NY FRAMGÅNG FÖR SD

Hemma från en trevlig kväll på stan tillsammans med ett gäng Sverigedemokrater är det trevligt att läsa att SD får 4,7 procent i Skops oktobermätning. Det är den högsta siffran någonsin hos Skop.

Mona Sahlins kräftgång fortsätter även hos Skop. Varje gång hon öppnar munnen kommer hon att ställa till det för socialdemokraterna.


Redan i mars 2007 skrev jag ett inlägg om Mona Sahlin som även innehöll följande citat av Göran Skytte.


"I vissa delar av landet har många socialdemokrater strömmat över till Sverigedemokraterna. Kommer Mona Sahlin som partiledare att förmå stoppa flykten av sossar till Sverigedemokraterna - eller finns det nu risk att alla fördämningar brister?" 


Allah vill tydligen inte vara med Mona längre.


Är detta ett första tecken vi ser i de senaste opinionsundersökningarna att fördämningarna är på väg att brista inom det socialdemokratiska partiet. Det enda sättet att få stopp på raset är att sätta munkavel på Mona Sahlin men det inser ju var och en att det inte är ett alternativ.

Som Sverigedemokrat är det bara tacka och ta emot nya trevliga opinionssiffror och med tanke på Halal-TV och gårdagens Debatt kommer bara stödet för Sverigedemokraterna att öka. Om jag vore socialdemokrat skulle jag idag vara mycket bekymrad över min inkompetenta partiledare och det värsta för socialdemokraterna är att det finns ingen förhoppning om att hon skulle kunna lyfta partiet igen. För socialdemokraterna finns idag bara ett annat alternativ som partiledare och det är Margot Wallström men hon blev ju förvissad till Bryssel av Göran Persson och trivs tydligen väldigt bra där, lönen är väl till och med bättre än en svensk statsminister så det har säkert sin betydelse.


Med tanke på den utveckling som råder i Sverige är frågan bara när de första avhoppen från något av riksdagspartierna till Sverigedemokraterna kommer? Jag har redan hört förtroendevalda prata om de skall våga ta detta steg. Men med ytterligare 5 program av Halal-TV kan kanske någon våga ta detta steg. Om bara en enda vågar kan det utlösa rena ketchupeffekten.


Kommentarer
Postat av: MA

Såg ni sjönk med någon procent i ett par andra mätningar i normal felmarginal-svängning, och ni tycks pendla kring cirka 4 procent. (Någon tiondel under?)4,7 procent har ni när ni pendlar mellan 4,1 och 5,3 procent, men det är ju skönt med topparna i svängningen. Fokusera bara på att lira så bra och hängivet så ni får 6-7 procent om två år. Borde normalt räcka till vågmästarposition, och vore fantastiskt som mer än fördubbling!

2008-11-08 @ 07:08:05
Postat av: Bjorn

http://dagestanmetoden.blogspot.com/2008/11/saab-kinesiskt.html

Saab kinesiskt?

2008-11-08 @ 09:40:54
Postat av: Lennart

Möjligen är Margot Wallström lika negativ för sossarna som Mona, men lönen + alla skattefria förmåner väger med råge upp eventuell lön från Sverige. Är det någon som vet vad hon tjänar + förmåner och hur mycket är skattefritt, resor mm.

2008-11-08 @ 10:27:26
Postat av: D Puddingfjäll

Sen får man också komma ihåg att det finns andra partier, t ex miljöpartiet, som rätt ofta legat under spärren och som i valen hjälpts upp av kamrat 4 %.För sverigedemokraterna är det alla de som inte vill uppge sympatierna för opinionsinstituten som är intressanta.

Förra valet företogs en valundersökning strax innan väljarna skulle in i vallokalen och svt kunde i triumf meddela att sverigedemokraterna bara fick 1,9 %.

Men när rösterna hade räknats blev det 2,94 %.Prognosen borde alltså ha räknats upp med 54 % för att bli rättvisande.

