NYTT SVENSKT REKORD I ANHÖRIGINVANDRING 2008

Återigen kommer ett rekord slås när det gäller invandringen till Sverige. Den som trodde att alliansregeringen skulle stämma i bäcken när det gäller invandringen har nu fått svart på vitt att så inte är fallet.

Det är väl i och för sig inte så underligt när alliansregeringen har som ett av sina mål i den "dolda" agendan är att skapa ett stort antal arbetssökande som gärna jobbar för löner långt under de svenska avtalen på arbetsmarknaden. Den nya lagen om arbetskraftsinvandring är ju en rejält steg mot att skapa kaos på den svenska arbetsmarknaden genom lönedumpningar med hjälp av utländsk arbetskraft.

Att LO inte reagerar kraftfullare är rent ut sagt rena katastrofen men det är kanske en följd av att man går i Mona Sahlins ledband och att både LO och SAP leds av två kvinnor. Lissabonfördraget godkännande borde ha lett till skarpa protester från LO men jag har knappast hört så mycket som en harkling från Vanja Lundby-Wedin.


Prognosen för anhöriginvandringen pekar på ca 33 000 personer under 2008 och det är givetvis nytt rekord. Hur regeringen och migrationsverket tänkt sig att dessa 33 000 människor skall kunna försörja sig i Sverige med sin i de flesta fall mycket bristfälliga utbildning är en gåta för mig. Det mest troliga är istället att vi fått ett stort antal nya stenkastande kulturberikare till Rosengård, Ronna, Hovsjö, Tensta, Rinkeby o.s.v.


I Danmark ser det helt annorlunda ut och prognosen pekar på lite drygt 3 000 personer som anhöriginvandring under 2008. I diagrammet kan var och en se hur utvecklingen gått helt åt olika håll sedan Dansk Folkeparti fick stort inflytande i Danmark.Källa Migrationsverket och Ny i Danmark.


Var och en kan nog räkna ut vad som kommer hända i Sverige och inte i Danmark under kommande år. Diagrammet borde få varje svensk politiker att reagera men så tycks inte vara fallet. 

De siffror som presenterats i media tidigare är att antalet asylsökande från Irak har minskat under 2008 och förväntas "bara" bli ca 6 000 personer under innevarande år och Tobias Billström har hävdat att antalet irakier som får asyl i Sverige är mindre under detta år är en sanning med modifikation.


Det media och migrationsministern Tobias Billström inte nämner något om är att ca 8 000 irakier fått uppehållstillstånd genom anhöriginvandring.

Till detta skall även närmare 3 500 somalier läggas till vilket kommer göra arbetsbördan för svenska skattebetalare allt tyngre.


Här kommer de ca 40 mest vanliga länderna bland anhöriginvandringen. Siffrorna gäller för perioden jan-nov.Källa Migrationsverket.

Länk, Länk Länk


Kommentarer
Postat av: Frode Karlsson

Jag säger bara en sak - fy fan! Nu går jag och kastar upp! Därefetr tar jag mig en sup och börjar julfirandet! Så mycket mer är väl inte att tillägga!

2008-12-20 @ 18:18:22
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Är samtliga dessa länder i krig, eftersom "skyddsbehoven" är så enorma????

Jag måste ha missat de internationella nyheterna de senaste åren!!!!

Eller också har jag blivit vilseförd av det oberoende SVT!!!!

2008-12-20 @ 19:20:05
Postat av: Blåögd svenska

Jag tycker du har helt rätt i det du skriver,jag har bara ett litet inlägg vad gäller Rosengård.,vad har "våra" svenska ungdomar gjort när de blivit av med deras ungdomsgårdar???? Jo de har skrivit deras protestlistor och hoppats på att få våra politiker att ändra sig.Men icke,,,,,,

Nu kommer det invandrar ungdomar som blir av med sin moskee och tycker, att vi bränner ner en stadsdel för att visa sitt agg mot svenska samhället. Då får de en sån uppmärksamhet som våra svenska ungdomar inte får, VARFÖR prioriteras utlänningar före våra egna som inte mår bra??Jag säger bara ÅK HEM om det inte passar skaffa er jobb och försörj er själva.....Varför ska vi svenskar acceptera att invandrarna ska gå före våra egna svenska ungdomar vad gäller jobb och det senaste, egna lägenheter. VAR ÄR NI SVENSKAR ????? KRYP UPP UR TRYGGHETEN OCH PROTESTERA FÖR ERAT FOLK..............det finns inget att förlora stå upp för ditt folk inte politikernas.......

2008-12-20 @ 20:30:13
Postat av: Thoralf A

Die Dumme SchwedeJag lyssnade idag på vetandes värld tror jag och där konstaterade man att det aldrig varit så lite krig och konflikter i världen som det är just nu.

Det är nog bara migrationsverket och Tobias Billström och pk-eliten som inte noterat detta.

2008-12-20 @ 20:47:31
URL: http://thoralf.se
Postat av: LP

"Jag lyssnade idag på vetandes värld tror jag och där konstaterade man att det aldrig varit så lite krig och konflikter i världen som det är just nu."Jamen då är det väl bra att Sverige laddar inför ett hejdundrande inbördeskrig. Vad skall framtidens utrikeskorrespondenter, FN-soldater, EU-soldater, fredsförhandlare, biståndsarbetare mfl annars jobba med?De får ett fin-fint inbördeskrig där ett flertal etniska enklaver bildas och strider mot varandra i det som en gång var Sverige.Vid det laget lär de ansvariga ha flyttat till någon slags "gated country" som drivs i EU:s regi och skyddas av högbetalda legoknektar.

Där kan de europeiska topppolitikerna umgås med varandra och njuta av de andra europeiska ländernas kulturer så som de en gång var.Vi som är kvar får slåss så gott vi kan om en liten flisa av det som en gång var vårt avlånga vackra land. Jag är kanske egentligen för gammal för att hålla i en bössa då, men tar nog chansen om den ges.Dra åt helvete S, MP, V, C, FP, KD!

Ni har förstört bort min och mina efterkommandes framtid!2008-12-20 @ 23:26:06
Postat av: thoralf´s ex fru

Frode,jaså du dricker nu? är du alkis? Då är du socialfall och är du socialfall måste du vara kriminell. Och är du kriminell då måste hela din familj vara kriminell (om du har en).Die Dumme Schwede. VAD FAN ÄR DET MED DINA UTROPSTECKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Die Dumme Schwede? har du aldrig lärt dig i skolan hur man skriver? Vad är ditt problem, ADHD, damp?

Sluta ok..

Thoralf, jag ser att du har hittat en ny leksak, en Rydström. Smutskastning är du bäst på, du kastar så mycket skit på alla så att du blir själv SMUTSIG. Och smutsen luktar och du vet att äckliga personer är oftast ensamstående. Är du ensam? Ja jag vet svaret..nej just det du har ju dina så kallade cyber-kompisar. och det är ju lätt att få kontakter där, om pedofiler, självmordsbenägda och handikappade lyckas, måste du lyckas..jag vill ha bra fakta och inga halvsanningar!

2008-12-20 @ 23:58:28
Postat av: Frode Karlsson

Exet! Ja, dårar finns det överallt! Fast visst var dina inlägg något extra tossiga! Är du något vänster med afa-anslag eller bara en enfaldig medlem i folkpartiets undomsförbund? Samma skit!

2008-12-21 @ 00:09:15
Postat av: Haddock

@Frode Karlsson

Äsch, det är ju samma människa/människor som vanligt. Känns igen på den speciella svenskan.

2008-12-21 @ 00:18:55
URL: http://exilen.eu/
Postat av: natasha

Lägg av, ex frun, det lyser igenom att det är en karl som skriver, och dessutom en karl som är grön av avundsjuka på Thoralfs popularitet och all den enorma uppskattning som han får.Här har du hamnat fel, din skygga äckliga karl, som försöker klä dig i kvinnokläder!

2008-12-21 @ 00:21:02
Postat av: Tore

Jaha du Thoralf! Jag förstår att du skiljde dig!

Det gäller minsann att träffa den rätte från början, och inte dessa "kvastbärande flygare...

2008-12-21 @ 01:07:19
Postat av: thoralf´s ex fru

Ni hugger direkt..

Haha.. vilka tomtar det finns

Tre mot en, det är orättvist!

kom ut på gatan då är vi tre mot miljoner.

OCH DET ÄR FAKTA!

