MÖRBYLÅNGA KOMMUN FIRAR MUSLIMSK OFFERHÖGTIDJag fick idag ett anonymt samtal från en person som ville informera mig om vad som kommer att hända på Mörbylånga kommuns boende för ensamkommande barn. En muslimsk högtid skall firas då det både bland de ensamkommande barn och personalen finns muslimer.

”Under 2009 börjar Ramadan den 21-22 augusti. Eid al-Fitr, som markerar slutet på Ramadan är den 20-21 september. Eid Al-Adha blir den 27 november och det nya islamiska året (1431 för de flesta inriktningar) blir den 18 december.

Eid al-Adha (Offerhögtiden)
Infaller den sista och tionde dagen av vallfärden. Under denna dag kastar muslimer stenar på stenpelare som symboliserar Satan. Enligt traditionen frestade satan Abraham att inte lyda Guds befallning att offra sin son Ismael, men Abraham drev bort honom med stenkastning. Pilgrimerna slaktar denna dag får till åminnelse av Abrahams offer. Köttet delas ut till de fattiga.”
Länk till fakta.

Offerhögtiden skall givetvis också firas med offer. Enligt denna person har man redan avtalat med en öländsk bonde som kommer att leverera ett lamm till boendet. Detta lamm skall då givetvis offras genom halalslaktning.

Är detta verkligen sanktionerat av socialnämnden i Mörbylånga kommun?

Halalslakt är inte tillåten i Sverige och dessutom tro jag inte att detta boende är godkänt för slaktning, så bara det är brottsligt.

Möjligen är detta en eftergift för den Algerier som bor på boendet och som har klagat på maten och personalen som han anser är rasister. Läs om detta i mitt tidigare inlägg.

Om nu dessa uppgifter är korrekta bör Mörbylånga omgående slå igen detta boende och avskeda personalen. Uppenbarligen fungerar inte boendet särskilt bra med tanke på de händelser som inträffat.

Mörbylånga kommun försökte också skicka tillbaka denna Algerier till Malmö men Migrationsverket vägrade tydligen ta tillbaka personen. Motiveringen skall vara att har Mörbylånga tagit emot personen så har man också ansvaret.

Hans uppträdande med hot mot personalen och sönderslagna inredningar gör att Mörbylånga nu blir tvungna att placera honom på ett annat boende där kostnaden ligger på ca 3 000 kronor/dygn, vilket motsvarar ca 90 000 kronor/månad. Enligt uppgift skall han vara placerad i minst sex månader på detta boende vilket kommer kosta Mörbylånga kommuns skattebetalare drygt 500 000 kronor.

Grattis Mörbylånga kommun!

Frågan är om denna offerhögtid firas på alla boende för ensamkommande barn i hela riket?


Kommentarer
Postat av: Not very memorable

Att det ska vara så dj.... svårt att bara kasta ut kufarna

2009-11-25 @ 22:34:22
Postat av: PW

Ge mig bara namnet så ska jag personligen kasta ut skiten.

2009-11-25 @ 22:42:38
Postat av: Sven Duva

"Halalslakt är inte tillåten i Sverige..."Jag har svårt att tro att halalslakt är olagligt då det finns massor med halalkött till salu i storstädernas mångkriminella getton. Djurskyddsmyndigheten har lite info om halalslakt, se länk. Undrar om Mörbylånga kommun har utrustning för el-bedöving?

Postat av: Gubben o Gumman

Polischefen vars fru levererat lam till pizzerian

för slakt urskuldade sej ju med att inte veta vad som skulle ske med djuren.Om dessa uppgifter stämmer skall både hemmet och bonden polisanmälas.Personalen bör omgående ,som Thoralf skriver avskedas,frågan är om inte socialnämnden som

inte har den koll man skall ha, skall gå också på studs.Förlåt ordvalet men stämmer detta är ju personalen helidioter.

Detta är ju så jävla dumt så man tror ju inte man läser rätt.Så skriver man spaltmil om Dragans strippklubb.

Han skall jagas bort, men dessa Neandertalare skall

bekostas med gigantiska belopp av skattebetalarna.Nu är väl svensk PK media inte så intresserade av att skriva om detta,dessutom har man ju fullt upp med att jaga svenska grisbönder.Såvida inte Östra Småland är på hugget?

Barometern skall vi nog inte hoppas på för mycket.Den otillåtna slakten pågår över hela landet bla skrev en fastighetsskötare från Göteborg att dom fick rensa brunnar i tvättstugorna från slaktrester.Tydligen är det så att det gäller olika regler för olika människor i landet,det urholkar ju rättsmedvetandet rätt snabbt.En mycket farlig utveckling ,och det kan gå mycket snabbt dessutom.

