AFA ATTACKERADE 90-ÅRIG KVINNA

Man brukar säga att nu "går skam på torra land" och det är väl det minsta man säga efter att jag tagit del av artikeln i Barometerns nättidning där man kan läsa att AFA-Dackebygd vandaliserat i 90-årig kvinnas bil genom att bland annat måla "Nasse" på ena sidan av bilen.

Intelligensen hos dessa vänsterungdomar tycks inte vara speciellt hög.
Läs artikel i Barometern. 


Polisen har efter vad jag förstår ganska god koll på vilka personer som ingår i AFA:s nätverk i Kalmar. Frågan är om polisen kommer att plocka in dessa individer för förhör eller om inte polisens resurser räcker till detta.


Det råder inget tvivel om att det är AFA-Dackebygd som ligger bakom detta illdåd. De tar stolt på sig skulden på sin hemsida. Att de gett sig på en stackars gammal 90-årig kvinnas bil bara visar hur intelligensbefriade dessa vänsterextremister är.

Tvivlar du så läs följande som jag hämtat från AFA-Dackebygds hemsida.

70599-429
AFA-Dackbygds hemsida den 11 april.

Den socialdemokratiska tidningen Östran nämner ingenting om vilka gärningsmännen är trots att AFA tagit på sig ansvaret på sin hemsida. Försöker tidningen skydda dessa vänsterextremister?
Läs artikel i Östran.

AFA-Dackebygd är synonymt med SUF (Syndikalisternas ungdomsförbund) i Kalmar. Flera av medlemmarna i syndikalisterna är också aktiva i AFA. Dessa stöds till på köpet av ABF, som de samarbetar med. Läs mitt blogginlägg. Det innebär i princip även att socialdemokraterna har kopplingar till dessa våldsverkare.


DET ÄR HÖG TID ATT VÅRA MYNDIGHETER TAR DESSA VÅLDSBENÄGNA ORGANISATIONER UNDER FÖRSTORINGSGLASET OCH SYNAR DEM I VARJE SÖM.


Enligt ett anonymt tips skall jag vara på tur att utsättas för någon form av attack eller skadegörelse från AFA/Syndikalisterna. Jag har informerat polisen om detta hot enligt de rekommendationer jag fått.


Kommentarer
Postat av: Ture F.

Meddelande till Åklagaren i Kalmar!

Detta är ett fall av ren terrorism! Fallet bör ges högsta prioritet! Sätt polisen på att jaga dessa gärningsmän, som inte kan tolereras i en demokratisk rättsstat! Gör något innan medborgarna tar saken i egna händer! Ett sådant tillstånd är det ingen som önskar, men att förhindra det, krävs handfasta åtgärder från statens sida! Här räknar vi på statens insatser!

2008-04-12 @ 00:21:47
Postat av: LArs

Kan vi inte anmäla AFA för skattebrott? Då får väl polisen en jävla fart?!

2008-04-12 @ 16:25:01
Postat av: Gregorius

Thoralf! Du är beundransvärd! Vilket civilkurage du uppvisar! Jag hoppas att du känner att vi andra som saknar slikt kurage
... önskar att vi hade samma mod. Förhoppningsvis ska framtiden ge dig all den kredit som du förtjänar.

2008-04-12 @ 20:46:40
Postat av: Tore

Det var väl sjutton, om inte polisen nu kan gripa
dessa fanstyg nu...

2008-04-12 @ 22:47:57
Postat av: Magne

Nä Afa skall hållas om ryggen. Det är ju trots allt en "utpekad/" nazist dom trodde dom gav sig på. Så ser det ut i detta förbannade kommunistland. Här har myndigheterna fullt upp att jaga de stora hajarna;

http://sdlandskrona.blogspot.com/2008/04/ntligen-skriver-tidningarna-ngot-om-sd.html

Postat av: Micael F

Snacka om dubbelmoral i PK´s anda. Barometern har denna nyhet på löpet och i nätupplagan kan man inte ens kommentera eländet.

2008-04-13 @ 13:44:55
Postat av: Weine Berg

Jaså AFA-si anser att en 90-årig tant är något de mäktar med? Blir nog lätt så eftersom man tycker att ideologierna anarkism och socialism är kompatibla med varandra...

2008-04-14 @ 10:49:04
URL: http://www.rakryggad.net
Postat av: Skånepåg

Per Dahl har lyckats åstadkomma en vettig ledare i Barometern. En av de få han presterat under sin tid på Barometern som har någon som helst verklighetsanknytning:

"Ledare i går 17:55

Det kanske inte är så mycket att skriva om. Väskryckare tar äldres handväskor. Lurendrejare tränger sig in i gamlas bostäder och knycker besparingar. Kommer man på sjukhus kan det hända att plånboken vittjas. Det borde kanske bli ledarkommentarer varje gång, för intet av denna otrygghet borde tolereras.

Nu har en 90-åring fått sin bil sönderslagen och nedkladdad i Kalmar. Men bakom detta våldsbrott står en organisation som är stolt över illdådet: AFA, Antifascistisk aktion.

Förhoppningsvis kan en del av de 100 friska miljoner som Säpo får gå till att gripa de skyldiga och sätta dem i det fängelse där de hör hemma, tillsammans med andra våldsbrottslingar och illgärningsmän. För där hör de hemma."

2008-04-15 @ 16:10:51
Postat av: Magne

Håller med. Fantastiskt att han kunde skriva exakt så utan att nämna orden: Bekämpa, rasism, nazism eller främlingsfientlighet. Han kunde visserligen haft med drägg som annars flitigt används när det handlar om andra sidan.

2008-04-15 @ 18:51:53
Postat av: nisse

Nytt attentat igår kolla: http://kalmargardet.blogg.se

2010-05-08 @ 08:32:54
URL: http://kalmargardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0