PANIKSLAGNA SOCIALDEMOKRATER

Opinionsundersökningarna visar förutom ett jätteras för Mona Sahlin och socialdemokraterna också med stor tydlighet att vi närmar oss en situation där Sverigedemokraterna kan bli vågmästare i riksdagen. Detta har tydligen fått vissa av socialdemokraternas företrädare att komma i något som kan kallas rena paniktillståndet.
Den ena värre än den andra.


I gårdagens Östran skrev Peter Akinder med följande rubrik


m+fp+c+kd+sd=sant

  

Östran tycks vara förvissad om att detta är en bra taktik och hoppas givetvis att slå två flugor i en smäll. Nu visade ju SIFO-undersökningen att sd är starkare än vänsterpartiet bland traditionella arbetare, så jag tror inte så många går på Östrans vinkling.

Vem vet, det kanske slank med ett "d" av misstag i Östrans rubrik när man betänker vad som händer senare i denna vecka.

  

På torsdag den 20 november får vi en ny bekräftelse på att dessa ledarskribenter blundar så fort det inte passar dem. På torsdagen debatteras Lissabonfördraget i riksdagen och då kommer vi få se en "ny allians" som godkänner Lissabonfördraget utan att svenska folket har fått säga sin vilja. Denna nya allians består av följande partier.


m+fp+c+kd+s=sant

  

Denna nya allians bara bekräftar det omöjliga i att bilda ett gemensamt valmanifest för socialdemokrater, miljöpartister och kommunister.


Luciano Astudillo är riksdagsman för socialdemokraterna och nyligen debatterades en interpellation från denne invandrare.
Jag tror inte knappt mina ögon när jag läser interpellationen.


"Efter riksdagsvalet 2010 finns det risk att det Sverigefientliga partiet Sverigedemokraterna kommer in i Sveriges riksdag och därmed blir en vågmästare vid ett regeringsbildande."

Nu är vi inte längre främlingsfientliga utan Sverigefientliga! Möjligtvis ser denna socialdemokratiska riksdagsman redan Sverige som ett land för invandrare och minoriteten av etniska svenskar skall ignoreras och höjer någon rösten för svenska traditioner och kultur är man sverigefientlig då landet redan behärskas av främmande kulturer

Läs hela interpellationsdebatten här. Det finns ett och annat att läsa inte minst från centerpartisten Gunnar Andrén.


I Kalmar/Nybro har vi tydligen en rabiat ssu:are vid namn Martin Andersson som i en video på Youtube angriper mig i en strid ström av fräsande och utspottade ord.

Han har givetvis varit på socialdemokraternas kurs om hur sverigedemokrater skall bemötas och därför får vi heller inte höra några sakargument utan bara samma rappakalja som vanligt. Det blir pizza, kebab och McDonalds och som vanligt en slutkläm om nazi-tyskland. Han glömde faktiskt Zlatan som förresten fick guldbollen för tredje gången igår.
Jag vill gärna inte undanhålla er denne påläggskalv inom socialdemokraterna i Kalmar län och påminna mina läsare om att detta kan vara Johan Perssons arvtagare i Kalmar eller Markus Lundh i Nybro. Hujedamej.


Klicka på bilden och se detta uppiggande klipp

Ett påhopp på den här låga nivån förtjänar inte ens ett bemötande då det fullständigt saknas  sakargument. Med tanke på hans i närmaste hysteriska framträdande börjar man ju fundera på hur långt det är kvar innan även han börjar använda våld för att uppnå sina syften och stoppa oss Sverigedemokrater.

Ska man skratta eller gråta?


Det är givetvis Sverigedemokraternas framgångar som får dessa socialdemokrater att fullständigt tappa omdömet och inte minst beror det på att jag driver en blogg med viss framgång.

Den senaste veckan innebar ett nytt veckorekord av besökare som innebar över 4 500 besökare och denna vecka har inte börjat sämre tack vare bland annat Martin Anderssons reklam för min blogg, tack Martin.Trenden ser riktigt lovande ut.

Även våra annonser i Kalmarposten har säkert retat upp en och annan läsare. Inte minst placeringen i tidningen för någon vecka sedan då man placerade vår och socialdemokraternas annonser bredvid varandra. En riktig fullträff av Kalmarposten.


Eller vad tycker mina läsare?


Kommentarer
Postat av: Ture F.

Det är så att man storknar! SD "Sverigefientligt!!!!!!!!!! Till invandraren skulle man vilja säga f....... y.......! Kul med annonserna, särskilt den om varför Kristina super. Vaför super alla pk-iter?

2008-11-18 @ 17:27:48
Postat av: jerk

Patetiskt videoinslag. Den där ungsossen verkar också panikslagen. Fast det är ju bra att han gör pr för bloggen.

2008-11-18 @ 17:29:24
Postat av: Ture F.

