SVENSKA KYRKANS ”DOLDA” AGENDA?

L

Det slog mig när jag läste mina morgontidningar idag att det politiskt korrekta etablissemanget missat något. Något som har med kyrkan att göra! Möjligen beror det på att det inte handlar om barn utan om vuxnas nöjen.

 

Det förvånar mig att inte hela vänsteretablissemanget angripit denna företeelse för många år sedan då den är väldigt kränkande mot personer med annan religiös åskådning och då speciellt muslimer.

 

Risken är ju i och för sig stor att jag med detta blogginlägg sätter fokus på ett oupptäckt kränkande beteende i det svenska samhället och en tradition som inte har så många decennier på nacken. Jag förväntar mig nu att Åsa Lindeborg, Helle Klein och inte minst Aftonbladet och Expressen tar upp denna mycket exkluderande och diskriminerande  affärsverksamhet som svenska kyrkan ägnar sig åt.

 

Att Vänsterpartiet inte skrivit motioner om detta i riksdagen är minst sagt förvånande. Begriper inte dess ledamöter hur mycket som speciellt muslimer lider av svenska kyrkans oförskämda sätt att inte jobba för integrering i det svenska samhället.

 

Men å andra sidan är det kanske en medveten strategi från svenska kyrkan och nöjesarrangörerna att använda de svenska kyrkorna som konsertlokaler. Därmed blir det ju garanterat helt segregerat, inga muslimer på konserterna, bara ”svenskar”. Då känner sig dessutom alla trygga och att man tillhör samma gemenskap och gillar också samma musik och artister. Är detta svenska kyrkans ”dolda” strategi, som man tillämpar helt öppet.

 

Utan att någon i hela pk-etablissemanget har reagerat! Kan det möjligen bero på att de själva är storkonsumenter av denna sorts kultur och vill ha det för sig "själva" i våra kyrkor?

 

"Så är det otroligt så bra konserter det blir i kyrkor"

 

Undrar om Dennis Andersson på Barometern tycker att skolavslutningarna också blir otroligt bra i kyrkor?

 

Här är några exempel.

 

Idag har vi varit på Borgholms marknad och som vanligt får man höra intressanta åsikter från besökarna, de som vågar sig fram och prata lite. Att det finns en stor negativ åsikt om invandringen och då speciellt muslimer råder det inte minsta tvekan om. Dagens aktivitet fick dock ett abrupt slut då ett åskväder drog in vid 16-tiden med hårda vindar och ösregn. Vi fick ha en man i varje hörn på vårt tält som fick hålla fast det krampaktigt för att det inte skulle blåsa bort. Vi var minst sagt sjöblöta när vi plockat ner allt. Det blev att sitta i kalsongerna i bilen på vägen hem. Tur att man inte blev stoppad av polisen ;-)

 

Vi var enda politiska parti på plats i Borgholm!

 

UPPDATERING!

Skottlossning vid Sahlgrenska

Trepölisbilar slogs sönder i Tensta

 

Tack Göran Persson, tack Fredrik Reinfeldt för att vi fått ett så tryggt och säkert samhälle att leva i!!!

 

Inte heller idag publicerades min insändare/debattartikel i Barometern.

 


Kommentarer
Postat av: Verkligheten

Kyrkokonserter är ju dubbel-haram, kanske till och med trippel-haram. Så sådana är ju lika garanterat exkluderande för muslimer eftersom såväl kyrkor som musik och glädje är förbjudet inom islam. Det går knappast att göra sådana konserter islam-vänliga så det är nog bäst att förbjuda dem helt och hållet.

2012-06-27 @ 21:03:52
URL: http://verklighetenisverige.wordpress.com/
Postat av: pensionär

Ikväll blev jag riktigt besviken Jag hade förberett en kompis från Borgholm att SD skulle vara där o ville att hon skulle lyssna på Er för ni hade mycket vettigt att säga. Då skriver hon till mig att det satt 4 gubbar i ett tält o ingen sa något till dom som gick förbi.

2012-06-27 @ 21:24:43
Postat av: Thoralf A

pensionär

Nej, vi drar inte in folk i vårt bås men vi pratade med alla som var intresserade. Personer som gick med 3 meters lucka till vår plats tvingar vi oss inte på.

Hon var givetvis välkommen fram så hade hon fått tidningar eller flygblad och annat material. Lite intresse måste man givetvis vissa själv.

