SD SÄRBEHANDLAS NEGATIVT AV MEDIA

Jimmie Åkesson talar i Almedalen.             Foto Thoralf Alfsson

 

Så var även jag på plats i Visby. Det verkar inte vara några större förändringar mot förra året. Per Lublin tecknar sina gubbar o gummor ;-) och kränger dem sedan för 300 kronor/st. Det verkar som att de flesta sedan även köper dem. Jimmie, Björn, Carina och Julia hann jag se bli föreviga av Lublins snabba pennor. För er som inte vet vem Per Lublin är så leder han Ölandspartiet i Borgholm. Även om partiet verkar vara i upplösningstillstånd. Han har även en blogg där det finns exempel på teckningar.

 

Jimmies tal var som vanligt väldigt bra, även om det saknades politiska utspel och några nyheter. Vi får se hur mycket nytt det kommer från övriga partier under veckan.

 

Det mest intressanta för min del under dagen var ett seminarium arrangerat av Tidningsutgivarna. Seminariet handlade om en ny bok med titeln ”Problempartiet”, som tar upp hur Sverigedemokraterna behandlas av medierna och då speciellt under valrörelsen 2010. Boken är skriven av Björn Häger som började med att presentera sin bok. Björn Söder var även inbjuden att kommentera boken och delta i den paneldiskussion som följde.

 

Medias policy inför valet 2010 enligt Björn Häger                           Foto Thoralf Alfsson

 

Jag hade förväntat mig att det var en i raden av böcker om Sverigedemokraterna som bara ville belysa negativa saker. Därför blev jag förvånad när Björn Häger på punkt efter punkt bekräftade den bild som vi Sverigedemokrater har av medias negativa särbehandling av SD. Det var ett stort antal journalister och chefredaktörer på plats, bland annat Thomas Mattsson från Expressen. Jag hoppas att alla fick sig en tankeställare. Jag fick en bok och det skall bli intressant att läsa då den skall vara fylld av citat från kända journalister som Björn Häger intervjuat som material till boken.

 

Kersti Forsberg, Björn Häger, Lena Melin och Björn Söder.  Foto Thoralf Alfsson

 

Björn Söder gjorde sedan också väldigt bra ifrån sig under den paneldiskussion som följdes. Lena Melin från Aftonbladet var väldigt tyst och fåordig, det kan möjligen bero på att budskapet i boken inte riktigt var det hon förväntat sig. Expos representanter kanske också hade svårt med budskapet.

 

Det blev säkert inte bättre under den avslutande frågestunden då publiken fick ställa frågor då en äldre man som invandrat till Sverige på 60-talet boende i Rosengård började prata. Alla i publiken förväntade sig nog en kritisk fråga till Björn Söder eller ett påhopp. Istället kom en bekräftelse på att det SD säger om utvecklingen i Malmö som media mörkar stämmer till 100 procent.

 

Ett liknande seminarium 2010 hade varit en omöjlighet enligt min uppfattning men 2012 är det fullt möjligt. Vi kan se framtiden an med tillförsikt och det är inte omöjligt att medias rapportering förändras till vår fördel inom en snar framtid då vi har vind i seglen. Och som alla vet vill journalister vara med där det går framåt och medieljuset finns.

 

Det tråkiga var att jag hann inte vara i Almedalen i mer än några minuter innan Jimmie Åkesson fick frågor om Karlssons kommentar om Breivik under Aftonbladets utfrågning. Precis som jag gissade, detta kommer säkert förfölja oss under Almedalsveckan.


Kommentarer
Postat av: Magnus S

Tror nog att Jimmie kan mäkta med ett bra svar angående Karlssons ironiska uttalande som har en stor poäng. Så sände vi bra signaler till våra eldsjälar och tilltänkta väljare och slapp sedemera vara oroliga för att denna fråga skall komma upp under resten av veckan. Man ska ta tjuren vid hornen och vrida om nacken inte springa runt och gömma sig i buskarna.

2012-07-02 @ 01:46:26
Postat av: Essendon

När Expos inflytande av media tynar bort och dör, kommer rent syre att tillföras media.
Ljusa tider stundar!

