OHELIGT MEDIA SAMARBETE?

I mitt inlägg från den 28 juni där jag skrev att vare sig Barometern eller Östran publicerade min insändare så har jag nu blivit rättad av ledarskribenten Rolf Asmundsson på Östran i ett mail. Min insändare publicerades den 24 juni i Östran och då får jag givetvis be om ursäkt för mitt tidigare inlägg. Den 30 juni svarade också kommunalrådet Birgitta Elfström på min insändare. Tyvärr publicerar inte Östran insändare på nätet så jag kan tyvärr inte länka.


Jag har idag skickat ett genmäle till Östran på Birgitta Elfströms svar som jag hoppas publiceras någon av de närmaste dagarna. Se mitt genmäle längre ner.


Samarbetar insändarredaktionerna på socialdemokratiska tidningen Östran med den borgerliga tidningen Barometern?

Den frågan är i allra högsta grad befogad. Sedan en ganska lång tid tillbaka publiceras mina insändare alltid bara i en av tidningarna och det följer alltid samma mönster. Först den ena tidning sen den andra o.s.v.

Detta tyder på att de har en uppgörelse om att turas om att publicera mina insändare och detta är ju ganska smart då det innebär att max hälften av mina insändare kommer att publiceras i en tidning. Det ryktas också att tidningarna konsekvent stoppar vissa insändarskribenter.

Östran favoriserar vänsterblockets politiker på insändarsidorna och det tycker jag inte är så konstigt men Barometern stoppar tydligen publiceringen av vissa allianspolitikers insändare och det är ju verkligen märkligt. Frågan är om tidningen tagit moderaterna, det nya arbetarpartiet på ordet och bytt färg.


Genmäle på Birgitta Elfströms insändare 080630


Som vanligt använder sig Birgitta Elfström av socialdemokratisk retorik genom att klistra på mig och sd åsikter som vi inte har. I min insändare anser jag att kompetens och utbildning och inte etnicitet skall styra vem som anställs i kommunen och givetvis gäller det alla, även invandrare.

Det jag vänder mig emot är att Kalmar kommun beslutat att under de närmaste 3 åren byta ut ca 300 anställda med svensk bakgrund till anställda med utländsk bakgrund om man skall leva upp till målet i budgeten. Jag anser att det är en omöjlighet att genomföra men Birgitta Elfström får gärna redovisa hur detta skall genomföras. Kommer det innebära ett anställningsstopp för personer med svensk bakgrund?

I sitt genmäle kommer de vanliga påståendena som att det rör sig om välutbildade flyktingar och invandrare som lärare, sjuksköterskor o.s.v. och det stämmer säkert till viss del men tror inte Birgitta Elfström att dessa välutbildade personer skulle behövas i ännu högre utsträckning i sina hemländer som just saknar dessa grupper för att kunna utveckla sina länder. Det är cyniskt av Birgitta Elfström att mena att vi i välfärdens "mecka" Sverige skall roffa åt sig dessa välutbildade personer från dessa u-länder.

När man tittar på siffrorna för ekonomiskt bistånd (socialbidrag) i Kalmar kommun framträder dock en annan bild än den Birgitta Elfström beskriver. Under 2007 betalade kommunen ut drygt 52 miljoner kronor i bidrag och utav dessa gick 30 miljoner kronor till personer som var utrikes födda. Andelen utrikes födda i kommunen var 2007 ca 8,8 procent av befolkningen, alltså gick närmare 60 procent av bidragen till knappt 9 procent av befolkningen (källa SCB). Att som Birgitta Elfström kalla det för att bidra till välfärden och tillväxten är att komma med falska påståenden och helt förneka de problem som finns med flyktingmottagningen.

Birgitta Elfström beklagar sig även över att sd inte lämnat in någon skuggbudget. Hon anser att kommunen ger sd så stort stöd att vi skall prestera en budget. Men med andra handen motar hon bort oss från alla nämnder, styrelser och insyn i den kommunala verksamheten. Detta är inget annat än hyckleri!