Det här med att bemöta SD är ju ganska kul! Vad har alla pk-iter att säga om att landet förstörs av alla invandrare - läs muslimer? Jag har aldrig hört en pk-it beröra substansen av alla problem som massinvandringen förorsakar. Den debatten vore ganska så kul! Det är som walk-over i tennis till SD!

2008-11-18 @ 17:33:58
Postat av: D Puddingfjäll

Skrattade mycket hjärtligt när jag såg sd:s annons och att den hade placerats invid sossarnas. Mycket bra annons och mycket bra initiativ.

Det finns även anledning att gratulera Thoralf för framgången med bloggen.När det gäller annonsen så finns det skäl att erinra om att LO varje valperiod skyfflar över en miljard ( ett tusen miljoner kr) till sossarna.

De LO-anslutna får alltså betala för propaganda mot deras egna åsikter och intressen. För vilken LO-ansluten är intresserad av t ex lönedumping?Här klämmer nog skon särskilt hårt för sossarna. De vet ju att sd blivit ett ganska betydande parti för vanligt folk (arbetarparti som sossarna brukar säga den 1 maj) och de vet att det är från deras oheliga allians som sd:s röster huvudsakligen kommer.Därav den osakliga och desperata tonen. Som tidigare sagts: när argumenten tryter så höjs rösten.Det är bara det att folk inte är så lättlurade som sossarna i sin desperation tycks hoppas på.

2008-11-18 @ 17:58:16
Postat av: Frode Karlsson

Rätt så Fjället! Det finns dock en ytterligare dimension. I Uppsala-undersökningen - som är fjant i och för sig - så framkom det att ett inte föraktfullt antal akademiker hade satt ned foten. Här finns tydliga intressen som förenar både arbetare och akademiker. Här har SD ett nytt fält att exploatera. Dessutom tycks ju skribenterna på Thoralfs blogg inte vara handikappade vare sig språkligt eller intellektuellt sett. Är det inte så att media underskattar SD:s supportrar? Vi är nog ganska så många, som bara inte kan med invandrarpolitiken, "könsneutrala äktenskap" och dylikt trams! You name it! Var är Jimmy? Mer action alltså!

2008-11-18 @ 18:13:00
Postat av: Frode Karlsson

Till Jimmy!Mer action alltså! Ut med pressmedelanden i varje jävla fråga som tamgerar varje skit i vilken tidning som helst! You got the lead! Take it! Kör ditt race och skit i pk-iterna! Vi räknar på dig!PS. Thorlaf! Skicka vidare till centralen i Sthlm!

2008-11-18 @ 18:17:59
Postat av: LP

ENFRÅGEPARTIET = SOCIALDEMOKRATERNASocialdemokraterna verkar ju vara det verkliga missnöjes- och enfrågepartiet - deras enda fråga är hur de skall hålla det demokratiskt valDa SD borta från besluten!Det där med "Sverigefientliga" kan jag egentligen bara skratta åt. Det visar hur desperat gubben är.

2008-11-18 @ 18:47:03
Postat av: Bosse

Tycker faktiskt att sossen har ett visst underhållnings värde som clown! Han kan ju rabbla flosklerna utantill!! Starkt med tanke på den intelligensnivån han ligger på.

2008-11-18 @ 18:50:34
URL: http://yahoo
Postat av: Info

MARTIN ANDERSSONPå en nätsida berättar ovan bemälde Martin Andersson litet om sin bakgrund, utbildning och yrkeskarriär. I början får vi veta:”Jag heter Martin Andersson och är 23 år ung. Jag föddes på Kalmar BB och blev den tyngsta ungen på en vikt av 5,5 kg.”Det var som sjutton. Personalen lade ungstackarn på en vikt, som vägde exakt 5,5 kg. Varför gjorde man det? Hur såg vikten ut?Om sin skolgång berättar Martin:”Så en sann ABF stuk så bildade jag mig med argument och en god dos av glädje och humor.”Vad betyder ”så en sann ABF stuk”?Så småningom begav sig Martin ut i vida världen:”I september 2005 skickade jag in en ansökan till SSU Dalarna. Ansökan gick igenom och jag fick komma upp till Dalarna på en anställningsinterljuv.”Hurra för Martin – nytt ord för SAOB: INTERLJUV.O, ljuva tider...2008-11-18 @ 19:03:29
Postat av: natasha

Det är en ren njutning att läsa ditt senaste inlägg och alla de efterföljande kommentarerna, Toralf! Jag blev på så bra humör av det! Tack!

2008-11-18 @ 19:09:56
Postat av: Tobias

Hahaha, TACK så himla mycket för detta blogginlägg, Thoralf, och tack till er andra som har kommenterat så roligt. Detta förgyllde verkligen min dag! :D Jag älskar denna blogg och din humor, Thoralf.

