SD-KAMPANJ OCH BAROMETERN-KAMPANJ


Kampanj i Kalmar idag                                      Foto Thoralf Alfsson

Tyvärr var det lite småregnigt i Kalmar idag när vi stod på stan och träffade väljare och berättade om vår polis-kampanj. Men vi pratade givetvis allt möjligt, inte minst Gota Media och deras mediahus. Vi fick även inviga vårt nyinköpta marknadstält.

Vi fick oskså besök av en tjej som sa sig vara kommunist. Ett sorgligt exempel på hur fel det kan bli.


Så har Anna Bjurström ännu en gång fått spy sina galla över Sverigedemokraterna i en krönika i Barometern. En sak är i varje fall säker! Anna Bjurström hatar mig och alla andra Sverigedemokratern i vårt land.

Veckans förtalskrönika har rubriken ”Flyktingpolitik kräver mer än goda intentioner” och det är verkligen sant. Den kräver först och främst enorma resurser och det kostar enorma summor av skattebetalarnas inbetalde och surt förvärvade penningar. Men det hjälper ändå inte när inte viljan finns att anpassa sig till det svenska samhället.

Trots allt har ändå Anna Bjurström kommit till några sunda insikter och det är ju ett steg på vägen mot en tillnyktring. Här kommer ett exempel.

”Politiker och journalister
verkar inte vilja se de svårigheter och konflikter som naturligt uppstår när olika kulturer och samhällsklasser möts.”

En bra början att bygga vidare på för Anna.

”Kan SD lösa problemen
som naiv socialdemokratisk integrationspolitik eller ickepolitik har orsakat? Nej. De är inte intresserade av ett fungerande multikulturellt samhälle.”

Alldeles riktigt Anna! Socialdemokraterna och deras allierade är den största orsaken till att vi brottas med dagens problem. SD tror inte heller på ett multikulti-samhälle. Malmö är väl ett väldigt bra exempel på att ett multikulti-samhälle inte fungerar, trots en lång rad av integrationsprojekt och hundratals miljoner kronor för att komma till en anständig nivå. Men resultaten har uteblivit!

Men sedan så övergår Anna i att bli riktigt naiv och slutledningsförmågan brister kraftfullt.

”Att folk har olika religioner, traditioner, normer, värderingar och åsikter kommer alltid att leda till friktion. Jag kan inte se hur det är kontroversiellt eller ens problematiskt.”

Hur gammal är du egentligen Anna? Du borde inte vara så ung än att du känner till vad som hände på balkan under tidigt 90-tal. Vad var de grundläggande orsakerna till dessa konflikter? Hur jäkla naiv får man vara?

”Rabiata sverigedemokrater
för söker å sin sida skylla varje upptänkligt samhällsproblem på att befolkningen har olika kulturella bakgrunder.”

Och rabiata personer som Anna Bjurström förnekar konsekvent att religion och kulturell bakgrund inte orsaker de minsta problem. Jag undrar hur Anna Bjurström ser på Uppdrag gransknings program om hur imamer pratade med dubbla tungor i sina moskéer. Ett sånt reportage visar enbart på att politiskt korrekta floskelmaskiner inte har några som helst belägg för sina teser. Utan istället bekräftar det allt som oftast de tankar och den oro som vi Sverigedemokrater känner och som vi försöker förmedla till svenska folket.

Anna Bjurströms visioner och starka tro är tyvärr endast en naiv utopi!Barometern debattredaktion har dubbla regler och dubbla måttstockar. Så fort vi försöker få något publicerat så påpekas att debattartikel skall vara ”unik” och bara skickas till Barometern. Uppenbarligen gäller detta enbart SD.

I måndags publicerades en debattartikel som jag omgående misstänkte var en ”massproduktion” från Moderaterna. En snabb sökning på nätet visade att den publicerats i mängder av tidningar. Vilket bara bekräftar det jag tidigare förstått, nämligen att det gäller olika regler för SD i förhållande till partierna inom 7-klövern.

Döm om min förvåning blev stor när Barometern publicerade samma debattartikel i dagens tidning men med en annan rubrik. Inte undra på att det är svårt att få något publicerat i Barometern.

Nigel Farage håller föredrag ;-)


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Saknar en partibeteckning på sidorna? Blå mot det gula så hade det synts bra.

2012-05-26 @ 22:08:21
Postat av: Henrik

Kämpa på. Till slut får merparten upp ögonen...

