FOLKPARTIET VILL HA FLER MOSKÉER OCH BÖNEUTROPTack och lov att det finns folkpartister som Birgitta Ohlsson, det gör allting så lätt och sänker folkpartiet i opinionen utan att vi Sverigedemokrater behöver annat än referera till dessa debattartiklar.

Efter att Gerda Anttis debattartikel publicerades i Corren har tydligen redaktionen på tidningen drabbats av rena paniken. Skribenter som prisar mångkulturen får sina artiklar publicerade dagligen i ett försök att misskreditera Gerda Antti å det grövsta. Senast i raden av skribenter är folkpartisten Birgitta Ohlsson som i en krönika verkligen visar vad folkpartiet står i denna fråga. Inte underligt att författaren Anders Johansson skrev en debattartikel med rubriken ”Varning för folkpartister”.

”Att muslimer vill bygga gudstjänstlokaler är ett tecken på att man känner sig hemma i Sverige. Moskébyggande bör uppmuntras och inte bekämpas.”

Hur Birgitta Ohlsson kan komma till denna slutsats är för mig obegripligt. Men hon kanske anser att segregering är något som är bra för det svenska samhället och mångkulturen.

”Tack vare moskébyggen, i Malmö, Uppsala och Stockholm och andra städer, har vackra moskéer blivit synliga i det offentliga rummet. De utgör en omistlig del av Sveriges religiösa, kulturella och arkitektoniska mångfald.”

Malmömoskén styrs numera från Libyen och dess ledare Muammar Kadaffi har säkert ett finger med i spelet men det är givietvis inget som vi svenskar skall känna någon oro över enligt Jan Hjärpe.

Har aldrig Birgitta Ohlsson funderat över vad som predikas i dessa moskéer? En sak är säker det sprids inte bara fredsbudskap. Den som har sett den brittiska dokumentären ”Under cover Mosque” skulle aldrig uttrycka sig som Birgitta Ohlsson.
Vad vet vi om vad för budskap som sprids i de svenska moskéerna? Jag är helt övertygad om att det finns imamer i Sverige som sprider exakt samma budskap. Dessa muslimer kommer aldrig att integrera sig i det svenska samhället. Med Folkpartiet och Birgitta Ohlsson i riksdagen kommer Sverige sakta men säkert gå en mörk framtid till mötes. De övriga riksdagspartierna kommer inte heller att förhindra denna negativa utveckling.

Varför visas inte denna dokumentär i SVT eller TV4?

Jag vet svaret! Vet du?


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Folkpartiet, snart ett f.d. riksdagsparti.Tänkte bara referera till ett inlägg på Politiskt Inkorrekt som invandraren "James" skrev idag.

"En hemlös har absolut valt det själv… Den hemlöse har antingen tagit droger, inte betalat räkningarna, osv. På något sätt har de förstört det för sig själv, att han eller hon inte får bostad.. inte pga bostadsbrist.. En hemlös e 1000 gr värre en invandrare som vill väl och inte tänker sätta sig i samma sits.."Sedan finns det dom som anser att svenskar och i synnerhet Sverigedemokrater, är känslokalla, omänskliga och fientliga till allt de inte känner till.

2009-12-29 @ 20:35:47
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Det finns bara ett sätt att förklara dessa människors naiva synsätt på ISLAM och framförallt de växande islamistiska fundamenttalistiska strömningar som fn genomsyrar andra generationen invandrare. HISTORIELÖSHET.

2009-12-29 @ 21:06:24
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

På sidan 19 i dagens Barometern säger kommunchef Tommy Nyberg följande: Det blir inga kostnader för kommunen utan vi tilldelas pengar av staten. Som alla förstår pratar han om sk flyktingar. Det finns bara ett att säga: antingen ljuger han, eller så är han inkompetent. Tror mer på förstnämnda.

2009-12-29 @ 21:14:40
Postat av: Hulda

Birgitta Ohlsson kommer att bidra till SD,s framgång i valet nästa år.

Hur kan hon vara så otroligt naiv?

2009-12-29 @ 21:25:16
Postat av: Magne

Birgitta Ohlssons artikel är så enbarmligt klen, naiv och intetsägande i jämförelse med Gerdas att det blir löjligt. Att hon inte skäms männskan? Men hon gör väl vad hon kan i PK-hierakins namn.

2009-12-29 @ 21:33:55
Postat av: peerpede

Julen varar till påsk ser det ut till :)Maka till obegåvad, politisk korrekt dravel från Folkpartiet får man leta efter och i den högen finns annars en del att välja på.

Tack Birgitta Ohlsson, håll ångan uppe...