I jämförelse med socialdemokraternas parti/utbildningsstöd på drygt 800 000 kronor/år och ca 10-talet politiker anställda av kommunen framstår sverigedemokraternas resurser med 60 000 kronor/år och en 0,75 procent tjänst som mycket små.

SD beslutades sig för att inte lägga våra små resurser på en skuggbudget som inte ens alla kommunfullmäktigeledamöter skulle läsa och som media inte skulle redovisa en rad av i tidningarna och det beslutet står jag fortfarande för. Vi lägger istället våra resurser på att vinna nya väljare till valet 2010.


Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Mycket bra skrivet. Det jag gillar bäst är att sanningen kommer fram. Jag skulel vilja se dessa välutbildade som det pratas om. För det kvittar vilken utbilding de innehar om den inte är likvärdig med den svenska.

2008-07-03 @ 08:36:45
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Eftersom den största delen asylsökande kommer från Irak och Somalia och arbetslösheten är störst bland dessa grupper, så är det för mig obegripligt varför dessa välutbildade inte får jobb. I själva verket så är det ännu en av dessa myter som sprids av PK_folket i ett desperat att förhärliga den havererade mångkulturella utopin. Inför fakta står sig PK-folket slätt, endast svepande retorik sådant som vi hört tusentals gånger typ människos lika värde, människosyn, främlingsfientlig mm mm kablas ut som hämtat ur handboken. Du går från klarhet till klarhet och med hjälp av folk från verkligheten så skall dessa myter knäckas.

2008-07-03 @ 10:17:54
Postat av: Micael Foghagen

Naturligtvis borde det stå klart för alla att kompetens ska styra vid alla tillsättningar. Ingenting annat!I princip skulle jag - i konsekvensens namn - acceptera att Kalmar sjukhus enbart hade somaliska läkare så länge bara den sämste av dom är bättre än den bäste svensk.

2008-07-03 @ 11:02:19
Postat av: Roberth Ström

På tal om somalier spana in denna

HE2008.pdf" rel="nofollow">http://www.zufi.net/documents/SomalierocharbetsmarknadHE2008.pdf

2008-07-03 @ 11:30:58
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Kalle

Har för mig att det även står i lagen att den mest lämplige, mest kompentente skall tillsättas i statlig/komunal tjänst om det ätr flera sökande.

2008-07-03 @ 12:37:11
Postat av: Roberth Ström

kalle självklart är det så! Inkvotering är vad jag vet förbjudet. Börjar kommunen med sånt anmäl dem!

2008-07-03 @ 12:44:41
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Avvisad egyptier får skadestånd

Muhammed al-Zery får tre miljoner från staten.

Inget förvånar en längre i Landet bortom allt förstånd. Hur ska vi stå ut 2 år till nästa riksdagsval.

2008-07-03 @ 15:23:30
Postat av: ågher

Förstår inte riktigt detta med alla så kallade sanningar som du publicerar. Faller inte alla de uppgifter du presenterar under offentlighetsprincipen?

Detta betyder då, att vem som helst kan kan få dessa siffror levererade hem till sin egna brevlåda.Jag undrar om det inte är som så att Du, Thoralf istället försöker fördumma det svenska folket genom att presentera en massa sanningar, istället för att uppmana medborgarna att utnyttja vår demokrati. Siffror, beslut osv. Finns som sagt var sparat, så att vem som helst kan ta del av det.Du Thorlaf verkar försöka pracka på oss vanliga medborgare dina åsikter och funderingar till vilket pris som helst. Ditt tänkade, och indelning av människor, religion, sexualitet, för oss ett par hundra år bakåt i tiden.Du kanske saknar din trygga barndom ute på den småländska landsbygden. Men du vet väl att en större del av oss andra är uppväxta i storstäder med dess charm, utmaningar och problem.

Och nu till något som du kommer att få fnatt över och kalla för PK, vänstertänkt, konspiration

Om nu en sak i ett samhälle accepteras av en större del av befolkningen så kallas detta vad?

