UUUHH VAD RÄDD JAG BLIR!Igår träffades Kalmar läns socialdemokrater i Borgholm för att lära sig bemöta Sverigedemokraterna. Läs artikel i Barometern.


Detta är bara ett i raden av bevis på att sd går framåt medan socialdemokraterna famlar i mörkret efter en egen trovärdig politik i invandringsfrågor.

Mats Johansson från Blekinge är tydligen föredragshållare och han betraktas som socialdemokraternas specialist på Sverigedemokraterna. Hans taktik i valet 2006 var att inte sitta i samma tv-soffa som någon Sverigedemokrat och den taktiken var inte särskilt lyckosam i Karlskrona kommun där han är verksam. Sverigedemokraterna gick kraftigt framåt och är nu vågmästare i Karlskrona. Så man kan ju givetvis fråga sig på vilka meriter han fått detta uppdrag hos socialdemokraterna.


Jag får lyckönska länets socialdemokrater med Johan Persson, Ulf Nilsson och Birgitta Elfström i täten att de kanske kan lära sig något nytt. Eller varför inte komma till insikten att deras egen politik behöver reformeras i invandringsfrågor och komma närmare folket och gräsrötterna. Tyvärr är det nog så att ett antal socialdemokrater igår istället "förprogrammerades" på hur de skall bemöta Sverigedemokrater, det självständiga tänkande begränsas ytterligare inom denna så kallade folkrörelse men det är ju snarare regel än undantag.


När en ung svensk tjej misshandlas av 20-25 invandrarkillar i Södertälje för ca 2 veckor sedan tiger socialdemokraten Anders Lago (kommunalråd i Södertälje) och det är tyvärr ett skrämmande bevis på att socialdemokraterna inte begripit ett enda dugg av varför Sverigedemokraterna går framåt i alla opinionsundersökningar.

Socialdemokraterna lovordar istället mångkulturen!

När skall de inse att det är sin egen invandringspolitik de måste diskutera istället för hur de skall bemöta oss Sverigedemokrater.


Detta enfaldiga beteende kommer istället att bli deras "undergång" i valet 2010.


Problemet för socialdemokraterna är att de bara kan ändra sin invandringspolitik i en riktning, närmare Sverigedemokraterna. Därför har detta blivit ett moment 22 för socialdemokraterna och nu försöker de slingra sig på diverse olika sätt men det är "på stället marsch" som gäller för socialdemokraterna.


Egentligen är det dumt av mig att ge dem dessa goda råd men de är tyvärr så indoktrinerade av att inte lyssna på oss Sverigedemokrater så det får troligen bara motsatt effekt istället!


Barometerns journalist Peter Alexis spelar med i socialdemokraternas smutskastning av Sverigedemokraterna när han i rubriken skriver främlingsfientliga och sedan i artikeln endast nämner ett parti, Sverigedemokraterna.

Har Peter Alexis låtit någon Sverigedemokrat kommentera detta? Nej, givetvis inte.

Ställer Peter Alexis en enda kritisk eller granskande fråga till Mats Johansson i artikeln? Nej, givetvis inte.


Så fungerar objektiviteten hos den "stora" tidningen Barometern.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Japp, sossarna är körda. Alliansen får förnyat förtroende.

SD stannar utanför riksdagen, antalet lågutbildade överviktiga landsortskillar understiger 4%.Sen är det nog så att vi behöver nytt blod i Sverige, det verkar som ursprungsbefolkningen glider från den naturliga heterosexualiteten.

De få som fortfarande umgås över könsgränsen klarar i allmänhet bara av att leverera ett eller två skarpa skott.

För att få upp barnafödandet krävs det inflöde av potenta män.

Så är det.

Fredrik

2008-09-21 @ 11:34:45
Postat av: Info

Testning av Thoralfs aktuella programinställning. Går det idag att kommentera eller inte? Igår gick det inte.(Thoralfs inlägg mycket bra, för övrigt.)2008-09-21 @ 13:12:40
Postat av: LP

Thoralf skriver beskriver problemets kärna - sozzarna mfl vägrar att bemöta de verkliga problemen (vansinning invandringspolitik och utopiska idéer om att ett stabilt mångkulturellt samhälle skulle kunna existera). Istället uppfinner problemet att det är SD och diverse andra fullt logiska följder av den förvirrade politiken. Detta tjatar jag om så ofta jag kan, men det är svårt att tränga igenom den tjocka vägg av idioti som folk matas med av mainstreammedia varje dag.