2008-11-18 @ 19:20:53
Postat av: Anonym

Ja jisses,vill verkligen folk bli styrda av ett stolpskott som Marin Anderson Tyvärr är sanningen att det i de flesta politiska församlingar, sitter det många obildade salgordsmuppar som Martin.

2008-11-18 @ 19:21:57
Postat av: olaj

Borde det inte gå att anmäla ssu:aren för förtal? Även om det mest är komiskt så kommer han trots allt med en massa nazi-anklagelser och skit.

2008-11-18 @ 19:22:28
Postat av: Ruskprick

Haha, har precis sett Martin (ssu) Anderssons film för andra gången. Den blir bara mer och mer underhållande. Vicken stolle! Han har verkligen livat upp min kväll."-Vi röstar inte in rasister/hycklare i kummunfullmäktige för dom äter kebab och hör hemma i nazityskland" undrar vilka vi är?

2008-11-18 @ 19:27:23
Postat av: Magnus

Thoralf,följ ungsossens exempel och lägg ut ett par videos mer ert budskap så får väl svenska folket avgöra ifall vi har att göra med en seriös och engagerad politiker eller en "führer". Jag tror att SD skulle få än fler röster ifall de skulle se dig i bild där du framför SD:s åsikter.

2008-11-18 @ 19:35:30
Postat av: Tore

Ja nu är det verkligen panik i det socialistiska

lägret! Dessutom nu när Mona "Muslim" börjat öppna

käften, har raset för deras önskedrömmar verkställts. Deras uttalanden är ju rena reklamen

för oss Sverigedemokrater. Sverigefientliga partiet

sägs det i Riksdagen!? Är den där "Astudillo"

verkligen nykter, förutom att han är sosse? Han

verkar mer "dilla" en massa skit, likt en del övriga sossar. Och så har vi en talman, som inte

vet hur han skall beté sig! Han/hon lär få det jobbigt efter valet 2010, om det tillåts denna

form av uttal. Då det är de etablerade, som visar

Sverigefientlighet, förmodar jag att detta uttryck

kommer att användas "ganska ofta" av oss Sverige-

demokrater, då uttrycket numera är legalt...Den annonsen måste vi få se också i andra tidningar, Thoralf. Den enda verkliga information

svenska folket behöver, för att genomskåda de "7

syskonen"...

2008-11-18 @ 19:49:47
Postat av: Rune

Den här Martin Andersson verkar ju vara helt störd. Ett fall för mentalvården?

2008-11-18 @ 20:06:40
Postat av: Micael Foghagen

Ju fler grodor från Sossarna desto bättre... Keep up the good work Mona, Martin , Luciano och allt vad ni heter....

2008-11-18 @ 20:16:13
Postat av: TP

Det var en kul video var lär man sig en sådan mimik? Vänligen informera om det kommer fler avsnitt av Åssunisse kommer tillbaka.

Fortsätt twista Thoralf!

2008-11-18 @ 20:17:23
Postat av: Anonym

Martin Andersson har en blogg:http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1504

2008-11-18 @ 20:17:34
Postat av: Tore

Sverigefientliga Nya Moderaterna! Och visst är han

en hedning och djurplågare, helt i strid med Sveriges lagstiftning, denne Fredrik Reinfeldt

som idag dessutom är Sveriges Statsminister. Dessutom har han undertecknat Lissabon-avtalet, utan svenska folkets tillstånd! En brottsling, likt

alla de som stödjer denne landsförrädare!...Sverigefientliga Socialdemokraterna! Och visst har

de en partiledare, som det sägs har gjort sex aborter, förskingrat statliga medel, konkursat med

sitt företag, kört med sitt fordon oskattat, oför-

säkrat och obesiktigat, anmäld hos Kronofogdemyndigheten för obetalda "räkningar", mm och denna kvinna vill en del se som statsminister år 2010! Mona Sahlin är namnet, eftersom ni sossar glömt hennes eskapader under gångna år! Hur kan ni bara anklaga andra människor och partier, när ni har en partiledare, som har så många lik i sin garderob, som denne kvinna? Är ni fullkomligt galna, ni socialister?. Men ni är väl "kopior" av denne, er ledare, där tankeförmågan är obefintlig!...

2008-11-18 @ 20:25:06
Postat av: Frode Karlsson

Har varit inne på Martins blogg! Klart är att han inte vill ha kommentarer på sina inlägg! Han är helt sjuk! Vilka rubriker! Var lever han? I Rymden?

2008-11-18 @ 20:45:39
Postat av: Frode Karlsson

Har varit inne på Martins blogg! Klart är att han inte vill ha kommentarer på sina inlägg! Han är helt sjuk! Vilka rubriker! Var lever han? I Rymden?

2008-11-18 @ 20:46:20
Postat av: Frode Karlsson

Har varit inne på Martins blogg! Klart är att han inte vill ha kommentarer på sina inlägg! Han är helt sjuk! Vilka rubriker! Var lever han? I Rymden?

