ATT SLÅ DÖVÖRAT TILL


Erik "myten" Ullenhag                                  Foto Thoralf Alfsson

Igår fick vi ett slående exempel på hur man ”slår dövörat till” av integrationsministern Erik Ullenhag i programmet Studio ett.

Erik Ullenhag och hela PK-eliten!   Somaliska familjer kan även återförenas i Somalia. Det behöver inte ske i Sverige!

Ju fler somalier som får uppehållstillstånd i Sverige så riskerar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen Al-Shabaab att öka och mängden av drogen Khat som förs in i Sverige ökar.Lyssna på inslaget.Efter att jag hört detta så anser jag att Erik Ullenhag antingen inte har ”alla hästar hemma” eller är så indoktrinerad av pk-propaganda att han inte begriper bättre. Men det kan dock finnas ett annat alternativ, nämligen att behålla statsrådslönen på 115 000 kronor. Då gäller det nämligen att slå dövörat till inför alla kritiska argument.

Jag anser att Erik Ullenhag visar prov på ett allvarligt symtom på det sjukdomstillstånd som bara förvärras hos patienten Sverige.Med en regering, ministrar och en rödgrön opposition som delar Erik Ullenhags uppfattning i invandringspolitiken så kommer Sverige inom en ganska snar framtid gå samma öde till mötes som PIGS-länderna. Det kommer bli ett splittrat och segregerat samhälle där våld och kriminallitet undergräver hela samhällsstrukturen, förtroendet och inte minst landets ekonomi!

Merit Wager har sammanfattat Studio Etts inslag på ett väldigt bra sätt i ett blogginlägg.

UPPDATERING!

SvD skriver om att situationen blivit mycket bättre i Somalia något som svenska UD uppenbarligen mörkar. Läs artikel.

 

Trackback
RSS 2.0