Snacka om brist på problemformuleringsförmåga. Men jag vägrar att tro att alla sozzar och för den delen de flesta av de sk liberala och borgarna, skulle vara förståndshandikappade. Det luktar istället hjärntvätt och som Thoralf skriver, indoktrinering lång väg.Vad gäller behovet av "nytt blod" som Fredrik skriver om, så sköter det sig automatiskt även om man tillämpar en normal och förnuftig invandringspolitik. Sverige är tilräckligt stort för att inavel inte skall uppstå, och dessutom har vi fördelen av att vara ett modernt samhälle där man sällan gifter sig med släktingar och ofta vidgar vyerna utanför den egna lilla bykretsen då man söker en partner. Många av de invandrare som kommer från underutvecklade länder löper snarare en stor risk att lida av genetisk degeneration pga den inavel som uppstår i förmoderna klansamhällen där släkten är hela universum.

Problemet med det låga barnafödandet beror nog snarare på vår livsstil och på ett orimligt skattetryck (som ju är nödvändigt för att finansiera bla massinvandringen och de påföljande extrakostnaderna som socialen, utbildningsväsendet och rättsvårdande myndigheter drabbas av). Om medel kunde frigöras genom att man styrde upp invandringspolitiken och gav polis och domstolar möjlighet att rensa upp i träsket under en tioårsperiod, skulle man kunna göra det mycket enklare för par att skaffa barn. Man skulle också kunna införa kompensationer eller lättnader för arbetsgivarna så de inte drabbas så hårt av den frånvaro som är oundviklig om de antällda skall ha barn.

Det kan ju också vara så att det låga barnafödandet bland svenskar (inte sk nysvenskar), beror på att man tappat tron på den gemensamma framtiden i det lilla landet Sverige, och vad detta beror på kan man själva spekulera om.

2008-09-21 @ 13:22:29
Postat av: Röstberättigad

Tack för en välskriven blogg. Vad gäller uttrycket "PK" rekommenderas denna tråd på Flashback:

https://www.flashback.info/showthread.php?t=748690

Motståndarna är hala som ålar och för att sticka hål på deras ordbubblor behövs kunskap om hur de tänker och hur de bygger sina bubblor.

2008-09-21 @ 13:41:47
Postat av: Erik

:D haha, läs tråden som Röstberättigad länkade till, helt klockren. Tar upp "problemet" mkt bra och retoriken är på förvånansvärt hög nivå för vara FB.

2008-09-21 @ 13:49:00
Postat av: Kalle

Utdrag ur Barometerns artikel:"- Då stod det klart att det inte gick att tiga ihjäl dem, när de fått plats i runt 160 fullmäktigeförsamlingar runt om i landet. Det har funnits en alltför stor osäkerhet kring hur man ska möta det här, säger Mats Johansson (s), regionråd i Blekinge och ordförande i socialdemokraternas demokratiarbetsgrupp."Man vet inte om man skall gråta eller skratta när man läst Mats Johansson:s uttalande. Han är dessutom ordförande i socialdemokraternas DEMOKRATIarbetsgrupp.Denne Mats Johansson vet inget om demokrati eftersom han vill tiga ihjäl andra partier exempelvis SD.

Han är helt ovetande om att demokrati bygger på fakta och dialog med andra med avikande åsikter.

Och denne odemokratiske Mats Johansson skall företräda sossarna!!! Det visar vilket diktaturparti socialdemokraterna är, nu står de där med byxorna nere vid fotknölarna.Detta tiga ihjäl andra har de gjort tillräckligt länge i svensk politik. Lägg rösten på Sverige Demokraterna så du kan skaka av dig de diktatoriska sju systerpartierna vid nästa val.2008-09-21 @ 14:07:45
Postat av: Frode Karlsson

Till LP!Bra tankar! Instämmer! Något måste göras för att rensa upp i invandrarträsket. Första åtgärden måste bli att stoppa all invandring enligt utlänningslagen bortom Genèvekonventionerna, dvs. att stoppa 95% av alla som kommer nu. Sedan återstår det allmänna träsket av dem som befinner sig i Sverige.

