BAROMETERN UNDVIKER VERKLIGHETEN OCH SANNINGEN

Anders Blank och Barometern missar inte möjligheten att baktala mig och SD. I pappersupplagan får jag plats på både framsidan tillsammans med kungen och på första nyhetsplats på sidan 3 får jag vara ensam, utan kungen ;-)

 

Att Barometeren och Anders Blank inte gillar min blogg efter min kritik av tidnings journalistik och mitt och Sverigedemokraternas motstånd mot mediahuset spelar givetvis in i deras sätt att baktala mig.

 

AndersBlank glömmer däremot att redovisa att mängden beslagtagen khat ökat med ca 1000 procent de senaste 10 åren. Givetvis glömmer han också alla de fall som förekommit där man upptäckt penningflöden från Sverige till muslimska terroristorganisationer, bland annat Al-Shabaab.

 

Har hittat en mycket intressant artikel hos Dagens Nyheter angående khatsmuggling och al-Shabaab. Artikel understryker precis det som jag lyfter upp i mitt blogginlägg. Rubriken är ”Drogpengar från Sverige går till terror”, klarare än så kan det inte uttryckas. Artikeln är från 2010 och sedan dess har beslagen ökat från 10,3 ton till drygt 18 ton enligt Tullverket.

 

Världsbanken räknade ut att under 2005 skickade migranter och gästarbetare i Sverige ca 4 miljarder till sina hemländer. Med tanke på den massinvandring som pågått sedan 2005 kan säkerligen summa vara större än 10 miljarder idag. Hur stor del av detta som hamnar hos terroristorganisationer vet ingen men jag gissar att det handlar om många miljoner kronor varje år.

 

Läs följande artikel som rör Danmark, där danska PET säger att 10 miljarder dollar skickas varje år från Danmark till icke västländer. Frågan är då hur stora belopp som skickas från Sverige?

 

Per Gudmundsson har skrivit mycket om muslimska terrororganisationer och hur de finansieras. Här följer några intressanta länkar och som vanligt avstår svensk media att skriva om detta något som Per Gudmundsson allt som oftast väljer att kommentera. Jag skulle rekommendera Anders Blank att läsa Per Gudmundssons texter istället för att åka till Japan titt som tätt och skriva om Fukushima. Jag tror att detta är ett större hot i Sverige än kärnkraften.

 

Vem betalar för Al-Qadia i Sverige

 

Stor belöning för tips om svensksomalisk terrorledare

 

Om svenska jihadisters resor till Somalia och AfPak

 

Insamling till etiopisk jihad i Sundbyberg

 

Al-Shabaab nu del av Al-Qaida

 

Svensk medborgare: Därför gick jag med i Al-Shabaab

 

Jihadkrigare i Somalia: Mitt befäl var från Sverige

 

Om al-Shabaab i Skandinavien

 

Svenske Shabaabledaren tar över Puntland

 

Tillbaka till Anders Blanks artikel i Barometern där han räknar upp ett antal gånger min blogg fått ”uppmärksamhet” i Barometern. Att det i många av dessa fall handlar om kommentarer på mina inlägg gör inte Anders Blank någon skillnad på utan han skuldbelägger mig. Jag kan inte sitta vid datorn 24 timmar om dygnet och bevaka alla kommentarer.

 

Men det grövsta är när han tar våldtäktsmannen Rafi Bahaduri i ”försvar” utan att nämna att Rafi dömdes till drygt 6 års fängelse som huvudman i Mariannelunds gruppvåldtäkten. Allt för att baktala mig. Att Rafi dessutom är dömd för våldtäkt tidigare och ett stort antal andra domar glömmer Anders Blank, bara han kan räkna upp ytterligare ett exempel till där min blogg uppmärksammats. Fy fan, så ruttet!

 

Varför inte en faktaruta över Rafi Bahaduri med alla domar vid Kalmar Tingsrätt, Eksjö Tingsrätt och tingsrätten i Blekinge. Så att läsarna kan förundras över det svenska rättsväsendet och varför han inte utvisas från Sverige.

Anders Blank, du kan få domarna från mig så blir det lite enklare för dig. Han är ju dömd i samtliga fall till skillnad från mig.

 

Rydström i DN


Kommentarer
Postat av: Tjelvar

Där noterade du 10 mål mot noll ! !

Grattis !

Gudmundson stavar med ett "s".

