KALMAR OSÄKERT

Idag har jag varit på stan i Kalmar mest hela dagen, förutom de två timmar jag stod vid kopieringsmaskinen och kopierade handlingar från socialnämnden i Kalmar. Jag har ännu inte hunnit läsa allt men jag blir förundrad över hur det går till i socialnämnden. S + V tycks bedriva något som skulle kunna liknas vid ”maffiametoder” då inte näringsidkare behandlas lika. Ni vet det där med alla människors lika värde som dessa vänstermänniskor tar till så fort de debatterar med SD, det har det svårt att leva upp till.

 

Jag har sett ett dokument som är minst sagt häpnadsväckande!

 

Socialnämnden behandlar i varje fall inte alla lika det kan jag redan konstatera. Jag kommer med ett blogginlägg om detta under helgen när jag läst allt och pratat med några kontakter.

 

Många har samtidigt gett mig sitt stöd angående polisanmälan idag på stan, inte minst flera invandrare. Jag har haft kontakt med både polisen i Kalmar och JK för att få ut anmälan och fått några märkliga svar men jag avvaktar med att skriva om detta tills jag har fått alla uppgifter.

 

När det gäller khatsmugglingen har jag vänt mig till Malmö Tingsrätt och begärt ut alla domar som rör khatsmuggling under 2011, till att börja med nöjde jag mig med 2011. Det blev visst väldigt jobbigt för en redan hårt ansatt tingsrätt i Malmö. Men om anmälaren och media ”jävlas” med mig så skall fakta fram på bordet och presenteras på bloggen och i debattartiklar. Jag får som vanligt göra det jobb som välbetalda journalister skall/borde göra.

 

Vad jag gjort på stan idag kommer i ett blogginlägg under nästa vecka men det var ju fredag och inte vilken fredag som helst. Har skickat lite frågor till myndigheter som jag vill ha svar på innan jag skriver ett blogginlägg. Sedan köpte jag ett par walkingskor, så om ni ser någon susa förbi vet ni vem det är.

 

Till sist ett mail som kom under kvällen. Troligen har avsändaren sett Smålandsnytt där man tagit upp anmälan mot mig och letat upp min blogg. Jag håller givetvis avsändaren anonym.

 

“Dear sir

 

I am Christian refugee from Iraq I and my family flet from our homeland because of radical Islam. Your article about Somalis is absolutely right. A 15 year old Somali boy says to my son “you Christians hell is your fate after death because you are sinners so you should convert to Islam”.

 

It is impossible to assimilate Muslims in your society. ARE THEY ASSIMILATED IN THEIR HOMELANDS IN Iraq ,Afghanistan ,Somalia, Pakistan and….? The mass invasion of Somalis and Afghanis will jeopardize the security of Sweden and soon.. “

 

TIPS

För den som vill läsa ett intressant blogginlägg om Sverker Åström kan jag rekommendera Anders Jallais senaste blogginlägg "Sverker Åströms hemlighet".

 


Kommentarer
Postat av: Pelle P

Ja vad ska man säga. Håller på dig 100%. Detta inlägg bevisar att det finns folk från som bekräftar vad vad den oftast normala svensken tycker.

2012-07-21 @ 01:52:27
Postat av: Turdo

Freudiansk felsägelsehumor:
"kommunen förbinder sig att ta emot åtta flyktingbarn i åldern 16 till 25 år"

Publicerad 20 juli 2012 Uppdaterad 20 juli 2012
Ensamma flyktingbarn får bo i paviljonger i Laholm


Kommunens jakt på lokaler för ensamkommande flyktingbarn har varit resultatlös. Nu vill teknik- och servicekontoret istället sätta upp provisoriska paviljonger vid Glänningeleden.
Relaterat

– Vi har lagt ner jättemycket tid på att hitta lämpliga lokaler men dessvärre inte hittat några, säger verksamhetschef, Erland Björkman.

Sökandet har komplicerats av att läget ska vara någorlunda centralt med hänsyn till kommunikationer och service och för att underlätta barnens integration i samhället.

Avtalet med Migrationsverket innebär att kommunen förbinder sig att ta emot åtta flyktingbarn i åldern 16 till 25 år med början den 1 oktober i år.

