LÖGNENS RELIGION

Alla civiliserade samhällen borde bekämpa islam.

Finns det något positivt med islam? Varför skall etniska svenskar integreras med muslimer?

 Som de flesta vet finns det en rad bloggare och andra tyckare på nätet som tar varje chans att kritisera Sverigedemokraterna och vår negativa inställning till den förda invandringspolitiken, inte minst våra åsikter om islam.
 
Idag är det väldigt tyst på dessa bloggar!


KG Bergström skriver bland annat följande i Expressen.

"Det är förstås önskvärt att reportaget leder till att imamer med medeltida inställning till månggifte hustrumisshandel och dylikt avlägsnas från svenska moskéer."

Frågan är om KG Bergström anser att det är lika angeläget att riksdagsledamöter med samma medeltida inställning avlägsnas från sina uppdrag? Men det kanske inte är lika angeläget i Sveriges riksdag, som stiftar rikets alla lagar.

Sedan skall man också komma ihåg att i praktiken är det dessa imamer vi tar hänsyn till när vi avstår från att fira skolavslutningen i en kyrka. Vi är minst sagt väldigt naiva och godtrogna! Läs om den pågående debatten i Mönsterås.

Kommentarer
Postat av: Pelle P

Helt rätt. Ser inget bra i den religionen.

2012-05-17 @ 00:53:20
Postat av: Fredrik

Nu läser man i kvällepressen att imamerna säger att

uppdrag granskning försöker demonisera ISLAM?De enda som står för demonisering av ISLAM SJÄLVT och dess utvalda förespråkare.Ingen slump att 10 av de rikstäckande mosskeérna har ungefär samma kvinnosyn för dom är ju lärda ur samma skola.Alla dessa män som inget annat gör än att indoktrineras i läran ISLAM. Kvinnor som göms bakom niqab och får sitta i andra rum vid gudstjänst.Hade jag varit Mona S eller nån annan politiker idag så hade jag rikstäckande gått ut och bett om ursäkt! Dessa politiker är delaktiga i de största hotet mot kvinnans lika rätt i samhället!2012-05-17 @ 06:05:00
Postat av: Jörgen

Avpixlat ha bett om att filmen i bifogad länk bör spridas till alla.

Så då börjar väl jag här och nu.

Drick upp helgkaffet innan bara. Risken att sätta i halsen ökar på 10 minuter

Postat av: jägarn

Jag är bara förvånad att den sanning om islam som upplysta människor känt till i generationer först nu verkar komma till populasens kännedom.

2012-05-17 @ 07:46:25
Postat av: Hulda

Såg lite av debatten med Ullenhag och en Muslim i Aktuellt igår efter Uppdrag Granskning.

Ullenhag var definitivt fel person att debattera MOT en Muslim.

I en debatt är det bäst om det finns två olika åsikter och det fattades.......

2012-05-17 @ 08:15:06
Postat av: Tjelvar

Islam verkar mest vara ett verktyg för despoter att skrämma undersåtarna till ovillkorlig underkastelse och tystnad. Det förklarar de muslimska ländernas efterblivenhet. Ingen har vågat göra något "ovanligt" och kreativt.

2012-05-17 @ 08:56:40
Postat av: Da Capo

"Alla civiliserade samhällen borde bekämpa islam."Bravo Thoralf, du går i Voltairs fotspår, men fråga är om du inte med detta sanna och modiga påstående har satt din sista potatis. Du har visat flagg.

Nu har EXPO och den kulturmarxistiska pöbeln och hela det tongivande muslimkramande byket s.a.s. ur din egen mun fått höra att du är anti-islamist. Nu kommer på allvar förföljelsen att inledas - nu är du fredlös. Endast avbön i Gallilei' anda kan rädda dig från ett öde likt Giordano Brunos. Sanningen är - som Sverigedemokrater och andra icke förståndshandikappade väl vet - illa tåld av de alltjämt indoktrinerade och fördummade svenska massorna.

2012-05-17 @ 09:43:27
Postat av: Thoralf Alfsson

Da CapoJag finns redan i Expos åsiktsregister som islamofob. Något som jag är stolt över.