Vi har ett sådant styrelseskick i landet Sverige, det är du medveten om, hoppas jag. Är du inte detta eller ifrågasätter detta. Då har du egentligen inte så många alternativ. 1.Anpassa dig efter normen. 2. Hålla käft. 3.Anmäla dig till FRA och SÄPO 4. Flytta till ett land som inte tar emot invandrare.

2008-07-03 @ 15:33:34
Postat av: AWSvensson

Kan denne ågher som fått solsting men kunnig att ta fram uppgifter hjälpa den del av befolkningen som i åratal försökt få fram uppgifter om invandringens kostnader trots offentlighetasprincipen. Du tycks leva efter principen två slår den tredje och med majoritetens rätt så får den tredje finna sig i det.

2008-07-03 @ 15:44:04
Postat av: Anonym

AWSvenssonMen vänta här nu. Så Thoralf får tag i dessa siffror på olagligt sätt, eller fabricerar han dom?Ja så som du uttrycker det är väl mer eller mindre hur demokrati fungerar. Du kan sitta här å vara missnöjd, Thoralf kan yla om alla hans skattepengar och farliga muslimer som springer omkring och bränner bilar.

Jag vet ärligt inte hur du anser att en demokrati ska fungera. Du och Thoralf på toppen, och era tankar ska levas efter?Att ett samhälle fungerar beror till en stor del på att en majoritet av befolkningen kommer överens om vissa saker. Ja det är lite dagispedagogik. Men om du är clever nog, så förstår du nog den större meningen med det hela. Eller kommer du nu spela dum , och kasta det tillbaks åt mitt håll?Det är inga som helst problem att få fram siffror för invandring i Kalmar, kostnad, aktivitetsplaner osv osv. Det var inte svårare än så att ringa kommunen, likaså kontakta de sittade i vår huvudstad. Tänka sig, man presenterade sig lite snällt, och vips så så fick man alla de nuffor man ville ha.Och ja, de är en salig röra bland dessa siffor. Men jag tror knappast att man försöker dölja något. Dock så krävs det lite utbildning för att förstå alla diagram och statistik.Så problemet kanske ligger i att många Svenskar varit oansvariga och inte utbildat sig tillräckligt väl för att förstå vad som trycks. (Oj då, nu fördummar jag Svenska folket)2008-07-03 @ 15:53:43
Postat av: Kalle

>Ågher

Det är ju myndighetssiffror som faller under offentlighetsprincipen d.v.s. Allt som inte är hemligstämplat får offentligöras.Nu är det frågan om media som borde publicera dessa siffror inte gör det. Kan det bero på att de mörkar s.k. känsliga offentliga uppgifter för att inte röra upp en folkstorm mot den mycket stora invandringen och de ännu generösare bidragen till dessa invandrare/lycksökare.Verkar som om du har socialismem som ledstjärna på ditt rabiatta sätt att uttrycka dig.Du spelar således i samma klass som Mugabe, Saddam Hussien, Stalin och Thomas Bodström. Alla ville eller vill de kontrollera samhället mer än vad innvånarna vill eller ville.Folket skall rösta rätt d.v.s socialistiskt är deras sätt att se på demokrati.

2008-07-03 @ 16:19:04
Postat av: åger

Kallejahupps, då var man socialist för att man inte har DIN, eller Thoralf åsikt. Herre gud, är det inte lite jobbigt att vara i era skor, och kalla alla för socialister så fort de avviker från er tankebana.

Jag kan garantera att jag är mer höger än samtliga här.Om nu siffror vore hemliga och Thoralf eller någon annan kommer över det, så har de begått vad?

För det låter på dig, och andra här som att det är superhemliga saker enbart rörande staten.

Ta er samman, alla de siffror som presenteras tog mig 10 minuter att få tag i, via ett par enkla samtal och mail. Så vad är det hemliga?

Är allt en konspiration?Folk ska rösta och göra sin åsikter hörda absolut. det är en del av demokratin. Men att enbart sitta och gnälla och hitta syndabockar anser jag då inte att ta ansvar för demokratin. Vad sägs om att göra något mer konkret, istället för att yla av sig på en blogg, som bara ändå bara läses av era likasinnade. För någon debatt klarar ni inte. För alla är PK, sossar osv osv osv....Ser du nu inte själv varför inte en majoritet av befolkningen tar er på allvar. Ni gnäller och anklagar bara.