2012-07-19 @ 13:13:39
Postat av: Gubben o Gumman

OT Mitt i regnandet och Barometern journalistik så får vi tipsa om Flashback " Fick dragkrok i stjärten"

2012-07-19 @ 13:45:47
Postat av: räven

Här har vi en Thoralf som bloggar för att belysa de problem vi har i Sverige, trots väldigt partisk så lägger vår käre Thoralf fram tonvis med fakta baserat på rapporter som refereras tydligt med länkar så allmänheten kan läsa själv.

På andra sidan har vi person med en tidning bakom sig som spottar ut twitterliknande uttalanden utan några referenser och utan bevislig fakta.

Man måste vara rejält naiv för att tro på någon som inte kan styrka sina argument med referenser.

2012-07-19 @ 13:46:21
Postat av: Magentan

Varje gång Barometern eller någon annan gammelmedieblaska skriver om dig Thoralf, så blir det ytterligare några nyfikna som tittar in till din blogg och får läsa lite ärlig journalistik här. Inget ont utan att det har något gott med sig.

2012-07-19 @ 14:04:47
Postat av: Magentan

Läs och se i Avpixlat hur bedragare lyckas lura skånska mataffärer på 1000-lappar genom "växlingstrixet", dvs genom att t.ex. växla till sig 4 tusenlappar för 20 hundralappar. ---
Observera också att polisen enligt Ystads Allehanda "har ett bra signalement på männen eftersom affärerna har övervakningskamera". I ett normalt rättssamhälle hade man självklart utnyttjat dagens teknik och haft tydliga foton från kameran på de tarvliga bedragarna i samtliga tidningar för att lättare och snabbare få fast dem. --- Det gäller givetvis inte i vårt numera svårt PK-skadade Sverige. Här ska brottslingarna skyddas och den arbetande befolkningen och våra pensionerade gamlingar ska utnyttjas in absurdum.


Postat av: Nalli

Sträck på dig Thoralf du får vara med i tidningar både med namn och bild
jag har aldrig varit med någon gång.

2012-07-19 @ 14:21:49
Postat av: Hulda

OT
Folkets åsikter blev för mycket för SR. I gårdagens Studio Ett avhandlades anhöriginvandringen från Somalia. Man gav oss vanliga människor möjligheten att kommentera. Över 100 kommentarer + de cencurerade skrevs.
Men då minst 95% av kommentarerna var starkt kritiska är nu allt borttaget.
Folkets röst passar inte SR,s ledning....

2012-07-19 @ 14:33:59
Postat av: Svensson

Anders Blank har drabbats av "den Svenska avundsjukan" den är känd i utlandet.

2012-07-19 @ 14:53:15
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Pierre

Vem orkar bry sig om vad en skittidning som Barometern skriver då den gör allt för att undanhålla sanningen och känner man att man måste ha något att tända i spisen med så är Östran ett bättre alternativ.

Fortsätt med ditt utomordentliga arbete Thoralf.

2012-07-19 @ 14:55:24
Postat av: SM811

Anders Blank kan inte må bra som hela tiden måste hålla på på detta viset mot dig. Men är man PK ut i fingerspetsarna så är man och då blir hans alster därefter.

2012-07-19 @ 15:00:41
Postat av: Skånepåg

Verkar somom Barometern kämpar hårt för att passera Expressen och Aftonbladet för utnämningen till årets "skitblaska"! Dessutom ihophafsat av en journalist med det mycket passande namnet Blank.

Du har vårt fulla stöd och i synnerhet nu när man som Barometern fullständigt struntar i fakta och tendenserna i samhället. Dags att införa ett ord i svenska språket som är starkare än idioti!

2012-07-19 @ 15:00:45
Postat av: w-son

Då får vi förmoda att även DN har en polisanmälan att vänta för artikeln "Drogpengar från Sverige går till terror”, som du länkar till eftersom den beskriver exakt samma sak som du tog upp på din blogg.....även den serie artiklar om "somalier som ett folk i kris", som Göteborgs posten publicerade för ett par år sedan borde röna smma uppmärksamhet hos polisiära myndigheter. Så här skriver GP i en artikel: "Det svenska bidragssamhället och den stängda arbetsmarknaden bidrar till katastrofen, som kan avläsas i grov kriminalitet, utbrett missbruk, bidragsfusk, usla skolbetyg, splittrade familjer och skyhög arbetslöshet. GP:s reporter Christer Lövkvist berättar i dag den dystra historien om de frånvarande fädernas folk". Vad som nu sker inom det invandringsindustriella komplexet är inte humant, vare sig för svenskar eller som här, för somalier som folkgrupp. Den som hänvisar till humanism ljuger så han/hon tror sig själv.

