RYDSTRÖMS PERSONANGREPP

Så har då min käre vän Henrik Rydström ännu en gång spytt galla över mig och min blogg. I ett blogginlägg på DN går han till ett hårt personangrepp på mig. I mitt stilla sinne undrar jag hur mycket han får betalt av Dagens Nyheter och Bonnierkoncernen för att producera rena personangrepp.

 

Jag undrar också om det är det som är syftet med DN-bloggen och om det ingår i kontraktet att producera politiskt korrekta blogginlägg? Är det detta som läsarna förväntar sig av den allsvenska fotbollsspelaren i Kalmar FF?

 

Henrik Rydström, jag är invald i riksdagen av ca 350 000 väljare som röstade på Sverigedemokraterna, det kallas demokratiska val.

Som riksdagsledamot lyfter jag de frågor som jag finner angelägna och framförallt frågor som rör Sveriges framtid. Det är ett mandat som dessa 350 000 väljare gett mig under 4 år, nuvarande mandat period. När det är dags för val 2014 har väljarna alla möjligheter att antingen ge mig nytt förtroende eller låta mig lämna riksdagen. Men fram till dess kommer jag driva de frågor som jag tycker angelägna, sedan får väljarna sätta ”betyg” vare sig du gillar det eller inte.

 

Massinvandringen och den ökande brottsligheten är två huvudfrågor för mig och dessa bloggar jag regelbundet om för det är mitt sätt att skapa opinion mot 7-klövern i riksdagen och regeringen som håller på att skapa ett mångkulturellt samhälle som kommer innebär enorma utmaningar för samhället idag men ännu större i framtiden om inte regeringen lägger om kursen.

 

Ett av dessa problem är den stora massinvandringen från tredje världen, där räknas också Somalia in. Att somalier är den mest svårintegrerade gruppen i Sverige är de flesta bedömare och politiker ense om. Det har många olika orsaker men framförallt gäller det kultur, religion och låg utbildningsnivå och i många fall läs och skrivsvårigheter. Somaliernas svårigheter i vårt samhälle har beskrivits i många artiklar men kanske framförallt i våra grannländer Danmark och Norge. Men det finns även artiklar och studier i Sverige som vittnar om detta. Det handlar inte om generaliseringar när jag lyfter dessa frågor utan om att se den verklighet som vi ställs inför på grund av den massinvandringspolitik som bedrivs i vårt land.

 

Eftersom du har svårt att förstå artikeln i Dagens Nyheter med rubriken ”Drogpengar från Sverige går till terror” så tänkte jag förklara lite. För mig som riksdagsledamot är denna hantering ett problem som lagstiftaren (riksdagen) har i uppdrag att lösa även om du inte ser det som ett problem.

 

Vi utgår från följande fakta som grundas på statistik från SCB och Tullverket. År 2000 fanns det enligt SCB drygt 13000 utrikes födda somalier i Sverige, samtidigt beslagtog Tullverket ca 1,8 ton Khat under samma år. Tullverket beräknar dock att ca 90-95 procent av alla Khat slinker igenom tullen. Om vi räknar på den lägre siffran som anges i artikeln, 90 procent innebär det att det kom in ca 18 ton khat i Sverige år 2000. Nu är det ju inte bara somalier som använder khat men vi säger att 90 procent av det insmugglade säljs till somalier i Sverige.

 

I så fall innebär det att 16200 kg khat används av drygt 13000 somalier vilket blir 16200/13000 = 1,25kg khat/somalier under år 2000.

 

Om man nu gör samma räkneexempel för 2011 då det beslagtogs drygt 18 ton khat och enligt SCB fanns det ca 40 000 utrikes födda somalier i Sverige. Med samma antagande från Tullverket har troligtvis ca 182 ton khat smugglats in i landet och av detta förbrukas ca 90 procent av somalier i Sverige vilket ger ca 164 ton.

 

I så fall innebär det att 164 000 kg khat används av drygt 40 000 somalier, vilket blir 164000/40000 = 4,1 kg khat/somalier under år 2011.

 

Det är möjligt att du inte litar på SCB:s statistik eller Tullverkets årliga redovisning men i så fall är det bara att beklaga. Men faktum kvarstår att khatsmugglingen ökat från 1,2 kg till 4,1 kg khat för varje somalier i Sverige under en 10-års period.