Frode, tossig hihi...jag hade rätt om dig din gamle gubbe, du är en gammal helgalkis som dömer folk för lätt. Jag är varken medlem i al-qaida eller AFA. Men jag är medlem i SACO. Bli rädd nu Frode Karlsson... alzheimers-frode och SD akta er!Herr natasha, ska du föreställa en kvinna?lilla haddock var kom du ifrån? Du ska få svar på din fråga. - Ja, det är samma jävla människor som är här inne.

2008-12-21 @ 01:26:46
Postat av: natasha

Jag visste väl att min kommentar skulle ta hårt på din manlighet, det är just därför jag skrev den, Herr Frun!Du är inte bara ett internettroll, du är ett patetisk internettroll!Därmed är saken slut för min del!

2008-12-21 @ 01:44:56
Postat av: s-e karlsson

Hej, hej

Nu flaggas det för att "bromsen " ska slås till på pensionerna ! Det innebär att en pensionär som har 12000 kr i pension före skatt kommer att få 400 kr mindre utbetalt varje månad , lägg därtill att vi inte får skattelindringen som de som "jobbar " får så är du uppe i 11-1200 kr mindre efter skatt per månad !

Ytterligare ett argument till att begära utträde ur Svenska Kyrkan !

Mbh S-E Karlsson .

2008-12-21 @ 06:11:19
Postat av: Putte

ex fru-Daniel, man kan inte vara medlem i SACO. Man kan vara medlem i ett fackförbund, t.ex. läkarförbundet, som i sin tur är medlem i SACO. Vilket viar att du inte vet vad du pratar om, igen!Fast å andra sidan. Med alla dina alias, så kanske du uppfattar dig som ett förbund.

2008-12-21 @ 07:41:28
Postat av: hunter

@ AFA-representanten"Haha.. vilka tomtar det finns

Tre mot en, det är orättvist!

kom ut på gatan då är vi tre mot miljoner.

OCH DET ÄR FAKTA!Du skriver "Vi är tre mot miljoner". Är det du och de andra 2 tomtarna som AFA Dackebygd består av? Att AFA Dackebygd inte är större, är FAKTA som är mycket glädjande att läsa. Dessutom visar du genom att poängtera gatan, att du är synnerligen våldsbenägen och inte tvekar att tillgripa våld när din tankeförmåga inte längre räcker till.

2008-12-21 @ 09:21:57
Postat av: Thoralf A

Jaha, nu har jag visst fått en ex.fru på halsen och enligt IP-nummret bor "hon" i Kalmar. Livet är fullt av överraskningar.Det är tragiskt med dessa personer som inte klarar av att acceptera när jag presenterar rena fakta från Migrationsverket och jämför det med samma siffror från dess motsvarighet i Danmark.

Fakta går dock aldrig att argumentera emot.

Då tryter argumenten från dessa sorgligt okunniga människor och de börjar istället med något som kan liknas vid personangrepp.

Det visar med all tydlighet mest på deras egen begränsade kapacitet att föra en trovärdig debatt.

Nästa steg för dessa personer är att börja bryta loss gatstenar och gå lös på sina meningsmotståndare.Putte, sedan tror jag inte ex.frun menade SACO! Det smög sig säkert in ett O av misstag, det skall ju givetvis vara SAC, Syndikalisterna.

Då blir ex.frun helt plötsligt trovärdig.

2008-12-21 @ 09:27:48
URL: http://thoralf.se
Postat av: s-e karlsson

Nu när eventuellt "bromsen" ska slås till på pensionerna , kan man ju kanske ställa sej frågan om det blir någon broms på invandrarnas bidrag ?

Skulle inte tro det , det är bara pensionärerna som ska pungslås !Ha en skön söndag .Mvh S-E Karlsson.

2008-12-21 @ 09:39:38
Postat av: Ruskprick

Haha nu har lille Daniel/Peter/exfrun varit ute på krogen igen då måste han skriva av sig yrseln. Vad vill han uppnå egentligen? Är det någon här inne som via Daniel kommit in på den "rätta vägen"? Som insett hur fel han/hon tänkte. Han har ju rätt den där Daniel hur kunde jag ha så fel nu faller allt på sin plats. Haha!

2008-12-21 @ 09:51:48
Postat av: hunter

Om Rosengård.Hittade detta inlägg på Jinges blogg. Jinge är en man som står mycket långt till vänster och hatar Israel. Att han tagit in detta inlägg från någon som vet hur det förhåller sig förvånar mig högeligen."Skriv gärna något om oroligheterna i Rosengård i Malmö. Jag jobbar på ett vaktbolag och vi utför arbete i Rosengård, just också på Ramels Väg. Dom skickar ofta oss som är blattar till just Ramels Väg för våra bilar (står vaktbolagets namn på dem) brukar bli angripna.Står om oroligheterna på bl.a. Aftonbladet. Vill gärna se vad dina läsare tycker om det. :PTycker själv att det handlar om idioter som helt enkelt inspireras av exempelvis Grekland och bara vill ha kul. Dom tycker det är skojigt att bränna polisbilar och annat skit. Blanda det med fotbollshuliganer + några idiotiska wahhabistiska "imamer" som går på högvarv och börjar prata om jihad osv, så har du oroligheterna i Rosengård i ett nötskal.Sen kommer dom väl gå till media och börja klaga om hur dåligt dom har det i Rosengård och hur sorgligt deras liv är och att dom var tvungna att göra något. Bullshit. Dom har det dåligt i Rosengård för dom själva skiter fullständigt i att göra något. Jag äcklas varje gång jag går dit. Smutsiga kläder, använda babyblöjor, trasor, ja ALLT slängs helt enkelt ut ur balkongerna ner på gårdarna. Papperskorgar, parkeringar, i stort sett allt litet som kan förstöras, förstörs. Sen skrivs graffiti överallt på väggarna. Inte vanlig vacker graffiti med sprayburkar, utan med kritor och annat skit och texterna är oftast: “Fuck the police”, “Momo e bäst” och så vidare. Inget vettigt i stort sett.Dom låter inte ens brevbärare göra sina jobb. Så jävla onödigt. Om dom städar upp lite efter sig och skiter i att slänga sina sopor rakt ut från balkongen så KANSKE deras liv blir lite bättre. Att gå in på Ramels Väg är som att åka tillbaks i tiden. Dom hänger skynken runtom i sina balkonger (mest på nedervåningen) för att ingen ska kunna se in. Persiennerna i många av lägenheterna är ofta mögligt gula och neddragna. Så jävla skygga och hemlighetsfulla dom ska vara. Äckligt är det. Kan ta lite bilder nästa gång jag är där för att visa vad jag menar.Dom har bara sig själva att skylla på för att deras område ser så jävla vidrigt ut. Lite självdisciplin får dom väl för fan ta och ha. Vem gynnas? Jo Sverigedemokraterna. Blir så jävla sur."

2008-12-21 @ 10:07:07
Postat av: thoralf´s ex fru

Vilka idioter!Natasha, du sårar verkligen min manlighet, visst jag kan också döma dig efter några inlägg. Natasha låter som en polsk lättfotad kvinna som vill skaffa vänner via thoralf.Putte, Putte lite har du i din hjärna, jag har kopierat från SACO´s hemsida;

"Du blir medlem i Saco genom att gå med i ett Saco-förbund. Förbunden är expert på din utbildningsbakgrund, ditt jobb och dina yrkesområden. Ta kontakt med ditt förbund för att få veta mer om medlemskapet"Fy fan! Putte! Gå och läs en bok.Hunter, din lilla jägare, vem jagar du?, du verkar ha stora problem. om jag är våldsbenägen? hahah.. du är född för att misslyckas, fel igen. Vad fan är det med dig egentligen, är alla våldsamma? Skaffa inte barn snälla!Thoralf, jag bor i kalmar och du bor i kalmar. Och!! (Oj vad jag blev imponerad, du vet allt) Synd att du bara får berömd från dina ensamma vänner och det är ju jätte många (hahah). kommer du nånstans med dina siffror, dom som skriver här har inne är redan SD-anhängare, du omvänder inga precis... Har du fakta som visar motsatsen?Ohh nej nu kommer personangreppen som kanske stämmer;Du har inte haft en kvinna på länge, vissa börjar tro att du är h###. Eller måste du betala för att få nåt. Hörde att du betalade en, när du var i Indien. Stämmer det?

2008-12-21 @ 11:08:59
Postat av: hunter

@ AFA-representanten."Hunter, din lilla jägare, vem jagar du?, du verkar ha stora problem. om jag är våldsbenägen? hahah.. du är född för att misslyckas, fel igen. Vad fan är det med dig egentligen, är alla våldsamma?Skaffa inte barn snälla!"Det sista borde du ha sagt (!) till dina föräldrar, för du är faktiskt ett av de största misslyckade exemplar som jag någonsin sett skriva på någon blogg. Desperationen i ditt vilda sluggande med att bemöta vad andra skriver, lyser mer och mer igenom och har nu nått en fullkomligt absurd nivå.

