DE ETABLERADE PARTIERNA HAR MYCKET ATT LÄRA AV SD

Jag har missat en artikel i Östran som redaktionschef Ulf Carlsson skrev för så länge sedan som den 9 juli, samma dag som min mors begravning ägde rum och det är nog orsaken till att jag missat den.

När Östrans redaktionschef skriver en sådan artikel kan jag bara känna mig nöjd med det arbete jag lägger ner på min blogg och även känna att det lönar sig.

Den har följande rubrik.

"De etablerade partierna har mycket att lära av Sverigedemokraterna -när det gäller snabb och engagerad hantering av digitala medier. "

Läs artikel i Östran.

Länk till de två aktuella blogginläggen om knivmordet i Köpingsvik. Inlägg 1, Inlägg 2

Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Östran är en judeägd tidning", som man kunnat läsa på Thoralf Alfssons blogg. Jag vet inte om Östran är judeägd eller inte, men det jag vill påtala är: av alla dessa kommentarer väljer man en som definitivt inte är kommen från en som ställer upp på Sverigedemokraternas partilinje. Eftersom Thoralf har högt till tak så får även personer med andra synpunkter kommentera, vilket inte betyder att Thoralf eller de som kommenterar ställer sig bakom allting. Börjar man däremot att censurera så innebär det att man ställer sig bakom allt som godkännes.

2009-08-14 @ 15:43:22
Postat av: Skeåning

Det arbete som läggs ner på bloggarna och nätet har nog större betydelse än man kan ana för opinionsbildning. Det är bara att konstatera att ni på bloggarna gör ett kanonjobb och det är kul att det ger resultat då det är svårt att komma till för SD i den officiella debatten i svenska media. Det spelar dock ingen roll hur mycket de etablerade partierna lär sig av digitala medier, så länge de inte kan diskutera de största samhällsproblemen i vårt land utan att få moralpanik, cencurera och skrika rasist kommer de alltid få svårt vart debatten än förs.

2009-08-14 @ 15:51:39
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

För oss stendumma, lågutbildade, fastlimmade i våra hem.(Så sa en uppspeedad panelhöna i tv i morse)(Vi kommer inte ens med flygen till Irak varje dag Malmö-Bagdad)Så uppstår frågan vem är största skitstöveln, den som skrev denna kommentar, el den som kommenterar, samt repeterar denna kommentar.?Vi håller på blivande "pudel-Egon på Östran"En dam i tv soffan i morse , förmodligen med lite utlänskt påbrå, sa vid sedvanlig placering av SD under 4% .(Någon undersökning hade placerat partiet där)Vi måste ta SD samt deras siffror på allvar, så det inte blir som i Danmark, att dom andra partierna rättar sej efter Danskt Folkeparti......

(Vaksam dam)Birger Schlaug:TV sände från FI:s kongress, hur kommer man att att göra mot SD nu för att vara lite juste?Använd INTERNET

2009-08-14 @ 17:12:14
Postat av: AWSvensson

Aftonbladets enkät: Vilken fråga tycker du är viktigast inför valet?

Arbetslösheten Jämställdheten Skatten Miljön Vård, skola, omsorg Integritetsfrågor Fildelning.

Är det någon mer än mig som saknar ett alternativ?

2009-08-14 @ 17:36:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vad KG-Bergström fått i morgonkaffet är frågan.I tv soffan påstod han först, att sista undersök.

inför valet var per tel.(Blev rättad den var på Internet)Sedan sa KG att det finns Socialdemokrater ,som röstar på partiet oavsett, om det leds av en HÄST.?Det har vi misstänkt länge.(Snacka om kollektiv idiotförklaring)2009-08-14 @ 17:54:40
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Bra vaket inlägg av dej Nalle ang skadegörelsen, samt tillhörande kommentar i Östran.400000kr samt utredningskostnader kunde ha sparats, om man skickat ut en bil .

