ETNISKA SVENSKAR MITT I LIVET

Har minst arbetslöshet! En helt logisk slutsats av statsministern. Han kunde även passat på att reta upp feministerna genom att säga ”etniskt svenska män mitt i livet” vilket hade varit ännu mera sant.

Men som alla vet så är sanningen väldigt svår för väldigt många i det här landet. De föredrar istället lögner och väl inarbetade floskler som de känner sig trygga med. Särskilt när floskelmästarna Ullenhag och Lööf har fått fart på munlädret.

Moderaterna har ju själv tagit fram en rapport som visar att det i genomsnitt tar 7år för en man som invandrat till vårt land att komma i arbete. För en kvinna tar det i genomsnitt 10år. Jag gissar att denna rapport grundar sig på data från 80-talet och en bit in på 90-talet. Då vet vi att en majoritet av dessa invandrar kom från europeiska länder, framförallt balkanländerna.

Hur ser invandringen ut under 2000-talet? Nu handlar det om Somalia, Irak, Afghanistan och andra muslimska länder. Om moderaterna skulle göra samma rapport om några år är jag övertygad om att tar betydligt längre för de nya grupperna att komma ut i ett svenskt arbetsliv med löner enligt avtal.

Sanningen är nog att en stor andel av dessa aldrig kommer ut på den reguljära arbetsmarknaden. De kommer istället bidra till lönedumpning genom att jobba svart eller i statligt subventionerade jobb vilket även kommer ha en lönedumpande effekt och dessutom skapa en osund konkurrens inom vissa arbetsområden.

Hur länge kommer etniska svenskar mitt i livet vilja betala skatt men endast få en sämre välfärd tillbaka? Hur länge kommer de lyssna på alla floskler om invandringen utan att protestera?

Statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg har redan använt möjligheten med sänkta skatter för etniska svenskar mitt i livet. Oavsett vem som styr Sverige kommer det krävas höjda skatter i framtiden om samma invandringspolitik skall bedrivas.

Undrar om Stefan Löfven går i skola hos Mona Sahlin? Åtminstone börjar jag misstänka det, när han reagerar på  att någon pratar om etniska svenskar och börjar prata om det otäcka med vi och dom.

Trams och inget annat än trams!

Till något helt annat. Hur mycket koldioxid släpper en elbil ut?Prästen Dag Sandahl skriver en motion om Stasi till stiftsfullmäktige. Han vill att Växjö stift startar ett forskningsprojekt om kontakterna mellan stiftet och DDR.

Det kanske även finns en eller flera Alexander Radler i Växjö stift. Läs motion.


Kommentarer
Postat av: carlfantastiskt att svenskarna hjälper varandra:

http://avpixlat.info/2012/05/15/frisorgate-hela-forlikningssumman-donerad-till-sjoberg/#disqus_threadmen hur gick det för skinnmäster i örebro som fick betala 127 000 kr, hela årsvinsten i skadestånd till några romer som inte respekterade att butiksägarens lunchstängning.

2012-05-16 @ 00:30:38
Postat av: vmm

När det gäller arbetslösheten så är det ju skillnad i arbetsmarknadspolitiska åtgärder beroende på om du är etnisk svensk eller invandrare. Du får sämre hjälp om du är svensk (jag tänker främst på instegsjobbåtgärden). Den åtgärden har ju funnits i flera år och det är väl bara SD som kritiserat den, och nu när Reinfeldt pratar om etnicitet när det gäller arbetslöshet så blir det plötsligt ett himla liv. Kanske kan SD ta chansen nu och gå ut igen med kritik mot instegsjobbåtgärden.

2012-05-16 @ 00:56:11
Postat av: semaka

Hoppar in med ett annat ämne : Landshövdingen i Kalmar län vill banta bort tolv "verk"i Sverige och därmed göra 500 pers arbetslösa ! Det hade enligt mej varit mer motiverat att banta bort Migrationsverket , det är ju där pengarna forsar ut ,ett hål där ingen botten finns !

2012-05-16 @ 06:18:48
Postat av: Karlskronabloggen

Mycket bra skrivet inlägg Thoralf!Js, har man möjligheten så gäller det att antingen fly Sverige eller stanna och kämpa som du gör.2012-05-16 @ 06:49:43
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Stefan A

Man kan undra om det inte är ett försök från fulmedias sida att ta lite udden av kvällens uppdrag granskning, man drar sas. rasistkortet redan nu,för övrig ett program som alla ETNISKA SVENSKA feminister bör titta på.

2012-05-16 @ 08:05:07
Postat av: Rune

Ja, där gjorde ju statsministern en groda när han antydde att det finns svenskar. Som ju hela etablissemanget har kommit överens om att de inte finns. Stor komik!