2012-07-02 @ 04:38:39
Postat av: Gubben o Gumman

Alexander Bengtsson som kom till Expo som 18-åring och där fått en opartisk demokratiutbildning prioiterar i "grillen",att harva om tomma stolar i ett nytt mediamobbat parti, och försöker tvätta in att SD svikit sina väljare, riktigt löjligt faktiskt, vilken hjälte du är i oikofobleden Bengtsson


SD har förmodligen runt 1% rörliga väljare och dubblerar sej varje val, dessa lyssnar inte på dej "Diper" Bengtsson, skriv upp det
Alexander vi tycker du svikit ditt land, genom ditt eangagemang i en svenskfientlig rörelse med Stalin,Lenin och Mao som idoler, då pratar du om tomma stolar, stollar kanske är bättre att gå över till?

Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf Alfsson SD eller svensk kinesiska frimärksklubben.

2012-07-02 @ 05:33:00
Postat av: S-E Karlsson

Ingen från partiledningen för SD har hört av sej om mitt "ironiska" uttalande ,jo ett kort mail från Kinnunen som säger att jag inte "får" uttala mej till media vilket jag har tänkt respektera ! Har talat med flera privatpersoner som när dom läste det förstod meningen ! Nu är jag som åsnan mellan hötapparna , ska jag och hustrun köra ut SD-kuriren i Fågelfors idag ,eller har jag gjort mitt för SD ?

2012-07-02 @ 06:06:49
Postat av: S-E Karlsson

PS, Har betalt medlemsavgift som livstidsmedlem ,hur blir det då med den om jag blir avpolleterad ?

2012-07-02 @ 06:09:38
Postat av: Gubben o Gumman

OT : 50 rader har Ulf Karlsson skrivit om ett av Kalmars nya kärlekspar, tydligen har denna nyhet mindre dignitet än Karlssons mfl medvetna feltolkning i nyårs scoppet, det säger allt om dej Ulf Karlsson.

2012-07-02 @ 06:18:22
Postat av: S-E Karlsson

Har varit in på H.G. Strömers blogg där blir jag sågad ovanför fotknölarna alla möjliga fula anklagelser använder han , han tillhör, även han den skaran som inte ser ironin i mitt inlägg på Avpixlat ! Trodde nog att en före detta lärare skulle vara mer klarsynt ,men stirrar man sej blind på det hemska SD ,så är det inte lätt att se skogen för bara trän !

2012-07-02 @ 06:21:44
Postat av: Gubben o Gumman

OT Kalmar har nu på kort tid två misshandlar där en person slås ned och rånas, även en väskryckning.
När kommer Östran o Barometern att skriva om det ökande våldet i Kalmar och gräva djupare i det.
Medans kärleken spirar i stadshuset får Kalmarborna på käften, och blir av med sina ägodelar, finns det något samband mellan beslut i kommunalfullmäktige och gatuvåldet, fundera på det Ulf Karlsson mfl.

2012-07-02 @ 06:22:54
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Vem som dragit igång media cirkusen i detta fall, samt nyårs scoopet, är väl ganska klart.
Låt inte dessa antidemokrater påhejade av foliehattarna inom media vinna.Skratta istället åt Östran som skrivit 50 rader om kärleksparet eller Barometern som försöker tvätta på sin "svågerstämpel" ihop med makten i Kalmar.
Sandlådan nästa vilka ljushuvuden.Studera istället hur dessa omogna människor beteer sej, ett gäng skickar ett "uppbåd" efter Romeo och Julia, som i sin tur kontrar med : "Vi vet minsann att Mr Tjofaderittan fått sparken, och ?Ut med SD kuriren lägg 4 ex i Mr Strömmings brevlåda
Fultolkningen samt uppblåsande är så uppenbart för alla normalbegåvade.

2012-07-02 @ 06:44:23
Postat av: S-E Karlsson

Tack G&G , jag tar dej på orden , även om jag blir polletterad så har jag ju gjort en god gärning !
Allt för kära Sverige ! Mvh .

