ABF + SYNDIKALISTERNA = SANT

Den som tror att ABF är en rörelse som enbart styrs av socialdemokraterna och LO misstar sig radikalt. På ABF:s hemsida finns ett stort antal organisationer som ingår som medlemmar, nämnas kan Sveriges kommunistiska parti. Sedan har ABF samarbetsavtal med ett stort antal organisationer.

Att ABF har samarbete med EXPO framgår dock inte av ovanstående förteckning. På följande länk kan du läsa om detta samarbete. I kapitel nr. 5 i detta kursmaterial från EXPO nämns en föreläsare vid namn Graeme Atkinson som enligt Wikipedia fungerar som kordinator hos AFA/antifa.net, se wikipedia.

Det märkliga är att inte på någon plats nämns samarbetet med SAC, Syndikalisterna eller är de utelämnade medvetet av ABF.

  

I Kalmar finns ett samarbete med Syndikalisterna, Kalmar LS.


70599-346

Alla möten hålls i ABF:s lokaler i Kalmar.
  

I helgen startade syndikalisterna en blockad mot McDonalds i Nybro. Läs artikel i Barometern.

Missa inte bildspelet.


Johan Ingerö beskriver syndikalisterna som en "våldsbenägen rövarliga" . Läs hans inlägg.

Det som är mest skrämmande med ABF:s samarbete med syndikalisterna är att Syndikalisterna förespråkar våld och annan brottslig verksamhet för att uppnå sina mål. Denna verksamhet planeras tydligen i ABF:s lokaler och där hålls kurser och vem vet vad som försigår på dessa kurser. Mycket uppseendeväckande att denna organisation får använda ABF:s lokaler.

 

Här kommer några exempel vad jag menar! Först ett exempel från Syndikalistiska ungdomsförbundets webbsida.

I artikeln skriver man bland annat följande.

"SUF Malmö gör som bekant inte skillnad på upplopp och upplopp när det gäller arbetarungars kamp att slippa ta skit från staten, oavsett om det är aktivister från Ungdomshuset eller ungdomar från arbetarområden som står upp mot den rasistiska polisens svinaktiga beteende.
Er kravall är vår kravall!"


SUF stöder med andra ord våld, kravaller, anlagda bränder och stenkastning. Läs artikel.

 

I en annan artikel skriver SUF följande

"Vi å andra sidan är övertygade om att högerns framgångar inte handlar om att människor är rasister eller att vi har för få antifagrupper. Antifascismen är förvisso någonting viktigt men vi måste också vara medvetna om att den är otillräcklig i det långa loppet"


Detta går inte att tolka på något annat sätt än att SUF och AFA är djupt sammanväxta och detta bekräftas också av uppgifter jag fått i Kalmar.

 

Den person som dömdes till 60 dagsböter vid Kalmar Tingsrätt för ofredande av mig genom att beställa en mängd sexleksaker i mitt namn är aktiv syndikalist i Kalmar. En av hans kamrater skrev i ett mail till mig den 29 mars 2007 att den dömde var aktiv i syndikalisterna, han bekräftade också sin "fackliga" verksamhet under rättegången..

 

Jag har också fått tips om att en av de personer som finns på bilderna i Barometerns bildspel är skyldig till minst en av fönsterkrossningarna i min lägenhet under förra året. Jag har idag lämnat in detta tips med namn till polisen i Kalmar. Skall bli intressant att se vad polisen gör med detta tips. Personen skall alltså också vara aktiv i AFA.

Att vår lokala media skulle ägna någon tid åt dessa individer är nog att hoppas på för mycket men det vore nog ganska intressant att gräva i SAC och SUF på det lokala planet i Kalmar.

Däremot har SvD tagit upp detta i en ledare den 11 januari med rubriken "Varför trivs ABF ihop med extremvänstern?".

70599-347

Ett annat litet citat från artikeln som kan skapa ett intresse från media borde vara följande mening.

"Jag blev faktiskt förvånad över att så många extrema vänsterorganisationer rör sig inom ABF. Men jag blev nog nästan mer förvånad över att ABF:s högsta ledning tog så lätt på det."
Läs hela ledaren.

Trackback
RSS 2.0