2008-12-21 @ 11:48:29
Postat av: HenrikP.

Alla läsare av denna eminenta blogg:

Mata inte trollet! (så självdör det snart).

Ignorans är bästa vapnet mot dessa AFA-ynglingar som inte är torra bakom öronen.

2008-12-21 @ 12:18:52
Postat av: AWSvensson

Ja nu har det hänt, kl 1204 var solen i sitt vändläge, nu går vi mot ljusare tider vad det beträffar solen. Detta visste våra barbariska förfäder för tusentals år sedan, och firade därefter.

2008-12-21 @ 12:19:10
Postat av: Ruskprick

Kanske dags att rensa bort lite inlägg Thoralf. Du kan ju spara ett som exempel bara för att hänvisa till om någon tycker att du är odemokratisk och inte låter alla komma till tals. Exets dravel börjar bli långtradigt, osmakligt samt lite väl barnsligt. Tycker i alla fall jag.

2008-12-21 @ 12:33:31
Postat av: Kalle

Ex frun har passerat lågvattenmärket när det gäller smaklöshet. Nu finns det endast förakt för den konstiga människan som döljer sig bakam signaturen exfrun. Stackars människa.Exfrun sök vård så snart som möjligt om du inte redan är intagen på psyket.2008-12-21 @ 12:46:04
Postat av: Hvid Danske Rasmussen

Hej Sverige !Kan se i også bliver kulturberiget på fuld styrke for tiden .I skulle få jer en Pia Kjærsgaard og droppe den politiske korrekthed og kalde en lort for en lort .Med den fart i har på med at uddele EU-statsborgerskaber bliver vi nok snart nød til at fjerne et stykke af Øresundsbroen og lukker færgeforbindelserne .2008-12-21 @ 12:54:43
Postat av: AWSvensson

Hvid Danske Rasmussen för guds skull låt bli Öresundsbron, någon reträttväg måste vi har.

Dessutom så är det av stor vikt att vi kan lura staten på i varje fall spritskatten. En Carlsberg o Gammel Dansk utan statliga tillsatser smakar förträffligt och gör att man för en gångs skull glömmer dessa lobotomerade politiker som har förrått detta landet. En ny Kalmarunion med Pia Kjærsgaard som unionsdrottning vore en seriös lösning, med en viss herr Thoralf A som framträdande minister.

2008-12-21 @ 13:06:05
Postat av: Thoralf A

Ex fruJag tycker väldigt synd om dig.

Kan du inte berätta lite om dina problem.Det är bara tragiskt att läsa dina kommentarer.

2008-12-21 @ 13:50:55
URL: http://thoralf.se
Postat av: Thoralf´s ex vän

Ja Thoralf det är synd om mig eftersom jag är en kalmarbo som har en granne som heter Thoralf Alfsson.Men du ensamvarg. Du svarade inte på mina frågor? Blev det känsligt? Du kommer nog vägra svara om känner dig rätt.Hunter, är du sen eller? Jag AFA? Du har fortfarande fel. Ska jag vara lika ignorant som du: öhh öhh är du medlem i NSF, är du Nazist, har du blivit mobbad av svartskallar när du var ung,

Skojar du med mig Hunter! Det finns en anledning varför jag skrev så... Sluta ok..!- kan frode Karlsson/kalle/AwSvensson/Ruskprick/Hunter/HenrikP vara samma person???passerat lågvattenmärket?, jag härmar er!

2008-12-21 @ 14:34:52
Postat av: Thoralf A

Ex fru, du är inte min granne. Mina grannar känner jag, så kom inte med några mer lögner.Men det är ju lätt att komma med lögner när man är anonym. Jo, jag tycker synd om dig än mer efter senaste inlägget som visar att du inte har en aning vem jag är.Det är fegt och ynkligt av dig att skriva anonymt. Har du ingen stolthet och stake i dig så att du vågar stå för det du häver ur dig.En tragisk liten ynkrygg är vad du är. Nu är väl risken stor att du slänger in en gatsten genom mitt fönster som du och dina kompisar brukar göra när argumenten tagit slut.2008-12-21 @ 14:53:36
URL: http://thoralf.se
Postat av: Hellgate

Men om det ligger en sanning i det hon säger då Thoralf att du inhandlat "tjänster" av kvinnor. Då vill vi läsa att du tar tag i detta, antingen för du förneka, vilket jag hoppas på. Annars så kommer jag iallafall nu gå omkring att tro på att du köper sådana tjänster. Inte för att jag vill tro på rykten eller leva efter fördomar. Men du har ju visat mig den rätta vägen, at fördomar och rykten ska tros på.Så nu måste jag ju tro på detta. Sen så är det inte första gången detta kommer upp. Senast jag var på Lilla puben, då du var där, så pratades det även om detta. Så det verkar ligga en uns sanning i det, vilket vore djupt tragist.

2008-12-21 @ 14:54:41
Postat av: frode Karlsson/kalle/AwSvensson/Ruskprick/Hunter/HenrikP

Javisst är det så , smart grabben.

2008-12-21 @ 14:54:45
Postat av: Thoralf A

Sorry HellgateFör att få komma in på Lilla puben måste du ha uppnåt vuxen ålder.

2008-12-21 @ 15:03:00
URL: http://thoralf.se
Postat av: Anonym

Känns som om du vill undvika ämnet om huruvida du inhandlat tjänster som det antyds om.Så jag med andra kommer att ta för givet att så är saken nu. Tack för det.

Vad gäller min ålder, så är den laglig för Lilla puben. Du och jag har setts där ett flertal gånger, och för kankse sex månader så bjöd jag till och med farbrorn på öl där. Kan ge dig lite hjälp på vägen. Känns namnet Per igen?

2008-12-21 @ 15:09:09
Postat av: Westerbotten

offtopic: din blogg har egentligen alldeles för låga besökssiffror i förhållande till sitt eminenta innehåll.Du har tidigare skrivit om att göra tidningsreklam... Du kanske skulle göra en liten tidningsannons som du sen låter eventuellt intresserade själva köpa plats för i den tidning de vill?

2008-12-21 @ 15:22:49
Postat av: Thoralf A

PerDet är så många som bjudit mig på öl på Lilla puben som tack för att jag tar upp SD:s frågor i politiken att jag inte kan komma ihåg alla. Alla som känner vet för övrigt hur det står till med min moral så det räcker som svar.Du däremot verkar vara en riktig hycklare som först bjuder på öl och sedan kastar skit bakom ryggen anonymt. Sådana personer har jag fått lära mig att man skall hålla på behörigt avstånd.

2008-12-21 @ 15:26:55
URL: http://thoralf.se
Postat av: Thoralf A

WesterbottenTror du verkligen att det skulle fungera i så fall skall jag ordna det omgående.Vi har haft annonser i den lokala Kalmarposten (70 000 hushåll) de senaste ca 7 veckorna. Under samma tid har antalet besökare/vecka ökat med närmare 1000 så det har gjort mycket nytta verkar det som.

2008-12-21 @ 15:30:44
URL: http://thoralf.se
Postat av: frode Karlsson/kalle/AwSvensson/Ruskprick/Hunter/HenrikP

guilt by association, vanligt bland pk-drevet

2008-12-21 @ 15:34:17
Postat av: Martin Isaksson

Hej måste säga att det var bra att belysa anhörghets invandringen som bevisligen kostar mer än det smakar för oss vanliga människor.Sen var det ju kul att läsa det om rosengård för det stämmer verkligen. samma när jag bodde på koppargården i Landskrona bara skit och soppo röveralt. ett måste för historiker som vill veta hur man bodde för i tiden när pesten härjade och andra sjukdommar frodades när folk kastade ut sopor och avföring på gatorna.extra kul är det att denna blogg innehåller så mkt fakta att extrimisterna verkligen har gått i gång på att förstöra med fjortis inlägg utan fakta och bara personlig påhopp, visst det är lätt att kalla folk ignoranta och elaka men backa gärna upp det med fakta om vad som är så ignorant och elakt.men detta är för mkt för dessa internet troll,

spela lite CS och WOW istället.

2008-12-21 @ 15:49:03
Postat av: thoralf´s ex vän

Ja ja! Thoralf du är en ängel, du är sån fin karl. Nej du är prickfri!

