MEDIA HAR MISSAT FLERA VÅLDTÄKTER

Den senaste veckan har två personer häktats vid Kalmar tingsrätt för misstänkta våldtäkter. En person boende i centrala Kalmar och en person boende i Vimmerby. Inte en rad har jag kunnat läsa om detta i t.ex. Barometern. Kan det möjligen bero på att båda personerna har utländska namn som för tankarna till Mellersta Östern.

Kalmarpersonen är 57 år och statslös vilket kan tyda på palestinier medan den i Vimmerby är 36 år och behöver arabisk tolk.

Varför media inte skriver om detta kan ju var och en fundera över. Nu avvaktar vi domarna och ser om media kommer ta upp det då.


Däremot har media skrivit en hel del om den nämndeman vid Kalmar tingsrätt som nu har stängts av från sitt uppdrag som nämndeman då han inte respekterat ett besöksförbud som han ålagts.
Tills vidare är han nu avstängd från att tjänstgöra vid Kalmar tingsrätt.

Hade den här personen nu varit Sverigedemokrat hade rubrikerna var stora i media. Han hade hängts ut med namn och partibeteckning. Företrädare för partiet hade fått svara på frågor om han kan jobba kvar som nämndeman. Nu har det varit helt tyst om vem det är eller vilket parti som han företräder.

Här kan du läsa de senaste artiklarna om nämndemannen Barometern, Östran och Ölandsbladet.

Nu är det så att samma person har varit i farten tidigare men då har han namngivits i artiklarna och partiföreträdare har fått frågor om mannen och hans agerande. Men nu verkar det helt plötsligt som att mannens identitet och partitillhörighet skall mörkas. Det vore intressant om kristdemokraternas företrädare, t.ex. riksdagsledamoten Anders Andersson fick lite frågor om mannens agerande och häpnadsväckande anklagelser mot både personer och polisen.

I nedanstående länkar kan du läsa vem mannen är och vad han lyckats med tidigare.

Östran och Ölandsbladet.


Dessa fall är så typiska för det sätt media försöker mörka och som visar på den agenda som råder både på lokal nivå och på nationell nivå.

Vilket Hasse Aro så bestämd förnekar i detta inslag från Radio 1. Inslaget börjar ca 15 minuter in i programmet. Ett program som för övrigt är en ren katastrof i objektivitet. Det kan du läsa mer om på följande länk.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Hoppas någon kollar domarna för den snart inleda rättegången där 5 personer misshandlat och rånat en person i centrala Kalmar, samt den färska händelsen i Nybro där två gökar gått runt och hotat folk med elpistol bla.

2012-06-10 @ 21:25:44
Postat av: Lotta

"Varför media inte skriver om detta kan ju var och en fundera över." Man orkar väl inte vitpixla och "svenskar" är rätt genomskådat vid det här laget så att inte skriva om våldtäkterna alls är tydligen den nya strategin. Kalmar borde ju ligga inom Barometerns spridningsområde, Vimmerby gör det nog inte.

2012-06-10 @ 21:27:52
Postat av: Da Capo

Idag har jag nästan i tre timmar lyssnat på Robert Aschberg diskutera invandrarfrågor i sin nya radiokanal 'radio 1', dels med bisittare i studion, dels med inringande - och mitt omdöme är nu solklart.

Större och pompösare, mera självgod och okritisk skitstövel och djupt okunnig glappkäft med ett morbitt uppsvullet ego finns inte i detta ynkliga land. Knappast ens i tredje riket före 1942 hade det varit möjligt att uppsåra en sådan oral och mental tölp. Hur i h-----e kan någon vettig eller inflytelserik person ta denne A(r)schberg på allvar? Är det hans popularitet i pöbelkretsar, som gör honom betydelsefull och penninggenererande?

2012-06-10 @ 21:38:36
Postat av: Sven Dacke

Viskningar kan komma att avgöra 2014Det svenska samvetet befinner sig i kamp med en bedrövlig integration. Vad som allt mer yttras bakom stängda dörrar kan komma att bli avgörande 2014

Postat av: L Stundtahl

En utmärkt recention av det mediala hyckleri som drabbar oss!…klarspråk.

Tack för den bedömning som DaCapo precenterar @21:38:36 över en medial katastrof.

-Gamla -kända mediakritiker framstår plötsligen i blekhet…2012-06-10 @ 23:01:37
Postat av: Den statslöse

kan mycket väl vara en judisk israel, finns en hel del av sådana judar som är "statslösa" när dom kommer hit.

2012-06-11 @ 02:11:09
Postat av: Sven Dacke

Reporter Stefan Ferm på Smålandsposten skriver.Experthjälp mot sämre skolresultat

VÄXJÖ i går 08:55 | Uppdaterad i går 08:57Elevernas resultat inom grundskolan sjunker. Nu ska skol- och barnomsorgsnämnden ta forskare till hjälp för komma till rätta med problemen.Det behövs inga experter.Flera av kommentarerna till artikeln beskiver vad problemet är, och detta helt gratis utan att vara experter.Kanske det är för många experter i dag, som skulle bytas ut mot "etniska vanliga svenskar"Förmodligen försvinner kommentarerna till artikeln snart, på ett vanlig sätt som Hasse Aro inte har en aning om!