 

I artikeln beräknar också Tullverket att khatsmugglingen under 2009 gav en vinst på mellan 80-160 miljoner kronor. För 2011 då khatsmugglingen ökat med närmare 100 procent torde då siffrorna vara någonstans mellan 150-300 miljoner kronor. Om Henrik Rydström inte ser ett problem i detta är det mycket anmärkningsvärt. Som riksdagsledamot ser jag allvarligt på detta då man från Tullverket befarar att en stor del av dessa pengar används till att finansiera terrorverksamhet i Somalia. Risken är dock stor att dessa pengar även hamnar hos Al-Qaida och då kan finansiera terrordåd över hela världen.

 

Detta har uppenbarligen inte Henrik Rydström någon som helst uppfattning om då han endast ägnar sig åt ett rent personangrepp på sin DN-blogg. Skriv istället ett blogginlägg om hur du ser på detta problem och hur det skall lösas.

 

Det är tragiskt att inte Henrik Rydström klarar av att göra kopplingen mellan massinvandringen av somalier till Sverige och khatsmugglingen. Som i sin tur leder till inkomster för terrororganisationen al-Shabaab som säger sig ingå i Al-Qaida.

 

Efter söndagens förlust med 3-0 mot Elfsborg skriver Rydström ett blogginlägg med rubriken ”Passiviteten blev vårt fall”. Han har mer rätt än han kan föreställa sig men då tänker jag främst på nationen Sverige!

 

 

UPPDATERING!!

 

Jag vill också göra er läsare uppmärksamma på att det i kommentarerna på Henrik Rydströms DN-blogg finns det som kan uppfattas som dödshot mot mig. Dessa kommentarer har dessutom inte raderats! Trots att de funnits där sedan lördag natt.

 

Givetvis är detta inget som media uppmärksammar!  Det är bara om det kommer in olämpliga kommentarer på min blogg som det blir stora rubriker i media.

 

 

 

UPPDATERING!!!!

 

Tidigare fanns det närmare 40 kommentarer under blogginlägget men nu har Henrik Rydström eller DN städat bort alla kommentarer som inte passar honom. Bland annat ovanstående kommentarer. Min egen kommentar får dock än så länge stå kvar.

 

I mina ögon är det ett ynkligt beteende att städa bort de kommentarer som inte stödjer Henrik Rydström utan som kritiserar honom och hans blogginlägg. Men det är ju på det sättet som man tar debatten inom socialdemokraterna.

 


Kommentarer
Postat av: IDEALIST

http://www.nyapolitiken.biz/int_politik/judiskt-inflytande.html/

2012-07-23 @ 10:20:28
Postat av: MakingBacon

Fortsätter du som du gjort hittills har du ett kryss från mig.

2012-07-23 @ 10:25:11
Postat av: M Svensson

Kryss från mig också, vill ha en lokal clone" till våra trakter också :)

2012-07-23 @ 10:29:22
Postat av: Tony

Läste också artikeln i DN, ock man får intrycket att
denne Rydström någon gång under fotbollskarriären
krockat med målställningen. Så fylld av personangrepp och hat, tyder på att han försvarar en mycket sjuk utveckling i samhället. Är denne
Rydström journalist till yrket,eller pryar han bara?

2012-07-23 @ 11:05:22
Postat av: Pierre

Klockren analys och givetvis vill vi ha dig kvar i riksdagen 2014 tillsammans med flera då SD som alla vet ökar konstant vilket avdankade fotbollsspelare som Rydström inte kan begripa[boxning ska vara farligt för hjärnan sägs det men bevisligen tar den även skada av att nicka läderkulor .

2012-07-23 @ 11:12:47
Postat av: Gute

Sverigedemokraterna ska fortsätta att ha massinvandringspolitiken som huvudämne, det kommer att locka många unga väljare vid valet 2014.

Arbetslösheten tenderar att stiga, och då kommer fler grupper att stödja era åsikter.

Angående alla dessa somalier som väntas komma, så är det inte många som har insett vilken jättekostnad skattebetalarna står inför, kostnader som ska dras fram i ljuset innan valet!

2012-07-23 @ 11:14:46
Postat av: Primuspilus

Tack för att du finns Thoralf, Garanterat kryss från mig 2014

2012-07-23 @ 11:18:17
Postat av: Observer

För några år sedan kommenterade och tolkade forbollspelaren Rydström en rapport från universitetet i Växjö i kalmartidningen Barometern.Ämnet i rapporten var kostnader för invandringen.Mittfältaren visade i sitt tidningsinlägg på en sak;siffror är inte hans starka sida.En större vantolkning av en utrednings resultat har sällan setts.Så blir det när fakta får stå tillbaka för tro och känslor.Då blir inte heller debatten seriös det visar Rydström med all tydlighet gång på gång.