Sakta men säkert kommer jag avslöja vad du går för..Tyck synd om mig, men jag har inte hela kommunledningen som tycker synd om mig din ensamvarg.. Lilla puben? trodde inte du tyckte om greker? Jag känner hela kalmar så snacka skit. Dubbelmoral ? tycker du om invandrare som har stannat mer än 20 år? allt eller inget din ensam varg? Du tycker om greker som fuskar? Kan tänka mig att du ger honom dricks också...Du har fortfarande inte svarat på mina frågor??

2008-12-21 @ 16:22:52
Postat av: Thoralf A

ex vänFotis på Lilla puben är ett föredömme när det gäller assimilering i det svenska samhället och jag ger gärna dricks till Fotis och hans personal. Sedan driver han också stans bästa pub och det gör inte saken sämre, även maten är både god och prisvärd i jämförelse med t.ex. Harrys.Om jag förstår det rätt så anklagar du Fotis för att fuska det tror jag inte att han skulle bli särskilt glad över att höra men det vågar du väl inte säga till honom öga mot öga.Du är välkommen att avslöja mig och jag tror att många av mina läsare också väntar på nästa avslöjande från dig, min anonyme vän.

2008-12-21 @ 16:57:10
URL: http://thoralf.se
Postat av: Jorma Lindgren

Haha...rätt skoj att läsa AFA packets inlägg...3 emot miljoner osv. Hörrödu AFA pack...f´låt "ex frun" upp till bevis för din kaxighet som endast består vid din trånga värld bakom en monitor.

2008-12-21 @ 17:10:03
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: hunter

@ Martin"Extra kul är det att denna blogg innehåller så mkt fakta att extrimisterna verkligen har gått i gång på att förstöra med fjortis inlägg utan fakta och bara personlig påhopp, visst det är lätt att kalla folk ignoranta och elaka men backa gärna upp det med fakta om vad som är så ignorant och elakt."Helt korrekt sammanfattat. Tyvärr tror jag åtskilliga vettiga personer blir irriterade över dessa plumpna och vulgära kommentarer, som levereras av samhällets bottenskikt, och som drar sig för att fortsättningsvis besöka bloggen. T.ex. Natasha tackade för sig, men förhoppningsvis enbart tillfälligt. Tror att det är dags för någon form av förändring av bloggen?

2008-12-21 @ 17:18:24
Postat av: Anonym

Sådär ja nu är "thoralf´s ex fru", "thoralf´s ex vän", Hellgate, samtliga alias Daniel igång och svarar på sina egna inlägg igen! :-)Du kanske skulle söka en statistroll som en folkmassa!

2008-12-21 @ 17:27:11
Postat av: Peter

@ AFA-representantenVem bryr sig om vad du tycker och tror, din lille "bär särk".P.S. Är dock lite smickrad över att AFA har stulit mitt namn Peter i denna eminenta blog. Detta kan ju bara betyda att det jag skrivit tidigare har gjort ont i er AFA själ. T.ex. så var det bl.a. jag som gjorde följande inlägg:"Postat av: Peter@magnus: "...Jag finner antisovjetism ganska irrelevant i sammanhanget eftersom det handlade om en minnesdemonstration för nazismens offer..."Vänstern är makalös! 364 dagar om året så attackerar man Israel och judarna med illa dåld antisemitism, för att sedan delta i en demonstration för nazismens offer! Fy Fan vilka hycklare vänstern är, dessa demokratins dödgrävare!

2008-11-11 @ 01:29:46"Se: http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/november/hycklerivanstern.html

Postat av: Martin Isaksson

Har faktiskt aldrig stött på folk som har en sån snäv världsåskådning som AFA som inte ens verkar förstå vilka personer de är allierade med.tex de på töntarna på rosengård som kommer att bli de första som spetsas på de islamistiska stormtruppernas svärd så fort de får någon riktigt makt.Helt insnöade och bara pratar i floskler och citat ur karl marx böcker. (trotts att de inte ens läst mer än baksidan.)

2008-12-21 @ 17:36:04
Postat av: s-e karlsson

Är det bara jag av alla som kommenterar på den här bloggen som har pension ? Har ännu inte sett någon kommentar på vad jag har skrivit om at "bromsen " på pensionerna ska slås till !

Kan det vara så tokigt att de som har pension inte bryr sej ??

Mvh S-E Karlsson.

2008-12-21 @ 17:41:37
Postat av: Magne

Apropå någonting helt annat/Då har jag stekt ett stort lass med härliga Svenska köttbullar. Häromdagen la jag in den kanske mest Svenska delikatessen nämligen löksill. Stackars alla multikultidyrkare som inte kan äta detta godis utan att vara hycklare. För det är ju deras egna retorik fast omvänd att Sverigedemokrater inte kan äta pizza eller kebab för då är dom hycklare. Trevligt julbord det blir hemma hos Måna och C/O hehe.Det var allt från mig.

2008-12-21 @ 17:44:27
Postat av: Putte

s-e karlsson, jag har långt kvar till pension om det finns några pengar kvar alls då, men jag förstår din upprördhet över "bromsen".

2008-12-21 @ 17:53:18
Postat av: Peter

Jag har ingenting med AFA att göra, jag sympatiserar lite lite med dem som med er nasister.@Martin Isaksson precis som ni nasisterAngående svenska delikatesser, så existerar nästan ingenting sådant som "svensk" mat, i stort sett allting vi äter kommer från andra kulturer!

2008-12-21 @ 17:55:11
Postat av: D Puddingfjäll

I och för sig kan det vara så att ”ex fru” är i behov av vård och kanske även ett madrasserat rum, men hans skriverier andas desperation över Thoralfs och sverigedemokraternas framgångar I själva verket är ”ex frus” skriverier i sin patologiska vedervärdighet en dåres sluga sätt att se till att komma så långt bort från ämnet som möjligt är.

Men, som antytts, får vi inte glömma att extrema rörelser med förkärlek rekryterar sina förtrupper på dårhus och det är nog där EX fru hör hemma.

2008-12-21 @ 18:03:24
Postat av: Ruskprick

Jag känner för er pensionärer herr Karlsson. Själv sparar jag frenetiskt så jag kan köpa mig lite Hirschbröd att gnaga på mellan passen i blygruvan då dom skickat mig till Kolymas land på ålders höst.

2008-12-21 @ 18:06:49
Postat av: Peter den förste

Ok Peter, även om jag var först med att använda namnet så kan jag avstå detta till dig; Kallar mig hädanefter: Peter den förste.@Peter

En fråga till dig som jag hoppas du kan besvara: Är du svensk?2008-12-21 @ 18:18:01
Postat av: Putte

"Angående svenska delikatesser, så existerar nästan ingenting sådant som "svensk" mat, i stort sett allting vi äter kommer från andra kulturer!"

Tror de svenskarna levde på luft innan massinvandringen satte igång?Nu snackar du skit igen Peter=Daniel,ex-frun och visar din okunskap. Hjärntvättad i skolan kan jag förstå.

2008-12-21 @ 18:18:42
Postat av: Ruskrick

Nu har trollet varit inne här och tjattrat och underhållt oss i 18,5 timmar. Ska bli intressant och se om han klarar 20-gränsen. Heja!

2008-12-21 @ 18:18:59
Postat av: Peter

@Peter IDet beror på vad du menar med svensk, men jag har inte vad jag vet några släktingar som är invandrare åtminstone sen början på 1800-talet.Jag har dock väldigt svårt att se skillnaden på en person som har svenskt medborgarskap men är född i Irak och en person som har svenskt medborgarskap och är född i Sverige.

2008-12-21 @ 18:26:56
Postat av: Peter

@Putte

Jag heter Peter och ingenting annat, vad det gäller svensk mat, så skulle jag då vilja att du ger mej ett par exempel på vad du räknar som "svensk mat" och vad du baserar själva svenskheten i den maträtten på.

2008-12-21 @ 18:28:17
Postat av: Peter den förste

@Peter"Det beror på vad du menar med svensk, men jag har inte vad jag vet några släktingar som är invandrare åtminstone sen början på 1800-talet." Nåväl, det är nog inte många av oss andra som har mer kunskap om vårt ursprung än du, så du får väl anses vara svensk.Med tanke på vad du tidigare sade: "Angående svenska delikatesser, så existerar nästan ingenting sådant som "svensk" mat, i stort sett allting vi äter kommer från andra kulturer!" Så borde du ganska enkelt kunna räkna upp de få rätter som är svenska?

2008-12-21 @ 18:36:10
Postat av: Putte

Näe, det kan du få i uppdrag att göra själv. Det var ju du som kom med påståendet att det nästan inte finns någon svensk mat.

