UTSE TOBIAS BILLSTRÖM TILL SYNDABOCK?

Sverigedemokraterna kritiserar den förda invandringspolitiken och integrationspolitiken i diverse forum. På sverigedemokraternas hemsida kritiseras officiella beslut av företrädare från partistyrelsen och på partiets tidning SD-kuriren kan andra partimedlemmar framföra sin åsikter. Sedan finns det en hel mängd av bloggar där partimedlemmar och andra sympatisörer skriver sina inlägg som väldigt ofta handlar om deras kritiska syn på invandringen.

Jag själv är ju en av dem som skriver kritiska inlägg på min blogg och jag skriver ofta om det som är aktuellt och om händelser som media återger. Med andra ord blir det aldrig någon röd tråd i det hela utan det blir ofta ett hoppande från det ena till det andra. Detsamma tror jag gäller för många andra skribenter, många följer strömmen. När en nyhet eller något som är speciellt händer skall alla skriva om detta och det är en helt naturlig reaktion.

Ett typexempel på detta är den socialdemokratiska riksdagspolitikern Carina Hägg som förföljer sverigedemokraternas kontaktperson i Värnamo, Sven-Evert Gunnarsson. På nästan alla upptänkliga ställen på Internet kan man läsa om denna gestapokvinna.

Jag är också en av dem som blir oerhört upprörd av hennes metoder och som kastar mig över min dator och skriver något kritiskt inlägg.


MEN EGENTLIGEN BORDE VÅR KRITIK RIKTAS MOT DEN MINISTER SOM ÄR ANSVARIG FÖR INVANDRINGEN, TOBIAS BILLSTRÖM.

70599-137


I alla inlägg borde det finnas en vinkling eller kritik av Tobias Billström och den invandringspolitik han och regeringen driver. Han borde bevakas av alla lokala Sverigedemokrater när han reser runt i landet och då ofta uttalar sig i lokalpress vilket kan ge nya vinklingar på att kritisera migrationsminister Tobias Billström. Skall vi kunna få något uträttat utan att sitta i riksdagen tror jag detta kan vara ett sätt att få fokus på vår naiva migrationsminister Tobias Billström.


STARTA EN KAMPANJ MOT MIGRATIONSMINISTER TOBIAS BILLSTRÖM!


Ingen människa är så tuff att han inte tar åt sig av kritik. Det gäller att inte bara skriva inlägg på bloggar och på debattsidor utan att också skicka mail, inte ett utan mängder av mail. Gärna också vanliga brev och kom ihåg att dessa också registreras på aktuell myndighet och skall besvaras om ni ställer frågor. Allt skall givetvis vara på ett korrekt sätt annars får det ingen verklig effekt.


VAD ANSER DU OM DENNA TANKE?


Läs mitt tidigare inlägg om Tobias Billström


.


Kommentarer
Postat av: heimdal

kan ju vara bra om du utvecklar lite varför billström är så dålig..
tror det var han som satt och ordade lite i P1 imorse nr det var så "synd" om 2 afghaner som inte fick jobba medans de väntade på avvisning. en spark i arslet är de enda som behövs, eftersom de inte lämnar landet frivilligt..

2007-10-03 @ 19:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0