BO FRANK, SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Ännu en gång är Växjös moderata kommunalråd, Bo Frank ute och beklagar sig i media över situationen i Växjö! Läs debattartikel

 

Jag vill säga följande till Bo Frank. Han har styrt Växjö sedan 2006 och har haft alla möjligheter under i varje fall de senaste sex åren att såga upp avtalet med Migrationsverket. Bo Frank har också varit fullt medveten över vilka förutsättningar som gällt under dessa år och vilka konsekvenser som t.ex. anhöriginvandringen från tredje världen innebär. Inget kommer som en överraskning för Bo Frank. Regeringen har inte ändrat några förutsättningar utan oavsett om det varit en socialdemokratisk eller borgerlig regering så har samma generösa invandringspolitik bedrivits. Bo Frank har till och med haft förmånen av att ha sina egna partibröder som statsminister, finansminister och migrationsminister och därmed möjligheten att påverka utvecklingen politiskt. Han kan säga upp avtalet med Migrationsverket när han så önskar. Ändå klagar han högljutt!

 

Jag säger till Bo Frank. Byt parti eller var tyst!

 

Som Sverigedemokrat är jag dock tacksam för Bo Franks frispråkighet, även om han fumlar med sanningen en del i debattartikeln. Uppgiften om att endast fem (5) personer kommit i sysselsättning av 600 personer som kommit till Växjö under de senaste 18 månaderna visar på att det bara finns ett enda parti som pratar sanning när det gäller invandringspolitik, Sverigedemokraterna.

 

När man sedan också räknar med ytterligare 400 nya somalier till Växjö så förstår nog var och en att situationen med skenande socialbidrag kommer leda till skattehöjningar, uppsägningar och försämrad service inom Växjö kommun. Inte minst skolan kommer att drabbas hårt!

 

”Sverige och Växjö har aldrig tidigare tagit emot så många människor med dålig eller obefintlig utbildning.”

 

Det var en sanning som fler av 7-klöverns politiker borde komma till insikt om. Det är inga raketforskare som kommit till Sverige och Växjö, det har Bo Frank förstått.

 

Att det skulle vara en ickefråga i riksdagen har däremot Bo Frank fullständigt fel i. Det är en ickefråga eller rättare sagt en tabubelagd fråga för 7-klövern i riksdagen. Vi Sverigedemokrater tar däremot chansen så fort den bjuds och lyfter dessa frågor i riksdagen.

 

Nu är Bo Frank nöjd bara han får ett antal miljoner kronor mer ifrån staten. Det är hans enda önskemål för han tror på ett mångkulturellt samhälle och att Sverige skall ha en generösare flyktingpolitik än andra länder. I varje fall så skriver han så på sin blogg.

 

På sin blogg eller dagbok har han skrivit en hel rad anmärkningsvärda saker som borde få moderaternas partiledning att gå i taket och ta Bo Frank i örat. På samma sätt som man gjorde med moderaterna i Vellinge för några år sedan. Här kommer ett antal ej ”rumsrena” citat från Bo Frank.

 

”På senaste Sverigemötet flockades alla kring Sofia Arkelsten. Det vanliga lismande gänget av hovnarrar. Förmodligen ansåg redan då en del av dessa att hon var en nolla, tunn och inte riktigt lyckad.”

”Några dagar senare var hon borta. För en månad sedan såg jag nye partisekreteraren och frälsaren Kent Persson. Samma gäng flockades runt honom. Det kan ju bli något uppdrag! När gruppledaren i riksdagen glider förbi flinar alla riksdagsledamöter upp sig.”

Bo Frank, 120621

 

”Innan jag lämnade kommunhuset i fredags han jag se ett personligt brev från Erik Ullenhag som tackade för Växjös stora flyktingmottagande men där han samtidigt förklarade att staten inte tänker ersätta kommunerna efter den s k tvåårsgränsen. Detta är rullgardinen ner! Växjö stattebetalare och politiker kommer att få se på hur socialbidragen kommer öka sin andel av kommunens budget i både relativa och reella tal. Jag kommer att utveckla kommunens officiella syn på detta i ett längre debattinlägg i sommar. Staten har svikit i två avseenden som är lika illa. Under många år har man skickat dubbelt så många flyktingar till Växjö som avtalats. Och det andra är att man vägrar betala de faktiska kostnaderna som skenat! Min personliga uppfattning med facit i efterhand är att man inte skall lita på staten och att vi inte borde träffat avtal om flyktingmottagande över huvudtaget som resulterat i att Växjös flyktingmottagande legat över snittet. Och som alla vet har ju senare års flytkingmottagande inneburit att det kommit människor där vår ”socialchef” till SmP sagt att det föär 50% av flyktingarna tar mellan 7 – 9 år att komma ut på arbetsmarknaden och för resterande del 10 år och uppåt. Eller kanske aldrig. Och staten betalar enligt ministern för två år! Jag kan inte gå 10 meter på stan förrän jag får frågor och skäll från medborgare som har synpunkter på detta!”