2012-05-17 @ 10:02:52
Postat av: InfoMONA SAHLIN HAR SAGT “ETNISK BAKGRUND”Hela det politiska och journalistiska Sverige befinner sig i uppror efter det att någon nyligen sagt de två orden “etnisk svensk”. Det finns inga etniska svenskar! Det är att ställa “vi” mot “dom” och gynna Sverigedemokraterna. Påminner om Hitler och Breivik.Däremot finns det naturligtvis etnografiska museer och etniska folkgrupper utanför Sverige. Och då är detta en merit. Detta får gärna påpekas i valda sammanhang. Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i Göteborgs-Posten 22/10 2000:“Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.”

2012-05-17 @ 10:05:35
Postat av: Olli Rein

Från Petterssons kan vi bjuda på den här videon. Det är en auktion på en människa.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DuGhi-WlBEU

2012-05-17 @ 11:37:12
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Sven Dacke

Undrar när första "slaget" mellan sekulariserade etniska svenskar och anhängare av islam kommer att ske på svensk markEller är det det som redan har börjat i förorterna?

2012-05-17 @ 11:51:02
Postat av: Olli Rein

Här är hela inlägget. Jag borde ju ha skickat med de förklaringar som finns också.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/beviset-%E2%80%93-de-ar-hjarndoda-fanatiska-idioter

2012-05-17 @ 12:08:55
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Lars Rosén SD KALMAR

Får inte EXPO sina pengar från bortgångne kommunisten och författaren Stieg Larsson. Stavade tydligen sitt namn Stieg. Ville väl vara lite märkvärdig. Samtidigt måste man väl säga att alla dessa vänsterflummare var väl väldigt naiva som trodde på kommunismen, trots att alla var informerade om en enpartistats baksida. Men dessa herrar lever väl gott på naive Stiegs pengar. Eller som vi hört under alla år i Sverige " de var politiskt medvetna ". Och är man det så är man till vänster, och tror på enpartistaten. Naiva upp till skorsstenen.

2012-05-17 @ 12:39:15
Postat av: AWSvensson

Smålandsposten har en vettig ledare ,vet inte om någon annan länkat till den ,i så fall en upprepning vilken den förtjänar.

Vilket ord skulle då stackars Reinfeldt använt för att beskriva en massarbetslöshet som är en konsekvens av den förda massinvandringen,ja enligt PK packet så skulle det inte nämnas över huvud taget, men för oss som fortfarande har blodtillförsel till hjärnan vet att ordet svensk idag lika väl kan betyda " somalier med svenskt medborgarskap som sitter fängslad i Kenya för terrorism" så vad jag förstår så var det inte det Reinfeldt menade. Orden etniskt svensk beskriver därför helt korrekt vad det handlar om,i varje fall begriper vi vad han menar.

Postat av: Göran Andersson

Om det blott skulle finnas EN muslim i Sverige så är det ändå EN för mycket.

2012-05-17 @ 12:45:35
Postat av: Lars Rosén SD KALMAR

Erik Ullenhag minister. Vad är detta landet på väg.

2012-05-17 @ 13:24:39
Postat av: OT

Apropå CO2 lögnen "Global Warming Rebellion Rocks NASAEventually the sham is going to give, and the latest letter signed by 50 NASA experts, with more than 1000 years of combined professional experience, is a sure sign the gig’s about over.": http://nation.foxnews.com/nasa/2012/04/10/global-warming-rebellion-rocks-nasa

2012-05-17 @ 13:41:09
Postat av: Svensson

Islam är världens förfall, dags att Världen vaknar.

2012-05-17 @ 13:48:33
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Vidare på ämnet muslimer. Lyssna på denna rätt nya inspelning av en debatt mellan Wafa Sultan och en muslimsk ledare. Sprid den sedan vidare.

Postat av: Kurtan

Troligen kommer dessa imamer, som har "avslöjats" av UG, genom göra uttalanden som strider mot svensk lag att bli ersatta av andra imamer, eller/och bli "utbildade" med hjälp av miljontals svenska skattekronor (till 0 nytta).Men detta är endast en åtgärd för att så att säga "gjuta olja på vågorna" så att PK-media/islam åter kan vagga svensken till söms igen.Islamiseringen kommer att fortsätta ända tills de stoppas en gång för alla !Det egentliga problemet är ju att dessa imamer endast följer koranens budskap. Detta budskap har inte ändrats på 1400 år.Är det någon som verkligen tror att de kommer att bry sig om detta "avslöjande" och kommer att ändra sitt budskap ?!Detta kommer aldrig att ske !Det enda som kan göras är att stänga samtliga moskeer i Sverige till att börja med !Föreslår att vi har exakt lika många moskeer i Sverige som Saudiarabien har kyrkor, dvs NOLL !Detta så kallade "avslöjande" har bara berört en mycket liten del av vad som verkligen "predikas" tyvärr !

