SVENSKT NÄRINGSLIV INDOKTRINERAR SVENSKA SKOLUNGDOMAR

Svenskt näringsliv har sponsrat en bok som uppenbarligen skall distribueras till svenska skolor och skolelever. Tydligen är det ett nytryck av en bok från 2010 men som uppdaterats med statistik från 2011. Nu gäller det uppenbarligen att påverka ungdomar inför valet 2014. Frågan är om även EU har ett finger med i spelet?

Det borde nog kollas upp.

 

Inför valet 2010 trycktes den i minst 50 000 ex. Enligt uppgift trycks den i år i 20 000 ex.

 

MIGRATION – SÅ FUNKAR DET

 

Jag tror alla förstår vad boken budskap handlar om!

 

Boken är full av positiva exempel på vad invandringen till Sverige inneburit. Givetvis nämns inte ett enda ord om de negativa konsekvenserna som invandringen inneburit.

 

Det är delvis en ganska obehaglig läsning som man bjuds på och detta är något som Svenskt näringsliv finansierar. Jag tror att det finns en stor mängd svenska företagare som är medlemmar i denna organisation och tvingas betala för denna bok som milt uttryckt föringar alla svenskar som genom hårt slit och uppoffringar åstadkommit ett land som trots sin litenhet blivit eller åtminstone var världsledande på flera områden. Idag går tyvärr utvecklingen åt fel håll men det har svenskt näringsliv uppenbarligen ännu inte förstått då den politiska korrektheten förblindar även dem.

 

Eftersom det är Svenskt näringsliv som finansierar boken ägnas givetvis en stor del åt att lovprisa arbetskraftsinvandringen till Sverige vilket borde få den svenska arbetarrörelsen och facken att gå i taket men som alla vet är det svenska facken alldeles handlingsförlamade av de den politiska korrektheten. Här kommer ett exempel från boken.

 

Det är väl för mycket begärt att skolungdomar skall tänka till och förstå sambanden som inte presenteras i boken.

 

Ikväll rapporterar TV4 om ca 400 bulgariska bärplockare som lever nomadliv i skogarna mellan Uppland och Gästrikland. Den här baksidan av arbetskraftsinvandringen och EU nämner man inte med ett ord i boken. Men det är väl just detta som Svenskt näringsliv gillar allra mest med arbetskraftsinvandringen, nämligen billig arbetskraft som slår ut den svenska.  Se inslaget från TV4.

 

 

Sysslol%C3%B6sa%20b%C3%A4rplockare%20oroar%20bybor

 

 

Svenskheten tas även den upp i boken. Som alla andra svenskfientliga organisationer stämmer även Svenskt näringsliv in i kören av de som anser att det inte finns något svenskt. Man radar upp exempel på vad som inte är svenskt. Det ena mer pinsamt än det andra!

Bildtexten.

 

Eller vad säger ni om dessa exempel.

 

Det som jag ändå finner förvånande är att det är Merit Wager som har sålt sig till Svenskt näringsliv och är författare till denna bok. Merit Wager talar eller skriver med kluven tunga men även hon måste tjäna ihop till sitt levebröd.

 

 

Det är med andra ord stora och starka krafter som vi Sverigedemokrater måste jobba emot men jag hoppas att det svenska folket förstår vilka krafter som gömmer sig bakom den politiska korrektheten och att foket har makten en dag var fjärde år och att man då också har sin chans att påverka.

 

Sedan något helt annat som ni inte skall missa. En intervju med Wafa Sultan.

 


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Det var som faen! Det första jag tänkte var vilket finger Expo har med i detta. Så fortsätter man läsa och så visar det sig vara Marit Wager. Frå¨gan är om det går att lita på henne i fortsättningen?

2012-07-17 @ 00:25:03
Postat av: Anonym

Blir både förvånad och besviken över att läsa att Merit Wager deltar/lånar sig till att verka för vad som endast kan beskrivas som ren hjärntvätt av unga människor med att marknadsföra det invandringsindustriella komplexet som något både oundvikligt och förträffligt för Sverige och svenskarna samtidigt som man förringar eller närmast förnekar svenska barn och ungdomar deras rätt till sin egen svenska identitet.