Bo Frank, 120701

 

”Träffade på min runda ett par som flyttat från Alvesta. Deras skäl var att det är så mycket brottslighet i Alvesta i form av stölder och inbrott. Träffade också en person i veckan som påstått sig med egna ögon se hur man sålde motorsågar och liknande i anslutning till färjeterminalen i Karlskrona. Vi är för jäkla flata i Sverige. Det sammantagna rättsväsendet fungerar inte i Sverige. Ofattbart att inte denna fråga rankas högre hos medborgarna när man skall bedöma hur en regering lyckas.”

Bo Frank, 120701

 

”Idag skall jag ha min Anders Borg T-shirt när vi går vår morgonrunda. Mitt bidrag till opinionsbildningen denna vecka. Och hela fjärden ligger blank, himlen är svensk blå och det vet till sjutton om jag inte skall hissa flaggan bara för att den är så vacker. Och jag hoppas att det precis som igår sveper förbi några JAS över hustaket så man kan få känna sig stolt över det lilla försvar vi har kvar. Borg är kung, men kungar brukar ju vilja ha ett försvar! Hoppas att detta bara är det sedvanliga spelet och att försvaret får sina pengar!”   

Bo Frank, 120703

 

”Radioteatern hade fått i uppdrag att mobba Jimmy Åkesson. Och media förföljer honom. Och jag undrar hur länge som sossarna skall ta hjälp av honom i riksdagen för att få igenom sina förslag. Och jag undrar när alliansen kommer till insikt att det är bättre att få igenom sin politik med stöd av sd än att låta sossarna få igenom sin politik med stöd av sd. Så får man inte säga, men så tänker många av de som röstat på moderaterna och alliansen. Sd kommer säkerligen att fortsätta vara vågmästare mellan blocken och det säkraste sättet att ge sd större väljarstöd är att fortsätta mobba dem!”

Bo Frank, 120703

 

Nog låter Bo Frank mer som en Sverigedemokrat eller åtminstone som en sd-sympatisör.


Kommentarer
Postat av: Pp

Sveriges uppgift är att få mångkultur till sin yttersta gräns, det handlar ej humanitära åtgärder, mänskliga rättigheter eller att hjälpa flyktingar.
Sveriges uppgift styrs av internationella globalister, med en satanistisk och mörk agenda.
Nationers suveränitet och kristendomen ska förgöras. Kommunismen och marxismen dog aldrig ut, då den ekonomiskt var en katastrof, då västeuropa ej välkomnade den och då krig ej lyckades sprida dess ideer, Kommunismen utvecklades till kulturmarxismen istället, av bl a Frankfurtskolan och dess åsiktskontroll - political correctness.
Vi ser ett Europa som kommer läggas under en maktelit genom kultur, värderingar, massinvandring - utan att ett enda skott avlossas. Till det har vi nyttiga idioter som Bo Frank.

2012-07-11 @ 01:06:37
Postat av: Sven Dacke

hoppas Bo frank är nöjd nu när hans budskap nått ut på ett sätt han kanske inte riktigt tänkte sig när han skrev inlägget i allians och invandringspositiva Smålandsposten.

Förmodligen har den nått även M i Stockholm som förmodligen skiter i det. Dom är på god väg att nå sitt mål med ett Arabiskt, Somaliskt sverige.

Hoppas alla gamla Moderater är nöjda med sin partiledning. Waberi är det definitivt.

