GROV MISSHANDEL PÅ FOTBOLLSPLANEN

Ännu en gång kan vi läsa om hur en nysvensk spårat ur under en fotbollsmatch och misshandlat en målvakt i motståndarlaget.


Läs artikel i Smålandsposten som mot all förmodan även angett de inblandade personernas namn. Jag ställer mig givetvis frågan hur detta kunnat ske i en så pk-styrd tidning? Den mest troliga förklaringen är nog att de inblandade spelarna tydligen kommer i huvudsak från Syd-Amerika och då är det tydligen inte lika känsligt med etnicitet.


Missa inte att läsa kommentarerna där det framgår det att det inte var första gången en Dalbo spelare blev våldsam på fotbollsplanen.


"Det blev en svart fotbollskväll" skriver journalisten som avslutning på artikeln.

IFK Dalbo har även en egen lite presentation på youtube som kan vara väl värd att se.
Se presentation på youtube.

För något år sedan skrev jag om ett annat invandrarlag, Besa FF (albanskt) som mordhotat domaren. I den artikel som Expressen skrev om detta mordhot angavs inte ens namnet på fotbollslaget.
Läs mitt gamla inlägg.

Tydligen finns inte Besa FF:s hemsida längre, i varje fall fungerar inte den länken längre.

Eller Eskilstunalaget Al Salam som också varit i farten. 


Kommentarer
Postat av: Pelle i Lyckeby

Glöm inte Al-Salam, ett Eskilstuna-lag med många inslag av vår nya kultur. Kolla länken:

http://www.ekuriren.se/link.php?id=693360/P

2008-09-03 @ 17:38:08
Postat av: Anonym

Låt dem lira i egna serier och sparka ner varandra

2008-09-03 @ 18:13:43
Postat av: Hm

Det verkar mest kostnadseffektivt att börja med invandrare. Klicka på länken, välj Tävling/Domare, välj Diciplinkommittén, välj Svarta listan. Läs listan och fundera lite över vad som kan menas med överrepresentation.http://www.stff.se/

2008-09-03 @ 21:54:02
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Låt dessa "invandrarpatrask" spela i egna serier, vilket har påpekats tidigare, med egna domare, linjemän, ledning etc. Så kan Vi svenskar fortsätta att spela fotboll enligt tidigare givna regler.

I "invandrarligan" kan man sparka ner, slå ner och skjuta ner varandra enligt gängse kulturella normer. Även invandrarpubliken kan deltaga i det "stora blodbadet" efter tycke och smak! De nya "vårdcentralerna specialiserade på invandrare" och med egna tolkar kan serva med vård i olika former inklusive "invandrarambulanser", åtskilda med texter såsom "Endast för muslimer", alternativt "Endast för muslimska kvinnor" och givetvis då skall ambulanserna vara fullklistrade med text på berörda "hemspråk"!!!! De nya "invandrarpoliserna" och "räddningspersonal med invandrarbakgrund" må bistå vid behov och då endast efter godkännande från auktoriserade imamer!!!!

Tycker någon att denna text verkar "tokig" eller "fullständigt tokig"? Så är det precis hur "våra folkvalda" vill forma det framtida "mångkulturella Sverige!!!!

2008-09-04 @ 09:40:30
Postat av: Tore

"Hm" har ju en delikat hänvisning: Stockholms Fot-

bollsförbund med sina "disiplinärenden". En riktig

skurk "Babi Issa", är avstängd 2007-10-22 till 2009-10-21. I övrigt ligger våra "pensionsförstörare på en 95 % svartlistad av-

stängning. Vad är det för mening med, att dessa skall ha "fritt inträde" till konungariket Sverige.

En liten, liten fundering bara...

2008-09-04 @ 21:35:08
Postat av: illan

toralf lipma gugjen e karit

2008-10-21 @ 16:31:53
Postat av: afrim

toralf du är kuksugare har du inte förstått det el.?

2008-10-21 @ 16:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0