2008-12-21 @ 18:36:23
Postat av: Thoralf´s ex vän

Hahaha.. AFA och stenkastare hahah...ni har fortfarande fel mina damer!!Vem fan skrev det här:

"Sådär ja nu är "thoralf´s ex fru", "thoralf´s ex vän", Hellgate, samtliga alias Daniel igång och svarar på sina egna inlägg igen! :-)Du kanske skulle söka en statistroll som en folkmassa!"hahah så mycket skitsnack. och ni har en person som är frode Karlsson/kalle/AwSvensson/Ruskprick/Hunter/HenrikP! så mycket skitsnack. Prata med ensamvargen det ju inte samma IP-adress!Thoralf, vilka fler invandrare kramar du i kalmar? Ska fråga fotios vad tycker om dig. Varför ska han var din vän medans andra som du vill kicka inte får chansen! Alla är inte mördare och tjuvar! Förklara dig din ensamvarg!!!OCH DU HAR FORTFARANDE INTE SVARAT PÅ MIN FRÅGA! Vad är det med dig? Rädd för frågor?

2008-12-21 @ 18:41:53
Postat av: Kalle

>S.E. karlsson

Pensionärerna måste ha ett litet helsike i välfärdstaten sverige av idag.Nu kommer den avskydda bromsen att slå till. pensionerna dras ned. På 90-talet stal politikerna 250 MILJARDER av pensionsfonderna. pengar som pensionärerna betalat in via arbetsgivaravgifterna (lönen).Förre statsministern Persson lovade dyrt och heligt att pangarna skulle betalas tillbaka när det gick bra för sverige igen. Det har gått bra för sverige flera gånger senare utan att pengarna betalats tillbaka till pensionärerna. Hade de betalats tillbaka hade vi sluppit denna broms.Pengarna gick till statsfinanserna. De gick till invandrarna via staten. Pensionärerna har ingen röst eller förståelse i svenska riksdagen som kan rätta till pensionerna.Det skall endast vara ungdommar i riksdagen numer. Helt utan erfarenhet av ett långt liv eller har den minsta tanke på pensioner. In med lite äldre vita män i riksdagen så det blir ordning på den lekstugan.Nu går det också knackigt med ekonomin för karolinska sjukhuset och pensinärerna börjar undra om hur skall det nu gå med sjukvården för de äldre. Illegala invandrare får ju vård till en billigare peng än de svenska skattebetalande pensionärerna.Till råga på allt så får pensionärerna betala en extra ålderskatt när de uppnåt pensionsåldern. Sverige är det enda land i hela världen som straffbeskattar pensionärer. När pensionärerna tänkt åtnjuta sitt otium så stjäls den av den svenska ruttna saten.I sverige verkar invandrarnas väl och vä vara viktigare än pensionärernas!!!Så går det när politikerna får alldeles för mycket pengar att spendera ur statskassan.KRÄV ATT STÖLDEN UR PENSIONSKASSAN BETALAS TILLBAKA.

Kräv det av din lokala polotiker så får du se en riktig mask kräla utan det minsta svar. Alla partier är av samma skrot och korn i det fallet.Ta hit invandrare som tär på välfärden går bra men göra något för de svenska pensionärerna går inte bra!!!Sprid ut det i Europa hur vansining den svenska pensionspolitiken är!!!2008-12-21 @ 18:42:42
Postat av: Peter

@Putte, varför skulle jag vilja göra det!?Ni är patetiska, obildade, infantila och ni förtjänar inte att leva i detta land. Ni smutsar ner den svenska flaggan och vårt vackra land med er ointelligenta barnskoleretorik. Om ni åtminståne kunde basera era sekteristiska irrläror på vettig rund, utan påhittade fakta så skulle ni kanske plats på en verklig scen. Men nej, ni är precis lika bombade som stenkastande AFA-aktivister! Ni är skrattretande och ni har ingen rätt att kalla er för svenskar, ni borde skämmas.att tro på nasism är ungefär lika intelligent som att tro på att jorden är platt!

2008-12-21 @ 18:49:21
Postat av: Peter

@Kallae

"Pengarna gick till statsfinanserna. De gick till invandrarna via staten. Pensionärerna har ingen röst eller förståelse i svenska riksdagen som kan rätta till pensionerna."HAHAHHAHAHAHAHAHAH GAPSKRATT! hohoho hahaha

2008-12-21 @ 18:50:42
Postat av: Frode Karlsson

1) Thoralf har säkerligen en tanke med att inte bara "deleta" alla knasinlägg! Hårda debatter i sak har förts här tidigare - så intet nytt under solen, alltså, även det bara är trams nu!2) Det är tydligt att afa-dackebygden eller dylikt är på gång! Låt de kåta småyngeln nojsa litet. Vi tar dem på slutet!3) Pensioner! Yes! Men var inte det litet off.topic? ATP var ett löjligt kedjebrev instiftat av sossarnas Erlander! Hoppas bara att han finns i helvetets nedre regioner. Persson tillhör samma elit som för bara några år sedan snodde 250 miljarder ur ATPn! Trist! Känn er blåsta alla ni som röstat på sossarna genom åren! Sent skall syndaren vakna säger en gammal moderat, så ta SD nästa gång vid valurnan som jag gjort!4) Vi vet alla att Thoralfs bloggs läses mangrannt i regeringskansliet, så tänk litet på vad ni skriver! Adressen är tydlig för oss alla som inte utgör vänsterdrägget afa etc etc etc plus alla jävla bokstäver!

2008-12-21 @ 18:58:42
Postat av: Thoralf A

Ex vänMin käre lille vän det är dags för dig att gå och lägga dig.

Du har inte förstått särskilt mycket av vad jag skriver på denna blogg. Det finns väldigt många invandrare som sympatiserar med sd:s politik och det gäller även Kalmar med omnejd.

Många av dessa har flytt undan diktaturer, kommunister eller islamister och jag kan lova dig att de är än mer kritiska än vad jag är på min blogg.

Jag träffade för några veckor sedan en person vars föräldrar flydde från Iran. Det var mycket intressant att höra hans berättelser och hans farhågor inför bland annat EU och Turkiets eventuella medlemsskap och vad det kommer innebära för Sverige och västeuropa.

Han är för övrigt också nybliven medlem i Sverigedemokraterna då han anser att vi är det enda partiet som som tar hoten från islam på allvar.Jag har även fått tips från greker i Kalmar hur vi skall marknadsföra oss i stan för att bli större. Så vi har även många sympatisörer bland grekerna som kom till Sverige på 60 och 70-talet.Så "ex vän" det är snarare så att jag blir kramad av många invandrare som delar mina åsikter.

2008-12-21 @ 18:58:57
URL: http://thoralf.se
Postat av: Thoralf´s ex vän

Peter, dom kommer aldrig fatta viken.Och hörru ni, jag och Peter är inte samma person.

Jag ska kanske repetera det? Jag och Peter är inte samma person! En gång till?Och hörru ni, jag och Peter ÄR inte AFA, socialfall eller kommunister! Ska jag repetera det igen?Det hjälper inte ändå..

2008-12-21 @ 18:59:23
Postat av: Frode Karlsson

Thoralf!Jag har sagt det tidigare och kan upprepa det en gång till apropos Lilla Pubben etc. - det är en jävla skillnaden mellan Europas bröder och systrar och alla muslimer! Där går skiljelinjen som är oerhört skarp!

2008-12-21 @ 19:06:19
Postat av: Ruskprick

Aha dom kör i skift.* Då blir det tufft för Thoralfs ex (som inte haft vett att gå och lägga sig)när han om några timmar ska lösa av Peter som nyss gick upp. Dom är för stolliga dom där vänsterextremeteterna.

2008-12-21 @ 19:13:17
Postat av: Kalle

Peter>

Hoppas du skrattar lika gott när vi blir pensionärer. Det är långt dit men kom ihåg att du hånskrattde. Har det hänt en gång att pensionärernas pension stals kan det hända igen eftersom det gick utan protester senaste gången.GOD JUL till alla er andra Hohohohoho

2008-12-21 @ 19:15:49
Postat av: AWSvensson

Ett tips på en svensk maträtt, Kebabpizza med vitkålsallad och julmust.

2008-12-21 @ 19:18:49
Postat av: Tore

"s-e karlsson", jag har varit pensionär en tid,

dock har jag inte de bekymmer som 800.000 fattig-

pensionärer drabbats av. Jag brukar ofta skriva

om det "ruffleri", som vi betalat en längre tid

till. Att det nu varnas för att "bromsen" slår

till, under 2010, valåret, visar hur än en gång

svenska folket och skattebetalarna åter får betala

för politikernas bedrägeri. Inledningen på detta,

från 1960 med ATP införandet, har jag ganska grundligt redovisat nyligen i "KL-blogg", där politikernas intresse inte varit folkets, utan att "smörja folket" med allehanda bidrag (S), samt att genomföra ett inträde till en EU UNION, samt att införa en gemensam valuta. Att tukta ett folk, är att ljuga om sina förehavanden!

