UPPROR MOT CHEF PÅ KULTURSKOLAN I KALMAR

Enligt en artikel i Barometern pågår ett uppror bland eleverna mot chefen på kulturskolan Doris Aronsson. Läs artikel i Barometern.

Nu är jag övertygad om att det finns mer under ytan än vad tidningen skriver i sin artikel.


Läs mitt inlägg från januari om hur Doris Aronsson skulle producera en film om kulturskolan där den mångkulturella mångfalden skulle prioriteras, det var i huvudsak invandrare som skulle få vara med i filmen 


Jag har letat efter filmen på nätet men inte kunnat hitta den, den kanske inte är klar ännu. Är det något som sett den eller har tillgång till den vill jag gärna få se den eller få en recension.


Undrar hur länge Doris Aronsson sitter kvar som chef för kulturskolan?


Kommentarer
Postat av: Micael F

Ja det verkar vara soppa så det förslår... har reflekterat över ett liknande fenomen inom TV-reklam. Det är väldigt många gestalter som bryter numera i inslagen.
Några exempel, Lotto-Anden, Elgiganten ( cykel på köpet ), IKEA-kvinnan från afrika, Willys ( man som vill bli klippt på bröstet hos frisören ), Uppmaningen att panta mera ( folk och barn som dansar i afrika ) osv osv....
Det här sk mångkulturella börjar gå mig på nerverna. Det duger inte längre att vara svensk tydligen. REA på Sverige....snart inget kvar.

2008-04-30 @ 19:28:36
Postat av: Thoralf A

Du har så rätt Micael F! Kanske dags att göra en koll på vilka företag som använder sig av den här typen av reklam och "svartlista" dem som oikofober.

2008-04-30 @ 19:40:54
Postat av: Henrik

offtopic

Thoralf, om du är tillbaka i Kalmar kan du ju ägna en del av morgondagen åt att fotografera lite lokala syndikalister/vänsterpartister och dylikt. De brukar jo ofta vara ute och marchera på 1:a maj. Kunde kanske bli ett festligt blogginslag.

2008-04-30 @ 20:10:33
Postat av: Thoralf A

Henrik, av princip deltar jag inte eller ens bevittnar socialdemokraternas 1 maj tåg även om det skulle vara intressant att ta en del bilder.

Jag kommer säkert att få tillfälle att fotografera många vänsterextremister i Karlstad till helgen vid sd:s riksårsmöte.
Jag lovar mina läsare fylliga inlägg under eller efter helgen.

2008-04-30 @ 20:32:19
Postat av: Jerka

Jaså Lottogubben är en ande? Jag har alltid undrat vad den där gula gubben med sin hesa, gälla stämma ska föreställa. Kvittar vilket, jag byter kanal också i fortsättningen när han dyker upp. Kolossalt irriterande.

2008-04-30 @ 20:58:14
Postat av: J

Är det inte en väldigt stereotyp bild som tecknas av den österländske "anden i flaskan"? Nästan lite fördomsfullt! ;)

2008-05-01 @ 00:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0