BOENDE FÖR ENSAMKOMMANDE BARN EN IDYLL?

"Är det någon s.k.ansvarig som orkar bry sig om detta nödrop? Och det här är inte det enda… Vem tar på sig skulden för att missnöjda asylsökande män klassas som under 18 år och sätts på samma boenden som minderåriga pojkar? Ska vi återigen, på känt svenskt manér, vänta tills något riktigt katastrofalt händer innan alla rusar till och skapar krisgrupper och börjar ändra på systemen? Tyvärr tror jag att det blir så. För innan någon dödats eller våldtagits på ett sådant här boende kommer ingen att lyfta ett finger. Inte ens trots rapporter som redan föreligger om våld och knivhot och sexuella trakasserier från de asylsökande männen (av Migrationsverket och media kallade ”ensamkommande barn”) mot personalen."

Så skriver idag Merit Wager på sin blogg i en kommentar från en anställd på ett boende för så kallade ensamkommande barn. Läs hela blogginlägget.

När skall media sluta att mörka allt negativt och till och med brottsligt som händer på dessa boenden.

Idag har vi kunnat höra hur media rapporterat på ett alldeles korrekt sätt om en misstänkt pedofil som avslöjats på en kristen förskola som drivs av frälsningsarmen. Jag har inget emot att man skriver kristen förskola.

Hur många tror att media hade skrivit en muslimsk förskola om så hade varit fallet. Nej, inte en enda tidning hade uttryckt det på det sättet. Definitivt inte Barometern, Östran är jag dock lite mer tveksam till då de visat framfötterna den senaste tiden.

När det gäller dessa boenden för ensamkommande barn så skall uppenbarligen allt tystas ner. Ett effektivt sätt är ju att anställa invandrare till dessa boenden, är sedan de anställda även muslimer så blir det mer eller mindre vattentätt. Då kan det bli offerhögtider som i boendet i Mörbylånga.

Såg förresten att en boende saknade 33 får som var spårlöst borta från hans gård i Skåne. Märkligt sammanträffade att muslimerna just nu firar sin offerhögtid. Man kan ju undra om dessa får möt döden genom att luftstrupen och halspulsådern skurits av samtidigt som en imam läst böner. Skånskan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ändra boende till bonde

2009-12-02 @ 20:00:48
Postat av: Peter

Allt som har med invandring att göra är så himla känsligt i Sverige.

2009-12-02 @ 21:00:50
Postat av: LN

Påståendet:

"Islam är Fredens - Frihetens - Kärlekens religion"

är

NUTIDENS MEST REMARKABLA PK-LÖGN!Islam är förstockad dumhet, kvinnofientlighet, bakåtstävan och barbariskt tyranni. Hade det inte varit för att beduinguden allah genom villig förmedling av både ängelen Gabriel och Mohammed hade utfärdat ett påbud till sina troende att bekämpa oss otrogna och till varje pris sträva mot seger och världsherravälde, hade det inte funnits den ringaste anledning i världen att intressera sig för denna kvasiandliga, pseudo- filosofiska/religiösa dynghög som benämnes Islam.Ingen behöver sväva i okunnighet om vad Islam är och står för. Islams urkunder, koran och sunna, finns att tillgå på nätet, på alla språk. Sunna är en sammanfattande benämning på ett svåröverskådligt virrvarr av uppteckningar och kanoniska skrifter, av vilka de två viktigaste är sira, som står för profetens biografi och hadith, som är en uppteckning av allt vad profeten sade och gjorde för 1400 år sedan och därigenom också är den främsta interna "bruksanvisningen" till koranen. Dessa mohammedanernas heliga skrifter, som i alla avseenden styr de troendes vanor och göranden, från de dagliga fem tvångsbönerna på utsatta tider till toalettbesöken, har förblivit, hävdas det, oändrade

genom alla århundradena.Ingen muslimsk organisation i världen, ej heller någon talför muslimsk företrädare, har föreslagit att koran-texterna skulle ändras och anpassas till nutiden, inte heller har någon för avsikt att göra det. Ty det hävdas ogenerat att Gud själv, dvs allah, genom ängeln Gabriels förmedling har direkt i Mohammeds öra dikterat all denna gallimatias som oupphörligt reciteras och lärs ut och lärs in i moskéer, koranskolor jämte islamska friskolor och på "kulturcentra". Som ett framträdande bevis för koranens gudomliga ursprung

framhåller muslimer gärna, dels det "gudomligt sköna språk" som koranen är avfattad på, dels profeten Mohammeds analfabetism. - Inte kan denne icke läs- och skrivkunnige hedersman ha hittat på allt detta goa' alldeles själv! Dessvärre har han nog det, även om han inte har varit utan kompetent hjälp. Lustigt nog är kanske minst 60% av koran-innehållet av bibliskt ursprung. Mycket är snott från icke judiska/kristna kulturer och kanske 10 % är ur Mohammeds egen fatbur. Redan i sin skildring av Adam och Eva börjar Koranen röra till det för sig och fråga är om det sedan någonsin blir någon ordning på det gudomliga innehållet. Men gud, dvs allah, går i borgen för sin bok genom att i koranen lova att för all framtid ta sin bok i beskydd, så de' så.I det muslimska samhället är SHARIA lagen, som utgår från koranen och från sunnas böcker, i vilka blir beskrivet det modellbeteende som alla äkta muslimer måste imitera. De troende måste ovillkorligen underkasta sig SHARIA, utan invändning och för alltid. ISLAM betyder "underkastelse". SHARIA styr de troendes liv, från vaggan till graven, från politik och ekonomi till hygien och sexualvanor. Mottot kunde ha varit:TÄNK EJ SJÄLV!