Så går det med sparandet när skrivbordsidioter är i fartenUlf Karlsson(Polisen Kalmar) berättar i dagens tidning, att en lösning av mordet på Öland kryper närmare?Polisen avfärdar den ena efter den andre från utredningen.Förmodligen skall skurken bli kvar till sist.Vad händer om alla är avfärdade?Detta mord kommer aldrig att lösas som vi skrev i ett tidigt skede.

2009-08-14 @ 18:06:30
Postat av: Fredrik

Helt plötsligt så är det ok att ha svenska traditioner? Men en sak är säker! Detta är definitivt inte en svensk tradition !!Får vi svenskar bestämma över vårt demokratiska land så skall det ej heller bli eller vara en av Sveriges traditioner.Satan själv har tagit sig in i våra svenska stugor och försöker att slå sina klor i våra kvinnor och barn rent ut sagt !!Hårt språk kanske men vad göra när man försöker normalisera denna religion utan att den granskas eller kritiseras för är det någon religion som ligger bakom en stor del av det mänskliga lidandet idag så är det ISLAM !!Rösta rätt !

Postat av: Ibbe

Det har länge funnits ett övertag för journalister bl.a. vilket handlat om att undanhålla och förtiga i rapportering. Den tiden är förbi. När politiker och mediafolk idag friserar sanningen så korrigeras detta blixtsnabbt på diverse bloggar. Dessa bloggare,vilka gör ett enormt undersökande arbete, kommer självklart aldrig att inbjudas till morgonsoffan, den televiserade ljugarbänken, i SVT.

Där sussar man gott och fortsätter att leverera de korrekta mainstreamuppfattningarna, vilka ibland saknar sanningssubstans, tydligen utan en tanke på att en ny digital värld existerar och där undanhållna fakta redovisas i mängd. SVT:s morgonsoffa är idag en av SD:s största tillgångar det visade inte minst dagens(fredag) soffa på morgonen.

2009-08-14 @ 19:03:19
Postat av: ubersvenne

Dragan Klarics landsmän?

https://www.flashback.info/showthread.php?t=979978Som är i farten. Nu ska vi ju inte döma en hel folkgrupp efter ett fåtal,det vore väldigt orättvist. Har inga fördomar, men vet hurdana dom där "människorna" är.

2009-08-15 @ 00:03:20
Postat av: Stefan A

PK-blaskan aftonbladet listar de viktigaste valfrågorna, arbetslöshet, jämställdhet, skatten, miljö, vård skola och omsorg,integritetsfrågor, fildelning. Observera inget om invandringen, ska de lyckas mörka en fråga, som alla diskuterar, ett val till? De två sista rider ju PP på, och det har tydligen blivit valfrågor nu. Hur länge tror dom att de ska kunna gå runt den heta gröten.

2009-08-15 @ 00:18:18
Postat av: Peter, den förste.

@Gubben o Gumman på Getingen: "(...flygen till Irak varje dag Malmö-Bagdad)"Undrar om Miljöpartiet har klart för sig hur mycket extra CO2 utsläpp detta medför?

2009-08-15 @ 01:28:06
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Javisst enkelriktar man planen på utresa, så sparar man ju 50% av utsläppen.Sedan är det ju problem med Iraks inställning till återkommande medborgare.Så där får det bli en annan typ av utsläpp.Ring Pehr Gahrton så fixar han det.Ev kan han kanske flyga planen samt ta bussen hem.

2009-08-15 @ 02:25:48
Postat av: Fredrik

Klart dom har mycket att lära!

Vi sverige demokrater är vanliga Svenssons som vill ha mer arbete,bättre miljö,lägre skatter,100% omsorg av våra medborgare.Men vi inser att denna totala respektlöshet och oansvariga invandringspolitiken har medfört att vi har noll respekt för dagens politiker. Helst en som styr Sveriges största arbetar parti. Alla vet vi vem "Mona shalim är : Sveriges största brottsling genom tiderna.Rånar svenska folket på dess välstånd och ger 90% till banditer,fanatiker och övriga utsugare.Hon har importerat 1 miljon i vandrande valfläsk som hon styr med minsta vink.Hon har gjort dessa bidragsberoende så till den grad att det går att dra likheter med en heroinmissbrukare som brukat i 5 år där hans dagliga dos kostar från 2000-5000kr.

