SOMALIER DEL 3Även i vårt grannland Danmark vågar man granska gruppen somalier. I danska Århus gjordes nyligen en granskning av skatteavdrag bland somalier.

Undersökning visar att 248 somalier av 269 undersökte skattefuskade!

”Dette snyd er tankevækkende, fordi den rører ved noget af kernen i de kulturforskelle, der eksisterer mellem danskere på den ene side og på den anden side bestemte ikke-vestlige grupper såsom somalierne. Alt sammen gennemsnitlige forskelle, naturligvis.”

I artikeln från Den korte avis tar man upp de problem som klanstrukturen ger upphov till bland somalier. Somalierna integreras eller assimileras inte i ett västerländskt samhälle oavsett vilket land det rör sig om. Detta har att göra med den klantänkandet och att de därmed aldrig känner någon gemenskap med det samhälle som de lever i, förutom att det försörjer dem utan att man behöver göra någon motprestation.

I Danmark har man redan för ca 15 år sedan upptäckt det stora fuskandet med släktskapen. Något som tydligen är ok om man bara tillhör samma klan. Eller är det så att man ser sig som släkt inom hela klanen och att det därmed pågår en form av inavel inom klanen. Vem vet?

När man i Danmark skulle ta blodprov för att utröna släktskap när det gäller anhöriginvandring bland somalier utföll det enligt följande.

”I 1997 var der foretaget 74 blodprøver for at konstatere det påståede slægtskab i forbindelse med ansøgninger om familiesammenføring. 44 af disse prøver viste, at der havde været forsøg på at omgå reglerne. Desuden var der 66 somaliere, der aldrig var dukket op til blodprøven, da det gik op for dem, at de danske myndigheder krævede en sådan.
(Århus Stiftstidende 1-2-1998)”

Slutsatsen av denna undersökning borde vara att av 140 tänkta blodprov var endast 30 av dessa som visade på en riktighet i släktskap. Eller om man föredrar i procent så försökte nästan 80 procent av somalierna fuska med släktskapet. Vem kan respektera en folkgrupp som så flagrant försöker fuska till sig fördelar i vårt samhälle. Fuskar man på ett sätt så går det givetvis bra även på andra sätt.

När får vi läsa om granskningar av somalier i Sverige. Det vore något för Janne Josefsson och Uppdrag granskning men det är nog bara önsketänkande. När man sett vad som hände i opinionen efter att man gjort en liten och minimal granskning av några imamer vid svenska moskéer så kommer det nog dröja till efter nästa val innan någon dylik granskning sker som kan ge Sverigedemokraterna mer stöd.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Inom bara någon vecka så kommer det att börja välla in just sådana här berikare i tiotusental. Hur länge innan hela samhället kollapsar av sin egen tyngd?

2012-06-09 @ 04:46:24
Postat av: Sven Dacke

I den Allians och invandringspostiva Smålandsposten kunde man under veckan läsa följande inlägg. Läs hela inlägget på länkenLär känna en invandrare!Cornelia Gylfe och Lars Edqvist skriver i Smålandsposten den 16 maj att alla har något att vinna på att lära känna en somalier. Jag håller med fullständigt, men skulle vilja utvidga det till att lära känna invandrare rent allmänt. Att träffa varandra helt naturligt för en promenad runt sjön, en omgång kubb, laga mat tillsammans eller bara sitta ner och prata en stund hade hjälpt oss till förståelse av varandra och dessutom underlättat språkinlärningen.Undertecknad av BEKYMRAD.Vem bekymrad är framgår inte, kan lika väl vara någon i redaktionen, för övrigt ett vanligt knep att låtsas att läsekretsen är involverad i tingens skapande.Tidigare har försök gjorts att få befolkningen i Växjö att ställa upp som "fadderfamiljer" dock utan resultat. Inte en enda av traktens politiker ställde upp på iden, trots sitt stora engagemang och intresse för mångkultur.Att dagstidningar, som för övrigt etniska svenskar fortsätter att betala pengar till använder olika knep för att författa artiklar är välkänt bland oss "nätsurfare" men inte bland vanligt folk som bara läser tidning av nermald skog.Ett sätt som minskar trovärdigheten är att som Smålandposten, anlita en ledarskribent som är moderat Riksdagsman för att författa ledare som är positiva till Alliansens politik. Är någon förvånad.På samma sätt används en ledarskribent med Arabiskt klingade namn för att i mycket positiva ordalag förklara allt det bra med omskärelse ( könsstympning) av små pojkar av bland annat hygieniska skäl. Har tydligen inte hört talas om tvål och vatten.

Samma "Arabiska" skribent förklara hur bra det är med islamiska förskolor som påstås underlätta integrationen i Sverige. Förmodligen är det några av läsarna som går på det.Och jag kan garantera att mycket snart kommer den invandringspostiva Smålandsposten att översvämmas med artiklar hur viktigt det är med en ny och stor moske i Växjö, centralort för utbredningen av islam i småland, och som snart kommer utökas rejält när MP lyckas köra över Billström till slut (undrar hur länge han blir kvar?Postat av: S-E Karlsson

Sven Dacke , det är nog inte bara "några" läsare som går på det du relaterar tyvärr tror jag det är många.många som inte ser skogen för bara trän !