– Den första tiden kommer de att vistas i ett mottagningsboende. Hur länge vet vi inte. Det är unikt för varje barn. Sedan ska de slussas vidare till enskilda boenden i mindre lägenheter, berättar Erland Björkman.

En majoritet av barnen som placerats i andra kommuner har anlänt till Sverige från Somalia och Afghanistan. Beroende på utvecklingen kan Syrien bli nästa stora flyktingland.
http://hallandsposten.se/nyheter/laholm/1.1703517-ensamma-flyktingbarn-far-bo-i-paviljonger

2012-07-21 @ 02:48:31
Postat av: Hulda

Turdo.... Samma märkliga finns som artikel hos Avpixlat.info. 16 - 25 år.. Fast skrattet fastnar snart i halsen när man tänker på vad detta kostar oss skattebetalare. Detta måste spridas ner i varje brevlåda, in i varje mailbox. Vart är Sverige på väg..????

2012-07-21 @ 09:10:39
Postat av: Markku Ahonen

"Många har samtidigt gett mig sitt stöd angående polisanmälan idag på stan, inte minst flera invandrare..." sanningen är väl istället att du genom att ändra i ditt blogginlägg erkänner att du generaliserat vad gäller somalier. Ett erkännande om något...
http://blogg.ostran.se/ihuvudetpaahonen/thoralf-alfsson-aklagare-och-bodel/

Postat av: N.N.

@Markku: "Ibland är en cigarr bara en cigarr." Man ska nog vara försiktig med att övertolka eventuella korrigeringar av textmassan.

2012-07-21 @ 10:38:45
URL: http://www.nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Hulda

Marku Ahonen.... Vilka andra grupper i vårt samhälle använder kat? Har du aldrig generaliserat vad gäller Sverigedemokrater..??

2012-07-21 @ 11:01:32
Postat av: Fia

Thoralf,
Jag vill tacka dig för dina insatser för det fria ordet och för att du blottlägger dubbelmoralen i vårt samhälle. Och som du själv säger gör du jobbet som journalisterna borde göra. Det hemska är att de inte förstår det själva.

2012-07-21 @ 11:12:13
Postat av: Lars-Inge

> Markku Ahonen:...Det som Thoralf Alfsson beskriver, kan du förneka med handen på hjärtat är det är lögn? Ändringen i texten är en vettig nynsering eftersom alla "som inte har skygglappar" vet att det sker, men i en omfattning där mörkertalet inom detta kriminella område är stort.

2012-07-21 @ 11:24:57
Postat av: Lars-Inge

Rättelse: nyansering.

2012-07-21 @ 11:27:28
Postat av: Thoralf A

Markku Ahonen

Vad du har i huvudet låter jag andra bedöma!

Men du borde läst Dagens Nyheters artikel innan du skrev ditt blogginlägg i Östran men jag bifogar länken.

Tänker du nu även anklaga Dagens Nyheter och Tullverket för att generalisera?

I konsekvensens namn borde du anmäla både Dagens Nyheter och Tullverket för hets mot folkgrupp men jag gissar att du inte vågar ta det steget då allt skulle få betydligt större uppmärksamhet. Strålkastarljuset skulle även riktas mot somalier något som du säkert inte vill, då sanningen om somaliernas integrering i det svenska samhället skulle granskas i media.

Postat av: Lottat

Lite mer upplysningsmaterial för Markku Ahonen och alla andra teflonskallar att försöka lära sig något av.

Postat av: Markku Ahonen

Om du läser mitt blogginlägg och sedan din egen - innan du ändrade texten - där det stod "För varje somalier..". Jag hittar ingenstans i DNs artikel något om "För varje somalier..." Det är att generalisera och försöka kriminalisera varje somalier och det vet såväl du som jag att det inte är verkligheten. Jag påstår inte att inte khatsmugglingen är ett problem och jag påstår inte att det inte funnits/finns somalier som skickar pengar till Al-Shabaab och jag påstår inte att alla SD-politiker och SD-anhängare är invandrarfientliga. Framförallt generaliserar inte jag som du gör vilket verkligen är att hetsa mot en folkgrupp. Som riksdagsledamot bör du såväl vara som ge ett seriöst intryck, det är bland annat mina intjänade pengar som bekostar din lön.

Postat av: Lotta

Och mina intjänade pengar bekostar det här.