Detta ställer faktiskt Merit Wagers skrivna ord i en helt annan dager.
Hur kan man samtidigt som man själv uppenbarligen går Svensk Näringslivs ärende av att ha en massinvandring av aldrig skådat slag samt import av låglönearbetare och samtidigt referera till Vilhelm Moberg som Merit Wager beskriver med dessa ord på sin blogg är för mig en gåta:

"Han gisslade svensken för undersåtlighet, den svenska pressen för kryperi och överheten för korruption och vanstyre."

"Ju likgiltigare ett folk förhåller sig inför sina egna angelägenheter, desto lättare blir det ett offer för diktaturen."

Merit Wager finner ju förvisso även hon sin utkomst inom just det migrationsindustriella komplexet......

2012-07-17 @ 01:36:56
Postat av: Calle

Älskar dig Thoralf efter allt du har gjort för Kalmar i synnerhet. Men att tvivla på Wager som har gjort desto mer för Sverige och invandringsdebatten, det är kasst.

2012-07-17 @ 01:58:38
Postat av: w-son

Jag är djupt besviken att höra att Merit Wager lånat sig till att medelst inoktrinering få svenska ungdomar att anamma Svensk Näringslivs bild av att det migrationsindustriella komplexet samt import av billig arbetskraft från tredje världen till Sverige är både oundvikligt och nödvändigt för vårt land. Samt att man vill förmedla en bild av svensken som närmast obefintlig och värdelös.
Att man med ren hjärntvätt vill frånta svenska barn och ungdomar deras rätt till sin egen identitet som svenskar finner jag direkt frånstötande.

Nog är det att tala med dubbla tungor allt.
Vad denna skrift förmedlar tycks i mångt stå i direkt kontrast till vad Merit Wager annars vill förmedla på sin blogg.
Bl a i ett inlägg där hon först beskriver och sedan citerar Vilhelm Moberg:

"Han gisslade svensken för undersåtlighet, den svenska pressen för kryperi och överheten för korruption och vanstyre."

"Ju likgiltigare ett folk förhåller sig inför sina egna angelägenheter, desto lättare blir det ett offer för diktaturen."

Jag undrar, var hittar man Merit Wager själv i den beskrivningen, oaktat hon är född i Finland?
Utan tvivel så finner ju även hon sin utkomst genom just det migrationsindustriella komplexet.
Som sagt, blir jag mycket besviken.

2012-07-17 @ 02:01:21
Postat av: Rune

Kan det inte vara så att detta var Merit Wagers syn på invandringen för flera år sedan?

2012-07-17 @ 08:26:48
Postat av: SM811

Räcker att läsa detta..
"Tvärtom så bidrar en ökad invandring till ökad tillväxt, vilket skapar fler arbetstillfällen och högre välstånd". T.o.m sju(k)klövern har fått krypa till korset och erkänna att invandringen är en nettoförlust. Jag får nog ta mig en funderare om jag skall köpa fler böcker som Marit skrivit?

2012-07-17 @ 08:55:44
Postat av: Det stämmer

Det som skrivs i boken om myten att invandrarna tar våra jobb stämmer ju. De tar ju för faan inget jobb alls. Det är väl problemet.

2012-07-17 @ 09:00:17
Postat av: Semaka

Hon måste ha råkat ut för hjärnsläpp !

2012-07-17 @ 09:01:54
Postat av: Anonym

Vänster eller höger spelar ingen roll. Den politiska korrektheten sprider sitt gift överallt i samhällskroppen. På det området är Svenskt Näringsliv lika goda kålsupare som Expo.
Men att Merit Wager lånar sina tjänster till denna hjärntvätt är mer svårsmält.

2012-07-17 @ 09:04:24
Postat av: Hacke

Vänster eller höger spelar ingen roll. Den politiska korrektheten sprider sitt gift överallt i samhällskroppen. Då marscherar Svenskt Näringsliv i takt med Expo.
Men att Merit Wager också skymtar i leden var minst sagt svårsmält.