2012-06-09 @ 08:13:47
Postat av: Hulda

Svern Dacke..

Du skriver om en skribent som framhåller Islamiska förskolor.

Här rasar nu debatten om skolavslutningarna för fullt. Om den hålls i en Kyrka, så "Gud nåde" den präst som läser en välsignelse över barnen eller ber en bön.

Men myndigheterna har inga problem med religösa friskolor av alla de slag.

Inte heller med religösa könsförtryckande kläder (som givetvis drabbar flickor), separerade badtider (samma där).

Så man undrar hur man tänker när man har möte på Skolverket....

Men en Präst i en Kristen Kyrka - det är JÄTTEFARLIGT.....

Såg fö. debatten i Aktuellt igår, där en kvinnlig präst debatterade med en kvinna från Skolverket.

Enligt kvinnan från Skolverket skulle det vara ok. med skolavslutning i en Moske.

Men hade hon tänkt igenom det?

Vill flickorna täcka håret och sitta avskilda från killarna..??

En sådan skolavslutning skulle utan tvekan ge ett otroligt väljarstöd för SD bland både elever och föräldrar......

2012-06-09 @ 08:43:16
Postat av: Sven Dacke

Hur kan det komma sig att Islamska skolor firar avslutning i Mosken och ingen härjar om det?Förmodligen för att den gruppen är smartare än etniska Svenskar som gör allt för att bekämpa varandra på olika sätt.Men dom har naturligtvis sitt problem med Shia och Sunni som bekämpar varandra på alla sätt, inte minst i Syrien som för övrigt blir nästa plats för det Svenska så kallade "Försvaret" att kriga påPostat av: Sven Dacke

För övrigt har Aliians och Invandringspositiva tidningen smålandsposten i dag en ledare angående skolavslutning.Undra om tidningen skickar någon till mosken för att kolla om dom har skolavslutning för islamiska skolan där

Postat av: Hacke

Vissa vågar skrapa på isbergets topp och blottlägger häpnadsväckande svindlerihistorier kring skattemedlen.

I Sverige, med "Myten" Ullenhag i spetsen, hävdar man med dårens envishet att isberget inte existerar överhuvudtaget.

2012-06-09 @ 09:31:48
Postat av: Hulda

2012-06-09 @ 09:55:58
Postat av: Inte-en-till

GP hade 2007 en artikelserie om somaliers misslyckande i Sverige. Föga oväntat anklagades chefredaktören för rasism med anledning av artiklarna.http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115816-28-10-07-goteborgs-somalier-ett-folk-i-kris

2012-06-09 @ 10:43:21
Postat av: Svensson

Sverigedemokraterna borde skicka ut en kille med videokamera, sen spela in fel i samhället, och på det sättet värva nya medlemmar och väljare.

2012-06-09 @ 13:36:20
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: SM811

I vilka områden gör Somalier rätt för sig?

Det jag har läst är att de anser att de skall ha allt gratis. Ljuga och ruffa åt sig så mycket det någonsin går.

2012-06-09 @ 14:28:44
Postat av: Kalle

ÄR somalier afrikas zigenare!!??

2012-06-09 @ 15:07:07
Postat av: Adderat

Kalle: Mina kompisar från Etiopien och Eritrea hatar somalier. De säger att "de är det lataste jävla folket i hela Afrika". Jag själv har inte träffat en enda somalier som vill, ids eller bryr sig om något. Och ja, jag arbetade inom "flyktingindustrin" för mer än 25 år sedan och flydde vansinnet som rådde i branschen redan då.

2012-06-10 @ 00:23:32
URL: http://adderat.blogspot.se/
Postat av: S-E Karlsson

Jag är ite särskilt arg på invandrare men jag är förbannad för att många av dem har mage att komma till Sverige och låta oss betala deras uppehälle, dom borde skämmas !

2012-06-10 @ 12:19:00
Postat av: Lassekolja

Jag minns GP-reportaget om somaliska gruppen i Göteborg 2007. Somalierna var "dubbelt så bra" på att försörja sig som romerna! Av romerna försörjde sig 1% sig själva och av somalierna "hela" 2%!!!

Man frågar sig vad resten sysslade med, förmodligen ägnade dom sig åt kat-import och/eller kat-tuggande!?! Berikning??? Uppenbarligen för 7-klöverpolitiker och den svenska journalistkåren men definitivt inte för skattebetalarna!!!

Återigen "öppet mål" för Sverigedemokraterna men vad hjälper det när Reinfeldt´s "sovande folk" inte vaknar ur sin slummer???

KÄMPA PÅ Thoralf & alla riktiga människor!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0