Att Löfven skulle ansluta sig till "Fåntrattarnas Riksförbund", det trodde jag ju inte. Mitt intryck har ju varit att han stod för tillnyktring?

Men sossetoppen är kanske ohjälpligt förlorade?

2012-05-16 @ 08:21:45
Postat av: Hacke

Jag är glad å Reinfeldts vägnar att han äntligen nått insikten att det finns etniska svenskar.

Hoppas han vandrar vidare på upplysningens väg och verkligen gör något åt flödet till problemen som finns på så många fler områden än arbetsmarknaden.

Tänk om han nu också kunde bli kvitt sin sd-fobi. Då kunde vi så smått börja hoppas på en vändning för landet.

2012-05-16 @ 09:06:20
Postat av: Turdo

Hanif Bali(M) husneger enligt Mikael Trolin(MP)”Bland etniska svenskar är arbetslösheten under fyra procent. Bland invandrare är den nästan fjorton.

Fyrtio procent av alla långtidsarbetslösa är invandrade, sextiosju procent av de som är långvarigt socialbidragstagare är utrikes födda”Fy på dig Hanif, man får faktiskt inte säga att det skulle vara en högre arbetslöshet bland invandrare.http://www.swedenconfidential.info/2012/05/15/dagens-rasist/#more-182962012-05-16 @ 09:10:47
Postat av: Lärare

Vi och Dom...Detta med tanke på att Löfvén påstod att det inte finns ngt Vi och Dom! Klart det gör!Vi etniska svenskar bor redan här. Vi kan ju plötslig inte bli Dom och bo ngn annanstans.

Dom kan lika lite bli Vi som redan bor här.Sug på den...2012-05-16 @ 09:38:24
Postat av: Ronny

Jaha, så blir det ingen Postkodlott för mig, när pengar skänks till regimens våldsuppviglande stormtrupp, EXPO ! Vänsterextrema Expo, som arbetar med att åsiktsregistrera invandringskritiker och konservativa svenskar, får 6,5 miljoner kronor från Postkodlotteriet.Pengarna beviljas till projektet Värsta fördomen och Expo kommer att få dela bidraget med Scouterna, Ungdom mot rasism och Röda Korsets Ungdomsförbund.2012-05-16 @ 10:16:34
Postat av: Observer

Vår statsminister verbaliserar vad siffror i drösavis ett antal år visat på.siffror som alla är medvetnas om och vad de visar på.Problemet finns där och är välkänt.Det är skillnad på arbetslösheten mellan inrikes födda och utrikes född men när statsministern konstaterar detta då tar hyckleriet nya höjder.Fy,fy av Reinfeldt att kommentera siffror ropar kritikerna inom politiken och medierna..Det alla vet får inte nämnas vid namn.De problem som finns, vilket denne nye s-ledaren inte minst med sin bakgrund känner till,får inte redovisas i klartext.Debatten om Reinfeldts kommentarer visar på hur illa ställt det är.Problemet som finns får inte nämnas med tydligen ska det lösas.Sverige i ett nötskal.

2012-05-16 @ 10:18:06
Postat av: Lärare

Till Thoralf!Glömde ge dig en stor eloge för ditt klockrena inlägg!

Du sätter banne mig huvudet på spiken i alla dina skrifter!Har följt din blogg ett tag nu och jag blir mer och mer imponerad av din klarsynthet i alla frågor. Du är en klippa och garant för SD:s fortsatta tillväxt!SD på gång nu!

2012-05-16 @ 10:24:28
Postat av: AWSvensson

Det finns en överenskommelse mellan 7 klövern att aldrig debattera invandringen, när då Ohly anklagar Reinfeldt för att det ekonomiska biståndet skenade så fick han till svar :Ska vi diskutera ekonomiskt bistånd så får vi debattera invandring,varpå Ohly teg.

Nu går Löven ut och anklagar Reinfeldt för massarbetslösheten, eftersom denna till största delen är betingad av invandringen så kan inte Reinfeldt försvarar sig utan att komma in på invandringen. Ska uppgörelsen mellan 7 klövern hålla så kan man inte kritisera någon för något som har sitt ursprung i massinvandringen, eftersom samtliga dessa 7 partier är lika skyldiga,därav denna reaktion.

2012-05-16 @ 10:28:01
Postat av: Hulda

@Ronny..

Det är inte bara Postkodlotteriet som har förfallit. Tom. Scouterna, det Svenskaste av Det Svenska har dragits ned i det multikulturella träsket.

Tyvärr är det så att vill man förändra ett samhälle, så ska man börja med barnen.....