Postat av: Sven Dacke

Läsarna har som vanligt lösningen på en sak som som Smålandsposten tog upp i förra veckan om att "Svenskar" skall lära känna en invandrare.

En lösning som visserligen inkräktar på dom so i dag tjänar pengar på den allt mera ökande industrin Invandringen.Läs hela artikeln på länken och här kommer läsarens förslag

__________________________________________________fallaci

fäll ihop

Jag tycker vi borde visa civilkurage och låta familjerna bo hemma hos oss. Då kommer man att naturligt ta till sig våra seder och bruk och språket skulle komma naturligt. Eftersom t.ex en ensamkommande kostar ca 800.000 kr /år som det är nu skulle man t.ex kunna erbjuda en familj 300.000 kr/ år. Jag tror nog väldigt många skulle acceptera detta. Vi skulle uppnå mycket bättre resultat till betydligt lägre kostnader.Kanske våra folkvalda kunde föregå som gott exempel?( Fredrik R borde ha plats i sitt nya boende)

Postat av: Svensson

Känns märkligt att tidningarna väljer vilka brottslingar dom vill skriva om.

2012-06-11 @ 07:20:15
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Stefan A

Om han varit Sverigedemokrat hade det säkert även, genom TT;s försorg, kablats ut över hela Sverige och med partibeteckning, till varje landsortstidning och riksmedia för att riktigt gnussa in i ansiktet på väljarna att det var en Sverigedemokrat, undrar vad Svenskarna gjort för ont för att drabbas av dessa skitstövlar i media, och det är svårt att tro att det inte på något vis är organiserat av någon/några.....

2012-06-11 @ 07:45:06
Postat av: Söndag

Nå Alfsson, har du överklagat den där tramsdomen ännu? Se till att skaffa dig ett jädra vasst biträde som också är inkörd på yttrandefrihet och EKMR.

2012-06-11 @ 08:24:57
Postat av: Hacke

Det annars så populära ämnet kvinnoförtryck och våldtäkter är numera endast intressant i media om det rör sig om svenska förövare.

Det minst lika populära ämnet politikerskandaler är endast av allmänintresse om det rör sig om sverigedemokrater.

Så fungerar svensk "journalistik" idag och så undrar dom varför förtroendet för dom är i botten.

Som sverigevän ser jag det som min plikt att inte bidra med en endaste krona till deras vidriga propagandaverksamhet.

2012-06-11 @ 09:29:07
Postat av: Nalli

” Nu har det varit helt tyst om vem det är eller vilket parti som han företräder. ”Det är bra att det är tyst i PK-medierna för då vet vi att det inte är någon SD-politiker.

2012-06-11 @ 10:29:50
Postat av: Lassekolja

Missat och missat???(Är stressad just nu!)

Postat av: AWSvensson

Om en hund biter en man är det ingen nyhet ,om en man biter en hund är det en nyhet. Det kanske ha gått så långt att våldtäkt utförd av en invandrare blivit en naturlig del av vardagen och därför inte betraktas som en nyhet.

2012-06-11 @ 11:25:35
Postat av: Magentan

Hacke skrev: "Det minst lika populära ämnet politikerskandaler är endast av allmänintresse om det rör sig om sverigedemokrater."Exakt! Här är ett typiskt exempel från en av de flitigaste och falskaste SD-antagonisterna, nämligen "Nyheter24", som övriga media snabbt hakade på:

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/699659-sverigedemokraterna-lurade-skattebetalarna-pa-miljonbeloppNu finns information på SD:s hemsida som sprider lite mer ljus över "Nyheter24":s senaste nedsvärtning av SD/SDUBåde Sossarnas och Vänsterpartiets ungdomsförbund har fått flera hundratusen kr i felaktiga utbetalningar från Helsingborgs stad.Citat från SD Helsingborg:"Enligt samma grunder som SDU anklagas för att ha begått felaktigheter framkommer det att SSU (Socialdemokraternas ungdomsförbund) under åren 2006-2007 inte har fått ersättning från ungdomsstyrelsen men ändock mottagit ersättning från Helsingborgs stad med totalt 533.288 kr. Vi har också upptäckt att Vänsterpartiets ungdomsförbund (Ung Vänster) under åren 2006-2010 då de inte heller fick ersättning av ungdomsstyrelsen felaktigt fått totalt 309.304 kr från kommunen. Vi har än så länge endast granska åren 2005-2012 varför risken finns att de felaktiga utbetalningarna är ännu större."Vidare gäller följande beträffande Helsingborgs stads felaktiga utbetalningar till SDU Helsingborg:"SD/SDU Helsingborg har uttryckligen frågat kommunen om vilka krav som finns och har då aldrig delgivits information om kravet på statsbidrag till en riksorganisation.Det var kommunen som tog initiativ till utbetalningarna under partiets första mandatperiod i kommunfullmäktige.Det existerar egentligen inte någon dokumentation värd namnet för dessa bidrag. Kommunen skickar inte ut några ansökningsblanketter utan det tycks mest handla om att partierna lämnat ut ett kontonummer och sen rullar pengarna in. Det är på den nivån kommunens tillsyn sker. Det visar sig efter kontroll emot Helsingborgs Stad att de enda ungdomspartier som har bevisat sin existens med handlingar är SDU, CUF samt KDU varav SDU är det enda parti som har bemödat sig med att lämna in ett registreringsbevis från skatteverket."Mer finns att läsa här:

https://helsingborg.sverigedemokraterna.se/2012/06/10/sd-helsingborg-kommenterar-de-felaktiga-utbetalningarna-av-helsingborgs-stad-till-ungdomsforbunden/