God natt

2012-07-11 @ 05:41:19
Postat av: Stefan A

Frank är bara ute och fiskar i "grumliga vatten", eller snarare i våra tomma plånböcker, regeringen ska ju förhandla med SKL nu om vem som ska ta notan av den famösa uppgörelsen med Åsa-Nissemarxisterna, världens sämsta och dyraste U-hjälp, Frank bytte säkert ut hela Växjös befolkning bara övriga Sverige betalade,ett tips till Frank är att han satsar på fel "produkt", han bör satsa på unga ensamkommande män, det ger klirr i kassan från världens ledande människohandlare,den Svenska staten....

2012-07-11 @ 07:53:17
Postat av: Observer

När m-politiker i Vellinge hade uppfattningar om "ensamkommande unga farbröder" skickade m-ledningen i Sthlm ner höga partipolitruker som skulle prata förstånd med skåningarna.Internnamnet inom moderaterna ute i landet blev "dressyrkursen i Vellinge".Det tog mindre än ett dygn och så var den moderata ledningen i den skånska kommunen omvänd.Frågan är nu om det planeras en dressyrresa till Växjö från m-ledningen i Sthlm nu när Bosse Frank tagit bladet från munnen d.v.s. haft fräckheten att beskriva verkligheten för teleskoptittarna i huvudstaden.Det här kan bli riktigt spännande att följa.

2012-07-11 @ 08:38:28
Postat av: SM811

"Freudiansk felskrivning avslöjar ensamkommandebluffen"

”Svaret är att inga familjer eller släktingar skickar sina döttrar eller flickor ensamma på månadslånga resor till Sverige.”


http://www.swedenconfidential.info/2012/07/11/freudiansk-felskrivning-avslojar-ensamkommandebluffen/

2012-07-11 @ 09:08:15
Postat av: Karlskronabloggen

Verkar vara stora problem med kommentarerna här just nu men jag provar med en till mitt inlägg om "Ensamkommandebluffen"

http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=9884

2012-07-11 @ 09:28:49
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Hacke

Undrar hur många Frankar det finns som motvilligt tvingas expediera chefens sanslösa uppgörelse med mp ute i kommunerna.
Man kanske rentav kan hoppas på en försenad och kvävd inre kris i partiet efter Reinfeldts/Schlingmans kuppartade övertagande.
Många lär nog hur som helst så småningom landa i det enda verklighetsförankrade alternativet - sd.

2012-07-11 @ 09:44:05
Postat av: AWSvensson

En analys skriven av Marcus Svensson på ledarsidan,undrar vad han fått sin inspiration ifrån.
"Vänder man sig emot mångkulturalism, en idé om parallellsamhällen med inslag av särrättigheter, ställs man i extremisternas hörn".

2012-07-11 @ 10:01:55
Postat av: Nalli

” Bo Frank, 120621
Staten har svikit i två avseenden som är lika illa. Under många år har man skickat dubbelt så många flyktingar till Växjö som avtalats.”

Vet inte Bo Frank att det finns något som het ”RETURBILLJETT”


2012-07-11 @ 10:04:31
Postat av: S-E Karlsson

Bo Frank borde också veta att det finns något som heter NEJ !

2012-07-11 @ 10:41:35
Postat av: wrtsrtwrt

Jag är själv moderat och de flesta av mina vänner som röstar på moderaterna anser att SD:s invandringspolitik är bättre (bäst). När jag frågar dem varför de då inte röstar på SD istället blir svaret att invandringsfrågan inte är tillräckligt viktig för dem - ännu, underförstått.

(Vi pratar nu om civilingenjörer-civilekonomer-etc bosatta i Stockholms-området och med höga löner, d v s de kan inte nedlåtande beskyllas för att vara arbetslösa och lågutbildade landsortsbor.)

2012-07-11 @ 10:46:36
Postat av: Inge Sandén

Så här ser jag på det Bo Frank skrivit och det Thoralf låtit oss få veta,som inte läser Smålandsposten.

En gång i tiden för inte så länge sedan hade vi i Sverige.
1)Hattar och Mössor.
2)Adel,Präster,Borgare och Bönder.
I dagens Sverige 2012.
1)Sverigedemokrater som gått och går till sina arbeten varje dag och med sina inbetalade skatter vill bidraga till det välstånd som så sakteliga byggts upp under 100 år.

2)Vänsterkulturmarxister som vill bryta ned detta välstånd i sann kommunistisk anda fram till ungefär 1990,då man övergav klasskampen efter Sovjets sammanbrott och muren i Östtyskland rasade ihop och övergick till att krama läran islam i sin nya djupa religiositet och prisa invandringen från Mena-länderna.