MVH2012-05-17 @ 14:07:48
Postat av: Lärare

Äntligen!Detta har SD och övriga svenskar som kan läsa och se vad som pågår i landet upptäckt för länge sen. Islam är inte en religion som hör hemmna i Sverige.

Hoppas nu att de svenskar som fortfarande sover och sväljer allt vad PK-etablissemanget spyr ut, har vaknat till.För många år sedan satt Stefan Einhorn, välkänd läkare och författare, av judisk börd, i TV och uttryckte att han var rädd för islams utbredning i Europa!

Det är han inte ensam om!7-klövern är en skam för Sverige!

Tyvärr tror jag de inte fattat vad de ställt till med och kommer fortsätta ösa skattepengar till mera islamisering!SD är räddningen!

2012-05-17 @ 14:24:28
Postat av: SM811

Här har vi en som inte vet ett dugg om islam. Har inte sett något fientligt i koranen.

Michael Svensson (M), moderaterna har tydligen inte en aning om vad islam står för.

Är han representativ för Moderaterna förstår man hur deras syn på förtryckarreligionen islam är.

Han blir helt överkörd av SD. http://www.youtube.com/watch?v=M6_tT7J7A50

2012-05-17 @ 15:23:48
Postat av: S-E Karlsson

OT : Migrationsverket Högsby 4 Stycken lyxiga WW-bussar står från igår 16/5 oanvända i 4 dagar framåt , det är dina och mina pengar dom är inköpta för ! Använd dom till att skjutsa äldre och handikappade med så dom får komma ut ! Det borde tänkas mer på oss svenskar !

2012-05-17 @ 15:36:02
Postat av: Hulda

Nu går "drevet" mot landets moskeer och Islam. Men det är två år och lite mera kvar till riksdagsvalet 2014.

Om vad går "drevet" då? Säkert samlar landets alla vänsterjournalister material.

Det finns en gigantisk risk att SD blir utsatta för en journalistisk Tsunami av "kopplingar" och "avslöjanden".

Så ladda upp inför nästa valrörelse.

Facket och EXPO jobbar redan på att förvrida unga människors förstånd.

2012-05-17 @ 15:36:55
Postat av: Gubben o Gumman

Lögnens politik och religion vill vi inte ha eat that Smedbytarzan

2012-05-17 @ 16:11:00
Postat av: Robin Shadowes

Jag har verkligen ingen lust att bli vare sig integrerad eller ännu mindre assimilerad av mohammedaner. Jag vill inte ha dem som grannar eller ens i närheten av där jag bor. Istället vill jag ha tillbaka det gamla Sverige. Det som Mona Muslim har påstått att det aldrig mer kommer tillbaka. Låt oss visa henne att hon hade fel.

2012-05-17 @ 16:25:28
Postat av: Kurtan

@ Robin Shadowes

Instämmer till fullo !Allt går att uppnå med politiker som inser den monumentala faran som islam och islamiseringen står för.Första måste 7-klöverns synnerligen blåögda samt penninghungrande förrädare samt PK-vänstern BORT och därefter ställas till svars inför folket !Steg två måste islamiseringen kraftigt bekämpas !Den som värnar om sina barn och barnbarns samt Sveriges framtid måste inse att den kurs som Reinfelt och hans PK-kompisar lagt ut leder till avgrunden ! Detta gäller samtliga i 7-klövern !

MVH2012-05-17 @ 16:47:23
Postat av: Mr Crowley

Robin Shadowes:Håller med dig totalt...Det måste ske en förrändring nu, för så här kan det inte få fortsätta med Sverige! Expo och andra får kalla oss Islamofober, rasister, främlingsfientliga eller vad som helst som känns bra för dom, i brist på argument....Jag mfl skiter faktiskt i det nu mera, utan tar detta som ytterligare tecken på att nå´t är fel, och att det inte är vi som kritiker som har fel, då vi är vanliga människor med vanliga liv, som fått NOG av denna förbannade dårskap!!

