INGA RAKA BESKED

Lyssnade på lördagsintervjun med Stefan Löfven idag. Raka besked var det minsta vi fick höra. Om Stefan Löfven inte kan prestera mer än detta så börjar snart resan nedåt i opinionen för socialdemokraterna. Det går inte att först inte uttala sig under flera månader i någon fråga och sedan passa eller utreda allt innan man kommer med några besked. Socialdemokraterna har haft snart 6 år på sig att komma med en ny politik som oppositionsparti.

En mycket svag insats av Stefan Löfven i lördagsintervjun, något som borde oro socialdemokraterna.Nanne Bergstrand gjord något som jag efterfrågat länge, tyvärr tog han inte beslutet före matchen utan först i halvlek och därför förlorade Kalmar FF mot Mjällby.  I halvlek bytte han ut Henrik Rydström! Den som inte såg skillnaden på KFF:s mittfält mellan första och andra halvlek måste vara blind. Farten i passningsspelet ökade rejält utan att sega gubben bromsade spelet. Skall bli intressant att se hur Henrik Rydström tar denna "petning".

Hoppas nu att Nanne vågar sätta Rydström på bänken mot Helsingborg på onsdag. Eftersom Nouri även blev utvisad kommer vi få in en ny frisk fläkt även på denna position, där det brustit ordentligt den senaste tiden.

UPPDATERING!

Min analys kan inte ha varit så illa. Så här säger Nanne efter matchen till Barometern.

"Under min tid i Kalmar FF var den första halvleken det sämsta vi presterat. I andra fick vi upp laget och jag är stolt över att vi kunde ändra matchbilden. Det här var lite av framtidens Kalmar FF vi fick se i andra halvlek, sade Nanne Bergstrand."

Det borde innebära att Rydström hamnar på bänken i nästa match! 

Henrik Rydström själv skyller mest på backlinjen och alla andra i laget. Det är inget fel på självförtroendet hos denna kosmopolit i KFF. Läs hans blogginlägg på DN, han borde skämmas och be sina lagkamrater om ursäkt. 


Kommentarer
Postat av: Svensson

Nanne kanske gjorde det som en ren bestraffning, Nanne kanske lutar åt SD :)

2012-05-12 @ 19:32:14
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Nåja,Jimmie gladdes säkert över resultatet,så lite får du bjuda på.Själv ser jag att mitt favoritlag är på väg att gå loss med ett bra resultat i morgon, säger inte vilket eftersom GoG har en tendens att hetsa mot oss -----fantaster. Ja frälsaren Stefan Löfven får med det snaraste visa lite färdigheter annars börjar bidragssukterna att misströsta.

En stilla undran ,är dessa förespråkare för det mångkulturella haveriet medvetna om att deras omdömeslösa försvar lever vidare i nätet, den dagen allt faller samman som ett korthus så står de där nakna inför alla korkade uttalanden.Det verkar som att de i likhet med det tusenåriga riket eller DDR tror att det är bestående. Tyvärr så måste vi göra dem besvikna ,korthuset faller och med det dessa omdömeslösa försvarare. Rapport från en regnig Blekingsk övärld.

2012-05-12 @ 20:35:14
Postat av: Essendon

@AWSvensson

Det bästa är att allt bevismaterial finns på nätet när pajasgänget i Sju-Klövern kommer att ställas inför rätta för landsförräderi och förskingring av skattemedel!

2012-05-12 @ 20:56:37
Postat av: Farbgror Fritte (SD)

Ja.Löfven kan om han än är fåordig i sina beskeds bli en svår nöt för alliansFredrik att knäcka.Jag är inte helt övertygad om att den borgerliga aslliansen ens med SD stöd fickar detta.Sedan tilöl detta med edn självutnämnda joiurnaliste,debgattören och författaren Kurdo B a k i s.

För detta är väl hans rätta efternamn?Någon större intelligent innehåll i hans skrifter är svårt att finna.Kommunisterna på SVT ser dessvärre honom som något som skall bjudas in till olika debattprogram.Betalt med våra licenspengar.En uppmaning:

Ring upp Eva Hamilton direkt .Jag tycker faktiskt detta!

2012-05-12 @ 21:47:52
Postat av: Calle

O / T

Missa inte Uppdrag Granskning på onsdag 23/5.

Janne Josefsson med dold kamera i moskee´i Sverige.

Förhoppningsvis, förhoppningsvis avslöjas muslimernas dubbla agenda.

2012-05-12 @ 22:08:15
Postat av: Calle

Fel av mej, 16/ 5 visar UG från moske´n

2012-05-12 @ 22:11:04
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Gubben och Gumman gillar också krocket

2012-05-12 @ 22:30:13
Postat av: Turdo

Senaste Sifo:

http://www.swedenconfidential.info/2012/05/13/sifo-maj-sd-enda-parti-som-okar-stort/

2012-05-13 @ 04:39:53
Postat av: HM

Turdo - Glädjande! Och ökningen trodde någon bedömmare berodde på J Åkessons deltagande i TV-debatten. Jag tycker själv att hans framträdande var svagt (såg ej efter nyheterna) men inte pga att han gjorde dåligt ifrån sig utan att Sd-politiken inte räcker till. Inte för jag sitter som någon fågelunge och gapar utan för att det helt enkelt tar tid att hyggligt demokratiskt utforma en klar och bra politik i olika frågor tex energi. Det kommer an på oss som redan är engagerade och de som kommer engagera sig i Sd att utforma en bra politik i mycket. Skulle valet bara gälla invandring och vår nation skulle Sd kunna få majoritet redan idag.Jag själv plockar lätta poäng på min blogg när det gäller ett flyktingboende och korruption.