3)Normala människor som är intresserade av politik och styrs av sina ideal och gärna lyssnar på vad det egna samvetet har att säga i känsliga frågor och måste skriva om det för att få tyst på samvetsrösten.

4)Normala människor som inte är så särslilt intresserade av politik utan mera av sport och den egna hobbyn och kan skilja på sant och osant och vad som är rätt och fel.

Om det nu är så att Bo Frank skulle tillhöra grupp 3,dröjer det inte länge förrän han avsäger sig sina uppdrag och söker medlemsskap i SD.

Medborgare i grupp 4 har inga svårigheter att lägga sin röst på SD eftersom dom alltid kan skilja på sant och osant rätt och fel.

2012-07-11 @ 11:02:27
Postat av: Ceasar Andersson

Denna typ av Moderater får gärna undvika att söka ngn framstående position i SD. De politiker som uppenbarligen förstår vilken enorm skada de tillfogar vårt fädernesland skall inte belönas.

De belönas redan nu och kämpar för att tiga samtidigt som landet blir sämre och sämre.

För övrigt så är en Moderaterna inte trovärdiga som ett parti för ett försvar.. det är helt enkelt omöjligt att anföra att Sverige skall ha ett starkt försvar i ena debatten för att sedan i nästa debatt anföra att det är smart att ta in hundratusentals människor från MENA som uppenbarligen inte harmonerar väl med vårt samhälle eller vårt folk.

2012-07-11 @ 12:21:26
URL: http://affes.wordpress.com
Postat av: Ceasar Andersson

@ wrtsrtwrt:

Känner igen mig i din beskrivning då jag har den bakgrunden och bekantskapskretsen och bor i S-holm.

Efter att en nära vän till mig oxå Moderat beskrev baksidorna med politiken för ett par år sedan fick jag mitt "alibi" att själv vilja undersöka saken.

Sagt o gjort.. sedan dess har jag haft diskussion med stora delar av bekantskapskretsen och en efter en följer andra tidigare Moderater efter.

Försvar, åldringsvård, invandringspolitik, energipolitik, EU kritik, skolpolitik... SD är knappast en enfråge parti längre.

Välkommen

2012-07-11 @ 12:30:16
URL: http://affes.wordpress.com
Postat av: Ronny

Jag hoppas att SD tar tag i Sveriges Radios VD, Eva Hamiltons beröm till Donners Brunns ägare i Visby!!! Underligt tyst.........?

2012-07-11 @ 12:30:41
Postat av: Kalle

>Ronny

SD skjuter inte ens på vidöppna mål numer. Ibland undrar jag vad som hänt med SD???

2012-07-11 @ 12:47:50
Postat av: Kalle

Julia Ceasar fortsätter i gammal god stil att sätta tummen i ögonen på allianspartierna och oppositionen i dagens blogg på snaphanen.dk

>Hon skiver om Affes statistikblogg.

>""I dag vet både alliansregeringen och oppositionen att när vi tar emot invandrare från krigszoner och andra länder med hög brottslighet, då ökar också brottsligheten i Sverige. I synnerhet den grova brottsligheten.
Och vad gör regeringen med den kunskapen? Jo, den ökar insläppet av invandrare just från de mest brottsbelastade länderna. Den kastar en spottloska i ansiktet på sitt eget folk[svenskarna]: ”Det här ska ni leva med. Det här är priset ni får betala för vår politik. Vi bryr oss inte. Vi lever skyddat och drabbas inte själva.” skriver Julia Ceasar.

Priset för invandringen är redan för högt och alla mumlar i skägget om den och vågar/vill inte tala i klarspråk om den!!!

Postat av: Kalle

>>”Glöm alla pensionslöften”>
Politikerna måste säga ”glöm alla pensionslöften”, men ingen politiker vågar yttra den sanningen i dag. Det säger styrelseproffset Caroline Sundewall,"" i SvD Näringsliv.>Vart har våra pensioner tagit vägen. Är det alla invandrare som fått våra pensioner???>Har SD hörts i debatten eller satt några avtryck??? Ingenting mer än en ekande tystnad i cirkusmanegen.>> Stööörsta möjliga tyyystnad i pensionsdebatten!!!

