LANDSTINGENS BLUFF MED IDENTITETER

Gömda flyktingar skall få gratis sjukvård har våra politiker beslutat i många landsting. Det samma gäller aborter på kvinnor från utlandet vilket har lett till en ökande abortturism till Sverige.

Allt detta innebär att många landsting måste fuska med identiteterna på dessa personer.


I Kalmar har läkaren Staffan Skobe som är ansvarig för landstingets datajournalsystem krävt att ansvariga politiker i landstinget skall tala om hur dessa papperslösa skall registreras.

Med andra ord skall landstingspolitikerna tala om hur personalen skall ljuga/bluffa dessa personers identitet.

  

  

  

Det skall bli väldigt intressant att se hur vänstermajoriteten besvarar hans fråga.


Abortturismen har återigen diskuterats när det blivit känt att kvinnor från andra länder kommer till Sverige för att göra abort. Orsaken till en del av dessa aborter är felaktigt kön enligt dessa föräldrar eller rättare sagt att flickor är inte välkomna tillökningar i familjen.


Det media inte upplyser om är att det i många fall handlar om kvinnor med annan kulturell bakgrund. Men lägger man samman alla indicier från initierade personer så råder det nog inget tvivel om vilken kulturell och religiös bakgrund som är aktuell.


"Barnmorskan Sara Kahsay, som ursprungligen kommer från Eritrea, säger till Vårt Land att hon inte är överraskad. Hon säger också att det i de flesta fall som hon känner till har varit familjer med pakistanskt ursprung som bett att få könsbestämma fostret.- Det händer ofta att vi får frågor från kvinnor som vill veta könet på barnet väldigt tidigt. Vi hör ofta kommentarer från familjen, som mannen eller farbröderna, om att de önskar sig en manlig arvinge, säger Sara Kahsay."

Dagen.


"Om man har tre fyra flickor och är från Turkiet är det rätt hårda krav på dem att föda pojke. I det enskilda fallet kan jag förstå problematiken."

SvD"Några säkra siffror finns ändå inte. Under det första halvåret i fjol gjordes 350 aborter i Sverige där kvinnan var bosatt i okänt län - sannolikt bodde många av dem utomlands."

Yle


"Det är inte aborträtten man ska attackera, säger Birgitta Ohlsson, riksdagsledamot för FP till TT, utan att kvinnor och flickor fortfarande ses som mindre värda i olika kulturer."

Norrbottens Kuriren.


Göran Hägglund (kd) är upprörd över denna abortturism enligt uppgifter t.ex. i tidningen Dagen. Jag har väldigt svårt att förstå hans upprördhet då han själv deltagit i alla beslut som lagt grunden för denna abortturism. Dessutom förespråkar han ju ett mångkulturellt samhälle och mångfald.

Här har han ju fått ett "fint" exempel på mångkulturen så varför klagar han.

  

Av ovanstående uppgifter kan man gissa att ca 700 aborter gjordes på utländska kvinnor i Sverige under 2008 och det på svenska skattebetalares bekostnad.


P.S.

Min mor har fortfarande inte fått en tid för operation av Kalmar Läns Landsting. Läs mitt tidigare inlägg.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Visst fan är det fel någonstans när kvinnor inte vågar annat än att ta sig hit och göra abort.Men inte hjälper vi till om vi endast gör abort,sen åker kvinnan hem till dessa obildade fegisar till MÄN ! Tar man upp debatten med deras länder ? Josefsson kanske skulle kontakta deras ambassader och bjuda in dem och tala om deras

KULTUR och religion som förnedrar och trycker ner kvinnor så ? Ta upp att deras syn på kvinnor ej hör hemma i Sverige ! Fördöm dessa kulturer och religioner istället.Eller får man köra en Mona.SJag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.Sen såg jag en bra text idag :Intressant språkbruk av media. När 50 personer ska ut är det “massavvisning” !?Men när 100.000 personer ska in skrivs det aldrig om någon “massinvandring”.2009-02-24 @ 06:43:46
Postat av: Martin Isaksson