2012-07-17 @ 09:11:35
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Målet är minimilöner som i USA. Dvs runt 50 kr/tim. Sedan får arbetsgivaren betala vad han vill. Signaler från USA tyder på att medelklassen eller bra betalda arbetare är snart ett minne blott. Fredrik R har ju USA som förebild och vi är på väg med raketfart därhän. Samhället skall inte längre ansvara för " fattiga " utan där skall kyrkan och frivilligorganisationer ta över.

2012-07-17 @ 10:53:03
Postat av: Eric

Denna bok är ett exempel hur man medelst enbart sanning kan formulera en ny lögn.
När enbart valda delar av sanningen presenteras kan betydelsen av dessa sanningar bli den omvända.
Brukar använda exemplet att fartygets styrman var berusad varpå kaptenen skrev i loggboken "Idag var styrman onykter". Nästa dag var det styrmannens tur att föra loggbok. Han skrev "idag var kapten nykter"..
Invandring skapar vanlige ett bättre land, men definitivt INTE invandring i den utsträckning vi har nu!!!
Merit W vill faktiskt att invandring skall fortgå, men reglerna skall följas, något som inte alls sker idag. Fler än 9 av 10 har numera okänd identitet, samtidigt som reglerna säger att man ska veta asylantens identitet..

2012-07-17 @ 11:00:05
Postat av: World Traveller

Jag tycker att nedvarderingen av allt svenskt ar helt sinnessjuk. Vaara barn blir verkligen hjarntvattade i skolan idag.
Sen tycker jag det ar markligt efter den senaste tidens alla overfalls/gruppvaldtakter att polisen inte har ett endaste signalement. Expressen och Aftonbladet tror jag visade en bild pa Hagamannen. Betyder det att media och polisen tror att garningsmaennen ar lika Hagamannen till utseendet?

2012-07-17 @ 11:46:02
Postat av: Kurtan

@World Traveller,
Sant, men glöm inte den lavinartade ökning i alla svenska ungdomar som mår "psykiskt dåligt" samt alla självmorden och självtortyr som följer denna självförnekelse av svensk identitet samt vansinnes invandringspolitik som 7-klöverns politiker samt DDR-media spyr ut !!!

Vi har alla en skyldighet att sprida sanningen och verkligheten om vad som nu sker i västvärlden och Sverige till så många som möjligt.
MVH

2012-07-17 @ 14:22:10
Postat av: Svensson

När inte äns Svenskt näringsliv tar sitt ansvar , utan flummar med i PK-tramset, så kommer det gå riktigt illa för Sverige.

2012-07-17 @ 17:16:54
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Gute

Bokens faktauppgifter måste vara minst 10 år gamla!!

Det här med att en ökad invandring ger högre tillväxt gällde ju under tillverkningsindustrins glada dagar....

Att man sänder pengar till ett annat land ses alltså som positivt för mottagarlandet, men för Sverige är det ju det sämsta tänkbara, det räcker med alla skattepengar som försvinner till skatteparadis.

Att dårskapen och naiviteten även har smittat ner Svenskt näringsliv är djupt oroande och överraskande!

Sköljer ner detta med en stor whisky på Kallis med "ungarna" just nu......

2012-07-17 @ 18:11:06
Postat av: Thoralf A

Trodde att ni gutar flydde Visby under vecka 29.

2012-07-17 @ 18:45:43
Postat av: Tony

"Ökad invandring bidrar till ökad tillväxt"
Men då får väl Svenskt näringsliv förklara för oss
andra mindre vetande hur dom huckle försedda spöken
ska placeras in i produktionen som dräller omkring
i städerna, eller dom som utan avslutad grundskola,
vilka tekniskt avancerade jobb kommer dessa att utföra? Jobbar det överhuvudtaget någon av dessa kategorier på Svenskt näringsliv?? Nej tänkte väl
det! Det är ett märkligt resonemang man för, hur förklarar man att tekniskt avancerade länder som Japan ,Finland och en del andra klarar sig helt utan invandring, dom borde ju till skillnad från Sverige gå mot Avgrundens rand, och ändå är det just i Sverige som den ena samhällsfunktionen efter
den andra som krackelerar
Det spelar ingen roll hur mycket man försöker att ljuga oss fulla med mass invandringens lov, det är
och kommer att förbli Sveriges förfall!

