LOKAL MEDIA UNDANHÅLLER SANNINGENTrots allt hade jag vissa förhoppningar att de lokala journalisterna skulle ta upp det sanslösa ringandet till utlandet vid de båda boenden för så kallade ensamkommande barn. En journalist har förvisso ringt mig men någon artikel har det inte blivit. En annan journalist har tidigare följt fallet med ”ringaren från Somalia” men uppenbarlige var dessa 3313 utlandssamtal till och med för magstarkt för honom eller om det är hans chef som sagt stopp.

Det är rent ut sagt beklämmande och ynkligt av media att inte låta allmänheten ta del av denna information. Givetvis skulle dessa uppgifter om de kom fram genom media gynna Sverigedemokraterna och det är självklart inte önskvärt av dessa pk-makthavare så däför blir det locket på istället. Jag kommer att skriva om mitt inlägg till en insändare och skicka till de lokala tidningarna så får jag se om de publicerar den.

Antalet läsare av min blogg har dock varit väldigt högt de senaste dagarna och allt pekar emot att det kommer att bli ett nytt veckorekord denna vecka. Gensvaret på mitt avslöjande har varit stort och det är flera med "höga" positioner i samhället som nu även börjat höra av sig till mig. De berättelser jag nu får höra gör att jag mer och mer börjat tvivla på tillståndet i det svenska demokratiska samhället. Men det är samtidigt väldigt intressant att man börjat få ”öron” även från de ”innersta rummen”. Tyvärr kan jag heller inte publicera flertalet av dessa på min blogg utan att jag avslöjar den som tipsat mig men jag kan få helt nya uppslag till var jag skall söka efter nya avslöjanden.

Jag hade faktiskt förhoppningar om att om någon tidning skulle publicera mitt avslöjande så skulle det vara Östran. Trots sin marknadsföring om att ”gräva lite djupare” så var det tydligen lite för djupt att använda sig av mitt material.

Östran har faktiskt haft en artikel inne angående dessa utlandssamtal men utan att nämna mitt avslöjande på bloggen. Istället får vi reda på att telefonerna är spärrade för utlandssamtal. Läs artikel.

I artikel motsäger sig Ola Svensson när han å ena sidan säger att dessa ”barn” får ringa till utlandet och i nästa mening säger att telefonerna är spärrade för utlandssamtal.

Notera även att Östran skriver ”Mannen kom till Sverige som ensamt flyktingsbarn”. En ganska märklig skrivning av Östran. Ringaren från Somalia avslöjades i mars 2008 men några telefoner har inte spärrats för utlandssamtal innan oktober 2009, då det förekommer ett stort antal utlandssamtal på de senaste telefonfakturorna. Jag skulle gissa att dessa telefoner spärrats för utlandssamtal denna vecka, efter mitt avslöjande.

Att Barometern skulle följa upp mitt inlägg var nog otänkbart. De har istället publicerat en artikel om Nasim Malik (S) och jag noterar att hans fru inte fick vara med på bild, trots att Nasim Malik säger ”Utan henne vore jag noll”.


Kommentarer
Postat av: Hulda

Gräv på Thoralf!! Snart spricker ballongen!!

2009-12-16 @ 20:33:02
Postat av: Anonym

Mediemörkret är för en Sverigedemokrat lika genomsiktigt som dimman över havet mot Öland.

Det hör till vardagen att uppleva hur båda lokala och rikstäckande händelser med vissa förtecken icke refereras eller helt enkelt genom vinkling påstås vara av annan observans och sålunda obekväma.Som gammal läsare av båda Smålandesposten, Barometern och Dagen från min tid i Växjö på sjuttiotalet i förra seklet, kan knappast några av dessa språkrör för områdets politisk inavlade elit skaka om varken min eller Thoralfs vardag.Det är bara att konstatera att utveckling, mognad och insikt tar sin tid och kommer i dagen efterhand som verklighetens folk gör sin röst hörd.

2009-12-16 @ 20:51:28
Postat av: LArs

Dags att göra en pappersvariant av bloggen så även personer utan länkar och datorvana får denna informationen.

2009-12-16 @ 20:54:43
Postat av: Robin_Shadowes

Just nu kör Aktuellt ett inslag om burka-förbudet i Frankrike. Vinklingen är att burka-förbudet är rasistiskt och det ställs samma fråga som här, vad är egentligen franskt...