äcklas av detta har 2flickor själv och hadde aldrig i livet valt bort dem hur kan man älska ett kön och inte ett barn?kul med mångkulturMångkultur =stenåldern

2009-02-24 @ 07:15:00
Postat av: Martin Isaksson

äcklas av detta har 2flickor själv och hadde aldrig i livet valt bort dem hur kan man älska ett kön och inte ett barn?kul med mångkulturMångkultur =stenåldern

2009-02-24 @ 07:15:41
Postat av: Kurtan

Personligen anser jag att abort, i vilken form som helst, inte kan klassificeras som annat än överlagt mord. För det är det som sker vid abort !!!Anser för övrigt att det är hög tid att "abortera" bort de "sju systrarna" samt vänstermedia som gräver vår grav....MVH

2009-02-24 @ 08:31:30
Postat av: AWSvensson

Asylsökande ska få börja jobba redan när de söker asyl, det låter vackert, lika vackert som ett fullastat flygplan med hemskickade Irakier. För det första var finns dessa jobb då merparten av de som kommit inte fått jobb efter 10 år , dessutom i dessa massarbetslöshetstider. För det andra , den främsta anledningen att söka asyl blir just möjligheten att jobba under asylhanteringen, med tanke på möjligheten att få jobb så blir det väl i bästa fall svartjobb, i annat och mer troligt kriminalitet och bidrag.

2009-02-24 @ 10:07:26
Postat av: hunter

Rakt på sak om "utvecklingen" i Sverige av författaren Håkan Bergman i Helsingborg.

Postat av: s-e karlsson

Ilmar Reepalu i Malmö utnämner jag med hela mitt hjärta till Fria Nyheters månadens "skitstövel" !!Mvh S-E Karlsson Sd Högsby.

2009-02-24 @ 11:38:43
Postat av: Inge Sandén

Stor i orden liten på jorden.

Nu kan alla sossar och övriga riksdagspartier med Göran Hägglund som härförare slänga sig i väggen.

Deras falska slogan "alla människors lika värde" är inte vatten värd.Nu fick vi återigen ett nytt bevis på att det bara är munväder.

Alla vet ju att det är till 100% kvinnor som är förtryckta av den islamistiska religionen,som på oder av sina män utför dessa aborter.

Alltså i denna religion har inte flickor samma värde.

Sådana religoner kramar Göran Hägglund den falske profeten.

Från och med nu är han diskad att prata om människosyn.

.

2009-02-24 @ 12:34:35
Postat av: s-e karlsson

Göran Hägglund Kan göra sällskap med Ilmar Reepalu .

Mvh S-E K .

2009-02-24 @ 12:39:09
Postat av: Darius

Nämen Thoralf.Hur är läget din gamla räv?Jag vart så chockad när jag läste ditt inlägg! Finns det så många invandrare i Kalmar? Jag var och besökte er fina stad för några månader sedan. Ska jag vara ärlig, så såg jag knappast en enda invandrare, jag var typ den enda. Men flickorna jo, dem var glada, de tycks gilla att smaka/se på lite exotiskt ”frukt”. Haha det var ett skämt hajar du? Din buse!

Ta hand om dig Thoralf.

Hälsa frugan.Hej, Hej.

2009-02-24 @ 13:51:09
URL: http://dariusa.blogg.se/
Postat av: Joakim

hahaha...stor humor. läkarna vill ha hjälp med att ljuga lagligt.

2009-02-24 @ 18:37:18
Postat av: Carl

jaha! nu har quislingpolitiker infört en ny linje som Bengt Westerberg började med när han konfronterades i Josefssons uppdrag granskning med våran Nationalhjälte= Bert Karlsson som Svinet Bengt Westerberg kallade Bert för Hitler. Bengt införde slingringstaktiken att han inte hade ansvar för den förstörelse han orsakat. samma nu med Birgitta Olsson och Göran Hägglund nu när de själva utsätts för Mångkultur vill de inte ta sitt ansvar. kommer fd statsministern Göran Persson ta SITT ansvar??

2009-02-24 @ 21:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0