INVANDRARLAG MORDHOTADE FOTBOLLSDOMAREN

Media rapporterar inte hela sanningen som vanligt. En fotbollsmatch utanför Kalmar  mellan Alsterbro och Besa fick avbrytas sedan domaren blivit mordhotad av en Besaspelare i 37:e minuten. Domaren fick eskorteras flera mil av Alsterbrospelarna när domaren lämnade idrottsplatsen. Besa FF är tydligen ett invandrarlag med Albanskt ursprung.

70599-87

I de lokala medierna har det båda lagen angetts men Expressen valde att att utlämna namnen på fotbollslagen.
Jag drar slutsatsen att Expressen vill dölja att det handlar om ett lag med stort invandrarinslag. Detta är ett litet praktiskt exempel som visar hur den politiska korrektheten styr medias rapportering, sorgligt.

Läs Expressen artikel här.

Läs Östrans artikel
Läs Barometerns artikel

På Besa FF hemsida finns hela spelartruppen och mer information för den som är intresserad. För den som inte orkar med det kommer spelartruppen här.

Tränare: Shemsedin Ajeti
Lagledare: Ardian Gashi
  
Nermin Zejnic
Emir Habul
Målvakt
Back
Adnan DulicBack
Valon IsmajliBack
Carl JörneklintBack
Perparim IsmajliBack
Armin BusuladzicBack
Melos FazliuBack
Edin BasicBack
Mahir GashiBack
Cesar RibeiroMittfält
Ekrem BatkicMittfält
Erman BusuladzicMittfält
Fitim IsmajliMittfält
Ismet LajqiMittfält
Agron JashariMittfält
Nehat JashariMittfält
David PaulssonMittfält
Nihad KoljicAnfall
Ardian GashiAnfall
Avni JashariAnfall
Admir DautovicAnfall
Lirim Bilibani
Armend Dushica
Anfall
Anfall


En av de få svenskarna i spelartruppen är Carl Jörneklint som är politiker för vänsterpartiet i Oskarshamn och sitter tydligen i kommunstyrelsen för vänsterpartiet. Så de har säkert något att prata om vid nästa möte.

VARFÖR DETTA HYCKLANDE FRÅN MEDIA?

Fick ett bra tips från signaturen Mange om denna läng till en av Östrans officiella bloggare där vi Sverigedemokrater skulle vara "medskyldiga"  Läs här

Kommentarer
Postat av: Anonym

På vilket sätt är det hyckleri? Artikeln är om människor som spelar ett lagspel, något brister. Detta är ganska vanligt för idrottsmän, då de känner att domare tagit ett felaktigt beslut. Eller hävdar du att de personer du nämner är med våldsamma än andra?
Enda hyckleriet jag ser, är att du inte isåfall nämner samtliga Svenska,kristna och vita personer inom idrott som tar till våld, doping eller bara beter sig allmänt ruttet.
Förklara gärna din tankegång mer ingående, så att vi som läser inte får för oss att du är rasist, eller tror på en högre stående vit ras.

2007-09-02 @ 20:55:42
Postat av: Jorma

Jag hävdar bestämt att Albaner och Kosovoalbaner är mer agressiva utav sig. Detta styrks även utav samtliga andra nationaliteter som ingick i Fd Jugoslavien. Samtliga utav dessa säjer att Albaner av alla nationaliteter är onormalt agressiva i sitt beteende. Man kan även dra paraleller till Albanligorna i Sverige som är betydligt grymmare i sina metoder än andra ligor och maffiosos!!
Dessutom så är det inget krig där nere och då är det bara att skicka hem hela hiet till deras hemland, här har dom mumsat färdigt på våran välfärd och generositet.

2007-09-02 @ 21:17:14
Postat av: Dumle

Anonym har tydligen aldrig sysslat med fotboll själv. Alla som spelat fotboll själva vet att lagen som kommer från förorterna och består av arabiska machokillar är oerhört mycket mer aggressiva än etniska svenskar från tex Vetlanda Bollklubb. De matcher som präglas av hot eller våld från medföljande åskådare är i nästan 100 % helt dominerade av invandrare. Detta är ett faktum som går att uppleva själv. Börja lira boll i närmaste korplag - det dröjer inte länge innan man ser skillnaden.
/ Dumle

2007-09-02 @ 22:13:20
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Nu känns att tryggare. Mina barn ska alltså få gå med i en helsvensk idrottsklubb. Där kommer våld och andra omoraliska handlingar undvikas enligt er.

2007-09-02 @ 22:25:54
Postat av: Johan Gustavsson

eh hehehehe, håller med Jorma och Dumle.

2007-09-02 @ 22:35:20
URL: http://www.rookie.nu/BlueRain
Postat av: Mange

Sportchefen på Nyheterna skriver om detta i sin Kalle Ankablogg. Tryck på länken.
http://www.ostran.se/bloggar/blomander_bloggar_sport

Postat av: Thoralf A

Tack Mange för tipset.