2012-07-02 @ 08:31:30
Postat av: S-E Karlsson

Till och med SD:s partiledare förstod inte mitt ironiska inlägg på Avpixlat utan använder sej av ord som " vansinnesförslag" och samtidigt blir jag benämnd som "stolle ", innan man använder såna ord så borde man tagit kontakt med mej och hört vad jag har att säga och inte bara lyssna till vad "höjdare" i länsföreningarna SD Kalmar län har att säga ! Jag trodde nog att SD:s ledning skulle vara mer klarsynta ! Blir ingen rolig dag för mej och min familj !

2012-07-02 @ 09:03:13
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Du skall inte vistas i sådan miljöer som Mr Strömings blogg, där förordas ju särlagsstiftning för människor med invandrarbakgrund. Dom skall sitta på riktig livstid vid tex mord.
(Se in lägg om hedersvåld skärmdumpa)
Om Mr Strömming är lärare så måste väl Gunnarsson/Expo slå en signal till lärarförbundet?
Vilken etnisitet har Mr Ströming svensk dansk tysk....?

2012-07-02 @ 09:04:55
Postat av: S-E Karlsson

Tysk etnisitet .

2012-07-02 @ 09:28:11
Postat av: Tony

S-E Karlsson, Jag tycker inte alls att du ska ta åt dig av den kritik som riktas mot dig för uttalandet du gjorde. Att dom vanliga svamlarna inte lotsas begripa att det var irroni är inte konstigt, men det är sorgligt att SD s ledning inte
lotsas förstå irronin. Istället för att mesa med
frågeställarna är det dags att tuffa till sig och
påminna dessa att Sverige redan är nerlusade med Brevikare.

2012-07-02 @ 09:31:49
Postat av: S-E Karlsson

Tony , kanon, tack !

2012-07-02 @ 09:33:41
Postat av: Magentan

Det enda sättet att få bort de störande understrykningarna i kommentarsfältet är tydligen att lägga in en URL-länk. Jag råkade hitta den här länken som kanske kan vara lämplig i sammanhanget.


2012-07-02 @ 09:35:10
URL: http://expomakt.wordpress.com/
Postat av: Magentan

Ville bara kolla om det funkade denna gången också.

2012-07-02 @ 09:43:14
Postat av: Stefan A

Varför besvära sig med att vara med i en dokusåpa om man vill bli rikskändis, när det räcker med att gå med i SD och skriva något på en blogg som kan misstolkas.Både Kalsson och Alfsson figurerar idag i en av de värsta drapor till ledare AB-Lindberg lyckats vomera upp,SD-toppen måste sluta med att svara på skit från journalister om dittan och dattan som skrivits på olika bloggar, annar kommer det att förfölja dom i hela valrörelsen. Inga andra politiker som förföljs på samma vis.

2012-07-02 @ 09:46:05
Postat av: PMS

S-E Karlsson tag på dig hörselskydd och skygglappar,lägg dig sen i hängmattan med en kall och koppla av över sommaren tills stormen bedarrat.

Det är alltid trist när det vi säger eller gör blir feltolkat,det bästa är nu att ta lärdom och sätta munkavle på så att dylikt inte behöver upprepas.
Lycka till.

2012-07-02 @ 09:52:37
Postat av: Ronny

Så gör både Expressen och Expo ett gemensamt utspel mot SD. Det är Expressens egen Expoit tillika SD-uppviglare David Baas, och Expos Alexander Bengtsson som jobbar ihop. David Baas gör ett stort anti SD reportage i Expressen med intiktning på tomma SD stolar, samtidigt som Alexander Bengtsson häcklar på Rickard Jomshof om samma sak. Samma fråga, samma dag från två notoriska SD uppviglare och Expoiter...........?!

2012-07-02 @ 10:18:08
Postat av: HM

Var inne i Almedalen och lyssnade på Åkesson i gårkväll. Ett utmärkt bra tal och nog ungefärligen lika stor publik som förra året.