2012-05-13 @ 07:08:43
URL: http://ondiklinte.blogspot.se/
Postat av: Hulda

Att SD ökar i senaste Sifo är ett resultat av allt som följer i invandringens spår. Gruppvåldtagna kvinnor har släktingar, vänner och andra bekanta.Åldringar som blivit rånade i sina hem av "personer av utländsk härkomst" har barn och barnbarn.

Alla som ser de "ensamkommande" inser lätt den grova bluffen med deras ålder.

Alla som ser hur våra poitiker och journalister medvetet ljuger, reagerar självklart.

Så SD kommer fortsätta att växa sakta men säkert.

2012-05-13 @ 08:01:58
Postat av: Rune

"Om Stefan Löfven inte kan prestera mer än detta så börjar snart resan nedåt i opinionen för socialdemokraterna."

-------------------------

Helt riktigt!

Men är det inte så att Löfven inväntar partikongressen innan han gör auktorativa uttalanden i olika frågor? En partikongress som han försöker att styra in i sina spår.

Det är mycket flumbråte som har hopat sig i detta parti sen Palmes dagar. Om Löfven lyckas med det så blir han en mycket farlig motståndare.

2012-05-13 @ 08:20:27
Postat av: Thoralf Alfsson

RuneOm Löfven skall vänta in nästa partikongress, då får han vänta länge. Det tålamodet kommer väljarna inte ha.

2012-05-13 @ 09:47:47
Postat av: Lars Rosén SD KALMAR

Idag blir man glad när man läser Aftonbladet och Expressen. Till o med på första sidan i Expressen. Ja, även Dagens Industri tar upp SD.s framgång. Samt att dessa blaskor basunerar ut att nu är SD större än FP. Arabisk vår, nej SVENSK SOMMAR.

2012-05-13 @ 10:20:31
Postat av: Hulda

visst kan man glädjas över SD,s framgångar i senaste Sifo.

Men det är till ett väldigt högt pris.

Ett fördärvat Sverige där invandrargängen skjuter på varandra, där flickorna singlar ner från balkonger som höstlöv, Svenska flickor blir fruppvåldtagna, där unga män kallas för BARN, mm. mm.

Jag skulle gärna slippa sitta vid datorn och kämpa för ett bättre Sverige, men nu måste jag och många andra kämpa..

Tack, alla batikhäxor, naiva Miljöpartister, Centerpartister, journalister, sossar och Vänsterpartister.

Ett särskilt tack till Tokvänsterns naiva stenkastarbrigad som tappert skämmer ut sig när SD fredligt demonstrerar....

2012-05-13 @ 12:52:17
Postat av: Notarien

Efter den senaste tidens "drev" på journalisterna kanske redaktionerna förstått att det är ohållbart att fortsätta som förut. För en gångs skull visas en bild på en glad JÅ! Har väl inte hänt sedan "Shalala"-sången på valnatten! Till och med SIFO var tvungna att släppa upp de strypta siffrorna för SD något hack....

2012-05-13 @ 13:51:30
Postat av: Rune

Postat av: Thoralf AlfssonRune"Om Löfven skall vänta in nästa partikongress, då får han vänta länge. Det tålamodet kommer väljarna inte ha."

----------------------

Är inte deras kongress om några månader?

Och tålamod har ju väljarna hittills visat i övermått mot etablissemangspartierna.

För min del tror jag att Löfven siktar på tillnyktring inom S. Tillfället till det kommer ju vid kongressen.

Det är min teori men jag kan ha fel? Det har hänt förr att jag har haft fel.

2012-05-13 @ 16:58:43
Postat av: Thoralf Alfsson

RuneNästa kongress är i april 2013.

2012-05-13 @ 19:56:00
Postat av: Fredrik

Här har vi verkligheten!

Flum på hög nivå!Kolla även in den bidragskåte miljökämpen på svt som sitter hemma med nästan 38.000 kr i månaden o säger att han funderar över vad han vill göra med sitt liv!? Ja du jäklars va.. Kolla avpixlat för där finns de i sin helhet.. PK media är väl inte så sugna på sanningen när det gäller detta och mycket annat! Ja en annan har jobbat hela helgen!Så undrar dom varför politiker föraktet ökar ?

Ta vänstern.. Kommer aldrig vara i beslutar position så man kan yra om vilka floskler man vill.

Och i varje tal säger man.. BYGGA JÄRNVÄG!!?Sen bara för att man är MP så innebär de inte att man är kunnig i miljöfrågor..Och dom säger.. Höj bensinskatten nu!!Ja gott folk!

Vi får vad vi röstar på och så enkelt är det!

Makten ligger hos folket så de är bara att lyfta på arslet ur soffan och rösta på ett parti som kan röra om lite i grytan.Postat av: Rune

Postat av: Thoralf Alfsson

Rune"Nästa kongress är i april 2013."

----------------

Jag tror nog att han kallt räknar med det?

Sossepartiet har gått på tomgång rätt länge nu. Flera år! Några månader till kan inte spela så stor roll. Under tiden hinner Löfven organisera sina anhängare till kongressen.

Detta är min teori, som kan vara totalt felaktig.

Som bara grundar sig på min tro att Löfven inte är någon flummare som de två senaste S-ledarna.2012-05-13 @ 21:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0