2008-11-18 @ 20:47:35
Postat av: Grannen

Pinsamt Martin Anderson, PINSAMT.

2008-11-18 @ 21:01:27
Postat av: Anonym

Martin Andersson svarar:http://www.youtube.com/watch?v=tL03ycxLfuQ

2008-11-18 @ 21:15:26
Postat av: D Puddingfjäll

Var inne på S-info. Tänk vilken ekande tomhet man förnimmer så snart man klickat sig in. Påminner faktiskt om ett tomt hönshus, men det är ett hönshus som byggts på värnlösa arbetares och skattebetalarnas och bekostnad.

2008-11-18 @ 21:16:43
Postat av: natasha

Jag tror att Frode hade en mycket god idé om att Jimmy borde höras och synas mera. Varför kan han inte skicka ut ett brev till alla SD-bloggare då och då där han informerar om allt som har hänt och om det som är intressant. Detta kan ju läggas ut på de lokala bloggarna och diskuteras lokalt. Vi kommer kanske med några brighta ideér och förslag också!

2008-11-18 @ 21:24:38
Postat av: LArs

Om ni inte sett Pat Condell så sök på hans namn på youtube och ni skall skåda ljuset :)

2008-11-18 @ 21:54:25
Postat av: Frode Karlsson

Helt klart att Jimmy borde syneas och höras mer! Ständiga pressreleaser vore bra! Anmäler mig som författare!

2008-11-18 @ 21:56:16
Postat av: Göran

Hej ThoralfEtt nyhetstips från staden som gud glömt d.v.s slöddertälje. I länstidningen har man en artikel som berör hatbrott mot invandrare utfört av andra invandrargrupper. I skrivandes stund är det +120 kommentarer till artikeln. Klart läsvärt.Mvh

Göranhttp://lt.se/nyheter/1.477882008-11-18 @ 22:21:42
Postat av: D PuddingfjällSå har då pressen yrvaket börjat skönja mångkulturens verkliga skepnad. Så här skriver LT i Södertälje ( se länk ovan):"Av någon anledning, ­kanske för att hon är ensamstående kvinna och försörjer sig själv, möts hon av glåpord och hon har flera gånger tvingats låsa in sig i lägen­heten när över 30 ungdomar kastar ägg på salongen och skrivit fula ord på dörren"

Ja kanske för att hon är ensamstående kvinna kastar dessa ungdomar ägg på henne.

Kanske. Kanske för att hon är kristen. Kanske för att hon har en annan etnicitet.

2008-11-18 @ 22:52:24
Postat av: Tim Berggren

Helt sjukt att första gången en riksdagspolitiker använder ordet "sverigefientlig" så är det om Sverigedemokraterna och inte om sig själva.Vilka företräder riksdagen egentligen? Sig själva? Ligger ljusår ifrån den allmänna opinionen i flera frågor, inte minst stora frågor såsom invandring och EU-medlemskap.

2008-11-18 @ 23:00:27
URL: http://www.falkblick.nu
Postat av: Sune

Hycklare säger han i videon. Hycklare är den som är medlem i ett parti som säger sig kämpa för jämlikhet mellan könen. I nästa andetag klagar han på de som kritiserar våra Muslimer, och vi vet ju alla hur deras kvinnosyn ser ut.Med sådana Sossar behöver man inte vara orolig i framtiden, begåvinigsreserven behövs tydligen redan nu i partiarbetet.......

2008-11-18 @ 23:02:27
Postat av: Tobias

natasha och Frode Karlsson, Jimmie Åkesson skriver ju faktiskt ett veckobrev på sin blogg. Man kan även prenumerera på detta veckobrev och få det direkt per e-post. Ibland läggs det även ut på www.sverigedemokraterna.se.Jimmie Åkessons blogg:http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/akesson

2008-11-18 @ 23:16:19
Postat av: natasha

Tack för informationen, Tobias!

2008-11-18 @ 23:21:18
Postat av: Frode Karlsson

Egentligen kan det ju inte finnas en enda politiker som inte känner till hur illa massinvandringen trasar sönder Sverige. Det märkliga är att så många aktivt försvarar tillståndet! Visst en och annan riktig flykting enligt Genèvekonventionerna - men de övriga 99%? Vad är det som dessa politiker egentligen tänker på? Någon rationalitet måste trots allt finnas, även om den är förvriden och verklighetsfrämmande. Vad är egentligen drivkraften bakom en som sossen Martin Anderson? Egna maktbegär eller vad?

2008-11-18 @ 23:23:16
Postat av: Frode Karlsson

Jo, jag läser veckobreven ibland! Men hur är det med pressreleaser? Alla politiska partier och andra organisationer sänder ut sådana till olika media. Hur är det med SD? Hur som helst så vill jag se litet mer av offensive! Nu laddar vi bössan och skjuter skarpt - valet i juni är inte så långt borta!