Tog ett par bilder och lade ut på min blogg: http://ondiklinte.blogspot.se/2012/07/sa-har-ser-asen-ut.html

2012-07-02 @ 10:18:51
URL: http://ondiklinte.blogspot.se/
Postat av: Gubben o Gumman

PMS : Hängmatta mitt i valrörelsen? Karlsson skall ut med SD kuriren, bättre svar på detta trams går inte att göra, skriv Fidel Castro nästa gång ömmandet för krigsförbrytare i Sverige skall kritiseras Karlsson, hoppa gärna över den socialistiske massmördaren i Norge, annars går hans kompisar beserk in Sweden, hela djävla Södermalm gungar av otrygghet.
Idag kommer domen i HD ang gruppvåldtäkten i Mariannelund,tjofaderittan
Media är fullständigt panikslagna efter SD:s 10 % i Sentio, fultolka Karlsson eller som Expo- Bengtsson dilla om tomma stolar i "grillen", visar att paniken är total.Hade det inte varit du Sven-Erik så hade man tagit någon annan och feltolkat med flit diktaturens kreatur arbetar så inget nytt lögnen är socialistens bästa vän.
Igår slogs en person ned och rånades av fyra rosa killar i Kalmar,tjofaderittan
Den ena journalisten efter den andra sitter och svärtar ned SD, men vad hjälper det SD bara ökar och ökar, Aftonbladet busar med Karlsson, Alfsson och någon pajsare i Tommelilla, Mr Diper kämpar på.
Rapport har en intressant film om gatulagning i Stockholm 7 döda i år, gratis heroin, lite dåligt pixlad....tjofaderittan

Sedan hoppas vi att "kattägaren" slår en signal till grålleägaren omgående.

Obs hittar du meningar som inte hör hemma riktigt så beror det på atmosfäriska störningar över Kalmarområdet

Gubben o Gumman skriver som vanligt helt fristående från Thor-alf Alfsson SD samt fotanglarnas riksförbund

2012-07-02 @ 10:33:07
Postat av: Magentan

Stefan A skrev: "SD-toppen måste sluta med att svara på skit från journalister om dittan och dattan som skrivits på olika bloggar, annars kommer det att förfölja dom i hela valrörelsen."

Exakt så är det. Och det var naturligtvis också avsikten med denna historia och allt annat liknande som rotas fram och grävs upp av Expo och kvällsblaskorna för att förvrängas och förstoras in absurdum i deras förtalskampanjer och hetsande mot SD. I en tidigare kommentar till S-E Karlsson skrev jag följande: Jag är en stark motståndare till hjärntvätt, men det finns en replik som ALLA SD:are borde hjärntvättas i att automatiskt spotta ur sig när Expo hör av sig och undrar något, nämligen: "Inga kommentarer, tack och adjö."

När det gäller försåtliga och lömska frågor från Expos medhjälpare (dvs kvällsblaskorna i synnerhet och större delen av mediaetablissemanget i allmänhet) som gäller SD:s medarbetare finns det oftast anledning att be om att få återkomma med svar, eftersom INGEN kan vara tillräckligt insatt i varenda enskilt yttrande som görs av alla SD:s kanske tusentals olika representanter på olika nivåer i hela landet. Att ge omedelbara svar i sådana lägen är att snällt sätta fötterna i motståndarnas gillrade snaror

2012-07-02 @ 10:51:47
Postat av: Inge Sandén

S-E Karlsson.
Alla normala människor förstår din irroni.
För det första kommer du aldrig att bli utesluten.
Häng inte upp dig på partiledningen.
Dom är erfarna med att hantera media.
Hade Jimmie Åkersson bara antytt,att det var irroni från en frusterad sverigevänlig medborgare som det finns flera tusen av,så hade media slickat sig om munnen och gjort sina egna tolkningar.
Vi folket fortsätter att slåss för vårt land och skiter i falska fega och sverigefientliga journalister,professor,präster och biskopar och frmförallt den vänsterintellektuellamarxistkultureliten.
Medias fega påhopp på dig gjorde i alla fall att SD fick åter några nya röster i stället för tvärt om.

2012-07-02 @ 10:56:19
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Hela den plumpa mediamobbningen i rutan av SD ,kan som vi också ser det bara generera nya röster, svenska folket har trots allt ett starkt motstånd mot mobbning i alla dess former,det som slår en är hur klumpigt det är.
En donna sitter och säger ungefär så här nu försöker SD prata brott och straff men vad spelar det för roll dom är ändå rasister, samm mantra dras av varenda journalist i någon tappning.
Svenne Banan ser och hör förringandet lär sej dessa amöborna inget av opinionsundersökningarna.
Är det verkligen målet för marxistsika klubben på SVT68 , att SD skall ha 20% 2014 ?