2012-07-19 @ 15:25:31
Postat av: Gubben o Gumman

w-son : 600 anonyma anmälningar mot DN skulle sätta fokus på frågan om yttrandefriheten , så kan ju 8000 jurister fundera/utreda vad skillnaden är mellan en privatperson och en journalist, i frågan om hets mot folkgrupp.

Sedan är det ju högintressant om "uppsåtet" skall väga tyngre än sanningen, det tycker nog inte 98% av svenska folket ?

Sedan kommer överkursfrågan för juristerna vem kan se in i hjärnan på en människa vad han/hon har för uppsåt, en olämplig hälsning eller plakat är solklart.....
Börjar man strula med det har man ju lämnat juridiken och gett sej in i politiken/psykritatrin.

Svaret på anmälan mot tex Alfsson bör bli mängder av anonyma anmälningar löpande mot press där ev hets kan tolkas in, så det kulturmarxistiska systemet stryper sej självt i sin schizofreni.

Vänd systemet som dessa foliehattar skapat mot dom själva
Redskapen har du dator lagstifning möjlighet till anonym anmälan, DN med sin Sverigevänliga attityd är väl utmärkt som pilotfall.

Gubben o Gumman skriver som fristående frilansjournalister utan koppling till Thor-alf alfsson SD , eller Maranatarörelsens trumpetkår

2012-07-19 @ 16:00:24
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller just Barometern så tycker vi att tidningen inte skriver om ev problem med mångkultur.
Då blir produkten icke fullvärdig och skall säljas med reducerat pris eller varningstext

Ev kan det kanske handla om bedrägeri mot konsument.?

2012-07-19 @ 16:11:42
Postat av: Observer

Så uppfyller tidningen Barometerns journalist Anders Blank med råge de iakttagelser Häger gör i den här på sajten presenterade boken om hur medierna i landet arbetar.Vid en gymnasiskola i Kalmar lär det finnas en text ovanför ingången.Den borde Blank och likasinnade få stå framför och upprepade gånger högläsa.Texten lyder "Sanningen skall göra eder fria".

2012-07-19 @ 16:16:37
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o Gumman....

Kan man inte göra en anonym polisanmälan av Blank/Barometern för att man utnyttjar sin mediala ställning enbart, och att det är ställt utom allt tvivel, för att misskreditera och smutskasta Thoralf Alfsson och Sd. Vi behöver inte gå över ån efter vatten och blanda in DN och Gp. Du bor ju inte så långt från Polishuset som jag, så ta på dig rånarmasken (burka och niqab är ju numera tydligen helt OK) så då bör det här duga som ett substitut. Knalla dit och gör en anmälan så får vi se hur stora rubrikerna blir i skitblaskan dagen efter!

2012-07-19 @ 16:42:13
Postat av: Lotta

Att inte Blank tar upp massväldtäkten i Mariannelund beror nog på att Mariannelund inte ligger inom Barometerns spridningsområde, eller vad det var man skyllde på när man raderade ett inlägg på deras sida.

2012-07-19 @ 16:44:17
Postat av: Essendon

Lite O.T.
Widar Nord klappar till Tingsrätten i Örebro!
se länk1

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Har du fått ordning på det tekniska bra isåfall.
Hur tolkar du Barometerns rubrik samt bild
"Musse springer Kalmarmilen, länka gärna/skärmdumpa.

På tal om burka hur funkar det praktiskt vid legitimering targes burkan av då?
Om så är fallet kan ju faktiskt någon pilsk man få fjong, eller har vi ett nytt frälse som har frikort pga av religion ?
Obs Om du är medianställd skall frågan tolkas som seriös samt allmänbildande

2012-07-19 @ 17:25:11
Postat av: Skånepåg

@ G&G ..Antagligen var det för besvärligt för sportjournaisterna att uttala mustafa så då drog man till med musse. Men skriver man "en musse" så tolkas det antagligen som att man generaliserar och pekar ut att "en musse" bland alla mussar i Sverige skulle ha förmågan att kunna springa detta lopp. Och då blir det "rapport på detta" och nya rubrikrekord i Kalmars skitblaskor! Men som den gamle specerihandlaren sade. Dj-a liten butik och alltid fel vara på hyllorna en får alltid kuta och hämta på lagret. Han blev tröstad och glad när en av kunderna sa att nämen Olof, det man inte har i huvet får man ha i benen och du har säkert starka ben. Olof sken upp och tackade för komplimangen!