2008-11-18 @ 23:30:07
Postat av: Tobias

Det var så lite så, Natasha. :-)

2008-11-19 @ 01:06:15
Postat av: Tobias

Frode Karlsson, Sverigedemokraterna publicerar pressmeddelanden på tre ställen:1. Sverigedemokraterna officiella webbplats: http://www.sverigedemokraterna.se

2. Sverigedemokraternas kanal hos presstjänsten Newsdesk: http://www.newsdesk.se/pressroom/sverigedemokraterna

3. Sverigedemokraternas partinyhetsavdelning på SD-Kuriren: http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partietFramför allt på tvåan, Newsdesk, publicerar man alla pressmeddelanden, alltså de som pressen prenumererar på. På ettan och trean publiceras endast vissa pressmeddelanden.Men jag håller med både dig och Natasha om att sd måste bli mer aktivt i samhällsdebatten och skicka in fler debattartiklar till de stora tidningarna och så vidare. Mer aktivitet efterlyses, helt enkelt, särskilt nu när drygt ett halvår återstår till EU-valet och sedan kyrkovalet tätt inpå. Även fler sd-politiker borde börja blogga. Just nu känns sd alltför mycket som en gräsrotsrörelse, men mer styrning och professionalism önskas också.Det står för övrigt på www.sverigedemokraterna.se att Jimmie Åkesson ska börja spela in sina veckobrev och lägga ut dem på webb-tv, antagligen Youtube. Det ska bli intressant att se. Socialdemokraterna har ju en stor sponsorkanal på Youtube, och det borde även sd skaffa sig.

2008-11-19 @ 01:12:29
Postat av: Göran

Blicken från denna Martin Andersson säger ett och annat. Ett klart psykfall som förhoppningsvis ordinerats Valium&Stesolid. En mycket värdig representant för vänstern, helt i klass med den borttappade afghanen Reeza och avgrundsvänsterns lilla kelgris "Finken".

2008-11-19 @ 01:42:47
Postat av: Roberth Ström

Expressen där har ni goda skratt åt stollen Astidummo!

2008-11-19 @ 08:54:01
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Micke Rosenberg

De har ju humor sossarna. den killen skulle jag inte ens vilja ha som dörrknackare i min trapp. Det var ju bara ss-mössan som saknades på honom.De borde inom SSu ta en kurs i historia för någon kännedom om den saknas ju uppenbarligen.

2008-11-19 @ 08:57:02
URL: http://rosenbergsd.blogspot.com/
Postat av: Roberth Ström

Carina Hägg briljerar i debatten. Hon som ville förbjuda porr på hotell och bojkott av en näringsidkare för att han stödde Sd. Sossar vad sysslar ni med?

2008-11-19 @ 08:58:27
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Eric H

Apropå s-info:

"Kommentar av Bertil Lund - 17 november 17:41, 2008

De som inte är med i fackföreningar borde inte få rösta som Ex: Borg, Reinfeldt och hela borgarskaran.

Men suck så är det inte.

Och svaret av s-bloggaren!

Tommy Olsson: En utopi!

------------------------------

Frågan uppstår genast.

Är detta "s-demokrati"?

Bara det utvalda eliten, de som är med i facket alltså, ska få rösta?

2008-11-19 @ 09:21:59
Postat av: Pensionär, Västmanland

Apropå sossens tal om pizzor:

----------------"onsdag 19 november 2008Krögare sålde 7 500 pizzor svartEn 46-årig krögare på Gotland har gjort sig skyldig till grovt skattefusk, enligt en dom i Gotlands länsrätt.Mannen sålde bland annat 7 500 pizzor svart, under åren 2003 och 2004, uppskattar Skatteverket. Det försökte han förgäves dölja genom att manipulera kassaapparaten."http://www.sr.se/gotland/nyheter/artikel.asp?artikel=2452411

2008-11-19 @ 09:34:15
Postat av: Pensionär, Västmanland

Sett detta?

----------------"Stenkastning mot poliserPublicerad: 18 november 2008, 20.03.

Senast ändrad: 18 november 2008, 20.08En polispatrull utsattes på tisdagskvällen för stenkastning.Patrullen hade vid 19.30-tiden omhändertagit en misstänkt rattfyllerist på Gullingeplan i Tensta när ett 20-tal ungdomar började kasta sten."2063103.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel2063103.svd----------------

Här är för övrigt en länk som kan vara värd att kolla av någon gång per dag, alltför ofta visar det på en ganska skrämmande omfattning av brottsligheten i Stockholmsområdet:http://www.svd.se/stockholm/nyheter/nyhetsdygnet/----------------Följande länk är även värd att hålla koll på, se t.ex. de klickbara notiserna till höger på länken:http://www.svenskmaffia.se/2008-11-19 @ 09:42:45
Postat av: Pensionär, Västmanland

Verkar vara lite strul på en av länkarna.Om stenkastningslänken inte fungerar testa denna:2063103.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel2063103.svdEller kopiera länken ovan och lägg in den i webbläsraen och klicka sedan.Annars återfinns den under följande just nu(!!):http://www.svd.se/stockholm/nyheter/nyhetsdygnet/

2008-11-19 @ 09:46:51
Postat av: AWSvensson

Den första pizzan serverades tydligen på restaurang i Sverige december 1968, 40 års destruktivitet av landet Sverige för att vi skulle få servera pizzor. Ingick i licensavtalet att vi de närmaste 40 åren måste ta emot 1 miljon invandrare för rätten till pizzan, vars ursprung diskuteras.