2009-12-29 @ 22:17:31
Postat av: dan åke

hon borde se muslimernas egna videor på truthtube.com

2009-12-29 @ 22:45:00
Postat av: Info

BIRGITTA OHLSSON I ÖVRIGTföreträder också alla andra, politiskt korrekta missuppfattningar som f.n. kan uppletas i Sverige. Sedan länge är hon naturligtvis – tillsammans med Måna – en av de stockholmska prajdveckornas flitigaste minglare. Sitt eget statsfeministiska systerparti till Feministiskt initiativ kallar hon Felira. Som radikalfeminist hyllar hon tesen, att könet enbart är en social konstruktion. En f.n. felaktig sådan, som det är statens uppgift att korrigera i önskad riktning med vilka medel som helst.”Hon hävdar tvärtemot vetenskapen att vi är sociala varelser som formas av vårt samhälle. Precis samma åsikter hade dom i Sovjetunionen där dom trodde att kommunismen kunde omforma människor och att om man bara undervisade människor så skulle de kunna forma idealsamhället. Utvecklingen blev ju precis tvärtom som vi vet och man myntade till och med uttrycket Homo Sovjeticus för detta fenomen.” (Bloggen Dackecountry 2/12 2009.)Barn tillhör inte längre föräldrarna utan staten och den enligt Sjupartialliansens samstämmiga direktiv utformade genusindustrin. Dem som inte är förtrogna med hithörande frågor rekommenderar jag att studera ett antal inlägg med kommentarer i en av landets originellaste och mest klarsynta dissidentbloggar, Tanja Bergkvists blogg:http://tanjabergkvist.wordpress.com/Också Birgitta O. har figurerat där då och då under det gångna året.2009-12-29 @ 22:53:44
Postat av: dan åke

ovan var fel länk, rätta är http://www.truthtube.tv/ hon kunde skriva in behead i search fältet. Sedan är det ingen tvekan om vad islam kommer innebära för oss!det måste vara indoktrineringen från eu som gjort våra "folkvalda" Sverigefientliga eller är Svenska politiker i allians och sossepartierna så korkade som de ger sken av? iså fall är denna delstat i eu styrd av omdömmeslösa och kommer gå under som Titanic

2009-12-29 @ 22:57:23
Postat av: Robin_Shadowes

Av språk-kravet bidde det som bekant bara en tumme-tott. Vad kommer det då bli av Birgitta Ohlssons minaret-förespråkande? En jättelik kondom kanske?

2009-12-29 @ 23:37:13
Postat av: Kalle

I den invandrartäta komunen Botkyrka med Fittja strax söder om Stockholm har muslimerna begärt att få börja med böneutrop från moskens minaret till fredagsbönen.I detaljplanen finns det inget sådant tillstånd.

Nu säger sossarna att detaljplanen kan ändras. Sossarna behöver lite betänketid för att ändra detaljplanen så den tillåter böneutrop från minareten. De velar än så länge!!!Folkpartiet i Botkyrka ställer sig positiva till böneutrop ALLA dagar i veckanTänk vad islamismen smyger in över sverige. Fattar inte de styrnde att SD:s partiledare Jimmie Åkesson hade rätt i sin Aftonbladsartikel.Politikerna står som strutsen med huvudet i sanden med rumpan i läge för en rejäl straffspark.2009-12-29 @ 23:37:22
Postat av: Roberth Ström

Denna kvinna bör sparkas ut ut Rosenbad omgående. Denna socialiberal är inte klok. Hon har kommit med utspel efter utspel det ena värre än det andra.

2009-12-29 @ 23:43:17
Postat av: Argus

Finns det inga kristna väljare bland fokpartiserna

och vad skulle dessa säga efter att ha lyssnat på dagens PI med Kjell Albin Abrahamsson från Gdansk

ett intresant inslag som tål att jämföras med Birgita Ohlssons inlägg i debatten. http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2127427&BroadcastDate=&IsBlock=

091229 @ 16:13

2009-12-29 @ 23:56:23
Postat av: Gotiska Kubben

Med en islamist i Moderaterna och en förespråkare för "religiöst oväsen" i Folkpartiet, är det det hög tid för Maud sätta på sig en "sympatiburka" och för Göran att kräva Koranläsning även i kristna kyrkor.Alliansen behöver inga fiender.

2009-12-30 @ 00:22:25
URL: http://gotiskaklubben.wordpress.com
Postat av: Pierus

Ja du Thoralf SD kan lungt invänta 19/sep 2010, dessa utspel från desperata landsförädare är enbart ett + för er.

