VILKEN PROGRAMLEDARE I AGENDA!

Såg debatten i Agenda mellan Andreas Schönström (S), kommunalråd i Malmö och integrationsminister Erik Ullenhag. Andreas Schönström klämde ur sig en hel del saker som borde fått tittarna att kippa efter andan. Man har satsat 2 miljarder kronor på integrationen i Malmö utan att man uppnått några resultat. Skillnaden mellan personer med svensk bakgrund eller utländsk bakgrund när det gäller sysselsättning var enorm, 74 procent för svenskar och endast 42 procent för personer med utländsk balgrund. Dessutom var nästan 7 procent utanför alla system och försörjde sig med svartjobb eller kriminallitet. Så fortsatte det hela tiden. Alla problem var relaterade till invandringen på ena eller andra sättet. Tyvärr måste programledaren Camilla Kvartoft vara hjärndöd som aldrig kommer på att fråga om vi inte måste begränsa invandringen till Malmö och Sverige.

Politiskt korrekt programledare?

När det sedan gällde fotbollsmatchen mellan regeringen och oppositionen så förteg hon att SD inte var välkomna att vara med. Utan det fick Gutav Fridolin påpeka men Camilla Kvartoft fattade nada!


Kommentarer
Postat av: Hulda

Tittade också på Agenda igår. Den sk." Elefanten i rummet" var påtagligt närvarande.

Båda debattörerna och programledaren gled hela tiden undan från det egentliga problemet, INVANDRINGEN.

Debsatten var totalt meningslös!

Det är tur att de båda herrarna inte jobbar som ansvariga för ett stort lager.

Där finns bara en viss begränsad plats och när det är fullt, stoppar man inflödet, annars gör man fel och missköter jobbet grovt...Ett plus (!) till Fridolin som faktiskt nämnde vuxenmobbningen mot SD i fotbollsmatchen.

2012-05-28 @ 06:47:55
Postat av: S-E Karlsson

Håller med om Fridolins uttalande om fotbollsmatchen , det var rakt !gjort

2012-05-28 @ 07:42:25
Postat av: Eric

Rätt enkelt egentligen..

Camilla Kvartoft är tillsatt för att göra det hon gör! Inget annat.

Den som till äventyrs förväntade någon form av rättvisa och opartiskhet i en sån här debatt i SvT är nog ute på hal is..

Eller helt ute och cyklar på fel väg, med tanke på årstiden..

2012-05-28 @ 08:37:09
Postat av: Cavatus

Ekot slår i morgonens radionyheter på stora trumman för att få ensamkommande barn tar hit släkten när de väl fått uppehållstillstånd. Till varje pris måste skenet hållas uppe. En enväldig expert som är 32 år gammal (ung??) får uttala sig och stå oemotsagd.I nästnästa inslag får vi reda på att desamma utsätts i Sverige för spionage av landsmän som hotar familjemedlemmar kvar i hemlandet. Är någon förvånad hur människor från hot- och hatkulturer för med sig sedvänjor, om inte personligen, så via andra hitkomlingar. Polisen står sig som vanligt slätt och kan bara konstatera fakta.Klicka på min länk och läs Julia Caesars söndagskrönika om verklighetsfrånvända politiker. Den är lysande! Får inte missas! Det är verkligen som om de levde i en helt annan dimension av tillvaron.

2012-05-28 @ 08:37:18
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Calle

@ Thoralf

Instämmer till fullo! Satt under hela Agenda och väntade på att programledaren kanske skulle säga: Med hänsyn till alla problem och kostnader ni berör här, är det kanske rimligt att vi minskar invandringen? Men icke, däri låg tydligen inte problemet.Däremot mer resurser till just denna grupp.

2012-05-28 @ 08:46:44
Postat av: S-E Karlsson

Tyvärr kommer inte Julia Cesars krönikor ut i stugorna , alldeles för få som har möjlighet att läsa det hon skriver ! Har tjatat om det förut att det måste ut infoblad om invandringens kostnader , det räcker inte med SD-kuriren som talar om vilka som sitter i kommunföreningarnas styrelser !