2012-07-17 @ 19:18:04
Postat av: Svensson

Hur mycket tål vi Svenskar, viktigt inlägg som måste läsas, sprid den gärna.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/07/17/vilka-tjanar-pa-invandringen-och-vilka-forlorar-pa-invandringen/

2012-07-17 @ 19:57:08
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Observer

Undertonen hos såväl Svenskt Näringsliv som hos Sjuklöverns flesta EU-anhängare är att nationalstaten ska avskaffas,ju snabbare desto bättre.Denna inriktning innnebär att fakta måste friseras och förskönas.I retoriken är t.ex. de allra flesta somalier som kommer högutbildade.I kommunerna tvingas man konstatera att mängden av icke läs-och skrivkunniga bland alla dessa ovan nämnda är oerhört stor.Likväl bidrar de till tillväxt och ska kunna få kvalificerade jobb.Endast ett av många exempel på det hyckleri runt invandringen som har fått en närmast religiös status.

2012-07-17 @ 20:10:01
Postat av: Anonym

@Thoralf: "Det är med andra ord stora och starka krafter som vi Sverigedemokrater måste jobba emot..."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag tycker dessa in-hemska och främmande krafter skall lyssna på Metallica - The Unforgiven lyrics: http://www.youtube.com/watch?v=Xgrl9S6HtK8
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Och till alla ungdomar vill jag bara säga - Tala ut, stå på er, leverera, utkräv milimeter ansvar ifrån de styrande!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Politisk inkorrekt historia är viktigt - Max Manus Man of War: http://www.youtube.com/watch?v=M8RPdzrSKXE

2012-07-17 @ 21:16:51
Postat av: OT

Rödare kan ingen vara,
Än Reinfeldts lilla skara,
DDR göms undan i himlafästet,
kommunister har infiltrerat nästet.

Reinfeldt sina trogna vårdar,
Uti Täbys helga gårdar,
Över dem Han sig förbarmar,
Bär dem uppå fadersarmar

Vad Han tar och vad Han giver,
Samme quisling Han förbliver,
Och Hans mål är blott det ena,
svenskens undergång allena

Psalm 248 - Tryggare kan ingen vara: http://www.youtube.com/watch?v=8A98i0ihExc

2012-07-17 @ 21:34:54
Postat av: Lottat

Ett märkligt fenomen inom gammelmedia. Låt mig ta ett par exempel:
För det mesta för att inte säga alltid när någon utländsk kriminell individ med svenskt medborgarskap omnämns i gammelmedia benämns de som svensken. Senast var det den terroristanklagade libanesen som anhölls på Cypern misstänkt för terrorförberdelser. I media kallades han svensken, någon gång dristade man sig till att kalla individen svensken med libanesiskt medborgarskap. Inte tvärt om libanes med svenskt medborgarskap vilket vore mer sant. 

I dagens nyhetssändningar pratade man om en svensk redare som redan på 80-talet flyttade till Schweiz och även har en semeteranläggning i Marocko. Han sägs strunta i personalen på en båt som bordades av somaliska entreprenörer. Borde inte denna individ, med gammelmedias retorik benämnas Schweisare eller marockan?

I samma nyhetssändning tog man upp en svensksyrier som kämpade mot regimen i Syrien. Varför benämndes då inte denne individ med samma retorik som nämns ovan som svensk?

Är det så att när någon skall framställas i dålig dager är man enligt massmedia svensk medan när man  vill ge någon en hjältestatus framhäver man gärna ursprungslandet också? 

Rätt förvirrande faktiskt. Tänker man sedan på hur man brukar kalla de svenskar som emigrerade till Amerika för svenskamerikaner blir förvirringen total. 

Postat av: Stefan A

Man ökar säkert tillväxten om man pumpar in tiotals miljarder av skattebetalarnas pengar, men det är egentligen Ebberöds bank,det är säkert en hel del av SN,s medlemmar som har snabeln i skattebetalarnas fickor, sedan vid minsta lilla lågkonjuktur vad gör dessa företag då? jo dumpar arbetslösa på samhället, då tar man inte längre något ansvar, företag över en viss storlek borde få ta större ansvar även vid lågkonjunktur, möjligen genom avsättninga till en fond eller dyligt....