2009-12-30 @ 01:30:33
Postat av: Anonym

Horowitz discusses how red became green. Se http://vladtepesblog.com/?p=17389

2009-12-30 @ 02:25:46
Postat av: Med granskande ögon

Kan det vara så att judarna (läses folkpartisterna.) efter år av förföljelser bäst skyddar sig genom att man håller sig till de sina egna och bejakar sitt egna folks särart, samtidigt som man bidrar till att övriga folkslag blandas upp och att dessa förlorar sin särart och sin folkliga identitet?! Blir svårt att förfölja judarna som grupp efter något sådant, när sedan alla övriga människor inte själva längre består av några homogena folkgrupper! Varför har alltid folkpartiet velat slopa Sveriges gränser & varför har folkhemstanken lösts upp av sossarna ju mer Sosse-Liberala sossarna har blivit? Att bla öppna ögonen och se vilka som äger PK-medierna i dagens Sverige har inget med antisemitism att göra.Slutfrågan måste bli: Varför vill man göra Sverige mångkulturellt? Och varför går just Folkpartiet i bräschen för det "Ny Sverige"??! Islam är ju faktiskt raka motsattsen till Liberal, då ju Islam som bekant betyder underkastelse och Liber fri. Liber är i romersk mytologi vinets och vinodlingens gud. Kan det vara för att människan blir lite "frigjord" av alkohol som Islam förbjuder detta måntro?!Ju färre folkpartister dessto bättre...

2009-12-30 @ 04:23:06
Postat av: Nalle i Växjö

Det ska tränas i tid.

Lyssna på ett avsnitt av den PK riktiga barnteaten.

Det finns i dag inga gränser hur lång man kan gå för att övertyga alla inkl barnen hur bra det blir i "Nya Sverige" med mångkultur

Postat av: Nalle i Växjö

Det gick inte att direktlänka men dagens program är nr 3 i denna tablå.

Kan vara intressant att höra vad våra barn mats med för att inte bli så kritiska som vi vuxna

Postat av: Roger B Hermanson

Folkpartiet är ju kända för sitt röstfiske strax innan det kommer till val.

Personligen har jag svårt att se detta partis existensberättigande.

2009-12-30 @ 09:43:37
Postat av: Bosse Jison

Nu är det panik på Correns redaktion. De ska försöka rättfärdiga publiceringen av Gerdas artikel genom att lägga an moteld utan någon tanke på att de skjuter sig själva i foten. SD tackar säkert för de nya röster som paniken genererar.

2009-12-30 @ 10:02:58
Postat av: Ibbe

Svenska moskébyggen har som alla vet inte många år på nacken. Enligt folkpartisten Ohlsson utgör de allaredan omistliga delar av landets arkitekur. Här kan vi verkligen prata om islams snabbetablering som samhällsvärde, åtminstone i den svenska, politiskt alltmer aningslösa, världen. Samtidigt är Ohlssons debattinlägg en bekräftelse på E. Rubars dokumentär,tidigare kommenterad på denna sida, rörande islams och ffa. fundamentalistisk islams inflytande i de högre politiska kretsarna i Sverige. Hoppa, säger islamisterna till Ohlsson. Svaret kommer snabbt utan eftertanke. Hur högt vill ni att jag ska hoppa? Vi kan konstatera att den svenska politiska nomenklaturan lever lika långt ifrån verkligheten som en gång den sovjetiska eller östtyska för att ta några näraliggande exempel.

2009-12-30 @ 12:53:54
Postat av: Berndt NilssonDet är allmänt kännt att Folkpartiet alltid har ställt till ett "helvete" för oss vanliga svenskar.Den Folkpartistiska nedrustningen av den svenska välfärden påbörjades med Bengt Bästerberg och har sedan fortsatt i en rasande fart! Nu är det dags

att svenska folket börjar säga ifrån,det kommer inte att påbjudas någon förändring från den etlaberade PK-eliten.I så fall bara som "valfläsk"

men det blir ganska fort härsket,för det vet vi sedan tidigare.

Det finns idag bara ett parti som vill stå upp för den välfärd som vi ser urholkas år efter år och det är Sverigedemokraterna.Jag kan inte förstå att de partier som nu sitter i riksdagen har sånt hat mot Sverigedemokraterna.Dom 7 partierna har ju själva ställt till det med god hjälp av PK-media.Tänk svenskt och se till Sverigedemokraterna kommer

in i riksdagen 2010!2009-12-30 @ 14:00:11
Postat av: danne

Birgitta ohlson tänker med portmonän,och lyder vart politiska vindarna blåser.

skrämmande att politiker enbart tänker på sin karriär med internationella möjligheter och struntar helt i sunt förnuft.

landförräderi har altid genom historien straffat sig förr eller senare. förstå vilket vrede när medelsvensson upptäcker att fd Sverige förvandlats från välfärdsstat nr 1 då andra länder hade Sverige som förebild innan vi gick med i EU. nu är vi på väg till fattigdom där folket lever på försörjningsstöd medan makteliten badar i pengar.redan nu vågar ingen säga emot för alla vet att det straffar sig ekonomiskt. facket förhandlar inte för dom säger vad man tycker, stat och kommun säger upp folk som säger emot, åsiktdiktarur är redan infört i smyg, signalspaning på medborgare sker mmtänk efter, att birgitta vi ha böneutrop är bara ett bedårande uttryck för den galna väg Svenska politiker valt.