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Man får hoppas att inte rubriken "Zlatte" klar för PSG dyker upp, för då kanske Gugge får packa väskan och checka in på hotel Hinseberg om det vill säg illa och tolkas friskt i åklagarleden och tingsrätten.

2012-07-19 @ 17:48:09
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Haha det är ju "Barres livs" du beskriver
Inget vettigt i butiken och en massa gammal skit på lagret

2012-07-19 @ 18:11:25
Postat av: Lotta

Verkar som om en annan "oskyldig, kränkt" stackars muslim ligger bakom självmordsbomben i Bulgarien som kostade flera oskyldiga människors liv. Nämligen Mehdi Gehezali.

Postat av: Lotta

Samma ämne som ovan med länk till en bulgarisk tidning.

Postat av: Lars Rosén SD KALMAR

Kan det vara så att journalisterna på Barometern och Östra Småland är frusterade. Här kommer en " amatör " och levererar material som dom tydligen varken får, kan eller vill leverera. Personligen undrar man om dom kan. Thor-Alf utan journalistutbildning ger oss en bild som dom borde leverera. Behövs journalistutbildning undrar man. Kan det vara så att dessa journalister är överbetalda till vad de presterar? Är bara orolig att uppdrag granskning skall headhunta Alfsson, för inom den egna kåren finns nog ingen med tillräcklig kompetens. Trevlig sommar Thor-Alf. PS Vi får vara glada att dom aldrig leverar sanningen för då kanske bloggen skulle bli mindre intressant.

2012-07-19 @ 18:49:54
Postat av: Lotta

Enligt Säpo är det inte Ghezali som är självmordsbombaren. Saken lär få sin lösning när fingeravtrycken analyserats.

2012-07-19 @ 18:52:00
Postat av: carl

Lotta
säpo litar jag inte på, det är en politisk korrekt organisation, styrd av 7 klöver-regimen. de informerade sina anhöriga att undvika sthlm city´s shopinggator när själ-vm-ords bmombaren sprängde sig i sthlm. samtidigt såg Säpo till att sanningen inte skulle nå ut till allmänheten.

det skulle ju vara pk-politisk katastrof om det är Ghezali som utfört dådet. såsom 7 klöverregeringar fjäskat för honom

2012-07-19 @ 19:44:12
Postat av: Tony

Magentan:
Av den PK skadade median, intar just Ystads allehanda en frontplacering, det enda som inte är
tillrättalagt och cencurerat i nden tidninge är väl
dödsannonserna! Men så tillhör dom ju också
Gota media!

2012-07-19 @ 19:53:14
Postat av: Skånepåg

@ Tony

Så sjönk också Ystads Allehanda med 800 prenumeranter från 2010 till 2011.

Postat av: carl

Lars Rosén SD KALMAR:

Thomas Mattson på expressen borde vilja ha thoralf i redaktonen, här framgår ju att de eftersöker personer med samma egenskaper som en SD`are har.


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5188392

http://www.journalisten.se/nyheter/13-arig-reporter-vann-viktig-dom-i-hd

aha, man måste vara politisk korrekt för att jobba som mediaarbetare, hade HQ-bank varit mångkulturell- brott hade grabben nog alldrig fått nån uppmärksamhet.

2012-07-19 @ 20:24:46
Postat av: carl

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5188392

2012-07-19 @ 20:25:45
Postat av: Lotta

Men vojne, vojne stackars muslimer. De kan inte fira Ramadan som de vill för det är ljust för länge i Sverige. DO får väl säga till den dumma solen att gå ner tidigare. Annars går det ju alltid åka hem igen.

2012-07-19 @ 21:02:23
Postat av: Tomm

Här kan ni läsa om den stackars oskyldige Svensken som hade suttit fängslad i Guantanamo. http://www.novinite.com/view_news.php?id=141486

2012-07-19 @ 21:10:16
Postat av: Tomm

Var det han som hämtades hem i regeringsplan från Guantánamobasen i juli 2004 och hyllades som hjälte i svensk media?