Postat av: Stefan A

Två sanningar har sipprat ut från oväntat håll den senaste veckan, en från en represen"tant" för svenska afghanistankommittén appropå att det kommer så få ensamkommande flickor "inga familjer!!!! eller släktingar!!!!! skickar sina döttrar eller flickor ensamma på månadslånga resor till Sverige,så förhåller det sig." och Laholms kommun som "tecknat avtal att ta emot 8 ensamkommande barn i ålder 16-25!!!!!! år" ja lögnen är tung att bära, sanningen måste sippra ut ibland,det allra bästa är att aldrig ljuga från början så slipper man trassla in sig i en massa lögner senare, ett gott råd bara till sjuklöverpolitiker och fulmedia....

2012-07-21 @ 12:45:55
Postat av: N.N

Svar på Ahonens artikel.

2012-07-21 @ 12:57:30
URL: http://nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Lars-Inge

@ Markku Ahonen:

"Som riksdagsledamot bör du såväl vara som ge ett seriöst intryck, det är bland annat mina intjänade pengar som bekostar din lön".

Du har rätt Thoralf Alfsson ger inte ett seriöst intryck, utan ett synnerligen seriöst intryck. Att därför leta efter minsta "halmstrå" för att kunna smutskasta honom för allt som inte ligger inom din synnerligen begränsade förståelsevärld, måste tyda på en djup förtvivlan som enligt klassiskt mönster lämpligen kan uttryckas som "att om karta och terräng inte överensstämmer så gäller kartan".

2012-07-21 @ 13:14:18
Postat av: Lars-Inge

Från Avpixlat har jag "lånat" bifogade inslag som N.N. i sin limerick på sin blogg så träffande beskriver. ....Frankrike har förbjudet Burqa och Nicab på offentlig plats. Detta förbud måste nu även införas i övriga västeuropa, eftersom vi ser vad dessa plagg kan användas till. Troligtvis inte första eller sista gången och något som jag bara väntat att jag skulle få konkret fakta om?

Postat av: Observer

Är Hallandspostens åldersuppgifter,barn i åldern 16-25 år,korrekta är det sensationellt.Migrationsverket erkänner då de facto för första gången att påståendena om "ensamkommande unga farbröder"¨i 23-25årsåldern med all säkerhet varit med verkligheten överensstämmande.Sedan tar man dessutom ytterligare ett steg och ändrar på FN:s barnåldersgräns samt plussar på den med sju år från 18år till 25år d.v.s. om tidningsreferatet angående avtalet mellan Laholms kommun och Migrationsverket är korrekt återgivet.Det ska bli särdeles intressant att se om Hallandspostens artikel dementeras från Migrationsverkets sida.

2012-07-21 @ 13:50:14
Postat av: World Traveller

@ Markku Ahonen

Om du ar journalist saa aer vael din loen mer eller mindre betald av skattebetalarna. Utan statliga subventioner saa skulle ni inte fa salt mycket. Nagra ord Ni journalister borde sla upp i ordlistan ar: anstandighet (mot valdtaktsoffer bl.a.), sanning (det ar vad folk vill hoera, inte en massa logner och floskler), opartiskhet (nyhetsformedlare ska vael rapportera opartiskt och inte som Ni gor mot SD och invandringskritiker), professionalism (Ni ar patetiskt amatormassiga jamfort med de flesta utlandska nyhetsformedlare. Laer er stava till att borja med).
Listan kan sakert goras mycket langre.

2012-07-21 @ 14:15:34
Postat av: Skånepåg

N.N. Hänger på med en ny Limerick. Tyvärr funkar inte radbytet på blogen så det blir som det blir: En konstig prick finns i Boda
som på alla sätt efter småsaker tycks loda.
Men inget av intresse vi ännu sett
bara en massa trams och ovett
samt en hyllning av det självgoda.

2012-07-21 @ 14:30:56
Postat av: Hulda

@Stefan A 12.45....Korthuset "ensamkommande barn" är nu verkligen på väg att blåsa omkull. Dels uttalandet om flickorna och framför allt 16 - 25års artikeln. Man borde skratta, men det fastnar i halsen när man tänker på alla problem och kostnader..

2012-07-21 @ 14:39:53
Postat av: Skånepåg

Har lagt in min Limerick hos N.N. där den återges "normalt".

