter jobb?

Postat av: Nalle i Växjö

Hittade en annan intressant artikel i samma tidning.Varför ledde SR-programmet Kalibers avslöjande om Sverigedemokraterna inte till någon verklig skandal?

Postat av: Fredrik

Tidningar är privata näringsidkare och att vi ska finasiera en tidning pga av att man tror att de skulle bli mindre aktörer eller tidningar på marknaden är patetiskt. Vi lever i 2000-talet så brist på nyheter och lokal information är det definitivt inte.Tror att man skulle se en explosion av ocensurerad media som verkligen visar upp och har en lokal nyhets rappotering.Lägg ner lagerlokalen, sälj skiten ihop med fanerdun och jaga föredetta arbetarpatiet ur stan.Döp om dom till Bidragspartiet eller Antisvensk partiet. Skulle vara trevligt att se alla dessa kommunala chefer och fackpampar göra ett ärligt och hårt dags arbete istället för att sitta på röven o dela ut bidrag till höger o vänster.Kanske dom skulle värdera skattebetalarnas hundralappar lite bättre !

2009-07-02 @ 17:18:37
Postat av: S-E Karlsson

På tal om Sd.Kuriren så fanns det några år tillbaka en tidning benämnd SIC = Sverige i Centrum som jag för min del anser var mycket" vassare " än Sd -Kuriren ! Varför försvann den ??

Mvh S-E Karlsson .

2009-07-02 @ 17:50:09
Postat av: Kalle

Östran har glömt det viktigaste för en tidning att skriva om sanningen så att folk känner igen sig.Personen A var närvarnade på Larmtorget och såg hakorsplakat och terroristflaggor.Personen B satt hemma och läste sin Östran och såg inget om hakorsplakat och terroristflaggor i sin Tidning.Personen A och B träffas av en händelse på stan. Peronen A är självklart upprörd over hakors och terroristflaggor.B tror homom inte att det fanns hakors och terroristflaggor på larmtorgsdemonstrationen eftersom det in stod i hans Östran-tidning som han läst.Personen A tar fram fotografier från demonstrationen på Larmtorget och bevisar sitt påstående.Personen B tappar helt plötsligt och fullt sitt förtroende för Östran och säger upp prenumerationen ögonaböj.

-Vad skall jag med en tidning som inte håller sig till sanningen menar person B. Det skapar ju en kil mellan mig och mina bekanta med tidningens frisering av larmtorgesdemonstrationen. Gör Östran likadant med andra nyheter undrar peronen B !!!JGA:s förlorar läsare på det sättet och det är rätt åt honom. Han har ju missat det viktigaste för en tidning och det är sanningen och återigen sanningen.Nuförtiden är det också lättare att avslöja en tidning när de står där med byxorna nere och är avslöjade.Sparka dom i häcken för en sådan tidning har inget existensberättigande och skall inte ha presstöd för att de publicerar lögner.Skäms på er ni skribenter på Östran!!!2009-07-02 @ 17:55:23
Postat av: danne

alla dessa person B kommer förr eller senare få ett dramatiskt uppvaknande att dennes vardag inte är som denne tror.

är verkligen förvånad att pk politiker aldrig råkar ut för nåt. har bara hört Federley som blev misshandlad av invandrargäng och då skrek han nåt som: "jag är politiker, det är ju jag som ger er bidrag"

får alla kriminella ut bild och lista på vilka pk politiker de skall spara och inte agera emot?

2009-07-02 @ 18:04:36
Postat av: Fredrik

Dags att vakna nu politiker och ansvariga för vår invandrings politik. Hur kan denna människa ges tillstånd att beträda svensk mark !!?Postat av: Fredrik

Läs hela inlägget länken.

Terrorist experter utalar sig om denne man.

Ändå får arslet komma hit ??Kom igen nu för helvete !

Politiker ställ er upp och stick ut hakan !!Mona.S lär väl krama om eländet! usch usch !

2009-07-02 @ 20:43:52
URL: http://muslimskafriskolan.blogspot.com/
Postat av: danne

på varje ort finns ett centralpunkt med kokain försäjning-nämligen Pizzeran.

snart är det väl rasistiskt att göra sin egna pizza! ivilket fall det är bra att slippa stödja svartjobb,snusk och mögelverksamhet.http://www.pizzarecept.com/arkiv/degar/pizzadeg-med-bakpulver.htmom ni inte lyckas få den där fräna aggresiva smaken som utlänningar får fram, låt då råvarorna stå en månad helst utan kylskåp2009-07-02 @ 21:01:04
Postat av: SpikHarry

Jag pingade min blogg hos Barometern och skrev vänsterpartist åtalad för grovt narkotikabrott.På bloggen skrev jag hennes namn (Leena Vuckic) och frågade om Barometern dolt partitillhörighet och namn om kvinnan vore SD:are..Inlägget stod kvar i en timme sedan togs det bort direkt. Skrev även ett inlägg i Östran som svar på Thoralfs lysande inlägg. Skrev inga påhopp eller personangrepp. Men det blev inte godkänt beroende på att jag gav mitt fulla stöd till Thoralf.Smålands blaskorna mörkar rejält om det är sossar eller kommunister som tabbar sig..http://spikharry.blogspot.com/

2009-07-02 @ 21:32:31
Postat av: Ture F.

Måste tyvärr instämma med Fredrik! Var är SD-styrelsen? Var finns det action? Invadera Almedalen! Bara gör något! Titta på Thoralf!

2009-07-02 @ 22:13:35
Postat av: Ture F.

Mitt motto är: Stoppa invandringen nu!

2009-07-02 @ 22:15:14
Postat av: pelle

jag håller med fredrik

sd--debattörerna är det mesigaste jag sett

nät--tidningen är inte bra

politiken tycker jag är ok men inte framförandetmen jag tänker betala min medsemsavgift och fortsätta rösta på sd

men för f--n skärp er ni i ledningenkom ihåg det är vi som ska anfalla i debatternapelle

2009-07-03 @ 00:42:50
Postat av: Magne

Håller med Pelle. Attack är bästa försvar! Nu blir det Ölands norra udde igen och sedan Stockholm. Ingen blå linje denna gång. Skönt!

2009-07-03 @ 02:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0