2012-05-28 @ 08:48:59
Postat av: vmm

Malmö är ju en jättepopulär stad! Folk flyttar ju från hela världen för att bo där!

2012-05-28 @ 08:56:00
Postat av: Cavatus

Bahareh Andersson ställer Expo mot väggen på Axessbloggen när det gäller muslimsk apartheid. Handsken är kastad. Vågar Expo bemöta?http://www.axess.se/blog/post/2012/05/27/Gastbloggare-Expo-och-rasismens-olika-ansikten.aspx

2012-05-28 @ 09:01:06
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Stefan A

Man kan redovisa migrationsverkets siffror på ett annat sätt också t.ex. 420 sk. ensamkommande barn har genererat i ytterligare 1130 anhöriginvandrare,hittills är det bäst att tillägga, och det är inte dåligt med tanke på att de anhöriga är förvunna eller inte i livet längre, om nu mig.verk. är så duttiga på statistik kan de även redovisa vad dessa 4200 ensamkommande + 1130 anhöriga mellan 2007-2010 har kostat skattebetalarna. Dagens rubrik står AB för "Plågade hundar fråntas prästtitel" viste inte att hundar kunde bli präster, men kunde Helle Klen såååå....

2012-05-28 @ 09:25:17
Postat av: lee

Andreas Schönström tror att om vi bara betalar in lite mer i skatt så kommer problemet att försvinna ..Malmö får 3,7 MILJARDER i robin Hood skatt vart år för att inte gå i konkurs ..

2012-05-28 @ 10:40:58
Postat av: lee

Andreas Schönström ..Klyftorna i Malmö har Sossarna importerat i 20år !!Grattis ..

2012-05-28 @ 10:43:30
Postat av: Lassekolja

Till alla som förväntar sig att Agendas programledare plötsligt få för sig att ställa någon form av motfråga: Varför skulle hon få ett sådant infall? Alla som hon/han (eller hen) kommer i kontakt med säger ju i kör att "problemen i Malmö har ingenting med invandringen att göra, utan beror på arbetslöshet, särskilt bland nysvenskar(!), bostadsbrist, språkproblem, socioekonomiska skäl, utanförskap", osv-osv. Javisst, men att allt detta beror på just en vidlyftig invandring, den frågan får vi nog aldrig höra en svensk journalist ställa utan den problemställningen kommer dessvärre SD förbli ensam om att våga tala om!?!

Det ser verkligen mörkt ut för Sverige, både bildligt och bokstavligt!!!

Postat av: Kalle

Tydligen dags för SD att riva i ordentligt. Den hitillsvarande lågmälda debatten har givit 10% i oppinionsiffror (tillfälligt) MEN håller det i längden och i vrkligheten i valet 2014???.SD är ett oppinionsparti och borde höras myckiet mer i den allmänna debatten. Vi får nog söka INOM SD varför vi inte hörs mer!!!

2012-05-28 @ 12:53:54
Postat av: Kalle

oppinionsparti skall vara Oppositionsparti och inget annat!!!

2012-05-28 @ 12:55:51
Postat av: Gubben o Gumman

Fast ni såg väl hur besvärad Fridolin blev när reportern sa "Skalla bara dom rika skal ha råd att resa utomlands" i samband med 12347:e föreslagna miljöskatten.

Det väl den första kristiska frågan till Miljö öpartiet sista 30 åren, Lill Gahrton fick problem direkt, va en kritisk fråga stackars utomjording.2012-05-28 @ 13:21:03
Postat av: Gubben o Gumman

"Skall bara dom rika ha råd att flyga utomlands"

2012-05-28 @ 13:21:51
Postat av: Lassekolja

Betr. "debatten" om problemen i Malmö, Myt-Erik låter som en grammofonskiva: "Nu gör något helt nytt bla bla........". Åter dags att citera Einstein om att "dumhet är att gång på gång pröva samma metod och plötsligt förvänta sig ett mycket bättre resultat"!