2012-07-02 @ 11:05:36
Postat av: AWSvensson

Hur kan en reporter i detta fallet Marianne Rundström ställa en fråga i media byggd på hörsägen implanterad av Expo utan att kontrollera vad det verkligen handlar om. Jo det kan man om det handlar om en Sverigedemokrat eftersom ingen mediakollega ens skulle komma på tanken om det var sant eller ens ifrågasätta detta. Detta är den verklighet vi för närvarande lever i. Med den frågeställningen så kunde inte Jimmie ovetande om det faktiska förhållandet svara annorlunda ,han reserverade sig också. Nej muren mot kommunismen föll i ett rasande tempo,nu slåss Expo och media för sin existens,vad ska dessa som bränt sina skepp sysslar med när lögnen uppenbarats för folket .

2012-07-02 @ 11:28:38
Postat av: Magentan

Om S-E Karlssons ironiska uttalande beträffande "Mr B och Sveriges asylhantering" ska ältas vidare, så tycker jag att SD nu har fått ett ENASTÅENDE TILLFÄLLE att sätta strålkastarna på vilka oerhört allvarliga konsekvenser vår okontrollerade massinvandring och generösa asylhantering har lett till. Enligt rapporten "Internationella förbrytare i Sverige", publicerad av Migrationsverket, Polisen och Åklagarmyndigheten år 2007, finns i Sverige ca 1500 krigsförbrytare som flytt från straff i sina hemländer! Läs mer om detta i Söndagskrönikan "Ett paradis för krigsförbrytare" av "Julia Caesar"!

Postat av: Inge Sandén

Gubben o Gumman och AW Svensson.
Som tur är har våra motståndare ännu inte förstått,att dom är våra bästa valarbetare d.v.s.de som har all makt att få spy ut sitt hat mot sitt eget folk i all sorts media.

Vi folket har retat gallfeber på Expos betalda lakejer,för att dom inte kan få stopp på alla sanningar som skrivs på nätet.
Därför blir påhoppen allt smutsigare ju närmare vi kommer valet 2014.

Ingen skall misströsta,varje fegt påhopp och mobbing generera flera hundra röster till SD.
Svenska folket älskar sanningen och äcklas av sverigefientliga mobbare.

2012-07-02 @ 11:59:55
Postat av: Magentan

Självklart är det inte bara krigsförbrytare som har funnit både fristad och försörjning hos "de naiva och lättlurade svenskarna". På grund av vår okontrollerade massinvandring och godtyckliga asylprövningar lyckas all världens olika typer av brottslingar och ligamedlemmar (från småkriminella till terrorister) utan större svårigheter smita in hit bland massorna. Det är inte konstigt att vår polismyndighet trots ökade resurser inte har en chans att hinna med i svängarna. Här finns mer av "Julia Caesar" att läsa:
http://snaphanen.dk/2012/02/24/sverige-terroristparadiset/

Postat av: Gubben o Gumman

Magentan : Man tycker ju att mediakåren skulle jobba för att dessa grips och lagförs för att hedra deras offer, men tydligen är Karlsson i Högsby problemet
Flytta journalistutbildningen till Karsudden istället för där hör den hemma

2012-07-02 @ 12:50:12
Postat av: Nalli

Om Pk - median inkl. Expo skulle ringa och fråga mig om de fick göra en intervju med mig skulle jag svara Ja.
Med samma förbehåll som Avpixlat gjorde med en journalist från Expressen.
Var så god här har Ni min e-mail adress.

2012-07-02 @ 14:13:33
Postat av: AE

Hörde Expressens KG Bergström kommentera SD ledarens tal med att han kunde ha utlämnat den del av talet som handlade om massinvandringen. Han menade att all vet vad han och partiet tycker i denna fråga. Vi får se om han på samma sätt tycker att MP språkröret skall avhålla sig om att tala miljö eftersom alla vet vad dom tycker. När det sedan blir statsministerns tur blir det i så fall en tyst minut eftersom alla vet vad regeringen tycker i alla frågor.