2012-07-23 @ 11:20:25
Postat av: Jenny

Mycket bra Thoralf! Du är ju riktigt vass :-)

2012-07-23 @ 11:22:17
Postat av: Edward Ulfertz

Insändare nr 2 av "Sandor" tror jag inte är menad som ett hot.
Jag tolkar den som ironisk.

2012-07-23 @ 11:38:24
Postat av: Thoralf A

Edward Ulfertz

Kan mycket väl vara så. Därför plockar jag bort den.

2012-07-23 @ 11:44:43
Postat av: Scareface

Hej!
Tack för att du sprider sanningen.

Missa inte detta inlägg på Swecon

Familj får behålla permanent uppehållstillstånd som är helt uppbyggd på lögner

http://www.swedenconfidential.info/2012/07/23/familj-far-behalla-permanent-uppehallstillstand-som-ar-helt-uppbyggd-pa-logner/

2012-07-23 @ 12:03:41
URL: http://www.swedenconfidential.info/
Postat av: MatsBerndt

Hade alla SD representanter i kommunerna hållit din klass så hade det blivit minst 25% i nästa val 2014.

SD-ledningen har en hel del att lära av dig,då kurage är något som vi väljare uppskattar.
Vänligast
Mats

2012-07-23 @ 12:05:38
Postat av: Argus

Thoralf !
Ett stort tack för Dina värdefulla insatser för vårt lands framtid. Det är helt rätt att fokusera
på massinvandring och brottsligheten. Instämmer helt i MatsBerndts blogginlägg ovan.En av de bästa riksdagsmännen i Sverige !

2012-07-23 @ 12:22:38
Postat av: Lassekolja

Det är bara att konstatera: Verkligheten ställer återigen till problem (läs:ett helvete) för våra motståndare, denna gången mest för Henrik Rydström!

Postat av: Magentan

Ärlig, rättrådig, viljestark och tydligen outröttlig - det är Thoralf. Självklart ska han ha många kryss!

2012-07-23 @ 12:38:50
Postat av: Martin

Thoralf dödshotad i Rydströms blogg är förmodligen rubrikerna imorgon. Eller inte....

2012-07-23 @ 12:55:18
Postat av: Magentan

S E N S A T I O N ! ---
Signaturen HM försökte få in en klickbar länk till en sensationellt sanningsenlig artikel i "Hela Gotland" om vår vanvettiga invandringspolitik av Merit Wager Jag gör ett eget länkförsök och hoppas på att lyckas, för detta är verkligen uppseendeväckande! Om artikeln även finns i en papperstidningsvariant så kan detta betecknas som en fantastisk vändning till en avsevärt ärligare journalistik! ---
Den börjar så här: "Godhet är en sak, dumhet en annan" - "Att svenskar av andra folk ofta ses som naiva, blåögda, rentav självutplånande är ett faktum. I varje fall för oss som umgås med utomeuropeiska asylinvandrade. Väldigt många bland dem är förundrade över hur lite svensken värdesätter sig själv och sitt land och hur lätt det är att manipulera och lura en svensk. ..."

Postat av: Skånepåg

@ Toralf A:

De kommentarer du syftar på hittar i alla fall inte jag. Av minst 40 finns nu enbart 7 st kvar!

2012-07-23 @ 13:28:06
Postat av: Ronny

Vi är inte ensamma om åsikterna om den Stasianknuta svenska mediakåren, precis som den danske författaren Morten Uhrskov Jensen uttrycker det: ”Icke så i de svenska tidningarna. De är fullkomligt enkelriktade. För den som vill förstå Sveriges väg mot avgrunden är svenska dagstidningar värdelösa, helt och hållet. Svenska journalister är statligt finansierade propagandamånglare som aldrig skulle drömma om att publicera minsta signalement på misstänkta förövare. Jag upprepar: Aldrig. Det förekommer helt enkelt inte.”

2012-07-23 @ 13:30:40
Postat av: carl

Ni som mobbar SD kan lägga av. snart blir det en nackdel att vara PK.

ju fler som invandrar ju mer syns de konsekvenser av att befolkningsmässigt förändra ett land totalt. särskilt under så kort tid som 7 klövern nu genomför.

förr eller senare kommer de mest politiskt korrekta kreaturen, att i vardagens verklighet få konfronteras med den politik som de själva för.

dett kommer ske när det inte finns någonstans kvar att stoppa huvudet i sanden och blunda för vad som sker i Sverige.