Islam är också särskilt utformad för att gagna muslimsk manlig dominans och Mohammed själv, denne perverterade psykopat, är den förnämligaste förebilden en muslim kan ha.De magra bidrag, mest genom förmedling av redan gjorda upptäckter och landvinningar, som Islam har tillfört den mänskliga kulturen, och då bortses från KEBAB, TAJ MAHAL och TUSEN-OCH-EN-NATT samt skildringar i koranen av "the big bang" och alla andra nobelprisbelönade vetenskapliga upptäckter, kan på intet sätt kompensera för hur Islam har

förstört och utplånat andra kulturers historiska dokument och lämningar. Om Islams krigiska framfart och antalet dödsoffer och tagna slavar - storleksordningen hundratals millioner - finns det rikligt med redovisningar på nätet.Islam hör hemma på andra sidan av Bosporen - Islam måste förvisas dit, om den västerländska civilisationen till slut inte skall gå under. Islam är en pseudoreligiös farsot, inte någon godartad andlig svininfluensa, utan är jämförbar med HIV eller Ebola feber. Väsentligt hinder för en sådan förpassning utgör de i politiskt avseende kombinerat beräknande och godtrogna, sjukt välmenande, föregivet civiliserade och PK-praktiserande makteliterna i Europa - kanske ondskans verkliga pionjärförband.

Också alla dessa förment välvilliga och konsekvensbefriade godhets-apostlar, som västvärlden är nedlusad med och som alltid anser att det är viktigare att försvara en främmande och fientlig kultur framför den egna, samt inte minst de på det nationella planet kallt kalkylerande landsförrädarna, som i den rapida ökningen av antalet mohammedaner lustfyllt ser en tillväxande hjord av lojal röstboskap, gör vad de kan för att befrämja islams framtida seger innebärande den västerländska kulturens slutgiltiga undergång.

Vår egen plåga, Mona, får nog sifonorgasm vid blotta tanken på alla muslimrösterna.

2009-12-02 @ 21:22:49
Postat av: Roberth

13 åringar som våldtar. Andra som säljer förståndshandikappade till torskar vad är den gemensamma nämnaren? Jo det är invandrare som utfört dåden grattis Sverige

2009-12-02 @ 23:32:29
Postat av: OT

"Anders Johansson: Oikofoben Mona Sahlin". Se http://snaphanen.dk/2009/12/02/anders-johansson-oikofoben-mona-sahlin/#more-48337

Postat av: Carl B

Ordet bonde går faktisk tillbaka på just boende, alltså en bofast person i motsats till jägare och samlare. Så Thoralf har rätt, även när pekfingret råkar slinta.Om den numera fårlöse bonden hade läst Thoralfs blogg, eller någon annan invandringskritisk sådan, hade han kanske insett faran och låst in kräken .Kanske trots allt en poäng med att de muslimska helgdagarna numera förtecknas i svenska almanackor.Även bondepraktikan är tydligen i behov av att uppdateras!

2009-12-03 @ 07:32:39
Postat av: Robin_Shadowes

Klart locket skall på när det handlar om musslor och skäggabarn. Mångkulturen kan ju rämna annars som Weine Berg skulle ha uttryckt det.

2009-12-03 @ 07:38:34
Postat av: Roger B Hermanson

Hur sjukt ska Sverige tillåtas bli innan folk förstår hur verkligheten ser ut.

2009-12-03 @ 15:03:53
Postat av: S-E Karlsson

Ställer återigen frågan vad har vi Sverigedemokrater gjort för ont ?? Vi har väl inte haft möjlighet till att ställa till något ofog ?

Vi är väl inga extrema uslingar ? Att vara kritisk till den idiotiskt generösa invandringspolitiken kan väl inte vara fel ? Ju fler vi tar emot som ska gå arbetslösa ju sämre får vi det själva , det borde inte vara svårt att begripa för dom som säger sej ha makten ! Måtte tiden till nästa års val skena på ! Mvh S-E Karlsson .

2009-12-03 @ 17:55:14
Postat av: Fredrik

Är bara att ta ställning 2010!

2009-12-04 @ 06:56:27
Postat av: Stefan K

Danmarks integrationsminister Birthe Rönn Hornbech säger att Danmark ska fortsätta med den väg man slagit in på. Den att som enda land i EU ta emot klimatflyktingar.

De flyktingar det gäller kommer föga förvånande från Afghanistan och Somalia. Var är alla människor som kommer från de områden som drabbats hårt av jordbävningar, översvämningar, torka och hungersnöd?

Det känns som att Hornbechs politik är en omskrivning för att få fortsätta ta emot de stora flyktingströmmarna från de länder som toppar statistiken idag.

Kan sätta en dagslön på att Sverige tänker slå in på Danmarks väg när man nu funnit en ny chans att ta emot fler från ovan nämnda länder.

2009-12-06 @ 08:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0