2008-11-19 @ 10:17:24
Postat av: Pensionärens fru

AW Svensson:Etablissemangets PK-argument om pizzan är underlig.

Finland har tämligen många pizzerior men ytterst lite mångkultur...Pizzan kom inte heller till Sverige pga någon etablerad mångkultur.Den första pizzerian i Sverige (och i Skandinavien)startades av en helsvensk i Stockholm.

Kontentan är att pizzerior hade via haft även utan mångkultur.Citat:"Östergök var en kvarterskrog på Östermalm i Stockholm. Östergök grundades av Bengt Wedholm och serverade i december 1968 de första pizzorna i Skandinavien. Restaurangen ligger fortfarande kvar i hörnet av Kommendörsgatan och Styrmansgatan, men drivs sedan 2007 under namnet Lo Scudetto."http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%96sterg%C3%B6k”Efter ett besök i Paris tog Bengt Wedholm med sig idén om en italiensk pizzarestaurang till Stockholm och i december 1968 öppnades stans första pizzeria”http://www.restaurangguiden.se/sth/city/wedholms/huralltborjadeRG.aspx

2008-11-19 @ 10:27:56
Postat av: Pensionärens fru

AW Svensson:Gå in på http://sv.wikipedia.org/

och sök på Östergök.Den FÖRSTA Wikipedialänken i inlägget ovan verkar inte fungera så väl.

Men om du går in på http://sv.wikipedia.org/

och söker på Östergök så kommer det upp.Jag kommer ihåg Östergök eftersom JAG SJÄLV var DÄR året efter den öppnade (1969) och det var svenskar som drev den.PK-Mångkulturargumentet med pizzan håller alltså inte.

2008-11-19 @ 10:33:03
Postat av: Tips

Tendens P1 idag kl.11.03!"Familjens heder eller individens frihet?

Onsdag 19/11 kl. 11.03 och 20.03 och torsdag 23.30"

[...]

Som 18-åring gifte sig Merjam, mot sin vilja, med en släkting till familjen."Tendens idag ska alltså handla om Hederstänkande och bortgifte...Lyssna på det!

2008-11-19 @ 10:58:26
Postat av: Roberth Ström

Har ni hört om albanerna då? Massmördare får fristad i Sverige

2008-11-19 @ 12:45:14
Postat av: Anonym

Gå in och läs på http://www.kurtlundgren.webblogg.se/Lundgren skriver att Sverige nu upplöses som nation

apropå Lissabonfördraget....----http://www.efterlyst.tv3.se

2008-11-19 @ 12:52:15
Postat av: Anonym

Du syftar på den här Robert:http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/56521-mordmisstnkta-fr-stanna-i-sverige----I övrigt:Se även dessa, läsvärt!Thoralf! Första länken kanske kan vara något å skriva om....http://www.metro.se/se/article/2008/11/19/07/3508-22/index.xmlhttp://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=554&a=852809----Vidare så sänds programmet:"Nordegren i P1" kl.15.03 idag onsdag!Man ska diskutera om Marxismen är på väg tillbaka.

Dessutom ska Teater Tribunalen läsa ur Det Kommunistiska Manifestet (!!).P1, kl.15.03.Hur står det till med opartiskheten hos Public Service när P1 verkar agera som

en reklamens tummelplats för kulturmarxister!Vad säger Granskningsnämnden....2008-11-19 @ 13:06:05
Postat av: ----------------

Dessa ständiga bilbränder....Bilbränder senaste tiden, oftast med en koppling till problemområden:::::::::::::::::Bilbrand i den ökända stockholmsstadsdelen Skarpnäck…[Stockholm]Från SvD nätupplagan 18/11:” Tre bilar förstörda i brandTre bilar förstördes i en brand i Skarpnäck tidigt på tisdagsmorgonen

(…)

Enligt Söderortspolisen fick alla tre fordon omfattande skador. Det är oklart vad som orsakade branden och platsen ska undersökas av tekniker.”::::::::::::::::[Södertälje]LänsTidningen Södertälje – nätupplagan 12/11 2008:"Bilbrand i GenetaBLÅLJUS Strax efter klockan elva på tisdagskvällen fick brandkåren rycka ut och släcka en bil som stod i ljusan låga på Prästgårdsvägen i Geneta. Bilen stod intill en byggnad men brandstyrkan kunde släcka elden innan den spred sig."::::::::::::::::[Stockholm]SR Stockholm - nätupplagan 9/11 2008:"Bil exploderade i ÅrstaSent på lördagskvällen hördes en kraftig explosion i Årsta.