2008-11-08 @ 10:29:57
Postat av: Kalle

Sossarna är säkert nöjda med Mona Sahlin som partiledare. Låt dom vara det hehehe.

2008-11-08 @ 12:18:27
Postat av: nils.a

Wallström har säkert uppåt en 200000 per mån. Svårt att veta exakt för lönen är väl så inlindat i traktamenten o fria resor o andra fringisar. Lönen är förmodligen dubbelt mot va hon skulle få här. Mona har väl samma lön som statsministern? Partiet lägger mellanskillnaden till riksdagsarvodet (54000) mot statsministerlön (128000 mån). Skatten för eu- potentaterna är väl inte mer än 10%, om ens det?

2008-11-08 @ 14:08:23
Postat av: Galla Mattias

Dessutom kan Wallström pensionera sig när hon vill och bibehålla lönen. Tror knappast att 200k/mån räcker. Skatten i Bryssel för dessa guldgossar är väldigt mycket lägre

Tänk att Göran P systembolagsadministratör(Vd kallade hon sig) Anitra Steen har samma lön på omk 250k efter att hon fått sparken av Pernod Ricard som köpte Vin & Sprit.

Kolla URL,n med hennes gulkantade avtal. Kanske inte konstigt att dem båda kan köpa upp hela Södermanland

Postat av: D Puddingfjäll

Man får vara glad så länge våra herrar inte lyfter lön från Moskva.

Och hur kan man vara så säker på detta, förresten?

Vänsterpartiet och dess pampar har ju fått väldiga belopp från den sovjetiska spionorganisationen KGB. Till och med vänsterpartiets väldiga stenhus i centrala Stockholm är en gåva från den sovjetiska spionorganisationen.

2008-11-08 @ 14:44:58
Postat av: söder

Wallström är nästan en lika stor katastrof som Sahlin.

2008-11-08 @ 14:48:31
Postat av: nils.a

Wallström har förmodligen ett mycket större kontaktnät och stöd ute i rörelsen! Hon hade inte på långa vägar blivit den katasrof för sosseriet som Sahlin verkar bli. Kohandeln med miljömupparna är på väg att bli en stor kvarnsten för Mona..tänk på LO..där svärs säkert ve o förbannelse över denna gökunge i boet.

2008-11-08 @ 15:03:36
Postat av: D Puddingfjäll

I Eslöv, där sd är tredje största parti, har kommunen infört något som kallas för egen tid för alla som bor i äldreboendet.Men när motion väcktes om att göra samma sak i Luleå så började kommungubbarna på att räkna.

Hu, det här skulle ju kosta 9,1 miljoner säger kommungubbarna och yrkar på avslag.När det är fråga om våra äldre så ska det stötas och blötas, räknas och kalkyleras. För dom är ju svenskar och kan behandlas hur som helst.

2008-11-08 @ 16:15:54
Postat av: Vladimir

Glada nyheter! Kommer att rösta paa SD även om jag inte är en etnisk svensk och bor inte i Sverige sen naagra aar!

2008-11-08 @ 18:39:52
Postat av: Tore

Ja, där ser man, Vlademir.Välkommen skall du vara!

När det gäller vem som skall leda sossarna, tror jag både Mona Muslim och "Krösamaja" Wallström har

likt andra sossedamer gjort sitt! Jag tror Thomas

Bodström kvalificerar sig som ledare, efter att ha

"klämt in kaninhanen" Beltram bakom galler. När det

gäller "pedofiler" tror jag många är vakna mot denna typ av gärningar, sedan "Palme och Co" härjade i slutet av 70-talet!...

2008-11-08 @ 22:10:12
Postat av: Jessica

utlottning på min blogg..

2008-11-08 @ 22:16:10
URL: http://jessicathatsme.blogg.se/
Postat av: Alina

Hoppas du haft en fin kväll! :)

2008-11-08 @ 22:16:32
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0