2012-07-19 @ 21:21:48
Postat av: Da Capo

Nu blit det till att skicka regeringsplanet till Sofia och hämta HEM resterna av Ghezali. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ "Självmordsbombaren i Bulgarien var “Kubasvensken”. -- Bulgariska medier namnger självmordbombaren idag: Mehdi Ghezali – islamsk terrorist -- som sägs ha ett svenskt medborgarskap med en historia av muslimska extremistiska aktiviteter. Läs mera i länken.

Postat av: MakingBacon

Med anledning av diskussionen beträffande de olika tidningarnas kvalitet, kan jag meddela att jag köper mitt toapapper på rulle.

2012-07-19 @ 22:11:29
Postat av: Skånepåg

@ MakingBacon ..

Bra, då då riskerar du inte att drabbas av det PK-virus som man tillsätter trycksvärtan!

2012-07-19 @ 22:22:36
Postat av: w-son

Blir inte politiken rent tandlös och omöjlig om inte en politiker tillåts lyfta upp samhällsproblem eller olika grupper i samhället om de skall riskera att anmälas för kränkningar, hets mot folkgrupp och liknande?
I så fall måste väl Ullenhags senaste utspel om att man måste satsa extra pengar på romer anses kränkande då han pekar ut dem som en grupp som inte kunnat integrera sig i det svenska samhället ens efter 500 år.
För att inte tala om muslimerna för vilka Anders Borg anser staten måste betala både byggandet av moskéer liksom inrättandet en imanutbildning med våra surt inbetalda skattemedel, eftersom de annas riskerar att marginaliseras. Är inte det ganska kränkande att anse att muslimer enbart och endast de, som grupp, inte är förmögna att själva klara av sin egna religiösa angelägenheter i likhet med andra religösa samfund.
Detsamma måste gälla alla typer av särprojekt då man pekar ut vissa grupper som mindre kompetenta eller dugliga som inte klarar sig utan särbehandling. Kränkande och hets mot grupp, det är vad det är. OM man anammar det politiskt korrekta tänket fullt ut, vill säga.

2012-07-19 @ 23:30:48
Postat av: SM811

IQ testet med kvadrater är inga svar rätt. Kvadraterna med 3x3 är inte medräknade.

2012-07-19 @ 23:42:20
Postat av: Lars

Vet inte om du redan postat det men i den här artikel påstås:

"I Göteborg är kat en vanlig drog. En enkätundersökning bland göteborgare med somaliskt ursprung visade tidigare i år att drygt hälften av männen och 20 procent av kvinnorna har tuggat kat. Ofta leder missbruket till svåra sociala, ekonomiska och hälsomässiga problem."

http://www.vartgoteborg.se/prod/sk/vargotnu.nsf/1/ovrigt,delade_meningar_om_kat_bland_somalier_visar_ny_studie/

2012-07-20 @ 03:22:12
Postat av: Tony

Skånepåg:
Om inte Ystads Allehanda slängt ut en massa gratis prenumerationer, så hade tappet rört sig
om kanske ett par tusen. Ett sätt att hålla skenet
uppe!

2012-07-20 @ 06:25:27
Postat av: Observer

Kalmartidningen Barometern meddelar sina läsare nu på fredagsmorgonen att det är "tufft att fira ramadan i nordiska länder".Dagarna är för långa och för ljusa för muslimerna.En kränkning av grövsta slag.Det ska bli intressant att se vilka typer av anmälningar för diskriminering av folkgrupp detta kan resultera i.Står kanske solen i tur?

2012-07-20 @ 07:58:30
Postat av: Åke, Västervik

...Hörde av en polare med lite insyn, att i Göteborg finns flera verksamheter däribland Pizzerier/Restaurangnäringen/svarttaxi och t.om att det samlas in pengar i nå´n Moské, där slantarna går vidare till typ Al Shabab i Somalia osv....
Inget jag kan verifiera, men så lär det vara. Vågar myndigheterna o media kolla upp så´nt?

Tycker synd om alla utbildade journalister som måste ha gått den mest indoktrinerade och verklighetsfrånvända utbildning som finns, likt den som blir "terrorist", då man blir troende och indoktrinerad i nå´t som ( i de flesta fall ) inte är realistiskt eller sant...

Thoralf...du är en hjälte!! Sprider din blogg så mycket det går till alla vänner o bekanta...och de är väldigt många ska du veta!!

2012-07-20 @ 08:10:49
Postat av: Gute

Feta anti-SD rubriker i Gotlands tidningar idag!

http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7822893

Det här måste redas ut ordentligt och redovisas för oss sympatisörer!