Ta tummen ur röven och starta en revolution, eller är det för vänster för Dig, att göra det?2008-07-03 @ 16:26:21
Postat av: Truckdriver

De "högintelligenta" kommentarerna från ågher visar, att nu börjar det skaka i knävecken på PK-folket!2008-07-03 @ 16:28:18
Postat av: åger

TruckdriverSom vanligt, så kan det fördummas och förlöjligas. Suck. Tar ni ens er själva på allvar. Eller är ni bara ett gäng sura bittra skilda gubbar som söker bekräftelse?

2008-07-03 @ 16:33:01
Postat av: Kalle

>ÅgrenDu har tydligen missförstått det där med offentlighetsprincipen.Ledsen men läs på den ordentligt först

2008-07-03 @ 16:37:35
Postat av: Micael Foghagen

>ågerÅjo nog klarar vi alldelses utmärkt att ta en debatt. Problemet är ju snarare det motsatta. Tidningar och media stoppar det mesta i form av inlägg.Sedan är det bara att gratulera dig till att vara cynsk - kunna garantera att du står till höger om alla här borde vara lukrativt. Cirkus kanske?

2008-07-03 @ 16:37:48
Postat av: åger

Kalle

Jasså, på vilket sätt då? All den information jag alltid velat ha tag i, får jag. Utan några som helst problem. Vad är det som är så hemligt?Micael Foghagen:

Men visa då att ni kan ta debetten istället för att kalla mig eller andra för socialister, Pk osv osv. Du har nog säkert sett all skit som kastar så fort någon av annan åsikt kliver in här. man börjar undra ifall det inte är som så att detta egentligen bara är ett forum för enbart Thorals ego, och hans likasinnade? Isåfall vore det väldigt tragiskt.

2008-07-03 @ 16:43:30
Postat av: Thoralf A

ågher, jag har aldrig påstått att dessa siffror är hemliga och vem som helst kan hitta dem om man söker tillräckligt länge. MEN det är naivt att tro att någon får dessa siffror om man ringer till t.ex Kalmar kommun. Jag vet av egen erfarenhet att det inte är så enkelt eller helt enkelt mer eller mindre omöjligt då det rör siffror som har med invandring och integration att göra.

Du har dock helt rätt att det skulle vara så att kommunen skulle lämna dessa siffror.

Nu kan jag berätta för dig att dessa siffror var nyheter för både politiker och tjänstemän på kommunen som jag pratat med, det var inte riktigt "samma" siffror som dom sett.Ågher, sedan har vi något som heter yttrandefrihet i vårt land så jag ylar hur mycket jag vill på min blogg och det kommer jag fortsätta med.Många har frågat efter siffrorna för vår andra två storstäder Göteborg och Stockholm och dessa kommer i ett inlägg under kvällen. Där jag också räknat om siffrorna och även prsenterar det med grafik.Så du är välkommen tillbaka och fördjupa dina kunskaper om invandringen och integrationskostnader.

2008-07-03 @ 16:44:36
Postat av: åger

Varför är det svårt för dig att få tag i siffror men inte för mig? Det borde väl vara enklare för dig, du är trots allt lokalpolitiker. Jag själv är bara en medborgare.

Visst det är en redig röra bland alla dessa siffror och statistik. Men som jag sagt innan, tror ju knappast att någon försöker dölja något för er. man kan hitta på mycket med statistik, och det kan presenteras på många sätt. Allt handlar om vilken "inriktning" man själv har, om du förstår hur jag menar?

2008-07-03 @ 16:48:35
Postat av: s-e karlssonBra rutet Thoralf !!Mvh S-E karlsson .

2008-07-03 @ 16:54:19
Postat av: Micael Foghagen

>ÅgerDet finns mycket offentlig statistik där ute och människor som du och jag har möjlighet att ta del av dom. Men jag tror samtidigt att väldigt många inte har klart för sig hur verkligheten ser ut. Utan att fördumma dessa människor. De lyssnar på radio/TV och läser tidningar men nu är det så att media till stor del utesluter åsikter av SD´s typ.