2012-07-23 @ 13:32:38
Postat av: SF

Thoralf, har ej ångrat en gång att jag kryssade dej, bästa valet jag gjort. Stå på dej mot 7klövare, "proffstyckarna" & pk-media. Du får min röst igen 2014, GARANTERAT!

2012-07-23 @ 13:41:12
Postat av: Inte-en-till

Kört hårt, Thoralf! Fakta är aldrig rasism-främlingsfientlighet-etc. Jag vill uppmana alla som läser detta att börja lägga ut rena fakta på Facebook. Man behöver inte själv kommentera dessa fakta, utan kan låta läsarna dra sina egna slutsatser.

2012-07-23 @ 14:21:03
Postat av: Inge Sandén

Det är inte så,att när denne Rydström yttrar sig,ökar inte hans parti i röstantal.
Som tur är förstår han inte,att det är Thoralf och SD som får ytterligare röster,eftersom svenska folket tycker illa om personer som mobbar sina motståndare.
Därför skall jag berätta något trevligt,att det är så i alla olika sammanhang.
Var i lördags på Vrå marknad ihop med SD-Kronoberg och deldae ut SD-kuriren och pratade SD-politik med alla intresserade.
Inbjuden av Lorenzon då jag är född i denna lilla by.
Det kom fram en trevlig tant och sade följande.
Har inte tidigare röstat på SD,men igår fredag när TV-4 i sin nyhetsuppläsning sade "Svensken" tre gånger om Libanesen som är anhållen på Cypern.
Ordagrant sade hon.
Va då svensk,ljug inte oss tittare rätt upp i ansiktet,nu får SD min röst 2014.
När Rydström och PK-iterna hånar och försöker undanhålla folket fakta,är det SD som drar det längsta strået,vi mister inga röster,vi får nya vid varje sådant tillfälle.

2012-07-23 @ 14:41:48
Postat av: Svensson

Kalmar FF förlorade igår *S*

2012-07-23 @ 15:46:43
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Kalle

""SVT belönar rasisten med ett prestigejobb

Regeringen berättade för ett par veckor sen att de stänger dörren för stora mästerskap i Sverige. SVT:s expertkommentator i tennis, Janne Gunnarsson, kommenterade nyheten på sin Facebook-sida: ”Pengarna räcker inte när vi ska ge 27 000 nyinflyttade somalier socialbidrag !!! Puh.”""skrier Axel Schulman i sin krönika på Aftonbladet. (Var annars.)

Krönikören Axel anklagar Janne Gunnarson tenniskommetator för rasism. Vaddå, rasism för att tenniskommentatorn skriver sanningen i sitt Twitter. Det tål inte Axel Sghuma som känner sig skiten på näsan. Inte någonstans bemöter Aftonbladets krönikör Axels Schuman fakta. Han hasplar bara ur sig en en massa floskler och galla enligt PK-medias manual enligt manualens första paragraf.
Axel Shuman verkar ha krupit fram under en sten.

Postat av: HM

Magentan - Det är dagens ledare i Gotlands Allehanda och den är skriven av Merit Wager. Jag har inte papperstidningen men den är presenterad på webben som dagens ledare. GA är obunden moderat eller hur de nu titulerar sig.

Att ta in en sådan artikel är märkvärdigt men att ta in den som ledare är värt stor uppmärksamhet.

2012-07-23 @ 16:18:06
URL: http://ondiklinte.blogspot.se/
Postat av: Hulda

@Kalle... Hörde denne Axel Schulman i SR,s Studio Ett nu, och hans påhopp på Janne Gunnarsson. Osmakligt, vidrigt och inställsamt mot SR,s ledning är bara förnamnet..
Att Schulmans tunga nu har en påtagligt brun nyans, torde alla som lyssnat inse. Att Schulmans respekt för yttrandefrihet var obefintlig framgick också väldigt tydligt. Usch..

2012-07-23 @ 16:50:59
Postat av: Skånepåg

@ HM .....

Jag läger in URL till Merit Wagers Artikel, så blir den lättare att hitta för den som är intresserd.

Postat av: Essendon

@carl
"Ni som mobbar SD kan lägga av" Just precis! Under nassetiden var det många i Sverige som sympatiserade med nassarna men sedan när det gick åt skogen så bytte man sida illa kvickt! Samma nu när PK går till historiens sophög, så blir det inte så jäkla trevligt längre att vara politiskt korrekt!