(...)

Branden misstänks vara anlagd.

Polisen fick strax efter 23 på lördagskvällen samtal från boende i området som hört en kraftig explosion. När polis och räddningstjänst kom till platsen hittade de den brinnande bilen.

(…) vi har vittnen som säger sig ha sett ett antal personer i närheten av bilen strax innan den började brinna"::::::::::::::::[Stockholm]SR Stockholm - nätupplagan 8/11 2008:"Flera bilbränder i Järfälla under natten

Ett flertal bilar sattes i eld i Järfälla under natten mot lördag. Det rör sig om åtminstone fyra personbilar som tänds på inom loppet av tre timmar."::::::::::::::::Och en från Trollhättan (som för övrigt haft ett femtiotal bilbränder i år)….TTELA - nätupplagan 13/11 2008:"Bilbrand på Hjulkvarn i nattYtterligare en bilbrand inträffade i natt

(…)Det ser ut att vara en stulen bil.

En bil är anmäld stulen under natten i Trollhättan, i Kronogården eller närliggande stadsdel"::::::::::::::::[Uppsala]Upsala Nya Tidning - nätupplagan 29/10 2008:"Bilbrand stoppades i UppsalaVid halv 11 på tisdagskvällen larmades brandkåren till Bröderna Berwalds väg i Gottsunda, Uppsala, där någon slängt in ett brinnande föremål i en bil."

2008-11-19 @ 14:31:57
Postat av: AWSvensson

Svensk gör pudel om Pol Pot

1978 träffade Gunnar Bergström de Röda Khmerernas ledare Pol Pot i Kambodja och var länge en av dem som öppet försvarade regimen. Nu är Bergström tillbaka i Kambodja för att be folket om ursäkt för sitt stöd till en av världens brutalaste regimer.Sent skall syndarna vakna men ska du inte redan nu reservera plats på din blogg för alla dessa pk som när samvetet tynger ska till och pudla.

2008-11-19 @ 14:46:25
Postat av: Anonym

Lite nyheter följer här:....Organiserad brottslighet bakom kringresande familjer och barn som tigger:http://www.sr.se/Stockholm/nyheter/artikel.asp?artikel=2452139

........Läs om ett dubbelmord i Vallentuna här:363721&lpos=rubrik1315652" rel="nofollow">http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33538&a=1315652&lid=senasteNytt363721&lpos=rubrik1315652........Fler nyheter, från pappersupplagan av Metro....

....Metro Sthlm 2008.11.19Sid 4 (nedklippt utdrag från artikeln i papperstidningen)”Fem män försökte våldta 14-åring på väg från skolanEn 14-årig flicka på väg till skolan utsattes i går för ett våld täkts försök av

fem främmande män i Rinkeby. Hon lyckades slå sig loss, men först efter att

hon knivskurits i benet.Överfallet inträffade vid 10- tiden. Flickan gick förbi en bil vid Rinkebystråket när de fem männen klev ur och tog tag i henne.– De hotade flickstackarn med kniv, höll fast armarna och drog ner byxorna på henne, säger Bengt Kihlberg, stationsbefäl vid västerortspolisen.FLICKAN SKREK, slog omkring sig och lyckades till sist komma loss. I samband med det fick hon en rispa i låret. Hon sprang till skolan och fick hjälp att slå larm.”........Läs detta om EU och Marocko:EU-MOROCCO: NEW COOPERATION WITH ADVANCED STATUS TO BEGIN***http://www.ansamed.info/en/news/[email protected]....“En centerpartist som är kritisk mot fördraget berättade att han kommer att inkallas till partiledningen, att han hotats med att hans fortsatta politiska karriär är i fara om han röstar emot partiet - rena gangsterfasoner alltså i svenska riksdagen.”http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/november/dagen-fore-sveriges-upphorande-som-nation.html(Centerpartisten sade det under tisdagens Rapport.. Han sa att om man inte sade ja till fördraget så är en framtida karriär i Centern uteslutet.. Demokratiska Centern!).

......Apropå Centerpartiet...

..Svenska Dagbladet – Söndag 16 november (pappersupplagan)

Sid 8.Maud Olofsson, citat: "– Nu behövs det resning mot de främlingsfientliga krafterna som finns i vårt land. Därför att vi behöver mer av öppenhet och mångfald. Låt oss öppna upp våra gränser, låt oss visa generositet.”

2008-11-19 @ 15:12:59
Postat av: Anonym

Hej,hej !Har haft pension sedan år 2000 . Hela 15 år före jag gick i pension så tjötade SEF = Svenska Elektriker Förbundet om att vi måste ha arbetskraftsinvandring ! Alltså 23 år sedan , fortfarande höjs röster på både partiledare och vanligt folk att vi måste importera arbetskraft !

