MAIL TILL RIKSDAG OCH DEPARTEMENT

Idag skickade jag ett mail till webbansvarig på Riksdag o Departement och frågade varför artikeln om ledamöternas närvaro  vid voteringar inte fanns på nätet.

Det dröjde 36 minuter sedan fanns artikeln på deras hemsida. ;-)  Men det kanske är fler som ställt samma fråga!

UPPDATERING!

Nu har även media uppmärksammat dessa fakta.

Nu har även DN vaknat men givetvis får SD och Jimmie Åkesson inte samma uppmärksamhet. Läs artikel.

SvD är inte riktigt lika pk i sin artikel.

Sydsvenskan

"Att delta och sköta sig exemplariskt i riskdagen är oerhört viktigt för Sverigedemokraterna. Varenda sak som kan minimera att de får kritik är något de vill undanröja. Därför sköter de sig exemplariskt. De är bror duktig-partiet, och det är mycket lyssna och lära hela deras första tid i riksdagen, och det gör också att man är närvarande, statsvetaren Jenny Madestam."

Artikel i Expressen.

Jenny Madestam är statsvetare men i detta fall har hon inte riktigt koll på läget. Det tog inte lång tid att lyssna och lära i riksdagen. Att vara pk kräver ingen större ansträngning. Att däremot driva egna förslag i utskott och under debatt i kammaren kräver något som vi inte kan lära oss av 7-klövern.Radio Kalmar har även gjort ett inslag. Synd att Hasse Karlsson inte ringde upp mig för lite synpunkter. Läs och lyssna på Radio Kalmar. I och för sig var det märkligt att jag fick vara med i sammanställning då jag inte sitter på Kalmarbänken men jag får tacka Hasse Karlsson för vänligheten.

Barometern,


Sverigedemokraterna tänkte nu införa en tradition den 31 maj som vi kallar för Vasadagen i Kalmar då vi träffas och cyklar ner till den plats på Stensö där Gustav Vasa landsteg för 492 år sedan och där minnesstenarna finns. Där har vi lite picknick som var och en får ha med sig med lämplig och valfri dryck. På vägen tillbaka till Kalmar stannar vi till vid minnesmonumentet i Stadsparken och om lusten faller på kanske vi även gör ett stopp på Söderport, innan vi fortsätter in till stan för de som inte är nöjda.

Alla är välkomna att hänga med, oavsett om du är medlem i SD elle ej. Om du är intresserad maila mig på [email protected] för information om tid och plats.

Kommentarer
Postat av: Calle

@ Thoralf

" När Thoralf agerar står blixten stilla".

Gammalt SD ordspråk.Tror dock det tar ngt. längre tid innan media publicerar detta.

2012-05-30 @ 15:55:43
Postat av: Svensson

Thoralf gör skillnad, 36 minuter sen var det fixat :)

2012-05-30 @ 17:14:04
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Drutten

Varför dröjer opinionsundersökningarna för maj 2012?

Inga nya sedan SD fick 10%.

2012-05-30 @ 17:25:20
Postat av: Inte-en-till

Bra jobbat!

2012-05-30 @ 18:06:03
Postat av: Essendon

@Drutten

Därför att PK-gänget inte kan hantera hur man på det bästa sättet (eller sämsta), ljuger bort SD:s ökning!

Verkligheten är PK:s (den politiska korrekthetens) värsta fiende!

2012-05-30 @ 18:48:00
Postat av: Martin

Det är väl ingen överdrift att påstå att detta hänger samman med att SD inte är med i kvittningssystemet. Detta tas ofta upp som diskriminering av SD men en befogad fråga är ju exakt hur det skulle gå till om SD var med?

2012-05-30 @ 19:34:09
Postat av: L Stundtahl

Det där tog skruv …väck de sovande!

I gammelmedia rubriceras att, den då tillfällelige partiledaren (S), Håkan Juholt är den som visar störst vanvördnad inför valsystemet. Med beklagande tycks han även ingå i ett respektlöst sällskap!

-Den Svenska Riksdagens 349 stolar slits varsamt…..

2012-05-30 @ 21:18:44
Postat av: Johan

Ang. firandet av Gustav Vasa:

"Alla är välkomna". Detta inbegriper givetvis personer i hijab och med halalslaktat kött i picknickkorgen. Och eftersom SD menar att islam är en totalitär ideologi, så har väl dess utövare all anledning att hylla en hederlig diktator som gamle kung Gösta. Här möts tydligen SD:s och islams intressen. Spännande.

2012-05-30 @ 22:57:44
Postat av: Thoralf Alfsson

Även du är vlkommen Johan. Du kanske kan lära dig något nytt om SD!

2012-05-30 @ 23:18:26
Postat av: Hacke

Du är en klippa Thoralf!!

2012-05-31 @ 08:45:38
Postat av: Karlskronabloggen

Mycket trevligt initiativ Thoralf!Hade jag varit i Karlskrona skulle jag kört upp till Kalmar och varit med!För min del tänker jag anmäla mig och vara med på Nationaldagsfirandet på Svenska Ambassaden i Beijing! Det ska bli trevligt!http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Peking/Aktuellt/Nyheter/Nationaldagsfirande-2012-sys/

2012-05-31 @ 09:14:37
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: AWSvensson

Det hade varit trevligt om man befunnit sig inom cykelavstånd. Att tillryggalägga den sträckan till Kalmar hade krävt en förberedelse a la Sven Hedin expedition så det får bli ett år när den 31 maj infaller på en lördag ,söndag.

Såg David Långs anförande och debatt angående anhöriginvandring och arbetskraftsinvandring. För att uttrycka mig som en dansk vars politik han hänvisade till: Han gav dem smisk på deres bare röv.

2012-05-31 @ 10:08:37
Postat av: Johan

Det där är en omöjlighet, Thoralf. Orden "nytt" och "sverigedemokraterna" låter sig som bekant inte förenas. Så ni får nog hylla er gamle skäggige diktator bäst ni kan på egen hand. Hoppas halalköttet smakar bra.

2012-05-31 @ 15:33:38
Postat av: Thoralf Alfsson

JohanFör din del skulle säkert ordet "nytt" innebära en hel del.Var och en får givetvis förhålla sig till vår historia. Vår historia är dock gemensam både för dig och mig, som svenskar.

2012-05-31 @ 15:50:39
Postat av: Dumle

Johan erkänner ingen utveckling eller framsteg innan 1809-års regeringsform, eller var det 1921-års beslut om lika rösträtt. Historiskt sett kan man naturligtvis inte döma folk enligt vår tids moral, utan enligt samtidens. Det är skillnad att se gubben Vasas giftermål med den unga fröken Stenbock, mot att lyfta fram en viss profets äktenskap och pentrering av en 9-årig flicka, när det endast är profeten som hyllas som ett personligt föredöme även i vår tid. Vasa agerande som enväldig monark kan naturligtvis kritiseras, men hans ansträngning att avlägsna danskarna från vår tron och grundläggandet av nationen Sverige är värt att hylla även idag. Av oss som faktiskt tycker om och ser (såg) Sverige som ett av världens bästa länder att bo i.

2012-06-01 @ 14:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0