2008-09-21 @ 14:38:11
Postat av: LP

Tack för tipset om PK-tråden på Flashback Röstberättigad! Ännu en pärla att använda då man skall ta oskulden på Svensson.Jag tycker nog att de förklaringar och sammanställningar på Bgf som man länkar till från Flashback, är bäst. De finns här:http://www.bgf.nu/korrekt/pc1.htmloch härhttp://www.bgf.nu/korrekt/pcstart.htmlCitat från http://www.bgf.nu/korrekt/pc1.html:"Det som sägs blir mindre viktigt än att definiera den som säger det som tillhörig en grupp. Det viktiga är vem som äter lunch med vem, vem som pratar med vem, vem som finns var vid vilket tillfälle."Det luktar postmodern värderelativism lång väg. Jag minns att när jag studerade inom humaniora på ett av sveriges största universitet under 90-talet, så var denna inställning något man hyllade. Sen gick det som det gick när teorierna löpte amok i verkligheten, och nu står vi alltså med ett gäng sozzar som inte kan se att VAD som sägs är viktigt, inte om man råkar ogilla VEM som säger det eller av vilket skäl man säger det. Allt blir en pseudopolitisk situation där ingen åsikt får bryta konsensus genom att säga att kejsaren är naken.

2008-09-21 @ 14:40:08
Postat av: Röstberättigad

Tack det var så lite! Och S tror alltså att man vinner över SD genom hamra in denna PK-mall ännu hårdare i huvudet på sina politiker, varav en del kanske börjar känna sig osäkra på om de skall lita på verkligheten eller propagandan. Då skruvar man upp volymen på propagandan ännu mer. Allah ska med!

Som sagt sprid tänken till FB så mycket ni kan. Finns säkert många ute i landet som känner att något är fel men inte riktigt kan sätta fingret på det. Snacka i fikarummen!

2008-09-21 @ 15:05:06
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingenhttp://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :DPS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-21 @ 15:08:41
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: Antiism

Bra inlägg Thoralf! Och en eloge till din sidas utseende med Kalmar slott...mycket snygg bild!Med sossarnas och deras kamrater i övriga partier fått som dom vill, så kan vi räkna med att slottet nymoderniseras samt multikulturberikas med minareter i Allahs och den helige pedofilens namn!

2008-09-21 @ 15:16:21
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: nils.a

I hela Europa är socialisterna på defensiven, kolla de senaste opionionsmätningarna! Där ligger s-partier på 10-25 %; historiskt låga siffror. Det kommer gå samma väg här, med viss fördröjning, i och med att vi är så indoktrinerade, inte minst av pk, mainstream-media.Mona Sahlin kommer köra ner partiet till en 25 % ganska snabbt, var så säker.

2008-09-21 @ 16:38:11
Postat av: A.D_Gräsrot

Thoralf skriver: ” Jag får lyckönska länets socialdemokrater med Johan Persson, Ulf Nilsson och Birgitta Elfström i täten att de kanske kan lära sig något nytt.”

Och det verkar faktiskt som om det är något i görningen med invandringspolitiken. Moderaterna och sossarna har bytt fot och i dagens SvD är det junilistans förre ordf , Nils Lundgren, som flyttar bort positionerna i riktning från en vanvettig invandringspolitik.I detta har Lundgren givetvis mitt stöd men när jag uttryckte detta i ett inlägg i SvD togs det bort. Två gånger till och med.

Här är inlägget ( ganska harmlöst, eller hur) :”Ja det där med att Sveriges problem skulle kunna lösas med import av fåraherdar och analfabeter är inte säljbart längre, om det någonsin varit.

Men det är bra att Lundgren sällar sig till nyvakna moderater och sossar. Han, liksom de, hälsas välkomna till verkligheten och vi kan nog tacka sverigedemokraterna för att debatten blivit mera seriös.”Censuren är alltså densamma vilket betyder att etablissemanget är fortsatt livrädda för SD:s populära invandringspolitik.

2008-09-21 @ 18:04:40
Postat av: Rager

Peter

Tyvärr så tillåter inte Thoralf att jag skriver här längre. Men jag har fått mitt bekräftat ändå. Denna blogg handlar inte om att föra en politiska agenda, utan enbart om att få kalla folk negrer eller jävla muslimer. Titta omkring på inläggen så ser du detta. Det må vara kraftutryck som du väljer att kalla det. Det gör inte saken rätt för det. SD måste bestämma sig om de ska föra en politisk viktig debatt, eller kort sitta kvar i med en rasiststämpel

Vill du föra samtalet vidare, så finns jag på mail [email protected]Och Thoralf. Jonas är en annan person, dock har vi samma Ip, vi sitter i samma nätverk. Den Daniel du pratar om i din konspirationsteori. Du har fel. Jag är inte den Daniel. Vilket är lite synd. För det hade varit otroligt underhållande. Vad gäller en polisanmälan emot dig, så kommer en sådan att läggas på Måndag.