2012-07-02 @ 14:22:06
Postat av: Lena Rosén SD KALMAR

På aftonbladet skriver Anders Lindberg: Åkesson visar sitt intoleranta ansikte. Läs cirka 200 kommentarer här, så vinner J Åkesson med bred marginal. Storartat Åkesson!

2012-07-02 @ 14:53:11
Postat av: S-E Karlsson

Jajamen , ikväll kan 241 hushåll i Fågelfors i Högsby kommun skatta sej lyckliga som får slå upp SD- kuriren till kvällslektyr , hoppas de flesta kommer att gilla det dom får läsa !

2012-07-02 @ 15:21:56
Postat av: Svensson

Regeringen mörkade att dom inte gav försvarsmakten några pengar.

2012-07-02 @ 15:32:11
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: S-E Karlsson

Nu ska jag ut och försöka få igång min gamla 1948 Ferguson efter vinter uppehållet ! Återkommer med rapporttering om hur det har gått ! Måste rensa skallen från alla missuppfattningar !

2012-07-02 @ 15:34:17
Postat av: AWSvensson

Ja slammar skallen igen på en gammal Fergusson 1948 så kan den vara svårstartad ,detta apropå missuppfattningar.

2012-07-02 @ 15:38:15
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Läsa en svensk tidning kan få den mest normale medborgaren schizofren

2012-07-02 @ 15:38:17
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : När började du på Barometern?

2012-07-02 @ 15:43:34
Postat av: AWSvensson

Märktes det?

2012-07-02 @ 16:03:38
Postat av: Hulda

Det finns ingen risk att SD,s väljarstöd minskar.
Besökte i helgen Landvetters flygplats och skådade ett antal svepta kvinnor.
Bla. en grupp med två väldigt insvepta kvinnor (Somalia) som hade med sig bagagevagnar med stora väskor. (Anhöriginvandrare?)
På det en kvinna som möjligen var konvertit. Ständigt korrigerande sin slöja, så att den satt perfekt och döljde håret, på det en stor helt knäppt kappa som måste vara väldigt obekväm i värmen inomhus........
Dessa kvinnor och deras män är vandrande reklampelare för SD.
Men hinner SD ikapp och kan stoppa Sveriges förfall, eller är det kört...?

2012-07-02 @ 16:50:29
Postat av: J B Doe

OT: ÖB meddelar att ett vapenslag, armén, flottan eller flyget, måste läggas ner om inte mer pengar tillförs försvaret. Detta är ju alldeles oerhört och har mig veterligen aldrig inträffat i något annat land. Men svensken är så totalt nersövd att ingen reagerar och tidningarna offrar högst ett par spalter på förhållandet. Tips till kvällspressen: Ordna en käck omröstning bland läsarna med titeln "Vilket vapenslag tycker DU ska läggas ner?"

2012-07-02 @ 16:50:47
Postat av: AWSvensson

Expressens vädjan ,mobba inte SD ,en vädjan sprungen ur att den rosévinsfyllda källan sinat under söndagen.

Postat av: Essendon

@AWSvensson
Expressens ledare vågar inte skriva ut sitt (sina) namn!
Varför är dom rädda att skriva om vad dom står för?
Eller står dom inte för vad dom skriver?

2012-07-02 @ 17:33:07
Postat av: Robin Shadowes

Ett land har alltid en armé. Sin egen eller nån annans.

2012-07-02 @ 18:04:44
Postat av: S-E Karlsson

Inge Sandèn och alla andra vänliga på den här bloggen tack för alla vänliga ord i era kommentarer
känns skönt att så många fötstår ! Mvh

2012-07-02 @ 18:51:23
Postat av: S-E Karlsson

PS , grållen ville inte spela på min fiol idag , tändningsproblem , får fortsätta i morgon efter en god natts sömn , ha det bra alla goa SD.are .Mvh