Är det en smutskastningskampanj på gång....vänster-aktivisten Tina Fridell (Donners Brunn) och Linda Jarl är som bekant nära vänner och kollegor.

Anmäl tidningen till att börja med, ingen misstänkt får namnges innan denne blir dömd för ett brott!!

2012-07-20 @ 08:24:10
Postat av: Hulda

@Lotta 21:02 .... Om Allah inte ordnat så att Ramadan passar mot solens upp och nedgång här i Norden, så kan det lätt förklaras. Det var säkert inte tänkt att Muslimer skulle bo i Nordeuropa....

2012-07-20 @ 08:52:03
Postat av: S.E.K.

" Hulda " där håller jag med dej fullständigt .

2012-07-20 @ 09:01:42
Postat av: Magentan

Beträffande eventuell smutskastningskampanj i tidningen HelaGotland: Om man vill göra (och bekosta) en ordentlig utredning av detta så borde det med lätthet kunna åstadkommas med hjälp av ett par analyser. Dels en analys som bekräftar att vätskan verkligen är urin samt vid eventuellt positivt svar i så fall en efterföljande DNA-analys för att spåra den skyldige.

2012-07-20 @ 09:39:11
Postat av: Norrliden 4-ever

Ja det är ju så synd om er SD-are. Alltid smutskastade och förljugna. För inte kan det väl vara så att era representanter har svinat ner sitt hyrda rum på Gotland?
Och trots att Alfsson är att betrakta som en dömd brottsling så kan ju alla förstå att det bara var det politiskt korrekta Sverige som dömde honom. Inget att bry sig om då ju. Är man hjälte så är man.

Ake Moller i västervik, del av Alfsson-svansen fortsätter i god SD-anda att sprida rykten som han inte kan verifiera med det helt underbara uttrycket: "Inget jag kan verifiera, men så lär det vara."

Själv hörde jag av en polare med lite insyn att Alfsson under 90-talet var med i VAM, inget jag kan verifiera, men så lär det vara...

2012-07-20 @ 10:03:09
Postat av: Anonym

Ja det är ju så synd om er SD-are. Alltid smutskastade och förljugna. För inte kan det väl vara så att era representanter har svinat ner sitt hyrda rum på Gotland?
Och trots att Alfsson är att betrakta som en dömd brottsling så kan ju alla förstå att det bara var det politiskt korrekta Sverige som dömde honom. Inget att bry sig om då ju. Är man hjälte så är man.

Ake Moller i västervik, del av Alfsson-svansen fortsätter i god SD-anda att sprida rykten som han inte kan verifiera med det helt underbara uttrycket: "Inget jag kan verifiera, men så lär det vara."

Själv hörde jag av en polare med lite insyn att Alfsson under 90-talet var med i VAM, inget jag kan verifiera, men så lär det vara...

2012-07-20 @ 10:04:20
Postat av: PMS

Trots att det ser ut som det gör i Sverige idag tror jag på att det finns chans att förändra till det bättre. Att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen är ett bevis på det. Tiderna förändras och folk får upp ögonen på att saker och ting inte stämmer.

Jag har läst partiprogrammet för SD och kan lugnt säga att jag står bakom det till 100 procent, t.o.m. i abortfrågan. När det gäller den tror jag inte på ett förbud men det bör bli svårare att släcka ett liv. Visste man inte innan man hade sex att man inte ville ha barn? Kvinnan och mannen bör först få gå ett antal gånger till psykolog eller kurator innan beslut om abort tas. Många som har gjort abort ångrar sig senare i livet bittert. Något man får leva med resten av livet.

http://avpixlat.info/2012/07/20/jag-tror-pa-sverige/#more-29059

Postat av: Gute

# Svar till Magentan!

Det jag tycker är ytterst obehagligt är att man namnger personer innan man vet hur det ligger till.

Det kan vara allt från sjukdom till drulleri, eller att någon annan är skyldig.

Man trodde att skammen över Donners brunns odemokratiska beteende fick räcka, men nu ska tydligen även media haka på kampanjen!

Jag kan skvallra om det jag vet om andra partiers representanter och deras felsteg under Almedalsveckan, men det håller jag inne med ett tag till!

2012-07-20 @ 10:09:52
Postat av: Gute

Linus Ehn heter "journalisten" som har skrivit artikeln och namngett misstänkta personer.