Därför är ett fora som detta viktigt. Vi bildar opinion så gott vi kan och tro inte att vi bara sitter i den här bloggen. Jag försöker göra min röst hörd på fler håll i alla fall och tror att flertalet gör detsamma.

2008-07-03 @ 17:02:18
Postat av: ågher

Micael Foghagen

Ja det cirkulerar en väldigt massa siffror, vissa felaktiga, vissa väldigt korrekta.Men ta nu varför vissa medier väljer att utesluta er. Tänk nu efter lite. Ta bara denna bloggen, kommer det någon med en ide, åsikt. Så mobbas denne ut. Är det ett bra sätt att föra er åsikt, eller "sanning" på.

Förstår du hur jag menar nu?Det är bra, om inte excellent att du gör din röst hörd. Det är ett måste, oavsett vart i den politiska poolen du befinner dig.

2008-07-03 @ 17:06:17
Postat av: Thoralf A

Ågher, vad jag kan se har du inte mobbats ut på denna blogg utan det är en "debatt" som pågår och jag censurerar inte dina kommentarer.

Det finns många bloggar som modererar alla kommentarer och medvetet stoppar alla med fel åsikt.Jinge är ett typexempel för vänsterbloggar.Var istället glad att du kommit till ett forum där du inte censureras eller mobbas!

2008-07-03 @ 17:21:00
Postat av: ågher

Thoralf.

Så att bli påhoppad för att tillhöra något jag inte ens tillhör inte är ett påhopp/mobbing. Om det inte är ett påhopp så borde det isåfall vara lika ok, att kalla dig Nazist, eller något annat väldigt felaktig. Uppskattas nog inte av dig, eller?Ett stort prolem på denna bloggen som jag märkt. Är just det, att så fort någon är av en lite avvikande tanke från er, så är de vänster, sossar osv osv. Kan fortsätta med vad människor kallats här. Detta kan inte vara rätt, eller? Du är trots allt en lokalpolitiker, eller förespråkar du mobbing?

2008-07-03 @ 17:31:09
Postat av: Skånepåg

> ThoralfBörjar minst sagt bli tjatigt. Samma "gäng" som tvingade Kurt Lundgren att börja moderera?

2008-07-03 @ 17:56:30
Postat av: Putte

För det första så finns det åtskilliga opinionsundersökningar som visa att en majoritet av svenska folket inte vill ha den massinvandringspolitik som riksdagspartierna tvingar på oss.

För det andra, är det inte mobbing som riksdagspartierna bedriver mot SD?

För det tredje, kan du visa på någon enda representant för massmedia som inte driver anti-SD-propaganda?

För det fjärde, finns det någon representant för massmedierna som inte driver massinvandrings- och multikultpropaganda?Riksdagspartiernas åsikt är, somm en kommunistkvinna i riksdagen sa, "invandringspolitiken är något som svenska folket inte ska lägga sig i, det ska skötas av oss riksdagsmän"! Demokrati sa du?

2008-07-03 @ 17:56:45
Postat av: Bengt

”ågher” är antagligen ett Internettroll med syfte att trolla sönder vettiga diskussioner på diverse bloggar. Som du Skånepåg antyder hände det hos Kurt Lundgren. Syftet är kanske att tvinga bloggarna att börja moderera inläggen för att de sedan skall kunna beskyllas för inte tillåta fri debatt. Infernaliskt men fullt möjligt.

Bengt

2008-07-03 @ 18:27:27
Postat av: AnonymBra Putte !Mvh Stora Småland .

2008-07-03 @ 18:29:15
Postat av: Thoralf A

ågher, om du anser att du blivit påhoppad för att någon kallat dig socialist så är du nog lite överkänslig.I min föreställningsvärld är det väldigt stor skillnad på att kalla någon socialist eller nazist.Vad det gäller alla de personer som kommenterar på min blogg så får var och en stå för sina åsikter och kommentarer, ibland delar jag dom ibland inte.Ibland uttrycker sig en del vårdslöst men jag försöker uppmana alla att hålla en vårdad stil och det tycker jag att sker i de flesta fall.

