FRUSTRERAD

Idag är jag minst sagt frustrerad över hur blogg.se bemöter sina kunder men även hur lokalmedia beter sig, Vissa personers "tankar" upphörde tydligen 4 maj, de flesta förstår nog varför. Men jag återkommer till detta i ett blogginlägg framåtkvällen. Då tänkte jag även upplysa om diverse sakförhållande angående socialnämnden och invandrarservice som Jan-Ingemar Lundström "glömt" bort.
 
Nu skall jag sätta mig i bilen i Linköping efter att jag igår varit ute tillsammans med östgötabänken, landshövdingen och tjänstemän från länsstyrelsen på en liten rundresa till bland annat företaget Urnatur (www.urnatur.se) och det nya naturum vid Tåkern. Lunchen vid Urnatur bestod av ogräspaj med barkbröd som sköljdes ned med björksav. 
 
Se ett klipp om stasiprästen. Det fungerar inte att bädda in klippet så här kommer länken.
 
http://www.expressen.se/tv/nyheter/inrikes/stasiprastens-kamrater-om-hur-han-svek-dem/

Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Ja den lunchen är väl vad vi i framtiden får räkna med när välfärdssamhället är ett minne blott. Va var de han sa,det var så ont om bark det året så man fick blanda med vetemjöl,men så långt ska det väl inte behöva gå.

2012-06-26 @ 09:51:14
Postat av: AWSvensson

Har du inte tidigare skrivit i en blogg om denne präst som nu bekräftats vara en Stasiagent ,det börjar röra på sig i kloaken.

Postat av: Thoralf Alfsson

Jo, jag fick tips om följande videoklipp igår och försökte "bädda in" det i mitt blogginlägg men det fungerade inte. Därav lite av min frustration.

Här kommer en länk

Postat av: Kalle

""Fortsatt mer generös flyktingopinion--------/.../

– Trots att frågan varit på agendan och trots mobilisering från ett nytt parti, så ser vi ändå ingen förändring i trenden, säger professor Marie Demker."" till Ekot

SD kom in i riksdagen och därmed i svensk politik. Ändå ser folk ingen förändring i trenden!!! Hur i helsike kan det komma sig??? Varför gömmer sig SD??? Vill SD att deras politik INTE skall förändra Sverige.

Ett klart underbetyg åt SD att inte märkas mer i debatten, tyvärr. Hade hopppats på mycket mer!!!

Postat av: AWSvensson

Kalle ,underbetyget ska du ge till lögnaren Marie Demker vars trovärdighet i denna frågan är noll. Hon har en agenda att gjuta olja på vågorna efter somalichocken och ge människor som insett svindleriet skuldkänslor, att de är udda när det i själva verket är vad folk i gemen tycker , stoppa alla bidragsmigranter.

2012-06-26 @ 11:46:10
Postat av: Thoralf Alfsson

Kalle

Hur lätt tror du det är med 329 riksdagsledamöter emot sig att förändra. Inte minst med tanke på att media verkar i symbios med dessa 329 ledamöter.

Du kanske kan komma med ett bra tips på något som vi inom SD inte gör. Eller vad du gör själv för att förändra.

Postat av: AWSvensson

För oss som inte får ändan ur vagnen och beger oss till Gotland så finns information att hämta på SD bloggen.

Postat av: Kalle

>ThorAlf och AW Svennsson.
Stasvetarprofessorn Marie Denkert har inte bemötts på något sätt av SD. Vår partiledare Jimmie Åkesson är också statsvetare. Varför har han eller någon annan statsvetare inom SD bemött Denjkert på något sätt. Varför hukar Jimmie som också är statsvetare. Eller är dessa SOM underökningar korrekta??? På radion sade de att frågeställningarna hade ändrats under resans gång. Har någon från SD bemött dessa SOM underökningar och dissikerat frågeställningarna eller kommit med något svar på dessa SOM underökningar som tar ned statsvetarprofessorn på jorden och låter svenska folket upptäcka att hon står där med trosorna vid fotknölarna???

Det finns olika debattsidor inom svensk media där SD kan göra sig hörda. Kom nu inte och säg att det går inte. Skriv något VERKLIGEN kontroversiellt som ger eko på dessa debattsidor.

ATT vara politiker är inte

2012-06-26 @ 12:32:45
Postat av: Kalle

I farten över tangentbordet föll detta bort:

ATT vara politiker är inte att vara välkammad. Det är en smutsig byk att röra om i!!!

Nu är det halvtid på mandatperioden [riksdagen]. Gör NÅGOT så att ni syns och får en rejäl plats på den politiska kartan INTE hur ni utsluter folk i pati och minut. SD får inte bli känt som partiet som sparkar folk till höger och vänster bara för att passa media och de sju systerpartierna. SD SKALL inte närma sig mitten i svensk politik utan profilera sig så att det syns och hörs i sverige och skakar om de Politiska Partierna.

2012-06-26 @ 12:39:26
Postat av: AWSvensson

Dessvärre har media ockuperats av folk på vänsterkanten vars främsta agenda är att manipulera fakta och misskreditera SD. Ska Jimmies rop på hjälp nå fram behövs kanaler, annars blir det ett rop i öknen.