På sin Facebook tar han ställning emot SD, vad i h_lvete har Gotlands Tidningar för folk anställda egentligen!------------------------------------------------------- http://www.facebook.com/linus.ehn------------------http://limp77.wordpress.com/2008/06/

2012-07-20 @ 10:56:01
Postat av: Kalle

Hörde på radion att muslimer klagar på att det är för ljust här i sverige så fastan under ramaden blir för lång. Det visar klart och tydligt i ljusets sken att sverige INTE är något för muslimer och deras ramadan. Tycker det är bäst för dem att åka till något mörkare land där de kan svälta under ramadan i lugn och ro. Till och med naturen med sin midnattsol är emot muslimer. Konstigt att de inte tänkte på det innan de flyttade hit till det ljus sverige!!! Sedan klagar muslimerna på ljuset. Finns det något de inte gnäller över???

2012-07-20 @ 11:03:42
Postat av: Magentan

@Gute
Jag håller helt med dig i allt du har skrivit. Tyvärr är ju detta bara ett av många typiska exempel på verkligheten för SD och den svenska s.k. "grävande journalistiken". När det gäller SD kan PK-medierna gräva hur mycket och hur djupt som helst för att få fram vilka sanningar-halvsanningar-lögner som helst att sprida i alla våra SD-fientliga PK-medier. SD skulle kunna tjäna mycket (både ekonomiskt och röstmässigt) på att anlita en eller flera skickliga juriste.

2012-07-20 @ 11:27:20
Postat av: S.E.K.

Dom som har klagomål på sveriges ljusa sommarnätter får väl göra en anmälan till DO så kanske dom kan få några hundra tusen , det är ju så populärt i andra sammanhang !

2012-07-20 @ 12:24:51
Postat av: Tony

Kalle: "finns det något dom inte gnäller över"
Ja , det skulle i så fall vara våra generösa
bidragssystem, fast enligt dom, skulle dom
nog varit högre!

2012-07-20 @ 14:41:23
Postat av: L Stundtahl

...håll ögonen öppna! Ny tidning i startgroparn.

2012-07-20 @ 16:07:07
URL: http://dispatch-international.com/sv
Postat av: N.N

Lite understöd ifrån bloggosfären./N.N

2012-07-20 @ 16:16:53
URL: http://nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Skånepåg

N.N. : Mycket trevligt, då blir det två bloggar i Kalmartrakten som håller sig till fakta i stället för politiskt indoktinerat flum. Ser bara ett fel i din blogg, liksom i denna. Att det vore önskvärt med Disqus, för att det är nästan alltid något man vill ändra på då man efter några minuter gör en genomläsning av vad man snabbt skrivit "på direkten".

2012-07-20 @ 16:48:27
URL: http://nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Essendon

Dackeandan sprider sig snabbt!
Uppror på sker numera på nätet och fredligt! Bäva månne Kulturmarxisterna, ty deras tid är snart ute!

2012-07-20 @ 18:01:56
Postat av: Stefan A

Starka blodtryckssänkande mediciner rekomenderas innan man läser Kjöllers(av alla) ledare i DN i dag.....

2012-07-20 @ 18:19:47
Postat av: IDEALIST

Den tidigast kände personen som gjorde armställningen "så högt hoppar min hund" var juden Trotskij inför sin armé.
Därför är det absurt att en ung, berusad svensk man blev fälld i domstol när han gjorde den armställningen som skämt. "Hets mot folkgrupp" är ett terrorvapen för att kuva svenska folket.

2012-07-20 @ 18:23:02
URL: http://gravatar.com/gotinna
Postat av: IDEALIST

Lycka till med allt du har att kämpa med!

2012-07-20 @ 18:25:04
Postat av: Skånepåg

Thoralf Alfssons blogg inget fall för JK.

Postat av: Skånepåg

O.T.: Från SVTText Folk börjar bli "trötta" på marknadsundersökningar. "Ett exempel är SCB:s mätning om partisympatier. Där var bortfallet 39 proc i år jämfört med 25 proc 2005. Det påverkar också felmarginalerna." Alltså nästan 40 % som inte är intresserade av att delge okända vad man tycker och tänker politiskt! Jag kan bara tolka detta på ett sätt!