Postat av: Svensson

Bosse köpte grisen i säcken, nu får han pröjsa :p

2012-07-11 @ 15:07:23
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Magentan

ETT VANSINNIGT LAND MED ETT VANSINNIG RÄTTSVÄSENDE
Läs i länken nedan om de gripna ficktjuvarna i Göteborg som var drygt 20 år när det sökte asyl i Tyskland, men plötsligt blev bara 16 år när de för en månad sedan kom till Sverige som s.k. "ensamkommande flyktingbarn"! På grund av att deras ålder sjönk här i Sverige slipper de straff, trots att Tingsrätten skriver i domen att den starkt ifrågasätter deras åldersuppgifter.

Postat av: Gubben o Gumman

Svensson .Bosse sitter fast med skägget i brevlådan,tänk vad ont det skall göra när kommunmedborgarna börjar kasta pil på umpan när sktten höjs och alla skolresurser mm går till gästerna stackars Bosse .
Vilken Åsna

2012-07-11 @ 22:06:26
Postat av: Lars-Inge

> O.T.

Ser på Avpixlat att man har nu fått en ny skribent, som är en andra generationens invandrare och tydligen härstammar från Karibien någonstans. Jag måste hålla med någon "tant" som skriver att är det inte dax för Avpixlat att hitta någon ny att gulligulla med. Måste faktiskt delvis hålla med om att den pågående "hyllningskören" från kommentatorerna börjar gå till överdrift och bli lite åt det pinsamma hållet!
Jag måste erkänna att åtminstone jag är skeptisk till vad den här damen skriver och vad hon egentligen har för avsikter. En plojgrej i karriären (typ, så blåste jag Avpixlat) eller ett seriöst "inhopp" i politiken?

2012-07-11 @ 22:09:57
Postat av: Stefan K

Jag undrar hur regeringen tänker lösa problemet med den havererade välfärden och kommunernas rop på ekonomisk hjälp?
Blir det genom stora skattehöjningar eller en omfördelning av de medel man redan skjuter till? Ett av dessa två alternativ lär man tvingas välja och vad man en väljer så bevisar man sitt stora misslyckande.
Förresten finns det ett tredje alternativ. Bromsa, säg stopp, inse att detta inte längre fungerar och ta lärdom av de beslut Ingvar Carlsson fattade 1989.


Till Lars-Inge vill jag meddela att även personer med invandrarbakgrund i min bekantskapskrets har höjt rösten och ifrågasätter vad Sveriges regering sysslar med. Låt vara att de inte har sina rötter i Karibien, utan i Östeuropeiska länder, men de börjar så sakteliga att förstå...

2012-07-11 @ 22:55:13
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Lars-Inge

Till Stefan K vill jag meddela, att jag skriver om en sak och ditt svar syftar på något helt annat men som jag mycket väl kan förstå!

2012-07-11 @ 23:24:50
Postat av: Fd Moderat

Allt fler Moderater har insett att Alliansens invandringspolitik är helt uppått väggarna. Inte minst efter uppgörelsen med Miljöpartiet. Detta kommer att ge Moderaterna stora problem. Själv är jag en som alltid betecknat mig som Moderat. Jag har både varit medlem i MUF och Moderaterna men har lämnat dem och tänker rösta på SD i nästa val. De "gamla" Moderaterna ligger mycket nära SD i många frågor. Problemet är att de "gamla" Moderaterna inte finns längre - bara de "nya" Moderaterna som föredrar Miljöpartiet.

Vad skulle hända om SD och Alliansen samarbetade? Jo, sänkta skatter (både jobbskatteavdrag och sänkt pensionärsskatt, kraftigt minskad invandring, hårdare straff, stärkt försvar, minskade kostnader för genuspedagoger, minskade kostnader för socialbidrag osv.

Jag är övertygad av att många välutbildade storstadsbor kommer att lägga sin röst på SD i nästa val. Flera av mina vänner, i medelåldern med välbetalda jobb och mitt i kärriären säger öppet att de tänker rösta på SD. Visst de skryter inte om det på fikarasten, för det är fortfarande lite tabu, men mellan skål och vägg så får man höra det.

2012-07-12 @ 18:39:51
Postat av: Sven Muhammed

Vad nu? En politiker som har vett i huvudet som ser verkligheten och vill demokratiskt ingå i ett samarbete med ett annat demokratiskt parti?

Bara en tidsfråga innan du blir sparkad eller tvingad att avgå. Tyvärr.

2012-11-25 @ 22:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0