Du kommer garanterat inte våga ta in detta inlägget. Men jag har för fram min sak till dig iallafall.Med vänliga hälsningarRager.....

2008-09-21 @ 19:28:46
Postat av: AWSvensson

Under bokstaven N fick vi som lärde oss läsa på 50 talet att en mörk man med ursprung i Afrika kallades neger. Jag har aldrig upplevt detta som något konstigt, tvärtom så uppskattades Floyd Patterson mer i Sverige än i USA, hans träningar i bl a Ronneby Brunn var välbesökta av bl a undertecknat. Otaliga är de som uppskattat alla idrottsmän och artister som har besökt detta land utan att man sett något konstigt med att de varit negrer. Plötsligt så gäller inte detta längre och jag vet inte vad man skall kalla dessa personer så man får uppfattningen om vad man talar om. Någon dementi har skolöverstyrelsen inte skickat ut så vad är det som gäller.

2008-09-21 @ 20:08:49
Postat av: Kalle

>RagerJag har frågat dig flera gånger var på denna blogg jag har gjort nassistiska inlägg. Jag har ännu inte fått något svar av dig.Jag väntar fortfarande men jag kan konstatera eftersom du inte svarar att du är en mycket simpel skitsnackare.Har du aldrig läst Astrid Lindgrens första upplaga där hon skriver om negrer??? Synd om dig det är nog därför du har blivit som du blivit. Odemokratisk i allra högsta grad.Det måste vara svårt för dig. Jag tycker enbart synd om dig. Stackars människa.2008-09-21 @ 20:20:55
Postat av: Thoralf A

RagerJag låter din senaste kommentar ligga kvar men du vet mycket väl varför jag kommer att blockera dig i min blogg.Ditt eget omdöme och förmåga att läsa mina inlägg tycks vara mycket begränsade med tanke på dina beskyllningar. Nu har du tid att istället läsa mina inlägg.Lycka till med din polisanmälan, blir intressant att få reda på vem du är!

2008-09-21 @ 21:01:19
Postat av: Roberth Ström

Skönt att slippa såna som Rager som bara vill förstöra!

2008-09-21 @ 21:10:14
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Rager

Thoralf

Beskyllningar. Så du anser inte att det finns rasistika toner här från vissa? Det är dessa toner som kommer att sänka SD i framtiden. Att SD driver en debatt om invandring är bra, har aldrig varit emto detta. Dock när det blir blattesnack kring det. Om inte du ser problematiken med det, och faran för ditt egna parti. Då borde du backa en anings och tänka till.Har sagt det innan så många gånger, ni väljer dock att tolka annat ur det. Har absolut inget emot att någon driver en frågeställning kring invandring. Den har sina nackdelar. Det håller många med om. Men det som det faller på här, är att den vettiga dialogen finns verkligen inte. Du säger en sak, som har ett politisk värde. Sen blir det blattehat och muslimhat av allting. På vilket sätt löser detta något?

Vi lever i en värld av reformer, inte en en verklighet där revolutioner och slagord gör någon nytta. Se på helgens försök i Malmö från vissa grupper att vilja ändra på världen. Det är bara tragiskt att se det.

2008-09-21 @ 21:31:00
Postat av: LP

Rager, jag brukar inte hänga på Thoralfs blogg så jag har inte så bra koll på vad du menar då du kallar den rasistisk. Eller gör du det?Personligen njuter jag fortfarande av rätten att kalla islam för vad det är, stam- och "hederskulturer" för vad de är, och sharialagar för vad de är. Att samhällsklimatet i västvärlden numera har blivit så bisarrt, vridet och oikofobiskt, att man inte får kalla skit för skit när man är på väg att drunkna i det, bara för att det råkar vara multikulturell kamelskit från nordafrika, det försöker jag än så länge ignorera.Ni verkar dock på kort sikt få er vilja igenom och den TOTALA TANKE- OCH ÅSIKTSKONTROLLEN kommer att genomföras fullt ut. Man använder usla knep för att nå dit. Man påstår att en religiös ideologi är detsamma som en ras och/eller en etnisk grupp. Tom FN missbrukas nu för att lansera detta sinnesjuka påhitt. Man använder sedan hetslagarna och religionsfrihetslagarna för att täppa igen käften på de som är kritiska mot kamelfösarideologin från medeltiden.Historien borde dock lära att man aldrig kommer att lyckas. Jag är visserligen en negativ typ med en fablesse för dystopiska framtidsskildringar, men deras 1984-samhälle kommer att krossas förr eller senare. Med våld om det skulle visa sig vara den enda utvägen. Man kan inte styra människors verkliga åsikter och slutsatser så de går helt på tvärs mot förnuftet, inte i längden.