2012-07-20 @ 18:41:19
Postat av: Mogge

Thoralf Alfsson, Min Riksdagsledamot.2012-07-20 @ 20:46:53
Postat av: N.N

@Skånepåg: Murphys law statistik-Latest survey shows that 3 out of 4 people make up 75% of the world's population.

2012-07-20 @ 21:02:59
URL: http://www.nomennesciokalmar.blogspot.se/
Postat av: Skånepåg

Geert Wilders brev till Cecilia Malmström bl.a. rörande den invandringspolitik som hon vill tvinga på EU:s medlemsländer. I dagsläget är det 23 av 27 länder som har en helt annan och mera restriktiv syn än vad denna Malmström försöker införa. N.N. det blir 85,18 % enligt min lag!

Postat av: Lotta

Varför tror Svt och TV4 att svenska folket är intresserade av Ramadan eftersom man har långa inslag i sina nyhetssändningar? Jag för en är inte ett skit intresserad, låt oss slippa dravlet.

2012-07-20 @ 22:04:47
Postat av: OT

Den skada Folkpartiet har gjort är unik i Sveriges historia.--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad de flesta i Sverige inte förstått är att vi fått en ny statsreligion vars trosbekännelse är följande:-----------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vi tror på Multikultis allsmäktiga kraft,--------------------------------------------------------------------------
-himlens och jordens skapare.---------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Vi tror på Jesus från Södertälje, Multikultis snart ende Son, vår Herre,-------------------------------------------
-som blev till som människa i Solna,--------------------------------------------------------------------------------
-föddes av lön från Rödakorset,-------------------------------------------------------------------------------------
-led under Sverigedemokraterna,-------------------------------------------------------------------------------------
-korsfäste Nydemokrati, dog politiskt och begravdes,----------------------------------------------------------------
-steg ner till det mediala dödsriket,-------------------------------------------------------------------------------
-uppstod från de politiskt döda på tredje dagen,--------------------------------------------------------------------
-steg upp till chef för en utredning om ”främlingsfientlighet och rasism”,------------------------------------------
-sitter på Multikultis, den allsmäktiges, högra sida----------------------------------------------------------------
-och skall komma därifrån för att döma levande och döda.------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Vi tror på den heliga invandringen,--------------------------------------------------------------------------------
-det heliga, urvattnade flyktingbegreppet, de heliga flyktingbarnen,------------------------------------------------
-brottens tillåtelse, kroppens alla öppningar och det eviga nedtryckandet av svensken."-----------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Apostles' Creed (Not the Nine O'Clock News): http://www.youtube.com/watch?v=IUQcCvX2MKk ------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Motmedel"-----------------------------------------------------------------------------------------------------"

2012-07-20 @ 22:19:17
Postat av: Lotta

Lyssnar på Bodil Ceballos (MP) som säger att det är en så svår och komplicerad situation i Syrien på grund av att det är så många olika grupper, kurderna, de kristna, det är många olika folkgrupper och de drar inte åt samma håll. Men det ju ett sådant mångkulturellt lyckorike Bodil Ceballos, hennes partikamrater och övriga 7-klöverpartier jobbar stenhårt för att införa i Sverige? Kan det månne gå ner en talgdank hos Bodil? Näe knappast troligt.

2012-07-20 @ 22:19:49
Postat av: Skånepåg

@ Lotta: ...Enligt Wikipedia: "Syrien hade år 2011 cirka 22 miljoner invånare. 87 procent araber; 8 procent är kurder. Syriens befolkning består av 90% muslimer – varav 74% sunniter och 16% övriga islamska riktningar, inklusive alawiter, ismailiter, shiiter och druser – och 10% kristna assyrier/syrianer och armenier. Det finns också en liten judisk befolkning kvar i Aleppo och Damaskus, även om de flesta emigrerade till Israel under efterkrigstiden.

....D.v.s. situationen är mycket värre i Sverige!

2012-07-20 @ 22:28:15
Postat av: Tony

Rapport,Aktuellt och TV4 news kan ju lämpligen kalla
sina nyheter för Nyheter från Arabien, eftersom merparten av sändningarna handlar om vad som händer
där.Detta kan möjligen intressera 1-2 miljoner
lyssnare, men det råkar faktiskt bo 7 miljoner Svenskar också, som är måttligt intresserade av Ramadan och annat Arabiskt tjafs! Men det är väl en
del i indoktrinerings kampanjen.

2012-07-21 @ 09:03:02
Postat av: IDEALIST

Till OT: Den var bra!

2012-07-21 @ 11:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0