2009-11-25 @ 23:04:05
Postat av: Per Petersson

Någon som såg Axess-tv i kväll.Under moskéns täckmantel

Brittisk dokumentär från 2007http://www.axess.se/tv/program.aspx?id=1141Har man inte blivit rädd innan så blir man det efter detta. Vad är det vi ser som inte regeringspartierna ser.

Postat av: Roger S.

Slakt sker i Norrliden med. Det är inte så länge sedan jag hittade slaktavfall här ute, och det är inte första gången heller som jag hittar sådant. Senaste gången nu hittade jag lungor och delar av inälvor.Polisen ville inte ta tag i det, var lite känsligt sa dom. Sen lät de avfallet ligga kvar med. Trodde det fanns regler för sådant?2009-11-25 @ 23:27:08
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Ture F.

Grattis till bra bloggsiffror, Thoralf! Det är vind i seglen nu, och kritiken av den svenska invandrarpolitiken bara exploderar på alla fora. PK-träsket har svårt att hålla mot! Har lärt mig ett nytt ord - smaka på det - PK-träsket. Se det framför er - ett träsk! Där allt sjunker, särskilt sanningen! Hitler och Stalin plus respektive anhang framstår som rena dilletanterna i jämförselse med TRÄSKET i Sverige, senast uppvisat av TV4:s skylt över den senaste opinionsundersökningen.Det finns alltså många pärlor numera på nätet. Här kommer en från Newsmill:Varför blir de som flyttar till Sverige kränkta för allt möjligt larvigt? Förr hörde jag aldrig talas om någon som blev kränkt. De flesta etniska svenskar betraktar en som påstår sig vara kränkt med nedlåtande överseende. Stackarn, vilka problem han har med sig själv. Det vilar ett löjets och föraktets skimmer över den som påstår sig vara kränkt. Det är ingen person man har förtroende för eller vill ha att göra med.Som vanligt finns det undantag från huvudregeln, men när ndantagen blir huvudregel, är något på tok!

2009-11-25 @ 23:29:51
Postat av: arvid bengtsson

Dessa idioter till kommunpolitiker som sluter avtal med invandrarverket. Fattar man inte att framtiden för kommuner som Mörbylånga ligger i att de är relativt muslimfria, och att de kan bli en tillflyktsort för svenskar som vill vara ifred från massinvandringens lycksalighet.

2009-11-25 @ 23:33:57
Postat av: Jeppe

Barbarer... appropå bilden. Länken nedan finns förskräckliga bilder (varning för känsliga)

Hederskulturen måste stoppas. Vad säger kvinnojouren???

http://blogs.tampabay.com/photo/2009/11/terrorism-thats-personal.html

2009-11-25 @ 23:36:58
Postat av: Gubben o Gumman

Roges S för mer än 15 år sedan anmäldes säckar med slaktrester norr om Kalmar."Svartingarna har väl haft fest" var polisens svar.

Detta blundar tröttkepsarna för, inget nytt polisen vågar inte ta i detta ,då kan dom ju hamna i cykelgaraget på polishuset.Men fan ta Svenssson om han ställer ut tex en trottoarpratar el cyklar utan lyse.68 vänstern håller i trådarna ända ned till polisaspiranterna.Journalisterna försöker "dreva" bort julskinkan nu för "Svenne Banan" istället för att skriva om detta välkända brott.En "Stina Kålrot" stod i TV och sa att hon skulle fundera på om hon skulle köpa julskinka.

2009-11-25 @ 23:39:06
Postat av: Info

SVERIGES RADIO OCH HALALSLAKTSkandalös svinhållning har Sveriges radio förvisso uppmärksammat de senaste dagarna. Men aldrig ett ord om avsiktligt djurplågeri i form av halal- och koscherslakt.I stället ett långt inslag idag i P1 om hur sjupartialliansen på bästa sätt skulle BLOCKERA UT (helt nytt svenskt uttryck) Sverigedemokraterna om det fruktansvärda skulle hända, att detta parti kom in i riksdagen. Debatterade gjorde Kjell Olof Feldt - som ansåg det vara förenligt med en fungerande demokrati att "blockera ut" vissa folkvalda partier - och en folkpartistisk höjdare från Expressen. Ivrigt påhejade av en totalt partisk programledare.

