MIGRATIONSVERKET NÄRA HÄRDSMÄLTA!

70599-138

Situationen på migrationsverket kan närmast likna vid en analkande härdsmälta. Migrationsminister Tobias Billströms oförmåga att leda svensk invandringspolitik kommer att leda till en härdsmälta hos migrationsverket inom kort.
Till följd av detta kommer kostnaderna för migrationsverket att accelerera i sällan skådat format!

Orsaken till detta är det världsrekord i asylsökande som söker sig till vårt förlovade land.

*   Antalet asylsökande överstiger redan föregående års totala siffra med råge.
*   Antalet  så kallade ensamkommande barn slog samma rekord redan i Juli.
*   Anhöriginvandringen har även den fördubblats (118 procent) enligt uppgifter i media.
*   Kärleksinvandringen slår nya fantastiska rekord, 14 000 personer redan under detta år.

Vem som helst med något så när sunt förnuft förstår att denna massinvandring tar enormt stora resurser från våra gemensamma inbetalade skatter till samhället. Konsekvensen blir givetvis nedskärningar på andra områden i samhället som skola, vård och omsorg.

VARFÖR HÄRDSMÄLTA?

17 000 PERSONER SOM FÅTT AVSLAG PÅ SIN ANSÖKAN STANNAR KVAR I LANDET OCH BOR KVAR PÅ MIGRATIONSVERKETS FÖRLÄGGNINGAR, MED KOST, LOGI, MOBILTELEFON OCH KLÄDER BETALT.

VISST ÄR SVERIGE FANTASTISKT!

17 000 personer fortsätter alltså att bo och leva på Sveriges bekostnad trots att de fått avslag på sin ansökningar och inte har rätt att vistas i Sverige. Detta sker alltså med våra myndigheters tillåtelse och utan åtgärder!

Varför skall vi behandla asylsökande på annorlunda sätt än de kriminella personer som är dömda till fängelsestraff med efterföljande utvisning ur landet. Vårt rättsväsende förväntar sig att dessa personer skall lämna landet frivilligt men de väljer att stanna kvar och ingen tycks bry sig.  Läs om detta i ett tidigare inlägg.

Inte ens när någon av dessa begår mord höjer någon från våra myndigheter på ögonbrynet.
I Kalmar känner nog de flesta till Oxhagsmordet (65-årig kvinna mördad) men inte lika många vet att det var en man från Algeriet som utförde dådet med 22 knivhugg. Denne algerier hade haft ett utvisningsbeslut på sig under 4 år utan att det hade verkställts. Uppgifter om etnicitet är ju "inte" tillåtna i svensk press p.g.a. att den styrs av den så kallade politiska korrektheten.

Istället för att se till att personer som inte får uppehållstillstånd i Sverige lämnar landet öppnar istället migrationsverket nya flyktingförläggningar i rasande fart för nya asylsökande. Då är det ingen som bryr sig om att pengarna rinner i väg i en allt större ström ut ur statskassan.
Staten kunde utan tvivel höjt pensionerna med minst 1000 kronor/månad för våra "fattigpensionärer" för dessa pengar istället men pensionärerna är det tydligen ingen som bryr sig om.

INGEN ANSVARIG PERSON PÅ BERÖRDA MYNDIGHETER VÅGAR TA TAG I AVVISNINGARNA AV OVANNÄMNDA PERSONER P.G.A. RISKEN ATT HAMNA I MEDIA OCH DÄRMED KALLAS FRÄMLINGSFIENTLIG ELLER TILL OCH MED RASIST.

YTTERST ANSVARIG ÄR ÄNDÅ REGERINGEN OCH MIGRATIONSMINISTERN TOBIAS BILLSTRÖM.
Det är han som har ansvaret för att dessa personer lämnar vårt land.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Mycket bra inlägg - som alltid!

2007-10-04 @ 20:17:45
Postat av: Magne

Ulf Åhman (V, O-Hamn) tycker inte man skall ställa två svaga grupper mot varandra (invandrare och pensionärer). Vidare tycker inte herr kålrot om att räkna i kronor och ören(!!!) allt enligt den Politiskt korrekta Oskarshamnnyheterna/Östran.
Vidare har Åhman även blivit hotat genom ett brev med urklippta tidningsartiklar som handlar om invandringen. Av vinklingen i artikeln framgår det att SD står för "hoten" (han kände igen handstilen) men vari hoten ligger framgår dock inte i artikeln.

2007-10-04 @ 20:29:01
Postat av: Göran

Helt rätt Thoralf! Denna ohämmade "köttsunami" kommer att leda till din beskrivna härdsmälta. Ju förr desto bättre, för något annat lär väl ej få den urbota korkade och tröga svensken att vakna, och därefter är manegen krattad för sverigevänliga krafter.

2007-10-04 @ 23:13:08
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Har själv tillskrivit minister Tobias Billström.
Han lyser dock med sin frånvaro, varvid jag frågade huruvida det finns någon läs- eller skrivkunnig på departementet????
Förmodligen har Tobias Billström med medarbetare gått i den "moderna" svenska skolan där läs- och skrivkunnighet inte är nödvändig!!!!

2007-11-03 @ 11:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0