2012-07-23 @ 17:03:29
Postat av: Info

GEFLE DAGBLAD DEBATT: Partisekreterare Nina Larsson (Fp) vill skapa helt nya regler för att underlätta för arbetskraftsinvandrare att få stanna, trots att de saknar arbetsgivare och anställning. – (PUT-skäl: särskilda "poäng", som Fp delar ut med hänsyn till vederbörandes eventuella anställningsutsikter efter tio eller kanske femtio år.)

Postat av: N.N

Måndagsnoterat från N.N

2012-07-23 @ 17:58:44
URL: http://www.nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Info

HULDA: Ja, en rå typ, Alex Schulman. Turbopladdrare, som sluddrade på orden och svor så att det osade. Sa omotiverat "ÄÄHH" mellan orden 21 gånger under ca 223 sekunders taltid. Grova men felaktigt motiverade personangrepp på Gunnarsson, som inte var närvarande. Verkade genom sin oborstade, aggressiva stil nästan skrämma vettet ur SVT-chefen Per Yng.

2012-07-23 @ 18:10:48
Postat av: L Stundtahl

Att inte vara politiskt mogen är klart en black om foten för bloggisten Henrik Rydström.-Som wannabe måste han isf.sprida mer energi från foten till övervåningen………

2012-07-23 @ 18:12:24
Postat av: Rune

Jag kryssade Thoralf i senaste valet och som det ser ut nu så kommer jag att göra detsamma i nästa val.

2012-07-23 @ 18:55:18
Postat av: Magentan

@HM - Jag vill VÄLDIGT GÄRNA veta om Merit Wagers artikel finns i någon papperstidning! Det skulle vara tidernas skräll i svensk gammelmedia i så fall. --- Kanske Guten vet??? Jag såg att även Skånepågen lade in URL till artikeln. Det är bra för det kan aldrig bli för många. Här kommer en till:

Postat av: Hulda

@ INFO.. Ja, ordet "lismande" kom fram i mitt huvud efter mitt inlägg. Dvs, inställsamt mm. Han verkar fiska efter jobb,pengar och att synas/höras mer i media. Ytterst obehagligt.....

2012-07-23 @ 19:42:07
Postat av: Solidus

Tack Thoralf. Vi är många stolta Sverigedemokrater som inte backar längre.

2012-07-23 @ 19:44:16
Postat av: Magentan

"Att dra nytta av människors inneboende skaparkraft och kompetens är ett måste för ett välfärdssamhälle" skriver Nina Larsson (Fp) som floskelavslut i sin floskelartikel i Gefle Dagblad (länkad av Info ovan). --- Nina Larsson verkar vara en värdig representant för sitt parti. Ullenhag, Westerberg, Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Ohlsson och Cecilia Malmström är exempel på några andra värdiga och framträdande representanter för Fp (Floskelpartiet).

2012-07-23 @ 19:47:02
Postat av: Gubben o Gumman

"Bob Boholme" kvalar in till fulklubben i KF Kalmar
Han fäktar med div 4 argumentet generalisera.
Sanin gen och fakta har aldrig varit viktigt i en Moskva trogen sosse liv,pengar och vänsterprassel är däremot skojsigt.

2012-07-23 @ 20:15:40
Postat av: Ludvig

Tack Thoralf för allt jobb du lägger ner på din intressanta blogg!

2012-07-23 @ 20:32:18
Postat av: Helene

Det är så typiskt verklighetsflyktingar som storflabben  Rydström och avskummet  "Charlie". I sina vita reservat sitter de trygga och tvingar på oss den mångkultur de själva knappt upplevt på bild. En oro för  utvecklingen i ett land de inte längre känner igen, ilskan när sonen  rånas av ett invandrargäng, förtvivlan över att dottern blivit utsatt för gruppvåldtäkt, det avfärdar ni som rasism och främlingsfientlighet? Hur understår ni er? Försök för helvete inte tvinga på oss den mångkultur ni själva flyr ifrån! För övrigt, vad bidrar ni till själva för att hjälpa den hord av människor ni tvingar på oss andra? Det är tex stor brist på boende för de "ensamkommande flyktingbarnen". Gör en insats vet ja! Ni kan väl ge dem tak över huvudet? Här kan verkligen göra en insats istället för att sprida er digitala skit över nätet. 