2012-07-02 @ 18:55:56
Postat av: Magentan

I början på 90-talet såg jag filmen "Inte utan min dotter". Filmen om den amerikanska kvinnan Betty, hennes iranske man Moody och deras lilla dotter. En sommar åker familjen på semester till Iran för att hälsa på Moodys släktingar. Moody har emellertid inga avsikter att åka tillbaka till USA, utan tänker stanna i Iran. Betty får gärna åka hem igen, men i så fall lämna sin dotter kvar. Som kvinna i Iran har Betty varken pengar, vänner eller rättigheter, men hon har en järnstark vilja och tänker inte åka utan sin dotter... Den starkaste och mest chockerande filmscenen tycker jag var då familjen kliver av planet och går mot en grupp heltäckta kvinnor i fladdrande svarta skynken som står och gestikulerar och pratar med varandra längre bort på flygplatsen. De liknar stora, svarta fåglar (olyckskorpar) med flaxande vingar och nickande huvuden. Dessa formlösa, svarta och anonyma varelser är alltså Bettys släktingar, hennes mans systrar och svägerskor! Så fruktansvärt det måste vara att leva i ett sådant land tänkte jag då. Nu, 20 år senare, kan Hulda och vem som helst av oss se exakt samma scener i verklighetens Sverige.

2012-07-02 @ 19:24:02
Postat av: Lotta

Jag undrar fortfarande, (med tanke på S-E Karlssons inlägg) var yttrandefriheten tog vägen? Har Svt, Expo och övrig slaskmedia avskaffat den? Finns den faktiskt förstår jag inte problemet. Vid frågor om inlägget, hänvisa till yttrandefriheten.

2012-07-02 @ 19:52:41
Postat av: johan

Länk till journalisternas egen facktidning där man kan kommentera en artikel om journalisternas särbehandling av SD.


http://www.journalisten.se/nyheter/sd-behandlas-orattvist-i-medierna

2012-07-02 @ 20:00:27
Postat av: Info

MÅNADEN BÖRJAR BRA

Månaden börjar bra. För somliga. Tidningarnas Telegrambyrå meddelar:


"STOR ÖKNING AV ASYLSÖKANDE
Under första halvåret i år ökade antalet asylsökande med 30 procent, jämfört med samma period i fjol, visar nya siffror från Migrationsverket. Antalet personer från Somalia har mer än fördubblats. (TT)

En dom i överdomstolen gjorde det lättare för somaliska familjer att återförenas i Sverige, och antalet asylsökande från Somalia har mer än fördubblats och utgör den största gruppen. På andra plats kommer asylsökande afghaner som är 32 procent fler än i fjol.

En stor ökning står Syrien för, 1 212 syrier har sökt asyl hittills i år mot 254 för förra halvåret.

Även antalet ensamkommande barn och unga har mer än fördubblats."

2012-07-02 @ 20:46:57
Postat av: Tony

S-E karlsson, ja det hade även varit välgörande om
SD s ledning hade stöttat dig istället för att beskriva dig som en Stolle. Det är beklämmande att
Åkesson inte upplyste den förstockade journalistkåren om din ironi över att det ju redan är flera krigsförbrytare med blod på händerna, som åtnjuter det Svenska smörgåsbordet utan att det ifrågasätts ens av SD.
Men vi andra begriper att du inte i din vildaste fantasi skulle vilja ha Brevik som gäst i vårt land!

2012-07-02 @ 20:54:25
Postat av: S-E Karlsson

Tony ,helt rätt och tack !

2012-07-02 @ 21:57:26
Postat av: Lotta

Ja vad säger man om Lena Melin? När människan får berätta vad hon tycker om Sverigedemokraternas europapolitik, säger hon att hon tycker att den är ogenomtänkt. Skälet till det säger hon beror på att hon tycker att Sverigedemokraterna har fel. Jamen tjena, det var ju ett intelligent uttalande. Bara för att man inte delar någons åsikt blir åsinten man inte delar per automatik ogenomtänkt? Är damen på riktigt?

2012-07-02 @ 21:59:45
Postat av: Calle

Vänstern borde hålla käften ang. ABB. De har ju samma massmördare som förebilder, dvs. Che Guevara och Fidel Castro. Vänstern har alltså mer gemensamt med ABB. än ngt. annat parti i Sverige.

2012-07-02 @ 23:29:55
Postat av: Ludvig

Tycker att Jimmie Åkesson gör bra ifrån sig när han uttalar sig men att stödja ännu ett jobbskatteavdrag var riktigt dåligt.

2012-07-03 @ 05:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0