2009-12-30 @ 16:39:41
Postat av: danne

berndt nilsson,sd kommer avslöja vart de 1200 Miljarderna i skatteintäkter/år tar vägen!

2009-12-30 @ 16:43:57
Postat av: Gubben o Gumman

Olsson är bara en rabiat feminist (kommunist)

Googla på hennes kompisar om du tvivlar.

Hon säger bara det som hon tror ger mest PK poäng.

Folkpartiet har tydligen fått in en raketforskare till ,enligt Östran opinion,han skäller på Pekul.

Som i sin tur är kompis via sin bror med Expo.

Rösta bort dessa stolskott nästa år.

Förresten varför int ta ett "nappatag" med Östrans Akinder el Andersson som skriver bullshit för fullt.

Deras kommentarskompisar är rena underhållnineg att läsa "hur kan så mycket idioti få plats i en skalle"

2009-12-30 @ 16:54:26
Postat av: Tomas F

Man kan snart inte hålla sig för skratt när man tvingas läsa alla dessa fradgande hyllningsartiklar till religiös fascism som representanter från de etablerade partierna nu producerar i panik. Det är en fars utan dess like och man undrar hur de själva kommer att reagera när de förhoppningsvis återfår förnuftet och ser vilken ofattbar smörja de lyckats klämma ur sig. Deras hån mot allt vad vår sekulära demokrati står för får vi demokratiska medborgare ta med ro och se som ett omoget trots eftersom vi vet att när det börjar blåsa ordentligt kring våra demokratiska förutsättningar är det vi moraliskt vuxna som tar ansvaret för nationen. Det självklara är naturligtvis att dessa omogna och klent begåvade politiker avlägsnas från inflytande så fort som möjligt innan det går riktigt illa. Det är trots allt slutlekt nu, mer naivism tolereras inte. Sverige SKA FAKTISKT INTE bli en Islamisk stat!

2009-12-30 @ 21:21:48
Postat av: Carl B

Ytterligare ett skäl att inte rösta på Folkpartiet utan på Sverigedemokraterna!

2009-12-30 @ 21:56:57
Postat av: nesse

Den där putsviktiga Birgitta Olsson är en av de folkpartister man retar sig sllra mest på. Hon är så pk-så det är löjligt. Hon smörade ju som fan för eu-etablissemanget genom att en ledamot skulle ta tillbaka vad han sagt om Turkiets eventuella medlemskap i Eu. Olsson anser ju att det är en självklarhet att Turkiet ska med i Eu. Att landet stampar på demókratiska rättigheter spelar ju ingen roll så länge denna karriärist kan få sega sig upp i eu-hierarkin. Är det någon man tycker instingtivt illa om som politiker så är det denna Eu-smörare.

2009-12-30 @ 22:05:24
Postat av: Robin_Shadowes

Läste innan på Jihad i Malmö att den planerade mega-moskéen i London är tänkt att rymma 70000 mussar på en gång!! Som skåning innebär det att man skulle kunna klämma in hela Landskronas och eslövs befolkning och det blir ändå platser över till ännu en svensk småstad!! Jag tycker vi bör stödja britterna för förr eller senare så kommer kravmsakinerna vilja ha en liknande stor-moské även i vår huvudstad. Kanske kommer Globen byggas om till moské i framtiden? Bara att tänka sig den med ett par jättelika spiror till!

2009-12-31 @ 02:42:22
Postat av: Ludvig

Ja det är väl sådant här, dom som styr landet vill ha. Dom kunde ju flytta till ett muslimland och försöka leva efter våra traditioner så finge dom se hur underbart det är.I dessa länder kan man bli mördad för att man vill byta religion. Blir man inte mördad så blir man utesluten från sina nära och kära. Nej bevare mig för moskeer och minareter.

2010-01-01 @ 11:24:22
Postat av: Stora Småland

Jag vet precis var nånstans Birgitta Olsson skulle ha en böneutropare he,he,he .

2010-01-02 @ 09:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0