2012-05-16 @ 10:57:36
Postat av: InfoLJUSNING I SIKTESnart upphör problemet med att etniska gammelsvenskar på ett orättvist och rasistiskt sätt konkurrerar ut nysvenskarna på arbetsmarknaden. Helt problemfritt blir det nämligen, när de förra inte finns kvar längre. Vilket inte verkar dröja alltför länge.Kurdo Baksi gläds åt Fridolins ansträngningar för att skynda på utvecklingen:http://www.tryckfrihet.com/category/insandare

2012-05-16 @ 11:37:58
Postat av: Magentan"Den som gräver en grop åt andra, faller ofta själv däri" - svenskt ordspråk.Reinfeldt har trillat ner i sin egen grop.

2012-05-16 @ 11:59:06
Postat av: Kalle

Sent skall syndaren vakna. Är ett annat ordspråk som kan användas på den förre sosseledaren mona Sahlin. Hon har stått upp för islam och alla dessa avarter som medföljer. Hon frataniserat med muslimer i moskeer. Mona har burit huvuduk för att få muslimska väljare. Hon har helt enkelt sålt ut sig för att värva röster.Vi i Sverigedomokraterna har protesterat mot hennes fratanisering med islam. Mona har istället slagit dövörat till och skällt ut oss i SD för främlingsfientlighet. Nu till slut har hon upptäckt vad islam egentligen står för.Sent skall syndaren sverigeförstöraren Mona Sahlin vakna!!!""Mona Sahlin rasar mot imamerna

Förra S-ledaren Mona Sahlin rasar mot avslöjandet om kvinnosynen hos imamer i svenska moskéer.

– Alla rättigheter i Sverige ska gälla alla. Också kvinnor, säger hon"" till AFTONBLADET.

Postat av: Edward Ulfertz

Mona Sahlin enligt Aftonbladet:

"Det är upprörande och kränkande att behandla kvinnor på detta sätt. Det är mycket bra med avslöjandet. Nu måste alla goda krafter agera och kräva ett slut på dubbelmoralen, säger hon."Jaså, det är så dags att vakna nu, Mona?De goda krafterna Ingrid Carlquist, Bahareh Andersson, Therese Borg, Kent Ekeroth, Ulf Nilsson, Per Gudmindson m.fl. m.fl. har för länge sedan avslöjat vad islam innebär.Men eftersom de mötts av tystnad, trakasserier, attentat och rasistanklagelser kanske det är dags att de "goda krafterna" Mona Sahlin och Gudrun Schyman agerar.

2012-05-16 @ 15:26:33
Postat av: Gubben o Gumman

OT Borgholms kommun tvingas spara 7,7 miljoner undrar vilka verksamheter som omfattas och inte omfattas ?

2012-05-16 @ 16:36:11
Postat av: Magentan

Bra ledarartikel i Fria Tider om de falska journalisternas segregerade boenden.http://www.friatider.se/det-politiska-hyckleriet-frodas-i-svindyra-bostadsratter

2012-05-16 @ 16:45:30
Postat av: allemand

"Till något helt annat. Hur mycket koldioxid släpper en elbil ut?"Indirekt eller direkt, eller båda?

2012-05-16 @ 17:21:41
Postat av: allemand

Sak samma, i USA blir det ungefär 200 grams of CO2 per kilometer, p.g.a deras användning av kol för att generera el. Det är alltså beroende på hur elen genereras, mer kärnkraft mindre CO2.

2012-05-16 @ 17:29:00
Postat av: Lassekolja

Aj-aj-aj statsministern, nu talade Du sanning igen! Ajabaja, det är ju bara några år sedan Du gjorde det. Då var det i Finland när Du tuffade upp Dig till en finsk tidning, det var ju inte meningen att det skulle höras ända till Sverige att Du tyckte att vi skulle ha samma omfattning på invandringen som Finland!

Visst är det märkligt att talet om etniska svenskar röner större upprördhet än när Barbaren sa att han "inte ville ta i Sverigedemokraterna med tång"!?

Postat av: peggy

Idag miste jag all respekt för S nye partiordförande. Han har säkert samma rådgivare som tidigare s företrädare och det ger honom ingen respekt.

2012-05-16 @ 18:04:28
Postat av: s29

Säga vad man vill om den sittande regeringen,men dom kommer att bli hågkommna för att dom demolerade välfärlden och lade grunden för fattigdom.

2012-05-17 @ 11:18:08
Postat av: Robert Stöm

Den släpper inte ut någon! Men elen som bilen laddats med kan komma från kolkraftverk ajabaja

2012-05-23 @ 23:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0