2007-09-02 @ 23:02:57
Postat av: j-å

Anonym har ju inte fattat vad Thoralf menade var ett hyckleri.
Det är Expressens utelämnnde av fotbollslagens namn,som han anser är hyckleri,p.g.a. att det ena laget bestod av invandrare (flyktingar), men om det hade handlat om två helsvenska lag, så hade de namngivits.
Thoralf nämner inte ett ord om att Albaner eller forna Jugoslaver, eller Alsterbrospelare, skulle vara hetsigare än några andra fotbollsspelare.
F.ö.håller jag med Thoralf om att nyhetsmedia mörkar medvetet,när invandrare (flyktingar) är inblandade i någon form av brott.

2007-09-03 @ 00:26:34
Postat av: Ängö

Nu måste Svenska fotbollsförbundet AGERA! Sparka av er filttofflerna och uteslut Besa FF.

2007-09-03 @ 09:41:00
Postat av: Thorleifs

J-O Waldner svor emot en funktionär för några år sedan, under en match i Kalmar Vart ska vi skicka han? Eller räcket det med ett hyttande finger och säga fy. Jag menar, han är ju vit, kristen, och svensk. Så han borde vara korrekt kulturellt uppfostrad.
Sen har väl Frank Andersson ett och annat skelett i garderoben, och sen måste man ju bara nämna kokskunden Björn Borg. Sen var det väl en judotränare som hade sex med en av sina elever, våldtog och ströp henne senare.
Senare finns det ju massor med saker från hockeyvärlden och fotbollsvärlden. Men vad jag än skriver här så kommer garanterat ngn skrika SATANS LÖGN, eller ngt annat smickrande.

2007-09-03 @ 09:58:36
Postat av: Jorma

Thorleifs menar alltså att J-O Waldners brott med att svära åt en funktionär är att likställas med knivbrott, mord, våldtäckter, värdetransportrån mm mm som Albanligan håller på med? Och sen kommer du med en rasargumentering i sedvanlig vänsterfjollering a la
" Jag menar, han är ju vit, kristen, och svensk. Så han borde vara korrekt kulturellt uppfostrad."
Nu har ju inte upplysningsvis inte rasen att göra med om man är som du säjer "..korrekt bla bla bla" och är mer brottsbenägen. Exemplet på detta ser vi i Jackie Arklöw som var nazze och enligt uppslagsverken på latin negros negros...eller än mer för den delen om man tittar på EXPOs grundare dvs den hyllade Tobias Hubinette. Hubinette som även är känd för misshandel utav sin flickvän, mordbrand, vapenbrott och tjogvis med misshandlar på som han själv erkänt "barn och pensionärer som yttrar positivt om Sverige". Sistnämda person är ju adopterad ifrån Asien. Saken i sig är att båda kräken är uppfostrade utav föräldrar i Sverige som är vita-kristna-svenskar, Jackie fundamental längst ut till höger och Tobias detsamma längst ut till vänster. Så dina spottloskor och rashygienska tankar (typiskt vänster) på Svenskar som är vita-kristna håller inte, dock så känner man igen din retorik oavsett den kommer ifrån Jackies håll VS Tobias håll, detta kallas rastänkande, sådant sysslar inte Sverigedemokrater med och hör inte hemma i resonemanget!

2007-09-03 @ 13:10:03
Postat av: Jorma

Till anonym, nej jag tycker du ska låta dina barn gå med i lag där det enbart är invandrare så dom får ta del utav den underbart mångkulturella atmosfären. Varför utsätta dina ungar för äckliga vita-kristna-svenskar i onödan? Nej utsätt inte dina barn för detta så dom smittas utav den svenska och kristna samt vita kulturen där vi halalslaktar, kvinnoförnedrar, halshugger osv.

2007-09-03 @ 13:25:09
Postat av: Putte

"Sen var det väl en judotränare som hade sex med en av sina elever, våldtog och ströp henne senare."
Var inte judotränaren från Balkan?

2007-09-03 @ 16:38:20
Postat av: Magne

Så lite så Thoralf! Har själv skrivit lite om detta på min blygsamma lilla blogg.

2007-09-03 @ 17:00:58
URL: http://fianuffe.blogspot.com/
Postat av: Jorma

Putte du har helt rätt!

2007-09-03 @ 20:02:03
Postat av: Anonym

Så det som har konstaterats då enligt er, är följande:
Utlänningar som sysslar med idrott, kommer att begå värdetransportrån, utföra rituell religös slakt, samt våldta kvinnor. Går denna tankegång att appliceras på alla utanför Sverige, eller utanför Europa?
Eller är det vänstertänkande att säga att tex Kosovoalbaner är mer aggresiva än andra. Eller är det något så hemst som att vara rasist att påstå att en människa är det?