2012-06-27 @ 21:39:42
Postat av: Thoralf A

Om hon är intresserad så finns vi även i Algutsrum på fredag men då måste hon vissa att hon vill prata med oss.

2012-06-27 @ 21:40:54
Postat av: Magentan

Här kommer en länk till en intressant artikel på Avpixlat om "Vad är det egentligen som förekommit på Invandrarservice i Kalmar?"

... ifall det nu händelsevis skulle vara någon som har missat den.

2012-06-27 @ 21:45:20
Postat av: Magentan

Försöker igen

Postat av: Magentan

... och här kommer en annan mycket intressant länk till Avpixlats artikel om kommunistvurmaren och SD-hataren Åsa Lindeborg. Under artikeln finns en minst lika intressant kommentar av signaturen "Snille" som redogör för Åsa Lindeborgs skattefiffel. "Snille" avslutar sin avslöjande kommentar med orden:
"Åsa ger hyckleriet, egoismen och kulturmarxismen ett ansikte."

Sök upp den i kommentarsfältet!

Postat av: Karlskronabloggen

@Thoralf

"Det blev att sitta i kalsongerna i bilen på vägen hem. Tur att man inte blev stoppad av polisen ;-)"

http://www.youtube.com/watch?v=pFMRfZXgI-4

Från mitt absoluta favoritprogram på nätet just nu "Just for laughs" som är Kanadas motsvarighet till "Dolda kameran". Finns hur många timmar som helst att se på YouTube, men ovan bara ett kort utdrag om just det du skrev om, fast på motsatt sätt!

2012-06-28 @ 02:49:32
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Karlskronabloggen

@Thoralf

"Det blev att sitta i kalsongerna i bilen på vägen hem. Tur att man inte blev stoppad av polisen ;-)"

http://www.youtube.com/watch?v=pFMRfZXgI-4

Från mitt absoluta favoritprogram på nätet just nu "Just for laughs" som är Kanadas motsvarighet till "Dolda kameran". Finns hur många timmar som helst att se på YouTube, men ovan bara ett kort utdrag om just det du skrev om, fast på motsatt sätt!

2012-06-28 @ 02:50:15
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Lekman

Efter mina år i svenska kyrkan så vågar jag påstå att de största kyrkomotståndarna är pursvenska ateister och inte muslimer. Muslimer har faktiskt sällan problem med kristendomen i Sverige. Ateisterna tar däremot alla chanser att hugga på kristendomen i alla sammanhang och då får muslimerna duga som alibi.

2012-06-28 @ 07:44:46
Postat av: AWSvensson

Illegala immigranter ska ha gratis sjukvård bekostad genom höjningar av landstingskatten. För så dålig ekonomi som landstingen har så är det bara att öka utgifterna.

2012-06-28 @ 08:58:56
Postat av: AWSvensson

Nej en muslim i en svensk kyrka skulle säkert slå ner som en bomb,kyrkofrid råder väl fortfarande så där måste man kunna vara säker. Nu är det väl ingen större risk att muslimer skulle uppskatta svensk musik, deras brölande från minareter är fjärran från det som klingar välljud i våra öron. Få se om man gör en uppstickare till Kalmar marknad annars så kommer Jimmies sommartal i början av augusti. Nu är det bara några dagar fram till att det årliga arbetslägret i Blekingska övärlden öppnas,det som i gemen går under beteckningen semester.

2012-06-28 @ 09:47:55
Postat av: J B Doe

Kyrkan och puben är väl numera de enda muslim-fria områdena i vårt land.

2012-06-28 @ 10:56:30
Postat av: SM811

Tack "Karlskronabloggen" för länken.
Tårarna bara rann och när sedan den andre polisen går ut i högklackat med strumpeband kunde jag knapp se längre.

2012-06-28 @ 19:22:27
Postat av: Antirasist

Thoralf har missat ett par saker, det är skillnad mellan skolavslutningar och konserter i kyrkan. Skolavslutningar kan man som elev inte välja bort (det finns gott om blonda svenskar som inte vill ha avslutningar i kyrkan), medan konserter är frivilliga. Vill man inte gå på en konsert i kyrkan så behöver man inte. Så hela Thoralfs inlägg är rent svammel.

Svenska kyrkan välkomnar också alla (oavsett hudfärg och religion) på både konserter och övriga evenemang. Thoralf: Det måste väl sticka i ögonen på SD?

2012-07-11 @ 18:09:41
URL: http://www.interasistmen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0