2009-11-25 @ 23:43:32
Postat av: Kalle

>Per Petersson

Såg också det på Axess TV om hur det predikades om våld och förstörelse av västvärlden. Det var muslimernas allah mål.Tidigare på dagen såg jag hur det kristna Libanon övertogs av den muslimska världen. Skrämmande.Våra politiker och media måste vara ena riktiga blindstyren som inte märker sådana varningsignaler:

2009-11-26 @ 00:40:15
Postat av: Peter, den förste.

@Kalle: "Våra politiker och media måste vara ena riktiga blindstyren som inte märker sådana varningsignaler"Det, eller så är de (q)uslingar.

2009-11-26 @ 01:11:27
Postat av: Robin_Shadowes

Dom som bor i närheten av dessa skäggbarn kan ju försöka fota eller filma spektaklet, jag menar vi vet ju vilket datum det skall gå av, tack för det fulmedia! Lägg sedan upp det på internet och sprid det så mycket som möjligt.

2009-11-26 @ 01:56:42
Postat av: Info

IAN WACHTMEISTER SD-FIENTLIGI samma program som jag nämnde ovan släpptes Ian Wachtmeister in några ögonblick och fick tillfälle att säga, klart och tydligt, att han ALDRIG SKULLE KUNNA TÄNKA SIG ATT RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA.

2009-11-26 @ 07:20:36
Postat av: Byggnadsarbetaren

25/11 23.56 Jeppe; Mycket bra länk, vad som händer med muslimstyre och heder. Sprid detta till så många som möjligt.

2009-11-26 @ 08:47:50
Postat av: Martin

Vänta nu lite. Nu är ju Malmö generösa som delar med sig av sina vinstlotter.Konstigt att de inte vill ha tillbaka pensionräddarna när de väl blivit av med dom ?2009-11-26 @ 08:53:22
Postat av: Demokratbloggen

Förbjud koranenhttp://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/26/forbjud-koranen/

2009-11-26 @ 09:30:22
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: dan åke

bra att ni Thoralf tar upp sådana här saker i vardagen. Det är ju sådana här "småhändelser" som gör att Svenska värderingar försvinner bit för bit och till slut blir det så vanligt att lagar ändras för att lagarna skall "anpassas efter nya sätt att leva"

Islamister och även EU- messiasfolk är listiga, smygande och med sakta tillvänjning ändrar samhället efter deras vilkor.

2009-11-26 @ 09:55:19
Postat av: Kalle

I den senaste Skops opinionsmätningar bacade

Sverigedemokraterna har inte haft någon framgång hos storstadsväljarna och får bara 2 procent.Ledsen att det inte går att skriva mer. Det blir bara . Man har ingen kontroll på vad man skriverKommentatorsrutan är för bred och texten försvinner under den gröna färgen.Kolla länken till SvD/Skop

Postat av: Drutten

Ja du Kalle.

Stockholm är inte Sverige som tur är. Stockholm tillhör Sverige dock!

2009-11-26 @ 13:13:08
Postat av: Kalle

>Drutten

Stockholm liknar inte sverige längre.

25% av sveriges befolkning bor i stockholms länHoppas att resterande 75% lyfter SD i kommande val eller är det smma tandens som i det kristna Libanon där muslimerna kom in i landet och tog över???Ledsen för stavfel m.m.

Raderna försvinner i högerkanten.2009-11-26 @ 13:19:10
Postat av: Mats

Skop är det opinionsinstitut som ger SD lägst siffror. http://status.st/Men även om den verkliga siffran är någon procentenhet högre så är det för lite för att SD ska bli riktigt stort.Det naturliga vore väl om Sverigedemokraterna la ner lite mer tid på att fundera över hur man ska nå storstadsväljarna. En idé är att låta ett professionellt reklambolag producera de valfilmer som man tänker köra i TV

2009-11-26 @ 13:21:52
Postat av: Stefan A

En enkel fråga som fodrar ett enkelt svar, men tyvärr, mörkningen är total, det är klart att dom vet den ungefärliga kostnaden för 2009, borde veta i november iaf, annars kan man misstänka en statsbudget i fritt fall."Tack för ditt e-brev till Justitiedepartementet där du undrar över den beräknade kostnaden för flyktingbarnen under år 2009.Dessvärre kan jag endast i nuläget hänvisa till det avsnitt i budgetpropositionen som rör kostnaderna för invandringen som helhet.. Jag länkar till statsbudgeten."Inger Norberg

JUSTITIEDEPARTEMENTET

Enheten för ledningsstöd och administration/Brevsvar

Rosenbad 4, 103 33 Stockholm

2009-11-26 @ 15:41:21
Postat av: S-E Karlsson

Magne! Tack för din kommentar i Nyheterna !