Att säga sanningen, är att folket gör revolution!

Dessutom kan man undra, varför Sveriges naturtill-

gångar såldes ut 1992, om inte detta var för att

förbereda ett inträde till 1994!?

Att ATP var på undergång redan 1990, visar hur änkepensionerna togs bort, utom för de, som redan

erhöll detta! Dessutom från 1997 "inkomstbeprövades

dessa", och vi erhöll ett antal fattigpensionärer

i denna kategori. Vilka var det då, som ville dölja

och förändra pensionssystemets rufflerier ända se-

dan ATP infördes? Just det: (S)lödderpartiet!

Vilka var det om ville att Sverige skulle ingå i

den Europeiska Unionen? Just det: de bogerliga!

Sannolikt hade de märkt det pågående musslandet

med ATP pengarna, och för att komma ur detta, var

endast en planläggning för ett nytt pensionssystem.

Tro inget annat än, att även detta kommer att möta

samma öde som ATP gjorde! Så länge det kommer att fortgå, med "plockandet" ur nuvarande pensions-

system, med försörjande av folk som aldrig har eller kommer att betala till detta system. Detta är

något liknande urholkning, som rådde ur ATP sedan

starten 1960, och som gjorde att ATP "konkursade"!

Om pensionärerna börjar "tänka"! har de alla möjligheter till att bestämma "hur de vill ha det"

till valet 2010. Sd partiledare Jimmie Åkesson har

i sitt veckobrev v49 påpekat, att de 250(258) miljader som "lånades" ur ATP, på något sätt skulle komma pensionärerna tillgodo!

Jag själv har betalat 10 % av min lön sedan 1960, har nästan 40 arbetsamma år sedan införandet av ATP, men ändå år jag bara 75 % av den faställda tiden i ATP, och 25 % av det nya.

Så länge "folket" ej märker svindlandet, fortsätter

också detta, oberoende partibyten i regering.

Rösta därför på Sverigedemokraterna 2010, sprid ut

informationen till alla pensionärer, så kommer också dessa 800.000 fattiga att gå en varmare tid

tillmötes!...

2008-12-21 @ 19:20:58
Postat av: Frode Karlsson

Tore! Rent skitsnack att blanda ihop det svenska pensionssystemet med EU! Det förra hade skitit sig fullständigt redan vid dess införande 1960!

2008-12-21 @ 19:34:15
Postat av: Frode Karlsson

Tore! Har du aldrig deltagit i ett kedjebrev? Då gäller det att vara först! Dessutom var det inte blatteinvandringen som var dagens slinga?

2008-12-21 @ 19:38:16
Postat av: s-e karlsson

Kalle !

Tack för ditt inlägg , det kändes verkligen "gött" ! Hoppas du får skön julhelg !

Mvh S-E Karlsson .

2008-12-21 @ 20:08:33
Postat av: Martin Isaksson

Hmm Nasister ? tror du menar Nazister. vilken av SD åsikter är Nazistiska ???? kom med ett svar tack (ironi då de inte svarat på något annat hittils) kan öppet säga att Islam är de nya Nazisterna, förstår att den som skriver att alla SD är outbildade, inte heller var med på historia lektionen i skolan kolla på vad Islam håller på med och jämför det med vad NAPD partiet höll på med i slutet på 20talet samt början av 30talet.

så set du nog en kedja med likheter.tror inte det finns en enda Nazist inom SD de är inte välkommna i ett fakta och sannings baserat parti.jaja ska sluta mata trollet och imorgon ska jag prata med lite flera invandrare av 1a och 2a generationen som kommer rösta på SD nästa val.då de växt ut en hjärna att resonera med istället för att blunda för verkligheten.

2008-12-21 @ 20:34:25
Postat av: s-e karlsson

Egentligen så "gnäller" jag inte för egen del jag tror att både hustrun och jag kommer att överleva , men dom som bara har grundpension tror jag det blir svårt för det är inte säkert att det alltid utgår bostadsbidrag !

Men vi måste ju i alla lägen tänka först på invandrarna så det inte blir synd om dom , det är ju dom som ska rädda våra pensioner sägs det !?!?Tack för alla kommentarer!

Mvh S-E Karlsson .

2008-12-21 @ 20:54:15
Postat av: Anonym

2008-12-21 @ 20:55:40
Postat av: Martin Isaksson

en bra sak är ju att de fredliga protester (enligt moskens imam) på rosengård garanterat har gett SD minst 30000nya röster enbart i de bostadsområden som ligger runt rosengård. i det område min mormor och morfar bor i 1500m från rosengård så gick det från kanske 15% SD till minst 75-80% SD röster.

det är inte så kul att vara så PK som de varit i de områdena nu när man ser eldhärdarna på avstånd.

2008-12-21 @ 21:40:47
Postat av: Kalle

Tack detsamma S.E. Karlsson.Anhöriginvandring är inte bara människor som kommer hit i arbetsför ålder. Människor som ännu ar aktiva kommer att leva resten av livet på bidrag från svenska staen. S.k. Honungsregn.Se bara på rosengårdsbefolkningen där de flesta är muslimska invandrare.

95 procent av rosengårdsbefolkningen är arbetslös och lever på bidrag. Sverige är tokigt generös.Sedan har vi de anhöriga som uppnått pensionärsåldern och inte gjort en släng mer för sverige än att hålla ut tiggarhanden och kräva pension i sverige. Varför kommer de hit???

Varför betalar svenska staten deras pension??? Ibland kan den vara högre än vad en svensk fattigpensionärer erhåller i pension.Är det rättvist??? I helsicke heller!!!Politikerna delar ut både stulna pengar från pensionfonderna och skattepengar som inte är deras på något sätt utan bara betalar ut vår välfärd till färmlingar. Till vad??? Brända bilar i rosengård, hovsjö, ronna och flera ställen. För att nämna några brott.Detta snack om att de skall hjälpa oss på ålderns höst. Är kvalificerat struntprat. Redan idag KRÄVER olika nationaliteter i sverige att de skall ha personal på just SITT hemspråk på ålderdomshemmet. På sitt eget språk!!! i sverige!!! Snacka om kravmaskiner.Skulle en svensk begära etniska svenskar på sitt ålderdomshem får han svaret.

-Är du rasist eller håll käften. Svensken får inte begära klanderfri svenska varken i vården eller någon annanstans. Hör bara på radion där de borde kräva oklanderlig svenska vid anställning där blir det mer och mer utländsk dialekt så man knappt förstår vad dessa utlänningar i radion säger. Det är även ett svek mot de invandrare som vill lära sig bra svenska via radion.Brukar stänga av radion eftersom jag inte kan förstå vad dessa utlänningar säger i radion!!!2008-12-21 @ 21:55:35
Postat av: Martin Isaksson

Bra skrivet kalle. så sjukt att detta du säger stämmer till 100% vill man ha svensktalande personal så är man ju rasist och trångsynt,

har sett på dylika åldersdoms hem (när jag körde lite extra som taxi chaffis och körde sjukresor och dylikt) att de vårdarna som vårdar en äldre svensk på sin ålders höst endast pratar något främande språk (tror det var persiska då en kamrat till mig pratar det så jag har snappat upp några användbara ord därifrån) kul att vara senior och skötarna endast pratar ett främande språk med varandra och endast den ene kan prata svenska på en 5årings nivå, kul när man kör dessa i 20mil till lundsuniversitetssjukhus. fy fan säger jag bara. hårdhänta som fan är de också mot de gamla, det är ju så att jag försöker prata med de gamla så de inte känner sig helt ensamma,2008-12-21 @ 22:31:17
Postat av: thoralf´s ex fru

Thoralf, vad håller du på med?

VADÅ OCH DINA INVANDRARVÄNNER!!?

Du får in inlägg från folk (nästan varje dag) som hatar greker, iranier och till med 4:e generationens invandrare. Och du gör ingenting!Ska förklara en gång till dig din ensamvarg! Du har folk här inne som spottar på dina så kallade invandrarvänner, men du agerar inte eller försöker inte ens. Din rädda gris, varför säger du inte var du står för??Nu sjönk du ännu mer! Hoppas dina så kallade vänner läser detta just nu.Jag ska säga vad jag står för!