2012-06-26 @ 12:41:56
Postat av: Magentan

@ Thoralf och Kalle
Förlåt mig, men jag kan inte låta bli att lägga mig i er diskussion (och min avsikt är inte att gjuta olja på vågorna). Först vill jag emellertid ge en eloge till främst Thoralf men även övriga gruppen av SD:s riksdagsledamöter. Ni är alla beundransvärda i er utsatta och oförtjänta roll som hela 7-klöverns och PK-medias spottkopp.
Er heroiska kamp i riksdagen för att rädda Sverige och svenskarna från förintelse finns absolut inget att anmärka på. Där imponerar ni stort. Tyvärr når era ansträngningar ut till ett alldeles för litet fåtal av väljarna, eftersom det är Sveriges SD-fientliga medier som bestämmer och väljer ut vad tittare, lyssnare och läsare ska få veta.
*
Genom Thoralfs blogg här har vi också fått kännedom om hans ihärdiga och rättrådiga kämpande även på hemmaplan. Tyvärr är det alldeles för mycket av detta som större delen av befolkningen i Kalmar med omnejd aldrig får kunskap om, eftersom även den lokala pressen är mån om "största möjliga tystnad" när det gäller SD - dvs allt sådant som kan räknas till något positivt om SD. Kan SD målas ut negativt på något sätt blir det som bekant både många och stora rubriker.
*
Vad beträffar den aktuella svindelaffären så finns det nu anledning för SD i Kalmar att sätta igång med ett nytt utskick som avslöjar ALLT. Vi fixar väl en ny insamling här till porto- och övriga kostnader!? Thoralf har nog både större och mer upprörande information att komma med än vad till och med Uppdrag Granskning kan åstadkomma (och äras den som äras bör). Här är en slående rubrik, signerad Fria Tider:
"KALMAR KOMMUN BETALADE INVANDRARNAS BÖTER, GYMKORT OCH UTLANDSRESOR - FICK 35 MILJONER FÖR MYCKET I BIDRAG"
*
Alternativt kan Thoralf erbjuda sig att delta i Uppdrag Granskning för att ge mer information (dvs om Janne Josefsson håller i trådarna - han är en vänstersnubbe som jag faktiskt litar mer på än övriga i TV-maffian).

Måste avbryta nu, återkommer senare (med min kritiska del).

2012-06-26 @ 13:18:24
Postat av: Kalle's Fan (obs engelska)

Bra rutet, Kalle!
----------------------------------------------------
SD får väl kissa i foayen - som tungviktiga politer brukar göra - och upphöra med att vara väluppfosrade svärmorsdrömmar.
----------------------------------------------------
Eljest giv oss en svensk Paul Weston med 20 konkreta punkter, varav nr.1 lyder: STOPP PÅ INVANDRINGEN NU!

2012-06-26 @ 13:24:04
Postat av: Arvid

DUMHETEN GRASSERAR OHEJDAD I NYA SVERIGE
Metro vitpixlade yrkestitel: Afrikanskt tidningsbud blev ”brevbärare på morgonrunda” när han våldtog svensk flicka mitt i natten. Bild med postens gula cykel visades. Är det Arschberg och EXPO som styr detta land? Kan jag få avsäga mej mitt medborgarskap? Var kan jag söka asyl?

2012-06-26 @ 13:48:18
Postat av: S-E Karlsson

Fagerhult i Högsby kommun fick i går sin beskärda del av info via SD-kuriren och flygblad , ca 230 hushåll fick möjlighet att ta del av SD-kuriren och flygbladet .

2012-06-26 @ 14:27:20
Postat av: L Stundtahl

Den högt ansedda och respekterade ledarskribenten Maria Abrahamsson uppger på sin blogg att hon avsäger sig fortsatt medverkan i Barometern.
Som ledamot av Sveriges riksdag borde Maria blivit varnad för medverkan i Gota Media –icke minst av sin journalistkollega Alice Teodorescu.

Blev två av Sveriges vassaste pennor narrade av en skrupelfri och oseriös tiding?

http://www.mariaabrahamsson.nu/index.php/2012/06/23/midsommaren-stordes-inte-av-brak-och-fylla-men-av-oslo-tingsratt/

2012-06-26 @ 15:29:57
Postat av: Svensson

Sverige drivs av vänster media, och styrs av Lill Fredde på högerkanten, så tacka fan för att det går åt pipan :p

2012-06-26 @ 17:34:52
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Magnus S

Bra jobbat S-E!

2012-06-26 @ 19:15:09
Postat av: S-E Karlsson

Det samma till dej Magnus S , vi kämpar på varsitt håll , nästa samhälle för min del blir Fågelfors !

2012-06-26 @ 19:43:51
Postat av: S-E Karlsson

Har precis mailat Uppdrag Granskning om Invandrarservice i Kalmar , gack du och gör detsamma !

2012-06-26 @ 23:09:27
Postat av: Magnus S

S-E@

Ska snart ut igen en runda och dela ut. Jag jobbar skift så ibland blir det sent. Det är skönt att se att områden i sitt närområde, där man delat flitigt under herrans massa år växer i procent SD-röster (enligt valmyndighetens hemsida). Det är till viss absolut del min förtjänst. Det känns himla bra och man sover så gott efter.

2012-06-26 @ 23:39:33
Postat av: S-E Karlsson

Starkt gjort av dej Magnus S som är yrkesverksam , jag är ju pensionär sedan många år tillbaka och kan ta lite utdelnig när jag känner för det ! Hustrun kämpar också vid min sida !

2012-06-27 @ 08:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0