2007-09-03 @ 20:58:48
Postat av: Anonym

Det har forskats mycket kring aggressivitet de senaste två decennierna, bla inom psykologin. Ingen, och jag menar ingen, korrelation har påträffats mellan någon nationalitet eller hög/låg aggressivitet. Däremot har det påträffats skillnader i sätt att uttrycka denna aggressivitet. Huruvida tidigare kommentarer beror på felaktiga formuleringar eller okunskap låter jag vara osagt. Men att något folkslag skulle vara mer aggressiva än andra är ren och skär lögn.

2007-09-03 @ 21:23:58
Postat av: Putte

"Däremot har det påträffats skillnader i sätt att uttrycka denna aggressivitet"
En person knyter näven i byxfickan när han blir arg. En annan person gapar, skriker, hotar och far omkring som ett skållat troll. Visst upplevs den senare som mer aggresiv, eller?

2007-09-04 @ 06:04:37
Postat av: Anonym

Som sagt: den reella aggressiviteten är det ingen skillnad i. Perceptionen av den däremot. Givetvis är det öppet för tolkning, men betvivlar att det kännetecknande för svensken är att "knyta näven i byxfickan". Möjligtvis att blogga...

2007-09-04 @ 16:41:46
Postat av: Putte

Jag nämnde inget om etnisk tillhörighet i mitt inlägg!

2007-09-04 @ 17:38:26
Postat av: Anonym

Oops, mitt misstag. Lät mig kanske påverkas av de tidigare...

2007-09-04 @ 20:02:07
Postat av: ÖJ

Gå in på www.bodabruk.se och ta del av en vettig krönika som på ett seriöst sätt, till skillnad mot dig och dina partikamrater, belyser den aktuella händelsen.

2007-09-07 @ 18:15:08
URL: http://www.bodabruk.se
Postat av: Magne

ÖJ: Tycker det var en ganska tråkig krönika du länkar till. Mest en massa text som inte ger mycket mer än att fotbollsförbundet ska avgöra saken samt en massa korrekta poäng genom att gnälla på Thoralf och SD. Inget om Blomanders skriverier. Märkligt men dom sitter förmodligen i samma PK-båt.
Jag ser inget fel i att lägga ut Besas laguppställning här eftersom dom själva lägger ut den på sin hemsida. Är det rasistiskt?

2007-09-07 @ 19:22:01
Postat av: ÖJ

För att citera Mange själv; "Det är helt OK att vara korkad men man behöver ju inte överdriva".
Stackrrars, stackars Mange.

2007-09-07 @ 20:53:27
Postat av: ÖJ

Ursäkta stavfelet

2007-09-07 @ 20:54:29
Postat av: Magne

Låter som det är du själv som skrivit krönikan och så berömmer du dig själv. Gulligt!

2007-09-07 @ 21:00:24
Postat av: Thoralf A

ÖJ, jag bara citerar de lokala tidningarna. Det jag vänder mig emot och som också är anledningen till detta blogginlägg är att Expressen valde att inte publicera namnen på det inblandade lagen.
Enligt mig beror detta på att Expressen inte ville att någon skulle kunna ta reda på att det gällde ett fotbollslag med stor andel invandrare.

2007-09-07 @ 21:24:36
Postat av: ÖJ

Och du själv Thoralf väljer att endast namnge spelartruppen för ett av lagen. Konstigt. Lite som Expressen.
Patetiskt Mange, har man inga argument kvar väljer man konspirationsteorin.

2007-09-07 @ 21:42:15
Postat av: Thoralf A

ÖJ, Enligt tidningsuppgifter var det spelare i Besa FF som hotade domaren, inte motståndarlaget.

2007-09-08 @ 01:36:50
Postat av: David Paulsson

Hej på er alla glada!
Jag vet inte om ni hört talas om en "praxis" i Sverige som handlar om att inte dömma före man är dömd (egen formulering). Man går inte ut i media med personers namn innan de är dömda. Kanske var det detta expressen tänkte på? De berättade vad det handlade om, men valde att inte gå ut med fullständiga namn innan de visste om det var sant eller inte. Uppenbarligen var det inte sant, iom att killen som "mordhotade" domaren fick 2 matchers avstängning. Hade han reelt hotat så får vi hoppas att rättsväsendet blivit inblandat..

En tanke bara.. Men jag är väl subjektiv I guess.

/David Paulsson (ni hittar mig i laguppställningen som svensk nummer 2. Han som inte sitter i kommunstyrelsen)

2007-10-12 @ 22:33:20
Postat av: Lirim Bilibani

haha, Besaspelarna e inte aggresiva de blir bara aggressiva om ni kallar de för saker. Det e lätt den skönaste klubben jag har varit med, de är mycket mer socialare än de flesta människor i andra klubbar!

2007-11-07 @ 15:48:26
Postat av: BESA FF

Besa är laget som inte tappar taget. Tappar vi taget kommer vi igen vilket gäng vilket gäng vilket supergäng hahaha,p.s thoralf,jorma,humle dumle,johan,,era jävla rövar,,,ni har ingen anning vad ni pratar om,,det är inte vårat fel att ni inte fick mjölk som barn,,,jävla hobby rasister...FORZA BESA FF

2007-12-15 @ 18:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0