Sådant värmer i den turbulensen som blivit av endast två små bokstäver i detta fall Sd ! Hade jag uteslutit de bokstäverna i mitt inlägg på Thoralfs blogg så hade det inte blivit någonting !Mvh S-E Karlsson .

2009-11-26 @ 17:04:26
Postat av: LNETT DIKTAT ÖVER ERA SMÅLÄNDSKA HUVUDEN

SOM NI VACKERT FÅR FINNA ER I!The Parliamentary Association for Euro-Arab Co-operation (PAEAC) grundades 1974 av politiker från dåvarande EG. Dess målsättning är stärkandet av de ekonomiska, politiska och kulturella banden mellan Europa och arabvärlden. Idag deltar 18 europeiska parlament i dess arbete. Sverige är självfallet medlem i PAEAC.

År 1975 möttes organisationen i Strasbourg. I den efterföljande resolutionen uppmanade PAEAC EG:s ministerråd att prioritera populariseringen av arabisk kultur i Europa. PAEAC beklagade att europeiska skolor inte har arabisk kultur på schemat och anmodade de europeiska regeringarna att underlätta för invandrade muslimer att behålla sin etniska och religiösa identitet.

[ingen assimilering, ingen integration!]

1992 förklarade Europeiska Rådets parlament att européers bild av islam är baserad på stereotyper[precis vad man möter här på Thoralfs blogg - ni nåste bättra er!]

Parlamentet slog fast att det inte finns någon generell motsättning mellan islam och demokrati eller mellan islam och mänskliga rättigheter. Parlamentet upprepade PAEAC:s önskemål: "En balanserad och objektiv redovisning av islams historia och islam som religion skall införlivas i kursplaner och läroböcker.

2009-11-26 @ 17:12:03
Postat av: Fredrik

Är väl dags att muslimerna lär sig att bete sig som människor! Så PK politiker! nu är det dags! Sanningen ska fram med vad ni flörtar med era obildade människor!

Postat av: Magne

Varsågod S-E! Nästan 1000 "vill du bli politikerkort" utdelade nu. Imorn blir det fler. Hej å hå!

2009-11-26 @ 17:53:26
Postat av: S-E Karlsson

Bra gjort Magne ! Jag och livskamraten har Fagerhult och Grönskåra som väntar ! Förstår att det måste vara svårt för dom men dom får hia sej till på antingen lördag eller söndag ! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge !

Ha det så bra och en trevlig helg !

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-26 @ 18:06:31
Postat av: Dan åke

sätt up plakat på broar i stockholm:

www politiskt inkorrekt wordpress com

så 08 pk-indoktrinerade får läsa sanningen

2009-11-26 @ 18:23:37
Postat av: Niklas Bergström

Detta vansine me kulturberikarna på sveriges bekåstnad. personligen tror ja att om 5 år så är bidragssystemen urholkade till sådana projekt , ja alla former av projekt bidrag, kulturberikarna kommer givitsvis att skrika högt. Assimilationen bland främlingarna minskar avsevärt, De leder till att främlingarnas sammanhålningar ökar, medans svenska etniska befolkning minskar, oundvikligen tror jag att sverige splittras i enklaver med olika områden där olika kulturer dominerar, En dyster framtid.

2009-11-26 @ 18:57:36
Postat av: Tomas F

Polisanmäl Mörbylånga kommun om detta djurplågeri inträffar. Halalsnusket måste bekämpas!

2009-11-26 @ 19:10:40
Postat av: Calle

Ett bibelcitat: De hava ögon,men ser icke,- de hava öron,men höra icke.Nog f-n tänkte författaren på PK journalister,Westerbergare,"Stina Kålrötter",och en alldeles för stor grupp vanliga "förfäade" svenskar.Ju mer jag läser och lär i den här frågan , ju mer illamående blir jag.Första gången jag såg "Hitlerfilmen" skrattade jag så tårarna rann- efter 6-7 visningar och lite eftertanke insåg jag att detta är verklighet i vårt land.

2009-11-26 @ 19:31:51
Postat av: Robin_Shadowes

Calle, när jag för drygt ett år sedan läste om muslimsk toalett-vetenskap så skrattade jag så tårarna rann och fick ont i magen. Men sedan dess har man ju läst det ett antal gånger och nu fastnar skrattet i halsen när man inser att detta trams snart kommer bli på blodigt allvar även för oss.

2009-11-26 @ 22:51:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0