2009-12-16 @ 21:23:18
Postat av: Jeppe

Ni Journalister som läser detta och inte tagit upp detta fåfäng. Undrar hur Ni känner Er? Kan Ni verkligen tro att Ni är goda människor som undanhåller fakta eller förvränger. Titta Er i spegeln och tänk efter. Begriper Ni inget ändå, så titta än en gång, så ser Ni en ynkrygg till människa.

2009-12-16 @ 21:23:38
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

"" Sanningen skola göra eder fria "" står det på Stagneliusskolan i Kalmar. Tyvärr gäller det inte stadens tidningar. Beklämmande.

2009-12-16 @ 21:31:10
Postat av: Peter, den förste.

Granskande journalister? Snarare navelskådande journalister. Förr i tiden sades det att "Om du inget kan och duger till nått, så kan du åtminstone arbeta som chaufför", jag tror man får ändra det gamla talesättet till: Om du inget kan och inte duger till nått, så kan du ju alltid låtsas jobba som journalist (det underlättar också om du tror du vet och kan allt).Det finns nog bara en handfull riktiga journalister i det här landet och utav dessa är det bara de som är pensionärer som vågar yttra sig. Dags att ge arbetstillstånd till riktiga journalister från utlandet?

2009-12-16 @ 21:38:56
Postat av: Gubben o Gumman

Artikeln verkar vara bortagen sedan vi skrev en kommentar?

Vår kommentar passade tydligen inte.

Östra Smålands "stridsrop" om att vi vågar lite mera,är påhittat av en inköpt reklambyrå,gränsen går som vanligt vid allvarliga brister inom multikulti.Så nu är Östran tillbaka PK-dyngträsket med besked.

Så var det med den grävande journalistiken,herregud

det finns telefonräknigar.Frågan är väl om det inte är bättre att inte skriva alls än att låta en person som inte riktigt säger som det är komma till tals.

Att förmedla oriktiga uppgifter har väl ett namn någon som vet?En naiv kommentatör skriver att ringandet är

mycket lite på andra förläggningar ,som föreståndaren påstår ,vad vet denna människa om detta?

Förmodligen är det precis tvärtom.

Svensken måste vara det mest naiva folk som lever.

Lägg sedan till att Moderaterna håller på att förlora makten på sjukförsäkringsfrågan till kommunisterna med Måna Sahlin i spetsen ihop med miljötalibanerna, som gör karriärer ,samt stålar

på narturliga svängningar i klimatet.Det är kris för nationen Sverige.

2009-12-16 @ 21:40:01
Postat av: Nalle i Växjö

Jag vet inte vad som är den största skandalen, att "buspojkarna" ringer hejdlöst eller att samtliga media lägger locket på.Själv anser jag nog att tystnaden är den i särklass största skandalen, speciellt när tidningarna fått informationenGlöm inte detta fall när vi böjar komma in i valdebatten nästa år.2009-12-16 @ 21:57:54
Postat av: P

Det är samma problem/lösning som med riksdagen, är partierna defunkta tar man in nya (SD), är tidningarna defunkta, skapar man- och läser andra. Har helt slutat läsa "etablerad" media eftersom det bara är censurerat PK-skräp och skvaller, läser nu endast Flashback, Fria Nyheter, Politiskt Inkorrekt och andra bloggar.

2009-12-16 @ 22:19:08
Postat av: Argus

Man kan inte vara annat än tacksam för Thoralf A:s

värdefulla arbete med information om frågor av SD:intresse, men varför finns ej denna blogg på SD-kuriren, som för övrigt är förhållandevis sparsam med aktuella dagsfrågor i den politiska debatten, en förnyelse vore på sin plats.

2009-12-16 @ 22:30:17
Postat av: Får hålla med Argus inlägg

Varför publiceras inte dina avslöjanden på något sätt i sdkuriren? Dessa är ju av yttersta vikt då de beskriver verkligheten. Den sanna verkligheten...