Men ibland kommer det in någon som bara vill provocera och då kan tonen bli lite mer "högljudd" på kommentarerna.

2008-07-03 @ 18:29:57
Postat av: ågher

Bengt

det där inlägget visar på din feghet och andras här. Som kommer med en massa idiotsaker som internettroll, sosse, pk osv osv. Nu får ni väl ta och skärpa er. Vill ni bli tagna på allvar, så är det väl kankse dags att höja ribban en aning.ThoralfJo en vårdad "stil" är klart att föredra. Så hur vore det om du rensade bland dina led här. Se till att "dina" debattörer här möter andra med den respekt de förtjänar, och inte bli kallade för internettroll, osv osv. För vad leder en sådan "dialog" till. Ja ni på ert håll fördummas mer. Många läsare här, garvar åt de taffla försökt att vara överlägsna. Tror nog du förstår hela andemeningen med det jag vill säga här nu. Eller krävs det en djupare förklaring?2008-07-03 @ 18:38:31
Postat av: Bengt

”ågher” undrar om jag inte trampade på en öm tå där...

2008-07-03 @ 18:49:46
Postat av: ågher

Bengt

Nu undrar jag hur du tänker. Hur kan din feghet bli min ömma tå?

Ta debatten, istället för att komma med en massa saker som inte hör hit. Internettroll, osv osv. Du är bara löljig.

2008-07-03 @ 18:51:19
Postat av: Bengt

Med ett "troll" tar man ingen debatt, man låter de svälta.Detta var sista gången jag matade dig Adjö!

2008-07-03 @ 18:59:17
Postat av: Micael Foghagen

>ågherDu kan ju kolla svt 24 nu...

2008-07-03 @ 19:10:54
Postat av: Roberth Ström

Mona Sahlin sluta skriv här nu (åger)

2008-07-03 @ 19:16:28
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: ågher

Bengt:Så det du säger är att du inte är oppen för en debatt. Du vågar alltså inte stå för, eller försvara dina åsikter.Micael Foghagen

Tyvärr är jag inte i närheten av någon Tv just nu. Berätta gärna vad det är om. Så kan jag senare krypa in i Svt´s mörka källare och se vad det är.Roberth Ström :

Nu förstår jag inte vad du menar riktigt.

2008-07-03 @ 19:22:46
Postat av: Bengt

Michael,Robert just nu matar ni honom låt han svälta.Genomskåda trollet!

Bengt

2008-07-03 @ 19:27:42
Postat av: Roberth Ström

Bengt men det är kul att driva med folk.

2008-07-03 @ 19:31:07
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Sessan

> BengtÅgher är en förkortning som vi medicinare ibland använder oss av:Åkommor

Går inte alltid att bota

Här har vi ett exempel på

Ett svårt trauma där

Remission är utsiktslös

2008-07-03 @ 19:32:11
Postat av: Bengt

Precis så är det Sessan.Utsiktslöst.

2008-07-03 @ 19:55:56
Postat av: Putte

Tack Stora Småland!MVH

2008-07-03 @ 20:03:22
Postat av: ågher

Ja Herregud.

Thoralf, nu frågar jag dig som politiker. På vilket sätt gynnar det dig, ditt parit, av inläggen ovanför.Ska vi lägga oss på en sådan nivå där debbatörer här håller sig ifrån ämnet, kallar folk lite vad dom vill osv.Är det så du och andra vill ha det, så visst. Då har ni lagt agendan, mina kära nazistvänner.Vill du, och andra inom SD ha en vettig dialog, se då till att den hålls på en vuxen vettig nivå. För jag tror till och med att du Thoralf kan hålla med om att detta beteende från dina "vänner" här, är ganska idiotiskt och löjligt, eller?Så antigen får du styra upp här, och be dina vänner här hålla det på en nivå där det går att föra en dialog, eller så kommer din blogg att bli ett tillhåll för dig, dina och dina vänners åsikter. Och vad är det för nytta med det i en debatt, om enbart ni sitter här och spottar och svär på allt ni inte gillar?Så lite rättning i ledet nu va.....2008-07-03 @ 20:26:56
Postat av: Roberth Ström

ågher rätning i ledet? Det låter mer som stövlar och bruna skjortor. Ska du inte ägna dig åt ditt torrftiga liv istället för att bevisa att du är en idiot här?

