MITT SISTA BLOGGINLÄGG

Sannolikt är detta mitt sista blogginlägg på blogg.se som ägs av Blogg Esse AB.

 

Innan midsommar uppgraderade företaget sitt bloggverktyg vilket omgående gav mig stora problem. Hela uppgraderingen har skötts mycket amatörmässigt och nonchalant mot användarna. Jag har jobbat som konsult under de senaste tio åren och kan bara säga att ett företaget som jobbar med den policyn går i konkurs inom ett år, ett ”one case företag”, som aldrig får återkomma till en kund.

 

Nu är det inte bara ni som läsare som märkt problemen. För mig har problemen varit betydligt större men eftersom jag har ca 2500 inlägg i bloggen har jag hoppats att man skulle rätta till problemen.

 

Några av mina mail till blogg.se

 

Jag har skrivit många mejl till blogg.se men jag får känslan av att det sitter 18-20 åringen på deras så kallade ”support” och de svarar inte på mejl om de har lust, det vill säga i princip aldrig. Endast en gång har mina mejl fått respons och detta under ca 6 veckor.

 

Jag vet att många av mina läsare är mycket irriterade över att mötas av denna ko. Det samma gäller för mej.

 

Blogg.se tycker uppenbarligen att denna ko är rolig! De borde begripa bättre!

 

Egentligen borde jag varna alla för att använda denna produkt från blogg.se

 

 

Vad är det då som fått mig att fatta det avgörande beslutet idag?

 

För några dagar sedan fick jag ett mejl med en del upplysningar som jag fann mycket intressanta och oroväckande. Det gäller vilka som sitter i styrelsen för Blogg Esse AB.

 

 

De personer som jag i första hand reagerat på är Patrick Sandberg och Douglas Roos. Men det kan givetvis finnas andra kopplingar med övriga styrelseledamöter som är intressanta.

 

Jag tror att de flesta av mina läsare känner till SD-hatar sajten Nyheter 24. Som kommer med rena lögner om SD. På Nyheter 24 får även Expo härja fritt och andra ”storheter” som t.ex. Schulman som får spy ut sina galla över personer som säger eller skriver något negativt om massinvandringen eller mångkulturen. Senast gäller det tenniskommentatorn Janne Gunnarsson.

 

Vilka är det som står bakom Nyheter 24?

 

Jo, just det! Patrick Sandberg och Douglas Roos!

 

 

Till på köpet är det bara dessa båda herrar som står bakom Nyheter 24. Båda är med andra ord SD-hatare kan jag förmoda.

Hur många kommer ihåg de tre tjejerna som fälldes för misshandel av Kinnunen och hans flickvän. En av dessa har namnet Rebecka Roos. Har ingen anning om det finns ett samband men omöjligt är det inte. Det kanske någon läsare kan upplysa om.

 

När jag sedan i en tråd på Flashback hittar uppgifter om att den person eller alias som anmält mig för "hets mot folkgrupp" har uppgivit att han har jobbat eller jobbar på blogg.se blir det ett än mer märkligt sammanträffande.

 

Jag har givetvis inga bevis för att dessa kopplingar är orsaken till mina problem på bloggen! Men dessa omständigheter gör det omöjligt för mig att vara kvar på blogg.se

 

Jag uppmanar dessutom alla Sverigedemokrater och alla Sverigevänner som använder blogg.se produkter att överväga att lämna företaget och hitta något annat företag utan liknande kopplingar.

 

Jag har nu flyttat över till en annan bloggleverantör. I första hand är detta en tillfällig lösning. Sedan får framtiden utvisa hur jag skall gå vidare med min blogg. Min gamla blogg kommer ligga kvar tillsvidare men ej uppdateras.

 

Här hittar ni mig nu

 

www.thoralf.bloggplatsen.se


Kommentarer
Postat av: Henrik

Lägger om mitt bokmärke direkt.

2012-07-27 @ 15:17:45
Postat av: Hulda

Bra jobbat Thoralf! Hittar man kopplingar till stenkasrtarvänstern måsta man agera. Byter också!