2012-07-23 @ 21:51:53
Postat av: mudder

Härligt Thoralf :))

2012-07-23 @ 22:01:46
Postat av: Markku Ahonen

Det är stor skillnad på att kritisera Sveriges invandringspolitik och Sveriges invandrare. Lär er det. Generalisera är ordet folk på denna sida inte känner till. Känns ganska så patetiskt med rubriken "personangrepp"!!!

Postat av: N.N

Några korta ord om brottet hets mot folkgrupp

2012-07-23 @ 22:20:24
URL: http://nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Repell

OT Jag vill nog bidra lite granna med vad Kalmar har fått stått ut med genom århundraden.

http://www.filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=116&returnurl=http://www.filmarkivet.se/sv/Sok/?quicksearch%3dpopular%26filterprovince%3dSm%C3%A5land%26j%3dj

2012-07-23 @ 22:21:06
Postat av: Jonas Nordh

@ Markku Ahonen

Jag är intresserad av vad du har för lösning och åsikt om det problem som kommer med khatsmugglingen?

Varför generaliserar du att folk som läser här inte vet ordets betydelse?

2012-07-23 @ 22:45:47
Postat av: Nils Dacke

Det är underbart att läsa denna bloggen och allt grävande jobb efter sanningen som Thoralf gör. Thoralf är verkligen en person som gör skäl för våra skattepengar i sveriges riksdag. Det är samtidigt en skrämmande läsning på hur illa det står till i samhället med korruption och maktmissbruk från politiker. För att inte tala om den sk rydström vilken tafflig läsning. Jag skulle skämmas som redaktör att överhuvudet publicera ngt sådant, ribban ligger inte speciellt högt för denna person.

2012-07-23 @ 22:52:05
Postat av: N.N

"Generalisera är ordet folk på denna sida inte känner till." Och där förlorade Ahonen sitt argument och sin kritik mot Alfsson...

2012-07-23 @ 23:09:09
URL: http://www.nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Stefan K

Ja, det kan ju inte vara hår i ögonen som gör Rydström blind för verkligheten. Vad kan det då vara?
Kan det möjligen vara så att Rydström tillhör kategorin personer som varken kan eller vill se något negativt med svensk invandringspolitik, hur klara fakta som än läggs fram på bordet.
Lite typiskt att Rydström tillhör kategorin som raderar kommentarer som ifrågasätter hans härlighet. Lite fegt, lite ynkligt, men det är väl den enda makt han egentligen har här i livet.
Kanske är det denna sanning som gör Rydström så bitter och arg?
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=1488125
Bra kämpat Thoralf. Härligt med politiker som vågar och inte viker ned sig för såna som den skallige.

2012-07-23 @ 23:10:04
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Gubben o Gumman

Jonas Nord : Mycket vaket av dej att uppmärksamma Markuus magplask, det är ju befängt, tänk om någon skulle påstå att alla sossar är lodisar, när det minsann finns en och annan träskgök hur i deras led.

"Under korkeken satt Ferdinand och luktade på sin moderat"

2012-07-23 @ 23:13:38
Postat av: Hm

Den patetiske Rydström radera kommentarer för brinnande livet. Min kommentar blev t o m raderad medans jag skrev den!! Får se hur länge mina senaste får stå kvar. Han sitter nog uppe hela natten för att bevaka att inga invändningar publiceras. Jag vet att en del tycker synd om Rydtröms sort men det gör inte jag. Dessa människor är inte värda att leva i ett demokratiskt samhälle. När jag tänker efter så gör de inte det heller egentligen. Demokraturens kreatur om en liten travesti kan tillåtas.

2012-07-23 @ 23:55:28
Postat av: tomm

Tack Thoralf! Jag kommer rösta på dig

2012-07-24 @ 00:36:38
Postat av: Staffan Sundqvist

Jag skrev detta i DN, men eftersom det med all sannolikhet kommer att raderas så delar jag även med mig här:
Henrik Rydström. Du börjar känna att din ”karriär” som fotbollsspelare närmar sig slutet med stormsteg. Eftersom chansen är minimal att du ska kunna försörja dig medelst ett hederligt arbete i framtiden p.g.a att du är kroniskt arbetsskygg, så jobbar du nu hårt för att kunna sätta dig vid den politiskt korrekta maktens köttgrytor för att där parasitera på skattepengar utan att anstränga dig. Därav dessa hatfyllda utfall mot Thoralf, eller hur? Du är en liten människa. Snart kanske du befinner dig i Fas 3. Hoppas du tvingas tigga sociala om hjälp….