2008-07-03 @ 21:55:57
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: ågher

Roberth Ström:

Det är som jag var rädd för. Ingen av er här vågar, vill, eller ens ha en debatt. Ni vill kränka, håna och spy era åskter. Visst, ska ni få fortsätta med detta. Tycker bara det är synd att ni ska idiotförklara alla de som vill lyssna, ta del och analysera era argument vidare. Jag har inte sagt ja eller nej till något om saker här. Ändå är jag idiotförklarad. SD vinner knappast medlemmar på att idiotförklara de som är nyfikna. Så det är väldigt trist att se hur ni hanterar de som fortfarande söker svar...2008-07-03 @ 22:02:56
Postat av: Bengt

Att trollet får sista ordet betyder ingenting annat än att det är viktigt för trollets egen fåfänga, så låt trollet få det.

2008-07-03 @ 22:04:05
Postat av: ågher

Bengt:

Jag börjar undra vem som är troll här. För ngt vettigt har du då icke fört in här.

Du kanske vill vara vänligt att informera mig lite om vad SD står för, och vad deras aktiva politiska plan är?

Har du någon aning om den, eller är du bara emot folk, åsikter, religion osv i allmänhet, och detta faller bra in under deras agenda?

2008-07-03 @ 22:32:23
Postat av: Tore

åger! kallar du dina inlägg för en normal tanke-

debatt? Du uppträder provokativt utan någon tankeverksamhet. För övrigt begriper jag inte varför du tjafsar en massa utan saklig bakgrund.

Är det inte bättre du söker dig till dina gelikar,

för det som meddelas och analyseras i bloggen är ju

fakta (SCB), fast svåra att ta fram. Du borde vara

en glad skit, som får dessa fakta, och ingen surmulen skit. Nog får jag funderingar på, att du

tillhör denna "lyckliga" skara, som erhåller av dessa bidrag, därav dina korkade genmälen. Jag förutsätter att du läser noggrant vad som säges,

och kommer inte att besvara ointelligenta kommentarer. Bye, bye...

2008-07-04 @ 00:12:40
Postat av: Anonym

Tore:

Nej jag har inte kallat mina inlägg för ngn form av debatt än så länge. För allt jag fått är glåpord och idiotförklaring. Men ert beteende här har ju visat vad ni är för människor som rör sig inom SD, och det gör att min röst troligtvis kommer falla på annat parti.

Allt jag eg sagt är att de siffror som ska vara så svåra att få tag i, tog mig 10 min. Sen att tolka dom är en annan sak. Det är en mer komplicerad process.

Jag tjaffsar då inte, utan jag försöker bara får fram meningen med att få skit, när jag är nyfiken på vad SD gör och vill. Eller krävs det att framtida medlemmar står med mössan i hans och säger:

"Ehh, berätta allt negativt med invandring", eller liknade??Eftersom det inte går att få svar här, eller ens bemötas med respekt så undrar man ju vad ni är för sorts farbröders och fröknar som sitter här och spyr galla över allt och alla som inte är exakt som ni..Märkliga människor..Men underhållande...2008-07-04 @ 00:28:52
Postat av: Truckdriver

Yippee!!"Men ert beteende här har ju visat vad ni är för människor som rör sig inom SD, och det gör att min röst troligtvis kommer falla på annat parti."Vi är så tacksamma så över ditt kloka beslut. Det vettigaste du sagt här på bloggen!"Märkliga människor..Men underhållande...". Tack detsamma. Undrar vilka som har haft mest roligt?