2012-07-27 @ 15:58:42
Postat av: Gute

Det låter obehagligt om det är p.g.a av dessa samband som gör att din blogg inte fungerar, är det fler som är drabbade!?
Kommunismens virus sprider sig överallt i mediesamhället.

2012-07-27 @ 16:46:56
Postat av: vmm

Jag hade två bloggar som tillhörde blogg.se. En personlig och en mer politisk där jag öppet tog ställning för SD. Den politiska förlorade jag sedermera kontrollen över eftersom inlägg tog något eller några dygn på sig att synas efter att jag klickat på publicera. På min personliga blogg som handlar om saker som hur jobbigt det är att klippa gräsmattan och hur gulliga katter är så var det inga problem att få upp inläggen direkt. Märkligt. Jag har lagt ner dom bloggarna nu, och faktiskt är den utlösande faktorn till att jag la ner min politiska blogg att jag helt enkelt förlorade kontrollen över den. Jag kunde inte uppdatera den som jag ville, och misstanken att det kunde ha någon slags politisk orsak gnager mig faktiskt ännu.

Som tur är finns det gott om alternativ i internetvärlden.

2012-07-27 @ 16:50:31
Postat av: Svensson

Bolaget jag är på funkar bra, välkommen hit om det inte löser sig.

2012-07-27 @ 17:04:00
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Eric

Låter som lite för många sammanträffanden för att det ska vara fråga om enbart tillfälligheter.
Detta är nämligen EXAKT så som repressionen fungerade i gamla DDR.
Personer som misstänktes vara motståndare (misstanke räckte) fick "probelm av alla de slag.
I sin yrkeskarriär, barnen fick flytta till sämre skolor alla sorters plötsliga svårigheter etc etc..
Inte förvånad över att denna taktik även används i Sverige, som stats minister Ingvar Carlsson så riktigt påpekade "Vi har mycket att lära av DDR"
(http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/vi-skulle-bli-ddrs-nyttiga-idioter_3601123.svd)

2012-07-27 @ 22:54:06
Postat av: Åke, Västervik

...Känner också folk som har bloggar på blogg.se, så de ska underrättas om problemet, som dock skriver om helt annat än politiska grejer,...Det bästa vore om SD eller nå´n annan sätter upp en fristående bloggserver med vettigt jordnära folk, så vi slipper den här typen av verklighetsfrånvända människor som ska styra o ställa. Ska också uppdatera och byta ut "bokmärket" nu....Det här är ju nå´n form utav demokrati/yttrandefrihetsproblem när man i maktposition, typ driver en bloggserver där man genom manipulativa tekniska åtgärder uttnyttjar sin ställning genom att "sabba" för oliktänkande!

2012-07-28 @ 08:53:52
Postat av: Observer

Inget förvånar längre.Parallellerna med gamla DDR-systemet är ingen överraskning.Har sänt Thoralfs minst sagt uppseende researchresultat till vänner i gamla Östtyskland för en kommentar.Nu dansar mailen in och svaren är genomgående desamma:Vilka är krafterna som lyckats applicera vårt gamla system hos er?

2012-07-28 @ 09:44:44
Postat av: degen

borde väl gå att dirigera om trafiken til thoralf.se till den nya adressen?

2012-07-28 @ 14:12:16
Postat av: Karl

Läste Bert Karlssons bok för många år sedan. Och vad han råkade ut för när han drev Ny Demokrati. Detta påminner lite (ganska mycket) om det. Fast då rörde det sig inte om bloggar eftersom det inte fanns på den tiden. Utan det handlade om att lån mm skulle betalas...
Inget har förändrats. Det tar tid att förändra/informera hur det ligger till, och många (politiska) krafter gör allt de kan för att ställa till det.

2012-07-28 @ 18:32:10
Postat av: kalle F

Hej. Jag håller verkligen inte med

2016-04-26 @ 10:59:22
URL: http://www.costamindre.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0