2012-07-24 @ 00:48:29
Postat av: AWSvensson

Thoralf har som politiker förstått vad hans mandat innebär,att argumentera för ett stopp på denna fullständigt perversa asylhantering,en asylhantering som knappast finner motsvarighet i något annat land.Har då Reinfeldt mandat att driva denna sanslösa politik,ja vid en hastig betraktelse så verkar det så men valet 2014 får väl ge besked.
Vad jag bl.a uppskattar hos Thoralf är att han i sin argumentation inte bara lägger fram fakta utan när den obligatoriska PK-kritiken dra igång så finns ytterligare argument som slår ner både denna och följande våg av hat från dessa PK- indoktrinerade.
Såg filmen om skeppet Vasa i statstelevisionen, det var slående vilken likhet denna hade med nutidens bygge av det mångkulturella vraket, byt ut mångkultur mot Vasa så ser ni likheten.

2012-07-24 @ 05:34:27
Postat av: AWSvensson

Sverigedemokraterna beskylls ,närmast hånas för att drömma tillbaka till tiden när Sverige var Sverige. Tydligen är de i så fall ensamma.

Postat av: AWSvensson

korr :inte ensamma

2012-07-24 @ 05:51:22
Postat av: Lotta

I dagens Östran skriver man om Bistro Bar. Även Thoralfs engagemang tas upp. I skrivande stund finns inte artikeln på nätet.

2012-07-24 @ 07:13:03
Postat av: Lotta

http://meritwager.wordpress.com/2012/07/23/en-annan-migga-om-rattsligt-stallningstagande-angaende-vilket-ansvar-som-foljer-nar-dublinforordningen-inte-langre-ar-tillamplig/

Postat av: Lotta

@Markku Ahonen

"Det är stor skillnad på att kritisera Sveriges invandringspolitik och Sveriges invandrare." Men det är ju det som ni PK-nötter tycks ha svårt för att fatta. Har du månne vaknat?

Postat av: S.E.K.


Under den gångna helgen 8 st lyxvarianter av transportfordon parkerade utanför Migrationsverket i Högsby ! Mig-verkets transporter borde läggas ut på lokala taxiföretag ! Det är vi skattebetalare som äger dessa 8 fordon !

2012-07-24 @ 08:11:40
Postat av: Stefan A

I Ahonens och Rydströms värld kan det lika gärna vara samer i norrbotten som handlar med och tuggar khat och skickar pengar till al-Shabaab som somalier i stockholm och malmö,jag är lite skeptisk förstås och tror fortfarande att en spade är en spade oberoende av vad man kallar den,å andra sidan är jag ju en sånndär rasistnazistfacist, och sådana brukar inte PK ha några som helst problem med att peka ut(appropå att man inte skall peka ut någon)......

2012-07-24 @ 08:26:21
Postat av: Tony

Marko Ahonen: Det är inte bara Sverigedemokrater som fördömer den idioti som pågår. Allt fler utifrån
skakar på huvudet åt vad som pågår i Absurdistan.
Senast var det den danske författaren
Martin Uhrkov Jensen som efter att ha befunnit sig
i landet satte betyg på er fega journalister, som
dom absolut sämsta i hela västvärlden, en bedömning
som han för övrigt delar med Svenska folket.
Men antagligen är ni för dumma att ta till er av
någon som helst kritik, där ni sitter i era etniskt
homogena kvarter och leker godhetsriddare!

2012-07-24 @ 08:42:41
Postat av: Lotta

@Stefan A

Sunt förnuft verkar vara en bristvara hos PK-nötter. Om man tänker tillbaka ett antal år var drogen kath helt okänd i Sverige. I samband med att individer från en folkgrupp började ta sig hit börjar helt plötsligt drogen välla över gränsen. Vilken rimlig slutsats kan man dra av detta, eller är det som med vägglössen semestrande svenskar som är skyldiga till den allt mer ökande tillgången av drogen i landet? Vad tror du Ahonen?

2012-07-24 @ 08:52:52
Postat av: MakingBacon

Politiskt korrekt = Vända kappan efter vinden.

Därför gäller det att envetet fortsätta kämpa som Thoralf gör. Plötsligt kommer motvinden att vända till medvind. Faran är då att SD inte har tillräckligt med medarbetare.

2012-07-24 @ 09:03:36
Postat av: Thoralf A

Lotta

Eller någon annan får gärna scanna eller fototgrafera av artikeln i Östran och maila den till mig på [email protected]

2012-07-24 @ 09:17:49
Postat av: Lotta

@Thoralf

Fixar det efter jobbet om ingen annan hinner före.

