SVENSKT REKORD I HYCKLERI AV MONA SAHLIN

Mona Sahlin grundlurad eller bara PK?

Förra S-ledaren Mona Sahlin rasar mot avslöjandet om kvinnosynen hos imamer i svenska moskéer.

– Alla rättigheter i Sverige ska gälla alla. Också kvinnor, säger hon.

Det är upprörande och kränkande att behandla kvinnor på detta sätt. Det är mycket bra med avslöjandet. Nu måste alla goda krafter agera och kräva ett slut på dubbelmoralen, säger hon.

Hyckleriet kommer inte sky några gränser de närmaste dagarna då alla feminister nu tvingas ur sina hålar i och med Uppdrag gransknings reportage om imamar i svenska moskéer. Först ut var Mona Sahlin! Frågan är vem som står näst på tur. Kommer till och med Gudrun Schyman trädda fram från sin skånska gård och beskylla islam för kvinnoförtryck. Eller får vi höra före detta Roks ordförande säga att ”män är djur” igen eller vi kanske skall ändra det till att ”imamer är djur”.

Detta reportage borde väl sätta fokus även på alla så kallade feminister som aldrig vågat eller vågar kritisera islam för deras kvinnosyn.

Omar Mustafa

I Studio Ett kallar man imamernas falskhet eller lögner för ett ”glapp”. Jag kan bara konstatera att Sveriges Radios journalister fortsätter med detta hyckleri genom att kalla det för ett ”glapp”. Vad det handlar om är ju att dessa imamer blåljuger i Muhammeds namn.

I Studio Ett intervjuas Omar Mustafa och enligt min mening blåljuger även han på flera av frågorna. Jag anser att muslimska organisationer har en dold agenda och det är en liten del av detta som UG avslöjar i kvällens program. Nu har man bara skickat några kvinnor att fråga om problem inom relationer. Hade de skickat några män att ställa liknande frågor så hade UG säkerligen fått än mer skrämmande och radikala svar.

Ikväll skall jag gå på fotboll och se KFF - Helsingborg så jag får se Uppdrag granskning på SVTplay senare ikväll när det läggs upp.


Trackback
RSS 2.0