2012-05-17 @ 17:49:58
Postat av: Skånepåg

Lille Ulltotten anser att det behövs svensk imamutbildning.Är karlf-n totalt IQ-befriad som anser att det vidriga innehållet om att döda otrogna och "avhoppare" enligt Koranen samt stening och avhuggna kroppsdelar enligt sharialagstiftning skulle bli annorlunda genom föreläsningar vid svenska universitet.Koranens innehåll har i cirka 1400 år varit rättesnöret för den som kallar sig muslim, och det finns inget i världen som kan ändra på detta faktum! Sedan kan man kall sig moderat eller meanstream, vilket inte betyder ett dugg. Vid det senaste stora terrorattentatet i Storbritannien var det läkare och medicinstuderande som genomförde detta. Just detta gör denna våldsideologi så oerhört skrämmande, då man har så lätt att fånga upp personer som tillhör en kategori som är utbildade till det rakt motsatta.

2012-05-17 @ 17:53:55
Postat av: Hulda

De regler som styrde en liten stam i öknen för många, många hundra år sedan passar inte in i vårt samhälle.

Det som deras stamhövding drömde om på nätterna och den kvinnosyn som han hade, tillhör historiens sophög.

2012-05-17 @ 17:58:20
Postat av: Skånepåg

Rättelse av stavning: meanstream -> mainstream.

2012-05-17 @ 17:59:49
Postat av: Sven Dacke

Att lära känna en somalier vidgar vyerna.Vi har mycket att tjäna på att lära känna en somalier.

Hittills har de sociala kontakterna mellan somalier och oss andra i Växjö varit väldigt begränsade. Det har bland annat varit en följd av att vi inte bor i samma stadsdelar. Araby har en stor koncentration av somalier, medan vi som sällan besöker Araby ser få somalier.

Många av oss som inte så ofta besöker Araby har fått vår uppfattning om människor från Somalia via medierna. Många tror att somalierna i Småland ofta är analfabeter och sällan har lyckats att få ett arbete. Det ligger viss sanning i det, men det är långt ifrån hela sanningen.

Postat av: Calle

Reaktionen på senaste Uppdrag Granskning: 1 nedbränd skola, stenkastning och allmänt upplopp mot polis och brandkår. Sanningen måste förtigas.

2012-05-17 @ 19:11:23
Postat av: Info

HAR NI HÖRT NÅGOT SÅ FRUKTANSVÄRT!Här talas rent ut om en etnisk folkgrupp! Som har sin nationaldag idag. Och firar den i Stockholm. Utan att någon reagerar. Hemskt.Och så här svarar Camilla Kirstein på frågan ”hur känner man sig som norrman en sådan här dag?”:– Man känner sig stolt.Märker ni hur fel allting är? Varför tillfrågas fru Kirstein och inte papperslösa Muhamed Monga Tonga? Han är ju också norrman, eller hur? Jodå, han kom till Oslo för ett helt år sen och just nu gömmer han sig i Stockholm. Ett fall för diskrimineringsombudsmannen. Här kan ni läsa om eländet:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5111856

2012-05-17 @ 20:21:05
Postat av: Funtaren

Bergström är en av de mest solida journalisterna Sverige har. När till och med han faller för misstaget att jämföra dessa muslimer med Jehovas Vittnen etc är Sverige illa ute. Det handlar om proportioner. Hur starka är Jehovas Vittnen m fl i samhällsdebatten, vilket genomslag får de, och hur starka är dessa fanatiska islamister?Hur många politiker lyssnar på Ekman och baserar sin politik på det han säger? Hur många politiker lyssnar på Kielan och baserar sin politik gentemot muslimska invandrare på det som han säger?Politiker ger den ena eftergiften efter den andra till dessa fanatiska kostymislamister som anser sig ha rätt att ljuga för att gynna sin religion gentemot "de otrogna".Vilka är offren? Främst är det sekulära muslimer som inte vill ha med dessa fanatiker att göra men av våra politiker anses representeras av fanatikerna. Men det är också svenskarna, som tappar sina rättigheter till sitt eget land, och Sveriges demokratiska statsskick som urgröps med varje eftergift till islamismen.Detta program är bara ett exempel på denna verklighet. Vi har sett många fler i reportage liknande detta från andra europeiska länder som inte varit lika lamslagna inför detta fenomen som vi varit.

2012-05-17 @ 23:11:11
Postat av: Fredrik

Många klagar på debatten igår.

Tyckte den var jättebra för den visade hur en dialog med Islams lärda går till..SKRIKA, VARA DIREKT OHÖVLIG OCH de riktade sig mot kvinnor.Sen att SVT har en förvirrad vänsterflummig panelhöna som inte vågar säga till dessa att visa respekt pga av deras härkomst är helt absurt.Men de är Sverige idag

Hörde att vi hade 400.000 muslimer i Sverige och att dessa tycker inte så som dessa IMAMER sagt.Ok!?