2008-07-04 @ 00:35:57
Postat av: Anonym

Truckdriver:

Så av ditt svar här så förstår jag att SD inte vill ha röster i framtida val?

2008-07-04 @ 00:42:01
Postat av: Roberth Ström

Att debattera med någon som bara kränker ens synpunkter är det meningsfullt? Det är tur vi Sverigedemokrater är härdade!

2008-07-04 @ 09:41:00
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Roberth Ström

Det negativa med invandringen i Sverige? Räcker det inte med att säga GETTON? Eller ökad brottslighet? Överrepresentering av invandrare på fängelserna. Ett nytt samhälle där invandrare lever och sen det sk vanliga samhället. kostnader på garanterat över 100 miljarder årligen lågt räknat. Ett Migrationsverk i upplösning. Do som anmäler om man så ser snett på en muslim. Media som mörkar så fort det handlar om en invandrare. Enorm arbetslöshet. Politiker som inget förstått sen 1975.Behövs det mer för att ge Sd sin röst?

2008-07-04 @ 09:45:14
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Jed

Bra skrivet Thoralf. Jag har lyckats övertala många människor om att rösta SD nästa val! Vissa behöver man knappt övertala utan dom tar nästan orden ur munnen på en.Ha det bra allesammans!

2008-07-04 @ 10:42:00
Postat av: Skånepåg

> JedJag har märkt detsamma och att det dessutom är personer med sunt förnuft och egen tankeförmåga, som till slut insett det oerhörda "falskspelet" hos politiker och massmedia!

2008-07-04 @ 11:02:31
Postat av: Tore

Det här visar bara hur viktig Thoralfs blogg är.

Svenska folket är så indoktrinerat, att det krävs

mycket lång tid att ställa allt till-rätta!

Tack Thoralf, för att du på ett berömligt sätt

försöker påverka de "ointelligenta"...

2008-07-04 @ 13:22:32
Postat av: åger

Roberth Ström:

Kräker er, jag har itne sagt bu eller bä om era åsikter Dock har jag undrat kring vad SD är. Men uppenbarligen får man itne göra detta. Känner ni er kränkta för att jag ställer frågor om SD och dess politik. Så känsliga kan ni väl ändå inte vara.

2008-07-04 @ 14:17:05
Postat av: Tore

åger!

www.sverigedemokraterna.se

Bye, bye!...

2008-07-04 @ 16:03:07
Postat av: Anonym

Tore:

Tack. Det var på tiden att någon gjorde något vettigt här. Stor respekt.

2008-07-04 @ 16:07:52
Postat av: psykologen Sigge från öland

Allt handlar om sex, om svenska tjejer (landsförrädare) slutar sära på bena så kommer Sverige bli till ett bra land då dessa sexuella varelser får söka sig till nåt annat fuktigare plats. Det går rykten utomlands att om man inte följer med en svensk tjej hem som har tagit en i handen så blir man stämd av domstol. Så är det inte bättre att Alf skriver på olika utländska språk broschyrer till deras respektive länder och informerar att så inte är fallet. Det är viktigt att uppfostra svenska tjejer så som man gör med taliban kvinnor, för varje etniskt knull leder det till 100nya färska invandrare som också vill smaka den syrliga från det rosa eftersom ryktet går. Det är precis som svensk militärförsvar som ska verka utomlands för att förhindra krigsflyktingar. Alltså förebyggande, av samma själ bör Amerikanerna och ridskolan sluta exportera porr då det inte är förenligt med islam eller kristendom eller urnordiska religioner och samtidigt informera att gratis sexköp är förbjudet i Sverige. För att svenska kvinnor ska övergå till svenska män bör männen, som tips alltså, börja äta nötter då säden smakar lite som nöt, Det gillar kvinnorna och passar till vin. Ursäkta att jag talar lite ovårdat och grovt, sån är jag, inte för att jag är uppväxt i en förort utan för att jag är farlig på riktig. Vill ni höra en rolig ramsa?? eller två ramsor??

1-Vi är många, vi är starka, krossa rasismen Nu!

2-Ak4 Ak5 skicka alla blattar hem!

2008-11-07 @ 19:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0