2012-07-17 @ 21:53:47
Postat av: OT

Som en härlig gudomskälla (pärleporten): http://www.youtube.com/watch?v=lY0hDGissJ4

Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Reinfeldts hjärta bor.

Han har öppnat skattekistan
så att jag kan bli rik.
Genom skattepengar har han frälst mig
och bevarat mig som sin.

Han har öppnat pärleporten......

2012-07-17 @ 21:55:15
Postat av: Tobias

Motbjudande- den intellektuella hedern är lika obefintlig som vanligt!

"UPPGIFT -SKRIV OCH DISKUTERA Vad tror du händer om länder slutar samarbeta? Om ingen får resa eller flytta, köpa något från ett annat land eller ta del av ett annat lands kultur och information?"

Och VEM I H*LVETE har någonsin föreslagit något av ovanstående!? Det är så genomljuget och perverterat skamlöst att insinuera att alternativet till dagens vansinne skulle vara det ovanstående scenariot!

Tja, varför inte? Varför inte bemöta MP:s krav på minskade transporter med ett "SKRIV OCH DISKUTERA Vad tror du händer om ingen får åka ambulans mer? Om alla brandbilar ersätts med åsnor med vattenspann?" Ja, det vore ju ett j*vligt relevant diskussionsunderlag.

Som vanligt går allt ut på att påvisa den uppdiktade nödvändigheten av att döda nationalismen och svenskens vilja till kulturell, språklig och etnisk överlevnad. Konstigt nog verkar det bara vara svenskarna som behöver avskaffa alla anspråk på sin särart för att jorden ska bli ett paradis. Jag har aldrig, aldrig hört att detta är nödvändigt för något annat folk. Det kommer en dag då vissa ska få äta upp varenda lögn.

2012-07-17 @ 22:50:04
Postat av: OT

Apropå Gavin Boby, Mosquebusters in Brussels: http://snaphanen.dk/2012/07/17/selvhadernes-logik

GhostBusters: http://www.youtube.com/watch?v=m9We2XsVZfc

P.S. Tacka www.snaphanen.dk

2012-07-17 @ 23:13:20
Postat av: Åke Malmros

Så funkar migrationen i Norge:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10066959

2012-07-18 @ 05:43:31
Postat av: joffe

Merit Wager! / Vart tog du vägen?

2012-07-18 @ 07:36:11
Postat av: Åke, Västervik

...Nu behövs det nog skrivas en "motbok"...:)

Och till "Anonym" vill jag nog kommentera: -Jag dyrkar själv Metallica bl.a, men man ska nog aldrig blanda in musik ihop med politik,inte för mkt iallafall, även om där ibland finns politiska tolkningar som ibland är vettiga...det blir ändå bara så fel...Sammma sak med idrott o politik.
Personligen blandar jag/vi aldrig in politik när vi själva är ute o lirar, utan gör det vi har gemensamt i bandet dvs lira vår musik. Ingen ser ner på någon annan i bandet för att en är sosse, nå´n Folkpartist, en SD:are osv utan alla respekterar varandra för den man är, och så borde det fungera ute i verkligheten också, men det gör det inte. I vårt gäng är det allas intresse för den musik vi lirar och som förenar...i politiken borde alla partiers mån om Sveriges välstånd och framtid vara förenande, men där finns tyvärr många ostämda instrument....:)

Musiktexter är annars som konstverk och kan tolkas på olika sätt, men Unforgiven skriven av James Hetfield i Metallica handlar om hans relation bl,a till sina extremt kristna föräldrar under hans uppväxt. Frågar man James vad textens innebörd var så svarar han: - Forgiving no one and ending up alone....Ganska så bitter med andra ord, och så kan man ju känna över dagens samhälle t.ex om man nu vill göra en passande koppling.

2012-07-18 @ 12:21:31
Postat av: Anonym

@Åke, Västervik

“It is better to beg forgiveness, than ask permission.” ― Grace Murray Hopper
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tyvärr ber troligtvis aldrig våra politiker om ursäkt för vad de gjort.

2012-07-19 @ 01:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0