Jag tror att det blir en ketchupeffekt. Kommer kännas att det bara är motvind till det vänder totalt.

2012-05-26 @ 22:33:51
Postat av: Anonym

Emmaboda V vs SvP

http://ostran.se/nyheter/Emmaboda/Vaenstern-tackar-ja-till-diskussion-om-svenskhet

2012-05-26 @ 22:50:22
Postat av: joffe

Tack Thoralf! Du får än en gång toppbetyg för riktiga analyser och fräscha normala tankar. -Det skulle finnas fler Nigel Farages i världen. Han är en strålande talare med karisma och genomskådande klarsyn av Euro- och EU-problematiken. Han är och ser även ett mycket svagt ljus i en mörk EU-tunnel.Jag tror och hoppas som Nigel att nyvalet i Grekland den 17.6 leder till att folket väljer för landets framtid, tar en kraftig smäll och återgår till Drakman. Följande dominoeffekt i EU blir initiellt förrödande men på sikt en nödvändig rensning och återgång till suveräna länder med nationella valutor och styre. Slå igen övergripande konstgjorda dockstyret i Bryssel.EU kan i längden aldrig lyckas bli förenade stater som i USA eller Australien. De olika EU-ländernas nationella,ekonomiska och produktiva särart och kultur är av alldeles för diverse natur.

2012-05-27 @ 03:06:02
Postat av: AWSvensson

Anna Bjurström , är det problematiken och medföljande konflikter som är målet med det mångkulturella då förstår jag hennes resonemang. Om inte så löser man problemet som tydligen finns, antingen hon ser problemen som positiva eller negativa för samhället, med en oförändrad invandring,eller den var ju inte bra signerad sossarna. Ja förvirrat är bara förnamnet,men det viktigaste är tydligen att misskreditera SD och då är inte innehållet så viktigt eftersom hon vänder sig till likasinnade personer där fattningsförmågan inte premierats.

2012-05-27 @ 06:37:50
Postat av: S-E Karlsson

Denna Anna Bjurström borde ta emot 1-2 st av dem hon vurmar för, i sitt hem , det går bra att snacka om att vi ska ta ansvar för något som vi inte har gjort men när det blir tal om att gå före med gott exempel ,då blir det genast tyst i "tycka synd om alla leden "!

2012-05-27 @ 09:37:39
Postat av: Jörgen

Funderade på den där cykelturen till Stensö den 31 maj. Är alla välkomna och är det bestämt någon tid, eller att den blir av?

Postat av: Lassekolja

Betr. alla verkningslösa integrationsprojekt som med mer eller mindre automatik leder till ny kriskommission, kan vi Sverigedemokrater åter referera till Einstein. Han lär ha sagt att "dumhet är att gång på gång tillämpa samma metod och plötsligt förvänta sig ett annat, bättre resultat"!

Betr. att "Sverigedemokraterna skyller allt elände på invandrarna" är bara att konstatera att våra motståndare vägrar konsekvent att acceptera att SD lägger HELA ansvaret på de politiker(hela 7-klövern), som envist vägrar ta till sig hur verkligheten ser ut och bara fortsätter mot undergången. Att urskulda sina egna misstag genom att skylla på SD är ynkligt men inte oväntat.

SD har, inte minst genom Kent Ekeroth, i åratal hävdat att s.k. imamer talar med kluven tunga i moskéerna runt om i landet, men då har alla i kör "skjutit på budbärar´n". När nu Uppdrag Granskning hävdar detsamma, då blir alla indignerade och beklagar sig.

Ytterligare exempel på 7-klöverhyckleri!!!

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Hej Jörgen1Antar att det var dig vi pratade med i lördags...Vi träffas 1830 där jag sa. Våra medlemmar har fått info. Du är mer än välkommen ( och din kamrat ), det är picknick som gäller. Och cykel.

Om Thoralf vill sprida det offentligt tror jag inte, med det får han avgöra. I första hand är det en medlemsträff, men du är lika välkommen!

2012-05-27 @ 18:58:13
Postat av: Jörgen

Hej Micael!

Nej, det var inte mig du talade med i lördags. Men det kan vi kanske göra på torsdag om vädret tillåter. Inte omöjligt att vi också blir två. Har en son som möjligen hänger på.

Hej så länge/J

2012-05-27 @ 21:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0