Postat av: SM811

Bra arbetat som vanligt. Ser fram mot fler avslöjande.

2012-07-21 @ 15:33:52
Postat av: Gubben o Gumman

Mycket Kattproblem i Findland ?

2012-07-21 @ 15:35:31
Postat av: Gubben o Gumman

Finland blir bättre

2012-07-21 @ 15:36:28
Postat av: Skånepåg

G6G:.... Möjligtvis Katproblem? Kollade Wikipedia och där stod mer om drogen än jag trodde. Inte undra på att ingenting redigt blir gjort när man tuggar denna drog upp till 12 timmar om dygnet. Uppskattningsvis anses att det smugglas mellan Tyskland och Danmark 1-2 ton per dygn. Blir mer och mer i landet av typ "vad har nu katten släpat hem"!

2012-07-21 @ 15:55:46
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Kat
Postat av: Svensson

Alla ska behandlas lika, så länge man har deras åsikt.

2012-07-21 @ 16:14:46
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: nisse

Du visar att jag röstat rätt de tre senaste valen Thoralf, tack!

2012-07-21 @ 17:22:21
Postat av: Tony

Marko Ahonen? Låter väldigt finskt, om du är finne,
vad tycker du då om Finlands politik gentemot import
av invandrare från jordens alla hörn, den är ju jämfört med Sveriges närmast obefintlig. Är Finnen
då rasistiskt lagd? Eller är det så att där råder
förnuft,man tar ej emot fler än man klarar av att integrera. Eftersom Svensken ganska ofta blir kallad för rasist av mediefigurer skulle det vara
intressant att höra din åsikt om Finlands invandringspolitik?

2012-07-21 @ 17:36:57
Postat av: Gubben o Gumman

Tony : Vad värre är tydligen kan brukaren av Kat impotent, tror du att Marko och andra sossar kommer att kämpa för att subventionen för Viagra återinförs.
Deras urklurige partikamrat Larsch tog ju bort den.
Fast det är väl för mycket begärt att Svenne skall få nulla livet ut efter 50 år i socialdemokratiskt skatteslaveri. för att bekosta hela världens socialbyrå Sverige.

2012-07-21 @ 18:12:41
Postat av: ännu mer hyckleri av multikulti

disk-rimineringschock på Mångkulturella IKEA!

för att bli medlem i ikeafamily och få köpa deras varor till medlemspris( Varor som tillverkats under slavliknande förhållanden av utnyttjade personer i 3de Världen, var är det för värdegrund att bedriva affärsverksamhet så?) krävs att man uppger ett personnummer, trots att det inte är ett kreditkort eller något åtagande av något slag, bara ett medlemsregister.

detta gör ju att sk "papperslösa" inte får bli medlemmar i Ikea!

Ikea borde ju tänkt på det, de som blivit rika på att 100 000 personer varje år måste köpa sig möbler och husgeråd när de börjar sina nya liv i Sverige, pga de inte kunde få med sig mer än handbagaget i flygresan eller i containern de satt i när de kom till Swedistan!

2012-07-21 @ 20:09:24
Postat av: Tomm

Hej då Sossar! Jag kommer rösta på SD i nästa val

2012-07-21 @ 20:44:32
Postat av: Thomas

Les denne om somaliere og al al-shabaab.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2287146.ece

Ali Hassan: - Jeg støtter Al-Shabab, det gjør vi alle. Al-Shabab er ikke farlig.Ali Hassan er syvbarnsfar og drosjeeier og har bodd i Norge i 20 år.

- Hvis siktelsene handler om at det er sendt penger til motstandskampen, må alle somaliere siktes. Alle somaliere sender penger til Somalia. Det er vi som finansierer krigen mot Etiopia.- Hvem sendes pengene til? - Det sier jeg ikke. - Sender somaliere i Norge penger til Al-Shabab?- Dag og natt sendes penger til frigjøringskampen; Al-Shabab er en del av den. Al-Shabab er ikke terrorister, selv om USA og Etiopia sier det. Vi er i krig og bruker alle midler.-

2012-07-21 @ 21:10:46
Postat av: Ugglan

Tack för tipset om Anders Jallais utmärkta blogg. Mycket intressant läsning.

2012-07-22 @ 20:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0