2012-06-11 @ 11:32:39
Postat av: Magentan

Jag såg att en kommentator på Fria Tider har för avsikt att från och med nu alltid lägga in epitetet "Sverigefientlig" framför samtliga 7-klöverpartier.Det tycker jag är en alldeles utmärkt idé. En och annan djärv journalist har ju faktiskt medgett att de tidigare uppmanades av sina respektive ledningar i TV, radio och olika tidningar att alltid lägga till uttrycket "främlingsfientliga och rasistiska" framför SD (senare enbart "främlingsfientliga").Självklart ska övriga partier, dvs hela den Sverigefientliga 7-klövern också ha ett epitet.

2012-06-11 @ 12:08:24
Postat av: Kalle

""ENSAMKOMMANDE Sara-Lena Bjälkö, gruppledare för Falkenbergsavdelningen, går emot partilinjen och välkomnar ensamkommande. Vid kommunfullmäktige i tisdags i Falkenberg sa samtliga partier ja till att ta emot åtta “barn”. Det satt även två andra lokala SD:are med vid beslutet men dessa protesterade varken mot förslaget eller mot Sara-Lena Bjälkö.""skrev Avpixlat.Är det likadant i din kommun??? Är SD:are FÖR att ta hit ensamkommande??? Går dina valda SD.are emot partilinjen och huvudfrågorna i SD??? Sitter dina valda SD:are endast tysta i din kommun??? De håller alltså med om att vi skattebetalare skall betala för fler invandrare och ensamkommande!!! SD:are som inte säger ett pip i protest, inte ens i Kommunfullmäktige trots att de är valda för att göra just det, protestera mot invandring och ensamkommande!!!Känner tyvärr igen det från min egen kommun!!! Finns det fler kommuner i vårt avlånga land som beter sig på liknande sätt???Postat av: micke

media väljer att blunda och titta bort. Aftonbladet är väl dagens praktexempel när man har en reporter på plats som rapporterar live från rättegången mot Doktor-Åsas man som misstänkts ha tänt på en villa. Enda förklaringen där är väl att han är "etnisk svensk".

2012-06-11 @ 12:27:28
Postat av: sandor högye

Efter tips från insidan av murarna beror den finska överpresentationen till den största delen på finska

ZIGENARE....

2012-06-11 @ 12:37:49
Postat av: SM811

Aro är tydligen så dum själv så han tror att vi inte har genomskådat hans lögner.

2012-06-11 @ 13:19:25
Postat av: Nalli

( Klicka här för slaskmedian Nyheter24:s så kallde avslöjande artikel här, så slipper ni ge dem reklamklick)Denna knapp var ett av det bästa jag har varit med om, bra jobbat av Sweden confidential hoppas att de andra följer efter (Avpixlat, Fria Tider m.fl.)

Postat av: Jonathan

Bra Thoralf att du avslöjar hur det ligger till. Genom bloggar och alternativa medier tvingas riksdagstidningarna att avslöja mer och mer för att inte tappa alla läsare. Fortsätt så!

2012-06-11 @ 15:10:26
URL: http://www.realisten.se/
Postat av: SM811

Nyheter24 missar säkert detta också.

http://hd.se/skane/2012/06/12/aven-ssu-och-ung-vanster-har-fatt/

2012-06-11 @ 17:23:25
Postat av: Anonym

Vilken tur att alla ni rikspuckon har ett ställe att skriva av er

2012-06-11 @ 19:47:53
Postat av: Robin Shadowes

"Vilken tur att alla ni rikspuckon har ett ställe att skriva av er"Den dagen då Sverige inte längre är svenskt så lär det ha blivit kriminaliserat att skriva som oss. Åker vi fast lär vi då blifva ett hufvud kortare. I just ditt fall lär ingen märka nån skillnad i vilket fall som helst.

2012-06-11 @ 21:52:24
Postat av: PMS

Henrik Rydström:Landslagsfotboll kan leda till världskrig och Sverigedemokratiska framgångar.Dags att bojkotta KFF?

http://www.dn.se/blogg/rydstrom/2012/06/11/hejarklacksjournalister-och-det-nationalistiska/2012-06-11 @ 22:56:17
Postat av: Stefan A

Sportjournalister är ett lustigt släkte, efter fjorton dagars ohyggligt hyllande av nationalklenoden kommer desperata rop efter Elmander....

2012-06-11 @ 23:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0