2008-09-21 @ 22:49:05
Postat av: Anonym

http://tinyurl.com/4v8vzl

http://tinyurl.com/4v8vzl

http://tinyurl.com/4v8vzl

http://tinyurl.com/4v8vzl

http://tinyurl.com/4v8vzl

http://tinyurl.com/4v8vzl

2008-09-21 @ 23:59:03
Postat av: Peter

@ RagerTrevligt så länge det varade. Jag hoppas att du ändrat dina vyer något under den diskussion som förts. Sedan tycker jag att du har absolut fel när du säger: "Det må vara kraftutryck som du väljer att kalla det. Det gör inte saken rätt för det", dels därför att förbjuda sådana kraftuttryck underminerar demokratin på ett mycket lömskt sätt och dels därför att ditt resonemang varit lite osymmetriskt när det gäller dessa kraftuttryck. Du har ju själv ganska lättvindigt kallat både den ene & den andre nazist här på bloggen. Självklart försvarar jag din rätt att göra det i stridens hetta men det samma måste ju då också gälla andras kraftuttryck.Så till er andra på bloggen: Jag är inte medlem i SD, men har och kommer rösta på SD. Kan inte göra på annat sätt då alla etablerade partier har brutit det sociala kontraktet som binder oss svenskar samman. SD må vara hit eller dit enligt tidningar & TV även omogna, otränade, oerfarna o.s.v. men deras/ert engagemang för Sverige & vår framtid är det inget fel på, vilket jag tror är betydligt viktigare än några temporära skönhetsfel.P.S. Rager, att polisanmäla bloggen här är enligt min mening slöseri med polisens resurser och kommer även om du inte tror det få folk i allmänhet att bli än mer förbannade; för det mest hemska är att jag tror polisen kommer reagera på din anmällan kvickt och effektivt, medans t.ex. Rödeby familjens flertaliga polisanmälan av betydligt större dignitet ej gav samma effekt. Det är väl det som kallas "sila mygg och svälja kameler"?

2008-09-22 @ 00:15:20
Postat av: Alina

Alla Marykate och Ashley fan tycker jag ska ta och kolla in min blogg! :) Kramar

2008-09-22 @ 00:20:31
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: DDR2

Om jag inte missminner mig så arrangeras väl dessa studiecirklar om SD av ABF? Alltså slösas skattepengar på att demonisera ett demokratsikt politiskt parti...inlagg&id=52451" rel="nofollow">http://www.st.nu/ordetfritt/?action=visainlagg&id=52451

2008-09-22 @ 04:34:17
URL: http://exilen.eu
Postat av: Carl

Allvarligt! Hur kommer rösträkningen gå till till EU valet 2009 och riksdagsvalet 2010. jag misstänker att Allians och Sossar kommer mygla undan Sverigedemokrat och Nationaldemokrat röstsedlar.personal från SD och ND bör närvara vid hanteringen av valurnor och rösträkning.Med tanke på hur illa och panik artat etablerade partier beter sig bara för att få behålla makten. Svenska folket får inte längre rösta när det är uppenbart att valresultaten kommer bli "fel", som i EU-fördraget fick bara Irland rösta.

en förnyad och mer öppen rösträkningsorganisation behövs absolut. man hör ju ständigt om fusk från andra länders val, även demokratier som USA.

Alla förstår vid det här laget att SD kommer röstas in i Riksdagen och det vill nog inte makteliten att Svenska folket skall få säga sitt.......

2008-09-22 @ 10:44:02
Postat av: Carl

alltså hoppas Thoralf och andra insatta kommer ge ett bra och utförligt svar om valomröstning. Detta kommer bli historiskt val ett Slags: Svenska befrielse valet år 2010!

2008-09-22 @ 10:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0