Det som skrämmer mig mest är att jag ser och hör knappt ingen muslim av alla dessa förutom några få utvalda kritisera ISLAM och detta som hänt.Vill man inte eller vågar man inte?

Lika illa båda 2 kan ju tyckas eller?En enkel fråga som ska ställas till alla politiker,

media representanter och övriga som har varit delaktiga att göra det tabubelagt att kritisera ISLAM.ÄR DET OK FÖR ER ATT KVINNAN IDAG EJ FÅR DELTA I BÖN PÅ SAMMA VILKOR SOM MANNEN I SVENSKA MOSKEÉR SOM ÄR BÄR OCH FÅR STATLIGA BIDRAG?JA / NEJInte en massa bortförklaringar utan raka svar.

Detta handlar om att ta ställning för eller imot

lika rätt och sunda demokratiska värderingar.Så Ullehag,Mona,federley är de ok eller?För vad händer om en kvinna lägger sig mitt i högen av dessa förstående grupp män i pyjamas.Dags att ta ställning för SUNDA värderingar!

2012-05-18 @ 06:01:17
Postat av: World Traveller

Ok, nu har Uppdrag Granskning visat muslimernas kvinnosyn, saa nu tycker jag det ar dags att de gor en uppfoljare och visar vad de tycker om oss svenskar, vad de tycker om vaar kultur, vad de (innerst inne) tycker om attentaten i New York, Bali, Madrid och London, vad de tycker om Al Qaida, vad de tycker om Muslimska Brodraskapets deklaration att de ska ta over varlden, vad de tycker om att muslimska ungdomar gruppvaldtar svenska flickor, raanar och misshandlar svenska pensionarer, braenner ner skolor, kastar sten pa brandmaen m.m.Upp till bevis UG. Vaagar ni detta?(Forresten tycker jag siffran 400.000 muslimer i Sverige verkar konstig. 2006 sas det att vi hade saa manga. Da betyder det att inte en enda muslim har anlant till Sverige eller blivit fodd haer sen 2006. Kan det verkligen staemma?)

2012-05-18 @ 07:19:15
Postat av: s29

Personligen tror jag Islamisterna har startat sitt heliga krig mot västvärlden,genom att infiltrera västerlänska samhällen. Dom kan ju inte direkt ringa Obama och mucka gräl i dagsläget. En packe arga Islamister med svärld väger trots allt lätt mot en Amerikansk ubåt med 24 kärnmissiler som var och en har 50ggr mer sprängkraft än både 1aoch 2ndra världskriget tillsammans. Men i en religonsindoktrinerad hjärna råder det inte mycket realism. Troligtvis så inbillar dom sig väl att västvärlden ska knäböja i all evinerlighet. Utan att blåsa bort hela arabvärlden i ett gigantiskt radioaktivt moln,och sen helt sonika gå in och sno oljan.

2012-05-18 @ 19:35:52
Postat av: Tomas F

Det är hög tid att intensifiera retoriken mot Intoleransens förespråkare i Sveriges Riksdag. Jaga Waberi genom korridorerna!

2012-05-18 @ 20:49:49
Postat av: Johan

Thoralf ägnar sig som vanligt åt kreativ citatteknik. Detta var nämligen också vad K-G Bergström skrev i sin krönika:"Vi är alltid alltför benägna att dra alla över en kam, trots att det bland landets flera hundratusen muslimer naturligtvis finns många, förmodligen de flesta, som är precis så vardagsreligiösa och föga extrema som de flesta kristna infödda svenskar är."Skolavslutning i kyrkan har för övrigt ingenting med andra religioner att göra. Det handlar om att skolan är sekulär och inte ska påtvinga eleverna ett religiöst budskap. Det är också klart utsagt att man visst kan använda kyrkan som avslutningslokal och t.ex. sjunga Den blomstertid. Men det är viktigt att prästen håller sig därifrån. Ingen predikan ska förekomma i samband med aktiviteter som arrangeras av skolan, oavsett vilken religion det gäller. Detta är tydligen väldigt svårt för sverigedemokraterna att förstå.Av samma skäl är religiösa friskolor, antingen de är kristna, judiska, muslimska osv, en styggelse, som inte hör hemma i ett sekulärt samhälle som vårt.

2012-05-19 @ 08:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0