Jag vill ,> ha en strängare flyktningspolitik

> att kriminella ska utvisas på ett effektivt sätt, man får ändra lagstiftningen helt enkelt

> ett bättre skydd för pensionärer

> ett bättre skolsystem

> införa nya inriktningar inom SKVDu verkar ju inte vilja svara på min fråga som jag ställde för flera timmar sen! Vad har hänt? Är du upptagen med dina ex fruar?

2008-12-21 @ 23:28:31
Postat av: Ruskprick

Själv var jag på Kreta i våras och blev så himla förtjust i Grekerna. Vilket trevligt och ödmjukt folk. Otroligt! Bättre än Svenskarna och inte en kvinnodiskriminerande slöja så långt ögat nådde. Dock såg jag några tiggande romer som drog ner betyget. Annars var allt super och jag funderar på att åka dit igen och igen. Ledsen att göra dig besviken Daniel. Men vad är din bästa semestertripp? Och då menar jag inte "tripperna" du brukar göra med Peter i hans lägenhet.

2008-12-21 @ 23:43:46
Postat av: thoralf´s ex fru

Jag står för vad jag säger,

Jag känner hela norrliden, till och med min bästa vän är invandrare. Men jag avskyr när dessa personer här inne spottar på alla som sköter sig.

2008-12-21 @ 23:44:21
Postat av: thoralf´s ex fru

Ruskprick, vadå jag och peter jobbar i skift?

Runkpick du är rolig..

Runkprick, Kreta? Vad du var världserfaren! jävla nolla!2008-12-22 @ 00:02:12
Postat av: Ruskprick

Med andra ord en rolig nolla. Tack, tack så mycket. Jag har varit på Seychellerna också men det tar jag en annan gång eftersom det är tid att du går och lägger dig nu så du orkar att afa dig hela dan imorgon också.

2008-12-22 @ 00:06:14
Postat av: Runkpick

Åhh jag blir såå förgrymmad när du retas genom att ändra på mitt namn. Attans så himla arg jag blir. Ruskprick blev Runkpick fantastiskt så finurlig du blir så här fram på småtimmarna då du annars brukar vara ute och kasta in rutor på gamla pensionärers bilar eller invaliders fönsterrutor.

2008-12-22 @ 00:16:39
Postat av: thoralf´s ex fru

Lilla Ruskprick, ge upp din sjuke jävel!

2008-12-22 @ 00:29:56
Postat av: Tore

"Frode"! du skriver som du har intelligens! och tillhör den sällsamma skara, som vilseletts av beslutsfattarna till ATP och dess haveri!

Redan från 1960, när ATP infördes, visade det tidigt att regeringen (S) vanskötte ATP!AP-fonden användes av socialdemokraterna för att lösa akuta politiska problem.

Man lät fonden subventionera bostadsbyggandet,

subventioner som hamnade i fickorna på fastighets-

ägarna.

Fonden ålades att köpa oförmånliga lågränteobliga-

tioner, för att subventionera regeringens upplåning.

Den användes för att subventionera de svenska stor-

företagens kapitalanskaffing, suventioner som till

slut hamnade i aktieägarnas fickor.

Partiet (S) utnyttjade ATP för att värva röster,

genom att dela ut ATP-pension till nya grupper som

inte betalade ATP-avgifterna (10 %).

Studier, vård av barn, arbetslöshetsersättning,

socialbidrag och sjukpenning, gav pension utan avgift.

För att hålla LO på gott humör, ändrade social-

demokraterna reglerna så att arbetslösa fick ATP-

pension istället för arbetslöshetsstöd. På det

sättet kunde LO hålla nere sina fackavgifter.

Under loppet av 30 år (1990), efter beslutet om

ATP, hade systemet ändrats från ett pensionssystem till ett system som också skulle subventionera

statens lån, subventionera bostäder, ge bidrag till

kommuner och storföretag samt subventionera facket.Om du räknar ut, vad 10 % av lönen skulle ge under

30 år (1990), och därtill de märkliga turer, änke-

pensionen, Göran Perssons "lån" på 258 miljader,

Bosse Ringholms tjuveri på 100 miljader samt de resterande runt 300 miljader som tillfördes "statskassan"!Att jag nämnde EU i sammanhanget, är också ett

välkänt bedrägeri, där också folket vilseletts,

inte bara under valet utan fortfarande pågående.

Jag ser dig som en naiv person utan öppna ögon.

Det där med kedjebrev, var ett allmänt uttryck

av de som var missgynnade, och av de som "beslutade

om det nya pensionssystemet!...

2008-12-22 @ 02:26:57
Postat av: Putte

Nu fick vi klart besked av Peter-Daniel;"ni förtjänar inte att leva i detta land"Men om du skulle kasta ut alla ur landet som tycker som vi, vilka skulle då försörja dina importerades snyltgäster? Det finns åtskilliga undersökningar som visa att en majoritet av svenska folket inte vill ha massinvandring. De vill inte ha det nu, de har aldrig velat ha det och kommer troligen aldrig vilja ha det.Tänk om dena svenska majoritet lämnade landet, då kanske du var tvungenm att skaffa dig ett jobb Peter-Daniel, fast billigast för svenska löntagare och pensionärer vore om du och de som tycker som du, tog med era snyltare och flyttade till deras hemländer och lärde dom det multikulturella samhällets höga värden.

2008-12-22 @ 05:24:28
Postat av: Daniel och massa andra roliga namn

Hahahaha ne pojkar små. Det är verkligen inte jag som varit inne här, förutom för det som är skrivet under Hellgate. Att ni får det till att det skulle vara samma människa, haha Det visar ju bara på er otroliga dumhet.Go jul på er, nassar, grisar å människohatare. Hoppas tomten kommer till er, trots att ni inte är snälla..

/Daniel (Ej AFADaniel)

2008-12-22 @ 06:11:14
Postat av: s-e karlsson

Inlägget 06:11:14 verkar totalt helsnurrigt ! Ett gott råd ring omedelbart till sjukvårdsupplysningen , så du får omedelbar hjälp !

S-E Karlsson

2008-12-22 @ 09:01:05
Postat av: Martin Isaksson

Synd att de har internet på sinnessjukhusen i sverige det ses ju tydligt på inlägget postat 06.11.14. PS man kan inte dricka etanolen de säljer på mackar visst det är sprit men inte sån man kan dricka antar att det nåt sånt som denne har missförståt.nä nu ska jag dra till jobbet ialla fall innan jag får sparken till förmån för en som arbetskraftsinvandrat från botsvana och således får 75% i sänkt arbetsgivar avgift i 2-3år.2008-12-22 @ 09:11:00
Postat av: Stefan K

Thoralf ställer en lite felformulerad fråga i texten ovan.

"Vilka ska försörja de 33 000 anhöriga som fått uppehållstillstånd"?

Frågan är lätt att besvara, då det är vi skattebetalare som får göra det, vare sig vi vill eller ej. frågan borde istället lyda:

"Vilka ska försörja oss svenskar när allt mer av våra intjänade pengar går till att försörja nyanlända"?

Jag vet inte hur det ser ut nu, men för bara två år sedan var det endast två länder inom EU som inte ställde ett försörjningskrav på invandrare som vill ha hit sina anhöriga, Sverige och Belgien. Om det är likadant nu ska jag låta vara osagt, men det kan förklara siffrorna ovan.

2008-12-22 @ 10:18:33
Postat av: Kalle

>Martin IsakssonTack för att du uppskattar vad jag skriver och tänker på denna blogg.2008-12-22 @ 10:36:10
Postat av: Martin Isaksson

Kalle inga problem när någon skriver saningen så ska det upmuntras.tillskilnad från AFA och dylika troll så har den öveväldigande majoriten av SD anhängare fått se baksidan av kulturberikningen, dvs i verkliga livet fått upleva denna hederskultur vi fått.inte bara suttit i ett rosa hasch skimmer diskuterats mänskliga rättigheter allas jämlikhet

oftast så har dessa som bara sväljer all skit som media och kulturberikarna säger då de själva haft det mkt bra och bekymmerslöst i livet men de tycker nog att de själva haft det mkt svårt.denna generationen som mina små barn är i kommer bli den första generationen som kommer ha de sämmre ställt och sämmre framtidsutsikter inför framtiden än vad föregående generation haft. vi har i mångt och mycket kultur berikningen att tacka för detta.detta baserar jag än en gång till skilnad från trollen på verkliga livet.

2008-12-22 @ 11:05:12
Postat av: Frode Karlsson

Tore! Din ärthjärna! Läs innantill! Jag sade att ATP var skit redan från början och var ett kedjebrev! Du är för fan inte riktigt klok! Lägg av med personangreppen! Kan vi inte låta AFA och dylika att ägna sig åt sådant!