2012-07-24 @ 09:22:51
Postat av: S.E.K.


Making Bacon , där sa du ett sant ord !

2012-07-24 @ 10:01:11
Postat av: World Traveller

Vem ar denne Markku Ahonen som borjat kommentera haer? Den ena kommentaren mer forvirrad an den andra. Jag tror inte det ar bra vare sig att dricka for mycket rodvin eller roka for mycket hasch.

2012-07-24 @ 10:57:49
Postat av: Nalli


Angående DN Henrik Rydström radera vissa inlägg.

Jag spara alla mina inlägg på Works en tid om tidningarna skulle radera mina inlägg .
Då stoppar jag in det igen hur många gånger som helst.
Det bruka funka bra.

2012-07-24 @ 11:03:31
Postat av: Mattias

Bra Thoralf, jag säger som flera andra redan sagt, jag kryssar dig även 2014. Är ingen smålänning utan sörmlänning, men Kalmarborna ska vara glada att dem har en Sveriges absolut bästa politiker.

Rydström däremot.. Till och med frugan hans upptäckte ju att gräset var grönare på andra sidan. Stor humor.

2012-07-24 @ 12:00:41
Postat av: Robin Shadowes

Det är bara en tidsfråga tills man kommer att legalisera khat som den enda tillåtna drogen. Vad man vinner på det är dels att frigöra en hel del resurser på att inte jaga smugglare och användare men man kan ju också använda det som valfläsk för att locka röster från den somaliska folkgruppen. En kvalificerad gissning är att något av dom två partier som nu hotas av att bli utomparlamentariska kommer att ta upp just den bollen. Sannolikt kommer vi få höra oändliga mängder med floskler om att det egentligen inte är en drog, att det är ett naturmedel, att somalierna använder det som medicin och att vi måste tolerera deras kultur. Minns var ni läste det först. ;)

2012-07-24 @ 15:07:37
Postat av: Skånepåg

@ Robin Shadows..... Inte om man lyssnar till expertisen inom området. Om detta rävgift khat finns en del intresant att läsa i läkartidningen. Några citat: "Inom landsbygdsbefolkningen i norra Kenya förekommer ett regelbundet katbruk hos 75 procent av männen men hos mindre än 10 procent av kvinnorna [6]. De socioekonomiska konsekvenserna är förödande för denna mycket fattiga befolkning då kostnaden för kat ofta tar 50 procent eller mer av familjens budget. Till detta kommer att katbruket har en negativ påverkan på individens effektivitet och arbetsförmåga."....."Utöver de omfattande sociala konsekvenserna medför katbruket direkta hälsorisker. En fall–kontrollstudie från Jemen visar ett signifikant, direkt samband mellan katmissbruk och hjärtinfarkt hos män. Hos dem med omfattande dagligt bruk fann man en 39 gånger ökad infarktrisk [3]."

Snälla Thoralf gör allvar av ditt flyttningshot om inte din bloggleverantör klarar av att fixa buggen beträffande radbyte. Det börjar bli tröttsamt som f-n att man inte ids fixa detta!

Postat av: M Svensson

Somalier i Gävle, bara i stadsdelen Andersberg, bostäder som bara berör Gavlegårdarnas bestånd bor det i dags datum 700 stycken, varken kan svenskaspråket eller engelska enl.källor inom bostadsbolaget :)
Visa soliga dagar tror man man är i ett annat land när man besöker Gävle City, och att inte tala om vissa bussar / busstider (fyllda av vandrande tygrullar :( så här går det raskt utför.

2012-07-24 @ 15:36:03
Postat av: Skånepåg

Såg på antingen denna eller någon annan av trådarna någon som undrade vem Ahonen var. Mitt svar: Inget att bry sig om, något som khaten släpat in!

2012-07-24 @ 17:14:57
Postat av: jidde

Det är lustigt. Varför bor Rydström svenska boholmarna? Istället för mångkulturella norrliden i kalmar. Då får rydström uppleva sitt paradis på jorden. Nej just det. Då kan man ju blir rånad eller nerslagen. Multikulti förespråkarna är verkligen hycklare.Men kan säga också. Han är lika dålig som lagkapten och spelare Kalmar ff. Han har gjort sitt i kalmar ff . Men också som politiker. Sämre politiker får man leta efter.

2012-07-24 @ 17:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0