MURSI

Så var det även offentligt bekräftat att muslimska brödraskapets presidentkandidat Mursi vunnit valet i Egypten. Den arabiska våren blir alltmer avlägsen! Islamisterna tar mer och mer makten i Mellersta Östern. Mursi kommer utan tvekan knyta tätare band till galningen i Iran.

De europeiska länderna gratulerar Mursi till segern och de europeiska ledarna tycks stå på rad för att ”hylla” Mursi. Sveriges utrikesminister Carl Bildt twittrade följande.

Europas ledare är bekymrade över Grekland, Spanien och övriga PIGS-länder och hur euron skall klara sig. Jag anser istället att de borde vara oroade över den ”arabiska våren”. Förr eller senare kommer de dock att bli tvungna att se den islamistiska sanningen i vitögat. Tyvärr kan det vara för sent när de vaknar.

Verkligheten och sanningen bakom Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet i oktober 2009 framstår mer och mer som en milstolpe. Jag rekommenderar alla att läsa den ännu en gång efter den ”arabiska våren”.

Israel har all anledning att se mörkt på utvecklingen. Nästa land som kommer gå samma väg som Egypten är troligen Syrien. Därmed kommer trycket alltmer öka på Israel men jag är också helt säker på att Israel inte kommer sitta still och vänta på ett angrepp från det förenade arabien.

Lyssna på följande klipp och hur det lät på Mursis valmöten för drygt en månad sedan. Är det lämpligt av Sveriges utrikesminister att gratulera Mursi till hans valseger.

Trackback
RSS 2.0