När Agenda debatterar mångkulturella problem UTAN att bjuda in en Sverigedemokrat visar Agenda-redaktionen klart och tydligt att man egentligen inte vill ha någon debatt utan bara samtala om problemen, eftersom ordet DEBATT betyder att bryta OLIKA åsikter mot varandra!

Postat av: Kalle

Nu är Pingsten hänryckningens tid över samt hyllningarna till Eurovisionens vinnare Loreen. Idag har vi återvänt till varadagen!!!""Loreen och föraktet mot svenskarna.

Ett ständigt utanförskap har format sångerskan Loreen till en bitter och hatisk människa. Nu tar hon bladet från munnen och tar avstånd från svenskarna och den svenska kulturen./.../ I dag hämnas hon [Loreen] genom att förespråka att den svenska kulturen tillintetgörs och det svenska folket byts ut. ""säger hon till tidningen Novell som nätidningen Realisten citerar.Såg inte Loreen hylla den svenska flaggan. Hon höll aldrig upp den som andra tävlande gjorde med sina nationsflaggor. Ville hon inte hålla upp det krista gula korset i svenska flaggan??? Omgivningen runt henne höll gärna upp den svenska flaggan men inte Loreen!!! Hon verkade bli påtvingad den men virade den runt halsen som en palestinaschal. I protest???För mig är hon fortfarande en marockanska som hennes föräldar trots att hon är född i sverige. I schlagertävlingen hade svenskar med låtar i tio andra länder.Loreen var en marockanska som tävlade under svenska färger!!!

Postat av: Fredrik

Man kan inte annat än att bara njuta/skratta och LYSSNA ORDENTLIGT på vad han säger.Så till all

PK MEDIA,EXPO,POLITIKER,NAZISTER,ISLAMISTER och VÄNSTERN men även övriga strutsar som har svårt med sanningen och hur verkligheten ser ut i världen. Alla ovanstående har ett gemensamt och det är oviljan att se vad ISLAMs lära och lärda (sponsrad av SAUDI ARABIEN)

gör med människor,städer och hela länder.Har ni sett någon muslimsk organisation av något slag hjälpa,stödja: kvinnor,barn,homosexuella eller oliktänkande??? Ta er en funderare tack!LYSSNA & LÄR

Sen ha en trevlig måndag!

Postat av: Sven Dacke

Växjö förbereds för en uppdelning i "Vi och Dom"Araby kan få stadsdelsrådAraby i Växjö kan få ett eget stadsdelsråd. Men några politiker ska inte vara inblandade.Än så länge inte klart om det är förberedelse för ett delat Växjö eller om det har med den kommande ökande invandringen att göra, men helt klart är att allt mera av gamla Sverige delas upp i olika grupper.Vissa ( Dom) har kostnadsfri tillgång till vissa aktiviteter och ( Vi) skattebetalare betalar kalasetPostat av: Sven Dacke

Kan tilläggas att samtliga hyresgäster inom Växjös kommunala bostadsbolag är med och "sponsrar" verksamheten i Araby, vare sig man vill eller inte, enda sättet att slippa är att flytta.Postat av: Svensson

Hon hade inte alla hästar hemma ( en del var på Solvalla) Hade hon varit smart, hade hon lagt in lite elaka kommentarer, så det hade blivit än mer fart i debatten.

2012-05-28 @ 16:14:27
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Regeringen försökte dumpa Sahlinen i ILO ,trots att man satsat miljoner så ville man av förståndiga skäl inte har henne, när inte ens LO ville satsa på Måna då ger det en vink om vad det handlar om.

2012-05-28 @ 17:51:18
Postat av: s29

Kul att SVT äntligen har hittat en egen nisch,utan att ständigt behöva sno Engelska programidier. Följ Malmöpolisens arbete. Nästa säsong ser vi fram emot Södertäljepolisens,sen får man spä på med fler sossekomuner.

2012-05-29 @ 23:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0