MIGRATIONSVERKET GER MOBBINGEN ETT NYTT ANSIKTE

Idag publicerar migrationsverket en lista på de kommuner som inte tar emot flyktingar eller så kallade ensamkommande barn. Dessa kommuner har inte begått något fel men bestraffas ändå av migrationsverket och dess generaldirektör Dan Eliasson genom att hängas ut i media. Politisk korrekthet ut i fingerspetsarna.


70599-151
Mobbaren Dan Eliasson.

Dessa kommuner pekar Migrationsverket ut:
Ydre, Torsås, Vellinge, Svedala, Klippan, Eda, Hammarö, Munkfors, Sunne, Laxå, Askersund, Vansbro, Älvdalen, och Storuman.


Metoden kan betecknas som ren mobbing av dessa kommuner. Dan Eliasson är med andra ord en riktig skitstövel som använder utpressning som en arbetsmetod i sitt arbete som generaldirektör.

  

Jag tycker att dessa kommuner istället har visat ett stort ansvar mot sina innevånare. Kommunerna utgör i stor utsträckning av små kommuner med litet befolkningsunderlag och därmed begränsade resurser för den kostsamma mottagningen av flyktingar.


Enligt en utredning av SKL, Sveriges Kommuner och Landsting ersätter bara staten ca 22 procent av kommunernas kostnader under introduktionstiden och därefter får kommunen ta 100 procent av kostnaderna själva. Se mitt inlägg från 23 juli


Torsås kommun som är en grannkommun till Kalmar är på väg att falla för trycket från migrationsverket och media enligt uppgifter på Barometerns nättidning.


Vid valet 2006 fanns det endast ca 4400 röstberättigade i kommunen och sverigedemokraterna fick 3,98 procent av rösterna.
Om Torsås kommun skriver ett avtal med migrationsverket om flyktingmottagning är jag övertygad om att stödet för sd kommer öka och att vi får en mängd nya medlemmar i Torsås.

INGET ONT UTAN ATT DET HAR NÅGOT GOTT MED SIG!


Kommentarer
Postat av: Göran

Frågan är väl om inte den självgode socialdemokraten Eliasson gått lite väl långt?
Mig veterligen skall en verkschef följa order och direktiv enligt regleringsbrev och EJ på detta sätt misskreditera och utpressa fristående kommuner för att uppnå sitt eget smutsiga syfte, men som tidigare sagts "Europas sista DDR-stat"!

2007-10-18 @ 06:33:32
Postat av: Rune

Den enda kommun som jag känner till i någon mån på listan är Laxå. Och vad jag har förstått så har de under årens lopp fått mer än nog av sk flyktingar.
I Nerikes Allehanda förekom insändare där man förvånade sig över flyktingarnas ockupantbeteende.
Detta för en sex sju år sedan.

2007-10-18 @ 09:39:50
Postat av: Kurt Lundström

Detta är svensk "demokrati" i ett nöskal. Liknar mer ett diktatoriskt beteende ala DDR.

Skulle vilja föreslå att de uthängda kommunerna, som insinueras vara "främlingfientliga" etc att "hänga" ut Sveriges riksdag och regering som synnerligen extrema i sin massinvandrings och mångkulturvansinne utan tillstymme av folklig förankring. Detta jämfört med samtliga länder i den resterande delen av den civiliserade världen.

Jämförd med dem för dessa s.k. folkrepresentanter (utan folkets godkännande) en extremt idiotisk och självdestruktiv politik.

MVH

2007-10-18 @ 17:33:36
Postat av: Godfather

Gunnar Rockström är också en mobbare...;-)

2007-10-18 @ 21:12:10
Postat av: Rune

Efter lite eftertanke tycker jag att en sak är konstig med denna sk uthängning. Varför skulle någon kommunalpolitiker överhuvudtaget bli skrämd av en sån sak? Jag skulle inte bli det! Jag skulle nog i första hand bli arg och be vederbörande att veta hut.
Och om jag vore kommunalpolitiker så har jag ju mandat från väljarna i min kommun att driva politiken i deras intresse och inte i några utomståendes intresse.

2007-10-19 @ 20:54:15
Postat av: Tore

Som ni märker, är det bara borgerliga kommuner? som
mobbas! Arvika kommun, som är sossestyrd, har inte fått någon anmärkning, trots 0 bland barn? och ungdomsflyktingar...

2007-10-20 @ 01:43:20
Postat av: Jorma

Undrar hur multikulti snubben funderar över Luleå kommuns intergrationspolitik?

http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=48624&cat=1&pageIndex=0&arkiv=False

2007-10-21 @ 15:30:11
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0