2009-12-16 @ 23:44:50
Postat av: Helene

Robin_Shadowes

Blir så förb...på gnällandet om slöjförbudet i Frankrike. I Frankrikes skolor infördes för något/några år sedan förbud av religiösa symboler. Alltså ALLA religioners symboler, men det var bara självömkande muslimer som kände sig förtryckta. Alla andra tycks ha accepterat detta förbud. Och pk media hakade narturligtvis på och kallade det just slöjförbud. Inte med ett ord nämndes detta faktum i svensk media när detta debatterades. Det rapporterades endast hur muslimerna kränktes.

2009-12-16 @ 23:53:19
Postat av: Dille i Momåla

Gubben och Gumman har helt rätt om Östran

/Så nu är Östran tillbaka PK-dyngträsket med besked./

Östran tror sig kanske vara smarta, men det är inte smart att lura läsarna - inte längre. Det går numera utmärkt att slänga ut TV och låta bli att hålla sig med tidning därför att man kan informera sig på Internet.Så för Östran kan dess lögnaktiga skojeri innebära slutet för tidningen.

2009-12-17 @ 00:20:01
Postat av: Stefan A

OT,

Undrar om det blir någon intervju i fulmedia med pop-wetterstrand i dag,nu när elpriset rusar, bara för att det råkar bli lite kallt i norden?????

mp som fick barsebäck stängt,man börjar bli trött

på att rö.k....as av elbolagen nu, är det inte kabelbrott mitt i sommaren så är det kallt på vintern...finns alltid ett skäl att höja elpriset...

2009-12-17 @ 06:42:52
Postat av: herc

Vi väntar på att vindkraften tar över. Som alla vet blåser det inte när det är kallt.

2009-12-17 @ 07:15:19
Postat av: Fredrik

Östran:Gräva lite djupare.Ja om man inte ens klarar att lyfta på luren o ringa de ansvariga eller skriva en "rak artikel"

om vissa eller alla nyheter angående multikulti samhället så ska man bara vara tyst,knipa och ändra loggan till:Östran:

Dass/Kamin papper.2009-12-17 @ 07:23:18
Postat av: Graal1

läste thoralfs utmärkta blogg om dom två flyktinghemmen i kalmar, ringde samma dag till socialchefen där, kom fram till han, men han var upptagen ok jag återkommer. nu har jag prövat under flera dagar att nå han men får en märklig signal, har han månne sekretesbelagt även tel.nr. til sin egen avd.

mina 2 frågor: varför sekretesbelagde han tel.räkningarna från flyktingboendet. samt har han även sekretesbelagt andra fakturor gällande flyktingar i sådana fall varför, ni som bor där, kan väl vidarebefodra dessa 2 frågor till han. motto: vi skall vända på varje sten

GRAAL1

2009-12-17 @ 07:46:38
Postat av: Graal1

Jan Bolin direktnummer 0480-450968

mobil 070-2117232soc.chef kalmar

2009-12-17 @ 07:50:44
Postat av: [email protected]

Journalisterna i pk-media är idag en samling gummiryggar som böjer sig för etablissemangets åsikter. Det gäller både de som står till vänster och höger.

2009-12-17 @ 09:17:45
Postat av: Graal1

insändare kalmarbarnens ringandeläste thoralfs utmärkta blogg om dom två flyktinghemmen i kalmar, ringde samma dag till socialchefen där, kom fram till han, men han var upptagen ok jag återkommer. nu har jag prövat under flera dagar att nå han men får en märklig signal, har han månne sekretesbelagt även tel.nr. til sin egen avd.

mina 2 frågor: varför sekretesbelagde han tel.räkningarna från flyktingboendet. samt har han även sekretesbelagt andra fakturor gällande flyktingar i sådana fall varför, ni som bor där, kan väl vidarebefodra dessa 2 frågor till han. motto: vi skall vända på varje sten

2009-12-17 @ 10:01:37
Postat av: Mikael

Denna kommentar har jag gjort på respektabla tidningen Fokus hemsida, till ett reportage om att de sk flyktingbarnen är välkomna till Norrland."Fokus är huvudsakligen en bra tidning. Men bara för att man, rent juridiskt, klassas som ”barn” när man är under 18 år, så är naturligtvis inte en 16-17åring ett barn i egentlig mening.Därför blir det väldigt missvisande att kalla dessa asylsökande människor för barn. När Fokus, precis som de flesta andra media, dessutom väljer att inte publicera foton på dessa flyktingar, verkar det som att man försöker dölja den verkliga situationen; antagligen i en inbiten iver att vara politiskt korrekt.När man ändå lyckats få se bilder av de sk ensamkommande flyktingbarnen, blir det alldeles uppenbart att de allra flesta är vuxna män i 20-25 års åldern.