När kommer den tiden när all denna arbetskraft behövs ? Ingen har väl undgått att höra om de dagliga varslen , ändå fortsätter " tjötet "om

arbetskraftsinvandring ! Det har ju i allafall mattats något men då har tjatet om apatiska " barn " kommit i stället ! Jag börjar ta mej f-n

bli trött på att höra skitpratet !Mvh Stora Småland

2008-11-19 @ 16:16:56
Postat av: Robert

Vad är det som är så magiskt med pizza?

Kavla ut en bit deg till en cirkel och lägg på tomat och ost och sedan in i ugnen. Svårt?

Jävla nöt som ens drar upp pizza, det finns hamburgerställen i vartenda gathörn och det utan en amerikansk massinvandring.Sen känns det som ditt inlägg Thoralf kommer printas ut och klistras in i Martin Anderssons Partibok.

Martin: "Titta här goa Översosse, Min partibok är full med ABF, SSu och Unga Örnar"

Översosse: "Bra det är viktigare än kompetens, något mer?"

Martin: "Eeh ja.. Har tagit fajten mot Ondskan, just det, Sverigedemokraterna, titta."

Översosse: "Välkommen Martin till köttgrytorna, här behöver du aldrig oroa dig för ett hederligt arbete, vi tar hand om de våra, vi är som filmen Skulls fast ytan mystiken och coolhetsfaktorn. Och bekymra dig inte för att göra bort dig, inom socialdemokratin så rinner skit uppåt, se bara på Mona Sahlin"

Martin: Åh tack tack goa översosse

2008-11-19 @ 18:37:03
Postat av: natasha

Robert, du borde nog skriva en bok om Martin och översossen. Den boken skulle säkert ligga på top ten listan i Sverige!

2008-11-19 @ 18:58:05
Postat av: D PuddingfjällKriminal- och invandringspolitikens konsekvenser gör sig nu märkbara lite varstans i Landet. I Solna knivskars en person vid ett rån där rånarna ville tilltvinga sig hans mobiltelefon. Han har blivit ganska illa skuren i huvudet och blödde kraftigt, säger Stockholmspolisens presstalesman Ann-Charlotte Wejnäs till Sveriges Nyheter.

”Rånarna var unga killar” och något signalement tillhandahålles inte.

Så ser den information ut som politikerna slänger till medborgarna.Hur vågar politikerna se folk i ögonen.

2008-11-19 @ 19:56:35
Postat av: Kurtan

Hej,En upplysande skrivelse av Ted Ekeroth beträffande "stealth" statskupperna Sverige och övriga europa kan läsas på nedanstående länk (obs till skillnad från "fördraget" är detta läsligt)...http://www.klaric.se/dokument/Det%20anti-demokratiska%20EU.pdfFöreslår att Sd/Thoralf upplyser samtliga riksdagsledamöter om möjliga konsekvenser av deras handlande utöver en mycket trolig folktribunal i framtiden...19 kap. Om brott mot rikets säkerhet1 § Den som, med uppsåt att riket eller del därav skall, med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att del av riket skall sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid eller, om faran var ringa, i lägst fyra och högst tio år.MVHP.s. Detta fördrag kan utan tvivel betraktas som högförräderi anser jag och många andra D.s

2008-11-19 @ 21:25:57
Postat av: Ruskprick

Ursäkta om jag går utanför ämnet men jag fick en faktura igår. Så här står det; För 2032 kr/år får du massor av tv-och radioprogram från SVT, SR och UR. Allt från nyheter och dokumentärer till underhållning och utbildning-oberoende av politiska och kommersiella intressen. Det är möjligt tack vare din tv-avgift.Åhh tack så mycket herr kommisare..,

2008-11-19 @ 22:40:24
Postat av: Frode Karlsson

Våldtäktsmannen "Smygaren" i Göteborg är en 45-årig man från Etiopien! GP hade massor av artiklar, men inte en enda gång nämndes att det var en blatte från Afrika! Han dömdes till sluten vård, men det framgår inte någonstans på nätet, om han skall utvisas. Vad fan är det här?

2008-11-19 @ 23:52:55
Postat av: Robin_Shadowes

Den massimporterade valboskapen verkar ju inte speciellttrofast om det går så dåligt för såssarna. Vad kommer då bli receptet mot detta misslyckande? Massimport av ännu fler mussar förmodligen...

2008-11-20 @ 07:37:31
Postat av: Roberth Ström

Robin även de invandrare som är här ser att sossepolitiken ger dem O chans att komam in i samhället

2008-11-20 @ 11:41:20
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Anonym

D Puddingfjäll!Du syftar på den här händelsen i

Solna (i Stockholm), en av notiserna om saken:http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=8536632008-11-22 @ 18:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0