2008-12-22 @ 11:20:52
Postat av: T

Bra blogginlägg.

2008-12-22 @ 11:27:18
Postat av: BAW

Normala stater DNA testar slöddret och har därmed fått ner anhöriginvandringen till en mininivå. Pk-poltiker i Sverige anser att DNA test är kränkande, så hit väller slöddret in.

2008-12-22 @ 12:48:30
Postat av: Martin Isaksson

ja som sagt BAW vi forsätter bli berikade på så många härliga sätt snart kommer väl ebola hit med som ytterligare ett sätt för svenskar att anpassas till 3e världen

2008-12-22 @ 13:21:35
Postat av: Martin Isaksson

alla läs detta som verkligen sätter fingret på vad vi alla känner.http://frianyheter.wordpress.com/2008/12/22/insandare-den-forbjudna-debatten/

2008-12-22 @ 14:14:54
Postat av: Tore

Dessutom fick jag och andra ATP betalare betala 20

% av min lön, f o m 1990. Jag undrar vem som är

dåligt påläst? På tal om "ärthjärna", torde din

absolut vara helt tom och innehållslöst!

Då jag varit med från början, har jag också lite

insyn i de händelser som jag därmed åberopar!

Bemöt mina inlägg på ett förnufftigt sätt, och

omdöme, får du också raka besked om vad våra

politiker sysslar med. Att många inte vet, att (S)

lödderpartiet utnyttjade denna ATP på ett felaktigt sätt, som

det inte var avsett för. Om vi ATP betalare hade

fått möjlighet att via "privata" placeringar, placera dessa ATP avgifter som var inskränkning

av våra löneförhöjningar, hade våra pensioner varit mer än fördubblade.

Vad jag också minnes var, att chefen för fonden

protesterade mot att fonden användes till sådant

som inte angick ATP. Fonden skulle enbart användas

till det, den var avsedd för, och inget annat.

Därför har vi idag 800.000 fattigpensionärer, som

tillhör de som blivit lurade som mest.

Jag mämnde visst, att ca 300 miljader tillfördes

som avslutning till statskassan! Det har dessutom tillkommit uppgifter om att summan 600 miljader

skall ha överförts! Denna summa har varit mycket

hemlig, för att inte oroa förlorarna!.

Sen kan du fortsätta med dina kedjebrev, då du lär dig ändå inget av en verlighet!...

2008-12-22 @ 23:20:54
Postat av: Tore

Dessutom "Frode Karlsson"!, eftersom dina läskunnigheter verkar som dagens ungdomar, svarade

jag bara på en del "pensionsfrågor", bl a ATP, och

användandet av dessa, som jag också redovisade att

de avände ATP på ett felaktigt sätt. Men som du svarar, får du också ditt svar. Dessutom verkar det som du inte har betalat till detta ATP men ändå utnyttjat systemet. Att du redan "innan"

ATP 1960 ropade "kedjebrev" talar sitt tydliga språk!

Personligen tror jag, att du låg i din fars "kådda-

stenar" och skramlar vid denna tid! Dock hörde du

din fader jämra sig, för att de tog 10 % av hans

lön till detta "kedjebrev"! Visst har jag rätt, du

Frode!...

2008-12-23 @ 02:49:22
Postat av: brody

Men för helvete thoralf,ta och radera alla tramsinlägg,som du dessutom själv matar,en ny besökare som ser detta lär aldrig mer besöka bloggen,ska du tillåta en massa barnungar sitta och bråka så slutar man själv läsa,vilken jävla dagisnivå.

2008-12-23 @ 06:47:56
Postat av: Martin Isaksson

instämmer med brody.2008-12-23 @ 10:22:11
Postat av: Kalle

Det gäller att kunna sortera all intressant fakta från allt annat.

2008-12-23 @ 11:29:16
Postat av: Anonym

Håller med om att något måste göras åt tramsinläggen. På Exilen hade man en soptunna dit tramsinläggen sattes. Om det nu var någon som villa läsa dessa var det bara att klicka på soptunnan. Det gick till och med att debattera där.Gissa om skräpdebatten självdog

2008-12-23 @ 12:36:28
Postat av: Peter den förste

Håller inte med er om att tramsinläggen skall bort. Anledningen till detta är att dessa tramsinlägg visar att störningar av öppna möten inte bara sker på torgmöten.Förslaget om "soptunna" är dock bra och kanske nödvändigt om störningarna blir förstora.God Jul på er allihopa!

2008-12-23 @ 17:36:35
Postat av: Putte

Låt tramsinläggen ligga kvar, för bättre röstvärvare till SD kan man inte få.

2008-12-23 @ 17:59:49
Postat av: Frode Karlsson

Mitt sista inlägg till Tore! ATP var konstruerat som ett kedjebrev! Alla visste det redan från början förutom att det fanns ett gäng andra defekter, men Tage Erlander ville ha igång det snabbt för att köpa röster och ta sig in (läs staten) på kapitalmarknaderna. Det fanns andra alternativ i folkomröstningen, som hade givit folk ganska så bra pensioner, kanske litet över EU-snittet i jämförbara länder. Nu ligger vi tre från botten bland samtliga!I den katolska kyrkan utdelas alltid fridshälsningen på slutet av mässan, då all skakar hand med varandra runtomkring i bänkarna och säger Guds frid! Alltså, God Jul på er allihopa!

2008-12-23 @ 18:53:50
Postat av: Tore

Min slutkommentar till "Frode" är, att om ATP fått fungera som det från början var avsett för, alltså pension på ålderdomens dagar, hade aldrig detta tjaffs uppstått!

Men socialisterna är som alltid socialisterna, och borgarna är alltid borgarna, även om det finns "ärthjärnor och tomhuvud" med i bilden! Snart är dessutom det nya pensionssystemet åt samma

väg, alla utom vissa blir drabbade. Sov du lugnt

med ditt "kedjebrev"! Från början var ditt "kedjebrev" avsett som pension, men genom ett

antal utnyttjanden av olika anledningar, utvecklades det till "just det", ett kedjebrev!

Endast de, som tydligt utnyttjat "Systemet i ATP"

utan att betalat för det, besvären eder, AMEN!.

Och till barnen säger jag som kristen protestant: GOD JUL...

2008-12-23 @ 23:29:27
Postat av: Peter

@Putte du har uppenbarligen svårt att fatta, jag har inget med Daniel att göra, jag heter Peter (behöver du hjälp att stava så stavas det P E T E R). Jag har ett jobb och om du ser invandrare + flyktingar som snyltgäster så varsågod.Oavsett vad ni nasister tycker så är det defakto så att samhällen som inte accepterar att kulturer blandas, stagnerar och försvinner till slut. Sveriges kultur bygger på invandring och influenser från andra kulturer (oavsett vad ni eller någon annan tycker om det). Det finns ingenting som en strikt svensk kultur eller en strikt svensk maträtt eller ett strikt svenskt språk, ni lever i en fantasivärld och den bygger på att ni är rädda (det är mao synd om er)!Vad jag dock inte kan förstå är varför i hela friden ni måste hata så mycket!? Jag är som jag påpekat flera gånger inte (det betyder nekande, att man saknar koppling till) socialist och jag är inte (betyder samma sak för er som har svårt med språket) invandrare eller flykting och jag härstammar från det som ni kallar för en äkta svensk (vilket jag är synnerligen tveksam till att farbror toralf gör) familj. Ert hat beror förmodligen på något och det är bara att beklaga att ni skall behöva gå omkring och hata hela tiden! Det gör mig faktiskt mer ledsen än att ni tillhör mänsklighetens absoluta avskum! För jag kan, till skillnad från er, tycka synd om andra människor. Och jag förstår, till skillnad från er att alla människor i grunden är lika (jo man är människa även om man inte är född i Sverige).Det är djupt, djupt tragiskt att sådanna otäcka och elaka människor som toralf får och kan uttala sej i en demokrati.

2008-12-28 @ 10:10:40
Postat av: VHB

Jag har en utmärkt idé vad vi ska göra med svensk flyktingpolitik. Skrota hela skiten och börja om på noll. Dvs, låt endast de verkliga flyktingarna få stanna. Skicka hem alla de övriga. Låt sedan SVT eller TV 4 anordna årliga flyktinggalor. Kanske under parollen: Hjälp en flykting. Och låt de som vill ha generös flyktingpolitik också betala för detta. Risken med denna idé för dessa godhjärtade är att det lär inte mycket mer än just EN flykting när de själva ska stå för generositeten.

2009-05-13 @ 21:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0