Har de giltiga asylskäl ska de givetvis få hjälp, men det är fel av Fokus att inte ge en korrekt bild av situationen.Min gissning är att denna kommentar inte kommer att finnas kvar särskilt länge…"Undrar om den kommer att godkännas i deras granskning!Ps. Jag är ingen Sverigedemokrat, men den här bloggen är klart intressant. Synd bara att vissa kommentatörer tramsar sig och kallar invandrare för "orcher" o dyl...det är väl inte konstigt att invandrarna tar de chanser som finns? Skulle jag också ha gjort i deras kläder. Det är istället vår migrationspolitik som man ska klaga på!

2009-12-17 @ 11:04:10
Postat av: Gubben o Gumman (Off Topic)

Gubben o Gumman "fundear lite om Sverige"Sett o hört på tv ang berikarnas arbetsinsatts :-Billström jagar utbildad arbetskraft från Kina o Indien ,finns på nätet Sverige.se. Där vi får veta att Sverige är bland religiöst, samt multikultfixat.

Sverige jagar både stolpskott samt raketforskare.

Beror på vilket block man tillhör.(Indier samt Kineser väjer Usa det hajjar inte Billström)-Såsse "Jocke" tycker att man skall använda dom som fins i landet.Ok sunt men det finns en hake om det kan man Googla på på Wikipedia.Detta rekommenderas speciellt till "Såsse Jocke"Jan Björklund konstaterar att en del människor sätter sej in i politiken (överlevare) en del gör det inte (Titanics). Det är en del av demokratin.

(Stämmer om inte hjärntvätt i media pågår)Hälften av befolkningen klassas som normalbegåvade,

stämmer nog ganska bra, om man tittar på oppinionslägget i landet.I Sverige röstar många kvinnor på Miljöpartiet

(Konferensen i Köpenhamn bröt ihop, Usa Kina som står för dom största utsläppen skiter fullständigt i miljömupparna).

Vilket Dansk Polis inte gjorde fick visst rejält med "smisk"

Sverige kastar iväg 8 miljarder till Afrika, mera bomber o granater? "Ryggdunkningar till Fredde"Bloggen Kenza är störst i Sverige (En svensk-Marokansk tjej på 20 år som bloggar om bla mode)

Bloggvärlden är kvinnodominerad.Svenska kvinnor föder sitt första barn vid knappt 30 års ålder.Den etniskt svenska männen mannen jagas med blåslampa i jämnlikhetens tecken ,snart går hälften av dom unga killarna på antidepressiva mediciner.Könsneutrala leksaker har nu tagits fram för att gossarna skall tappa sin sista testosteron produktion.

Genusforsknigen går framåt heja Tina Gudrun Birgitta.Att sätta sej i en svartaxi med "Ali Baba" bakom ratten är helt ok.Hur många kvinnor behöver ett politiskt parti "egentligen"?(Kenzapartiet).Lägg sedan till att Sverige slår rekord i våldtäkter i Europa.Sist men inte minst Lena Sundström hittar du på bild, om du tittar på vänsterpartiet,vad hon gör där får du läsa om själv.Där finns även partiets historia, som är ett klockrent exempel på hur man tar sej in i politikens finrum genom att knoppa av vissa element, samt leka med ord.Har Sverige blivit Europas "Gökbo"?God Jul på er alla otrogna.

2009-12-17 @ 11:32:43
Postat av: Donnie Blair

# ThoralfHar du sett att det numera är förjudet för dig att hämta bilder på Kalmarkommuns bilarkivhttp://thoralfalfsson.webblogg.se/2007/september/jag-ar-anmald-for-rasism-och-krankande-uttalanden.html

2009-12-17 @ 12:47:41
Postat av: Hajen

Tipp. tapp. tippe, tippe,tipp, tapp tysnad råder............. Pressen firar jul.

2009-12-17 @ 18:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0