Detta stjäl han varje dag !!!Tänk på detta när ni går till valurnorna nästa år att 90% av de invandrare som finns i landet kommer rösta på Mona för gud vad hemskt om det skulle börja ställas krav som på oss vanliga svenskar."Vafö joba na ma kan få penga gatis ?"

2009-08-15 @ 07:12:36
Postat av: Nalle i Växjö

Att Svenska politiker inte har fattat att vi snart har ett nytt helt muslimskt parti, upplärda av sossar , och med 10-20 % i lokala val på vissa platser och i Riksdagen så har vi snart minareter och Sharia lagar i vårt land.Genom att den gruppen förökar sig 2-3 gånger snabbare än gamla etniska grupper så kallat Svenskar så är vi snart i samma situation som bland annat StorbritannienEnda sättet att förlänga pinan är att inte ge nya invandrare Svenskt medbogarstat och rösträtt före dom varit här 5 år, men det förlänger bara tiden något.Men tänk så förvånad Mona kommer att bli när valboskapet hennes parti kämpat för att få hit, startar eget.

Snopet för henne och alla på vänsterkantenBlir det 2010 eller 2014?2009-08-15 @ 08:10:20
Postat av: Anonym

Vad då "judeägd"? Allvarligt talat, jag blir väldigt trött på antisemitismen som dyker upp ibland här! Östran ägs inte ens av några judar! Sluta upp med dumheterna och fokusera er på sakfrågorna. Thoralf, jag vet att du inte kör med censur, men man tänker ibland att det nästan vore värt det med alla dessa korkade antisemitiska och antijudiska kommentarer. Vi vill inte förknippa med sådant.

2009-08-15 @ 12:03:47
Postat av: Thoralf A

AnonymDu har en poäng där!

Det händer faktiskt att jag raderar kommentarer men det är inte ofta. Jag kanske borde vara lite tuffare precis som du påpekar.

2009-08-15 @ 14:14:32
Postat av: Dille i Momåla

Om ett år har valrörelsen redan börjat. Det känns därför skönt att redan nu kunna läsa dessa rader i Östran:“Sverigedemokraterna fick flera tusen röster i länet i valet 2006. De väljarna och rösterna är värda samma respekt som alla andra. Vår tidning har också behandlat partiet och dess företrädare som vi gör med andra, kritisk granskande.”Heder åt alla nyktra alkoholister och särskilt åt alla dessa virrhjärnor inom PK som tagit av sig nattmössan och nyktrat till.

2009-08-15 @ 14:49:29
Postat av: Robin_Shadowes

Tror det är lite försent nu att starta upp ett musse-parti men till 2014 lär vi nog se ett sånt.

2009-08-15 @ 23:22:55
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Först o främst visar Östra Småland att det märks av ,när vi mailar journalister, skriver kommentarer.Betänk då att Pirat partiet förmodligen har 100 gånger mera tryck i mail bössan.Fortsätt och tipsa varandra, om mygel mörkläggning.

Skriv men skriv juste.Västvärlden håller på att konstruera system ,som skall gå runt den Kinesiska censuren.Det säger väl en del om Internets betydelse för demokratin, som en del journalister har lite svårt med.Killen på Östran visar ju hur media manipulerar, genom att lyfta fram en knasig kommentar, ett jättebra exempel, utan att han förstår det själv.Han vet mycket väl att det är en "sabotage- kommentar" mot bloggen.Dessa kommentarer skrivs medvetet för att svärta ned SD.Att ta bort uppenbar "hets mot folkgrupp" är för OSS självklart.Har inte något med censur att göra .

Dessa kommentarer kommer ju inte upp i något politiskt värde.Att ta bort dom är ljusår från medias självpåtagna censur ,samt mörkning ,och kan göras med mycket gott samvete.Hjälp Thoralf med ett direkt mail när dessa osmakliga inlägg dyker upp,så han vet att han har stöd o slipper vara osäker ,för att få debatten om censur i ryggen av dessa sabotörer.2009-08-16 @ 00:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0